Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

VIDEO: H Εύα Λάσκαρη θα... καταρρεύσει

Τσιμιτσέλης - Λασκαράκη: Φουλ του έρωτα στη μαγευτική Σκιάθο

Φουλ ερωτευμένοι είναι ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Βάσω Λασκαράκη, οι οποίοι επέλεξαν τη Σκιάθο για τις διακοπές τους. Το ταιριαστό ζευγάρι των ηθοποιών βρέθηκε στο νησί προκειμένου να ξεκουραστεί και να φορτίσει τις μπαταρίες του, καθώς το περιμένει ένα φορτωμένο πρόγραμμα μετά τον Δεκαπενταύγουστο.

Πιασμένοι χεράκι-χεράκι έκαναν τις βόλτες τους και απολάμβαναν τις βουτιές τους στο «Bananarama Beach Bar» παρέα με τον καλό τους φίλο Μάνο Μαγιάτη. Η Βάσω και ο Γιάννης, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα, δεν έκρυψαν ούτε στιγμή τον έρωτά τους. Ο ένας φρόντιζε τον άλλον και τα πρόσωπά τους έλαμπαν από ευτυχία.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Ο Πολ Αλεν με τη θαλαμηγό στη Σαντορίνη

Paul Allen in 2005Image via WikipediaTα ελληνικά πελάγη αρμενίζει ο Πολ Αλεν με την περίφημη θαλαμηγό του «Οctopus». Από το Ιόνιο βρέθηκε στο Αιγαίο, και μάλιστα στα θαλάσσια ύδατα της Σαντορίνης, εκεί απ’ όπου αν δεν περάσει κάθε χρόνο, δεν το έχει σε καλό, όπως λένε οι Σαντορινιοί.

Ο συνιδρυτής μαζί με τον Μπιλ Γκέιτς της Microsoft, ο τρίτος πιο πλούσιος άνθρωπος της Αμερικής, είναι λάτρης της χώρας μας και την επισκέπτεται κάθε καλοκαίρι με τη θαλαμηγό του, στην οποία φιλοξενεί φίλους του από τον επιχειρηματικό και πολιτικό κόσμο, αλλά και καλλιτέχνες.

Αφού έκανε τον γύρο της Κεφαλλονιάς, αγκυροβόλησε στο Φισκάρδο, όπου είχε να πάει από το 2009 (τότε μάλιστα στη συντροφιά του ήταν ο πολύ καλός του φίλος Μικ Τζάγκερ) και στη συνέχεια τράβηξε για το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Το συγκλονιστικό φινάλε της σειράς Ezel!

Διαβάστε την περίληψη. Δείτε απόσπασμα από το τελευταίο επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς.

Βρισκόμαστε περίπου στα μισά της ιστορίας εκδίκησης του Ezel. Το ενδιαφέρον των τηλεθεατών παραμένει αμείωτο ακόμα και εν μέσω θέρους και η αγωνία καθώς περνάει ο καιρός κορυφώνεται!

Εμείς όμως θα σας φτάσουμε στον τέλος, καθώς υποψιαζόμαστε ότι ήδη έχετε ψάξει και έχετε μάθει πολλά για τις εξελίξεις στη ζωή των αγαπημένων σας ηρώων...


Κατερίνα Στικούδη: «Δεν δέχτηκα ποτέ ανήθικες προτάσεις»

Στο χώρο του μόντελινγκ πολλά είναι τα μοντέλα που έχουν δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση ή ανήθικες προτάσεις.

Η Κατερίνα Στικούδη άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για τον αν εκείνη έχει δεχθεί κάποια τέτοια πρόταση.

Όπως δήλωσε στο περιοδικό ΕΓΩ: «Όσο αναφορά τις ανήθικες προτάσεις, δεν δέχθηκα ποτέ. Το μόνο που έχω να συμβουλέψω τις κοπέλες που θέλουν να ακολουθήσουν το όνειρό τους είναι να το κάνουν, γιατί ποτέ κανείς δεν κάνει κάτι με το ζόρι. Όλα είναι θέμα επιλογών».
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΕΔΩ

Κακοποιοί απείλησαν τον Απόστολο Γκλέτσο - Δείτε video

- "Με απείλησαν μπροστά στη μάνα μου και τους φίλους μου"
- Πρώτα του έκλεισαν το δρόμο και στη συνέχεια τον προειδοποίησαν έξω από το πατρικό του
- "Δεν υπάρχει αστυνομία, δεν υπάρχει τίποτα, θα φτάσω μέχρι τον Υπουργό"

Έξαλλος έφτασε ο γνωστός ηθοποιός και δήμαρχος Στυλίδας λίγο μετά τα μεσάνυχτα χθες βράδυ στο αστυνομικό μέγαρο Φθιώτιδας.

