Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Α. Σρόιτερ: Δείτε την όμορφη Κρητικιά που του "έκλεψε" την καρδιά!

Ο Αντώνης Σρόιτερ εξελίσσεται στον πιο "ζωηρό" παρουσιαστή, μόνο και μόνο από τη συχνή εναλλαγή των συντρόφων του! 

Δείτε ΕΔΩ την όμορφη Κρητικιά που του "έκλεψε" την καρδιά!

Απατεώνες εμφανίζονται ως συνεργάτες της Μαρί Κυριακού

http://www.antennapacific.gr/images/videos/thumbnails/1_ext_trailer_thump_626x295_30_5318_2012070248_560x300.jpg


Πληθαίνουν οι καταγγελίες από τηλεθεατές, για αγνώστους, κυρίως γυναίκες, που τους χτυπούν την πόρτα, ισχυριζόμενοι ότι είναι συνεργάτες της Μαρί Κυριακού και της εκπομπής «Με αγάπη», ζητώντας  χρήματα, δήθεν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Χατζηγιάννης - Μακρυπούλια και άλλοι επώνυμοι στα δίχτυα της γυναίκας - αράχνης!

Στα δίχτυα μιας 38χρονης καλλονής, που έκανε “χρυσές” κομπίνες με τα δικά τους τα λεφτά έπεσαν πολλά ονόματα της ελληνικής showbiz. 
 
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, η Ζέτα Μακρυπούλια και άλλα διάσημα πρόσωπα έχουν γίνει θύματά της, ενώ έχουν γίνει 346 μηνύσεις σε βάρος της.
 

Το lovestory του εφοπλιστή με το μοντέλο

Ολοταχώς για τα σκαλιά της εκκλησίας οδεύουν η Χρύσα Κοντογιώργου και ο Απόστολος Βεντούρης μετά την απόφασή τους να ενώσουν για πάντα τις ζωές τους.

Το μοντέλο και ηθοποιός εδώ και λίγο καιρό, ζει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό του ισχυρού άντρα της ναυτιλίας και προέδρου της Ένωσης Επιχειρήσεων Ναυτιλίας

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Αλεξάνδρα Λοΐζου: Αναστατώνει την Ισπανία!

Για πρώτη φορά Ελληνίδα φιλοξενήθηκε σε Βραζιλιάνικο κανάλι και μάλιστα με τόση μεγάλη επιτυχία.

Η Αλεξάνδρα Λοίζου η μεγάλη νικήτρια του Miss Europe Face που κάνει διεθνή καριέρα.  ασχολείται με μικρά παιδάκια σε ορφανοτροφεία στην " Αφρική και όχι μόνο δέχτηκε πρόσκληση από το ULTRA CHANNEL για το βραδινό σόου «BIBO NUNE».

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΕΔΩ

Α. Ηλιάδη: Έχει φάει ποτέ ξύλο από σύντροφό της;

Πάντα αποκαλυπτική η όμορφη Αγγελική, δεν δίστασε να αποκαλύψει άγνωστες πτυχές από την προσωπική της ζωή, ενώ σόκαρε με την ειλικρίνειά της σε ακόμη πιο ευαίσθητα  θέματα που αφορούν τους άντρες της ζωής της...

Στο "Βράδυ" του Πέτρου Κωστόπουλου μίλησε, λοιπόν, η Αγγελική Ηλιάδη για το σύντροφό της και το πόσο ερωτευμένη είναι μαζί του:

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Σοβαρό ατύχημα της Μιμής Ντενίση στην Κύπρο

Ένα λάθος του οδηγού της Μιμής Ντενίση ήταν αρκετό για να την τραυματίσει και να την στείλει στο νοσοκομείο της Λευκωσίας.

Η γνωστή ηθοποιός είχε ένα ατύχημα με αυτοκίνητο που βρισκόταν εν κινήσει, όταν η ίδια έπεσε από αυτό. 


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Κώστας Βουτσάς: «Η Μάρθα Καραγιάννη ήταν το μεγάλο μου απωθημένο»

Καλεσμένος της εκπομπής «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου, το βράδυ της Πέμπτης, ήταν ο Κώστας Βουτσάς.

