Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ Οργισμένη στο facebook, ποιους αποκαλεί ψεύτες!

Δεν λέει να τελειώσει η κόντρα ανάμεσα στη Δέσποινα Βανδή και την Κυπριακή εταιρία "You Talking to Me".
Όλα ξεκίνησαν πριν λίγο καιρό όταν η τραγουδίστρια ενημερώθηκε πως στη συναυλία που είχε κανονίσει να δώσει στις 18 Νοεμβρίου στην Κύπρο, με δωρεάν είσοδο, οι διοργανωτές αποφάσισαν να βάλουν εισιτήριο 50 ευρώ.
Για το λόγο αυτό μάλιστα αποφάσισε να την ακυρώσει.
Ωστόσο, η εταιρεία με ανακοίνωση της την Πέμπτη ανέφερε τα εξής:
"Σύμφωνα με το υπογεγραμμένο συμβόλαιο που η εταιρεία μας έχει υπογράψει με τους καλλιτέχνες για την διοργανωνόμενη συναυλία στις 18 Νοεμβρίου 2012, αισθανόμαστε την ανάγκη να ενημερώσουμε το κοινό για ανεπίτρεπτες ενέργειες, κατά παράβαση του συμβολαίου, που είδαν τις τελευταίες μέρες το φως της δημοσιότητας.
Συγκεκριμένα από μέρους των καλλιτεχνών και της δισκογραφικής εταιρείας Spicy γράφτηκαν κι ακούστηκαν ψευδείς κι ανυπόστατες δηλώσεις που κατά προβοκατόρικο τρόπο αποδίδοντο στην εταιρεία μας, όσον αφορά την ακύρωση της συναυλίας της Δέσποινας Βανδή στην Κύπρο. Καταρχάς να αναφέρουμε πως το event θα πραγματοποιείτο στα πλαίσια προώθησης της εταιρείας "You Talking To Me" και οι καλλιτέχνες σύμφωνα με την υπογραφείσα σύμβαση, θα παρευρίσκοντο να τραγουδήσουν ζωντανά ως ειδικοί προσκεκλημένοι της εταιρείας.
Το συμβόλαιο μεταξύ της διοργανώτριας εταιρείας και των καλλιτεχνών αναφέρει ξεκάθαρα τη δέσμευση κι υποχρέωση των καλλιτεχνών να παρευρεθούν στο event στις 18 Νοεμβρίου 2012 στο Στάδιο Σπύρος Κυπριανού και λαμβάνοντας υπόψη πως έχουν παραλάβει ολόκληρο το ποσό της προκαταβολής για την πληρωμή τους αναμέναμε να τηρήσουμε την συμφωνία, επιδεικνύοντας τον απαιτούμενο επαγγελματισμό.
Επίσης σε καμιά περίπτωση δεν υπήρξε διαβεβαίωση είτε γραπτώς είτε προφορικώς πως η είσοδος του event θα ήταν δωρεάν, εξάλλου οι καλλιτέχνες δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον τρόπο προβολής και διαφήμισης του event ούτε και στον ορισμό της τιμής του εισιτηρίου".
Η Δέσποινα Βανδή απάντησε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook, απόγευμα Παρασκευής:
"Ουδέποτε υπέγραψα συμβόλαιο για την συγκεκριμένη συναυλία στις 18 Νοεμβρίου. ´Οποιος το λέει αυτό είναι το λιγότερο ένας μεγάλος ψεύτης. Τον προκαλώ και του δίνω την άδεια να δημοσιεύσει το συμβόλαιο αυτό που ισχυρίζεται ότι έχω υπογράψει ως Δέσποινα Μαλέα Βανδή".

Η Ελένη Μενεγάκη μιλά πρώτη φορά για τον ενδεχόμενο γάμο με τον Ματέο!

Η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να μιλήσει για το αν πρόκειται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Ματέο Παντζόπουλο!

Η παρουσιάστρια δεν έδωσε κάποια συνέντευξη αλλά απάντησε σε έναν διαδικτυακό της φίλο!

Ο follower της έγραψε: «κυρία Ελένη ο κύριος Ματέο έγινε φαντάρος. Καλός πολίτης και με το καλό με έναν γάμο»... Μετά από λίγο (ποιος θα το περίμενε) η παρουσιάστρια του απάντησε... « Σ' ευχαριστώ»!

Η Ελένη Μενεγάκη δέχτηκε τις ευχές του «φίλου» της και τον ευχαρίστησε, επομένως πρέπει να περιμένουμε κάποιον γάμο, πρέπει όλη η showbiz να ραφτεί;

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΕΧΟΥ "Δεν εμπορεύομαι την προσωπική μου ζωή"

Στην κάμερα του "Πρωινού mou" έδωσε συνέντευξη η Κατερίνα Λέχου.
Η ηθοποιός μίλησε για την προσωπική της ζωή και τόνισε πως είναι πολύ καλά αυτή την περίοδο.
Όσο για τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν πρόσφατα και την έδειχναν σε βραδινή έξοδο με τον αγαπημένο της Μάνο Στρατάκη, είπε:
"Να με φωτογραφήσουν σε ένα δημόσιο χώρο δεν είναι ιδιωτικός βίος. Στον ιδιωτικό βίο πρέπει να θέλεις για να σε φωτογραφήσουν. Το να στήσεις την προσωπική σου ζωή είναι σαν να την εμπορεύεσαι και αυτό δεν το θέλω".
Δείτε το βίντεο:

Και άλλος Έλληνας τραγουδιστής σε ψυχιατρική κλινική!

Ακόμα ένας τραγουδιστής βρίσκεται υπό ψυχολογική και ψυχιατρική υποστήριξη μετά από βαριάς μορφής κατάθλιψης που ο ίδιος βασανίζεται.

Σύμφωνα με το showtime-cy, o εν λόγω τραγουδιστής, που μεσουρανούσε για τουλάχιστον δύο δεκαετίες, αυτή τη στιγμή βρίσκεται κάτω από την επίβλεψη ψυχιάτρου αλλά και θεραπείας προκειμένου να αποβάλει από πάνω του τη βαριάς μορφής κατάθλιψης που τον περικύκλωσε.
Για δύο τουλάχιστον δεκαετίες ήταν πρώτο όνομα στο χώρο του πενταγράμμου, οι μετοχές του ήταν για αρκετά χρόνια στα ύψη. Όμως, τον τελευταίο καιρό η μία καταστροφή διαδέχτηκε την άλλη τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά του και τον έκαναν.. ράκος.
Οι επαγγελματικές απορρίψεις, οι αλλαγές στο χώρο του πενταγράμμου μετά την κρίση, αλλά και οι ερωτικές του απογοητεύσεις τον οδήγησαν στα πιο άθλια μονοπάτια, ρίχνοντας τον εξ ολοκλήρου στο ποτό και στην κατάχρηση. Όσο κι αν κάποια άτομα από το περιβάλλον του προσπάθησαν να τον συνεφέρουν, οι νύχτες μοναξιάς και απομόνωσης τον έφεραν να μην μπορεί να ξεκόψει από τις κακές συνήθειες... Οι γιατροί του προσπαθούν να τον βοηθήσουν με κάθε τρόπο, ώστε να μπορέσει να ξαναβρεί τον εαυτό του και να αποβάλει από πάνω του τις αυτοκτονικές τάσεις που τον έχουν κυριεύσει. Ο τραγουδιστής βρίσκεται ίσως στην χειρότερη φάση της καριέρας αλλά και της προσωπικής του ζωής.

ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΜΕΛΕΤΗ Σπάνιες Φωτογραφίες - Δείτε πώς ήταν στα εφηβικά της χρόνια!

