Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Διάσημη παρουσιάστρια έκανε τη γιατρό για να τρώει τζάμπα!

Τη βλέπουμε καθημερινά στην τηλεόραση κι όμως δύσκολα θα μπορούσε να φανταστεί κάποιος ότι κάποτε έπαιζε τη γιατρό, τη φοιτήτρια της ιατρικής για την ακρίβεια, για να μπορεί να τρώει τζάμπα στα νοσοκομεία!

Ο λόγος για την...

Β. Χατζηβασιλείου: Η έκρηξή της στις φήμες ότι "κόβεται"! Ποιον... καρφώνει;

"Φωτιές άναψε" η Βίκυ Χατζηβασιλείου στον επίλογο του τελευταίου "Πακέτου", όπου άφησε να υπονοούμενα για την πορεία της εκπομπής! Στο θέμα έδωσε διαστάσεις  μία εκπομπή, για να ακολουθήσει η έκρηξη της παρουσιάστριας...

 Συγκεκριμένα, οι συντελεστές του "Πρωινο mou" - με εξαίρεση Λιάγκα - Σκορδά - ήταν που πρόβαλλαν το σχετικό απόσπασμα και επιβεβαίωσαν τις φήμες. Αυτούς "φωτογραφίζει" με την αιχμηρή απάντησή της η γνωστή παρουσιάστρια...
Η ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΔΩ

Ελένη Μενεγάκη : Αποκάλυψε το τι την οδήγησε στον χωρισμό...

Τόνοι μελάνης έχουν χυθεί εδώ και περίπου δύο χρόνια για το... εθνικό μας διαζύγιο και το δαζύγιο αυτό είναι μόνο ένα, το διαζύγιο της Ελένης Μενεγάκη κα του Γιάννη Λάτσιου. Το τι έχει γραφτεί στον Τύπο, στα περιοδικά και στα site και το τι έχει ακουστεί κατά καιρούς στην τηλεόραση, δεν λέγεται.

Απίστευτα σενάρια έχουν δει το φως της δημοσιότητας τα οποία όλα υποτίθεται πως έριχναν φως στους λόγους που οδήγησε το ζευγάρι στον χωρισμό. Δύο χρόνια τώρα ,λοιπόν, οι άλλοι μόνο μιλούσαν για το τι μπορεί να έφταιξε. Σήμερα ,όμως, ήρθε και η απάντηση από την ίδια την Ελένη Μενεγάκη.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Τι λέει η Νικολούλη για το ALTER και τη σύλληψη Γιαννίκου

Για ακόμα μία φορά η Αγγελική Νικολούλη αποφάσισε να τοποθετηθεί δημόσια και με ειλικρίνεια, τόσο για την κατάσταση που επικρατεί στο Alter και για την σύλληψη του διευθύνοντα συμβούλου του καναλιού Κώστα Γιαννίκου, όσο κα για τις... τηλεοπτικές της προθέσεις και τα σχέδια που έχει στο μυαλό της, από εδώ και στο εξής...

Ετσι, σας αναδημοσιεύω το άρθρο που ανέβασε στο προσωπικό της site, λίγο νωρίτερα !

«Συνάδελφοι, κολλητοί μου, γνωστοί και πολλοί από εσάς τους φίλους του «Τούνελ», μου λέτε να φύγω από το Alter και τα προβλήματα του. Να γυρίσω σελίδα και να την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια γι΄ αλλού. Το σκεφτόμουν έντονα και δεν σας κρύβω, ότι ήρθα σε επαφή και με άλλους επαγγελματικούς χώρους.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Η Δήμητρα κάνει "αντίσταση" : "Δεν πληρώνω το χαράτσι"

Η Δήμητρα Παπανδρέου - Λιάνη κάνει "αντίσταση" και δηλώνει στην "Πρωϊνή Μελέτη" : "Δεν πληρώνω  το χαράτσι".

