Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Μαζωνάκης: Ακύρωσε τις εμφανίσεις του λόγω ασθένειας

Κλειστό θα παραμείνει αυτό το Σαββατοκύριακο το «Φωταέριο»


Κλειστό θα παραμείνει αυτό το Σαββατοκύριακο το νυχτερινό κέντρο «Φωταέριο», μιας και ο τραφουδιστής είναι άρρωστος και δεν μπορεί να εμφανιστεί στη σκηνή.

ΒΙΝΤΕΟ-Τι είπε η Βανδή για τον Νότη Σφακιανάκη

Η Φαίη Σκορδά ρώτησε την Δέσποινα Βανδή αν της βγήκε σε καλό η απόφαση να διακόψει την συνεργασία της με τον Νότη Σφακιανάκη και εκείνη απάντησε:


"Είναι όπως το βλέπει ο καθένας. Σε κακό δεν θεωρώ ότι μου βγήκε. Εγώ στερήθηκα όλη την επαφή που θα είχα με τον κόσμο και το οικονομικό το αφήνω απ΄ έξω. Ένας καλλιτέχνης έχει πολύ μεγάλη ανάγκη να έρχεται σε επαφή με τον κόσμο. Αυτό εγώ το στερήθηκα. Θεωρώ ότι έπραξα με βάση τη φιλοσοφία μου και την στάση της ζωής μου".

Κολεξιόν για... σκυλάκια από τον Λάκη Γαβαλά

Αφού έντυσε άνδρες και γυναίκες, ο Λάκης Γαβαλάς έβαλε πλώρη να κερδίσει και το... τετράποδο κοινό.


Αν και η κρίση όχι μόνο έχει χτυπήσει την πόρτα, αλλά την έχει ανοίξει κι έχει στρογγυλοκαθίσει στα περισσότερα νοικοκυριά, ο εκκεντρικός επιχειρηματίας θέλησε να ασχοληθεί με τα σκυλιά που είτε κρυώνουν και πρέπει να ζεσταθούν είτε θέλουν να κάνουν τις βόλτες τους ντυμένα κομψά, φορώντας ρούχα με την υπογραφή του.

Το εξώδικο της "Θεοπούλας"

Εξώδικο στην εταιρεία Σύνθεση απέστειλε η γνωστή «Θεοπούλα» από το «Παρά Πέντε» ή κατά κόσμον ‘Εφη Παπαθεοδώρου γιατί μπορεί η παράσταση «Η Σονάτα του Σεληνόφωτος», στην οποία συμμετείχε, να έκανε… θραύση, η ίδια όμως, όπως καταγγέλλει, δεν έλαβε ποτέ τη συμφωνηθείσα αμοιβή, σύμφωνα με την Espresso.


Η αγαπημένη ηθοποιός και ο σκηνοθέτης και ηθοποιός Νίκος Κατράκης ανέβασαν τον περασμένο Νοέμβριο το εμβληματικό έργο του Γιάννη Ρίτσου στον χώρο τέχνης και δράσης Βρυσάκι, στην Πλάκα. Τον συγκεκριμένο χώρο τους παραχώρηση η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία πολιτισμού Σύνθεση, που εκπροσωπείται από τον Γιώργο Νέρη, για την παρουσίαση δώδεκα παραστάσεων.

Νίκος Μουρατίδης: Δεν έχω κάνει σεξ με 17 άτομα, έκανα πλάκα

Τι είπε για το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision


Για την επιστροφή του ως κριτής στο show του Mega Κύπρου «Your Song», αλλά και τον ελληνικό τελικό της Eurovision μίλησε ο Νίκος Μουρατίδης, καλεσμένος στο «Πρωινό mou», το πρωί της Παρασκευής.

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας και ο Μπάμπης Στόκας με τον Γιώργο Χωραφά

 

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας και ο Μπάμπης Στόκας  έχουν την τιμή να φιλοξενήσουν τον Γιώργο Χωραφά στη μουσική παράσταση «Η άλλη πλευρά του Μπλε» στη σκηνή του Γκάζι Live το Σάββατο 15 Μαρτίου.