Για να τον ηρεμήσει επιστρατεύτηκε ο αναπληρωτής αστυνομικός διευθυντής Γρηγόρης Τσιμιτσέλης που τον διαβεβαίωσε ότι η αστυνομία θα ασχοληθεί σοβαρά με την καταγγελία του.

Ο ηθοποιός δήλωσε στο LamiaReport.gr: "Με απείλησαν μπροστά στη μάνα μου και στους φίλους μου. Δεν είναι δυνατόν να φοβάται ο κόσμος να κυκλοφορήσει από την γνωστή συμμορία της Στυλίδας και κανείς να μην κάνει τίποτα. Δεν πάει άλλο.... από Δευτέρα πάω στον εισαγγελέα. Δεν υπάρχει αστυνομία. Δεν υπάρχει τίποτα...Θα φθάσω μέχρι τον Υπουργό για δοθεί ένα τέλος σε αυτή τη γάγγραινα και να μπορεί ο κόσμος της ανατολικής Φθιώτιδας να αναπνεύσει επιτέλους"

Πρόκειται για μια συμμορία γνώστη στους κατοίκους της περιοχής που σκορπά τον τρόμο διαπράττοντας κλοπές, διαρρήξεις, ληστείες, αλλά και διακινώντας ναρκωτικά.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

VIDEO: Ο γιος της Χάρις Αλεξίου αποκαλύπτει

VIDEO: Πέγκυ Ζήνα: Τα ζευγάρια που αγαπιούνται είναι σε όλα μαζί

VIDEO: Κ.Γκαγκάκη: Τι είπε για την άδεια της Μπουλέ;

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

VIDEO: Ταινία - Σοκ από τους Τούρκους για τους διωγμούς των Eλλήνων...

Ο «Φθινοπωρινός πόνος» («Guz Sancisi»), η ταινία της Τομρίς Γκιριτλίογλου,που μετέφερε στον κινηματογράφο την ιστορία αγάπης ενός Τούρκου μεγαλοαστού και μιας Ρωμιάς ιερόδουλης, με φόντο τα Σεπτεμβριανά το 1955 στην Κωνσταντινούπολη, «σπάει ταμεία» στην Τουρκία και σοκάρει το τουρκικό κοινό με την αλήθεια της.

Μόνο στην πρώτη εβδομάδα της προβολής του, σε 92 κινηματογραφικές αίθουσες της γείτονος, ο «Φθινοπωρινός πόνος» έκοψε περισσότερα από 300.000 εισιτήρια, φέροντας στο φως ένα σκοτεινό κομμάτι της τουρικής ιστορίας, που με μαεστρία αφαιρέθηκε από τις σελίδες των τουρκικών σχολικών βιβλίων.

Οι Τούρκοι θεατές διαπιστώνουν μια πραγματικότητα που αγνοούσαν, ενώ εκείνοι που εξέφραζαν φόβους ότι με την πρεμιέρα της ταινίας θα ξεσπούσε εθνικιστική έκρηξη, διαψεύστηκαν...

Το θέμα της ταινίας αντλήθηκε από το ομώνυμο βιβλίο του Γιλμάζ Καρακογιουνλού, συγγραφέα και βουλευτή του Κόμματος της Μητέρας Πατρίδας και από τους ειδικούς αξιολογήθηκε ως «ειλικρινής συγγνώμη» για όσα συνέβησαν τότε.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Σε κρίσιμη κατάσταση ο Λυκούργος Καλλέργης

Σε κρίσιμη χειρουργική επέμβαση θα υποβληθεί ο σπουδαίος μας ηθοποιός Λυκούργος Καλλέργης.

