Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Δείτε την Μαρία Ιωαννίδου σε μία από τις σπάνιες εμφανίσεις της!



Σε μία από τις σπάνιες εμφανίσεις της εντόπισε την Μαρία Ιωαννίδου ο φακός του entertv.gr. 

Συγκεκριμένα, η Μαρία Ιωαννίδου βρέθηκε... σε γνωστό παραλιακό club για να παρακολουθήσει την επίδειξη των σχολών Cristi.



Σάλμα Χάγιεκ: "Φοράω δερμάτινα για να αρέσω στο σύζυγό μου"



Τι κι αν έχει πατήσει τα 46; Η Σάλμα Χάγιεκ συνεχίζει να συγκαταλέγεται μεταξύ των πιο σέξι και... ποθητών σταρ στο Χόλιγουντ, σκανδαλίζοντας τον ανδρικό πληθυσμό με τις εκρηκτικές της καμπύλες, τις όποιες όπως φαίνεται ξέρει πολύ καλά πώς να αναδεικνύει!

Συνηθίζει να τις ντύνει με δερμάτινα σύνολα, στα οποία έχει αδυναμία ο άνδρας της ζωής της, ο Γάλλος δισεκατομμυριούχος, Φρανσουά Ανρί Πινό.

"Είναι γεγονός ότι φοράω πολύ συχνά δερμάτινα. Ο σύζυγός μου τα λατρεύει και τρελαίνεται όταν με βλέπει να τα φοράω" δήλωσε στην αμερικάνικη έκδοση του περιοδικού In Style η Μεξικανή ηθοποιός.



Μάλιστα, τόνισε πως μεγαλώνοντας σκέφτηκε να αλλάξει λίγο το ντύσιμό της: «Όταν έγινα 40 είπα: "Φέτος είναι η τελευταία χρονιά που θα βάλω στράπλες φόρεμα". Πάντα πίστευα ότι μπορείς να τα φοράς μέχρι κάποια ορισμένη ηλικία, αλλά τελικά εξακολουθώ να τα επιλέγω».

Η Χάγιεκ είναι παντρεμένη εδώ και τρία χρόνια με τον 51χρονο Πινό, με τον οποίο έχουν αποκτήσει μία κόρη.

Η Έφη Θώδη στην επιθεώρηση "Σουλεϊμάν"


Η Έφη Θώδη ετοιμάζεται να κατακτήσει και το θεατρικό σανίδι.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», η τραγουδίστρια αποδέχτηκε την πρόταση που της έγινε από τον φίλο της και ηθοποιό Σπύρο Θεοδόση κι έτσι θα τη δούμε στην επιθεώρηση «Ελλάδα Αμάν με Τρόικα και Σουλεϊμάν», στην οποία πρωταγωνιστούν η Καίτη Παπανίκα, η Τζένη Ζαχαροπούλου, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Σπύρος Θεοδόσης, ο Χρήστος Φωτίδης, ο Χριστόφορος Ζήκας.

Η τραγουδίστρια δήλωσε ενθουσιασμένη με το νέο εγχείρημά της:

«Μετά το τέλος κάθε παράστασης θα τραγουδάω το νέο μου τραγούδι, τον "Σουλεϊμάν", το οποίο ο κόσμος έχει αγαπήσει».

Επίσης μίλησε για τον χαρακτήρα που θα υποδυθεί:

«Δεν μπορώ να πω περισσότερα τώρα για τον ρόλο μου, αλλά είμαι πολύ χαρούμενη που θα ταξιδέψω σε όλη την Ελλάδα. Βέβαια, θα ακολουθώ τον θίασο τις μέρες που δεν δουλεύω».

Η τραγουδίστρια είπε το «ναι» όχι μόνο γιατί της άρεσαν τα κείμενα αλλά και λόγω των ηθοποιών:

«Είναι πολύ καλοί άνθρωποι και χαίρονται πολύ που θα συνεργαστώ μαζί τους. Σημαντικό πάντως ήταν και το γεγονός ότι στον τίτλο της παράστασης αναφέρεται ο... Σουλεϊμάν, για τον οποίο τραγουδάω».