Ετοιμάζεται για γάμο η Ρία


Η σχέση τους ωρίμασε και άντεξε στο χρόνο. 



Η Ρία Αντωνίου και ο Ηλίας Πανταζόπουλος ετοιμάζονται να κάνουν το μεγάλο βήμα στη σχέση τους.

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ετοιμάζονται να ενωθούνμέσα στο 2014 σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού ΟΚ. Το ζευγάρι που περνά ίσως την ωραιότερη περίοδο της ζωής του αποφάσισε, σύμφωνα με το κοντινό του περιβάλλον, να επισημοποιήσει τη σχέση του.

«Αννίτα SOS»: H Κατερίνα Στανίση σε μια εξομολόγηση ζωής, με αλήθειες που πονάνε.

Σε μια τηλεόραση… εκτός ορίων η Αννίτα συναντά τα… επείγοντα περιστατικά του Σαββατοκύριακου σε ένα group therapy για τα μικρά και τα μεγάλα της ζωής!


Η εκπομπή «Αννίτα SOS» έρχεται στoν Alpha για να ανοίξει γραμμή επικοινωνίας, να δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα, να αναζητήσει δρόμους σε αδιέξοδα, να φέρει κοντά ανθρώπους που εκπέμπουν  στην ίδια συχνότητα και να εστιάσει στην αισιόδοξη πλευρά της ζωής.

«The Voice»: Αυτοί είναι οι νικητές του τρίτου battle!

Το τρίτο battle του «The Voice» ολοκληρώθηκε και η τρίτη οκτάδα παικτών που πήρε το εισιτήριο για τα lives είναι έτοιμη!


H τελική απόφαση των coaches κρίθηκε στην λεπτομέρεια ενώ δεν ήταν λίγες οι στιγμές που ήρθαν σε δύσκολη θέση και ζήτησαν την γνώμη των βοηθών τους!

Δείτε αναλυτικά ποιοι πέρασαν στα lives και ποιοι κόπηκαν!

Δείτε τον αδελφό της Σάσας Σταμάτη που είναι... νταλικέρης! [φωτο]

Η Σάσα Σταμάτη έκανε βραδινή έξοδο με τον αδελφό της το βράδυ του Σαββάτου .... 8 Μαρτίου, διασκεδάζοντας στο νυχτερινό κέντρο Teatro, την τελευταία μέρα εμφανίσεων της Πάολα, του Παντελή Παντελίδη, της Τάμτα και του Stan.

Σάκης Μπουλάς: Η διαθήκη και η προστασία της Αλεξάνδρας Ούστα

Ο Σάκης Μπορεί να έφυγε από τη ζωή… ωστόσο απασχολεί ακόμη τόσο τα καλλιτεχνικά αλλά και τα δημοσιογραφικά πηγαδάκια.

Υπάρχει διαθήκη; Και αν ναι… ποιος ή ποιοι είναι οι κληρονόμοι του; Ποια ήταν η τελευταία επιθυμία του καλλιτέχνη;

Όπως αποδεικνύεται τελικά ο Σάκης Μπουλάς τα είχε όλα κανονισμένα αρκετό καιρό πριν φύγει από την ζωή.

Μάρω Λύτρα 2 χρόνια μετά την εξαφάνιση της! Δείτε πως είναι σήμερα [photos]

της Σπυριδούλας Κάμπου
 
Έχοντας ρίξει μαύρη πέτρα πίσω της στην Ελλάδα η Μάρω Λύτρα έχει ξεκινήσει μια νέα ζωή στο Καναδά και... το flogit.gr έχει το αποκλειστικό φωτορεπορτάζ.

Μέσα σε μία νύχτα η Μάρω Λύτρα πήρε την μεγαλύτερη απόφαση για την ζωή της. 
 