Ο 80χρονος ηθοποιός παραδέχτηκε πως μεγάλο του απωθημένο ήταν η Μάρθα Καραγιάννη, αποκάλυψε πως έχει υπάρξει θύμα απιστίας στο παρελθόν, αλλά αναφέρθηκε και στον Άνθιμο Ανανιάδη που κάνει καριέρα στο εξωτερικό.

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Κ. ΒΟΥΤΣΑ ΕΔΩ

Με.. απεργία πείνας "απειλεί" ο Λάκης Γαβαλάς μέσα από τη φυλακή

ΤΟΥ ΔΗΜΕΥΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ

Με .. απεργία πείνας "απειλεί" ο Λάκης Γαβαλάς μέσα από τις φυλακές τη στγμή που τη δέσμευση περιουσιακών στοιχείων του προσωρινά κρατούμενου, επιχειρηματία, για την υπόθεση των οφειλών του από μη απόδοση ΦΠΑ ύψους 146 χιλιάδων ευρώ, αποφάσισε η Αρχή για την Καταπολέμηση της Νομιμοποίησης Εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Μια γενιά ζητά εξηγήσεις

Τι πιστεύουν οι νέοι γι’ αυτό που ζούμε; Τι λένε για τους πολιτικούς αλλά και τους ψηφοφόρους; Με αυτή την απορία οι «Πρωταγωνιστές» που μεταδίδονται την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012 στις 23.20 στο MEGA, προσέγγισαν νέους (κάτω 30 ετών) και συζήτησαν μαζί τους για τις ελπίδες τους αλλά και τους φόβους τους.

Στον Σταύρο Θεοδωράκη μεταξύ άλλων μιλούν:
  • Ο Δημήτρης Κυριακόπουλος, πρόεδρος του αθλητικού ομίλου «Πρωτέας». Ο 26χρονος εξηγεί πώς μπορεί να συσταθεί μέσα σε 20 μήνες μια ομάδα 230 αθλητών χωρίς την παραμικρή βοήθεια από δήμαρχο ή κόμμα.
  • Ο νεαρός δικηγόρος Δημήτρης Καραστογιάννης, που έχει σπουδάσει στη Θεσσαλονίκη και την Αγγλία.
  • Ο Άγγελος Κράλλης, πλανόδιος μουσικός στο Μοναστηράκι και φοιτητής στην Καλών Τεχνών.
  • Η Ελίνα Θεοδωρακοπούλου, ερευνήτρια Ιατρικής σε Πανεπιστήμιο της Αγγλίας.
  • Η Ελευθερία Σίντρου, κοινωνική λειτουργός η οποία δραστηριοποιείται στην ΜΚΟ Praksis.
Στην εκπομπή παρεμβαίνουν οι σπουδαστές της ανώτερης δραματικής σχολής «Πράξη Επτά» και ο δάσκαλός τους ηθοποιός Γιάννης Μπέζος.

«Πρωταγωνιστές» με τον Σταύρο Θεοδωράκη, την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012 στις 23:20 στο MEGA.

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

ΒΙΝΤΕΟ: Τα γενέθλια Σκορδά-Ουγγαρέζου και οι εκπλήξεις που τους έκαναν

Τα γενέθλιά τους έχουν σήμερα η Φαίη Σκορδά και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και πολλές ήταν οι εκπλήξεις που δέχτηκαν στο «Πρωινό mou».

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Αθερίδης και Καβογιάννη συζητούν για το αν ο γάμος και τα παιδιά “σκοτώνουν” το σεξ

Η εκπομπή “Όλα για την υγεία mou” με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη που θα μεταδοθεί το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στις 17:10, διερευνά τα συχνότερα προβλήματα που αφορούν τον άνδρα (αδυναμία στύσης, πρόωρη ή καθυστερημένη εκσπερμάτιση, έλλειψη επιθυμίας) αλλά και τη γυναίκα (έλλειψη επιθυμίας, απουσία διέγερσης, αδυναμία οργασμού, πόνο κατά την επαφή, κολπική ξηρότητα) και αναζητά τις αιτίες που κρύβονται πίσω από αυτά.

