Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

ΤΡΥΦΩΝΑΣ ΣΑΜΑΡΑΣ Αποκαλύπτει το τρελό πράγμα που έκανε όταν ήταν ερωτευμένος


Ο Τρύφωνας Σαμαράς είναι ιδιαίτερα ταλαντούχος.

Θεωρείται ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης και σε κάθε του εμφάνιση "τρελαίνει" τα μηχανάκια της AGB.

Πέραν όμως από την πετυχημένη επαγγελματική του πορεία πώς τα πάει στην προσωπική του ζωή; "Για να πω την αλήθεια δίνω μεγαλύτερη βάση στη δουλειά μου. Είναι και κάτι που αγαπάω πολύ. Η δουλειά είναι η ζωή μου και προσπαθώ να γίνομαι χαρούμενος από εκεί. Έχω προσωπική ζωή απλώς δεν είμαι των σχέσεων. Δεν είναι ότι βαριέμαι απλά στις μέρες μας είναι δύσκολες οι σχέσεις" τόνισε στο "ΛΟΙΠΟΝ".

Επιπλέον αποκάλυψε το πιο τρελό πράγμα που έχει κάνει για ένα πρόσωπο! "Πήγα στη Γερμανία για μια ημέρα, για να δω το πρόσωπο..." δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΠΕΓΚΥ ΤΡΙΚΑΛΙΩΤΗ "Μου είχαν αποκλείσει τις πιθανότητες να κάνω παιδί"

Καλεσμένη στο "Πρωινό mou" βρέθηκε η Πέγκυ Τρικαλίωτη την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου.
Η νεαρή ηθοποιός "άνοιξε" την καρδιά της στην Φαίη Σκορδά και στον Γιώργο Λιάγκα και μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν οι γιατροί της έδιναν μηδενικές πιθανότητες για να κάνει παιδί.

"Είχα ένα ορμονικό πρόβλημα. Μου έλειπε κάποια ορμόνη, και μου έλεγαν πως δεν μπορώ να κάνω παιδιά. Είχα πάει σε όλους τους γυναικολόγους, και στους εξωσωματικούς. Μου έλεγαν όλοι το ίδιο. Μάλιστα είχα στείλει τις εξετάσεις σε εξειδικευμένο εργαστήριο του Λονδίνου, και στα αποτελέσματα μου έλεγαν πως έχω 0,01% πιθανότητες να μείνω έγκυος.

Αυτό έγινε τον Σεπτέμβρη. Και τον Οκτώβρη, έμεινα έγκυος. Δυο-τρεις μήνες πριν μείνω έγκυος, πήγα σε έναν ενδοκρινολόγο, που με βοήθησε πολύ ψυχικά και σωματικά. Αυτός ο άνθρωπος, το μόνο που έκανε ήταν να μου δώσει την ορμόνη που μου έλειπε, και ήταν ο μόνος που μου είπε, πως πιστεύει ότι έχω ένα 30% πιθανότητα να μείνω έγκυος. Πήρα αυτό το χάπι, και όντως έμεινα έγκυος!" ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον συγκινημένη αναφέρθηκε στο πώς της ανακοινώθηκε ότι είναι έγκυος. "Είχα πάει σε μια γιατρό για τη διατροφή μου και έπρεπε να κάνω κάποιες αιματολογικές εξετάσεις. Μετά από μια ώρα, με παίρνει και μου λέει: "Πέγκυ, είσαι πολύ έγκυος"! Το λέω και τρέμω. Ήμουν έξι εβδομάδων. Θα τη θυμάμαι σε όλη μου τη ζωή αυτή την περιπέτεια" είπε η ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο:

ΧΙΟΥ ΤΖΑΚΜΑΝ Η απάντησή του για τις φήμες που τον θέλουν ομοφυλόφιλο


Hugh Jackman at the X-Men Origins: Wolverine p...
Hugh Jackman at the X-Men Origins: Wolverine premiere in Tempe, Arizona. (Photo credit: Wikipedia)
Τον τελευταίο καιρό, όλο και μεγαλύτερος ντόρος γίνεται γύρω από τις σεξουαλικές προτιμήσεις του Χολιγουντιανού ηθοποιού.

Ο Χιου Τζάκμαν (Hugh Jackman) έδωσε τη δική του απάντηση στις γκέι φήμες…

Αυτό που πυροδότησε την εν λόγω φιλολογία είναι η απορία των ξένων μίντια για το πώς γίνεται ένας τόσο ωραίος άντρας να είναι παντρεμένος με την κατά 13 χρόνια μεγαλύτερή του Ντέμπορα Λι Φέρνες. Για αυτό και υποστηρίζουν πως είναι ομοφυλόφιλος και πως ο γάμος του είναι βιτρίνα.

«Την Ντέμπορα την ενοχλούν αυτές οι φήμες. Εγώ δεν ασχολούμαι. Πρόσφατα μου είπε “έχει γίνει μεγάλο θέμα. Το λένε όλοι”» εξομολογήθηκε ο 44χρονος σταρ σε συνέντευξη που έδωσε στο Hollywood Reporter.

"Θυμάμαι ότι ήμουν ελεύθερος όταν γνώρισα την Ντέμπορα και μόλις είχα βγει από μια δύσκολη σχέση. Θυμάμαι πόσο όμορφη ήταν, πόσο χιούμορ και ενέργεια είχε. Ξαφνικά η ζωή μου έγινε πάρα πολύ καλύτερη" πρόσθεσε ο ηθοποιός, ο οποίος παντρεύτηκε την καλή του το 1996.

Enhanced by Zemanta

ΕΥΑ ΧΕΡΤΖΙΚΟΒΑ Η εγκυμονούσα καλλονή είναι η νέα μούσα του Brian Atwood


English: Supermodel Eva Herzigova Français : L...
Eva Herzigova (Photo credit: Wikipedia)
Τι κι αν η Εύα Χερτζίκοβα (Eva Herzigova) διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της στο τρίτο της παιδί;

Ο διάσημος οίκος υποδημάτων Brian Atwood επέλεξε το 40χρονο σούπερ μόντελ για να λανσάρει τις δημιουργίες της καλοκαιρινής συλλογής υποδημάτων του.

Το σενάριο της διαφημιστικής καμπάνιας ήθελε την Ρωσίδα καλλονή γυμνή στην πισίνα να φοράει μονάχα εντυπωσιακά ψηλοτάκουνα πέδιλα, σαν άλλη Μέριλιν Μονρόε στην ταινία ‘‘Something’s Got To Give’’.

