Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Αριάνα Χάφινγκτον: "Είμαι 100%... Ελληνίδα μαμά!"

 Μπορεί το όνομα Αριάνα Χάφινγκτον να συνδέεται με καριέρα και επιτυχία, όμως η ίδια δηλώνει 100% παραδοσιακή (Ελληνίδα) μαμά, αφού όση δουλειά και να έχει προτεραιότητα της είναι οι δύο κόρες που έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον ρεπουμπλικανό βουλευτή, Μάικλ Χάφινγκτον.
Η «σιδηρά κυρία» των MME, όπως την έχουν χαρακτηρίσει, σε συνέντευξη της στον «Observer» εξομολογήθηκε ότι «όλοι μου οι συνεργάτες γνωρίζουν ότι όταν με πάρουν τηλέφωνο τα παιδιά μου τα διακόπτω όλα».
Επιπλέον, τόνισε ότι έχει κρατήσει ακόμα στοιχεία από την ελληνική της προσωπικότητα, παρόλο που έφυγε σε ηλικία 16 ετών. «Αισθάνομαι ακόμα κόρη της μαμάς μου. Όποιος και αν ερχόταν στο σπίτι, από τον ταχυδρόμο μέχρι τον πατέρα κάποιου συμμαθητή μου, τον έβαζε την κουζίνα και τον τάιζε με το ζόρι. Έτσι κάνω και εγώ», είπε συγκεκριμένα.
Τέλος, η κ. Χάφινγκτον αποκαλύπτει ότι αυτό που της λείπει πολύ είναι… ύπνος! «Προσπαθώ να κοιμάμαι 7 -8 ώρες την ημέρα, αλλά δεν τα καταφέρνω πάντα. Μου αρέσει να κοιμάμαι λίγο και κατά την διάρκεια της ημέρας, για αυτό και έχω δημιουργήσει δύο χώρους ύπνου στα γραφεία μας στις ΗΠΑ», εξομολογείται.

Μία όρκα... γλείφει την Σακίρα [εικόνα]

Η Σακίρα επισκέφτηκε μαζί με τον σύντροφό της, Ζεράρ Πικέ ένα θαλάσσιο πάρκο στο Μαϊαμί και η Κολομβιανή τραγουδίστρια πλησίασε περισσότερο από όσο θα ήθελε μία όρκα.

Το τεράστιο θηλαστικό έγλειψε στο μάγουλο την 36χρονη σταρ, η οποία έδειξε να μην φοβάται την ... εκδήλωση αγάπης που δέχτηκε από την όρκα.

 Στο πλευρό της σέξι τραγουδίστριας ήταν ο 26χρονος ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα, ο οποίος απολαμβάνει τις διακοπές του μετά την κατάκτηση του Euro 2012 με την Ισπανία.

Στη Μύκονο ο Σάκης Ρουβάς για μια μοναδική συναυλία

Μια μοναδική live συναυλία θα δώσει τη Κυριακή 29 Ιουλίου ο Σάκης Ρουβάς στο «Solymar», στο Καλό Λιβάδι.

Ο Σάκης Ρουβάς, θα παρουσιάσει ένα εντυπωσιακό μουσικό θέαμα γεμάτο ένταση και πάθος.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης είναι στο καλύτερο σημείο της πορείας του, τόσο προσωπικά καθώς περιμένει το τρίτο παιδί από την Κάτια Ζυγούλη, όσο και επαγγελματικά.

Στόχος του να μας απογειώσει με την εκρηκτική σκηνική του παρουσία και τη δυναμική συμμετοχή του κοινού, σε μια ξεχωριστή καλοκαιρινή εμφάνιση εμπνευσμένος από την ιδιαίτερη ενέργεια της Μυκόνου!

Τι μήνυμα έστειλε η Κατερίνα Καινούργιου στο Σαμαρά στο Facebook; Δείτε

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος. Και γιατί όχι άλλωστε; Δεν το κρύβουν τα παιδιά. Και πολύ καλά κάνουν.

Η Κατερίνα Καινούργιου μάλιστα έστειλε το μήνυμά της στο διεθνή ποδοσφαιριστή μέσω του Facebook. Και όχι μόνο αλλά και ειδικό αφιερωμένο τραγουδάκι σ' αυτόν.

"Το ΑΓΑΠΩ... είναι σίγουρα το απόλυτο hit του καλοκαιριού... το ακούω συνέχεια και μου φτιάχνει τη διάθεση!!!

ελπίζω να περνάτε καλά όπου και να' στε... ακούστε το λοιπόν άλλη μία φορά...

"είσαι ό,τι έψαχνα να βρω... κάθε ελπίδα που'χα να ερωτευτώ... δωσε μου το χέρι σου και νιώσε.... νανανανανα.... "φιλιάααααα σε όλους" έγραψε σε πρόσφατη ανάρτηση.

Και πώς άλλωστε να μην το κάνει αφού τώρα που άρχισε να φουντώνει ο έρωτας ο Σαμαράς φεύγει για προπονήσεις στη Γερμανία;

Ξεπουλάει τον Σκορπιό η Αθηνά Ωνάση

Τις διαδικασίες για να βγει στο σφυρί η ακίνητη περιουσία της κινεί αργά αλλά σταθερά η Αθηνά Ωνάση, η οποία έχει επιλέξει να ζει... έναν πιο λιτό τρόπο ζωής μαζί με τον σύντροφο της. Μεταξύ των ακινήτων που έχει βαλθεί να «ξεφορτωθεί» η Αθηνά είναι και ο Σκορπιός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή κληρονόμος βρίσκεται σε επαφή με υψηλόβαθμα στελέχη ενός κτηματομεσιτικού κολοσσού, που δραστηριοποιείται στην αγορά υπερπολυτελών κατοικιών σε Ευρώπη και Αμερική, προκειμένου να βρεθεί ο κατάλληλος αγοραστής για το πράσινο νησί του Ιονίου.