Η Ελεονώρα Μελέτη είναι μία γυναίκα που καθημερινά ομορφαίνει τους δέκτες μας!
Πώς ήταν όμως η παρουσιάστρια στα εφηβικά της χρόνια; Βρήκαμε σπάνιες φωτογραφίες και τις μοιραζόμαστε μαζί σας!
Γεννήθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου του 1978 και σήμερα είναι 34 ετών.
Πρίν από 20 περίπου χρόνια έμοιαζε κάπως έτσι:

Ματέο Παντζόπουλος: Πέρασε την πύλη του κέντρου νεοσυλλέκτων

Λύθηκε το μυστήριο με την κατάταξη του Ματέο Παντζόπουλου στον στρατό.
Όπως αναφέρει το onlycy, σήμερα το απόγευμα, ο επιχειρηματίας παρουσιάστηκε στην μονάδα νεοσύλλεκτων της Αεροπορίας στην Τρίπολη, όπου και θα παραμείνει για 45 μέρες.
Ο σύντροφος της Ελένης Μενεγάκη, έχει πα΄ρει αναβολές από τον στρατό, τόσο γιατί σπούδαζε, όσο και γιατί ήταν κάτοικος εξωτερικού για αρκετά χρόνια. Ωστόσο, κατά την επιστροφή του δεν ενημέρωσε την ελληνική κυβέρνηση, έτσι ώστε να εκτίσει τη θητεία του τότε, με αποτέλεσμα να ντύνεται τώρα στα... χακί!

ΚΩΣΤΑΣ ΒΟΥΤΣΑΣ Ακούμπησε αθώα το χέρι του στο πόδι της!

Ο "αιώνιος έφηβος", όπως αποκαλούν τον ηθοποιό Κώστα Βουτσά, το βράδυ της Πέμπτης διασκέδαζε με εκλεκτή παρέα συναδέλφων του.

Εδώ κι ένα χρόνο φήμες τον θέλουν να διατηρεί ερωτική σχέση με την ηθοποιό Κάτια Νικολαΐδου. Ο φωτογράφος μας φακός τον εντόπισε σε μπαράκι του κέντρου της Αθήνας να διασκεδάζει μαζί της και με την ηθοποιό Αθηνά Οικονομάκου.

Ωστόσο, το βλέμμα και τον τηλεφάκο μας τράβηξε το χέρι του Κώστα Βουτσά που ακουμπούσε το πόδι της Κάτιας Νικολαΐδου. Η κίνηση αυτή βεβαίως δεν διαψεύδει αλλά ούτε και επιβεβαιώνει τις φήμες.

Μια χαλαρή στιγμή μπορεί να είναι και αθώα!..

Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε άθελά της, ποια ερωτική σκηνή του Παπακαλιάτη τον… έφερε σε δύσκολη θέση!

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έχει απασχολήσει τα Μέσα με τις σειρές του, καθώς, εκτός από υψηλή τηλεθέαση, είχε και πολλές ερωτικές σκηνές.

Για αυτές τις ερωτικές σκηνές, αλλά και για όσες θα δούμε στην ταινία του με τίτλο «Αν», που κάνει πρεμιέρα σε λίγες μέρες, μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια όμως, είχε τις, γνωστές σε όλους μας πλέον, απορίες της σχετικά με τα γυρίσματα των σκηνών αυτών.

Θέλουν πρόβα; Πως νιώθουν οι πρωταγωνιστές; Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έσπευσε να την ενημερώσει ότι δεν είναι όλα όπως φαίνονται, με την παρουσιάστρια να ρωτάει, πώς μπορεί ένας άντρας να κρύψει τα... συναισθήματά του, κατά τη διάρκεια μιας ερωτικής σκηνής. Τότε, ο ηθοποιός εξήγησε ότι μόνο μία φορά έχει έρθει σε δύσκολη θέση, κατά το παρελθόν και μάλιστα όχι σε δική του δουλειά, όταν δούλευε μόνο ως ηθοποιός.

Η Ελένη Μενεγάκη, κατάλαβε ποια συμπρωταγωνίστριά του ήταν στην ερωτική αυτή σκηνή, και βάζοντας μπροστά στο στόμα της τα χαρτιά που κρατούσε προκειμένου να μην δούμε τα χείλια της, την αποκάλυψε στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Τι να κάνουμε όμως που τα μικρόφωνα είναι κοντά στο στόμα; Τα σύμφωνα πρόδωσαν την παρουσιάστρια, αλλά και το... καλά κρυμμένο «μυστικό» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη! Αν προσέξετε κι εσείς, στο βίντεο που ακολουθεί στο 03:10, η Ελένη Μενεγάκη λέει ένα όνομα στον ηθοποιό.

Ο ποδοσφαιριστής που έβαλε γκολ στην καρδιά της Σταρ Ελλάς

Η Σταρ Ελλάς Βασιλική Τσιρωγιάννη μίλησε για τη σχέση της, καθώς οι πληροφορίες την θέλουν να είναι ζευγάρι με τον ποδοσφαιριστή Θανάση Παπάζογλου. Την ιδία στιγμή η Βασιλική ετοιμάζεται και για  τον διαγωνισμό Μις Υφήλιος, χωρίς να κρύψει πως στο εξωτερικό είναι δύσκολα τα πράγματα.


«Δεν είμαι μόνη. Είμαι σε σχέση .Όπως όλοι οι δικοί μου άνθρωποι που με αγαπούν και με στηρίζουν και είναι δίπλα μου, έτσι και εκείνος με στήριξε πολύ» είπε η Σταρ Ελλάς.

 
Για τα Μις Υφήλιος δήλωσε πως «είναι πολλές κοπέλες και είναι όλες πανέμορφες ωραία σώματα όμορφα πρόσωπα εκπροσωπούν τη χώρα τους και προφανώς είναι οι καλύτερες. Εκτός από την εξωτερική εμφάνιση, σημασία έχει και ο χαρακτήρας και η συμπεριφορά που έχει κάθε κοπέλα, είτε στην προετοιμασία, είτε την ώρα του διαγωνισμού».

ΜΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 2012 Την εγκατέλειψαν τριών ημερών βρέφος μέσα σε ένα καλάθι!

Μια συγκλονιστική ιστορία που "ράγισε" καρδιές, ήρθε στο φως της δημοσιότητας από τη "Μις Τουρισμός 2012" Έλενα Κωνσταντινίδου.

Το μοντέλο καλεσμένο στην εκπομπή "Μίλα", "άνοιξε" την καρδιά της και αποκάλυψε ότι εγκαταλείφθηκε από τους βιολογικούς της γονείς, όταν ήταν μόλις τριών ημερών.

Συγκεκριμένα όπως είπε, η γυναίκα που την έφερε στη ζωή την παράτησε στην πόρτα ενός σπιτιού, μέσα σε ένα καλάθι, αφήνοντας μόνο ένα σημείωμα.

Για καλή της τύχη οι άνθρωποι που τη βρήκαν έξω από την οικεία τους, τη μεγάλωσαν σαν δικό τους παιδί, ενώ κάποια στιγμή της αποκάλυψαν ότι είναι υιοθετημένη.  
"Με βρήκαν σε ένα καλάθι με ένα σημείωμα, που έγραφε την ημερομηνία της γέννησης μου. Η μητέρα μου, μου έλεγε πάντα ότι έχω δυο μανούλες. Με τον τρόπο της με έκανε να νιώθω ωραία! Δεν θέλησα ποτέ να κάνω έρευνα να βρω τη φυσική μου μητέρα, παρόλο που η θετή μου μητέρα με ενθάρρυνε να το κάνω", ανέφερε η Έλενα Κωνσταντινίδου προκαλώντας τη συγκίνηση της παρουσιάστριας και των τηλεθεατών.

Μιλώντας για τους θετούς της γονείς το χαμόγελο επέστρεψε ξανά στο πρόσωπο της!

Όπως είπε τίποτα δεν της έλειψε, αντιθέτως της παρείχαν όλα τα εφόδια και εκείνη έκανε ό,τι μπορούσε για να τους κάνει υπερήφανους. Ξεχώρισε στο σχολείο και στο Ωδείο. Σημαιοφόρος, απουσιολόγος και στη συνέχεια φοιτήτρια στο Πολιτικό της Νομικής.