Η κολεξιόν του Atwood περιλαμβάνει μεταλλικά strappy πέδιλα και ξύλινες φλοράλ peep – toe γόβες, τάσεις που θα φορεθούν πολύ τη φετινή καλοκαιρινή σεζόν στα υποδήματα.

Enhanced by Zemanta

Κάτι ψήνεται με συνοδεία διάσημων συνθετών


Η αγαπημένη  συνήθεια των τηλεθεατών στις 20:00 συνεχίζεται  με νέα επεισόδια! Το Κάτι Ψήνεται επέστρεψε για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, με νέους επίδοξους οικοδεσπότες και ολοκαίνουργια ευφάνταστα πιάτα.

Την εβδομάδα 18 - 22 Φεβρουαρίου, το Κάτι Ψήνεται ταξιδεύει στην Αθήνα με τη Νίκη, τη Μαργαρίτα, τον Γιάννη, την Κέλλυ και τη Φανή.

Τη  Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου τη μαγειρική αυλαία της εβδομάδας ανοίγει η Νίκη.
Πρώτη στην κουζίνα  μπαίνει η Νίκη, με το λαμπερό χαμόγελο και τον εξωστρεφή χαρακτήρα. Η Νίκη έχει μετατρέψει το μπαλκόνι της σε ένα μικρό φυτώριο. Εκτός από τα φυτά της όμως αγαπάει πολύ και τη μαγειρική και απολαμβάνει να ετοιμάζει πιάτα για τους φίλους της. Θα καταφέρει ως πρώτη οικοδέσποινα της εβδομάδας να σπάσει τον πάγο;
Κάτι ψήνεται στην κουζίνα της Νίκης.
Κάτι ψήνεται  στον Άγιο Δημήτριο, στην Αθήνα. Η παρέα θα συναντηθεί για πρώτη φορά στο φιλόξενο σπίτι της Νίκης. Αν και νέα στην ηλικία είναι ιδιαίτερα έμπειρη μαγείρισσα. Πώς θα φανούν τα πιάτα της στους τέσσερις καλεσμένους της, οι οποίοι θα έχουν την τιμή να γευτούν και το διάσημο πλέον «Πουλάκι Τσίου»;

Την Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου το δεύτερο δείπνο της παρέας οργανώνει η Μαργαρίτα.
Η οικοδέσποινα της Τρίτης είναι η πάντα ευδιάθετη Μαργαρίτα. Η Μαργαρίτα έχει λάβει μέρος σε πολλούς αγώνες μεγάλων αποστάσεων. Μεγάλες αποστάσεις έχει διανύσει όμως και στην κουζίνα της στην οποία ετοιμάζει και πιάτα από την Πολωνία, τη χώρα καταγωγής της. Θα καταφέρει να ταξιδέψει γευστικά και με επιτυχία τους καλεσμένους στην Πολωνία;
Κάτι  ψήνεται στην κουζίνα της Μαργαρίτας.
Η γλυκύτατη Μαργαρίτα  ετοιμάζει το δικό της δείπνο για τους τέσσερις απαιτητικούς καλεσμένους της. Τι είναι η «Ζουραδίνα»; Ποιο και πώς είναι το «Αυθεντικό Γκούλας»; Τι γεύση έχει το «Ουράνιο Τόξο»;

Την Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου στην κουζίνα μπαίνει ο Γιάννης.
Τη δική του μάχη στην κουζίνα δίνει ο Γιάννης, ένας οικοδεσπότης με κρυφό ταλέντο στη μαγειρική. Ο Γιάννης είναι ήρεμος ως χαρακτήρας και αρκετά σίγουρος για τις μαγειρικές του ικανότητες. Για το δικό του δείπνο ετοιμάζει ιδιαίτερες γεύσεις και μια μικρή έκπληξη για το τέλος. Το μόνο που μένει είναι αν θα επαληθευθούν οι μεγάλες προσδοκίες που έχει για το δείπνο του. 
Κάτι  ψήνεται στην κουζίνα του Γιάννη.
Με άνεση  και στυλ ο Γιάννης ετοιμάζει παραδοσιακά και γεμάτα ιστορία πιάτα. Θα καταφέρει με την «Μπατζίνα» του και τον διάσημο «Ορλώφ» να ενθουσιάσει τις τέσσερις καλεσμένες του; 

Την Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου τη μαγειρική κουτάλα πιάνει η Κέλλυ.
Την Πέμπτη, τραπέζι για πέντε στρώνει μια σούπερ φοιτήτρια του Εθνικού Ωδείου Αθηνών. Η Κέλλυ με την υπέροχη φωνή, ετοιμάζεται να δώσει το δικό της μαγειρικό ρεσιτάλ στη μικρή αλλά λειτουργική κουζίνα της. Θα καταφέρει να ερμηνεύσει με επιτυχία όλες τις μαγειρικές …παρτιτούρες και ασκήσεις;
Κάτι ψήνεται στην κουζίνα της Κέλλυς.
Κάτι ψήνεται με συνοδεία διάσημων συνθετών από το παρελθόν αλλά και το παρόν. Ποιος θα λατρέψει την «Cavalleria Rusticana»; Ποιος θα σαγηνευτεί από τον «Μαγικό Αυλό»; Πόσο εντυπωσιακή θα είναι η «Madame Butterfly» συνοδεία με Frank Sinatra;

Την Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου μαγειρική αυλαία ρίχνει η Φανή.
Η Φανή είναι  μια κυρία με καλλιτεχνική ψυχή και  δεινή βιβλιοφάγος. Το σπίτι της  είναι γεμάτο από βιβλιοθήκες  και, όπως η ίδια παραδέχεται, τα βιβλία είναι σίγουρα ένας από τους καλύτερους φίλους που μπορεί να έχει ο άνθρωπος. Η Φανή όμως έχει πολύ καλή σχέση και με τη μαγειρική και ευελπιστεί να ανέβει στην κορυφή του πίνακα της βαθμολογίας.
Κάτι ψήνεται στην κουζίνα της Φανής.
Η μαγειρική αυλαία στην Αθήνα κλείνει στο σπίτι της Φανής. Η Φανή θέλει να εντυπωσιάσει τους καλεσμένους της με τα τρία πιάτα που ετοιμάζει, πιάτα με έντονο το άρωμα της Πόλης. Θα καταφέρει να κερδίσει τις καρδιές των καλεσμένων της με το παραδοσιακό και γεμάτο αρώματα δείπνο της;

Ποιος από τους πέντε θα αναδειχθεί νικητής και  θα πάρει το έπαθλο των €1500;

Όλες οι συνταγές, καθώς και η βαθμολογία των  διαγωνιζομένων, είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της εκπομπής www.katipsinetai.gr.