Ο επίγειος παράδεισος του παππού της, τον οποίο σπανιότατα επισκέπτεται η ίδια, κοστολογείται στα 500 εκατ. ευρώ. Όμως, όπως αναφέρει η εφημερίδα, Η Ελλάδα αύριο, η Αθηνά Ωνάση είναι διατεθειμένη να κάνει εκπτώσεις, αφού η τιμή εκκίνησης της διαπραγμάτευσης του Σκορπιού έχει τεθεί λίγο πάνω από τα 120 εκατ. δολάρια.
moneypost.gr

Τουρκάλα παρουσιάστρια πέφτει λιπόθυμη στον αέρα [βίντεο]

Το γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο της Σέντα Σέλεκ, μια από τις πιο διάσημες τηλεπαρουσιάστριες στην Τουρκία, που λιπόθυμα κατά την διάρκεια του δελτίου ειδήσεων που εκφωνούσε στο κανάλι 24.

Η μελαχρινή παρουσιάστρια -όπως είναι φανερό στο βίντεο- ένοιωσε έντονη αδιαθεσία κατά την διάρκεια του δελτίου. Και προσπάθησε, διακριτικά, να ενημερώσει τους συνεργάτες της για το τι της συμβαίνει.

Πριν τα καταφέρουν -και προς έκπληξη του τηλεοπτικού κοινού και του καλεσμένου στο στούντιο- η Σέντα έχασε τις αισθήσεις και «έγειρε» εκτός πλάνου.

Η ροή την ειδήσεων, όπως είναι προφανές, διακόπηκε και η διάσημη παρουσιάστρια μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική όπου και βρίσκεται αυτή την στιγμή υπό ιατρική παρακολούθηση, περιμένοντας τα αποτελέσματα των εξετάσεων της και το τελικό πόρισμα του ιατρικού επιτελείου που την κουράρει.

Σ. Παπαδόπουλος «Η κρίση ήταν πρωτίστως ηθική και εμείς την καταλάβαμε όταν έφθασε στην τσέπη μας" -VIDEO

Μια άκρως ειλικρινή συνέντευξη παραχώρησε στην τηλεόραση του Αχελώου ο δημοφιλής ηθοποιός και παρουσιαστής Σπύρος Παπαδόπουλος, ο οποίος μίλησε ανοικτά για την κρίση και την κατάσταση που επικρατεί στην ελληνική κοινωνία, τις δυσχέρειες που αντιμετωπίζει ο χώρος του θεάματος εξαιτίας της οικονομικής κρίσης αλλά και τις προσωπικές του επιλογές.

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός τόνισε «Η γκρίνια που υπάρχει δεν είναι ευθέως ανάλογη σε ποσότητα της φτώχειας και μιζέριας.. Έχουμε μιζεριάσει λιγότερο από ότι γκρινιάζουμε.

Πορευόμασταν λάθος και ήμασταν λίγο στον κόσμο μας.

Υπήρχαν ερωτήματα που επιμελώς παραβλέπαμε, πως κανένας δεν δούλευε και είναι γεμάτα τα μπουζούκια μέχρι το πρωί και σκορπούσαν χρήματα σε τζόγο και καλοπέραση.

Η κρίση ήταν πρωτίστως ηθική και εμείς την καταλάβαμε όταν έφθασε στην τσέπη μας, στο παντελόνι μας. Υπάρχει έρμα στο βάθος και το λαγούμι το σκάβουμε από ανάγκη, θλίψη, αδιέξοδο και θα βγουν σπουδαία πράγματα που κρύβουμε μέσα μας.

Θα συνυπάρξουμε ,θα κάνουμε μικρές συνωμοσίες και θύλακες για να επιβιώσουμε».

Αναφερόμενος στην τηλεοπτική του παρουσία ο δημοφιλής ηθοποιός αποκάλυψε «Θέλω να είμαι ειλικρινής ότι η εκπομπή στην «στην υγειά μας» μου έχει κάνει κάποια ζημιά, είναι τόση δυνατή αυτή η εκπομπή, την αγαπάει ο κόσμος, σε θεωρεί όμως και λίγο παρουσιαστή και δημοσιογράφο και όταν σε βλέπει το Θέατρο του κάνει μια θετική έκπληξη.

Αναρωτιέται και θέατρο κάνετε, μπράβο δεν το περίμενα.»

Τέλος μίλησε για το θέατρο που το χαρακτήρισε ‘το παιχνίδι του’. «Εμένα δεν μου αρέσει να φοβάμαι την κρίση και δεν μου αρέσει να το δείχνω και για αυτό θα κάνω μεγάλη και ακριβή παραγωγή. Το συγκεκριμένο έργο θα έχει και κράχτη γιατί η ηθοποιός που διάλεξα για το ρόλο στο κοροϊδάκι της δεσποινίδας, η Κατερίνα Παπουτσάκη είναι καλή ηθοποιός και κράχτης.

Δεν μου αρέσει να δουλεύω στην τηλεόραση για να πληρώνω το θέατρο.

Το θέατρο είναι το παιχνίδι μου και δεν με βάζει μέσα, αφού βγάζει τα λεφτά του.

Δεν είμαι συγκρουσιακός, δεν θέλω να χάνω χρόνο να ασχοληθώ με κάποιον που θα πει μια άσχημη κουβέντα για μένα, καταλαβαίνω ότι για να το κάνει θα το έχει ανάγκη».

Το «καρφάκι» της Σταμάτη στην Συνατσάκη

Η Σάσα Σταμάτη μιλώντας στην κάμερα του Star αποκάλυψε αν θα είναι στην παρέα του «Πρωινού mou» την νέα σεζόν.