Επειτα από ένα ατύχημα στο σπίτι του στο Λυκαβηττό που του προκάλεσε βαρύ τραυματισμό, ο Λυκούργος Καλλέργης θα υποβληθεί σήμερα στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» σε επέμβαση αποκατάστασης ισχίου.


Η κατάσταση της υγείας του όμως είναι βεβαρυμμένη, γιατί στο μεταξύ υπέστη μόλυνση στους πνεύμονες και αν λάβουμε υπόψη και την ηλικία του (είναι αισίως 97 χρόνων), τα πράγματα δυσκολεύουν περισσότερο.


Ο Λυκούργος Καλλέργης, όμως, έχει «τόσο γερή κράση που σίγουρα θα ξεπεράσει και αυτό το πρόβλημα». Λόγια αισιοδοξίας από το στενό του περιβάλλον. Η αλήθεια είναι ότι μέχρι την τελευταία στιγμή ήταν αεικίνητος και άκρως δημιουργικός. 


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Γιαούρτωσαν τον Πρετεντέρη στην Αντίπαρο

Τη βόλτα του στα σοκάκια της Αντιπάρου έκανε αμέριμνος τα ξημερώματα ο γνωστός δημοσιογράφος, Γιάννης Πρετεντέρης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του BriefingNews στις 02:15 σήμερα μια νεαρή τουρίστρια – της οποίας το αίμα μάλλον «έβραζε» από αγανάκτηση – μόλις τον εντόπισε μέσα στο πλήθος, χωρίς να διστάσει, αφού προμηθεύτηκε γιαουρτάκι και αυγουλάκι… του τα πέταξε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Καραμέρος : "Μάνα, δεν θα στο κλείσω ποτέ ξανά"

 Εναν ξεχωριστό τρόπο επέλεξε ο Γιώργο Καραμέρος για να ευχηθεί στη μητέρα του. Ο γνωστός δημοσιογράφος ένιωσε την ανάγκη να γράψει δύο λόγια στο blog του προκειμένου να εκφράσει όλα όσα κρύβει χρόνια μέσα στην καρδιά του για τη γυναίκα που τον έφερε στον κόσμο, τον μεγάλωσε, αλλά και ανέχεται τις παραξενιές του. Ηταν το δικό του δώρο για τα γενέθλια της μητέρας του καθώς μάνα είναι μόνο μία!

Στο συγκινητικό γράμμα του, με τίτλο «Μάνα, δεν θα στο ξανακλείσω ποτέ...», ο Γιώργος Καραμέρος εκφράζει τα συναισθήματά του, αλλά και την αγάπη του στο πρόσωπο της μητέρας του και μάλιστα με τρόπο που θα συγκινούσε τον οποιοδήποτε.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ALPHA: Ποιοί μένουν, ποιοί φεύγουν και ποιοι... αναμένουν !

Ανανεωμένο -ίσως και διευρυμένο- θα είναι το πρωινό ψυχαγωγικό του Alpha, με την Ελένη Μενεγάκη να κρατά τα ηνία και να συνεχίζει να σερβίρει καφέ. Η ξανθιά παρουσιάστρια εδώ και αρκετούς μήνες έχει υπογράψει συμβόλαιο, το οποίο ισχύει μέχρι τον Ιούλιο του 2013, και τώρα απλώς ανανεώνει τον "Καφέ με την Ελένη".

Σταθερός στο "Αλ Τσαντίρι Νιουζ" του παραμένει ο Λάκης Λαζόπουλος, ενώ πακέτα θα εξακολουθεί να παραδίδει η Βίκυ Χατζηβασιλείου. Στη θέση της παραμένει και η Κατερίνα Καραβάτου, αν και στο κανάλι της Κάντζας δε γνωρίζουν πότε θα ξεκινήσει το "Κους-Κους" καθώς το φθινόπωρο η παρουσιάστρια αναμένεται να γίνει μητέρα. Η εκπομπή ενδεχομένως να ξεκινήσει τον Νοέμβριο, με αλλαγές στο πάνελ και νέο σκηνικό.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Βουτιές με το σκάφος για την οικογένεια Ρουβά

Ο Σάκης Ρουβάς λατρεύει τη θάλασσα και γι’ αυτό το σκάφος του έχει γίνει το δεύτερο σπίτι του. 
 