Κάτι Ψήνεται, η αγαπημένη συνήθεια των 20:00, για άλλη μια σεζόν στον Alpha!

Stars System!: Η Κατερίνα Καινούργιου εξομολογείται για τον έρωτα και τις σχέσεις


Την Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου, στις 14:15, η Άση Μπήλιου αναλύει την ανάδρομη πορεία του Ερμή στους Ιχθείς. Ποια ζώδια πρέπει να αποφύγουν συμφωνίες και νέα ξεκινήματα; Σε τι μας βοηθά ο Ανάδρομος Ερμής; Πώς θα είναι το τελευταίο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου; Τι πρέπει να προσέξουμε με την Πανσέληνο στην Παρθένο;

Ακόμη, δείτε  πώς θα κατακτήσετε το ταίρι σας ανάλογα με το ζώδιό του και μάθετε για την αστρολογική συναστρία των Πικέ-Σακίρα.

Επίσης, ανακαλύψτε ποιο είναι το πεπρωμένο της σχέσης σας αριθμολογικά και αν γνωρίζεστε από… προηγούμενη ζωή!

Τέλος, καλεσμένη της εκπομπής αυτή την εβδομάδα είναι η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία μας εξομολογείται τα νέα της επαγγελματικά σχέδια και μιλάει 

ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΛΑΒ ΧΙΟΥΪΤ Μας δείχνει πώς έχασε τα περιττά κιλά της



Actress Jennifer Love Hewitt at the premiere o...
Actress Jennifer Love Hewitt at the premiere of "27 Dresses" (Photo credit: Wikipedia)
Τον τελευταίο καιρό, η Χολιγουντιανή ηθοποιός Τζένιφερ Λαβ Χιούιτ (Jennifer Love Hewitt) έβαλε κάποια κιλάκια και παρατήρησε την αδύνατη σιλουέτα της να αλλάζει. Έτσι, αποφάσισε να δράσει για να επιστρέψει στις ιδανικές αναλογίες της.
Κι όχι μόνο επέστρεψε, αλλά τόλμησε να φωτογραφηθεί και με μπικίνι, αποκαλύπτοντας τα μυστικά εκγύμνασής της για απώλεια βάρους και σύσφιξη στην αμερικάνικη έκδοση του περιοδικού Shape.

Η 33χρονη σταρ είναι λάτρης της γιόγκα. Επέλεξε λοιπόν δύο ασκήσεις που θα μας προσφέρουν τόνωση και ενδυνάμωση σε ολόκληρο το σώμα και κυρίως στους μηρούς και τα χέρια.

Επίσης, η Χιούιτ τόνισε και τη σημασία της γυμναστικής στην καλή ψυχολογία μας: "Η άσκηση λειτουργεί σαν αντικαταθλιπτικό. Αυτό πρέπει να μας γίνει μάθημα. Η γυμναστική με βοήθησε σημαντικά να ξεπεράσω το θάνατο της μητέρας μου".

Enhanced by Zemanta

ΤΑΤΙΑΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ "Αυτή η χρονιά είναι μια από τις καλύτερες μου στην τηλεόραση"


Το δικό της απολογισμό για την έως τώρα πορεία της εκπομπής της έκανε η Τατιάνα Στεφανίδου.

Επιπλέον η παρουσιάστρια του "Μίλα" αναφέρθηκε στο lifestyle και στο αν πλέον ο κόσμος του έχει γυρίσει την "πλάτη".

"Θα έλεγα ότι αυτή η χρονιά είναι μια από τις καλύτερες μου στην τηλεόραση. Όταν ήρθα πριν από τρία χρόνια στο Star έπρεπε να βρω κι εγώ το Star κι εκείνο εμένα.

Προσπάθησα να ενταχθώ σε αυτή την πιο χαρούμενη ατμόσφαιρα του καναλιού αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν μου ταίριαζε απόλυτα. Έτσι λοιπόν στην πορεία και ο κόσμος με έμαθε σε αυτό που κάνω αλλά κι εγώ έμαθα το κοινό του καναλιού", είπε στο περιοδικό "Hello".

Όσο για το αν ο κόσμος έχει γυρίσει την πλάτη στο lifestyle απαντά: "Δεν θα έλεγα ότι γύρισαν την πλάτη. Εξαρτάται όμως πώς το παρουσιάζει ο καθένας, πως το προσεγγίζει και στις δόσεις που θα δώσει στον κόσμο"

Ο Γ. Κιμούλης στο ΣΚΑΪ: “Για να μην μπω φυλακή, δανείστηκα από 7 φίλους”


Ο Γιώργος Κιμούλης βρέθηκε χθες στο στούντιο του “ΣΚΑΪ” και μίλησε στο Νίκο Ευαγγελάτο για την πρόσφατη σύλληψή του, λόγω οφειλών στο Δημόσιο, αποκαλύπτοντας τη δυσχερή οικονομική κατάσταστη στην οποία βρίσκεται, ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση του με το ΣΥΡΙΖΑ.
 
“Δεν πήγα στο θέατρο για να μην με δουν με τις χειροπέδες”, παραδέχθηκε ο γνωστός ηθοποιός αναφερόμενος στην ημέρα της σύλληψής του και πρόσθεσε ότι “για να μην μπω φυλακή, δανείστηκα από επτά φίλους”.
 
Στη συνέχεια παραδέχθηκε: “Χρωστάω σε όλον τον κόσμο κάνω δικές μου δουλειές από τη δεκαετία του \'80”, ενώ διέψευσε τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για ακάλυπτες επιταγές, ξεκαθαρίζοντας ότι: “Ήταν μία ακάλυπτη επιταγή. Πρόκειται για εγγυητική επιταγή από μια τράπεζα σε άλλη”.
 
Δες το video του newsit:



Enhanced by Zemanta

Αλ. Σταύρου: ''Δεν μπορώ και δεν θέλω να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς τη Μαριάννα”


Στην επιτυχημένη καθημερινή σειρά του Mega “Κλεμμένα όνειρα” απολαμβάνουμε τον Αλέξανδρο Σταύρου. Ο ηθοποιός έχει καταφέρει να αγαπηθεί όσο κανένας άλλος μέσα από τους ρόλους του κακού που ενσαρκώνει τα τελευταία χρόνια και οι θαυμάστριές του κάνουν ουρά. Εκείνος όμως έχει μάτια μόνο για την Μαριάννα (Τουμασάτου) του και την κόρη τους.