Δυστυχώς, όμως, η ζωή της επιφύλασσε ακόμη μια κακοτυχία, αφού ο θετός της πατέρας "έφυγε" . Όπως είπε μετά από αυτό την απώλεια του, δέθηκε ακόμη περισσότερο με τη θετή της μητέρα.
Enhanced by Zemanta

“Όλα για την υγεία mou”: Η Φαίη Σκορδά ανάμεσα σε ιούς και μικρόβια….


Η εκπομπή “Όλα για την υγεία mou” με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη που θα μεταδοθεί το Σάββατο 17 Νοεμβρίου στις 16:50, διερευνά τις διαφορές ανάμεσα σε ιούς και μικρόβια.

Οι ιοί και τα μικρόβια είναι ιδιαίτερα ανθεκτικοί μικροοργανισμοί οι οποίοι επιβιώνουν ακόμη και για μήνες πάνω σε άψυχες επιφάνειες αλλά και στα κύτταρα του οργανισμού μας. Είναι ενδεικτικό ότι έχουν βρεθεί μεγάλες καλλιέργειες παθογόνων μικροβίων στα χαρτονομίσματα, το τηλεκοντρόλ, τα κουμπιά των ΑΤΜ, τα κινητά τηλέφωνα και σε πολλά άλλα αντικείμενα που χρησιμοποιούμε καθημερινά.

Στην εκπομπή δίνονται πρακτικές συμβουλές για το πως μπορούμε να περιορίσουμε την εμφάνιση των ιώσεων και των λοιμώξεων ενώ απαντάται το ερώτημα γιατί κάποιοι άνθρωποι κρυολογούν ή εμφανίζουν ιώσεις πιο συχνά από άλλους.

Ειδικοί παρουσιάζουν στο στούντιο μικρούς αλλά θαυματουργούς τρόπους, όπως το σωστό πλύσιμο των χεριών που διαρκεί τουλάχιστον 20 δευτερόλεπτα, με τους οποίους μπορούμε να προλάβουμε περισσότερο από το 50% των ιώσεων και των λοιμώξεων. Επίσης αποκαλύπτουν ποιες ιώσεις θα μας ταλαιπωρήσουν φέτος το χειμώνα αλλά και τι αναμένεται να γίνει με τη γρίπη και τον εμβολιασμό των ευπαθών ομάδων. Απαντούν, τέλος, στο ερώτημα αν η χαμηλή άμυνα του οργανισμού που οφείλεται στο στρες, την κούραση ή τη στενοχώρια μπορεί να κάνει πιο ευάλωτο τον οργανισμό μας σε ιούς και μικρόβια.

Στην εκπομπή διαλύονται όλοι οι μύθοι για τα συμπληρώματα διατροφής που χρησιμοποιούμε προκειμένου να έχουμε καλή άμυνα απέναντι στις ιώσεις και τη λάθος χρήση των αντιβιοτικών στο 80% των περιπτώσεων. Παρουσιάζονται οι σωστές τροφές για να ξεπεράσουμε μια ίωση ενώ αναφέρονται όλα τα νεώτερα για το αντιγριπικό εμβόλιο αλλά και το εμβόλιο του πνευμονιόκοκκου

Η παρουσιάστρια του MEGA Φαίη Σκορδά μιλά για την προσπάθειά της να ζήσει σε ένα απαλλαγμένο από μικρόβια περιβάλλον στο χώρο του σπιτιού της αλλά και για το αν αυτή η στάση της την έχει βοηθήσει να περιορίσει τις ιώσεις ή τις λοιμώξεις που εμφανίζει κάθε χρόνο.

«Έχω κάνει φορολογική δήλωση 1 δισ. δραχμές», δηλώνει διάσημη λαϊκή τραγουδίστρια

Η φορολογική της δήλωση, το πρόστιμο που πλήρωσε στη εφορία και οι υπερβολές που έκανε την εποχή του lifestyle ήταν το κεντρικό θέμα της συνέντευξης που έδωσε γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια στο περιοδικό Λοιπόν.

«Έχω κάνει φορολογική δήλωση 1 δις δραχμές. Δουλεύω πολλά χρόνια. Πρόσφατα πληρώσαμε ένα πρόστιμο της εφορίας 300.000 ευρώ, το οποίο τελείωσε και είμαστε πεντακάθαροι, νομότυποι. Οι καλλιτέχνες βγάζουν λεφτά, πρέπει όσο μπορούν να είναι σωστοί. Όταν παίρνεις, πρέπει να δίνεις αυτά που πρέπει στο κράτος». Αυτό δήλωσε η Καίτη Γαρμπή στο περιοδικό Λοιπόν.

Μάλιστα στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης, δεν δίστασε να κάνει ένα μίνι απολογισμό των υπερβολών που έκανε την εποχή των παχιών αγελάδων «Έχω δώσει για μια εμφάνιση 30 εκατ. δραχμές (88.000 ευρώ), το 2002, στο Παρίσι. Ήταν για ένα κομμάτι από τη σεζόν. Τότε αυτό γινόταν. Αυτοί που έρχονταν από κάτω είχαν πάρα πολλά χρήματα και για να πάνε να κάνουν αγορές στο Μιλάνο και για να ξοδέψουν πολλά χρήματα στον καλλιτέχνη και στα μαγαζιά που βρισκόμασταν. Δεν έχω μετανιώσει για τα χρήματα που έδωσα, έτσι έπρεπε. Όλα αυτά τα ρούχα, τα παπούτσια και τα αξεσουάρ υπάρχουν σε ντουλάπες, σε διάφορες μεριές, τα έχω κρατήσει όλα. Οι ντουλάπες είναι ατελείωτες στο σπίτι, στο εξοχικό. Παντού υπάρχουν ρούχα και παπούτσια».

Καταλήγοντας πάντως πως «Μου αρέσει αυτό που ζούμε τώρα, είναι καλύτερο και πιο αληθινό. Έχει τελειώσει η ασυδοσία».



Πηγή: | iefimerida.gr

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥ "Η χειρότερη χρεοκοπία είναι η συναισθηματική"

Ποιά είναι η άποψη του Αλέξανδρου Σταύρου για την ενδεχόμενη χρεοκοπία...

Ο ηθοποιός ανησυχεί περισσότερο για ένα άλλο είδος χρεοκοπίας, πέρα από την οικονομική, αυτή των συναισθημάτων και της ανθρωπιάς.

«Η χρεοκοπία είναι δυσάρεστο πράγμα. Αλλά πιο άσχημο είναι να χρεοκοπήσει κάποιος συναισθηματικά. Να μην αγαπάει, να μην νοιάζεται για τον συνάνθρωπό του, για την οικογένειά του. Αυτή είναι η χειρότερη χρεοκοπία και είναι στο χέρι μας να μην μας συμβεί ποτέ. Αν θα έχουμε λιγότερα δεν πειράζει. Το εφιαλτικό είναι μήπως γίνουν τα πράγματα χειρότερα και τότε πια πολλοί άνθρωποι δεν έχουμε να φάμε. Αυτό σίγουρα είναι τραγικό και καταλύονται πολλά. Αλλά θέλω να πιστεύω ότι δεν θα φτάσουμε ως εκεί» δήλωσε.

Όσο για το αν είναι αισιόδοξος γενικά στη ζωή του είπε:
«Δεν είμαι αισιόδοξος, απλώς θέλω να βλέπω τα πράγματα όσο πιο ισορροπημένα μπορώ. Υπάρχουν φυσικά κρούσματα ανθρώπων που δεν μπορούν να συντηρήσουν την οικογένειά τους, αλλά προς το παρόν νομίζω ότι σαν κοινωνία αντέχουμε. Ο θεσμός της οικογένειας είναι πιο έντονος σε εμάς και θα βοηθάμε ο ένας τον άλλο, αρκεί, να μην γίνουν χειρότερα τα πράγματα».