Τι ποσό πρέπει να πληρώσει για τα σπίτια της Εκάλης και πόσα χρήματα εισπράττει κάθε μήνα από τη σύνταξή της;

Η Δήμητρα έδωσε συνέντευξη στην "Πρωινή Μελέτη" και μίλησε για την έκτακτη εισφορά, τις μειώσεις που έχει κάνει στα έξοδά της λόγω οικονομικής κρίσης, την προσωπική της ζωή και το παράπονό της.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

«Το νησί»… ξηλώθηκε λόγω αμέλειας

Ο Δήμος Αγίου Νικολάου έστειλε συνεργείο και γκρέμισε την ως τώρα τουριστική ατραξιόν της περιοχής, για την οποία πριν από έναν χρόνο ξενοδοχεία της Ελούντας για προσέλκυση πελατείας έως και δωρεάν ξενάγηση στους χώρους των γυρισμάτων διαφήμιζαν.
 
Για την ενέργεια αυτή η δημοτική αρχή βασίστηκε, όπως υποστηρίζεται, σε διαπιστώσεις εργολάβου που είχε συνεργαστεί με την παραγωγή της σειράς ότι τα σκηνικά καταρρέουν και είναι επικίνδυνα.
 
Κατάπληκτος από το γεγονός ήταν και ο σκηνογράφος Αντώνης Χαλκιάς, ο οποίος τον προηγούμενο μήνα άκουγε τους αρμόδιους φορείς να εκφράζουν την επιθυμία να αναλάβουν τη συντήρηση των σκηνικών.

Ν. Γερμανού: Το σχόλιό της για τα γεννέθλια της Τζούλιας Αλεξανδράτου!

26 χρόνια έχουν περάσει από τότε που γεννήθηκε η Τζούλια Αλεξανδράτου και τη συγκεκριμένη είδηση δε θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη, με το δικό της καυστικό τρόπο η Ναταλία Γερμανού.

  Το σχόλιο της παρουσιάστριας είναι αυτό που λέμε... όλα τα λεφτά!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΝΑΤΑΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΖΟΥΛΙΑ
Enhanced by Zemanta

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Η Εύη Αδάμ και τα... σφραγίσματα !

Η εκπομπή “Όλα για την υγεία mou” με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη που θα μεταδοθεί το Σάββατο 26 Νοεμβρίου στις 17:10, αποκαλύπτει πώς η στοματική υγεία μπορεί να γίνει ασπίδα για δεκάδες σοβαρά νοσήματα που χρησιμοποιούν “το στόμα” ως πύλη εισόδου για να πλήξουν τον οργανισμό μας. Νεότερες μελέτες δείχνουν ότι μικρόβια τα οποία υπάρχουν στη στοματική μας κοιλότητα σχετίζονται με το σακχαρώδη διαβήτη, τις καρδιαγγειακές νόσους και άλλα.

Ειδικός στοματολόγος μας παρουσιάζει τα πρώτα σημάδια που θα πρέπει να μας ανησυχήσουν μέσα στο στόμα μας. Από τις άφθες και τις λευκές πλάκες μέχρι τη ξηροστομία και την κακοσμία, οι επιστήμονες δείχνουν με απλό και κατανοητό τρόπο όλα τα βήματα που πρέπει να ακολουθεί ο καθένας από εμάς για να καθαρίζει σωστά τα δόντια και τα ούλα του.

Οδοντίατρος, επισημαίνει τις τροφές που «καθαρίζουν» τα δόντια και αυτές που τα βλάπτουν και παρουσιάζει μικρές χρήσιμες συμβουλές στη περίπτωση που αδυνατούμε να βουρτσίσουμε τα δόντια μας μετά από ένα γεύμα. Η ομάδα της εκπομπής διερευνά όλους τους καινούργιους τρόπους με τους οποίους η οδοντιατρική μπορεί σήμερα να βελτιώσει σχεδόν τα πάντα στην οδοντοστοιχία μας και να μας χαρίσει ένα λαμπερό χαμόγελο.