Λίγες μέρες μετά την ολοκλήρωση των παραστάσεων του έργου “Σ'αγαπώ αλλά”, όπου συμπρωταγωνιστούσε με την σύζυγό του, ο Αλέξανδρος φωτογραφίζεται για το περιοδικό OK! και μιλάει στον Γιάννη Πουλόπουλο για τον έρωτα και όχι μόνο.

Έχεις παίξει ξύλο για τα μάτια μιας γυναίκας;

Όχι μόνο για τα μάτια. Για ολόκληρη τη γυναίκα. (γελάει) Αυτά συνέβαιναν παλιά. Αυτό που έχω κρατήσει από αυτή τη φάση της ζωής μου είναι το στοιχείο της διεκδίκησης. Διεκδικώ και αγωνίζομαι για αυτά που θέλω και κάνω ξεκάθαρες εξηγήσεις.

Τη σύζυγο σου Μαριάννα Τουμασάτου τη διεκδίκησες;

Τη Μαριάννα την ήθελα πολλά χρόνια. Για κάποιο λόγο μεταφυσικό λόγο την ήθελα πολύ πριν συναντηθούμε και συνεργαστούμε. Καμιά φορά, αστειευόμενος της λέω ότι ο καλός ο κυνηγός δεν τρέχει πίσω από το θήραμα. Βρίσκει που είναι το πέρασμά και το περιμένει μέχρι να περάσει... Αυτό έκανα κι εγώ με τη Μαριάννα. Την περίμενα πολλά χρόνια.

Έχεις σκεφτεί ποτέ πώς θα ήταν η ζωή σου αν δεν είχες γνωρίσει τη Μαριάννα;
Δεν μπορώ και δεν θέλω να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς τη Μαριάννα. Δεν με αφορά αυτό το σενάριο. Για μένα η Μαριάννα είναι το απόλυτο. Η Μαριάννα δεν είναι απλά ένας καλός άνθρωπος. Είναι καλή υπέρ το δέον. Ζώντας μαζί της έγινα κι εγώ πιο θετικός, συγχωρώ πιο εύκολα τα λάθη και κατανοώ περισσότερο τους άλλους. Σε έμενα υπερισχύει ακόμα το στοιχείο του δικαίου και όταν κάποιος το έχει, μπορεί να γίνει και σκληρός.

Διάβασε περισσότερα στο OK! που κυκλοφορεί

Enhanced by Zemanta

Τι θα φάμε σήμερα μαμά;


Κάθε Σαββατοκύριακο, η Νταϊάν Κόχυλα μας δείχνει την αυθεντικότητα και την απλότητα της μαγειρικής, απαντώντας στην πιο συχνή ερώτηση: Τι θα φάμε σήμερα μαμά; Η καταξιωμένη chef, συγγραφέας και μαμά μας προσκαλεί στον χώρο της για να μοιραστούμε μαζί της απλές, καθημερινές στιγμές. 

Με χιούμορ, αυτοσαρκασμό και αγάπη, η Νταϊάν μας βοηθάει να γνωρίσουμε την ουσιαστική πλευρά της μαγειρικής μέσα από εύκολες και υγιεινές λύσεις για το οικογενειακό τραπέζι με υλικά που έχουμε όλοι στην κουζίνα μας: Δημιουργίες με επίκεντρο την ελληνική μεσογειακή διατροφή που όχι μόνο βλέπουμε αλλά και μπορούμε όλοι να ετοιμάσουμε.

Tο Σάββατο 16 Φεβρουαρίου, η Νταϊάν ετοιμάζει δύο εντυπωσιακά πιάτα για ερωτευμένους. Άλλωστε, όπως λέει και η ίδια, ο έρωτας περνά από το στομάχι. Μαγειρεύει πολίτικα καλαμάρια γεμιστά με ρύζι και κουκουνάρια, ένας άκρως αφροδισιακός συνδυασμός. Όσο για το επιδόρπιο; Υγρό κέικ σοκολάτας με σάλτσα βατόμουρο.

H Νταϊάν θα μας συστήσει τη μακεδονική κουζίνα και θα μαγειρέψει στιφάδο με ψητές, κόκκινες πιπεριές Φλωρίνης και πράσα με δαμάσκηνα. Όταν η Νταϊάν ετοιμάζει τα υλικά της για τη μαγειρική της στην κουζίνα, η κόρη της, η Κυβέλη, παίρνει τα πινέλα και πηγαίνει στο εργαστήρι της για να ζωγραφίσει. Μόλις η Κυβέλη τελειώνει με τη ζωγραφική της, δοκιμάζει το νόστιμο φαγητό της μαμάς.

Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου, το μενού της μαμάς έχει ιταλική κουζίνα. Η Νταϊάν, έχοντας ρίζες και από την Ιταλία, μας εξηγεί τα διάφορα είδη  ζυμαρικών και μαγειρεύει σπαγγέτι καρμπονάρα και πάστα τριβελάκι με μπρόκολο. Η Νταϊάν περιμένει την αδερφή της την Αθηνά, η οποία θα την επισκεφθεί με τον σύζυγό της. Ενώ μαγειρεύει το αγαπημένο φαγητό της αδερφής της, μπακαλιάρο πλακί και σκορδαλιά με καρύδια από την Αρκαδία, χτυπάει το κουδούνι και τους υποδέχεται. Οι δύο γυναίκες επιδίδονται στη μαγειρική και διηγούνται ιστορίες από τα παιδικά τους χρόνια.

Τι  θα φάμε σήμερα μαμά; κάθε Σαββατοκύριακο στις 20:00, στον Alpha.

Rihanna: Χώρισε κιόλας; Μετά το δαχτυλίδι των αρραβώνων, κάθισε χώρια από τον C. Brown στο ίδιο club


English: Rihanna Live at Target Center on her ...
English: Rihanna Live at Target Center on her LOUD Tour. (Photo credit: Wikipedia)
Ενώ την Κυριακή στα Grammys έδειχναν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ... Xθες φάνηκε ότι κάτι άρχισε να χαλάει στο ειδύλλιο. Σύμφωνα με πηγή της DailyMail το ζευγάρι βρέθηκε σε γνωστό club του Λος Άντζελες και όχι μόνο δεν κάθισε μαζί αλλά ούτε καν αντάλλαξε καλησπέρα!

