Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

ΤΕΪΛΟΡ ΣΟΥΪΦΤ Αυτός είναι το νέο της αμόρε

Μετά το τέλος της σχέσης της με τον Χάρι Στάιλς (Harry Styles), η Τέιλορ Σουίφτ (Taylor Swift) δεν τα έβαψε μαύρα.

Αντιθέτως βρήκε αντικαταστάτη!

Μάλιστα σύμφωνα με δημοσιεύματα η γνωριμία τους έγινε στη μουσική εκδήλωση "Brit Award". Το βράδυ της Πέμπτης οι παπαράστι την "τσάκωσαν" να διασκεδάζει σε μπαρ με τον Τομ Οντέλ (Tom Odell).

Το νέο της φλερτ είναι 22 ετών και μουσικός στο επάγγελμα. Κι απ΄ό,τι φαίνεται και στις φωτογραφίες ταιριάζουν αρκετά εμφανισιακά!

Το νέο τεράστιο τατουάζ της Cheryl Cole!

Με άλλο ένα τατουάζ κόσμησε το υπέροχο κορμί της η Cheryl Cole. 

Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στη σκηνή μουσικής εκδήλωσης στο Newcastle και αποκάλυψε το εντυπωσιακό και τεράστιο τριαντάφυλλο στη μέση της.

Φορώντας κορμάκι μπαλαρίνας, δικτυωτό καλσόν  και φτερά η Cheryl έκανε μια σέξι εμφάνιση στη σκηνή και όπως ήταν αναμενόμενο έστρεψε όλα τα φλας πάνω της.

Δείτε το τελευταίο εντυπωσιακό τατουάζ της Cheryl Cole…

Daiane Sodre: Καθαρόαιμο βραζιλιάνικο

Ένα από τα πιο όμορφα και ανερχόμενα μοντέλα της Βραζιλίας, η Daiane Sodre πόζαρε στο φωτογραφικό φακό για το γυναικείο περιοδικό «L’Officiel» της βραζιλιάνικης έκδοσης φορώντας τα πιο σέξι ολόσωμα μαγιό του καλοκαιριού.

Η Sodre, η οποία γεννήθηκε πριν από 20 χρόνια στο El Salvador της Βραζιλίας από όπου κατάγεται και το γνωστό supermodel Adriana Lima, εντυπωσίασε ιδιαίτερα στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης το 2010.

Εχει ύψος 1.80 και  δεν είναι λίγοι εκείνοι που μόλις τη γνωρίζουν τη ρωτούν αν παίζει μπάσκετ. Και μπορεί μπάσκετ να μην παίζει, όμως ασχολείται με τη γυμναστική κάνοντας καθημερινά pilates και jogging.

Όταν η Miranda χούφτωσε δημόσια τον Orlando...

Tι κι αν οι τελευταίες φήμες τους ήθελαν ένα βήμα πριν το χωρισμό; Η Miranda Kerr και ο Orlando Bloom εμφανίστηκαν σε πάρτι που διοργανώθηκε με αφορμή την τελετή των βραβείων Oscar την Κυριακή, πιο ερωτευμένοι από ποτέ!

Το διάσημο ζεύγος δε σταμάτησε τις αγκαλιές και τα φιλιά! Μάλιστα, κάποια στιγμή η Miranda χωρίς να την ενδιαφέρουν τα αδιάκριτα βλέμματα, χούφτωσε τα οπίσθια του Orlando!

Όσο για τον ηθοποιό; Έδειχνε ατάραχος να απολαμβάνει τα πειράγματα της 29χρονης καλλονής συζύγου του.

Αγάθωνας: «Είναι άντρας ο Κασιδιάρης επειδή είναι γομάρι;»

Από τον καυστικό Αγάθωνα Ιακωβίδη δεν γλίτωσε ούτε ο Ηλίας Κασιδιάρης! Ο φετινός εκπρόσωπος της χώρας μας στον διαγωνισμό της Eurovision και γνωστός ρεμπέτης είπε:

«Είναι άντρας ο Κασιδιάρης; Επειδή είναι έτσι γομάρι και με ξυρισμένο κεφάλι; Ε όχι δα! Δεν χτυπάμε ποτέ μια γυναίκα"!.

Η τοποθέτησή του είχε να κάνει σχετικά με το χαστούκι που είχε δώσει ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής στην Λιάνα Κανέλλη. Ο ίδιος τόνισε ότι ένας άντρας δεν χτυπάει ποτέ μια γυναίκα, αλλά παίζει ξύλο μόνο με άντρες.

Η κάμερα του Star συνάντησε τον Αγάθωνα Ιακωβίδη στο Σταθμό Λαρίσης, παρέα με τη σύζυγό του, να αναχωρούν για Θεσσαλονίκη.

«Δεν πάω πουθενά για να βγω δεύτερος. Όχι πως αν βγω θα στεναχωρηθώ ή θα κλάψω!».

Rihanna - Kate Moss: Παιχνίδια… μόνο για κορίτσια!

Ένωσαν τις δυνάμεις τους και… όχι μόνο και έκαναν μία από τις πιο extreme τους φωτογραφήσεις.

Ο λόγος για την Kate Moss και τη Rihanna που πόζαραν για το περιοδικό «V» αλλάζοντας ρόλους, σε κάθε κλικ του διάσημου φωτογράφου Mario Testino.

Παριστάνοντας πότε η μία τον άντρα και πότε η άλλη, φορώντας αντρικού τύπου κοστούμι, η νεαρή τραγουδίστρια και το supermodel απέδειξαν για μια ακόμη φορά ότι δεν έχουν κανένα ενδοιασμό.

Σχεδόν τέσσερις μήνες πριν είχαν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο φωτογραφίες με την Rihanna και την Kate Moss να ποζάρουν μαζί για το περιοδικό V και τώρα ήρθε η ώρα να δούμε ολόκληρη τη φωτογράφηση…

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μετράει αντίστροφα!

Μπορεί να μην έχει κρατήσει ακόμα στην αγκαλιά της την κόρης της, όμως η καθημερινότητα της Σταματίνας Τσιμτσιλή, αλλά και του συζύγου της, Θέμη Σοφού έχει ήδη αλλάξει προς το καλύτερο φυσικά!
Η παρουσιάστρια ήθελε πολύ να γίνει μαμά και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της την κόρη της. 


Αυτό φαίνεται ακόμα και στις ενδυματολογικές της επιλογές τόσο εντός όσο και εκτός πλατό. 

Σε μια από τις βόλτες της, την εντόπισε και ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού «OK!».

Δείτε τη Φαίη Σκορδά χωρίς ίχνος μακιγιάζ - Και με μια πίτσα στο χέρι

Στιγμές χαλάρωσης μαζί με τον καλό της φίλο, Δημήτρη Γιαννέτο, πέρασε το βράδυ της Πέμπτης η Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια άφησε για λίγο στην άκρη το πρόγραμμα διατροφής και το έριξε στο… junk food και συγκεκριμένα στην πίτσα!