Τέλος, η Εύη Αδάμ αποκαλύπτει με ποιο τρόπο πέτυχε να μην έχει ούτε ένα σφράγισμα και εξηγεί πόσο μεγάλη προσπάθεια χρειάζεται για να μυήσει μια μητέρα τα παιδιά της στο σωστό τρόπο φροντίδας των δοντιών τους.

Τίτλοι τέλους για Γ. Καπουτζίδη και Mega !

Διαφορετικούς δρόμους θα τραβήξουν τελικά αυτό τον χειμώνα ο Γιώργος Καπουτζίδης και το Mega ! Ναι, απ ΄ότι δείχνουν τα τηλε-φαινόμενα, ο ταλαντούχος ηθοποιός και δημιουργός δεν θα αναλάβει άλλη τηλεοπτική δράση στο Μεγάλο Κανάλι.

Και τι εννοώ μ ΄αυτό ; Εννοώ πως ο Γιώργος και το Mega τελικά φέτος λόγω κρίσης το πιθανότερο είναι να μην συνεργαστούν. Βλέπετε, οι εβδομάδες και οι μήνες περνούν χωρίς να υπάρχουν νεότερα για το "Just the two of us".

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση του ηθοποιού που εμπλέκεται στα 246 κιλά χασίς!

Σαν βόμβα έχει σκάσει από χθες η είδηση της σύλληψης του  Φράνκο Αλφόνσο που φέρεται να εμπλέκεται σε διακίνηση μεγάλης ποσότητας χασίς στην Ελλάδα. Το ΣΔΟΕ μαζί με τους άντρες της Διώξης Ναρκωτικών συνέλαβαν τον ηθοποιό, που έχει παίξει σε ελληνική σειρά στο παρελθόν και είχε σχέση με την Αννίτα Πάνια, στο σπίτι του στο Γαλάτσι.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες οι αρχές συνέλαβαν τρεις άντρες που μετέφεραν στο εξωτερικό τεράστιες ποσότητες χασίς με νταλίκα. Η νταλίκα είχε ιρλανδικές πινακίδες και ήρθε πριν από δύο ημέρες στην Ελλάδα μέσω Ιταλίας, φόρτωσε πορτοκάλια στην Άρτα και πήγε σε αποθήκη του Ασπρόπυργου. Εκεί φόρτωσε 120 κιλά χασίς και τα τοποθέτησε σε ειδικές κυψέλες κάτω από τα πορτοκάλια. Λίγο αργότερα η νταλίκα επέστρεψε ξανά στην Άρτα για πορτοκάλια κι εκεί οι αρχές βρήκαν τα 120 κιλά χασίς, ενώ συνολικά η ποσότητα που βρέθηκε -και σε άλλες αποθήκες και φορτηγά- ανέρχεται σε 246 κιλά!
Enhanced by Zemanta

Ν. Χατζηνικολάου: Τα διπλά γενέθλια και η εξομολόγησή του!

Δύο σημαντικούς λόγους για να γιορτάζει είχε χτες  ο Νίκος Χατζηνικολάου: Ο πρώτος είναι τα τρίτα γεννέθλια της εφημερίδας και ο δεύτερος η  κρίσιμη 7ωρη χειρουργική επέμβαση που τον κράτησε στη ζωή!

«Μια μέρα πριν βγεί η εφημερίδα, μπήκα στου χειρουργείο και βγήκα ζωντανός, ενώ κινδύνευα να σας χαιρετήσω», εξομολογήθηκε ο εκδότης της Realnews και στη συνέχεια ευχαρίστησε τα στελέχη της εφημερίδας του για τη σκληρή δουλειά τους όλα αυτά τα χρόνια:


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Λεφάκης: Πότε θα βγεί η Ελλάδα από την κρίση

Και το αστρολογικό πορτρέτο του νέου πρωθυπουργού

Στο Stars System αυτή την Κυριακή 27 Νοεμβρίου στις 14:15, η Άση Μπήλιου κάνει τις αναλυτικές της προβλέψεις για τον μήνα που έρχεται. Πώς θα είναι ο Δεκέμβριος σε ερωτικά, οικονομικά και επαγγελματικά;

Ακόμη, η Άση μας παρουσιάζει ποιο είναι το αστρολογικό πορτρέτο του νέου πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου.