«Δεν ξέρω το τηλέφωνό μου δεν έχει χτυπήσει ακόμα. Δεν είμαι σιγουράκι».

Όσο για τα πειράγματα που κάνει κάθε τόσο on air στην Μαίρη Συνατσάκη είπε: «Μου αρέσει να την τσιγκλάω, δεν την σκότωσα κιόλας. Ακόμα..». Δεν την ενοχλούν τα σχόλια καθώς αφού εκτίθεται στα Μέσα είναι λογικό να δέχεται αρνητικές και θετικές κριτικές.
gossip-tv.gr

Ο Γιώργος Αρμένης στο στούντιο της ΝΕΤ αρνείται πεισματικά να μιλήσει [βίντεο]

Καλεσμένος σε πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ ήταν ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Αρμένης, ο οποίος αρνήθηκε όμως να απαντήσει στις ερωτήσεις της Μάριον Μιχελιδάκη.

Ο κ. Αρμένης βρισκόταν στην εκπομπή με σκοπό να μιλήσει για την θεατρική παράσταση «Το μεγάλο μας τσίρκο», στην οποία πρωταγωνιστεί, όμως δεν το έκανε ποτέ. Αιτία ήταν η μεγάλη αναμονή που είχε έως ότου να του δοθεί ο λόγος, λόγω της καθυστέρησης στην ροή της εκπομπής, που προκάλεσε τον εκνευρισμό στον γνωστό καλλιτέχνη «Μη με πιέζετε, θα φύγω», είπε ο Γιώργος Αρμένης στην παρουσιάστρια της εκπομπής.

Ελούντα: Οι καλοκαιρινές διακοπές της Μαργαρίτας Λάτση

Στο Ηράκλειο αναμένεται να αφιχθεί εντός της ημέρας, αεροσκάφος τύπου Μποινγκ 757 με πέντε επιβάτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, οι επιβάτες δεν είναι όποιοι κι όποιοι. Πρόκειται για την κ. Μαργαρίτα Λάτση-Κατσιάπη με την οικογένειά της. Είναι το τρίτο παιδί της γνωστής οικογένειας Λάτση που περνά τις καλοκαιρινές της διακοπές με την οικογένειά της, δυο φορες το χρονο, στην Ελουντα (καθώς έρχεται και τον Οκτώβριο).

Η κ. Μαργαρίτα Λάτση είναι η μικρότερη κόρη του Γιάννη Λάτση κι έχει επιλέξει να ζει στο Μονακό, δίπλα στον σύζυγό της κ. Γιώργο Κατσιάπη, που διευθύνει την εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών ''EFG Eurofinanciere d΄ Investissements SAM'' ­ μια εταιρεία που λειτουργεί ως ένας από τους πολλούς επενδυτικούς βραχίονες του ομίλου και σύντομα μετατρέπεται σε τραπεζικό ίδρυμα.

Ελένη Μενεγάκη - Ματέο Παντζόπουλος: Οι εξορμήσεις με το σκάφος

Η Ελένη Μενεγάκη βρίσκεται στα Άχλα της Άνδρου μαζί με τον σύντροφό της, Ματέο Παντζόπουλο, και τα τρία της παιδιά... Άγγελο, Λάουρα και Βαλέρια.

Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού ΟΚ! την εντόπισε μαζί με τον επιχειρηματία σύντροφό της κατά τη διάρκεια μιας θαλασσινής εξόρμησης με το σκάφος του Ματέο Παντζόπουλο.

Το ζευγάρι μαζί με τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της Ελένης, τον 9χρονο Άγγελο και την 6χρονη Λάουρα, αναχώρησαν με το σκάφος το μεσημέρι και επέστρεψαν με τη δύση του ηλίου. Και οι τέσσερις απόλαυσαν ιδιαίτερα τη θαλασσινή βόλτα και έκαναν βουτιές στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου.
entertv.gr

Οι αδελφές Ματσούκα στη Μύκονο -VIDEO

Στο νησί των Ανέμων βρέθηκαν για να ξεκουραστούν η Δήμητρα και η Μαρία Ματσούκα.

Μόλις κατάφεραν να ξεκλέψουν λίγο χρόνο από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, έφτιαξαν βαλίτσες και έφυγαν για... Μύκονο.

Ο φακός του Mykonos livetv της απαθανάτισε να κάνουν τη νυχτερινή τους βόλτα στα σοκάκια της Μυκόνου.

Η Heidi Klum πέρασε στην αντεπίθεση!


 Ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της αμερικανικής σόουμπιζ, όμως αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους στη ζωή τους.

Ο λόγος για την Heidi Klum και τον Seal, που τις τελευταίες ημέρες απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα χωριστά αφού μάλλον κατάλαβαν ότι… ο έρωτας με έρωτα περνάει.

Η Heidi βρίσκεται στο πανέμορφο Malibu με τα παιδιά και μια φίλη της, ενώ ο Seal στο ιδιωτικό του σκάφος στη Σαρδηνία με μια μελαχρινή καλλονή.

Οι λόγοι που είχαν οδηγήσει το ζευγάρι στο χωρισμό πριν από μερικούς μήνες δεν είχαν γίνει γνωστοί, ωστόσο, φήμες ήθελαν την Klum έξαλλη με τον Seal γιατί εκείνος κάθε βράδυ έβγαινε και διασκέδαζε.

Και παρά τις δηλώσεις του τραγουδιστή, μετά τον χωρισμό, ότι ήθελε πίσω το διάσημο μοντέλο και ότι θα την αγαπά για πάντα, φαίνεται πως την ξεπέρασε γρήγορα.

Τα φιλιά και οι αγκαλιές με την κατά πολλά χρόνια νεότερή του καλλονή «μαρτυρούν» ότι ο Seal αποφάσισε να προχωρήσει στην ερωτική του ζωή.