Ήρεμη και ευδιάθετη και χωρίς ίχνος makeup στο πρόσωπό της, η Φαίη και εντελώς άβαφη έκατσε με τον make-up artist στον καναπέ της και απόλαυσαν μια λαχταριστή πίτσα. Το μενού είχε και γλυκό, παγωτό για την ακρίβεια που είναι και η μεγάλη τους αδυναμία.

Φωτογραφίες από τη βραδιά με τις διατροφικές ατασθαλίες τους τις ανέβασαν σε Instagram και το twitter, με το Δημήτρη να σχολιάζει πως μετά από αυτή τη διατροφική επιλογή ξεκινούν δίαιτα.

Κάλλι Τσιλίδου: Έγκυος στο πρώτο της παιδί!

Το πρώτο της παιδί θα φέρει στον κόσμο σε μερικούς μήνες η Κάλλι Τσιλίδου. Το μοντέλο, που διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της, πριν μερικές μέρες έκανε την πρώτη της εμφάνιση με τον σύζυγό της, Στέφανο Δάνδολο, στην παρουσίαση του βιβλίου του, όπου η φουσκωμένη κοιλίτσα της είναι πλέον εμφανής
Η Κάλλι Τσιλίδου και ο δημοσιογράφος και συγγραφέας είναι παντρεμένοι εδώ και τρία περίπου χρόνια.

Πηνελόπη Πλάκα: Tο... ψάχνουμε με τον Παναγιώτη

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην είναι πια μαζί με τον Παναγιώτη Μπουγιούρη άφησε η Πηνελόπη Πλάκα, σε πρόσφατη συνέντευξή της.

«Είμαστε σε μια περίοδο που το ψάχνουμε, επομένως και να πούμε κάτι, σε δύο μέρες μπορεί να αλλάξει» δήλωσε η ηθοποιός, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που ήθελαν το ζευγάρι να περνάει μια κρίση στη σχέση του.

Βέβαια, η Πηνελόπη αναφέρθηκε σε αυτές τις φήμες, ξεκαθαρίζοντας πως «Δεν υπάρχουν οι δράκοι που εφευρίσκουν για να πουλάνε, ούτε και τρίτα πρόσωπα. Είναι κάτι που πρέπει να λύσουμε οι δυο μας και μόνο οι δυο μας», ενώ συμπλήρωσε: «Όταν παρθούν οι όποιες αποφάσεις, τότε θα έχει νόημα να πούμε κάτι. Αν θα έχει».

Επτά στις δέκα γυναίκες υποκρίνονται οργασμό!

Οργασμός; Anytime! Αυτή ήταν η απάντηση που έδωσαν επτά στις δέκα γυναίκες που συμμετείχαν σε έρευνα για το σεξ και παραδέχτηκαν ανερυθρίαστα πως υποκρίνονται ότι φτάνουν σε κορύφωση κατά τη διάρκεια του σεξ.

Σύμφωνα με την έρευνα, επτά στις δέκα γυναίκες και σχεδόν ένας στους τρεις άντρες παραδέχεται ότι η κορύφωση στην οποία έφτασε για τον ή την σύντροφό του κατά τη σεξουαλική επαφή δεν ήταν και τόσο αληθινή…

Η μελέτη, που έγινε από το Πανεπιστήμιο του Κάνσας, βρήκε ότι το 68% των γυναικών και το 28% των αντρών έχουν υποκριθεί τον οργασμό με το σύντροφό τους.

Και τα δύο φύλα έδωσαν, μάλιστα, την ίδια αιτιολογία: ένιωσαν ότι ο σύντροφός τους έρχεται και οργασμό και ένιωσαν πίεση ότι πρέπει να το καταφέρουν και εκείνοι.

Μέσα στις πιο διαδεδομένες εξηγήσεις είναι υποκρίθηκαν τον οργασμό για να μην πληγώσουν τον αγαπημένο τους ή ότι αποφάσισαν να το κάνουν αυτό μιας και είχαν δει ότι οι ίδιοι δεν πρόκειται να φτάνουν ούτως ή άλλως σε οργασμό.

Η έρευνα, που δημοσιεύτηκε στην Journal of Sex Research, έθεσε ερωτήματα σε 281 άντρες και γυναίκες σχετικά με τις σεξουαλική τους συμπεριφορά.

Μέσα στα συμπεράσματα της έρευνας βρέθηκε ότι τόσο οι γυναίκες όσο και οι άντρες υποκρίνονταν οργασμό, μιας και ένιωθαν μεγάλη πίεση που δεν τους άφησε να ευχαριστηθούν τη σεξουαλική πράξη. Αυτή ήταν η κύρια αιτία για τους άντρες.

«Η εμμονή των αντρών που θέλουν να χαρίσουν στην παρτενέρ τους έναν αξέχαστο οργασμό οδηγεί κάποιες φορές στο να πρέπει να υποκριθεί ένας από τους δύο για να δώσει στον άλλο σύντροφο αυτή την εικόνα και να πετύχει το αποτέλεσμα!», γράφει η έρευνα.

Ο Tom Ford είναι ξανά ο βασιλιάς της μόδας!

Η δεκαετία του ’90 καθορίστηκε από την αναγέννηση του Gucci που κατά κοινή ομολογία του κόσμου της μόδας, είναι αποκλειστική ευθύνη του Tom Ford. Ο Αμερικάνος έφερε το «σέξι» πίσω στον οίκο, που διακρινόταν από μια ψυχρή σικάτη παρουσίαση. Και μετά τον ιταλικό Gucci, σειρά είχε ο γαλλικός YSL. Ο ίδιος ο Yves Saint Laurent, τον είχε χαιρετίσει ως άξιο διάδοχο του. Ο Tom Ford μεσουρανούσε.

Και μια ωραία ημέρα, ο κύριος Ford αποφάσισε να εγκαταλείψει τον κόσμο της μόδας. Οι fashionistas έσκισαν τα ιμάτια τους, αλλά ο Tom είχε πιο… κουλτουριάρικα σχέδια. Αποφάσισε να μην αφήσει την μόδα  –ξεκινώντας με μια σειρά καλλυντικών για τον οίκο Estee Lauder- αλλά επικεντρώθηκε αλλού, καθώς θέλησε να ασχοληθεί με τον κινηματογράφο.

Παραδόξως, ο «κλειστός» κύκλος των σκηνοθετών, τον δέχτηκε ως ίσο και όμοιο του. Η ταινία του A Single Man με τους Colin Firth και Julianne Moore, ταξίδεψε σε πολλά φεστιβάλ και ήταν υποψήφια για το Χρυσό Λιοντάρι στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας.

Και αφού απέδειξε σε όλους ότι μπορεί να είναι κορυφή και σε άλλους τομείς, επανήλθε, φτιάχνοντας πρώτα συλλογή κοσμημάτων, μετά συλλογή γυαλιών και μετά συλλογή ανδρικών ρούχων. Και αυτές τις ημέρες, στην Εβδομάδα Μόδας Λονδίνου, παρουσίασε την πρώτη του συλλογή για γυναικεία ρούχα, απλά «στέλνοντας» τους άλλους σχεδιαστές αδιάβαστους.