Οι μοναχικές μέρες του Λάμπη Λιβιεράτου

Μετά τη θύελλα... η ηρεμία! Ο Λάμπης Λιβιεράτος προσπαθεί να ξανασταθεί στα πόδια του ύστερα από τα παιχνίδια της μοίρας που ανέτρεψαν τη ζωή του και τον έκαναν να νιώθει μετέωρος.
Μετά τη νοσηλεία του, τη θλίψη και την απομόνωση, ο τραγουδιστής προσπαθεί να ξαναχαμογελάσει διώχνοντας τις σκιές του παρελθόντος!
Ο Λάμπης με δύναμη όμως και πίστη στον εαυτό του άρχισε και πάλι να ελπίζει. Ο καλός του φίλος, Τζόνυ Θεοδωρίδης στέκεται στο πλευρό του, ενώ όταν μαθεύτηκε ότι μένει στο σπίτι του και για να αποφύγει τα φλας και το κυνηγητό των δημοσιογράφων, έφυγε νύχτα για το σπίτι συγγενικού προσώπου στην Πετρούπολη, από όπου δεν έβγαινε καθόλου για αρκετές μέρες μέχρι να ηρεμήσει, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού «Λοιπόν». Σιγά σιγά άρχισε να κυκλοφορεί και σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής κάνει μακρινές βόλτες και ανεβαίνει στο λόφο, ενώ είναι όπως πάντα ευγενικός με όποιον συναντήσει στο δρόμο του.
Ο Λάμπης αναμένεται να επιστρέψει σύντομα με νέα δισκογραφική δουλειά.

Ουγγαρέζος για Παντζόπουλο: «Ξεφτίλα να είσαι 45 χρονών και να μην έχεις πάει φαντάρος»

Έξαλλος έγινε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος όταν έμαθε ότι ο Ματέο Παντζόπουλος δεν εμφανίστηκε στο στρατόπεδο.

Ο παρουσιαστής είπε χαρακτηριστικά στο «Πρωινό mou»: «Για μένα αν δεν είναι θέμα «πιστεύω» και συνείδησης, πιστεύω ότι είναι ξεφτίλα να είσαι 45 χρονών και να μην έχεις πάει φαντάρος. Στο λέω ξεκάθαρα, γιατί το συζητάμε τρεις μέρες τώρα. Σιγά το παλούκι. Όλοι πήγαμε και δεν πεθάναμε. Πήγαμε φαντάροι, δεν έγινε και τίποτα. Φάγαμε και άμμο στα φασολάκια, πήγαμε και σκοπέτο και βαρέσαμε τέσσερις ώρες και σκουπιδιάρα κάναμε, εντάξει δεν τρελαθήκαμε κιόλας. Όλα αυτά αν το αποφεύγεις και δεν είναι τα πιστεύω σου και δεν είσαι αντιρρησίας συνείδησης, που αυτό είναι μια άλλη συζήτηση».

«Ο Ματέο θα κάνει φανταριλίκι ξεπέτα. Μόνο 45 μέρες θα πάει και θα εξαγοράσει τη θητεία του. Το θέμα είναι πότε θα πάει γιατί δεν πήγε ούτε χθες. Όλο λέει ότι θα πάει και δεν πάει. Λες να λουφάρει;», είπε η Σάσα Σταμάτη και ο Ουγγαρέζος πρόσθεσε:

«Θα κάνει που θα κάνει θητεία 45 μέρες, μια αντίστροφη μέτρηση για την Πρωτοχρονιά θα είναι».

ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ Έγγραφο από τη Σουηδία το κρυφό "χαρτί" της τραγουδίστριας

Νέες εξελίξεις έχουν προκύψει στη δικαστική διαμάχη ανάμεσα στην Έλενα Παπαρίζου και τον Τόνυ Μαυρίδη.

Συγκεκριμένα, ένα νέο έγγραφο έρχεται να ρίξει φως στο "θρίλερ" της τραγουδίστριας και του πρώην συντρόφου της.

Σύμφωνα με το Star, οι δικηγόροι της τραγουδίστριας αναμένουν ένα έγγραφο από τη Σουηδία που θα τους δικαιώσει στην υπόθεση της διαμάχης των δύο πλευρών για την περιουσία που έχουν αποκτήσει από κοινού.

Την περίοδο αυτή η Έλενα Παπαρίζου περνάει μία από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής της, μιας και εδώ και λίγο καιρό ο φτερωτός θεός της έχει ξαναχτυπήσει την πόρτα!

Δείτε πώς αντέδρασε η Μενεγάκη όταν η Καλλιμούκου μίλησε για την πρώτη φορά που έκανε σεξ!

Η Αντωνία Καλλιμούκου μίλησε για την πρώτη φορά που έκανε σεξ και η Ελένη Μενεγάκη «έμεινε με το στόμα ανοιχτό»!

Λίγο πριν παίξει το video με τις δηλώσεις γνωστών Eλληνίδων για το σεξ, η παρουσιάστρια Αντωνία δήλωσε on air: "Εγώ θυμάμαι ότι όταν έκανα έρωτα πρώτη φορά, νόμιζα ότι φαίνεται. Μπήκα στο σπίτι και σκεφτόμουν ότι η μαμά μου θα το καταλάβει..." και η Ελένη την ρώτησε: «Πού;» και έμεινε έκπληκτη για δευτερόλεπτα, ενώ οι υπόλοιποι συνεργάτες έκαναν διάφορα σχόλια. Στη συνέχεια ξέσπασε σε γέλια η Ελένη και τόνισε: «Την καλύτερη δήλωση την έκανε η Αντωνία και δεν την έχουμε και στο video. Αλλά όλο σε κάποια άλλη εκπομπή θα την δούμε»!

Γνωστό πρόσωπο της showbiz απαθανατίστηκε να "ψάχνει" στα σκουπίδια! (φωτο)

Κι όμως ο άστεγος της φωτογραφίας είναι πολύ γνωστός έλληνας, τηλεοπτικό πρόσωπο. Μέχρι πρόσφατα τον βλέπαμε στην εκπομπή λαμπερής παρουσιάστριας που του έχει ιδιαίτερη αδυναμία. 
 
Ο νεαρός άντρας που άφησε για λίγο την Ελλάδα για να κάνει καριέρα και στην Αμερική με την… ιδιότητα του μάγειρα και σκέφτηκε να φωτογραφηθεί σ΄αυτή τη γωνιά της Νέας Υόρκης, υποδυόμενος τον άστεγο, είναι ο Βασίλης Καλλίδης.

ΕΒΕΛΙΝΑ ΠΑΠΟΥΛΙΑ: Ο αγαπημένος της φοράει φούστα!

Η ηθοποιός Εβελίνα Παπούλια ήταν προσκεκλημένη να παρευρεθεί και να τραγουδήσει, το βράδυ της Τρίτης, στα θεατρικά βραβεία κοινού του περιοδικού "Αθηνόραμα", τα οποία έλαβαν χώρα στο Μέγαρο Μουσικής.

Στο πλευρό της θα έπαιζε μουσική και ο σύντροφος της, Φώτης Παπαθεοδώρου. Όμως, μια μεγάλη έκπληξη περίμενε το βράδυ όλους τους προσκεκλημένους της εκδήλωσης.

Ο μουσικός Φώτης Παπαθεοδώρου εμφανίστηκε στη σκηνή με κόκκινη φούστα και αθλητικά παπούτσια. Εκείνος άρχισε να ροκάρει και η ηθοποιός να ερμηνεύει...

Να υπενθυμήσουμε ότι η Εβελίνα Παπούλια και ο Φώτης Παπαθεοδώρου έχουν δημιουργήσει μια δική τους μπάντα με το όνομα "Zand the band"!

Κ. Τσάκωνας: "Αν ήθελα να αυτοκτονήσω θα αυτοπυρπολούμουν στη Βουλή"

Συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό παραχώρησε ο Κώστας Τσάκωνας όπου και μίλησε για την τερατώδη φάρσα περί αυτοκτονίας του, το ατύχημα που παρ' ολίγον να στοιχίσει τη ζωή του και τα αγαπημένα του πρόσωπα...