Αγανακτισμένη και απογοητευμένη τότε από τα δρώμενα στο πεντάγραμμο όπως μου είχε πει τότε, έκανε το μεγάλο «μπάμ».

Τί "μαγειρεύουν" Stavento - Παπαρίζου;


Η Έλενα Παπαρίζου, μετά το Melodifestivalen, επικεντρώνεται στη δισκογραφία της και, μαζί με τους αγαπημένους της συνεργάτες, Stavento, ετοιμάζουν κάτι νέο, για όλους εμάς!

Δείτε πως είναι σήμερα η Μαρία Αλιφέρη!


Έπειτα από μεγάλο χρονικό διάστημα συνάντησε ο φωτογραφικός φακός του entertv.gr την Μαρία Αλιφέρη...


Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε στο Studio Κυψέλης και πόζαρε πλάι στον καλό της φίλο και συνάδελφο Νίκο Βερλέκη.



Δείτε την

Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ - «The Voice»: H δύσκολη απόφαση της Μελίνας, η συγκίνηση και η αποχώρηση του Μαυρίκιου Μαυρικίου!

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου έκανε μεγάλη αίσθηση από την πρώτη στιγμή που τραγούδησε ζωντανά στο μουσικό ριάλιτι «X- factor1», μετά δοκίμασε την τύχη του στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» και τώρα στο «The Voice».

ΒΙΝΤΕΟ - «The Voice»: «Λεβέντες μου… τρελαίνομαι»… Η απίστευτη αντίδραση του Μιχάλη Κουϊνέλη!

Ένα απίστευτο ντουέτο ακούσαμε απόψε στο «The Voice» από την ομάδα του Μιχάλη Κουϊνέλη!


Αντίπαλοι βρέθηκαν ο 16χρονος Γιούρι Μελικόφ και ο Παναγιώτης Παπαγιάννης. Μόλις το καταπληκτικό ντουέτο τελείωσε ο Μιχάλης σηκώθηκε όρθιος και είπε: «Λεβέντες μου... τρελαίνομαι», ωστόσο η απόφαση της επιλογής του ήταν πολύ δύσκολη! Τελικά το εισιτήριο για τα lives του σόου πήρε ο Γιούρι Μελικόφ.

Δείτε τον Δημήτρη Πιατά με την κόρη του!


Ο φωτογραφικός φακός του Entertv.gr συνέλαβε τον Δημήτρη Πιατά με την κόρη του σε μία κοινή τους εμφάνιση. 



Συγκεκριμένα, η νεαρή κοπέλα πήγε να παρακολουθήσει την παράσταση  «24 Hour Plays Athens» στο θέατρο Κάππα στην οποία πρωταγωνιστεί ο πατέρας της. 

Γιατί δάκρυσε ο Νίκος Μουρατίδης στο Πρωινό mou;


Καλεσμένος του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού ήταν σήμερα ο πολυπράγμων Νίκος Μουρατίδης όταν...

Νταλάρας: «Παρασύρθηκα και τραγούδησα με τον Ρέμο! Δεν πέτυχε» ΒΙΝΤΕΟ

Όλα όσα είπε ο Γιώργος Νταλάρας για Χρυσή Αυγή, Σφακιανάκη, Τσίπρα, Θεοδωράκη, Ρέμο...
Στον Γιώργο Λιάγκα και Το Πρωινό μίλησε ο Γιώργος Νταλάρας σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του και δεν άφησε κανένα από τα πρόσωπα της επικαιρότητας ασχολίαστο. Δείτε τι είπε:

Για τον Μίκη Θεοδωράκη: Ο Θεοδωράκης είναι η κολυμβήθρα του Σιλωάμ για πολλούς. Είναι το άλλοθι των εταιρειών δίσκων. Τον χρειάζονται γιατί έτσι ανεβαίνει το επίπεδο.