Και φυσικά έγινε πρωτοσέλιδο σε New York Times, Reuters, Vogue.com και όλα τα αξιοσέβαστα έντυπα μόδας. Πρωτοποριακή, ροκ και πανκ μαζί, πάντοτε σέξι χωρίς να είναι χυδαία. Παγιέτα, έντονα χρώματα, κεντήματα, κεραυνοί, ο Tom Ford είναι εδώ και η επιστροφή του είναι θορυβώδης. Όπως ακριβώς του αξίζει.

Αγγελική Ηλιάδη: «Τα σχόλια για τη Eurovision ήταν αστεία»

Η Αγγελική Ηλιάδη σε πρόσφατη συνέντευξή της, μίλησε στο «ΕΓΩ! Weekly», λίγες ημέρες μετά τον ελληνικό τελικό για την ανάδειξη του εκπροσώπου της Ελλάδας στην Eurovision, όπου ήταν υποψήφια με το τραγούδι «Χίλιες Και Μία Νύχτες».

«Το να είσαι ποπ, δεν είναι απαραίτητο για τη συμμετοχή. Για να είμαι ειλικρινής, δεν το σκέφτηκα μόνη μου, αλλά ήταν μια πρόταση της δισκογραφικής μου εταιρείας, Platinum Records. Είπα αμέσως ότι θα το κάνω. Εκτός του ότι είναι μεγάλη τιμή να εκπροσωπείς τη χώρα σου στο εξωτερικό, είναι και μια ωραία εμπειρία», δήλωσε η τραγουδίστρια.

Όταν ρωτήθηκε για τα αρνητικά σχόλια του Γιώργου Λιάγκα για το τραγούδι της, δήλωσε: «Δεν θέλω να το προσωποποιήσω, αλλά κανένα από τα σχόλια και τις κριτικές που γράφτηκαν και ακούστηκαν δεν μου χάλασαν τη διάθεση. Τα έβρισκα αστεία. Ήταν το πλέον ελληνικό τραγούδι, έπρεπε να ήμασταν χαρούμενοι που ένα τέτοιο τραγούδι ήταν υποψήφιο. Αν θέλουμε κάθε φορά να στέλνουμε τραγούδια με αγγλικό στίχο και ακούσματα που δεν θυμίζουν σε τίποτε Ελλάδα, τότε ποια είναι η ελληνική συμμετοχή;».

Η Αγγελική, ακόμα, μίλησε για τις δηλώσεις του Αγάθωνα: «Όπως έκανε χιούμορ ο Αγάθωνας, έτσι έκανα κι εγώ! Δεν έγινε και τίποτε» και συνέχισε: «Τα βρήκα πάρα πολύ αστεία όσα συνέβησαν, γιατί ήμουν πολύ σίγουρη για την προσπάθεια που έκανα και για το τραγούδι μου».

Η Αγγελική δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να γίνει στο μέλλον για δεύτερη φορά μαμά: «Μακάρι να μπορέσω να χαρίσω ένα αδελφάκι στο γιο μου, γιατί το θέλει κι εκείνος πολύ!», αν και ξεκαθάρισε πως αυτήν την περίοδο δεν έχει κάποιο σύντροφο στο πλευρό της.

Ωστόσο, η Αγγελική Ηλιάδη αποκάλυψε πως πλέον δεν μένει μόνο μαζί τον γιο της: «Μένουμε μαζί με τον αδελφό μου, είμαστε συνέχεια μαζί και με προσέχει πάρα πολύ! Ο Κώστας είναι ο προσωπικός μου γυμναστής και, μάλιστα, με έχει συνέχεια στην πίεση! Είμαστε όμως πολύ δεμένοι και μοιάζουμε πάρα πολύ ως χαρακτήρες. Από μικροί ήμασταν έτσι».

Η Μαίρη Συνατσάκη αποκαλύπτει τον επόμενο Έλληνα Master Chef!

Μπορεί ακόμα να υπάρχει μεγάλη πορεία στο μαγειρικό ριάλιτι μέχρι να αναδειχθεί ο δεύτερος Έλληνας Master Chef, όμως η παρουσιάστρια Μαίρη Συνατσάκη αποφάσισε να αποκαλύψει το όνομά του!

Όχι, η Μαίρη δεν «έκαψε» το παιχνίδι, αλλά μόλις είδε τον αγαπημένο της, Μύρωνα Στρατή, με στολή chef, δεν δίστασε να πει πως βρήκε τον επόμενο Έλληνα Master Chef.

Ο τραγουδιστής μαγείρεψε σε γνωστό εστιατόριο της Νέας Σμύρνης. Μάλιστα, τα αποκαλυπτήρια έγιναν και στο λογαριασμό της παρουσιάστριας στο twitter, όπου ανέβασε φωτογραφίες του Μύρωνα.

Με σχόλιο «Ντάξει παιδιά! Εγώ πάντως τον βρήκα τον επόμενο Έλληνα Master Chef...», η Μαίρη συνόδεψε τη φωτογραφία με τον Μύρωνα να φοράει στολή του μάγειρα.

Διαψεύδουν τις φήμες περί χωρισμού Douglas - Zeta Jones

Τέλος στα δημοσιεύματα που τους θέλουν να χωρίζουν έβαλε ο εκπρόσωπος τύπου του Michael Douglas και της Catherine Zeta-Jones, ο οποίος χαρακτήρισε όλα αυτά που γράφονται τον τελευταίο καιρό τελείως αναληθή.

Σύμφωνα με το κουτσομπολίστικο αμερικανικό περιοδικό «National Enquirer» το γνωστό ζευγάρι  βρίσκεται στη διαδικασία χωρισμού καθώς τα προβλήματα που αντιμετωπίζει είναι εδώ και καιρό πολλά.

Το περιοδικό επίσης αναφέρεται στις πρόσφατες χωριστές εμφανίσεις που έχει κάνει το ζευγάρι και θεωρεί ότι τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε ο 68χρονος ηθοποιός στο παρελθόν είναι μια από τις βασικές αιτίες χωρισμού.

Ο Douglas πρόσφατα έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «People» λέγοντας ότι η γυναίκα του είναι υπέροχη εξωτερικά και εσωτερικά και ότι τη στηρίζει σε ό,τι και αν κάνει.

Θωμαή Απέργη: «Η οικογένειά μας έχει δοντάρες δικές μας»

Η Θωμαή Απέργη έχει ενοχληθεί με τα όσα έχουν ακουστεί για το αστραφτερό χαμόγελό της. Η νεαρή τραγουδίστρια, αφού άκουσε χίλια δυο για τα κατάλευκα δόντια της έγραψε στο λογαριασμό της στο facebook το εξής:

«Ρε μάνα στείλε μια φωτογραφία από το δημοτικό να δούνε τις δοντάρες μας που είχαμε παιδιόθεν. Η οικογένειά μας έχει δοντάρες δικές μας!» και πρόσθεσε: «και γελάμε και πολύ... Ναι! Και γελάμε αληθινά και γελάμε με την καρδιά μας! Ναι, και καμιά φορά, όσο και αν δεν το έχετε συνηθίσει, το φαίνεσθαι ταυτίζεται με το είναι!.. Γενικά».