Επίσης, τι λέει ο Κώστας Λεφάκης για την κρίση στην Ελλάδα και πότε θα βγούμε από αυτήν;

Και τέλος, τι σημαίνει να έχετε καρμικό αριθμό στο ονοματεπώνυμό σας; Η αριθμολόγος Χάρις Μπεκιάρη έχει τις απαντήσεις.

H.Ψινάκης: "Το Dancing on ice είναι ένα show για ανάπηρους

Ο Ηλίας Ψινάκης ήταν καλεσμένος στο "ΟΛΑ 12" και μίλησε για το Fab 5 και όλα αυτά που τον ενοχλούν στο show και εξήγησε για ποιο λόγο δεν αποχωρεί, ενώ αναφερόμενος στο Dancing on ice είχε να πει μόνο τα χειρότερα και υποστήριξε πως είναι ένα show που μοιάζει να γίνεται για ανάπηρους...
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Μεϊμαρίδη: Τα ζευγάρια να απιστήσουν για να σώσουν τη σχέση τους

Προτρέπει τα ζευγάρια να απιστήσουν προκειμένου να σώσουν τη σχέση τους  

Στη συνέντευξη που έδωσε στην "Πρωινή Μελέτη" η συγκεκριμένη κυρία είπε: "Πήγα στον μπαρμπέρη προχθές και του είπα κόβε - κόβε και με έβγαλε γίδι! 

Οπότε αρχίζω και ταυτίζομαι με τις γίδες που είχε ο πατέρας μου στο χωριό"! 

Πρόκειται για την Μάρα Μεϊμαρίδη, η οποία επανασυστήνεται ως ψυχαναλύτρια και δίνει στις γυναίκες τις δικές της ...πρωτότυπες συμβουλές περί απιστίας.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Συνελήφθη για ναρκωτικά ο Φράνκο Αλφόνσο

Ενα γιγαντιαίο πολυεθνικό κύκλωμα διακίνησης χασίς εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών και όπλων του ΣΔΟΕ Αττικής.

Σε παράλληλες επιχειρήσεις στην Αθήνα και το Μπέλφαστ συνελήφθησαν επτά άτομα, ανάμεσά τους και ο γνωστός στον χώρο της showbiz, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης Φράνκο Αλφόνσο.

Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 250 κιλά χασίς που «ταξίδευαν» με νταλίκες ενώ, η υπόθεση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, καθώς στα κεντρικά του ΣΔΟΕ, βρίσκονται και ανακρίνονται κάποιοι από τους συλληφθέντες.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Επίθεση της Άντζελας Δημητρίου σε δημοσιογράφο!


Μόλις έσβησαν τα φώτα της κάμερας άρχισε να την σπρώχνει και να την απειλεί!
Να διασκεδάσει στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης πήγε η lady Άντζελα, αλλά δεν της βγήκε σε καλό. Ούτε της ίδιας, ούτε της ρεπόρτερ που την περίμενε για μια δήλωση απέξω. Αιτία ήταν ο Γιώργος Τρούπης που διασκέδαζε στο ίδιο μαγαζί με την σύντροφό του. Όταν η Άντζελα βγήκε έξω και είδε το μικρόφωνο, το άρπαξε και άρχισε να το στρίβει! όταν η δημοσιογράφος την ρώτησε για την ατυχή συνάντηση, η τραγουδίστρια είπε: "Τι θέλεις καρδούλα μου να σου πω; Δεν θέλω να μιλήσω! Έλα γλυκιά μου! Τέρμα! Μέχρι εδώ"! Στη συνέχεια απευθυνόμενη στον καμεραμάν συνέχισε: "Κλείσε κι εσύ μωράκι μου την κάμερα! Κλείσε την"!