Τέλος είπε:

«Δεν βγαίνω στην τηλεόραση γιατί είναι κάτι που δεν με ενδιαφέρει. Εμένα με νοιάζει περισσότερο να συναντώ και να συναναστρέφομαι με κόσμο».

Δείτε τον Θ. Αθερίδη ως άγνωστο ηθοποιό πριν 18 χρόνια


Το 1996 ελάχιστοι άνθρωποι γνώριζαν τον Θοδωρή Αθερίδη και αυτοί ήταν κυρίως θεατρόφιλοι. 

Ο Θοδωρής ήταν 31 ετών και μόλις ήρθε στην Αθήνα, από τη Θεσσαλονίκη.
Πιο γνωστό από τον ίδιο, ήταν το συγκρότημα το οποίο είχε φτιάξει, μαζί με τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη, οι "Άγαμοι Θύτες".

Χρειάστηκε να φτάσουμε στο 2001 και στο σίριαλ "Σ'αγαπώ, μ'αγαπάς" (στο οποίο ο Θοδωρής βρέθηκε δίπλα στην Δήμητρα Παπαδοπούλου) για να γίνει γνωστός και αγαπητός στο Πανελλήνιο.
Πίσω λοιπόν στο 1996, ο Θοδωρής πρωταγωνιστεί μαζί με τον Νίκο Καραθάνο στην παράσταση «Ωραία φάση» σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή στη Νέα Σκηνή του Εθνικού θεάτρου και το κοινό ανακαλύπτει έναν νέο, ωραίο, ταλαντούχο και ανερχόμενο ηθοποιό. Τη συνέχεια την ξέρουμε όλοι.

Δείτε την κούκλα πρώην σύζυγο του Στέφανου Κορκολή



Πιο όμορφη από ποτέ, η πρώην σύζυγος του Στέφανου Κορκολή, Bικτώρια Καιμακτζόγλου φωτογραφήθηκε... από τον φακό του entertv στο πλευρό του Μάνου Ψιστάκη στην πρεμιέρα της παράστασης Hangover IV.


Ντοκουμέντο: Δείτε τον Ηλία Ψινάκη... "τσιτσίδι", το 1978 στη Μύκονο! (Φωτό)



Τη φωτογραφία ανέβασε στο instagram ο Ηλίας Ψινάκης: Δείτε τον "τσιτσίδι",έχει βγάλει και το μαγιό, παρέα με άλλες διάσημες προσωπικότητες στο ίδιο σκάφος! Η μία μάλιστα...
διεθνής, παγκόσμιας εμβέλειας!



VIDEO - Η Μαριάντα Πιερίδη χόρεψε... pole dancing και τρέλανε τα πλήθη



Η Μαριάντα Πιερίδη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή "Βράδυ" με το Πέτρο Κωστόπουλο και μίλησε για τους άντρες, την εκπομπή που κάνει στο ραδιόφωνο και τα μηνύματα που τις στέλνουν...Ενώ αναφέρθηκε και για το ατύχημα που είχε με το αυτοκίνητο της. Για το τέλος άφησε το νέο είδος γυμναστικής που άρχισε να ακολουθεί... το pole dancing. Άν και όπως είπε τώρα άρχισε να μαθαίνει, μάλλον το έχει. Δείτε το video.


Τι διατροφή ακολουθεί κάθε ζώδιο; Σε τι έχει αδυναμία και τι πρέπει να προσέχει;


Οι Ταύροι έχουν τάση για κοιλίτσα, ενώ οι Κριοί δεν μπορούν να πουν όχι στο αλκόολ. Οι Τοξότες δυσκολεύονται να πούνε όχι σε οτιδήποτε τους προσφέρεται, ενώ οι Αιγόκεροι παραπονιούνται συνέχεια για στομαχικές διαταραχές...

Ποιες είναι οι διατροφικές συνήθειες και αδυναμίες των ζωδίων;

Διάβασε το ζώδιό σου, τον ωροσκόπο σου, αλλά και το ζώδιο των ατόμων που σε ενδιαφέρουν και ανακάλυψε ποια φαγητά τους αρέσουν και τι πρέπει να προσέχουν για να παραμένουν σε φόρμα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ, ΑΝΑ ΖΩΔΙΟ, ΕΔΩ

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Τα καυτά φιλιά της Μαριάντας Πιερίδη


Τη Μαριάντα Πιερίδη «τσάκωσε» ο φωτογραφικός φακός σε παραλία της Αττικής. Η τραγουδίστρια δεν ήταν μόνη, αλλά συνοδευόταν από τον σύντροφο της, Νέστορα Φωτιάδη.