Γιάννης Κότσιρας: «Έπαθα κατάθλιψη όταν γράφτηκε ένα πολύ μεγάλο ψέμα για μένα»

Για την  κατάθλιψη αλλά και πως την αντιμετώπισε μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Γιάννης Κότσιρας.

«Πέρασα τουλάχιστον δύο φορές κατάθλιψη στη ζωή μου. Η πρώτη ήταν όταν ξεκίνησα να κάνω αυτήν την δουλειά, το 1997. Αισθάνθηκα να χάνω τα πάντα γύρω μου, όταν όλοι ασχολιόντουσαν με μένα. Έβλεπα να χάνω τους φίλους μου, την ησυχία μου, την ιδιωτικότητά μου. Ήθελα να παρατήσω το τραγούδι.  Βρήκα τη δύναμη, όμως, να βάλω τους δικούς μου όρους σ΄ αυτό το κομμάτι. Η δεύτερη φορά ήταν πριν από μερικούς μήνες, όταν γράφτηκε ένα μεγάλο ψέμα για μένα και έριξε πάρα πολύ ψυχολογικά».

Όσο για το πώς διαχειρίστηκε αυτή τη κατάσταση ο τραγουδιστής λέει στο περιοδικό «ΕΓΩ»: «Έκανα τα πάντα. Πρώτα ζήτησα τη βοήθεια ειδικού. Το δεύτερο ήταν να αφιερωθώ στους ανθρώπους και στα πράγματα που με κάνουν να νιώθω καλύτερα. Πέρασα τη δυσκολία μου για δύο-τρεις μήνες και μετά βγήκα έξω στον κόσμο. Πήρα τους μουσικούς μου, τους φίλους μου και γυρίσαμε την Ελλάδα».

Η Φαίη Σκορδά αποχώρησε από το «Πρωινό mou»

Η Φαίη Σκορδά, αν και ξεκίνησε την εκπομπή κανονικά μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα, λίγα λεπτά πριν το τέλος της, χρειάστηκε να αποχωρήσει από το πλατό.

Επιστρέφοντας από διαφημιστικό διάλειμμα, ο Γιώργος Λιάγκας απευθυνόμενος στο τηλεοπτικό κοινό και στην καλεσμένη του εκείνη την ώρα, Κάτια Δανδουλάκη, είπε ότι «η Φαίη χρειάστηκε να αποχωρήσει λόγω μιας μικρής αδιαθεσίας», ενώ τόνισε πως «δεν είναι κάτι σοβαρό».

Αργότερα, όταν η Κάτια Δανδουλάκη αναφέρθηκε στην Φαίη Σκορδά, ο σύζυγος και συμπαρουσιαστής της, ανέφερε πάλι πως «εντάξει, περαστικά θα 'ναι, μια απλή αδιαθεσία είναι».

Η Μαρία Ηλιάκη… κρίνει την Ευγενία Μανωλίδου! - Τι ξινίλα ήταν αυτή;

Η Ευγενία Μανωλίδου και η Μαρία Μπεκατώρου έκαναν μια guest εμφάνιση στο πλατό του «Master Chef», ως πρώην παρουσιάστριες του μαγειρικού ριάλιτι και μαζί με την Μαίρη Συνατσάκη, τη φετινή παρουσιάστρια, έκριναν τις μαγειρικές επιδόσεις των παικτών.

Όταν η Μαρία Ηλιάκη είδε τα πλάνα με τα σχόλια της Ευγενίας Μανωλίδου σχολίασε: «Τι ξινίλα ήταν αυτή; Τίποτα δεν της άρεσε; Δεν της άρεσε τίποτα και δεν το δικαιολογούεσε κιόλας» είπε με το Νίκο Μουτσινά να προσθέτει: «Τα παιδιά πλησιάζουν στον τελικό και ξεφτύλισε τους κριτές, ότι δεν έχουν κρατήσει τους καλύτερους. Τι ήταν αυτό τώρα! Πολύ ξινίλα».

Μύρωνας Στρατής: Είμαι σκληρός με τη Μαίρη Συνατσάκη


Ο Μύρωνας Στρατής μίλησε στο περιοδικό «Celebrity»  για την Μαίρη Συνατσάκη και τη σχέση τους. Ο ίδιος είπε πως είναι αρκετά σκληρός μαζί της όταν της κάνει σχόλια για τη δουλειά της μιας και είναι ευθύς και ειλικρινής, σε αντίθεση με εκείνη που όπως χαρακτηριστικά λέει αντιδράει σαν τη μητερά του, αφού όλα του τα παρουσιάζει πολύ όμορφα.

Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι το επόμενο βήμα στη σχέση τους είναι ο γάμος αλλά δεν έχουν μπει ακόμα στη διαδικασία να το σκεφτούν πιο σοβαρά μιας και τα οικονομικά τους ποτέ δεν είναι σταθερά λόγω της ιδιαιτερότητας των επαγγελμάτων τους.

Τέλος ο Μύρωνας είπε πως για να αντέξει μια σχέση στο χρόνο θέλει αγάπη αλλά σίγουρα και  πολλές υποχωρήσεις στα διάφορα προβλήματα που έρχονται στην επιφάνεια με τον καιρό.

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Demy: Το να βλέπεις ξαφνικά τον εαυτό σου στα περίπτερα είναι λίγο σοκαριστικό

Η Demy, η τραγουδίστρια με τα γαλάζια μάτια και τη βελούδινη φωνή πρωταγωνιστεί στην παράσταση Fame, συνεχίζει δυναμικά την πορεία της στο τραγούδι και αρνείται να «εκμεταλλευτεί» τη σχέση της με τον Άκη Πετρετζίκη, όπως δηλώνει στην πιο πρόσφατη συνέντευξή της.

«Από μικρή είχα την επιθυμία να πετυχαίνω τους προσωπικούς μου στόχους. Ήθελα να είμαι το νούμερο ένα για τον εαυτό μου. Αυτό που δεν θέλω είναι να με υποτιμούν», δήλωσε στο περιοδικό «Hello!».

Μιλώντας για την προσωπική της ζωή, η νεαρή τραγουδίστρια είπε: «Δεν ντρέπομαι να βγω, ούτε περιορίζω τη ζωή μου. Απλώς, δεν μιλάω για τον σύντροφό μου. Το θεωρώ περιττό» και συνέχισε: «Με τιμά το ενδιαφέρον του κόσμου, είμαι ευγνώμων. Το αν είμαι όμως ή δεν είμαι με έναν άνθρωπο είναι πολύ προσωπικό θέμα και δεν θέλω να εκτίθεμαι».