Το σεξ αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας. Όμως, τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι άνθρωποι παραπονούνται ότι δεν παίρνουν την χαρά που θα ήθελαν μέσα από την ερωτική τους ζωή. Οι λόγοι είναι πολλοί, αλλά κυρίως οι οργανικές και οι ψυχογενείς διαταραχές που εμφανίζουν όλο και περισσότεροι άνθρωποι με αποτέλεσμα την σεξουαλική δυσλειτουργία.

Οι ειδικοί μιλούν για τις νέες μεθόδους αντιμετώπισης της στυτικής δυσλειτουργίας στον άνδρα και τονίζουν πως η ανεργία είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που βλάπτουν την σεξουαλική ζωή ανδρών και γυναικών.

Οι επιστήμονες συζητούν ακόμη για το εύκολο, γρήγορο και χωρίς ουσιαστικό συναίσθημα σεξ που προκύπτει συνήθως μέσα από τη χρήση του διαδικτύου. Εξηγούν τον ρόλο της απιστίας αλλά και της ουσιαστικής επικοινωνίας ανάμεσα στο ζευγάρι.

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης συναντά το γνωστό τηλεοπτικό ζευγάρι, Θοδωρή Αθερίδη και Μαρία Καβογιάννη και συζητά μαζί τους για το αν ο γάμος και τα παιδιά “σκοτώνουν” το σεξ αλλά και ποιά είναι κατά τη γνώμη τους τα σημαντικότερα προβλήματα που “διαλύουν” την ερωτική ζωή του σύγχρονου Έλληνα.

Αγρότες μόνοι... έψαχναν φοιτήτριες - Ροζ βίντεο στην Καλαμάτα

Νέο ροζ σκάνδαλο αναστατώνει την επαρχία με πρωταγωνίστριες φοιτήτριες και αγρότες. Αυτή τη φορά οι ερωτικές περιπέτειες εκτυλίχθηκαν σε κεντρικό ξενοδοχείο της Καλαμάτας.

Η "ΚΑΥΤΗ" ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Σε ποια blogs έκανε μήνυση η ΕΡΤ για την παραποιημένη φωτό της Στάη

Στα δικαστήρια η ΕΡΤ με μπλογκ και σάιτ για τη μετάδοση ψεύτικης είδησης.

Πρόκειται για το μοντάζ που έγινε σε απόσπασμα του δελτίου ειδήσεων της ΝΕΤ, με παρουσιάστρια την Έλλη Στάη, στις 27 Οκτωβρίου, κατά τη Σύνοδο Κορυφής.

Η ΝΕΤ εμφανίστηκε πως υπέπεσε σε σφάλμα αναγράφοντας σε σούπερ (με μεγάλα γράμματα κάτω από την είδηση) τον τίτλο «Όλη η αλήθεια για το πέος», ενώ αυτό που μετέδωσε ήταν η φράση «Όλη η αλήθεια για το χρέος».

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ BLOGS ΕΔΩ

Δείτε την εμφάνιση της Imany στους «Ράδιο Αρβύλα»

Στην Ελλάδα βρίσκεται η πασίγνωστη τραγουδίστρια Imany για τρεις συναυλίες, σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα και έπειτα στην Κύπρο.
 
Η τραγουδίστρια βρέθηκε σήμερα στο πλατό των «Ράδιο Αρβύλα», όπου τραγούδησε το μεγαλύτερο της hit το «You will never know» από το πρώτο της άλμπουμ.


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TO BINTEO ΕΔΩ

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Γνωστή τηλεπαρουσιάστρια απειλήθηκε με απόλυση επειδή είναι λεσβία


H γνωστή τηλεπαρουσιάστρια Ellen DeGeneres δέχθηκε μια ολέθρια επίθεση από την οργάνωση "One Million Moms" που ζήτησε την απόλυση της! 

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ποιοί μαχαίρωσαν τον Ζαχαρία Ρόχα;

Το δράμα που έζησε προ ημερών περιέγραψε ο ηθοποιός Ζαχαρίας Ρόχας, ο οποίος έπεσε θύμα επίθεσης και τον μαχαίρωσαν δίχως έλεος.

Όπως περιέγραψε ο ίδιος στην εκπομπή «Πρωινή Μελέτη», πριν από λίγο καιρό έζησε ένα περιστατικό που παραλίγο να του κοστίσει την ίδια του την ζωή.