Το πρωί της περασμένης Παρασκευής οι γυναίκες της ζωής του ήθελαν να πάνε για μπάνιο και ο τραγουδιστής δεν τους χαλάει χατίρι.

Ο φωτογραφικός φακός του ΟΚ και του HELLO, τους κατέγραψε να επιβιβάζονται στο σκάφος
 

Ο Έλληνας Τσάκ Νόρις στο Youtube! (3 ΒΙΝΤΕΟ)

Εδώ και λίγο καιρό έχουμε γυρίσει και ανεβάσει στο Youtube Βιντεάκια με τον... Έλληνα Τσάκ Νόρις έτσι όπως μόνο αυτός ΞΕΡΕΙ και ΜΠΟΡΕΙ... να παίζει PRO, να δίνει συμβουλές στον γνωστό σε όλους μας Καραμήτρο, να ψαρεύει με τον δικό του μοναδικό τρόπο και να κάνει ομελέτα με αυγά...Kinder αλλά και άλλα...!!! Αν θέλετε και μπορείτε για να μας βοηθήσετε ανεβάστε έστω και ένα...!!!Βάζουμε κατά σειρά προτεραιότητας αυτά που αγάπησε πολύ ο κόσμος και εμείς θεωρούμε καλά αλλά αν θέλετε ανεβάστε κάποιο απο υπόλοιπα!!!

Είμαστε οι Greekchucknorris Productions!!!
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ 3 VIDEOS

Ο Τόνυ ζητά τη μισή περιουσία από την Έλενα Παπαρίζου

Το τέλος της σχέσης του Τόνυ Μαυρίδη και της Έλενας Παπαρίζου φαίνεται πλέον να είναι οριστικό, παρά τα τελευταία σενάρια για επανασύνδεσή τους, και το πρώην ζευγάρι βρίσκεται… «στα μαχαίρια» για τα περιουσιακά του στοιχεία.

Μάλιστα, η ένταση ανάμεσα στους δυο επώνυμους έχει κορυφωθεί λόγω της κοινής μέχρι τώρα περιουσίας τους, η οποία ανέρχεται σε 6-7 εκατομμύρια ευρώ.

Πρόκειται για ένα σπίτι στην Άνω Γλυφάδα, ακίνητα στη Σουηδία, αλλά και κοινούς λογαριασμούς με μετρητά.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Η Nikki Ponte θύμα απάτης στο Facebook !

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση , η γλυκειά τραγουδίστρια Nikki Ponte και οι διαχειριστές της official page δηλώνουν θύμα απάτης στο Facebook προειδοποιώντας τους fans της πως το προφίλ Nikki Ponte D είναι ψεύτικο.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση γράφει :

Nikki Ponte / Νίκη Πόντε

ΠΡΟΣΟΧΗ!! Ένα νέο προφίλ, που δημιουργήθηκε πρόσφατα με το όνομα Nikki Ponte D είναι ψεύτικο!

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

BINTEO: «Έφυγε» ο "Hightower" απ' τη «Μεγάλη των μπάτσων σχολή»


Ο ηθοποιός Bubba Smith, που έγινε γνωστός από τον ρόλο του αστυνομικού Hightower στην ταινία «Police Academy» (Η μεγάλη των μπάτσων σχολή) πέθανε σήμερα σε ηλικία 66 ετών.

O Smith ξεκίνησε την καριέρα του στα τέλη της δεκαετίας του 60 ως αθλητής του American football, παίζοντας στην ομάδα των Baltimore Colts, με την οποία κέρδισε το βραβείο Super Bowl το 1971.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Enhanced by Zemanta

Rihanna: Στη Σαντορίνη κάτω από άκρα μυστικότητα;

Rihanna and Chris Brown concert. Brisbane Ente...Image via WikipediaΗ Σαντορίνη περιμένει να έρθει η Ριάνα ινκόγκνιτο. Η διάσημη τραγουδίστρια, γνωστή και για τις θεσπέσιες καμπύλες της, αναμένεται να φτάσει στο πιο ιδιαίτερο νησί του κόσμου στις 20 Αυγούστου.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας, θα μείνει σε σουίτα πολυτελέστατου ξενοδοχείου στην Οία, που αποτελεί το πιο κοσμοπολίτικο θέρετρο του νησιού. Η σταρ, εξάλλου, έχει ανάγκη από ξεκούραση .