Πώς ένιωσε, όμως, όταν είδε δημοσιευμένες φωτογραφίες της σε τρυφερά ενσταντανέ με τον Άκη Πετρετζίκη; «Το να βλέπεις ξαφνικά τον εαυτό σου είναι λίγο σοκαριστικό. Σε επηρεάζει. Εάν έχεις δει προηγουμένως τον φωτογράφο, το ξέρεις κατά κάποιον τρόπο. Εντάξει, το παραδέχομαι ότι μπορεί να στεναχωρηθώ αν δω ξαφνικά τέτοιες φωτογραφίες, αλλά δεν μπορώ να απαγορεύσω σε έναν φωτογράφο να περπατά στο δρόμο και να φωτογραφίζει».
Enhanced by Zemanta

Δείτε το σύντροφο της Δέσποινας Ολυμπίου


Η τραγουδίστρια  βρίσκεται στην καλύτερη περίοδο της ζωής της και αυτό οφείλεται σε δυο λόγους…

Αρχικά γιατί στα επαγγελματικά της είναι πολύ καλά μιας και της δόθηκε η ευκαιρία να εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Eurovision, και επίσης επειδή τα προσωπικά της θα λέγαμε πως είναι πιο καλά από ποτέ.

Η τραγουδίστρια είναι πολύ ευτυχισμένη και ερωτευμένη.

Ο άντρας που της έκλεψε την καρδιά ονομάζεται Πάνος Δούκας. Είναι τριάντα επτά ετών και ασχολείται με τα ναυτιλιακά σύμφωνα με το showtime-cy.

Όπως επιβεβαιώνουν άτομα από το περιβάλλον της Δέσποινας Ολυμπίου, ο Πάνος έχει όλα όσα έψαχνε να βρει.

«Είναι gentleman, την προσέχει, έχει χιούμορ και είναι δημιουργικός». Οι δυο τους γνωριστήκαν μέσω κοινών φίλων και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. Η Δέσποινα και ο Πάνος περνούν καθημερινά πολλές ώρες μαζί, ενώ η αγαπημένη τους συνήθεια είναι οι βόλτες στην θάλασσα και τα ρομαντικά δείπνα σε γνωστά στέκια της Αθήνας και των νοτίων προαστίων. Ο Πάνος βρίσκεται πολύ συχνά στο μαγαζί όπου τραγουδά η Δέσποινα και δεν είναι λίγες οι φορές που εκείνη του αφιερώνει ερωτικά τραγούδια.
Enhanced by Zemanta

Η εμμονή της Πάολα


Η Πάολα μίλησε στο περιοδικό «ΟΚ» και μέσα σ όλα παραδέχτηκε πως πρόσφατα ανακάλυψε ότι η μαγειρική της ταιριάζει πολύ και έχει γίνει η καινούργια της εμμονή. 

Η κουζίνα στο νέο της σπίτι στα νότια προάστια όπου και μετακόμισε πριν από λίγο καιρό, έχει γίνει ο αγαπημένος της χώρος.

Μάλιστα χαρακτηριστικό είναι ότι η σπεσιαλιτέ της είναι το γιουβέτσι. Όπως ανέφερε άνθρωπος από το περιβάλλον της τραγουδίστριας, με ότι καταπιάνεται η Πάολα, θέλει να το πετυχαίνει και το ίδιο συμβαίνει και με τις συνταγές της.

Απίστευτο φινάλε για το «Πάμε Πακέτο»! Είδε πως η μάνα της είναι αθίγγανη και... έφυγε!


Απίστευτο φινάλε στην χθεσινή εκπομπή «Πάμε Πακέτο», που παρουσιάζει η Βίκυ Χατζηβασιλείου! 

Μία κοπέλα, η Μαρία μόλις είδε ότι η βιολογική της μητέρα ήταν αθίγγανη και είχε δώσει κι άλλα παιδιά για υιοθεσία το έβαλε στο τέλος στα πόδια!

Η Μαρία μπορεί να είδε την αθίγγανη μητέρα και τα τα δύο αδέρφια της, όμως στο τέλος έφυγε!

Η κοπέλα δήλωσε:
«Αισθάνομαι αμήχανα. Περίμενα ότι θα είναι αθίγγανοι, αλλά όλο το σύνολο με έχει φρικάρει πάρα πολύ. Θα σκεφτώ αν θέλω να έχω κάποια σχέση μαζί τους στο μέλλον. Πάντως δεν μπορώ να τους δω σαν οικογένειά μου. Να τους αγκαλιάσω, να τους φιλήσω. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι αν βρεθούν τα άλλα παιδιά που έχουν δώσει για υιοθεσία» και τόνισε πώς δεν είναι ρατσίστρια!



Ζουγανέλης: «Θα βγει νικητής ο Σάκης Μπουλάς »


O Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την περιπέτεια υγείας που αντιμετωπίζει ο καλός του φίλος ο Σάκης Μπουλάς.

«Δεν λείπει ο Μπουλάς από την μουσική μας παράσταση, υπάρχει στην εργασία μας μαζί με τα κείμενά του και θα παίξει και στα βίντεο» τόνισε ο ηθοποιός. Και πρόσθεσε: «Ο Σάκης είναι αδερφός μου. Εμείς είμαστε 40χρόνια συνεργάτες... από τα 15 μας ειλικρινά. Περνάει μία φάση με την υγεία του. Θα βγει πάλι νικητής! Το έχει ξαναπαλέψει στο παρελθόν και βγήκε νικητής και θα βγει νικητής και τώρα».

Στράτος Τζώρτζογλου: «Πήγα στο Άγιο Όρος»


Ο Στράτος Τζώρτζογλου μίλησε στο περιοδικό «ΕΓΩ»  για την πιο άσχημη στιγμή της ζωής του. Μάλιστα παραδέχτηκε πως κάποια στιγμήν ένιωσε να τον εγκαταλείπουν όλα και έτσι πήγε στο Άγιο Όρος. 

Ο ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά: «To 2002. Κάποια στιγμή όλα έδειχναν να με εγκαταλείπουν, Δεν υπήρχε ακόμα και ο Θεός, ακόμα και η απελπισία. Ήταν λίγο πριν πεθάνει ο πατέρας μου. Τότε πήγα στο Άγιο Όρος. Είχα πολλές δουλειές, πολλά προβλήματα, μεγάλες αναταραχές στη ζωή μου... Έφυγα από το σπίτι που έμενα με τη Μαρία δεκαπέντε χρόνια, όταν ο Αλκιβιάδης ήταν μικρός. Δεν ήξερα αν είμαι το σωστό πρότυπο πατέρα, επειδή είμαι τόσο δυστυχισμένος. Έβλεπα τον πατέρα μου να καταρρέει, τον αδελφό μου, τον Σπύρο, να χάνει το δρόμο του στο σχολείο. Όλοι προσδοκούσαμε να συμβεί κάτι να σταματήσει το κακό, που ήρθε αργότερα με το θάνατο του πατέρα μου και διάφορα άλλα γεγονότα. Δεν πίστευα πια στη ζωή. Είχα αρχίσει να αυτοκαταστρέφομαι για να βρω νόημα. Όλα γκρεμιζόντουσαν. Όσα είχαν νόημα μέχρι τότε στη ζωή μου, έπαψαν να έχουν»

Ν. Παπαδημητρίου: Δεν ψάχνω πατέρα για τα παιδιά μου


Για τον τελικό του «Dancing with the stars» που την ανέδειξε νικήτρια, τη σχέση της με τα παιδιά της, αλλά και το ατύχημα του γιου της το καλοκαίρι μίλησε η Ντορέττα Παπαδημητρίου στην εκπομπή «Μίλα».