Κώστας Καρράς: «Θα βγω νικητής από τον καρκίνο»

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη του Κώστα Καρρά ότι δίνει μάχη για τη ζωή του εδώ και μήνες. «Είχα καρκίνο στον προστάτη και προχώρησε τώρα και έκανε μετάσταση στα κόκαλα. Κάνω χημειοθεραπείες και ακτινοβολίες. Είναι κάτι αρκετά σοβαρό».

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Μίνα Ορφανού : Μάθετε τα πάντα για την τρανσέξουαλ πρωταγωνίστρια του MEGA!

Γεννήθηκε αγόρι, έγινε γυναίκα, κέρδισε το πρώτο βραβείο γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στη
Στρέλλα και τώρα δοκιμάζεται για πρώτη  φορά στο θέατρο.

Η Μίνα Ορφανού παίζει στο οι Βασιλιάδες mega και αλλάζει τα δεδομένα για τις τρανσέξουαλ στην Ελλάδα.

«Είμαι η Μίνα Ορφανού. Έπαιξα τη Στρέλλα. Πήρα δύο βραβεία στην Ελλάδα. Έχω την προσωπικότητά μου. Για τους άλλους, όμως, θα έχω πάντα μία τεράστια βούλα πάνω από το κεφάλι
μου.Είναι σαν το φεγγάρι. Όπου κι αν πας το βλέπεις».

Διαβάστε τι έχει δηλώσει:

Ο Κούτρας είπε σε μια συνέντευξή του πως ξεχειλίζω από ταλέντο. Ίσως να έχει δίκιο. Δεν είμαι για τη Λυρική, και ηθοποιός γίνομαι σιγά-σιγά, αλλά εικαστικός ναι, είμαι. Άλλωστε, τα εικαστικά με  στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια, απ’ αυτά ζούσα. Πάλευα μόνη μου, δεν μου έδειξε κανείς πώς να χρησιμοποιώ το πινέλο, αλλά το καλλιτεχνικό χέρι το κληρονόμησα από τον πατέρα μου. Όχι πως κατέχω την ξυλοτεχνική, με την οποία ασχολείται εκείνος, αλλά πιστεύω πως αν πιάσω σκαρπέλο όλο και κάτι θα δημιουργήσω.

KΙ ΟΛ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΖΗΣΕΙ, Η ΑΛΛΑΓΗ ΦΥΛΟΥ, ΟΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΙΑΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ
ΑΝΑΓΚΗ ΣΟΥ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ;

Ο κάθε καλλιτέχνης έχει το δικό του πέρασμα. Υπάρχουν ζωγράφοι που μεγάλωσαν σε πλούσια σπίτια και δεν τους έλειψε τίποτα, παρά μόνο οι πληγές, κι όμως είναι σπουδαίοι. Όχι, δεν θεωρώ πως οι δυσκολίες είναι απαραίτητες για έναν καλλιτέχνη.

ΠΗΓΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ;

Στην τελευταία μου έκθεση με τίτλο Τα σώματά μου, ας πούμε, στο Μικρό Πολυτεχνείο, παρουσίασα μια σειρά από πίνακες με φιγούρες στις οποίες αποκρύπτεται το φύλο. Double face... Εκεί το σώμα μου ήταν η έμπνευσή μου.

AΛΗΘΕΙΑ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΜΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ;

Ένας ναός. Ένας λειτουργικός ναός που τον κουβαλάμε πάντα μαζί μας. Που μας κουβαλάει πάντα μαζί του.
 

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Χαλκίδα: Τον παράνομο δεσμό πρόδωσε η τσιγγουνιά του και τα email...

Ακριβά πλήρωσε την τσιγκουνιά του ένας νεαρός στη Χαλκίδα, αφού η «αρρώστια» του είχε ως αποτέλεσμα να αποκαλυφθεί ο παράνομος δεσμός του. 

Ο άντρας εδώ και αρκετό καιρό απατούσε τη σύζυγό του με μια παντρεμένη γυναίκα, με την οποία, λόγω της τσιγκουνιάς του, δεν  επικοινωνούσε μέσω τηλεφώνου, αλλά μόνο μέσω μηνυμάτων στο Διαδίκτυο.