Το ζευγάρι που πήγε για μπάνιο στη Βάρκιζα, έδειχνε πολύ ερωτευμένο και  αδιαφορούσε για τα αδιάκριτα βλέμματα αφού δεν έλειψαν τα φιλιά και οι αγκαλιές. Οι δυο τους έμειναν στην παραλία αρκετές ώρες,  αφού ήπιαν καφέ και έφαγαν. Βέβαια η Μαριάντα, δεν πέρασε απαρατήρητη αφού βρίσκεται σε πολύ καλή φυσική κατάσταση, εξαιτίας του pole dancing.

Ο Γιώργος Καραμίχος και ο τριψήφιος αριθμός ερωτικών συντρόφων

Ο ηθοποιός Γιώργος Καραμίχος, που σπάνια μιλάει στα μέσα για την προσωπική του ζωή, αποκάλυψε στο περιοδικό «ΟΚ»,  πως έχει σχέση και μάλιστα η αγαπημένη του κατάγεται από το Μεξικό.

Ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Τους τελευταίους πέντε μήνες είμαι με μια κοπέλα που κατάγεται από το Μεξικό, ύστερα από δύο χρόνια που ήμουν μόνος μου. Ομολογώ ότι στην αρχή δυσκολεύτηκα λιγάκι, γιατί όταν έχεις μείνει για καιρό μόνος, δεν μπορείς εύκολα να μπεις σε μια σχέση. Αλλά επειδή υπάρχει τρομερή κατανόηση και ειλικρίνεια μεταξύ μας, όλα ήρθαν ήρεμα και αβίαστα»

Ο ηθοποιός ακόμη μίλησε για το ρόλο που παίζει το σεξ στη ζωή του και αποκάλυψε πως ο αριθμός των ερωτικών του συντρόφων είναι τριψήφιος. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Από τα 17 μου μέχρι τα 19 ήθελα ο αριθμός των ερωτικών μου συντρόφων να γίνει τριψήφιος. Ενάμιση χρόνο μετά, είχα πετύχει τον στόχο μου. Από τα 21 μου και μετά δεν μετρούσαν πια οι αριθμοί γιατί συνειδητοποίησα ότι και το σεξ είναι μια νοητική διαδικασία».

Στικούδη: «Με έχει φλερτάρει γυναίκα αλλά στον έρωτα όλα επιτρέπονται»

Η πρώην κολυμβήτρια του ΠΑΟΚ και πρώην μοντέλο Κατερίνα Στικούδη, μίλησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό όπου, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ότι την έχει φλερτάρει γυναίκα αλλά στον έρωτα, όπως λέει, όλα επιτρέπονται.

««Δεν θεωρώ ότι είναι κάτι περίεργο εν έτει 2013. Είμαι ανοιχτόμυαλη, και θεωρώ ότι στον έρωτα δεν υπάρχουν κανόνες και νόμοι. Ο καθένας μπορεί να κάνει ο,τι θέλει. Δεν έχω αισθανθεί ποτέ ερωτικά για κοπέλα. Αλλά δεν το κατακρίνω».

Μίλησε όμως και για τον «πόλεμο» που αντιμετώπισε στο χώρο του μόντελινγκ όταν γνωστή ατζέντης της είπε ότι θα πρέπει να τρώει μόνο τσίχλες προκειμένου να χάσει κιλά.
«Σε ένα πολύ μεγάλο πρακτορείο της Αθηνάς, γνωστή booker, μου είπε:"Θα τρως μόνο τσίχλες". Γέλασα πάρα πολύ. Αυτός ήταν ο λόγος που έκανα μόνο έξι μήνες μόντελινγκ. Δεν ήθελα να βάλω τον εαυτό μου σ' αυτήν τη διαδικασία. Δεν ήθελα να χάσω τις καμπύλες μου».
Όσο για το θέμα του έρωτα, η αγαπημένη του αντρικού κοινού, δήλωσε ότι έχει ερωτευτεί δυνατά δύο φορές στη ζωή της. Η πρώτη, ενώ ήταν φοιτήτρια στη Λάρισα και η δεύτερη όταν ήταν λίγο μεγαλύτερη.