Μιλώντας για τη σχέση με τους γιους της, αποκάλυψε πως παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή: «Είμαστε τρεις πια στην οικογένεια. Οι γιοι μου θα πρέπει να εγκρίνουν τον μελλοντικό σύντροφό μου».

Ξεκαθάρισε δε πως δεν ψάχνει πατέρα για τα παιδιά της, αλλά μια ισορροπία ανάμεσά τους: «Τα παιδιά έχουν το μπαμπά τους και είναι πάντα στη ζωή τους ενεργά».

Τέλος, η Ντορέττα μίλησε και για το ατύχημα του γιου της Φιλίππου που την τρόμαξε πολύ. «Το καλοκαίρι ο γιος μου είχε ένα ατύχημα. Έπεσε από ύψος 4 μέτρων. Βάλαμε γύψο στα πόδια του ως τη μέση. Ευτυχώς ξεπέρασε τον κίνδυνο».

Έλληνας gay δημοσιογράφος αποκάλυψε πως είναι φορέας του AIDS


Ο Στέφανος Κυριαζής  δημοσιογράφος και αρχισυντάκτης σε ένα από τα μεγαλύτερα περιοδικά του Ηνωμένου Βασιλείου, το «Star», είχε το θάρρος να παραδεχτεί δημόσια όχι μόνο τη gay του ταυτότητα αλλά και το γεγονός ότι είναι οροθετικός.

Στον ελεύθερο χρόνο του, διατηρεί στήλη συμβουλών για οροθετικούς στο πρώτο σε πωλήσεις, life style gay περιοδικό της Αγγλίας, το Attitude, με τίτλο «Hiv & Me» (Το Hiv κι Εγώ).

Ο ίδιος έγραψε στη στήλη του: «Έχω αποδεχτεί την ευθύνη των πράξεων μου στο παρελθόν, και πιστεύω πως βρήκα έναν τρόπο για να κάνω ειρήνη μαζί τους και να προχωρήσω μπροστά με τη ζωή μου. Οπότε μην αρχίσετε να ουρλιάζετε πως έχω ευθύνη να γίνω ιεροκήρυκας του ασφαλούς sex. Η μόνη μου ευθύνη είναι απέναντι στον εαυτό μου, και όσον αφορά τη συγκεκριμένη στήλη, στο να εξηγήσω πώς είναι να ζεις με το HIV...O κάθε ένας από σας είναι υπεύθυνος για τη ζωή του.... μολονότι πολλοί από σας συνεχίζετε να συμπεριφέρεστε ανεύθυνα και να είστε επιρρεπείς στις καταστροφικές κατηφοριές, όπως είμαστε όλοι μας. Αν δεν είσαι φορέας, μην επαναλαμβάνεις χωρίς σκέψη αυτά που ξέρεις ότι θα έπρεπε να κάνεις. Σκέψου τις πιθανότητες του τι θα συμβεί αν δεν τα κάνεις»

Χρ. Μενιδιάτης: «Αν δεν ήμουν γιος του Μενιδιάτη, δεν θα γινόμουν τραγουδιστής»


Ο Χρήστος Μενιδιάτης σε πρόσφατη συνέντευξή του σε εβδομαδιαίο περιοδικό μίλησε για το πρώτο του παιδί, που θα έρθει σύντομα στον κόσμο, αλλά και για τον πατέρα του, ο οποίος έφυγε από τη ζωή μέσα στο 2012.

«Αν ακολουθήσω τα  βήματα του πατέρα μου και συμπεριφερθώ με ύφος και αγάπη στο παιδί μου, πιστεύω ότι θα χαρακτηριστώ κι εγώ πολύ καλός πατέρας» είπε ο τραγουδιστής και θυμήθηκε: «Ήταν ένας πραγματικός κύριος. Ποτέ δεν είχε δώσει κανένα δικαίωμα σε κανέναν να του προσάψει τίποτα».

Ο Χρήστος σχολίασε και την τάση των ζευγαριών να αφήνουν την οικονομική κρίση να επηρεάζει τη σχέση τους: «Δεν μου αρέσει αυτό που λένε τα νέα ζευγάρια, ότι δηλαδή παντρεύονται μόνο και μόνο για να κάνουν παιδιά. Το παιδί είναι το κερασάκι στην τούρτα. Παντρεύεσαι, γιατί πιστεύεις ότι έχεις βρει τον άνθρωπο που θέλεις να ζήσεις μια ζωή μαζί του. Δεν δικαιούται η γενιά μας να λέει ότι δυσκολεύεται να φέρει στον κόσμο ένα παιδί λόγω της κρίσης, αν σκεφτούμε ότι οι προηγούμενες γενιές  -οι πατεράδες και οι  παππούδες μας δηλαδή- ζούσαν σε πολυμελείς οικογένειες με την οικονομική κατάσταση να είναι χειρότερη. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να επαναπροσδιορίσουμε κάποια πράγματα στη ζωή μας και, σίγουρα, ένα από αυτά πρέπει να είναι οι ανάγκες μας».

Για τη δική του σχέση με τη σύζυγό του είπε στο περιοδικό «ΕΓΩ! Weekly»: «Εδώ και 12 χρόνια είμαι με τη Νάνσυ, τα τελευταία 5 είμαστε παντρεμένοι και είμαστε μια χαρά».

Ποια ήταν, όμως, η σχέση του με το όνομα που φέρει στην πλάτη του; «Το όνομα Μενιδιάτης σίγουρα με βοήθησε. Αν δεν ήμουν γιος του Μενιδιάτη, δεν πιστεύω ότι θα γινόμουν τραγουδιστής. Και δεν το λέω από άποψη επιρροής, αλλά και χαρακτήρα».

Κων. Λάγκος: «Με τη Νάντια Μπουλέ έχουμε απίστευτη χημεία»


Ο Κωνσταντίνος Λάγκος, καλεσμένος στο «Όλα μπάχαλο» μίλησε για τη συνεργασία του με τη Νάντια Μπουλέ στη θεατρική μεταφορά του μιούζικαλ "Fame". 

Ο ηθοποιός, που για τις ανάγκες της παράστασης ανταλλάσσει και ένα φιλί στο στόμα με τη γνωστή παρουσιάστρια, είπε: «Τη Νάντια τη βλέπω από πολύ κοντά μπορώ να σου πω! Πάντα ήταν σέξι η Νάντια, δεν έγινε τώρα. Χορεύει καταπληκτικά, τραγουδάει επίσης. Κι εσείς για το φιλί ξέρετε από όλο το έργο; Στην αρχή κι εγώ με πόνο ψυχής έπεισα τον εαυτό μου να μπω σε αυτή τη διαδικασία, να προσεγγίσω τη Νάντια έτσι...».