Όσο για τη Heidi, πέρασε στην αντεπίθεση με μια «καυτή» φωτογράφηση για το καινούργιο διαφημιστικό σποτ για τη 10η σεζόν του reality «Project Runway».

Το 38χρονο μοντέλο, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες από τα παρασκήνια, φοράει μόνο τα μαύρα εσώρουχά της, ξαπλωμένη πάνω σε χιλιάδες ψαλίδια. Και όλα αυτά, εν αναμονή της πρεμιέρας της εκπομπής στις 19 Ιουλίου!
Enhanced by Zemanta

Η «Μούσα» του Αλμοδοβάρ στη Μύκονο

Από τον Πέτρο Στεργίου /zougla.gr

Ακόμα μια χρονιά, το νησί των ανέμων φιλοξενεί παρέλαση επωνύμων και σε λίγες μέρες, η Μύκονος θα υποδεχτεί ακόμα μια διάσημη σταρ, μια σταρ «στα πρόθυρα νευρικής κρίσης»! Ο λόγος βέβαια, για την Ισπανίδα, Rossy De Palma, η οποία πρωταγωνίστησε και έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από την ταινία του Πέδρο Αλμοδοβάρ, «Γυναίκες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης». 

Η εκκεντρική ηθοποιός με τη γαμψή μύτη, θεωρείτε από τα πιο πετυχημένα πρόσωπα της σόου μπιζ της Ισπανίας, η οποία κατάφερε να σπάσει το φράγμα της στερεότυπης ομορφιάς που επικρατούσε για χρόνια στην μεγάλη οθόνη. Την ανακάλυψε ο δαιμόνιος σκηνοθέτης σε ένα καφέ, την έχρισε πρωταγωνίστρια λόγο της διαφορετικότητας της και τα υπόλοιπα είναι …ιστορία.

Θα την θυμόσαστε σίγουρα από την συμμετοχή της στις ταινίες «ΚΙΚΑ», «Το μυστικό μου λουλούδι» και στην ταινία «Νόμοι του Πάθους» στο πλευρό του Αντόνιο Μπαντέρας. Η πετυχημένη καριέρα στην μεγάλη οθόνη της άνοιξε και τον δρόμο για τον κόσμο της μόδας – τελικά η διαφορετικότητα αποδείχθηκε διαβατήριο. Έγινε μούσα και μοντέλο για τους διάσημους μετρ μόδας, Jean Paul Gaultier, Thierry Mugler, Christian Loubotin και πλήθος άλλων.

Η Rossy De Palma, η οποία έχει σχολιαστεί ότι είναι σαν να βγήκε από πίνακα του Πικάσο, στις 29 Ιουλίου θα βρεθεί στο γνωστό μπαρ της Μυκόνου «JACKIE’O», για να ευχηθεί «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ» ή αν θέλετε «Feliz Cumpleaños» για τα τέσσερα χρόνια πετυχημένης λειτουργίας και να διασκεδάσει με τους θαμώνες του. Το εν λόγω μπαρ έχει καταφέρει στα τέσσερα χρόνια λειτουργίας του να γίνει πόλος έλξης των διάσημων Ελλήνων και ξένων που επισκέπτονται το νησί. Μέχρι σήμερα έχουν περάσει από εκεί , εκτός όλων των εγχώριων celebrity, o τραγουδιστής George Michael, οι σχεδιαστές Jean Paul Gautier, Dean & Dan των D Squared, κ.α.

Αναμφισβήτητα, η Rossy De Palma, έρχεται την πιο σωστή στιγμή στη χώρα μας, όπου σχεδόν όλοι οι κάτοικοι της, είναι στα πρόθυρα νευρικής κρίσης!
Enhanced by Zemanta

Mαρία Λουίζα Βούρου: Οι... σέξι πόζες της στο twitter! (Φωτoγραφίες)

Μία αποκαλυπτική φωτογράφιση έκανε η Μαρία Λουίζα Βούρου και για να μας ξεσηκώσει... ανέβασε ένα "καρέ", ενώ φρόντισε να κάνει το ίδιο και στην παραλία, όπου θα τη δείτε με μαγιό σε...
τρυφερές στιγμές με το φίλο της!

Πασίγνωστος ηθοποιός: «Δεν πληρώνω τα χαράτσια. Δεν έχω λεφτά και το σπίτι μου ανήκει στην τράπεζα!»

Πασίγνωστος ηθοποιός μίλησε για την οικονομική κατάσταση της χώρας μας και αποκάλυψε πώς η κρίση χτύπησε και τη δική του πόρτα! 
 
Ο ίδιος σε συνέντευξή του στο FTHIS είπε: «Αντιμετωπίζουμε τα ίδια οικονομικά προβλήματα, όπως όλοι οι Έλληνες. Ακούω ότι έρχεται φοροκαταιγίδα και στο λέω: δεν με νοιάζει. Εγώ χαράτσια δεν πληρώνω, και ούτε πρόκειται. Στο κράτος δεν χρωστάω ευρώ. Εκείνο μου χρωστάει. Έχουμε χρυσοπληρώσει τα πάντα εις διπλούν. Και τώρα καλούμαστε πάλι να πληρώσουμε; Όχι, αρνούμαι. Δεν έχω λεφτά. Το σπίτι που μένω, ανήκει στην Τράπεζα. Όταν δεν θα είμαι σε θέση να πληρώνω τις δόσεις του δανείου, θα μου το πάρουν και τέλος. Οπότε για ποιο λόγο με φορολογούν;», τόνισε αρχικά ο Πασχάλης Τσαρούχας.