Η πληροφορία της «Espresso» προέρχεται από έγκυρη πηγή, σύμφωνα με την οποία η διάσημη σταρ έχει επισκεφτεί και παλιότερα τη το νησί, σε χρόνο που κανείς δεν την πήρε είδηση, μόνο και μόνο για να απολαύσει αυτή τη μαγική στιγμή που ο ήλιος χάνεται στην απεραντοσύνη του Αιγαίου και στο πέλαγος κυριαρχούν τα πορφυρά χρώματα του ηλιοβασιλέματος της Σαντορίνης, που είναι από τα καλύτερα του κόσμου.


Α. Ηλιάδη: Ζει τον έρωτά της με τον Κώστα Μηλιωτάκη!

Έρωτας είναι η αιτία, και δεν διστάζει να το παραδεχτεί και η ίδια πλέον στα αγαπημένα της πρόσωπα. Ο συνθέτης Κώστας Μηλιωτάκης είναι ο άντρας που έκλεψε την καρδιά της Αγγελικής Ηλιάδη, και στην αγκαλιά του βρίσκει όλα εκείνα που της έλειψαν τα τελευταία χρόνια.
 
Λένε ότι τα μάτια καθρεφτίζουν όσα βρίσκονται καλά κρυμμένα στην καρδιά, όλα εκείνα που ακόμα και αν δε θέλεις να τα μαρτυρήσεις βγαίνουν μόνο τους στο φως με έναν τρόπο μαγικό και απρόβλεπτο.
Enhanced by Zemanta

Νικόλας Πατέρας και Εβελίνα Παπαντωνίου : μαζί διακοπές στο σκάφος του

Διακοπές στην Μύκονο κάνει ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού Νικόλας Πατέρας. Την περασμένη Πέμπτη έδεσε το τεραστίων διαστάσεων σκάφος του στην Ψαρρού, συνοδευόμενος -μεταξύ άλλων- από την πρώην Σταρ Ελλάς και αναπληρωματική Μις Υφήλιος Εβελίνα Παπαντωνίου.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Καραβάτου - Κατσούλης: Οι πρώτες διακοπές μετά τον γάμο τους


Πέντε ημέρες αφότου παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο της Φιλοθέης και περίπου επτά εβδομάδες πριν υποδεχθούν το πρώτο τους παιδί, η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης ξεκίνησαν τις διακοπές τους στο τουριστικό συγκρότημα Costa Navarino της Μεσσηνίας.

Οι νεόνυμφοι, που παντρεύτηκαν στις 25 Ιουλίου, έφτασαν στο πολυτελές συγκρότημα The Romanos το Σάββατο 30 Ιουλίου και μέχρι το βράδυ της Κυριακής σχεδόν δεν βγήκαν από το δωμάτιο όπου διέμεναν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Ο Αργύρης Αγγέλου πιάνει το πιστολάκι!

Ο Αργύρης Αγγέλου πιάνει το πιστολάκι! Ο νικητής του «Dancing with the stars» θα υποδυθεί τον gay κομμωτή στην αστυνομική κωμωδία «Σεσουάρ για δολοφόνους», που τον χειμώνα θα παίζεται -για δέκατη τρίτη χρονιά- στο θέατρο «Αποθήκη». Τον ρόλο της βοηθού του θα ερμηνεύσει η Βάσω Λασκαράκη.

Μετά τη διάκρισή στο φιλανθρωπικό talent show του ΑΝΤ1 ο Αργύρης Αγγέλου είχε πολλές προτάσεις για να εμφανιστεί στο θέατρο, αλλά εκείνη που τον έπεισε να πει το «ναι» ήταν ο ρόλος του θεότρελου κομμωτή Τόνυ Λέπουρα στην κωμωδία «Σεσουάρ για δολοφόνους»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Πέγκυ Ζήνα: Ο εφιάλτης πέρασε.


Ο εφιάλτης πέρασε. Η ανακούφιση στο πρόσωπο της Πέγκυς Ζήνα μετά τα ευχάριστα νέα ήταν εμφανής. Η δημοφιλής τραγουδίστρια ξέσπασε. Δάκρυα χαράς κύλησαν στα μάτια της μόλις οι γιατροί τής ανακοίνωσαν ότι την Παρασκευή μαζί με τον σύζυγό της θα επιστρέψουν σπίτι τους. Ο Γολγοθάς που πέρασε με την περιπέτεια υγείας του αγαπημένου της σε λίγα 24ωρα θα αποτελεί παρελθόν.