Όταν ο Θέμος Αναστασιάδης τον ρώτησε πόσο αληθινό μπορεί να γίνει ένα φιλί πάνω σε μια θεατρική σκηνή, εκείνος απάντησε: «Όλα παίζουν σε αυτή τη δουλειά. Ανάλογα πόσο καλή χημεία έχεις με τον συνάδελφο. Η αλήθεια είναι με τη Νάντια έχουμε απίστευτη χημεία».

Οι "ζήλιες" της Ελένης


Η Ελένη Μενεγάκη έκανε μια σκηνή ζηλοτυπίας στην εκπομπή της, λέγοντας " Σου θύμωσα, γιατί δεν θέλω να με μπερδεύεις με άλλη".

Όλα ξεκίνησαν από ένα...γιαούρτι και τον σεφ της, Βασίλη Καλλίδη.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή "Ελένη" 

Ο γυμναστής κοιτούσε κάτω από το φόρεμα και η Μενεγάκη φώναζε: «Μην βλέπεις μωρέ»

Σήμερα στην εκπομπή «Ελένη» παρουσίασαν το αγαπημένο τους θέμα «γυμναστική» και συγκεκριμένα την ομαδική γυμμναστική!

Οι ασκήσεις που τους έβαλαν να κάνουν ήταν λίγο δύσκολες! Η Ελένη Μενεγάκη παρόλο που φορούσε κατακόκκινες γόβες και ένα υπέροχο φόρεμα πήρε μέρος στην γυμναστική με τον δικό της φυσικά τρόπο!

Η Ελένη Μενεγάκη προσπάθησε κάποια στιγμή να βοηθήσει τις παρουσιάστριες, να τις κρατήσει, όμως το φόρεμά της ήταν αέρινο και οποιαδήποτε κίνησή της θα την «πρόδιδε»! Οι γυμναστές ήταν σκυμμένοι κάτω και η Ελένη όρθια έτσι τους χάριζε ωραίο θέαμα!
Η παρουσιάστρια είπε: "Μη βλέπεις μωρέ" και δευτερόλεπτα μετά έφυγε!

Τουμασάτου – Σταύρου: Στη Θεσσαλονίκη με την κόρη τους!

Στη συμπρωτεύουσα ταξίδεψε το προηγούμενο τριήμερο η Μαριάννα Τουμασάτου και ο Αλέξανδρος Σταύρου καθώς η κωμωδία «Σ' αγαπάω αλλά...» στην οποία πρωταγωνιστούν έχει μεταφερθεί στο Θέατρο Αριστοτέλειον.

Σε ένα από τα πρόσφατα ταξίδια του, όπως αναφέρει το περιοδικό Ok, το ζευγάρι θέλησε να έχει μαζί του και την κόρη του, Χρυσηίδα – Παναγιώτα.

Τη φροντίδα της εγγονή της είχε αναλάβει εκείνες τις ημέρες η μητέρα του ηθοποιού , Παναγιώτα, η οποία ζει μόνιμα στην Κοζάνη.

«Η Μαριάννα και ο Αλέξανδρος γιόρτασαν οικογενειακώς τα γενέθλια της κόρη τους, η οποία έκλεισε τα δυο στις 26 Γενάρη, στο πατρικό σπίτι του ηθοποιού στην Κοζάνη», αποκάλυψε πηγή στο περιοδικό.

Πηγή:www.gossip-tv.gr

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος σε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση

Πολύ σπάνια δημόσια εμφάνιση έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Ο παρουσιαστής που εδώ και αρκετό καιρό έχει εξαφανιστεί από κοσμικά στέκια και επιλέγει να μην απασχολεί καθόλου τον Τύπο με τη ζωή του.

Έκανε όμως μια εξαίρεση και παρακολούθησε την μουσική παράσταση με τον Μανώλη Μητσιά, την Αφροδίτη Μάνου και τον Γιάννη Μηλιώκα που ανεβαίνει στο χώρο "Γραμμές". Ο παρουσιαστής συνοδευόμενος από τον γιο του, Στέργιο επέλεξε την συγκεκριμένη μουσική σκηνή, μιας και τον συνδέει στενή φιλία με τους τρεις καλλιτέχνες που εμφανίζονται εκεί. Κάθισε στο ίδιο τραπέζι με τον Γιάννης Τσιμιτσέλη και την Βάσω Λασκαράκη κι έδειξε να έχει ανάγκη από μια έξοδο που θα τον κάνει να ξεχάσει έστω και για λίγο τα σοβαρά του οικονομικά προβήματα.

Όσον αφορά στην εμφάνισή του, ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν έχει πλέον την εικόνα που ξέραμε. Αρκετά "αφημένος", με τα μαλλιά του να έχουν γρκιζάρει και μακρύνει και μαύρους κύκλους στα μάτια του.

To καταραμένο ριάλιτι του θανάτου-Έχουν ήδη βρει τραγικό τέλος πέντε μέλη του cast

 Η πρόσφατη αυτοκτονία της τραγουδίστριας Μίντι Μακ Κρέιντι (αφού πρώτα σκότωσε τον σκύλο της) σηματοδοτεί το πέμπτο μέλος (και το τρίτο από την 3η σεζόν) του Celebrity Rehab με τον Dr. Drew που πεθαίνει κάτω από τραγικές συνθήκες.
Με «διάπλατα χαμόγελα» υποδέχθηκαν τον θάνατο της Μακ Κρέντι όλοι όσοι επιμένουν ότι το συγκεκριμενό ριάλιτι, που μαζεύει προβληματικούς σελέμπριτι -όπως π.χ. ο Ντένις Ρόντμαν- προκειμένου να τους βοηθήσει να αποτοξινωθούν, κάνει ακριβώς το αντίθετο.


Συγκρίνοντας μάλιστα τον ψυχολόγο παρουσιαστή του, τον διάσημο στην Αμερική Δρ. Ντρου, με τον Άγγελο του θανάτου, Δρ. Τζακ Κεβόρκιαν που βοηθούσε ασθενείς να αυτοκτονήσουν.

Το πρώτο μέλος του cast που πέθανε (τον Μάιο του 2011) ήταν ο -γνωστός από τον ρόλο του στο Grease- Τζεφ Κόναγουεϊ. Η αρχική αιτιά θανάτου ήταν η πνευμονιά, αν και τελικά διαπιστώθηκε πως ήταν ο εθισμός του σε παυσίπονα που του στοίχισε την ζωή.


Ακολούθησε τον Ιούλιο του 2011 ο 44χρονος μπασίστας των Alice in Chains, Μάικ Σταρ, που συμμετείχε στην 3η σεζόν και πέθανε από υπερβολική δόση ηρωίνης.

Ένα χρόνο μετά, τον Ιούνιο του 2012, ήρθε η σειρά του Ρόντνεϊ Κίνγκ (σ.σ. Διάσημος από τον ξυλοδαρμό του από αστυνομικούς του L.A.) ο οποίος πνίγηκε μετά από ταυτόχρονη χρήση αλκοόλ, κοκαίνης, μαριχουάνας και LCD.