Σκορδά-Λιάγκας: Συνεχίζουν μαζί στο «Πρωινό Mou»

Πολλά έχουν ακουστεί τον τελευταίο καιρό για το τι θα γίνει από την νέα σεζόν στο Πρωινό Mou, ειδικά για τον αν πρόκειται να συνεχίσει μαζί με την υπόλοιπη παρέα ο Γιώργος Λιάγκας.

Εκείνοι που έκαναν λόγο για τηλεοπτικό «διαζύγιο» του ζευγαριού, μάλλον διαψεύδονται, μιας και θα συνεχίσουμε να τους βλέπουμε μαζί στην εκπομπή.

Οι δυο τους θα συνεχίσουν κανονικά να λένε καλημέρα στους τηλεθεατές τους μιας και έχουν ολοκληρωθεί οι συζητήσεις με το κανάλι και τους υπευθύνους και έχουν δοθεί οι κατάλληλες εγγυήσεις για την νέα σεζόν. Βάσει των όσων έχουν ειπωθεί, το «Πρωινό Mou» θα παραμείνει στην πρωινή ζώνη παρά τα όσα είχαν γραφτεί το τελευταίο διάστημα για πιθανή μετακίνησή του.

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Όλο… γλύκες με τον Αντίνοο Αλμπάνη


 Φήμες τους ήθελαν να είναι, φήμες τους ήθελαν να έχουν χωρίσει. Ωστόσο, η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Αντίνοος Αλμπάνης δεν επιβεβαίωσαν ποτέ ούτε το ένα, ούτε το άλλο.


Το βράδυ της Τετάρτης, όμως, ο Αντίννος βρέθηκε στην πρεμιέρα της παράστασης «Hangover IV», στην οποία πρωταγωνιστεί η ηθοποιός.

Οι δυο ηθοποιοί, μετά το τέλος της παράστασης, συναντήθηκαν και αγκαλιάστηκαν μπροστά στον τηλεοπτικό φακό σε μια από τις ελάχιστες κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους.

Αντώνης Ρέμος: «Είχα το Νότη για άγριο ψάρι, αλλά είναι χάνος»

Καλεσμένος σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο Αντώνης Ρέμος μίλησε με το φίλο του Θέμη Γεωργαντά on air μίλησαν για τη νέα του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Η καρδιά μου με πάει εμένα», τα λάθη του τραγουδιστή, αλλά και τη νέα «κόντρα» που έχει ξεσπάσει με τον Νότη Σφακιανάκη.

Για ακόμα μια φορά, ο Αντώνης ξεκαθάρισε ότι το… «μαζέψου» προς τον Νότη ήταν χιουμοριστικό: «Εγώ έτσι ένιωσα και του το έγραψα. Ο Νότης δε θέλει να ξεκαβαλικέψει από εκεί που έχει κάτσει. Εν πάσει περιπτώσει, σ’ αυτόν τον γαλαξία που ζούμε, όλοι έχουν δικαίωμα να εκφράσουν την άποψή τους, ακόμα και οι… εξωγήινοι», και συνέχισε: «Ο Νότης το πήρε σοβαρά όλο αυτό. Είναι δυνατόν να τσιμπάει στα εύκολα δολώματα που του έριξε ο Γ. Λιάγκας; Κρίμα γιατί εγώ τον είχα για πιο άγριο ψάρι, αλλά είναι χάνος»!

Μίλησε ακόμα για τη λάθος επιλογή του να αναλάβει την προεδρεία του Ηρακλή εξαιτίας της οποίας τώρα τρέχει για να ξεπληρώσει συσσωρευμένα χρέη. «Δουλεύω για να μην μπω φυλακή. Έχω μάθει στη ζωή μου να είμαι αγωνιστής και να παλεύω. Αυτά τα λάθη, θα τα πληρώνω μέχρι να ξεχρεώσω και να κλείσουν οι πληγές. Είμαι εδώ όρθιος και ευτυχώς ο κόσμος με αγαπά και με στηρίζει».