Τα φώτα έκλεισαν και τότε η Άντζελα επιτέθηκε στην δημοσιογράφο! "Σου είπα κάτι! Θα σε σπρώξω όσο θέλω"! Μάλιστα, η lady συνέχισε τις απειλές όταν μπήκε στο αυτοκίνητο: "Σε πληρώνω εγώ! Από μένα κάνεις νούμερα! Μη ρωτήσεις τίποτα και το δω αύριο, σε προειδοποιώ! Γιατί μετά ξέρεις τι θα γίνει... πρόσεχε!"

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Πως ο Ρουβάς "έκραξε" τον Θέμη Γεωργαντά (video)



Μέχρι και το... πουκάμισό του θέλησε να βγάλει ο Θέμης Γεωργαντάς ως άλλος Σάκης στο «Όλα γύρω σου γυρίζουν», καταφέρνοντας να αποσπάσει την αποθέωση του ίδιου του Σάκη Ρουβά μέσω twitter: «Θεμάκο στον πάγο το χορεύεις καλύτερα από μένα! Έσκισες...χο χο χο »!.

Φαίνεται όμως ότι την ίδια άποψη δεν είχε και η κριτική επιτροπή αφού τελικά ο διαγωνιζόμενος πέρασε από τη διαδικασία «skate off» έχοντας απέναντί του τη Μαριάννα Καλλέργη. Αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος δήλωσε: «Ο μόνος λόγος για τον οποίο στενοχωριέμαι είναι γιατί το είχα συνηθίσει. Ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα και πραγματικά χαίρομαι πάρα πολύ γιατί ήταν από τις ωραιότερες εμπειρίες της ζωής μου».

Μετά από τέσσερις ώρες και 15 λεπτά το 3ου live του «Dancing on Ice» πέρασε στην ιστορία ως μια βραδιά που τα είχε όλα… Την πρώτη αντιπαράθεση μεταξύ του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου και της κριτικής επιτροπής, αφού ο διαγωνιζόμενος έκανε λόγο για «παιχνίδι διαπλοκής», την πρώτη τούμπα της sexy Πηνελόπης Αναστασοπούλου, αλλά και την είσοδο της έμπειρης… στον πάγο Πάμελα!

Enhanced by Zemanta

Απίστευτο βίντεο: Ξεγέλασε τον θάνατο!

Είναι πραγματικά απίστευτο αυτό που θα δείτε στο βίντεο!

Κατά την προσπάθεια ενός φίλου των extreme sport, να βουτήξει στο κενό με αλεξίπτωτο, μια…απότομη αλλαγή του αέρα ήταν αρκετή για να μπερδευτεί το αλεξίπτωτο με το σώμα του, τη στιγμή που αυτός ήταν στο κενό!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ο κρυφός έρωτας της Έρρικας Πρεζεράκου!

Την Έρρικα Πρεζεράκου φαίνεται πως έχουν χτυπήσει τον τελευταίο καιρό τα βέλη του έρωτα. Η γνωστή αθλήτρια και νικήτρια του “Dancing with the stars” βρήκε το άλλο της μισό στα μάτια του επιχειρηματία του real estate Ιερώνυμου Κοντονή.

Όπως αποκάλυψε η ίδια η Έρρικα στην “Real Life” αυτή η περίοδος που διανύει είναι από τις πιο ευτυχισμένες.
 

Ζητούν 4,5 εκατομμύρια ευρώ απο Σειρηνάκη για το "λεωφορείο των Οργίων"

Σε ένα λεωφορείο της γραμμής "Θεσσαλονίκη - Αθήνα" δημιουργήθηκε πανικός στους επιβάτες του, όταν δυο παιχνιδιάρες φίλες επιβιβάστηκαν σε αυτό και έπειτα από λίγη ώρα ξεκίνησαν το ερωτικό τους παιχνίδι με τρεις άγνωστους άντρες.