Οι γιατροί ήταν ξεκάθαροι. Ολα πια πηγαίνουν πολύ καλά και όπως φαίνεται, την Παρασκευή Πέγκυ και Γιώργος θα απολαμβάνουν την ηρεμία του σπιτιού τους. Ο Γιώργος Λύρας μετά τη χειρουργική επέμβαση παράκαμψης των στεφανιαίων αρτηριών (τετραπλό bypass) στην οποία υποβλήθηκε την περασμένη Δευτέρα, έμεινε μία μέρα προληπτικά στην εντατική μονάδα (ως είθισται σε τέτοιες μεγάλες χειρουργικές επεμβάσεις), ενώ παραμένει στο ιδιωτικό θεραπευτήριο, καθώς και τα επόμενα εικοσιτετράωρα θεωρούνταν αρκετά κρίσιμα - δεδομένου, μάλιστα, ότι στο παρελθόν το ιατρικό ιστορικό του ήταν αρκετά βεβαρυμμένο.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Μενεγάκη: Οι βουτιές στη Νάξο με τον αδελφό της και ο Ματέο


Σε ένα άλλο κυκλαδικό νησί, τη Νάξο περνάει τις τελευταίες μέρες τις διακοπές της η Ελένη Μενεγάκη. 

Η όμορφη παρουσιάστρια μαζί με τον αγαπημένο της αδερφό ξεκουράζονται και κάνουν τα μπάνια τους στο όμορφο νησί. 

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την Ελένη Μενεγάκη με τον αδερφό της Θοδωρή Μισόκαλο στην παραλία της Πλάκας, μία πλαζ που αρέσει πολύ στην ίδια από τότε που παρουσίαζε την εκπομπή της από τη Νάξο. 

Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Το πρόβλημα υγείας της Μαρίας Τσουρή!


Την μάθαμε μέσα από το "Dancing with the stars":

Η Μαρία Τσουρή διαπρέπει εδώ και χρόνια στο χώρο του πόλο, όμως η απουσία της από τον μεγάλο τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος ήταν παραπάνω από αισθητή.
Δείτε ΕΔΩ το πρόβλημα υγείας της...

Ε. Μελέτη: Η φωτογραφία της με τους γυμνιστές στην παραλία!


Η Ελεονώρα έβγαλε φωτογραφίες με τους γυμνιστές στην παραλία, ενώ δεν δίστασε να κάνει και η ίδια μπάνιο... "τσιτσίδι" στην ίδια πλαζ...

 Ανέβασε, μάλιστα, τη σχετική φωτογραφία στο twitter της...

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Star: Η Λαμπίρη... άνκοργουμαν


Το ενδεχόμενο να καταργήσουν τη μεσημεριανή ζώνη εξετάζουν στο Star.

 Η μέτρια πορεία της εκπομπής Super Star, σε συνδυασμό με τη φθορά που εμφανίζουν ανάλογες εκπομπές σε όλα τα κανάλια...ωθεί τους ιθύνοντες του σταθμού να σκεφτούν και εναλλακτικές ιδέες για την κάλυψη της ζώνης. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ  ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΕΔΩ

Μενεγάκη - Παπαδάκης : Η πιο μεγάλη κόντρα της TV


Η νέα τηλεοπτική σεζόν φέρνει μια σούπερ κόντρα. Οι αλλαγές που ετοιμάζουν στα προγράμματά τους ο ΑΝΤ1 και ο Alpha στήνουν το σκηνικό για μια σύγκρουση δύο τηλεοπτικών γιγάντων, της Ελένης Μενεγάκη και του Γιώργου Παπαδάκη. Η «βασίλισσα» των τηλεοπτικών πρωινών εναντίον του «πατριάρχη» του infotainment!