Οι δυο τους αγνοούσαν ο ένας τον άλλον σε όλη την εκδήλωση. Η πηγή αποκάλυψε πως δεν ήξερε η Rihanna ότι θα παραβρεθεί κι ο Chris. Όταν ρωτήθηκε αν θέλει να καθίσει δίπλα στον φίλο της, εκείνη το αρνήθηκε.

Ο Chris Brown έκανε κατά κάποιο τρόπο επίδειξη στη Rihanna παραγγέλνοντας μπουκάλια με αλκοόλ από ημίγυμνες σερβιτόρες. Στο τέλος της βραδιάς φυσικά έφυγαν χώρια.

Και φυσικά η Rihanna μετά από όλα αυτά δεν παρέλειε να ανεβάσει στο twitter της το δώρο που έλαβε για τον Άγιο Βαλεντίνο. Ναι, καλά κατάλαβες πρόκειται για μαριχουάνα κι έγραψε: "Τα τριαντάφυλλα είναι πράσινα. Κάποιος ξέρει να με κάνει πραγματικά ευτυχισμένη!"

Enhanced by Zemanta

Γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε: “Δέχτηκα σεξουαλική κακοποίηση στην εφηβεία από σκηνοθέτη”


Thandie Newton at the 2007 BAFTAs
Thandie Newton (Photo credit: Wikipedia)
Μια αποκάλυψη που συγκλονίζει έκανε γνωστή ηθοποιός που παραδέχτηκε σε ομιλία της πως στην εφηβεία δέχτηκε σεξουαλική κακοποίηση από σκηνοθέτη. Ο λόγος για της συμπρωταγωνίστρια του Tom Cruise στο “Crash and Mission: Impossible IIThandie Newton.

Η Βρετανίδα ηθοποιός αποκάλυψε πως σε ηλικία 16 με 18 χρόνων, όταν ξεκίνησε την καριέρα της κακοποιήθηκε σεξουαλικά κατά τη διάρκεια από σκηνοθέτη στο πλαίσιο ενός casting. Μιλώντας μάλιστα για τη διεθνή εκστρατεία κατά της βίας στις γυναίκες, η Newton δήλωσε πως το συγκεκριμένο περιστατικό έχει στιγματίσει τη ζωή της.

Τώρα η ίδια είναι 40 χρόνων, έχει παντρευτεί τον παραγωγό Oliver Parker και είναι μητέρα δυο παιδιών, αλλά δεν μπορεί να ξεχάσει το περιστατικό.

Στην ομιλία της, μάλιστα, δήλωσε πως στην αρχή νόμιζε πως πρόκειται για κάποιο είδος δοκιμαστικού. Ο σκηνοθέτης της ζήτησε να ποζάρει στο φακό της κάμερας με ανοιχτά τα πόδια και έχοντας σηκώσει τη φούστα της.

Η ίδια ένιωσε αμήχανα, αλλά νόμιζε πως ήταν μέρος του ρόλου. Λίγο αργότερα έμαθε πως o συγκεκριμένος σκηνοθέτης έδειξε το επίμαχο video και σε άλλους από το χώρο της showbiz.

Enhanced by Zemanta

Eurovision 2013: Το τραγούδι της Κύπρου με την Δέσποινα Ολυμπίου!

Το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 58ο διαγωνισμό της Eurovision θα αποφασιστεί την Δευτέρα μέσα από μία λαμπερή βραδιά.

Όσο όμως εμείς είμαστε σε αναμονή, η Κύπρος έχει επιλέξει ήδη το δικό της κομμάτι το οποίο έχει τον τίτλο “Να με θυμάσαι” και το ερμηνεύει η Δέσποινα Ολυμπίου. Πριν από λίγες μέρεςείδαμε backstage από την ηχογράφηση και τώρα σου παρουσιάζουμε ολοκληρωμένο το κομμάτι!



Εσένα πως σου φάνηκε; 
Enhanced by Zemanta

Θ. Μαραντίνης – Σ. Χρηστίδου: Όμορφες στιγμές με τον γιο τους!


Τώρα που η Σίσσυ Χρηστίδου δεν κάνει τηλεόραση ο σύζυγός της Θοδωρής Μαραντίνης και ο μικρός Φίλιππος περνάνε περισσότερο χρόνο μαζί της. 

Οι τρεις τους είναι αχώριστοι και δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τους έχει συναντήσει σε όμορφες οικογενειακές στιγμές.

Ο μικρός Φίλιππος απολαμβάνει όσο τίποτα τις βόλτες με τον τραγουδιστή των Onirama και την παρουσιάστρια! Πολ λες φορές στην παρέα τους είναι και η Μαρία Κορινθίου με την κόρη της Ισμήνη Αϊβάζη.

Διάβασε περισσότερα στο Hello που κυκλοφορεί

Enhanced by Zemanta

Eurovision 2013: Οι πρόβες για τον ελληνικό τελικό!


Σε πυρετό προετοιμασιών για τον ελληνικό τελικό της Eurovision που θα γίνει το βράδυ της Δευτέρας στο Γκάζι βρίσκονται οι παρουσιαστές αλλά και οι φετινοί διαγωνιζόμενοι. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη χθεσινή τους πρόβα στο Gazi Music Hall.

Από τους πρώτους που βρέθηκαν στο χώρο που θα γίνει ο ελληνικός τελικός ήταν οι παρουσιαστές της βραδιάς Δέσποινα Βανδή και Γιώργος Καπουτζίδης. Οι δυο τους φαίνεται πως έχουν μεγάλη χημεία και δεν σταματούν να συζητούν και εκτός πρόβας.

Ακόμη, στη χθεσινή πρόβα συναντήσαμε την Αγγελική Ηλιάδη που διαγωνίζεται με το τραγούδι “Χίλιες και μια νύχτες”, αλλά και η Ελένη Φουρέιρα που θα κάνει μια εμφάνιση έκπληξη στον ελληνικό τελικό.

Enhanced by Zemanta

Τάμτα: Το ταξίδι στην Αυστραλία και οι συναυλίες με τον Ν. Βέρτη!


Στην Αυστραλία για τρεις συναυλία με τον Νίκο Βέρτη και την Ευδοκία Καδή βρίσκεται αυτές τις μέρες η Τάμτα. Η γνωστή ερμηνεύτρια ταξίδεψε ως τη Μελβούρνη με αφορμή τη mini περιοδεία της.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της, μάλιστα, η Τάμτα δεν σταμάτησε να επικοινωνεί μέσω του twitter με τους θαυμαστές της. Η ίδια ανέβασε φωτογραφίες της από τη διαδρομή με το αεροπλάνο, αλλά και έδειξε τη θέα που έχει το δωμάτιό της σε ξενοδοχείο της Μελβούρνης.