Για τη Χρυσή Αυγή: Η Χρυσή Αυγή είναι μια ατυχία του ελληνικού λαού που οργανώθηκε και σχηματίστηκε σαν κόμμα και μπήκε στη Βουλή λέγοντας ότι "εσείς τώρα την ώρα που βελάζετε αρνάκια, εμείς ως λύκοι θα μπούμε στη Βουλή". Το καλό με αυτή την ιδεολογία είναι ότι δημιουργεί αυτή την ένταση και έτσι κάνει πιο προφανές τι ακριβώς κρύβεται από πίσω. Η ιδεολογία του ολοκληρωτισμού και του ναζισμού έχει αποτύχει εκ προιμοίου από την ιστορία.

Για τον Αλέξη Τσίπρα: Ο Τσίπρας είναι αυτή τη στιγμή ένα πρόσωπο καθαρό και πιστεύω ότι όλη η αριστερά εκεί προσβλέπει. Αλλά υπάρχουν άνθρωποι ταμπουρωμένοι που δεν θέλουν ένα μεγάλο κόμμα.

Για τον Σταύρο Θεοδωράκη: Τον Σταύρο Θεοδωράκη τον συμπαθώ και τον εκτιμώ.Πιστεύω ότι είναι η καταλληλότερη στιγμή για να βγουν καινούρια πρόσωπα.

Για τις τις αντιδράσεις που είχε δεχτεί στις συναυλίες του: Ήταν άσχημο αυτό που πέρασα, κανείς δεν το περίμενε. Νομίζω ότι η ζωή μου η ονειρική μου χρώσταγε ένα τέτοιο γραμμάτιο.

Για τον Αντώνη Ρέμο: Μου είπαν τότε πολλοί, ότι ο Ρέμος ήταν ο καλύτερος από τους νέους τραγουδιστές. Πιστεύω ότι είναι καλός τραγουδιστής ο Ρέμος. Αυτό που με έκανε και παρασύρθηκα περισσότερο από όλα είναι ότι ο Θεοδωράκης τον κάλεσε να τραγουδήσει. Και είπα ότι όλοι οι άνθρωποι ανεξάρτητα από το πώς ξεκίνησαν έχουν το δικαίωμα να διορθώσουν την πορεία τους. Δεν μου πέτυχε αυτό. Όταν τραγουδάει ο ένας και υπάρχει μια αυστηρότητα και όταν τραγουδάει ο άλλος πλακώνουν τα λουλούδια και τα τραπέζια... αυτό το πράγμα ήταν αταίριαστο.

Δείτε τη συνέντευξή του:

Νέο διαζύγιο βόμβα στο Χόλιγουντ -Χωρίζει γνωστό ζευγάρι ηθοποιών

Ενα βήμα πριν το διαζύγιο βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες της New York Daiy News ένα διάσημο και αγαπημένο ζευγάρι χολιγουντιανών ηθοποιών.

Τα ωραιότερα οπίσθια της Αμερικής ποζάρουν στο Vanity Fair

Η «βασίλισσα» των οπισθίων, η 20χρονη Αμερικανίδα, Γεν Σέλτερ, επέστρεψε, αυτή τη φορά όχι μέσα από το Instagram και το Twitter, αλλά με μια αισθησιακή ημίγυμνη φωτογράφιση για το τεύχος Απριλίου του περιοδικού Vanity Fair.


Τα οπίσθιά της αποκαλούνται τα πιο εκτεθειμένα ass του Instagram και χάρη σε αυτά, η όμορφη Jen, κατάφερε να γίνει διάσημη σε ολόκληρο τον κόσμο. Τα social media έπαθαν «φρενίτιδα» από τις πρώτες κιόλας φωτογραφίες που δημοσίευσε, πριν από δύο περίπου χρόνια.