Και πρόσθεσε: «Δεν κυνήγησα ποτέ το χρήμα. Και θα σου αποκαλύψω και κάτι, που μπορείς πολύ εύκολα να το επιβεβαιώσεις. Το διάστημα που έκανα σίριαλ δεν πήρα ποτέ πολλά λεφτά. Ακόμα και όταν μου τα πρόσφεραν, δεν τα δεχόμουν. Κατέβαζα το κασέ μου, γιατί δεν πίστευα ότι η δουλειά μου κοστίζει τόσο ακριβά. Και αυτό μπορούν οι παραγωγοί να το επιβεβαιώσουν. Και δεν το μετανιώνω. Θα μου πεις, αν έπαιρνα εκείνα τα μεγάλα ποσά, τώρα δεν θα είχα οικονομικά προβλήματα. Η κρίση δεν θα τελειώσει τόσο εύκολα. Ενώ οι καταθέσεις θα τελειώσουν. Και καλό θα είναι να το συνειδητοποιήσουμε. Ξέρεις τι κατάλαβα όλο αυτόν τον καιρό; Πως όλοι μας, σιγά σιγά αλλάζουμε επάγγελμα. Εγώ ασχολούμαι πλέον με τα βιβλία μου και την παρουσίασή τους σε όλη την Ελλάδα.».












Πηγή: gossip-tv.gr

Οι κρυφές διακοπές της SILA - Που πήγε η διάσημη ηθοποιός;

Γιατί δεν δεν ήθελε να το μάθει κανείς το μέρος που επισκέφθηκε?

Εκτός από την είδηση ότι η πρωταγωνίστρια του ''Sila'' Τσανσού Ντερέ ξεκίνησε, ήδη, από τον Ιούνιο τις διακοπές της, θα απορείτε για βάζουμε τη λέξη σε εισαγωγικά. Ο λόγος είναι ότι η νεαρή ηθοποιός πήγε στο περίφημο νησί το οποίο προτιμούν πολλοί Τούρκοι ηθοποιοί για τις διακοπές της, όχι μόνο για να ξεκουραστεί από το βαρύ πρόγραμμα του χειμώνα, αλλά και για να κάνει διαλογισμό και γιόγκα κοντά σε ''ειδήμονες'' του χώρου, με τον δάσκαλο που είχαν κατά καιρούς η Μαντόνα και η Τζένιφερ Λόπεζ. 

Σύμφωνα με το TV ΖΑΠΙΝΓΚ η ίδια έφυγε γύρω στα μέσα Ιουνίου προς άγνωστη -αρχικά – κατεύθυνση, αλλά τελικά...προδόθηκε μόνη της όταν ανέβασε άκρως ατμοσφαιρικές φωτο στη σελίδα της στο facebook. Ηταν η πρώτη φορά που ταξίδευε στο νησί για ειδικό σκοπό και όπως δήλωσε ήταν πραγματικά ενθουσιασμένη.

Δεν διευκρινίστηκε αν σε αυτή την την απόδραση ήταν μόνη της ή συνοδεύοταν από τον αγαπημένο της, γνωστό βαρόνο των Τούρκικων ΜΜΕ, το σίγουρο είναι, πάντως, ότι η επιλογή της να επισκεφθεί τις Μαλδίβες δεν σχολιάστηκε και ιδιαίτερα ευμενώς από τα τούρκικα έντυπα που ανέφεραν επισταμένως το υψηλό κόστος της διαμονής στο πολυτελές θέρετρο, όπου κατέλυσε η Ντερέ.

Sexy GPS: Μάθε πού πάνε για μπάνιο τα μοντέλα! (pics)

Εκεί που παίζεις την ρακέτα σου προσπαθώντας να εντυπωσιάσεις την ξανθιά στην διπλανή ξαπλώστρα, βλέπεις να κόβει βόλτες στην παραλία η Κατερίνα Σκουρλή (ναι, αυτή στην κεντρική φωτό).  

ΧΑ! Σκηνικό από ταινία φαντασίας; Ούτε καν. Ένα μικρό preview από το επόμενό σου μπάνιο στην Αττική.

Ψέμματα δεν θα σου πω.
Τα περισσότερα μοντέλα δεν θα τα βρεις εύκολα σε παραλίες της Αττικής.

Και αυτό γιατί είτε ανεβαίνουν σε μια βάρκα, καλά φουσκωτό, καλά σκάφος και βγαίνουν στα ανοιχτά ή στα νησιά να κάνουν τις βουτιές τους.
Είτε γιατί προτιμούν την άνεση ενός σπιτιού με πισίνα για το μαύρισμά τους.

Υπάρχουν όμως και μερικά κορίτσια που τις τιμούν τις παραλίες της Αττικής. Για μερικά Σ/Κ τουλάχιστον πριν πάνε κι εκείνες διακοπές σε κάποιο νησί.

Το oneman.gr μίλησε με μερικά από τα κορίτσια του ελληνικού modeling και έμαθε για εσένα, πού προτιμούν να κάνουν τις βουτιές τους. Να δεις και με τα μάτια σου δηλαδή ότι πράγματι μερικές Ελληνίδες δεν χρειάζονται photoshop.

Κατερίνα Σκουρλή 

Μακριά από τις πολυσύχναστες πλαζ και κοσμικές παραλίες, η Κατερίνα επιλέγει τις παραλίες δίπλα στο Σούνιο για να κάνει το μπάνιο της. Τα Λεγραινά και τα υπόλοιπα κολπάκια εκεί γύρω.

Αγγελίνα Ματαλιωτάκη













Τα καλοκαίρια η Αγγελίνα εγκαταλείπει τον Πειραιά για χάρη του εξοχικού που έχει στο Πόρτο Γερμενό. Εκεί θα την βρεις να κάνει τα μπάνια της, όπως είπε. Α ναι, μου παραπονέθηκε ότι δεν της είχα βάλει ωραία φωτογραφία στο Top 100.

Χρύσα Δρακάκη











Στο ξενοδοχείο στον Αστέρα πάει η Χρύσα.