Όσο για τη διαμονή της εκεί; Όπως αποκάλυψε η ίδια έχει γοητευτεί με το μοναδικό τοπίο και δεν έχει σταματήσει τις βόλτες.

Οι προγραμματισμένες συναυλίες της είναι για σήμερα στη Μελβούρνη και θα ακολουθήσουν μια συναυλία αύριο στο Σίδνεϊ και μια το Σάββατο στις 23 Φεβρουαρίου στο Darwin.

Έσπασε ταμεία η ταινία “Η αγάπη έρχεται στο τέλος” ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου!

Δικαιωματικά η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου ανήκει στους ερωτευμένους! Το απέδειξαν αφού η νέα ταινία της Odeon με τίτλο “Η αγάπη έρχεται στο τέλος” έκανε ρεκόρ εισιτηρίων. Πέτυχε το πιο μεγάλο και εντυπωσιακό άνοιγμα Ελληνικής ταινίας τα τελευταία πέντε χρόνια!

Το νέο κινηματογραφικό εγχείρημα του Βασίλη Κεχαγιά αφηγείται τρεις ερωτικές ιστορίες με happy end! Οι ήρωες των ιστοριών αυτών είναι οι Τζωρτζίνα Λιώση, Λεωνίδας Καλφαγιάννης, Κατερίνα Γερονικολού, Πάνος Βλάχος, Μυριέλλα Κουρεντή και Νικόλας Αγγελής ενώ ο κυριότερος πρωταγωνιστής είναι ο έρωτας!

Από την πρώτη μέρα προβολής λοιπόν η ταινία έκοψε παραπάνω από 20.000 κάτι που συνήθως χρειάζεται μία ή περισσότερες βδομάδες για να συμβεί!

Οι τρεις ιστορίες: Ένα κορίτσι που φοβάται να αισθανθεί, ερωτεύεται. Ένας άνδρας που λέει ψέματα επειδή δεν τολμάει να εκφράσει αυτά που νιώθει, πρέπει τώρα να πει την αλήθεια . Κι ένα ζευγάρι που κανείς από τους δύο δεν πιστεύει στον έρωτα, δεν μπορούν να ζήσουν μακριά ο ένας από τον άλλο. Μικρές ιστορίες για τα εμπόδια του έρωτα. Αλλά και για την ομορφιά, τον ίλιγγο, τα μυστικά και τις αποκαλύψεις του. Ιστορίες για τον έρωτα που νικάει κάθε εμπόδιο. Στο τέλος.

Naomi Watts: Βόλτα με τους γιους της

English: Naomi Watts at the Cannes film festival
(Photo credit: Wikipedia)
Πήρε τους δυο της γιους, τον Alexander και τον Samuel και βγήκε βόλτα μαζί τους η Naomi Watts στην Καλιφόρνια το απόγευμα της Τετάρτης.

Μπορεί να είναι πιεσμένη από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, όμως η μαμά Naomi πάντα καταφέρνει να ξεκλέψει χρόνο για τα παιδιά της, με τα οποία πήγε στο Brentwood Country Mart.

Ντυμένη casual με ένα τζιν, ένα ροζ μπλουζάκι και ένα σακάκι, η διάσημη ηθοποιός πήρε από το χέρι τους μικρούς και περπάτησε στο δρόμο. 


Την οικογενειακή έξοδο συμπλήρωνε και η νταντά, που ήταν εκεί για να βοηθήσει την Watts σε ό,τι τυχόν χρειαζόταν.

Enhanced by Zemanta

Η Νικολούλη ξεσκεπάζει το μυστήριο για τον Μάριο Παπαγεωργίου


Το Φως στο Τούνελ υπόσχεται να καθηλώσει για άλλη μια φορά τους λάτρεις της έρευνας και του μυστηρίου.

Αυτή την  Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου, το Φως στο Τούνελ συνεχίζει τις αποκαλύψεις για την υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου. Η Αγγελική Νικολούλη κατόρθωσε να πάρει συνέντευξη μέσα από τις φυλακές από τον Πέτρο Μιχαλεάκο τον φερόμενο ως εγκέφαλο της απαγωγής του 26χρονου. Η μαρτυρία του είναι σοκαριστική.

Η εκπομπή αποκαλύπτει ακόμη τη μαρτυρία που αναπτέρωσε τις ελπίδες όλων για την τύχη του αγνοούμενου Μάριου Παπαγεωργίου. Η αγωνιώδης έρευνα που ακολούθησε μετά το τέλος της προηγούμενης εκπομπής, η άμεση ανταπόκριση των τηλεθεατών, οι έρευνες της αστυνομίας. Οι νέες αποκαλυπτικές μαρτυρίες για τους απαγωγείς που έφτασαν στο Φως στο τούνελ. Τα στοιχεία που ενώνουν τα κομμάτια του παζλ της πολύκροτης αυτής υπόθεσης.

Παράλληλα, το Φως στο Τούνελ μπαίνει σε μια ακόμα αναζήτηση που θα ξαφνιάσει. Στέλεχος μεγάλης εταιρείας στην Αυστραλία, αγνοούμενος για πέντε χρόνια, εντοπίζεται από νεαρό εθελοντή να ζει ως άστεγος στην Αθήνα, αλλά εξαφανίζεται για μια ακόμα φορά. Στο στούντιο της εκπομπής θα βρίσκεται η αδελφή του που ταξίδεψε από την Αυστραλία, για την αναζήτηση.

Φως στο Τούνελ, κάθε Παρασκευή στις 23:00, στον Alpha.

Γνωστός ηθοποιός κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου

Ο επιτυχημένος ηθοποιός και πατέρας δύο παιδιών κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου και σεξουαλική παρεχνόχληση 19 παιδιών.

Ο λόγος για τον Μάικλ Τέρνερ ο οποίος θα διακστεί στις 27 Φεβρουαρίου. Ο ηθοποιός είχε αρχικά συλληφθεί για τα ίδια αδικήματα το Σεπτέμβριο του 2011, αλλά η έρευνα σταμάτησε τρεις μήνες αργότερα, όταν οι αρχές ανακοίνωσαν ότι δεν υπάρχουν αρκετά στοιχεία εις βάρος του.