Επιπλέον "άνοιξε" την καρδιά του και μίλησε για τις οικονομικές δυσκολίες, ενώ δεν παρέλειψε να δηλώσει εξοργισμένος με τη σημερινή κατάσταση.

"Δυστυχώς όπως έχει γίνει το Ίντερνετ καθένας μπαίνει-βγαίνει και γράφει ό,τι θέλει", αναφέρει ο δημοφιλής ηθοποιός.

Ωστόσο, όπως εξομολογείται, αν αποφάσιζε να διαπράξει μία τέτοια πράξη "θα αυτοπυρπολούμουν": "Δεν το έχω κάνει γιατί έχω δύο ανάπηρα αδέρφια που τα συντηρώ. Αν φύγω από τη ζωή δεν ξέρω τι θα απογίνουν αυτά τα παιδιά".

Μιλώντας για τις οικονομικές δυσκολίες απαντά: "Σαφώς και πέρασα δύσκολα οικονομικά" και τονίζει ότι σκέφτηκε να βγει με τη λατέρνα στους δρόμους για να πάρει χρήματα από περαστικούς, εκφράζοντας την οργή του για τη σημερινή κατάσταση.

Αναφερόμενος στον επί 43 χρόνια γάμο του είπε: “Έχω μια γυναίκα... διαμάντι. Έκανα μερικές λαμογιές στη ζωή, αλλά ήταν αξιοπρεπής κυρία και τις ανέχθηκε... Στάθηκε δίπλα μου και με ανέχθηκε... Την αγαπώ πολύ, μου συμπαραστάθηκε σε όλες τις στεναχώριες μου".

Το "Νησί" συγκλονίζει και την Ευρώπη !

Το "Νησί", η σειρά - υπερπαραγωγή του Mega εξακολουθεί να κλέβει τις εντυπώσεις, συγκλονίζοντας τους πάντες με την ιστορία της. 

Το "Νησί" μπορεί να έχει ρίξει αυλαία για την ελληνική τηλεόραση, όμως , σε ότι έχει να κάνει με τις διεθνείς, τηλεοπτικές αγορές, έχει ανοίξει τα πανιά του για τα καλά, με αποτέλεσμα να κατακτά την μία χώρα μετά την άλλη. 

Η ιδιαίτερη αυτή δουλειά της Μιρέλλας Παπαοικονόμου, έχει καταφέρει να συγκηνίσει πολλές χώρες της Ευρωπης, όπως είναι οι : Κροατία, Σερβία, Βοσνία, Ουγγαρία, οι οποίες έχουν φροντίσει και έχουν αποκτήσει τα δικαιώματα μετάδοσης της σειράς και τώρα; Και τώρα το "Νησί" ετοιμάζεται να κατακτήσει και τις χώρες του Βορρά, μιας και έχει προκαλέσει αίσθηση και στις χώρες της Σκανδιναβίας.

Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες η Φινλανδία φρόντισε να αποκτήσει κι αυτή το "Νησί", το οποίο αναμένεται κι εκεί όλοι να παρακολουθήσουν με κομμένη την ανάσα !

ΝΕΑ πρωινή εκπομπή "ΝΕΤ Παντού"

Ευκαιρίες σε καινούρια πρόσωπα δίνει η ΝΕΤ, καθώς δύο νεαροί ρεπόρτερ, η Εμμανουέλλα Αργείτη και ο Κώστας Τσουρός θα είναι οι παρουσιαστές της καινούριας εκπομπής "ΝΕΤ Παντού". 

Η εκπομπή θα προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο, από το Σάββατο 17 Νοεμβρίου από τις 10:00 έως τις 12:00 το μεσημέρι.

Στο νέο ενημερωτικό μαγκαζίνο της ΝΕΤ έρχονται σε πρώτο πλάνο η κοινωνία, η οικονομία και η επιστήμη. Ξεχωριστή θέση θα έχει ο πολιτισμός και η ψυχαγωγία.

Με ρεπορτάζ και αφιερώματα η εκπομπή προβάλλει την Ελλάδα, που κινητοποιείται, δημιουργεί και προτείνει εναλλακτικές λύσεις.

Η Θεσσαλονικιά βολεϊμπολίστρια που στέφθηκε Σταρ Ελλάς

Σταρ Ελλάς 2012 στέφθηκε χθες το βράδυ η 174 εκατοστών Βασιλική Τσιρογιάννη .

Γέννημα θρέμμα Θεσσαλονικιά, κεντρική της ομάδας βόλεϊ Ελπίδας Θεσσαλονίκης και φοιτήτρια του τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης είναι η φετινή Σταρ Ελλάς 2012.

Η Βασιλική, η στέψη της οποίας έγινε χθες στα πλαίσια του φετινού διαγωνισμού ομορφιάς  ήταν εξαρχής ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης και ξεχώρισε ανάμεσα στις 19 φιναλίστ.

Οικοδέσποινα του διαγωνισμού ήταν η Ελεονώρα Μελέτη, η κριτική επιτροπή αποτελούνταν από τις πρώην εστεμμένες Εύη Αδάμ και Ευαγγελία Αραβανή καθώς επίσης και τον Γιάννη Σπαλιάρα, ενώ στην σκηνή εμφανίστηκαν -σέξι όπως συνήθως- οι Ελένη Φουρέιρα και Κατερίνα Στικούδη.

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως οι υπόλοιπες νικήτριες είναι οι Ευτυχία Λαζάρου (Αναπληρωματική Σταρ Ελλάς), Αθηνά Πικράκη (Μις Ελλάς 2012), Χριστίνα Γεωργοπούλου (Αναπληρωματική Μις Ελλάς), Ελένη Κοκκίνου (Μις Γιανγκ 2012) και Φανή Πατουχέα (Αναπληρωματική Mις Γιανγκ)

Στο νοσοκομείο η Αθηνά Ωνάση μετά από άσχημο τραυματισμό

Εδώ και δύο μέρες νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Σάο Πάολο, η διάσημη κληρονόμος, με άσχημο τραυματισμό στη μέση, όταν κάνοντας ιππασία, έπεσε από το άλογό της.

Όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση, η Αθηνά Ωνάση «έπεσε από το άλογό της και υπέστη κάκωση στη μέση, κατά τη διάρκεια προπόνησης που έκανε στο σπίτι της» ενώ στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται επίσης ότι ο Αλβάρο Αλφόνσο ντε Μιράντα Νέτο, σύζυγος της Ωνάση, βρίσκεται συνεχώς στο πλάι της στο νοσοκομείο.

Σχετικά με το ατύχημα, ο Αλβάρο δήλωσε «Είναι ένας πολύ άσχημος τραυματισμός, αλλά είμαστε χαρούμενοι γιατί θα μπορούσε να είναι πολύ χειρότερος. Σύμφωνα με τους γιατρούς, θα έχει πλήρη ανάκαμψη από τον τραυματισμό»

Πηγή: | iefimerida.gr

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Η Αγγελική Νικολούλη φέρνει στο φως σημαντικά στοιχεία για τις κινήσεις των απαγωγέων του Μάριου

Το θρυλικό και πολυβραβευμένο Φως στο Τούνελ υπόσχεται να καθηλώσει για άλλη μια φορά τους λάτρεις της έρευνας και του μυστηρίου.

Αυτή την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου, το Φως στο Τούνελ θα αποκαλύψει νέα σοκαριστικά στοιχεία για την απαγωγή του Μάριου Παπαγεωργίου.

Δεύτερη εβδομάδα αποκαλύψεων στο Φως στο Τούνελ για την υπόθεση της απαγωγής του νεαρού Μάριου, που πάγωσε την κοινή γνώμη. Η Αγγελική Νικολούλη φέρνει στο φως σημαντικά στοιχεία για τις κινήσεις των απαγωγέων καθώς και για την εμπλοκή κι άλλων προσώπων από ευαίσθητες υπηρεσίες… Η επίμονη και μεθοδική έρευνα φέρνει αποτέλεσμα. Τα στόματα σιγά-σιγά ανοίγουν και μάρτυρες που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, βοηθούν στο να φωτιστεί αυτή η σκοτεινή υπόθεση.