Άρτεμις Αστεριάδη

 Μπορεί να έχει δικό της Solarium αλλά δεν λέει όχι σε φυσικό μαύρισμα στον ήλιο. Πηγαίνει καθημερινά στον καταδυτικό Όμιλο που βρίσκεται στη Βουλιαγμένη, κάτω από το Αγνάντι.

Κατερίνα Καινούργιου:H νέα sexy Barbie της τηλεόρασης

 H Κατερίνα Καινούργιου είναι χωρίς αμφιβολία μια από τις πιο ωραίες παρουσίες στην ελληνική τηλεόραση.

Ψηλή, ξανθιά και με ωραίες αναλογίες στο κορμί της, που καταφέρνει και κλέβει τα βλέμματα σε κάθε της εμφάνιση. Η Κατερίνα είναι πάντα περιποιημένη και δηλώνει πως της αρέσει να περιποιείται τον εαυτό της, τονίζοντας τη θηλυκή πλευρά της.

 Σε κάθε κλικ που την απαθανατίζει ο φωτογραφικός φακός, η Κατερίνα είναι πάντα όμορφη και sexy. Πολλοί την αποκαλούν «Barbie της tv» και όχι άδικα!

Στο Ηράκλειο η Αγγελική Νικολούλη

Την Τρίτη 31 Ιουλίου στις 20:30 στην αίθουσα "Καστελάκη" του ΕΠιμελητηρίυο Ηρακλείου, το Βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης και οι εκδόσεις Καστανιώτη διοργανώνουν παρουσίαση του βιβλίου της γνωστής δημοσιογράφου Αγγελικής Νικολούλη "Ονειρεύτηκα το δολοφόνο σου" βασισμένο σε αληθινή ιστορία

Για τη συγγραφέα και το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Μαίρη Παχιαδάκη, Πρόεδρος Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Νομού Ηρακλείου Μαρία Αντωνακάκη, Συντονίστρια παραρτήματος Κρήτης Πανελλήνιου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών Καλειπάτειρα

Συντονίζει ο Μανώλης Δερμιτζάκης, Δημοσιογράφος

Η Αγγελική Νικολούλη γεννήθηκε στον Πύργο Ηλείας. Στη μάχιμη δημοσιογραφία μετρά κοντά 30 χρόνια, συνεργάζεται με το κανάλι ALTER συνεχίζοντας τις αναζητήσεις και τις αποκαλύψεις μέσα από την εκπομπή της «Φως στο Τούνελ». Αυτό είναι το πρώτο από μια σειρά αστυνομικών βιβλίων της που θα εκδοθούν από τον

Γιάννης Στάνκογλου: To sex είναι το πιο ωραίο πράγμα στη ζωή!

Ένας από τους πιο ταλαντούχους άντρες ηθοποιούς, ο Γιάννης Στάνκογλου,  μίλησε ια κομμάτια της ζωής του που μέχρι σήμερα δεν ... γνωρίζαμε.

Κατάφερε να γίνει από τους πιο επιτυχημένους ηθοποιούς στην Ελλάδα, έκανε τα περισσότερα απ’ όσα ονειρευόταν, έζησε έντονα νεανικά χρόνια, έκανε τρέλες, αλητείες- όλα στα όρια των «θέλω» του. Ο Γιάννης ήταν και παραμένει ο ορισμός του σύγχρονου άντρα, που είναι λίγο αλήτης, αλλά και gentleman, δυνατός, αλλά ταυτόχρονα και αφοπλιστικά παιδικά αθώος.

"To sex είναι το πιο ωραίο πράγμα στη ζωή', λέει χαρακτηριστικά!

Παρά τη χαρισματική σωματοδομή του ο ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου δεν επιτρέπει ατασθαλίες στον εαυτό του. Από άποψη περισσότερο, παρά από συμβατική υποχρέωση, είναι ο άνθρωπος που θα παραγγείλει ψάρι και σαλάτα, θα φάει πολλά φρούτα, θα κάνει χίλια δυο σπορ και δεν θα αισθανθεί ούτε στιγμή καταπιεσμένος.

«Στη Νέα Υόρκη έκανα καποέιρα, μικρός αγαπούσα το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ, έχω ασχοληθεί με πολεμικές τέχνες, ενώ λατρεύω το κολύμπι, είναι η καλύτερη άσκηση» σημειώνει ο ίδιος. «Το διάστημα αυτό κάνω ασκήσεις με λάστιχα _ σε personal training _, στις οποίες χρησιμοποιείς μόνον το βάρος σου. Είναι έντονη γυμναστική, χωρίς να δείχνει ως τέτοια. Δεν ασκούμαι πάντως μόνιμα. Μπορεί για τρεις μήνες να αφοσιωθώ και τους επόμενους τρεις να μην ασχοληθώ καθόλου. Αυτό που με σώζει είναι η κινητικότητά μου, δεν κάνω καθιστική ζωή».
 
Ο κ. Στάνκογλου αγαπά τη θάλασσα και ό,τι βγαίνει από αυτή. Λατρεύει τις κουτσομούρες _ ει δυνατόν μεγάλες, στα κάρβουνα _ αλλά και το φαγκρί, δίνει το βασίλειό του για μύδια, στρείδια, πετροσωλήνες _ «όχι» δεν λέει ούτε στα ψάρια του γλυκού νερού, π.χ. στο χέλι. Η μοναδική φορά που είδε τον εαυτό του βαρύ ήταν την περίοδο του στρατιωτικού, στον Εβρο.

Υπεύθυνη για τα επιπρόσθετα οκτώ κιλά δεν ήταν η συνθήκη της εποχής, αλλά κυρίως η γιαγιά του! Που φρόντιζε να τον ταΐζει στο στόμα κάθε φορά που έβγαινε από το στρατόπεδο και πήγαινε στο χωριό να την επισκεφθεί _ ο κ. Στάνκογλου έλκει την καταγωγή του από τον Εβρο. Ακόμη και σήμερα δέχεται δέματα από φίλους κτηνοτρόφους που μένουν στην περιοχή: «μοσχάρια, γουρούνια, δεν μπορώ να φάω κρέας εδώ στην Αθήνα, μου μυρίζει...».