Ωστόσο, ύστερα από επανεξέταση της υπόθεσης από δικηγόρους της Εισαγγελικής Υπηρεσίας, λήφθηκε η απόφαση να απαγγελθούν κατηγορίες σε βάρος του ηθοποιού.
Μετά την έρευνα που πραγματοποιήθηκε το 2011, ο Τέρνερ είπε ότι ήταν "ευτυχής που είχε απαλλαγεί εντελώς" ευχαρίστησε την αστυνομία για την ενδελεχή έρευνα, καθώς και τους συντελεστές της σειράς και το τηλεοπτικό κοινό για τη στήριξη.

Η Άλισον Λέβιτ, νομικός σύμβουλος του Διευθυντή της Εισαγγελίας,δήλωσε: "Επανεξέτασα πολύ προσεκτικά τα στοιχεία της υπόθεσης και κατέληξα στο συμπέρασμα ότι υπάρχουν αρκετά στοιχεία και πρέπει να του ασκηθεί δίωξη για 19 σεξουαλικές παρενοχλήσεις παιδιού, συμπεριλαμβανομένου ενός βιασμού".

Ο Λεβελ που χώρισε πέρυσι με τη γυναίκα του, Τζάνετ Μπέβερλι, είναι ένας από τους πιο διάσημους τηλεοπτικούς αστέρες, χάρη στη συμμετοχή του στο "Coronation Street" τα τελευταία 30 χρόνια.

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Παπαδοπούλου σε Μενεγάκη: “Τι μα…κιες κάνω εγώ, τι μα…κιες κάνεις εσύ”!

Καλεσμένη στην εκπομπή “Ελένη” βρέθηκε η ηθοποιός και σεναριογράφος Δήμητρα Παπαδοπούλου σε μία εκ βαθέων συνέντευξη. Η Ελένη Μενεγάκη ρώτησε την Δήμητρα Παπαδοπούλου για τις επιλογές της επαγγελματικά και τότε η γνωστή ηθοποιός της είπε:“Εγώ πιστεύω ότι είμαστε δύο εντελώς άλλες περιπτώσεις ανθρώπων, που δηλαδή έχουμε κάνει εντελώς διαφορετικές επιλογές, εντελώς διαφορετικές…που η καθεμία με το σεβασμό που της ανήκει, έτσι δεν είναι; Δεν είναι ότι τι μαλακίες κάνεις εσύ…τι μαλακίες κάνω εγώ, όχι”.
Δείτε το απόσπασμα:

ΤΖΟΡΤΖ ΚΛΟΥΝΕΪ: Σε περιμένει... να καθίσεις δίπλα του!

Όχι δεν πρόκειται για κάποια φάρσα, ούτε για ένα όνειρο...
Ο γοητευτικός άνδρας που κάθεται στον καναπέ και σας περιμένει να βρεθείτε δίπλα του, είναι ο διάσημος ηθοποιός Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney)!
Ο μοβ καναπές βρίσκεται στο κέντρο της οδού "Carnaby" στο Λονδίνο και ο Κλούνεϊ είναι εκεί κρατώντας ένα κόκκινο τριαντάφυλλο.
Κρίμα που πρόκειται απλά για μια... κέρινη κούκλα!
Το διάσημο μουσείο της Μαντάμ Τισό (Madame Tussauds) παρουσιάζει την καινούρια της κούκλα επ' ευκαιρίας της μέρας του Αγίου Βαλεντίνου και οι τυχερές που θα βρεθούν εκεί θα μπορέσουν να βγάλουν μια φωτογραφία που θα την θυμούνται για πάντα...

Γωγώ Μπρέμπου: Μιλά για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που πέρασε

Για την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της μίλησε η Γωγώ Μπρέμπου σε συνέντευξή της  στο περιοδικό Hello.
Όταν ρωτήθηκε σχετικά με το ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της, ανέφερε “Μια ασθένεια. Δεν ήξερα αν θα γίνω καλά”.
Όπως είπε, η ασθένεια αυτή της άλλαξε τη θεώρησή της για τα πράγματα. «Μετά από αυτό αναθεώρησα πολλά πράγματα. Κατάλαβα ότι τώρα είμαστε και αύριο μπορεί να μην ζούμε. Η ζωή είναι απόλυτα δική μας και πρέπει να είμαστε απολύτως υπεύθυνοι για τον εαυτό μας». 
«Ήταν δύσκολο να το διαχειριστώ. Δεν νομίζω ότι για κανέναν άνθρωπο είναι εύκολο. Εκεί καταλαβαίνεις ότι πρέπει να παλέψεις, να ελπίζεις και να αφήνεσαι στη ζωή» συμπλήρωσε.

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΔΑΛΙΑΝΗ Τα μυστικά που κρατούν "ζωντανό" τον έρωτα της με τον Παπαγιάννη

Η Αγγελική Δαλιάνη και ο Μάνος Παπαγιάννης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του καλλιτεχνικού χώρου.
Αν και είναι ήδη 10 χρόνια μαζί ο έρωτας τους δεν έχει "σβήσει".
Μάλιστα η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον ερχομό της κόρης τους Λυδία. Σε πρόσφατη συνέντευξή της η ηθοποιός αποκάλυψε πώς καταφέρνει να παραμένει μετά από αρκετά χρόνια σχέσης φουλ ερωτευμένη με το σύζυγό της.
"Έχουμε μεγαλώσει και οι δύο ωριμάζουμε ταυτόχρονα. Μετά από 10 χρόνια σχέσης είμαι ακόμα ερωτευμένη με τον Μάνο. Είμαστε άνθρωποι, κυρίως ο Μάνος που δεν έχουμε αφήσει τη σχέση μας να ρουτινιάσει. Αυτό βοηθάει πάρα πολύ τον έρωτα, την αγάπη και τη διάρκεια της σχέσεις. Φτου, φτου... μην το ματιάσουμε!" είπε στο "ΛΟΙΠΟΝ".

Πότε έκαναν σέξ για πρώτη φορά οι διάσημοι-Video

 
Οι διάσημοι Έλληνες σταρ αποκαλύπτουν πότε έκαναν σεξ για πρώτη φορά και αν τους άρεσε. Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ο Ηλίας Βρεττός, η Μαίρη Συνατσάκη, η Σάγια, ο Τόμας Πρωτόπαππας, ο Πάνος Μουζουράκης, ο Κωνσταντίνος Λάγκος, ο Μάρκος Σεφερλής και πολλοί άλλοι αποκάλυψαν το μυστικό τους!

Δείτε το video από το “Πρωινό μου”:

Ο Σάκης Ρουβάς μιλάει για την Eurovision-Video

Ο Σάκης Ρουβάς είπε την γνώμη του για τους υποψήφιους τραγουδιστές της Eurovision και μίλησε για την συνεργασία του με τον Νίνο στη Θεσσαλονίκη.