Όλα αυτά συνέβησαν μπροστά στα μάτια των υπόλοιπων επιβατών, ενώ κάποια στιγμή ο οδηγός υποχρεώθηκε να σταματήσει το λεωφορείο στην Εθνική Οδό, για να ζητήσει εξηγήσεις.

Η ΚΑΥΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Πού πήγαν χθες Φερεντίνος και Χατζηνικολάου;

Βαμμένοι «κόκκκινοι» είναι ο Νίκος Χατζηνικολάου και ο Χρήστος Φερεντίνος, που δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το derby της αγαπημένης τους ομάδας με τον Παναθηναϊκό.
Οι δυο παρουσιαστές βρέθηκαν στο Καραϊσκάκη και παρακολούθησαν το παιχνίδι το οποίο τους ενθουσίασε! 
 

Η κρίση «χτυπά» τη σεξουαλικότητα των γυναικών

Μεγαλύτερες επιπτώσεις στις γυναίκες έχει η κρίση, σύμφωνα με τους ειδικούς, καθώς παρά τη λεγόμενη «ισότητα» των δύο φύλων εκείνες εξακολουθούν να είναι περισσότερο ευάλωτες οικονομικά αλλά και κοινωνικά.

Η ανεργία και η κρίση δεν κάνει κακό μόνο στην τσέπη μας, αλλά και στο κρεβάτι μας.

Παλαιότερα οι εργαζόμενες γυναίκες δήλωναν ότι δεν έχουν χρόνο για τον εαυτό τους και για το σύντροφό τους, τώρα όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά. Οι εργαζόμενες γυναίκες νοιώθουν ασφαλείς καθώς εκτιμούν ότι μπορούν σε μια δύσκολη εποχή να προσφέρουν περισσότερα. Αυτό αυξάνει και την ένταση και την όρεξη για σεξ.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Γιγουρτάκης: «O Nίκος πέθανε από τα αναβολικά και τα σκευάσματα»

Συγκλονιστικό είναι το ξέσπασμα του πατέρα του Νίκου Γιγουρτάκη μπροστά στην κάμερα, τριαντα εννένα ημέρες μετά τον θάνατο του γιου του. «Μπορεί ο θάνατος να επήλθε από το οξύ έμφραγμα, αλλά η βασική αιτία ήταν τα αναβολικά και τα διάφορα σκευάσματα», δήλωσε ο επιχειρηματίας.

Ο κος Γιγουρτάκης αναφέρθηκε στον ρόλο που πρέπει να διαδραματίσει πλέον η Πολιτεία σχετικά με τα σκευάσματα που κυκλοφορούν στα γυμναστήρια, καθώς, όπως υποστηρίζει, αυτά είναι που ευθύνονται για το θάνατο του Νίκου. 

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

«Στην Ελλάδα γίνεται πολύ... καγιέν για το τίποτα»

Η Εβελίνα Παπούλια δεν αποκλείει να κάνει κάτι άλλο πέρα από την υποκριτική. Ισως – και γιατί όχι – να την δούμε σε ρόλο τραγουδίστριας ή παρουσιάστριας. Αυτό στο οποίο είναι κατηγορηματική είναι η χαοτική κατάσταση της χώρας μας σήμερα. Μάλιστα, όπως λέει, πάντα υπήρχαν γύρω της άτομα χωρίς ταλέντο. «Αυτό γινόταν πάντα. Εδώ έχουμε άχρηστους πολιτικούς. Γιατί κρίνουμε τους ηθοποιούς που στο κάτω κάτω το παλεύουν πολύ έντιμα; Η κατάσταση έχει εκτροχιαστεί. Στην Ελλάδα υπάρχει πολύ Καγιέν για το τίποτα. Όσο και να δυσκολέψει η κατάσταση, πιστεύω ότι ο Έλληνας έχει μια τάση να την βρίσκει την άκρη του. Αν εγώ δεν έχω να φάω και σου χτυπήσω την πόρτα, δεν νομίζω να μην μου δώσεις ένα πιάτο φαϊ».