Το «καρέ» ήρθε να ολοκληρώσει το Αύγουστο του 2012 ο 29χρονος Τζόι Κόβαρ (γνωστός από την συμμετοχή του στο Real World Hollywood) από υπερβολική δόση οπίου.

 

Το πρωί δασκάλα, το βράδυ μοντέλο εσωρούχων για γυναίκες με τεράστιο στήθος

Στην «διπλή ζωή» της 26χρονης Λόρα Μπάτλερ εστίασε δημοσίευμα βρετανικής εφημερίδας, καθώς η πληθωρική καλλονή είναι ταυτόχρονα καθηγήτρια σε σχολείο και εκπρόσωπος της εταιρίας εσωρούχων Curvy Kate που ειδικεύεται σε εσώρουχα για γυναίκες με πολύ μεγάλο στήθος.

«Ξεκίνησα να κάνω μόντελινγκ πριν από πέντε χρόνια, όταν κάποιος μου πρότεινε να συμμετέχω στον διαγωνισμό Star in a Bra που διοργάνωσε η Curvy Kate. Εκείνη την εποχή είχα ολοκληρώσει τις σπουδές μου (σ.σ. Ψυχολογίας και χορού), αλλά δεν είχα στο μυαλό μου να γίνω δασκάλα. Οπότε δεν θεώρησα ότι θα υπάρξει πρόβλημα. Πλέον τα πρωινά διδάσκω στο σχολείο και τα απογεύματα κάνω φωτογραφήσεις. Οι μαθητές μου το ξέρουν και δεν έχουν κανένα πρόβλημα».


Αυτό δήλωσε η 26χρονη ξανθιά που αποτελεί την επίσημη εκπρόσωπο της εταιρίας και η οποία ωθεί και άλλες πληθωρικές γυναίκες να συμμετέχουν στον διαγωνισμό προκειμένου να «Να τσιμεντώσουν την αυτοπεποίθησή τους και να αισθανθούν καλά με το σώμα τους. Όπως συνέβη και σε εμένα».

Πάολα: Γιατί αρνήθηκε να πάει στο Dancing


Άλλο ένα κομμάτι της συνέντευξης της Πάολα στο "Όλα" προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης, και σε αυτό η γνωστή τραγουδίστρια συζήτησε με τον Θέμο Αναστασιάδη τους λόγους που την έκαναν να αρνηθεί την πρόταση του ΑΝΤ1 να είναι μία από τους παίκτες του Dancing With The Stars. 
   
Αρχικά, τόνισε  πως και να ήθελε να συμμετάσχει στο show, τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο δεν θα μπορούσε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων που είχε στην Αμερική μαζί με τον Βασίλη Καρρά και τον Παντελή Παντελίδη.
   
Ωστόσο είπε: "Δεν θα πήγαινα, όμως, έτσι κι αλλιώς. Το Dancing και ο χορός είναι για ανθρώπους που είναι πιο πειθαρχημένοι από εμένα. Εντάξει, εγώ είμαι και λίγο τεμπέλα. Δεν θα μπορούσα να πάω να κάνω εντατικά πρόβες. Αγαπώ τον χορό πάρα πολύ, μπορώ να χορεύω σπίτι μου. Ό,τι μου 'ρθει. Αλλά να κάνω αυτό που έκαναν τα παιδιά, δεν θα το μπορούσα - και μπράβο τους, που το έκαναν!".
   
Μάλιστα, όταν ο Θέμος Αναστασιάδης τη ρώτησε αν θα άντεχε να σταθεί ενώπιον της επιτροπής, ώστε να βαθμολογηθεί για τις χορευτικές της επιδόσεις, εκείνη απάντησε: "Δεν με πειράζει. Ας μου έβαζαν και 3, εγώ θα ήξερα πώς χορεύω".

Κάδρο στο σαλόνι έκανε λεσβιακή φωτογράφηση της Ελληνίδα μοντέλο

Για την λεσβιακή φωτογράφηση της με την Νάιλα, πρώην συμπαίκτριά της στο Next Top Model και νυν συγκάτοικό της, μίλησε η Δήμηρα Αλεξανδράκη στα πλαίσια της συνέντευξής της σε εβδομαδιαία εφημερίδα.

«Είμαστε κολλητές με την Νάιλα και δεν νιώσαμε άσχημα γι' αυτό, μάλιστα μια φωτογραφία από την φωτογράφηση εκείνη την έχουμε βάλει κάδρο στο σπίτι όπου μένουμε μαζί. Αυτή είμαι και δεν πρόκειται να αλλάξω ποτέ- οι αστυνομικοί (σ.σ. Που την συνέλαβαν, λόγω παραβίασης κόκκινου σηματοδότη) μπορεί να περίμεναν ότι είμαι χαζογκομενάκι, δεν είμαι. Δεν προσποιούμαι. Αν προκαλώ με την δουλειά μου, δεν ξέρω. Αυτή είναι η Δήμητρα».

Αυτό δήλωσε η Δήμητρα Αλεξανδράκη στην εφημερίδα News σχετικά με μια παλιότερη φωτογράφηση που είχε κάνει στο Playboy. Συμπληρώνοντας που δεν έπρεπε να έχουν ανέβει στο διαδίκτυο το backstage της φωτογράφησης και πως γενικά της αρέσει να φωτογραφίζεται προκλητικά και να βλέπει το πρόσωπό της σε εξώφυλλα.

Προικισμένη Ελληνίδα ηθοποιός χώρισε και τα «ποστάρει» όλα

Λίγες μέρες μετά τον χωρισμό της από τον Παναγιώτη Μπουγιούρη, η Πηνελόπη Πλάκα πόσταρε στο twitter της μια άκρως προκλητική φωτογραφία της. Κάτι που μάλλον δεν είναι τυχαίο.

Μετά την επίσημη ανακοίνωση του χωρισμού τους την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο Πρωινό Mou, όταν το αποκάλυψε κατά λάθος η Φαίη Σκορδά, η Πηνελόπη Πλάκα έδειξε γιατί θεωρείται η πλέον σέξι από τις ηθοποιούς της νέας γενιάς. Ποστάροντας την συγκεκριμένη λήψη.

Η αλήθεια είναι ότι η -κατά γενική ομολογία ταλαντούχα- Πηνελόπη συνηθίζει να δημοσιεύει στο twitter της λήψεις από φωτογραφήσεις που έχει κάνει.


Καθώς επίσης links σε άρθρα που έχουν γραφτεί για εκείνη και quotes όπως «Ο νομπελίστας ο William Gibson λεει:Προτου διαγνώσεις στον εαυτό σου κατάθλιψη-χαμηλή αυτοεκτίμηση,βεβαιώσου οτι δεν περιβάλλεσαι απο μαλάκες».

Οι οποίες μπορεί να μην είναι από την φύση τους πολύ προκλητικές. Όμως γίνονται έτσι εξαιτίας των πληθωρικών σωματικών της προσόντων.

Προσόντα που είναι εμφανή ακόμη και σε σκηνές από την παράσταση «Είδα το Χάρη με τα μάτια μου», στην οποία συμπρωταγωνιστεί.


Καθώς επίσης σε στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές της διακοπές.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...