Το σύνθημα για αλλαγές στην πρωινή ζώνη έδωσε πρώτο το κανάλι του Αμαρουσίου. Η «συγχωνευμένη» ζώνη που ετοιμάζεται με Γιώργο Παπαδάκη και Χρήστο Φερεντίνο είναι γεγονός πως δημιουργεί έντονο προβληματισμό στα επιτελεία των καναλιών για το ύφος που θα κινηθούν από τη νέα σεζόν. Το θέμα έχει απασχολήσει τους ιθύνοντες, οι οποίοι όπως μαθαίνουμε, έχουν ετοιμάσει τις προτάσεις και τις αντιπροτάσεις τους για το νέο εγχείρημα του ANT1.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Καπουτζίδης και Νομικού : Η χημεία που έφερε επιτυχία!


Ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Δούκισσα Νομικού κλείδωσαν για την... παρουσίαση του δεύτερου κύκλου του «Just the 2 of us» που θα προβάλλει το MEGA από τον Νοέμβριο. Οι MEGAλικοί πιστεύουν στο «ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις» και αυτό σκοπεύουν να κάνουν με τους οικοδεσπότες του show.

Αν και είναι δύσκολες εποχές για ακριβές παραγωγές, το μεγάλο κανάλι ποντάρει πολύ στο «Just», που αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό και επιβραβεύτηκε με υψηλές τηλεθεάσεις στον πρώτο κύκλο του. Ετσι λοιπόν ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Δούκισσα Νομικού θα είναι και πάλι στις οθόνες μας μαζί με τους τολμηρούς celebrities που θα πιάσουν το μικρόφωνο και θα προσπαθήσουν να μας κερδίσουν με τη φωνή τους.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Video: Η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου στην Λεμεσό


H Έλενα Παπαρίζου χτες βράδυ αποθεώθηκε από το κοινό της Κύπρου, όταν τραγούδησε μπροστά σε χιλιάδες θαυμαστές της στο Κηποθέατρο Λεμεσού. Αυτή ήταν η δεύτερη συναυλία της τραγουδίστριας καθώς την Παρασκευή είχε προηγηθεί η εμφάνιση της στην Λάρνακα. Εντυπωσιακή και γεμάτη κέφι ξεσήκωσε τους θαυμαστές της...

Δείτε το video εδώ

Η Nikki Ponte μπαίνει «Μέσα στων Θαυμάτων τον Κόσμο»

Η Nikki Ponte μετά το X-Factor που την έβαλε στον κόσμο της δισκογραφίας περνάει στη μαγική διάσταση της ταινίας «Winx Club 3D: Μαγική Περιπέτεια». Η ανερχόμενη τραγουδίστρια ηχογραφεί για πρώτη φορά στα ελληνικά ερμηνεύοντας το τραγούδι «Μέσα στων Θαυμάτων τον Κόσμο», που είναι το κύριο τραγούδι της νέας ταινίας των Winx.

Η Nikki Ponte με χαρά αποδέχτηκε τη νέα πρόκληση ενώ απόλαυσε το ρόλο θυμίζοντας πραγματική νεράιδα. Με την μαγική της φωνή μεταφέρει σε όλους μέσα από τους στίχους του τραγουδιού τα αισιόδοξα μηνύματα για αγάπη, δύναμη και μαγεία. Η Nikki Ponte θα παραμείνει κοντά στις φτερωτές ηρωίδες Μπλουμ, Στέλλα, Μούσα, Λέιλα και Φλόρα, και θα στηρίξει τις εκδηλώσεις που θα προγραμματιστούν με την έξοδο της ταινίας στους κινηματογράφους. Όσο για το τραγούδι «Μέσα στων Θαυμάτων τον Κόσμο», με τον ξεσηκωτικό του ρυθμό θα γίνει η νέα επιτυχία των Winx και είναι σίγουρο ότι όλοι οι φίλοι και οι φίλες των δυναμικών νεράιδων θα το αγαπήσουν αμέσως!

Ποια σέξι παρουσιάστρια φλερτάρει με γνωστό ποδοσφαιριστή;

Είναι γνωστό πως οι αθλητές έχουν αδυναμία στις κυρίες της showbiz, αφού δεν είναι λίγες οι σχέσεις που έχουν δημιουργηθεί άναμεσα σε αυτούς τους δύο χώρους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άλλη μια σχέση αρχίζει να δημιουργείται.

Αφορά τον ποδοσφαιριστή Σάββα Γκένσογλου της ΑΕΚ και γνωστής τηλεπαρουσιάστριας της πρωινής ζώνης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...