Ο 26χρονος Μάριος Παπαγεωργίου, έπεσε θύμα απαγωγής στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου τη νύχτα της Πέμπτης, 9 Αυγούστου. Εγκέφαλος της συμμορίας φέρεται ότι είναι οικογενειακός φίλος που συνελήφθη, αλλά δεν αποκαλύπτει την τύχη του άτυχου Μάριου. Οι λεπτομέρειες της έρευνας σοκάρουν. Τα κομμάτια στο παζλ του μυστηρίου μπαίνουν το ένα μετά το άλλο στη θέση τους και δίνουν την τελική εικόνα που θα προκαλέσει αίσθηση.

Φως στο Τούνελ, κάθε Παρασκευή στις 23:00, στον Alpha.

Αρναούτογλου-Κωστάκη-Λιανός: Χορεύουν το πουλάκι τσίου!

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, η Ράνια Κωστάκη και ο Γιώργος Λιανός κάθε πρωί έχουν τρελά κέφια!

Οι συντελεστές της πρωινής εκπομπής (6-10) του ραδιοφωνικού σταθμού SFERA 102,2 αποφάσισαν και αυτοί να κινηθούν στους ρυθμούς «Το Πουλάκι Τσίου»! Η Ράνια χορεύει όλο νάζι και τσαχπινιά, ο Γρηγόρης και ο Γιώργος όπως θα δείτε και εσείς στο βιντεάκι, το οποίο κάνει θραύση στο youtube, τα καταφέρνουν μια χαρά... οι δυο άντρες έχουν ταλέντο στο χορό! Άντε παιδιά και στο Dancing with the stars!

Σήμερα πάντως για άλλη μία φορά ο Γρηγόρης, η Ράνια και ο Γιώργος αναφέρθηκαν στο εν λόγω τραγούδι και στο βιντεάκι που έφτιαξαν και «πέθαναν» στα γέλια! Απολαύστε τους να χορεύουν το πουλάκι τσίου!

ΒΑΣΩ ΛΑΣΚΑΡΑΚΗ Ανάγκασε την Φαίη να αποκαλύψει την ηλικία της!

Καλεσμένη στην εκπομπή "Πρωινό mou" βρέθηκε η Βάσω Λασκαράκη. 

Η ηθοποιός μίλησε στην παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά τόσο για τα επαγγελματικά όσο και για τα προσωπικά της.

Φυσικά αναφέρθηκε και στις εξελίξεις του σίριαλ "Κλεμμένα Όνειρα" και σχολιάζοντας την ηλικία μιας συμπρωταγωνίστριας της, η παρουσιάστρια τη ρώτησε πόσο χρονών είναι.
Αν νομίζετε ότι δεν πήρε απάντηση κάνετε λάθος! Φυσικά και έλυσε την απορία της Φαίης, αλλά...την ανάγκασε να αποκαλύψει και τη δική της!

"Είμαι μεγαλύτερη από σένα, Φαίη. Είμαι 33. Έστω και αυτός ο ένας χρόνος που σε περνάω είναι κάτι!"

Δείτε το βίντεο:

Παπουτσάκη-Πιλαφάς: Καυτά φιλιά στην πρεμιέρα

Επίσημη πρεμιέρα έκανε η θεατρική παράσταση «Το κοροϊδάκι της Δεσποινίδος» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο και την Κατερίνα Παπουτσάκη στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Από την βραδιά δεν θα μπορούσε να λείπει ο σύζυγος της ηθοποιού Παναγιώτης Πιλαφάς. Ο επιχειρηματίας καθόταν στις πρώτες θέσεις του θεάτρου και απολάμβανε την αγαπημένη του πάνω στη σκηνή.

Όπως έχει δηλώσει κατά το παρελθόν του αρέσει πολύ η Κατερίνα στο θέατρο, όχι όμως περισσότερο από όσο του αρέσει στη μεγάλη οθόνη. Μετά το τέλος της παράστασης κι ενώ τα φώτα έσβησαν και το ερωτευμένο ζευγάρι έφευγε για το σπίτι του, ο Παναγιώτης Πιλαφάς έδωσε ένα μεγάλο παθιασμένο φιλί στον έρωτα της ζωής του για να της πει για ακόμα μια φορά «συγχαρητήρια»!

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ Για να μην βάλει τα κλάματα, διέκοψε για διαφημίσεις


Σοκ έπαθε το μεσημέρι της Τετάρτης η Ελένη Μενεγάκη.
Αφορμή στάθηκε η συγκλονιστική ιστορία μιας καλεσμένης της, της Λυδίας Γιαννακοπούλου.
Η συγκεκριμένη γυναίκα, κατά την παιδική της ηλικία, έπεσε θύμα άγριας κακοποίησης από την ίδια τη μητέρα της.
Μάλιστα μετά από χρόνια έγραψε τη συγκλονιστική της ιστορία σε ένα βιβλίο. Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής "Ελένη", αποκάλυψε στιγμές από τα δύσκολα χρόνια που έζησε.
Ακούγοντας και διαβάζοντας αυτά η Ελένη, που είναι μάνα και έχει μια ιδιαίτερη ευαισθησία στο θέμα των παιδιών, έπαθε σοκ, με αποτέλεσμα να παλεύει να συγκρατήσει τα δάκρυα της.
Στο τέλος δεν άντεξε και διέκοψε για διαφημίσεις, μιας και της ήταν αδύνατο να συνεχίσει την εκπομπή.
Δείτε το βίντεο:

Σωτήρης Καλυβάτσης: «Δεν βλέπω «Ράδιο Αρβύλα» κι ούτε θα ήθελα να είμαι στην εκπομπή»


Με το αστείρευτο χιούμορ του, τον αυθορμητισμό του αλλά και την ειλικρίνειά του μίλησε ο Σωτήρης Καλυβάτσης στην κάμερα της εκπομπής «Κορίτσια για σπίτι».

Ο παρουσιαστής μίλησε για την κρίση στην Ελλάδα, την τηλεόρασης, τους «Ράδιο Αρβύλα» αλλά και το γάμο. «Ενημερώνομαι όπως όλοι αλλά τι να τους δω το έργο είναι προαποφασισμένο κι εμείς τρέχουμε σαν τα μοσχάρια από πίσω, έχουμε πάθει ολική αποβλάκωση», είπε ο Σωτήρης Καλυβάτσης όσον αφορά στα δελτία ειδήσεων. Ενώ για την κρίση ανέφερε: «Δεν έκανα ποτέ καμία ζωή σπάταλη αλλά ακόμα και σε αυτή τη ζωή που έκανα πλέον έχω περιοριστεί. Μπορούμε να ζήσουμε και χωρίς αυτή την άχρηστη πολυτέλεια». Ο Σωτήρης Καλυβάτσης εξομολογείται πως του λείπει η τηλεόραση χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να ζήσει χωρίς αυτή.
Όταν η συζήτηση περνάει στους «Ράδιο Αρβύλα» και στον Αντώνη Κανάκη ο ηθοποιός δηλώνει πως δεν βλέπει την εκπομπή γιατί δεν προλαβαίνει και εξηγεί γιατί χάθηκε με τον πρώην κολλητό του. «Ράδιο Αρβύλα δεν βλέπω, πότε να δω; Έχω πρόβες, θέατρο... δεν προλαβαίνω. Δεν θα ήθελα να είμαι στους «Ράδιο Αρβύλα», ήμουν στους «Αμάν» τώρα κάνω άλλα πράγματα», αναφέρει και συνεχίζει «Δεν έχουμε σχέση με τον Αντώνη Κανάκη σήμερα. Θέλαμε να τραβήξουμε διαφορετικούς δρόμους προφανώς και μετά ήταν και η απόσταση. Δεν μιλάμε πια» . Όσο για το αν είναι αγόρι για σπίτι; «Είμαι αγόρι για σκάφος, βολεύει καλύτερα», απαντά.
Δείτε τη συνέντευξη

ΓΚΕΛΥ ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ Δείτε πώς είναι σήμερα η ηθοποιός!