Δεν έκρυψε, μάλιστα, ότι τα τρία τελευταία χρόνια ήταν αρκετά δύσκολα για τον ίδιο.
«Είμαι πλούσιος σε χρέη και όχι σε λεφτά. Έχω συμβιβαστεί μ’ αυτά που μου έχουν συμβεί και τα αντιμετωπίζω. Πριν τρία χρόνια, όμως, θαλασσόδερνα. Αν μπορούσα να αλλάξω κάτι από το παρελθόν δεν θα ξαναέπαιρνα τον Ηρακλή», είπε.

Όσο για τα νέα παιδιά που βγαίνουν στο τραγούδι, όπως ο Παντελής Παντελίδης, ο Αντώνης δήλωσε στο Δρόμος fm: «Ο Παντελίδης κέρδισε το όνειρό του μόνος του, χωρίς καμία βοήθεια. Έχει τον δικό του τρόπο που εκφράζεται, αλλά αυτό που κάνει, το κάνει τίμια και σωστά. Μπράβο του και μαγκιά του».

Δεν απέκλεισε μάλιστα και μια πιθανή συνεργασία με νέα ονόματα στο χώρο, όπως άλλωστε έχει κάνει και στο παρελθόν. «Το θαύμα θέλει δύο. Όσοι λένε ότι το θαύμα θέλει έναν, κάνουν λάθος. Εγώ θα συνεργάζομαι με όποιον έχει να μοιραστεί κάτι μαζί μου», πράγμα που αποδεικνύει και με τη επερχόμενη συνεργασία του με την Άννα Βίσση τον χειμώνα στο Αθηνών Αρένα.

Όσο για το τι θα γίνει τελικά με την Υβόννη Μπόσνιακ με την οποία δήλωσε ότι είναι καλά; «Όλοι βρίσκουμε τον δρόμο μας. Όταν χωρίζουν δύο άνθρωποι, βρίσκει ο καθένας τον δρόμο του. Βρίσκει την ευτυχία εκεί που την αναζητά».

Κλείνοντας, ο Αντώνης Ρέμος αφιέρωσε το δίσκο του «σε όλους τους αφανείς ήρωες».
Enhanced by Zemanta

«Έτσι, για χάρη σου» γράφει η Ναταλία Γερμανού - Αλλά για ποιόν;

Έγραφε εδώ και πολύ καιρό το βιβλίο της και τώρα που ολοκληρώθηκε το μυθιστόρημά της, έχει τη χαρά να το δει στα ράφια των βιβλιοπωλείων μέσα στο φθινόπωρο του 2013, από τις εκδόσεις Ψυχογιός!

Ο λόγος για τη Ναταλία Γερμανού που ολοκλήρωσε το βιβλίο της με τίτλο «Έτσι, για χάρη σου». Το εν λόγω μυθιστόρημα αποτελεί μία εκπλήρωση υπόσχεσης στον πατέρα της, τον αξέχαστο Φρέντυ Γερμανό, ο οποίος την προέτρεπε να ασχοληθεί με τη συγγραφή. Πρόκειται για ένα μυθιστόρημα καταιγιστικής δράσης και περιπέτειας με φόντο τη σύγχρονη Αθήνα και ήρωες καθημερινούς ανθρώπους που βλέπουν τη ζωή στην πραγματική της διάσταση.

«Θα τρως μόνο τσίχλες», είπε ατζέντης στην «χοντρή» Kατερίνα Στικούδη

Για την λαμαρίνα (που δάγκωσε) και την τσίχλα (που δεν δάγκωσε) μίλησε η Κατερίνα Στικούδη σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

«Σε ένα πολύ μεγάλο πρακτορείο της Αθηνάς, γνωστή booker, μου είπε:"Θα τρως μόνο τσίχλες". Γέλασα πάρα πολύ. Αυτός ήταν ο λόγος που έκανα μόνο έξι μήνες μόντελινγκ. Δεν ήθελα να βάλω τον εαυτό μου σ' αυτήν τη διαδικασία. Δεν ήθελα να χάσω τις καμπύλες μου». Αυτό δήλωσε η -αγαπημένη του αντρικού κοινού- τραγουδίστρια στο Εγώ Weekly.