 Τα άκρως ερωτικά του ηλεκτρονικά ραβασάκια έπεσαν όμως στην αντίληψη της συζύγου του.

Η "ΚΑΥΤΗ" ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Συγκίνηση για τον Αντώνη Κανάκη [βίντεο]

Ιδιαίτερα φορτισμένο ήταν το κλίμα στη χθεσινή εκπομπή του Ράδιο Αρβύλα, ειδικά λίγο πριν το φινάλε όταν ο Αντώνης Κανάκης έκανε αφιέρωμα στον αδικοχαμένο φίλο του και συνεργάτη Αντώνη Παραρά, ο οποίος πριν από 15 χρόνια πέθανε από λευχαιμία σε ηλικία 30 ετών.

Χρήστος Δάντης: «SONY γ@μ@ς! Κακομεταχειρίζεσαι τους μουσικούς»

Ο γνωστός τραγουδιστής και μουσικός Χρήστος Δάντης έγινε έξαλλος με την δισκογραφική του εταιρεία που κυκλοφόρησε ψηφιακά το single του χωρίς να τον ενημερώσει. Δείτε τί έγραψε o Χρήστος Δάντης στο Facebook και στο twitter

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ

Aριθμολογία: Μάθετε εάν ταιριάζετε ερωτικά με τον σύντροφό σας

Στο Stars System αυτή την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στις 14:15, με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου που πλησιάζει, μην χάσετε τις αναλυτικές προβλέψεις της Άσης Μπήλιου για τον φτερωτό Έρωτα.

Ποιοι θα τον γιορτάσουν και ποιοι θα θέλουν να ξεχάσουν ότι υπάρχει; 


Ακόμη, πώς διαμορφώνεται αστρολογικά το κλίμα της εβδομάδας με τον Ερμή στους Ιχθύς;

Επίσης, μάθετε εάν ταιριάζετε ερωτικά με τον σύντροφό σας, σύμφωνα με την αριθμολογία. 


Η αριθμολόγος Χάρις Μπεκιάρη αναλύει το ερωτικό ταίριασμα των ζευγαριών, όπως αυτό προκύπτει από το ονοματεπώνυμό τους.

Προφυλακίστηκε η αδελφή του Λάκη Γαβαλά

Προφυλακιστέα κρίθηκε η Παναγιώτα Γαβαλά, αδελφή τού επίσης προσωρινά κρατούμενου επιχειρηματία Λάκη Γαβαλά, μετά την απολογία της στον ανακριτή για μη απόδοση ΦΠΑ.

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

"Πάμε Πακέτο": Πως ο έρωτάς της για έναν Σαουδάραβα θα της στοίχιζε την ίδια της τη ζωή

Το Πάμε Πακέτο, η εκπομπή των μεγάλων συναισθημάτων και μία από τις μακροβιότερες στην ελληνική τηλεόραση επιστρέφει, ανανεωμένο και ακόμα πιο δυναμικό για την έβδομη σεζόν του. Και αυτή τη χρονιά, η Βίκυ Χατζηβασιλείου ανοίγει πακέτα γεμάτα έρωτα, αγάπη, ευγνωμοσύνη, μεταμέλεια, αναμνήσεις, ελπίδα αλλά και πικρία και απογοήτευση.

Την Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου, το άνοιγμα του πακέτου θα προσφέρει δυνατές συγκινήσεις.

Το άνοιγμα του πρώτου πακέτου θα ξετυλίξει τη ζωή δύο νεαρών κοριτσιών των οποίων η παιδική ηλικία έμοιαζε με εφιάλτη. Η Βούλα και η Φαίη, ήταν αναγκασμένες να αλλάζουν περιοχές και να ζουν σαν φυγάδες, κυνηγημένες από τον ίδιο τους τον πατέρα. Όσες μνήμες και να ανασύρουν από το παρελθόν δεν θυμούνται να έζησαν ποτέ ανέμελα, αφού ο φόβος είχε γίνει καθημερινότητά τους. Τα δύο κορίτσια ελπίζουν ο αποστολέας του πακέτου να μην είναι ο πατέρας τους. Ποια αναπάντεχη έκπληξη τις περιμένει;

Η αποστολέας του δεύτερου πακέτου είναι μια γυναίκα που ο έρωτάς της για έναν Σαουδάραβα παραλίγο να της στοιχίσει την ίδια της τη ζωή.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Στ. Μάϊνας: Στο κρεβάτι με την.. Ματσούκα !