Οι πρώτες ώρες του Ανδρέα Μπάρκουλη στο γηροκομείο

Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό. Στο γηροκομείο Αθηνών βρίσκεται ο Ανδρέας Μπάρκουλης ο οποίος αναγκάστηκε να αποχωριστεί την οικογένειά του.
 
 Ο αγαπημένος ηθοποιός μεταφέρθηκε χθες στο γηροκομείο, καθώς η σύζυγός του χειρουργήθηκε και δεν μπορεί να είναι κοντά του.

Αν και η υποδοχή που του έκαναν οι τρόφιμοι ήταν ιδιαίτερα θερμή και συγκινητική, ο Ανδρέας Μπάρκουλης περιμένει ανυπόμονα να έρθει η ώρα που θα γυρίσει στο σπίτι και θα αγκαλιάσει τους δικούς του ανθρώπους.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσιεύει η Espresso:



Μαντώ: «Είχα να φάω τηγανητές πατάτες 20 χρόνια»

Τις εξαντλητικές δίαιτες και τις λοιπές θυσίες που χρειάστηκε να υποστεί την εποχή που έκανε καριέρα στο τραγούδι θυμάται η δημοφιλής τραγουδίστρια.

«Δεν με ήθελαν παντρεμένη, με οικογένεια. Και μας ήθελαν όλες "κόκκαλα", όχι απλά αδύνατες. Ήμασταν μονίμως σε μία δίαιτα, στην εξάντληση. Μέχρι αναιμία είχα πάθει από τις δίαιτες που έκανα. Έπρεπε να είμαι πάντα κάτω από 60 κιλά. Αυτό ήταν κανόνας. Ένιωθα τεράστιες ενοχές που είμαι μια γυναίκα με καμπύλες και έβλεπα ότι δεν αντιπροσώπευα το ιδανικό της τότε εποχής, που ήταν της μόδας οι κοκκαλιάρες». Αυτό δήλωσε η Μαντά σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Αν και το πιο ενδιαφέρον σημείο έχει να κάνει με την χαρά της τηγανητής πατάτας «Χαίρομαι που απενοχοποιήθηκε η καμπύλη στη γυναίκα και μπορούμε να φάμε και τηγανητές πατάτες, γιατί εγώ είχα να φάω 20 χρόνια. Δυστυχώς, δεν είχα το σωματότυπο να τρώω ό,τι θέλω. Είχα μια τάση να παχαίνω, οπότε έπρεπε να είμαι μονίμως σε μια δίαιτα, να μην ξεπεράσω τα 59 κιλά. Στην πείνα».

Η Έλενα Παπαβασιλείου στον Ant1;

Μπορεί φέτος να την απολαμβάναμε στον Alpha, στον καναπέ του " Μες στην καλή χαρά" δίπλα στη Ναταλία Γερμανού.Απ’ ότι φαίνεται όμως, από τη Κάντζα οδεύει προς Μαρούσι.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, έπειτα από 4 χρόνια, η Έλενα Παπαβασιλείου φεύγει από τον Αlpha και πηγαίνει στον Ant1.
 
Ο Γιάννης Λάτσιος πολιορκεί στενά τα τελευταία 2 χρόνια τη γνωστή παρουσιάστρια, για να ανήκει στο δυναμικό του καναλιού του.Τι θα κάνει όμως η Έλενα στον Ant1; Υπάρχουν 2 εναλλακτικές

Να είναι στο Ola13 στο πλευρό του Θέμου Αναστασιάδη και του Βαγγέλη Περρή ή να
βρίσκεται στο νέο πρωινό του Ant1.Εν αναμονή των εξελίξεων... 

tvnea.blogspot.com

Πασίγνωστη ηθοποιός σε πρεμιέρα με... αξύριστες μασχάλες


Ακόμη και οι διάσημες κυρίες του Χόλιγουντ έχουν τις κακές στιγμές τους. 


Η 21χρονη τραγουδίστρια Pixie Lott τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα, στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας “The Dark Knight Rises” όχι όμως για τόσο καλό σκοπό.

Η Pixie όπως θα δείτε στις φωτογραφίες παραμέλησε την εμφάνισή της και εμφανίστηκε με αξύριστες μασχάλες.  

Οι φωτογραφίες της, μάλιστα, έκαναν το γύρω των ειδησεογραφικών μέσων, και την έφεραν σε αμηχανία.

Χωρίς να χάνει όμως το χιούμορ της, η νεαρή τραγουδίστρια έγραψε στο twitter της: “Oops με πιάσατε ανάμεσα στο κερί”.
Enhanced by Zemanta

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Γιάννης Σπαλιάρας: Φυσικά υπάρχει ρατσισμός σε αυτούς που είναι όμορφοι

Ο Γιάννης Σπαλιάρας μίλησε στο Γιάννη Βίτσα για τον ρατσισμό που βιώνουν οι άνθρωποι και απάντησε σε όσους κατηγορούν τα μοντέλα που γίνονται ηθοποιοί.