Προσθέτοντας, όσον αφορά το αν έχει δαγκώσει την λαμαρίνα «Την πρώτη ήμουν φοιτήτρια στη Λάρισα. Τη δεύτερη, λίγο μεγαλύτερη. Το συναίσθημα του έρωτα, είναι μοναδικό. Με εμπνέει, ακόμα κι αν απογοητεύομαι».

Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης η πάλαι ποτέ κολυμβήτρια του ΠΑΟΚ αποκάλυψε πως την έχει φλερτάρει γυναίκα «Δεν θεωρώ ότι είναι κάτι περίεργο εν έτει 2013. Είμαι ανοιχτόμυαλη, και θεωρώ ότι στον έρωτα δεν υπάρχουν κανόνες και νόμοι. Ο καθένας μπορεί να κάνει ο,τι θέλει». Ωστόσο, ξεκαθαρίζει πως «δεν έχω αισθανθεί ποτέ ερωτικά για κοπέλα. Αλλά δεν το κατακρίνω».

Το τελευταίο «αντίο» της Μπεκατώρου στον πατέρα της και το συγκινητικό μήνυμα του Πουνέντη στην παρουσιάστρια

Σήμερα η Μαρία Μπεκατώρου αποχαιρέτησε τον αγαπημένο της πατέρα.

Ο πατέρας της παρουσιάστριας Σπύρος «έφυγε» από τη ζωή, πριν τρεις μέρες. Το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας και έδινε τη δική του μάχη, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε!

H παρουσιάστρια έμαθε για τον θάνατο του πατέρα της την στιγμή της ραδιοφωνικής της εκπομπής με τον Μάκη Πουνέντη και την Μαρία Ηλιάκη, Στο πλευρό της Μαρίας, που σήμερα αποχαιρέτησε τον πατέρα της, «στάθηκε» ο Μάκης Πουνέντης, γράφοντας στο twitter : «Όπου υπάρχει αμφιβολία, πίστη... Όπου υπάρχει απελπισία, ελπίδα... Όπου υπάρχει σκοτάδι, φως... Ακούς αγαπημένη μου;». Στο πλευρό της φυσικά βρίσκεται και ο αγαπημένος της σύζυγος.


Δείτε ποιος γνωστός ηθοποιός στο παρελθόν ήταν νεκροθάφτης..

Είναι από τους πιο κωμικούς ηθοποιούς της.. γενιάς του ενώ έχει κάνει δεκάδες επιτυχίες τόσο στην τηλεόραση όσο και στο θέατρο.

Ο ίδιος μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξη του αποκάλυψε πως πριν γίνει ηθοποιός είχε κάνει πολλές δουλειές, μια εκ των οποίων ήταν και ως... νεκροθάφτης!

«Έχω δουλέψει και νεκροθάφτης. Τότε παίρναμε 1.000 δραχμές τη φορά
Έσκαβα το λάκκο και είχα μεγάλο σεβασμό στα κόκκαλα, τα πρόσεχα, δεν κοπάναγα την νεκροκεφαλή σαν τον Άμλετ.

Τα βάζαμε σε κουτάκια», περιγράφει ο Γιάννης Καπετάνιος στο περιοδικό Λοιπόν. Ο ηθοποιός εξηγεί πως εξαιτίας αυτής της δουλειάς ξεπέρασε τον φόβο του για τον θάνατο.
«Το έχω φιλοσοφήσει από μικρός αυτό το θέμα. Το θέμα είναι να «φεύγεις» όμορφα, να μην ταλαιπωρείς τους άλλους και τον εαυτό σου. Μεγάλωσα στη φύση. Πάνω από το σπίτι μας ήταν ο μαραγκός που έφτιαχνε τις κάσες. Αν άκουγα το πρωί «τουκ τουκ», μετά από καμιά ώρα άκουγα και τις καμπάνες... εμείς τους σηκώναμε.

Δεν φοβόμουν. Ξέρεις τι παραμύθια και δεισιδαιμονίες ακούγαμε τότε; Μας έλεγαν για φαντάσματα, νεράιδες και θηρία».

Η εγκυμονούσα Βάσω Λασκαράκη στην Κέρκυρα

Η  Βάσω Λασκαράκη, που διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της, απολαμβάνει τις διακοπές της, μιας και εγκατέλειψε την καθημερινή σειρά, «Κλεμμένα όνειρα», στην οποία συμμετέχει, εξαιτίας του χαρμόσυνου αυτού γεγονότος.