Δείτε το video από το “Πρωινό mou”:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΓΚΑΣ: Τον εξόργισε το ταγκό της Φαίης με τον Βαλεντίνο!

Ένα ρομαντικό μπλουζ επέλεξε να χορέψει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο "Πρωινό mou" η Φαίη Σκορδά.

Μόνο που ο τυχερός ήταν άλλος κι όχι ο Γιώργος Λιάγκας.

Με τον "Άγιο Βαλεντίνο" επέλεξε χόρεψει ταγκό μπροστά στα μάτια του Λιάγκα. Ο παρουσιαστής δεν άντεξε να τους βλέπει και εξοργισμένος είπε: "Αν δεν αφήσεις Άγιε την γυναίκα μου θα σου βγάλω την περούκα και θα δουν όλοι ότι είσαι καραφλός. Άντε τώρα ούστ βρωμόσκυλο έξω! Διώξτε τον να κάνουμε εκπομπή".
Δείτε το βίντεο:

ΒΙΚΥ ΚΑΓΙΑ :"Αν πεθάνω θέλω να με κάψουν"

Έχει πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό της και διατηρεί όλα αυτά τα χρόνια ένα χαμηλό προφίλ.
Σε πρόσφατη εμφάνισή της σε τηλεοπτική εκπομπή αποκάλυψε ότι αν πεθάνει θέλει να την κάψουν!
Ο λόγος για την Βίκυ Καγιά που εμφανίστηκε στο "Πρωινό mou" και εκτός των άλλων αναφέρθηκε και στην ενέργεια της θρησκείας. "Λιβανίζω κάθε Κυριακή και λέω στον άντρα μου να κάνει το σταυρό του. Δεν είμαι θρησκόληπτη. Πιστεύω περισσότερο στην ενέργεια της θρησκείας. Πιστεύω ότι ο θεός είναι ένας!» Μάλιστα, τόνισε ότι "αν πεθάνω θέλω να με κάψουν".
Δείτε το βίντεο:

ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ Τι δώρο χάρισε στον Χατζηγιάννη την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Καλά κρατεί ο έρωτας για την Ζέτα Μακρυπούλια και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Μάλιστα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου η παρουσιάστρια επιφύλασσε μία έκπληξη για τον αγαπημένο της.

Σύμφωνα με το περιοδικό "Λοιπόν"  πριν από δέκα μέρες επισκέφτηκε κοσμηματοπωλείο στο Σύνταγμα και παρήγγειλε ένα μενταγιόν από λευκόχρυσο, το οποίο είναι σύμπλεγμα των γραμμάτων Μ και Ζ, δηλαδή Μιχάλης και Ζέτα.

Η Ζέτα ζήτησε η χάραξη των γραμμάτων να γίνει σε γοτθικό ρυθμό, όπως κι έγινε. Η ηθοποιός παρέλαβε πριν από λίγες μέρες το πολύτιμο δώρο για να το δωρίσει στον αγαπημένο της σήμερα, την ημέρα των ερωτευμένων.

Γιατί αγάπησε τους "Απαράδεκτους";


Ποιος δεν θυμάται τη θρυλική σειρά " Οι απαράδεκτοι"; Την παρέα των τεσσάρων, που έκαναν το κοινό να κλάψει από τα γέλια; Η Δήμητρα Παπαδοπούλου μιλάει για τη "χρυσή" σειρά στην Ελένη Μενεγάκη.
" Ήμουν πιο αγνή, πιο παιδί" εξομολογείται η δημιουργός της σειράς, εξηγώντας γιατί της άρεσαν περισσότερο οι "Απαράδεκτοι" από το "Σ' αγαπώ - Μ' αγαπάς".
Δείτε το βίντεο από την εκπομπή "Ελένη"



Όταν ο Ζαμπέτας έλεγε για τον Νταλάρα: Γιωργάκη μην τολμήσεις να αγγίξεις αυτά τα τραγούδια [video]


Aυθεντικός, αμετανόητος, μυθικός ο Γιώργος Ζαμπέτας σε μια σπάνια συνέντευξή του την άνοιξη του 1989 στους Αλέξη Βάκη και Νίκο Ζούκα. Έστελνε μήνυμα στον Γιώργο Νταλάρα να μην αγγίξει κάποια τραγούδια του Μπιθικώτση λέγοντας «Αυτά θα παραμείνουνε να πούμε, όπως παραμείνανε να πούμε.. οι κολόνες του Παρθενώνος να πούμε.. εκατομμύρια έτη θα τραγουδιέται αυτό μόνο με τον Μπιθικώτση... με κανέναν άλλονε!».

Είναι χαρακτηριστικό ότι καθ' όλη τη διάρκεια της συνομιλίας που εντοπίσαμε στο musicpaper.gr, ο Γιώργος Ζαμπέτας αναφερόταν στον Γιώργο Νταλάρα, αποκαλώντας τον Γιωργάκη. Αναφέρει μεταξύ άλλων «Κάνει κάτι "κωρονάλε" και κάτι "κωρομινάλε" και κάτι "σου πα μου πες " και κάτι "σαλταπήδες" μέσα να πούμε στον δίσκο αυτόνε, που τον έχω ακούσει να πούμε... οι οποίες είναι τελείως άσχετες με το πνεύμα του δίσκου, με το πνεύμα του «Άξιον Εστί»... ουδεμία σχέση με το «Άξιον Εστί».

Θρίλερ: Ελληνοαμερικανίδα τραγουδίστρια νεκρή σε κρουαζιερόπλοιο


Ελληνοαμερικανίδα τραγουδίστρια, 24 χρόνων, βρέθηκε νεκρή στην καμπίνα του κρουαζιερόπλοιου, όπου εργαζόταν.

Το κρουαζιερόπλοιο «Seven Seas» ήταν δεμένο στο λιμάνι του Ντάργουιν της Βόρειας Αυστραλίας, όταν μέλη του πληρώματος βρήκαν τη νεαρή Τζάκι Καστρινέλη νεκρή στην καμπίνα της.

Τα αίτια του θανάτου της δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί, αλλά απ' όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα, η κοπέλα έφερε τραύμα στο κεφάλι.

Σύμφωνα με την «Ημερησία», η 24χρονη Τζάκι Καστρινέλη, που είχε γεννηθεί στη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ, ήταν πτυχιούχος πανεπιστημίου και εργάζονταν ως τραγουδίστρια στο κρουαζιερόπλοιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...