Όταν ξεκινήσατε να παίζετε σε σειρές πολλοί είπαν «Παίρνουν τον Σπαλιάρα που είναι μοντέλο, αντί για ηθοποιούς»…
Πρέπει να απαντάω σε όλη μου τη ζωή επειδή αποφάσισα να παίξω σε ένα σήριαλ; Σε ποιον πρέπει να απολογηθώ;  

Πιστεύετε ότι υπάρχει ρατσισμός τελικά απέναντι σε όσους ξεκίνησαν από το μόντελινγκ;
Φυσικά υπάρχει ρατσισμός σε αυτούς που είναι όμορφοι γιατί λατρεύουμε να πιστεύουμε ότι κάποιος που είναι όμορφος πρέπει να είναι και χαζός. Δεν χρειάζεται να τους βάζουμε όλους σε ένα τσουβάλι. Γενικά δε μου αρέσουν οι ταμπέλες. Και γιατί πρέπει να απολογηθώ επειδή κάνω πράγματα που μ’ αρέσουν; Δηλαδή ότι ξεκίνησα από αθλητής, μεταπήδησα στο μόντελινγκ και μετά στην υποκριτική. Δεν κατάλαβα γιατί ενοχλεί κάποιους αν κάποιος άνθρωπος κάνει πράγματα επειδή περνάει καλά;

Πολλοί ηθοποιοί παρόλα αυτά έχουν σχολιάσει ποικιλοτρόπως μοντέλα που πήραν ρόλους..
Εγώ δεν πήρα το ρόλο κάποιου ηθοποιού στα δύο σήριαλ που έπαιξα γιατί ήθελαν ακριβώς εμένα. Η Κοντοβά δηλαδή έγραψε το ρόλο πάνω μου. Σκέφτηκε πρώτα εμένα και μετά άρχισε να γράφει. Και στον Έρωτα δε νομίζω ότι πήρα τη θέση κάποιου άλλου παιδιού.

Πηγή: Espresso summer που κυκλοφορεί για ένα μήνα

Μπιζόγλη αντι Χούκλη στο καθημερινό δελτίο του ANT1

Από Δευτέρα 30 Ιουλίου το καθημερινό δελτίο του ANT1 δίνει την σκυτάλη στην Ρίτσα Μπιζόγλη.

Η Μαρία Χούκλη θα φύγει για διακοπές και θα την αντικαταστήσει η Ρίτσα Μπιζόγλη που παρουσιάζει τα κεντρικά δελτία ειδήσεων τα Σαββατοκύριακα.

Η παρουσιάστρια θα βρεθεί απέναντι από τον Νίκο Στραβελάκη που παρουσιάζει τα δελτία ειδήσεων του Mega τα Σαββατοκύριακα, αλλά τώρα αντικαθιστά την Όλγα Τρέμη στα καθημερινά δελτία.
Enhanced by Zemanta

Βίντεο με τον Bon Jovi στο Ιόνιο

Άφησε τις πίστες και βγήκε στις παραλίες.

Ο Jon Bon Jovi βρέθηκε για διακοπές στην Κέρκυρα από όπου αναχώρησε χθες το πρωί.
Πηγή: corfuland.gr

Πρωταγωνιστής του Μυστικά της Εδέμ στην Γκάνα

Με αφορμή την θεατρική παράσταση Ο Επιθεωρητής στην οποία πρωταγωνιστεί, ο Παναγιώτης Μπουγιούρης μίλησε για τα Μυστικά της Εδέμ, τα επαγγέλματα που σκέφτεται να κάνει και την πρόσφατη επίσκεψή του στην Γκάνα.

«Είμαστε όλοι ίσοι, άνθρωποι του ίδιου Θεού. Τώρα ποιοι είμαστε πιο τυχεροί, δεν είμαι και εντελώς σίγουρος». Αυτή ήταν η απάντηση του Παναγιώτη Μπουγιούρη στην ερώτηση του δημοσιογράφου του metrogreece για το τι αποκόμισε από την επίσκεψή του -προφανώς για τουρισμό- στην δοκιμαζόμενη Αφρικανική χώρα.

Όσον αφορά την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο κλάδος της υποκριτικής, σχολιάζει: «H αλήθεια είναι πως αυτή τη στιγμή όλη η χώρα δοκιμάζεται. Οπότε μπορώ να σου πω ότι πιο πολύ με απασχολεί το μέλλον της χώρας παρά του κλάδου μου».

Τέλος ο δημοφιλής ζεν πρεμιέ μίλησε και για το ποιο επάγγελμα θα μπορούσε να κάνει αν ήταν απαραίτητο «Κατά καιρούς έχω σκεφθεί διάφορα! Κάποια από τα επαγγέλματα που θα μπορούσα να κάνω είναι αυτό του βιβλιοπώλη, του μπακάλη και του οδηγού ασθενοφόρου».

Άννα Βίσση: « Συνεχίζω απλά να κάνω την κ@υλ@ μου» [βίντεο]

Η συναυλία που δίνει αύριο στην Κέρκυρα ήταν η αφορμή για να παραχωρήσει η Άννα Βίσση συνέντευξη σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό. Εκεί που μίλησε για τον Καρβέλα που της γράφει τα νέα της τραγούδια, τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί και ποιο είναι το κίνητρό της για να συνεχίσει.

«Δεν είμαι από χρυσόσκονη, ούτε ζω μέσα σε αυτή. Δεν γεννήθηκα σταρ. Είμαι απλά μια μουσικός που εξακολουθεί να κάνει την "κ@@λ@" της και το πάθος της». Αυτό απάντησε η Άννα Βίσση στην σχετική ερώτηση του ραδιοφωνικού παραγωγού του New Radio Kerkiras.

Εκεί που επίσης μίλησε για τα μελλοντικά της σχέδια «Την επόμενη εβδομάδα θα μπορώ να πω τι θα κάνω τον χειμώνα στην Αθήνα. Είμαι σε συζητήσεις τώρα, αλλά δεν μπορώ να το ανακοινώσω... Αρχές Μαρτίου του 2013 θα κάνω τους "Δαίμονες". Το είχα ανάγκη, είναι λύτρωση για μένα. Θα τους δούμε από μία άλλη οπτική γωνία, είναι πολύ συγκινητικό για μένα».

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...