Η Βάσω εδώ και αρκετές ημέρες βρίσκεται στην όμορφη Κέρκυρα, όπου χαλαρώνει με φιλική της παρέα. Η ίδια μάλιστα, δημοσίευσε και μια φωτογραφία, ενώ βρίσκεται στο νησί, στην οποία είναι εντελώς αμακιγιάριστη.

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

ΘΑ ΣΑΣ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΞΩ με την εμφάνιση της Ντορέττας Παπαδημητρίου στο «Hangover 4»!




Πρεμιέρα έκανε η θεατρική παράσταση «Hangover 4» στο θέατρο Αθηνά, και όπως θα δείτε στο πλούσιο φωτορεπορτάζ, ο ρόλος της Ντορέττας Παπαδημητρίου, κατάφερε να κλέψει όλες τις εντυπώσεις!


Το γιατί, θα το καταλάβετε αν κάνετε κλικ στις φωτογραφίες, μιας και η ηθοποιός, υποδύεται μια ιερόδουλη, έχοντας και την ανάλογη αμφίεση.


Η υπόθεση, την θέλει να ξυπνά σε μια σουίτα με hangover, με τις εκπλήξεις και τις ανατροπές, να δίνουν και να παίρνουν.


Αυτό δε που πέταξε τα μάτια έξω όσων βρέθηκαν στην πρεμιέρα, ήταν η καυτή εμφάνιση της Ντορέττας, αλλά και οι hot στάσεις που έπαιρνε για τις ανάγκες του ρόλου της, μιας και το γυμνασμένο της κορμί ήταν σε κοινή θέα, αποκομίζοντας τα καλύτερα σχόλια!

star.gr

Ποιος Έλληνας ηθοποιός βγαίνει στη σκηνή με το… σώβρακo;

​Το είδαμε ΚΑΙ αυτό! Μετά τη Ντορέττα Παπαδημητρίου που κάνει super hot εμφάνιση στο θεατρικό έργο «Hangover 4», ήρθε και η «σειρά» του Πέτρου Λαγούτη να μας εκπλήξει!


Ξέρετε πως εμφανίζεται ο ηθοποιός στη σκηνή για τις ανάγκες του ρόλου του; Με το σώβρακο παρακαλώ!


Όπως θα δείτε και στις φώτο, ο Πέτρος Λαγούτης φορώντας ένα πράσινο ορθάνοιχτο μπουρνούζι, βγαίνει με το μαύρο εσώρουχο και την κοιλίτσα έξω στο θέατρο!

Σε άλλη δε σκηνή του έργου, «ξεμυτάει» με κοτσιδάκια στα μαλλιά, και εμφάνιση που προκαλεί πολύ γέλιο.

ΣΙΣΣΥ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ: Πάντρεψε τον αγαπημένο της αδελφό! (PHOTOS)

 
Χαρά... εις διπλούν πήρε λίγες μέρες πριν η Σίσσυ Χρηστίδου! Η οικογένεια της γνωστής παρουσιάστριας είχε μεγάλη γιορτή καθώς ο αδερφός της Γιάννης όχι μόνο παντρεύτηκε την αγαπημένη του Ελίνα Σαραφίδου αλλά ταυτόχρονα βάφτισαν και την κόρη τους.


Αν και το ζευγάρι είχε ήδη ανέβει τα σκαλιά του... δημαρχείου, θέλησε να κρατήσει τις παραδόσεις τελώντας και θρησκευτικό γάμο.\


Ε. Παπαβασιλείου: Το αποκαλυπτικό "brazilian" που... άναψε φωτιές στη Μύκονο! ( 8 Φωτογραφίες)

Η Έλενα Παπαβασιλείου βρέθηκε στη Μύκονο για λιγοήμερες διακοπές, και ο φακός την εντόπισε στην παραλία της Ψαρούς. 

H όμορφη παρουσιάστρια κατάφερε ν΄αναστατώσει την παραλία με το μωβ bikini της, το οποίο αναδείκνυε το καλογυμνασμένο της κορμί, στο οποίο δεν υπάρχει ίχνος κυτταρίτιδας!








LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...