Η ηθοποιός Γκέλυ Μαυροπούλου βρίσκεται στο προσκήνιο από το 1955.

Έχει παίξει με μεγάλα ονόματα του θεάτρου και του κινηματογράφου και έχει αφήσει το δικό της στίγμα στην τέχνη. Μητέρα της ήταν η Μαρίκα Κρεβατά, επίσης ηθοποιός, ενώ ο πρώην σύζυγός της ήταν ο ηθοποιός Στέφανος Στρατηγός. Πώς είναι σήμερα η ηθοποιός;

Το βράδυ της Τρίτης ο φωτογραφικός μας φακός την εντόπισε σε θεατρική πρεμιέρα.


RADAR.GR


«Το Κορίτσι που Αγάπησα»:Νέα τουρκική σειρά στο Mega


Μετά τον "Μοιραίο Έρωτα", ένας νέος τουρκικός έρωτας έρχεται από την συχνότητα του Mega.

Την Τρίτη 27 Νοεμβρίου μία νέα δραματική σειρά τούρκικης παραγωγής προστίθεται στο απογευματινό πρόγραμμα του καναλιού με τίτλο «Το Κορίτσι που Αγάπησα».

Η αγάπη της Μινέ και του Σινάν θα σταθεί αφορμή για μια σειρά δραματικών γεγονότων που θα μετατρέψουν τις ζωές όλων σε εφιάλτη.

Η σειρά θα μεταδίδεται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 16:50.

Έλενα Παπαρίζου: To μεγάλο μυστικό για τη δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύντροφο της!


Ένα έγγραφο που θα έρθει από την Σουηδία είναι ο κρυφός άσσος στο μανίκι της Έλενας Παπαρίζου σχετικά με τη δικαστική της διαμάχη με τον πρώην σύντροφο ης, Τόνυ Μαυρίδη.

Σύμφωνα με το Star, δικηγόροι από τη Σουηδία έχουν αναλάβει την πλευρά της τραγουδίστριας που κρατούν στα χέρια τους ένα χαρτί που θα φέρει την μεγάλη ανατροπή. 

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί!

Η απιστία και οι φωτογραφίες που έχουν κάνει επώνυμη Ελληνίδα να χάσει τον ύπνο της

Μια επίσκεψη της στη Κύπρο ήταν αρκετή ώστε να έρθουν όλα άνω κάτω στη ζωή της. 

Ο λόγος για πασίγνωστη Ελληνίδα καλλονή η όποια ενώ είναι σε σχέση και μάλιστα έτοιμη να  οδηγηθεί στα σκαλιά της εκκλησίας, πέρασε μια νύχτα πάθους στην Κύπρο γεγονός που της έχει κάνει τη ζωή εφιάλτη!

 Σύμφωνα με το showtime.cy η επώνυμη Ελληνίδα που φιγουράρει σχεδόν σε όλα τα lifestyle περιοδικά με τον επίσης επώνυμο αγαπημένο της, υπέκυψε σε ένα one night stand με Κύπριο μοντέλο και τώρα ζει με τον φόβο μήπως όλο αυτό αποκαλυφθεί καθώς σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες υπάρχουν και καυτές φωτογραφίες!

Πηγή: gossiptv

Πάμε Πακέτο: Νέες ιστορίες, απροσδόκητες συναντήσεις, δυνατά συναισθήματα.

Νέες ιστορίες, απροσδόκητες συναντήσεις, δυνατά συναισθήματα. Η Βίκυ Χατζηβασιλείου ανοίγει, για όγδοη σεζόν, πακέτα που αποκαλύπτουν συγκλονιστικές αληθινές ιστορίες με πρωταγωνιστές ανθρώπους της διπλανής πόρτας.

Την Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου, το Πάμε Πακέτο ξετυλίγει δύο πολύ συγκινητικές ιστορίες, σε μια βραδιά γεμάτη έντονα συναισθήματα.

Αποστολέας του πρώτου πακέτου είναι μια γυναίκα με καταγωγή από την Αρμενία, η οποία ελπίζει να συναντήσει τη μητέρα και την αδερφή της, μετά από δεκαοκτώ χρόνια. Σε αντίθεση με πολλούς ομογενείς της, η Δήμητρα εγκατέλειψε την πατρίδα της για αισθηματικούς λόγους, επειδή αισθάνθηκε προδομένη από τη συμπεριφορά του πρώην συζύγου της. Μόνη της στην αρχή, πάλεψε για να σταθεί όρθια στα πόδια της σε μια ξένη χώρα και πολύ σύντομα κατάφερε να φέρει κοντά της και τα δύο της παιδιά. Επί δεκαοκτώ χρόνια, δεν σταμάτησε στιγμή να σκέφτεται τη μητέρα και την αδερφή της. Μέσα από την εκπομπή, θέλει να προλάβει να τους πει όλα αυτά που τόσα χρόνια κρύβει μέσα της. Σίγουρα, αυτή η συνάντηση των τριών γυναικών δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο.

Η Μαρία, η αποστολέας του δεύτερου πακέτου, είναι ένα από εκείνα τα παιδιά, τα οποία αν και υιοθετημένα, είχαν την ευτυχία να μεγαλώσουν σε ανάδοχη οικογένεια, με πολλή αγάπη. Η νεαρή κοπέλα αισθανόταν από πολύ μικρή ότι είναι υιοθετημένη. Ωστόσο, ο απρόσμενος θάνατος του πατέρα της στην παιδική της ηλικία, είχε σαν αποτέλεσμα να προσκολληθεί στη μητέρα της και να αποφεύγει να της κάνει επίμονες ερωτήσεις που θα επιβεβαίωναν την υιοθεσία της, για να μην τη στεναχωρεί. Για τη Μαρία, η ανάδοχη μητέρα της ήταν και μάνα και φίλη και αδερφή. Στα δέκατα όγδοα γενέθλιά της, αποφάσισε να θέσει ευθέως το ερώτημα στη μητέρα της. Η απάντηση ήταν καταφατική. Από τότε, η Μαρία έβαλε σκοπό της ζωής της να εντοπίσει τη βιολογική μητέρα της. Μάλιστα, κάποια στιγμή κατάφερε να φτάσει πολύ κοντά στα ίχνη της χωρίς όμως να καταφέρει τελικά να τη συναντήσει. Στην εκπομπή, έρχεται με σκοπό να δώσει τέλος στην αγωνία της και να γνωρίσει επιτέλους τη γυναίκα που την έφερε στον κόσμο. Πώς θα αντιδράσει όταν τη δει για πρώτη φορά; Ποια είναι η τραγική ιστορία της μητέρας που θα ταράξει την αποστολέα;

Το Πάμε Πακέτο συνεχίζει για όγδοη σεζόν, δυνατότερο από ποτέ.

Μητέρα γνωστού παρουσιαστή: «Σαν μανάβης που μίλαγε για μπαλέτο ήσουν παιδί μου»

Για το κόμπλεξ που έχει με το πιο χαρακτηριστικό στοιχείο του που όλοι οι άλλοι λατρεύουν, αλλά και για την αντίδραση της μητέρας του όταν τον πρωτοείδε στην τηλεόραση, μίλησε σε γνωστή ιστοσελίδα, ο δημοφιλής παρουσιαστής, Αλέξης Κωστάλας.