H Δήμητρα Ματσούκα και ο Στέλιος Μάινας στο ... κρεβάτι για " Μια πορνογραφική σχέση".

Οι δύο δημοφιλείς ηθοποιοί αναλύουν την "πορνογραφική σχέση" και παίρνουν  μέρος σε μια καυτή φωτογράφηση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ 

Το PRADA phone by LG 3.0 στην ελληνική αγορά

Το υψηλής τεχνολογίας και αισθητικής αποτέλεσμα της συνεργασίας μεταξύ της PRADA και της LG Electronics, το PRADA phone by LG 3.0, είναι πλέον διαθέσιμο και στο ελληνικό κοινό.

Το PRADA phone by LG 3.0 είναι ο γνήσιος διάδοχος των προηγούμενων δύο κινητών που είχαν προκύψει από τη σύμπραξη της PRADA και της LG, συνδυάζοντας με μοναδικό τρόπο το διακριτικό στυλ της PRADA με την καινοτόμο τεχνολογία της LG.

Tο νέο smartphone διαθέτει λειτουργικό Android 2.3 Gingerbread με προσαρμοσμένο interface –αναβαθμίσιμο σε Android ICS-, οθόνη τεχνολογίας NOVA 4,3 ιντσών και επεξεργαστή αρχιτεκτονικής
Dual-Core / Dual-Channel για ασύγκριτες επιδόσεις. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΝΕΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ PRADA ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ 

Σέρρες: 40άρες αποπλάνησαν… 17χρονο!!!

Χαμός έχει γίνει στις Σέρρες με την «ροζ» ιστορία που βγήκε στην
δημοσιότητα. Δύο 40αρες   υποσχέθηκαν σε μαθητή λυκείου να του μάθουν τα μυστικά του έρωτα και παραλίγο να τον στελουν λιπόθυμο στο Κέντρο Υγείας, λόγω … Viagra.

Το περιστατικό συνέβη σε επαρχιακό δήμο των Σερρών, με πρωταγωνίστριες δύο 40αρες και έναν 17χρονο. Σύμφωνα με όσα «ψιθυρίζονται», η μία εκ των δύο γυναικών κάλεσε τον 17χρονο σπίτι της προκειμένου να της … ξεμπλοκάρει το laptop της, αλλά τελικά τα πράγματα «περιπλέχτηκαν» περισσότερο με την έλευση της κολλητής της φίλης.

Η "ΚΑΥΤΗ" ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

2 VIDEOS: 14 πράγματα που δεν ξέρετε για την Γεωργία Σάλπα!

Η Γεωργία Σάλπα που συμμετέχει στο «Celebrity Big Brother» της Μεγάλης Βρετανίας είναι το νέο hot είδωλο που έχει τρελαίνει το κοινό με τα προσόντα της! Διαβάστε τα 14 πράγματα που πρέπει να ξέρετε για αυτήν.

1) Γεννήθηκε στην Αθήνα  και έζησε στην Ελλάδα  τα πρώτα τέσσερα χρόνια της ζωής της με τον Έλληνα πατέρα την Ιρλανδή μητέρα της. Οι γονείς της χώρισαν όταν ήταν τεσσάρων ετών και η Γεωργία και η μητέρα της μετακόμισε στην Ιρλανδία όπου έμεινε με τους παππούδες της.

 Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΑΛΛΕΣ 13 ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ, TA BINTEO ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΕΔΩ

ΔΥΣΤΥΧΙΑ! Η πρώην σύζυγος του Σπύρου Νιάρχου πουλά το σπίτι της

H πρώην σύζυγος του Σπύρου Νιάρχου, η ζάμπλουτη κληρονόμος και fashion icon Ντάφνε Γκίνες (της γνωστής οικογένειας με τις μπύρες Guinness) ανακοίνωσε πως αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και για αυτό θα χρειαστεί να πουλήσει το... φτωχικό της στη Νέα Υόρκη, έναντι 14 εκατομμυρίων δολαρίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΕΔΩ

Συνελήφθη η αδελφή του Λάκη Γαβαλά για χρέη προς το Δημόσιο

 
 ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ Ο ΛΑΚΗΣ ΓΑΒΑΛΑΣ
 
Οφειλές προς το Δημόσιο που ξεπερνούν τα 7,7 εκατομμύρια ευρώ οδήγησαν στη σύλληψη από αστυνομικούς της Οικονομικής Αστυνομίας της 50χρονης Παναγιώτας (Νότας) Γαβαλά, αδελφής του προφυλακισμένου επιχειρηματία Λάκη Γαβαλά, που ετοιμάζεται να βγεί από τη φυλακή...