Από τις ελάχιστες εξαιρέσεις στον χώρο της, μάλλον η τεράστια επιτυχία φαίνεται ότι δεν την άλλαξε ιδιαίτερα. Αλλωστε, όπως αποκαλύπτει, η τηλεόραση, δεν της λείπει καθόλου. «Δεν τρελάθηκα  από την χαρά μου με την επιτυχία που είχα. Μπορώ να πω με σιγουριά ότι έγινε το αντίστροφο. Πιέστηκα πάρα πολύ. Τότε, δεν ήμασταν καθόλου υποψιασμένοι για το τι σημαίνει σοουμπιζ. Με κόμπλαρε που ξαφνικά με γνώριζε ο κόσμος».

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Aπειλούνται από τα σεξουαλικά βοηθήματα οι άντρες;

Είναι ακούραστα και πολύ εύκολα στο χειρισμό. Επομένως, είναι απορίας άξιον πως πολλές γυναίκες έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι σύντροφοι τους νιώθουν άβολα και περίεργα με τα σεξουαλικά βοηθήματα.

Σύμφωνα με νέα έρευνα που διεξήχθη από το πανεπιστήμιο της Ιντιάνα και στην οποία συμμετείχαν 3.000 άνθρωποι, πρόκειται για μια αντίληψη – μύθο την οποία συνήθως έχουν οι γυναίκες και όχι οι σύζυγοι ή οι σύντροφοι τους.

Οι αριθμοί άλλωστε μιλούν από μόνοι τους. Το 70% των αντρών που συμμετείχαν στην έρευνα απάντησαν ότι δεν έχουν κανένα πρόβλημα με τους δονητές των συντρόφων τους.

Οι συμμετέχοντες, ηλικίας 18-60 ετών, απάντησαν θετικά σε ερωτήματα όπως «είναι ευκολότερο για μια γυναίκα να έρθει σε οργασμό χάρη σε έναν δονητή» και το ερώτημα «αν αποτελούν οι δονητές υγιές κομμάτι της σεξουαλικής ζωής των γυναικών».
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Σταμάτης Μαλέλης: Oι τηλεαστέρες ζούσαν με θαλασσοδάνεια

Για όλους και για όλα μίλησε ο γενικός διευθυντής ειδήσεων του Star σε συνέντευξή του σε καθημερινή εφημερίδα.

Ο Σταμάτης Μαλέλης ανέφερε μεταξύ άλλων ότι οι εποχές της υπερβολικής σπατάλης έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

Από αυτό δεν εξαίρεσε και τους τηλεαστέρες, οι οποίοι όπως είπε «ζούσαν με θαλασσοδάνεια».


Μάλιστα αναφορικά με τους μισθούς της τηλεόρασης έκανε την πρόβλεψη ότι σε λίγο καιρό θα είναι λίγο μεγαλύτεροι από αυτούς της Βουλγαρίας.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Σπίτι οργίων στο ΤΕΙ στην Πάτρα

Σε σπίτι οργίων έχει μετατραπεί γκαρσονιέρα στην περιοχή των ΤΕΙ.

Όπως γράφει το dete.gr, την γκαρσονιέρα διατηρεί φοιτητής του ΤΕΙ ο οποίος όμως «συνεργάζεται» με τέσσερις Πατρινούς!

Η μέθοδός τους… απλή! «Ψαρεύουν» νεαρές μέσα από το facebook, κυρίως από παρέες φοιτητών και σχεδόν κάθε βράδυ… γίνεται «παρέλαση» στην «ροζ» γκαρσονιέρα. Το ζήτημα είναι ότι σύμφωνα με καλά εξακριβωμένες πληροφορίες, στον χώρο δεν συνευρίσκονται ζευγάρια αλλά γίνονται ομαδικά όργια!
Ενας μάλιστα από τους Πατρινούς διαδίδει πως έχει όλα τα προσόντα για κάτι τέτοιο (μέχρι και φωτογραφία του είναι αποφασισμένος να δημοσιεύσει).
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...