Μιλώντας στο FTHIS.GR και τη δημοσιογράφο Ειρήνη Αρβανίτη, ο κ. Κωστάλας αποκάλυψε ότι η αντίδραση της μητέρας του στην παρθενική του εμφάνιση στην τηλεόραση, ήταν ειλικρινής μεν, αλλά αποκαρδιωτική δε: «Σαν μανάβης που μίλαγε για μπαλέτο ήσουν παιδί μου», του είπε συγκεκριμένα και ο παρουσιαστής εξήγησε: «Είχα ένα μουστάκι τότε. Βέβαια θυμάμαι, ότι δεν είχε φωτιστεί καλά η εικόνα και μάλιστα μετά στην επεξεργασία προσπάθησαν κάπως να την φτιάξουν αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν ιδανικό».

Παράλληλα, εξομολογήθηκε ότι από μικρός είχε μεγάλο κόμπλεξ με τη φωνή του, παρά το ότι πολύς κόσμος λατρεύει να την ακούει: «Εγώ πίστευα και ίσως ακόμα το πιστεύω ότι δεν είχα ωραία φωνή. Αυτό δεν το πιστεύει κανείς όταν το λέω αλλά είναι γεγονός. Είχα ένα κόμπλεξ με τη φωνή μου. Όταν ήμουν μικρός το βράδυ πριν κοιμηθώ μεταξύ άλλων έλεγα "Θεέ μου δώσε μου ωραία φωνή". Αυτό ήταν το παράπονό μου. Πίστευα ότι έχω πολύ άσχημη φωνή. Όταν πρωτοάκουσα τη φωνή μου ηχογραφημένη έκανα να μιλήσω δυο ημέρες! Ήμουν στην Αμερική όπου σπούδαζα και έστειλα ηχογραφημένη κασέτα στη μητέρα μου γιατί τότε τα τηλέφωνα στοίχιζαν μια περιουσία! Ξέρω ότι ακούγεται περίεργο και ξέρω τι λέει ο κόσμος, αλλά καμιά φορά όταν μου λένε για τη φωνή μου, βαθιά μέσα μου λέω "τώρα πλάκα μου κάνουν"; Θεωρώ ότι το πιο σημαντικό από το να έχεις ωραία φωνή είναι να ξέρεις τι λες, να μην πυροβολείς τον κόσμο όταν του μιλάς και να μην τον υποτιμάς».
Πηγή: | iefimerida.gr

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΖΑΡΙΦΗ Σε ρόλο μοντέλου!

Μέσα από την εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη αφιέρωσε ένα μέρος του προγράμματος στις νέες τάσεις μαλλιών και  χτενισμάτων. 

Συγκεκριμένα στο πλατό εμφανίστηκε ο κομμωτής που επιμελείται το λουκ της παρουσιάστρια, Βασίλης Μπουλούμπασης και για ακόμη μια φορά έκλεψε τις εντυπώσεις με τις δημιουργίες του.

Έχοντας σε ρόλου μοντέλου την Κατερίνα Ζαρίφη, πρόβαλλε τα καλύτερα χτενίσματα!

Φυσικά η Ελένη Μενεγάκη σχολίαζε συνεχώς το λουκ της Κατερίνας Ζαρίφη και το τελικό αποτέλεσμα δεν παρέλειψε να το μοιραστεί και με τους φίλους της στο twitter, ανεβάζοντας μια φωτογραφία, όπου η Κατερίνα ποζάρει με τις πλούσιες μπούκλες της.

Μάλιστα μαζί με το φωτογραφικό υλικό η Ελένη έγραψε: "Κούκλα δεν είναι;"

ΚΟΚΚΙΝΟΥ - ΜΠΟΓΡΗΣ Ο έρωτας πήγε θέατρο και το κους κους έκανε θραύση!

Σε θεατρική πρεμιέρα βρέθηκε η τραγουδίστρια Έλλη Κοκκίνου με τον κατά 19 χρόνια μικρότερο της Γιώργο Μπόγρη.

Μπορεί εκείνη να του ρίχνει σε χρόνια εκείνος, όμως, της ρίχνει σε ύψος. Οπότε παράπονο δεν υπάρχει, κάτι ρίχνει ο ένας στον άλλον, ε; Μα δείτε σε φωτογραφία την τεράστια διαφορά ύψους όσο για αυτή της ηλικίας, εντάξει δεν είναι και τόσο αισθητή.

Το ζευγάρι παρακολούθησε τη θεατρική παράσταση και όπως ήταν αναμενόμενο οι επαΐοντες του κους κους μας μετέφεραν ότι το σούσουρο δεν σταμάτησε όλο το βράδυ.

Ναι, το ζευγάρι είχε γίνει θέμα στο φουαγιέ του θεάτρου. Η τραγουδίστρια πάντως δεν απέκρυψε τον έρωτα της αφού τον κοιτούσε συνέχεια στα μάτια. Έτσι είναι ο έρωτας, να στέκεται στο ύψος του με ή χωρίς τις διαφορές!

Σταματίνα Τσιμτσιλή-Θέμης Σοφός: Βόλτα στην Κηφισιά

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός, πάντα αφιερώνουν χρόνο στη σχέση τους.
Παρά το γεγονός ότι και οι δύο είναι πολυάσχολοι, πάντα βρίσκουν μερικές ώρες για να τις περάσουν οι δυο τους, κάνοντας πράγματα που τους ευχαριστούν.

Η παρουσιάστρια και ο δικηγόρος, έκαναν την βόλτα τους στην Κηφισιά και φυσικά ο φακός του gossip-tv.gr ήταν εκεί για να τους απαθανατίσει. Όπως όλα δείχνουν, πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz!

ΕΥΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ Ο άνδρας που... έκλεψε την καρδιά της!

Η Εύα Αντωνοπούλου έχει σχέση η οποία μάλιστα κρατάει εδώ και δυο χρόνια. 

Ο αγαπημένος της πανέμορφης παρουσιάστριας είναι απόφοιτος οικονομικών ενώ έχει δικό του site οικονομικού περιεχομένου.

Ο τυχερός άντρας που βρίσκεται στο πλάι της Εύας είναι ο 38χρονος Παναγιώτης Αρκουμανέας, ο οποίος είναι πρώην διευθύνων σύμβουλος της Εταιρείας Τουριστικής και Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Αθηναίων.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω κοινών φίλων και σύντομα έγιναν αχώριστοι.

Αρναούτογλου-Κόκλα: Βόλτα χέρι χέρι

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι ερωτευμένος και δεν το κρύβει.

Η Κατερίνα Κόκλα έχει φέρει ξανά το χαμόγελο στα χείλη του παρουσιαστή. Το ζευγάρι περνάει καλά και αυτό φαίνεται, τόσο στις δημόσιες εξόδους τους, όσο και στις δηλώσεις του παρουσιαστή κατά καιρούς. Αν και δεν του αρέσει να μιλάει για την προσωπική του ζωή, όπου σταθεί κι όπου βρεθεί δηλώνει ότι είναι καλά.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr, εντόπισε το ερωτευμένο ζευγάρι να κάνει τη βόλτα του στην Κηφισιά. Αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου κρατάει από το χέρι την Κατερίνα Κόκλα. Και μπορεί στις φωτογραφίες να μην είναι ιδιαίτερα χαμογελαστοί, ωστόσο, η... γλώσσα του σώματος λέει πολλά!

ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΚΑΡΡΑ Με το σύζυγο για "καταναλωτική θεραπεία"

Άφησαν για λίγο την Κύπρο και επισκέφθηκαν την Αθήνα.

Ο λόγος για τους φρεσκοπαντρεμένους Νικολέττα Καρρά και Φώτο Πιτατζή.

O φωτογραφικός φακός "τσάκωσε" το ζευγάρι σε γνωστό εμπορικό κέντρο των Βορείων προαστίων.

Ιδιαίτερα ευδιάθετη η γνωστή ηθοποιός περιηγήθηκε στα καταστήματα και έκανε τις απαραίτητες αγορές, έχοντας πάντα στο πλευρό της, το σύζυγό της.

Ο Κύπριος επιχειρηματίας ήταν ιδιαίτερα στοργικός με την Νικολέττα και δεν πήρε ούτε λεπτό τα μάτια του από πάνω της!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...