Και η Μενεγάκη θύμα της... Τρόϊκας!

Μείωση μισθού κατά 40% φέρεται να ζητά ο Alpha από την Ελένη Μενεγάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΕΔΩ

Συντετριμμένος ο Νίκος Φώσκολος για το θάνατο του Νίκου Απέργη!

Συγκλονισμένος είναι ο Νίκος Φώσκολος για το θάνατο του Νίκου Απέργη!

H κηδεία του μεγάλου ηθοποιού θα γίνει την Τρίτη το απόγευμα. 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΦΩΣΚΟΛΟΣ

Η πρώτη Junior Master Chef είναι....

"Master Chef Junior" ήταν και πέρασε... Μετά από περίπου τρεις μήνες το κουζινο-ριάλιτι του Mega με τους μικρούς μας μπόμπιρες έριξε αυλαία και έτσι έχουμε πια με... δόξα και τιμή την πρώτη Ελληνίδα , "Master Chef Junior" ! 

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

MadWalk: Ο Σάκης Ρουβάς σε κοινή εμφάνιση με μια transexual

Οι προετοιμασίες για το MadWalk βρίσκονται στην τελική ευθεία και ο Σάκης Ρουβάς αναμένεται να κάνει- όπως πάντα- μια εμφάνιση που θα συζητηθεί πολύ. 

Αυτή τη φορά όμως ετοιμάζει μια διεθνή, άκρως ανατρεπτική- και για κάποιους ιδιαίτερα προκλητική- συνεργασία επί σκηνή!  

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ TRANSEXUAL ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος Με ποιο τρόπο "ξανάνιωσε";

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, σε μια  εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό "Big Fish" της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα", μιλάει για την απόφασή του να γίνει ηθοποιός, αλλά και για τον διαφορετικό τρόπο ζωής που επέλεξε από μία ηλικία και μετά.

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΔΩ

Γνωστά μοντέλα και σχεδιαστές στις «δαγκάνες» του Δρόσου

Μεγάλη ήταν η λίστα των λαμπερών θυμάτων του Δημήτρη Δρόσου, του πρώην αθλητικού παράγοντα της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, ο οποίος κατηγορείται ότι το 2009 καταχράστηκε το ποσό των 500.000 ευρώ από εταιρεία στοιχημάτων στη Μάλτα, στην οποία ήταν διευθυντής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΛΕΝΕ ΜΟΝΤΕΛΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ

Ο Κωστέτσος σχολιάζει την προφυλάκιση του Λάκη Γαβαλά

Την άποψή του για την περιπέτεια του Λάκη Γαβαλά, λόγω των χρεών του προς το Δημόσιο, μετά και την τρίτη σύλληψή του, εξέφρασε μιλώντας στην εφημερίδα «Espresso της Κυριακής», ο Βασίλειος Κωστέτσος.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩΩ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΩΣΤΕΤΣΟΣ

Π. Μεταξόπουλος: Χώρισε ύστερα από 9 χρόνια γάμου!

Τέλος στον γάμο τους αποφάσισαν να βάλουν ο Πάνος Μεταξόπουλος και η σύζυγός του, Ζωή.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Για ξέπλυμα «βρώμικου χρήματος» κατηγορείται ο Λάκης Γαβαλάς

Για τέταρτη φορά, σε διάστημα μόλις δύο μηνών, ο Λάκης Γαβαλάς θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη και αυτή την φορά θα κληθεί ενώπιον του εισαγγελέα ώστε να δώσει εξηγήσεις ως ύποπτος για ξέπλυμα «βρώμικου χρήματος».

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...