Θανάσης Ευθυμιάδης: Εχω κι εγώ δάνειο αλλά δεν το πληρώνω

Για την επαγγελματική, την προσωπική του ζωή, αλλά και τις οικονομικές υποχρεώσεις που έχει να αντιμετωπίσει ένας οικογενειάρχης στις μέρες μας μίλησε ο Θανάσης Ευθυμιάδης, καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, το απόγευμα της Πέμπτης.

VIDEO - Τραγουδιστής αποκαλύπτει ότι έκανε σεξ σε μουσείο στην Ελλάδα

Γνωστός τραγουδιστής αποκαλύπτει ότι έκανε σεξ σε μουσείο...


Βρέθηκε καλεσμένος και μεταξύ άλλων δεν δίστασε να απαντήσει σε ερώτηση του Θέμη Γεωργαντά ποιο είναι το πιο περίεργο μέρος που έχει κάνει σεξ! 

Χρήστος Δάντης: Έγινε μπαμπάς για τρίτη φορά! Η τρυφερή φωτογραφία του μωρού

 

Το νέο μέλος της οικογένειας, καλωσόρισαν πριν από λίγες ώρες, ο τραγουδιστής Χρήστος Δάντης και η σύζυγός του Τζένη Βουτσινού.

Ο Γιάννης Βαρδής μιλά για τη μάχη που δίνει ο πατέρας του μετά τον καρκίνο

Ο Γιάννης Βαρδής μίλησε στην εκπομπή «Όλα Καλά» για την περιπέτεια υγείας του πατέρα του, Αντώνη


"Ο Πατέρας μου είχε κακοήθη όγκο στο κεφάλι και βρήκαμε τους κατάλληλους γιατρούς, πήγαμε στην Γερμανία, έκανε την επέμβαση, έχει κάνει όλα τα βήματα που πρέπει να κάνει γυρνώντας στην Ελλάδα δηλαδή όσοι ξέρουνε, είναι γνωστό, πρέπει να κάνει χημειοθεραπείες και ακτινοβολίες, τα έχει κάνει και είμαστε σε μια φάση ανάρρωσης, η οποία βέβαια εξακολουθεί να είναι δύσκολη. Είμαστε δίπλα του, τον τονώνουμε καθημερινά.

Ποιον αγκαλιάζει η Μενεγάκη και δεν είναι ο Ματέο;


Είναι από τους αγαπημένους της φίλους και πάντα όταν τον συναντά η χαρά της είναι μεγάλη!


Πρόσφατα λοιπόν η Ελένη Μενεγάκη, μετά το τέλος της εκπομπής της, όπου ήταν και προσκεκλημένος της, απαθανατίστηκε να τον σφιχταγκαλιάζει έξω από τα στούντιο της εκπομπής της! 

Συνελήφθη η «Μπάρμπι» του Μπερλουσκόνι με 24 κιλά κοκαΐνης

Η Φεντερίκα Γκαλιάρντι πρώην συνεργάτης του Καβαλιέρε εντοπίστηκε στο αεροδρόμιο της Ρώμης, Φιουμιτσίνο με τα ναρκωτικά στη χειραποσκευή της


Προ τετραετίας και κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Σίλβιο Μπερλουσκόνι στον Καναδά για την σύνοδο των G20, μία «λευκή ντάμα», όπως την χαρακτήρισε ο ιταλικός Τύπος λόγω της κατάλευκης περιβολής της, έκανε τα φλας να αστράφτουν και πολλούς να διερωτώνται ποιος ήταν ο ρόλος της δίπλα στον Καβαλιέρε.

Πέτρος Φιλιππίδης εναντίον Γιάννη Μπέζου

Είναι και οι δύο πολύ καλοί ηθοποιοί και έχουν συνεργαστεί πολλές φορές, ενώ μάλιστα μιλά ο ένας με τα καλύτερα λόγια για τον άλλο. 


Ωστόσο, έτσι όπως τα φέρνει η… άτιμη η τηλεόραση, ή, για να ακριβολογώ, οι επιτελείς των τηλεοπτικών σταθμών, σε λίγες μέρες ο Πέτρος Φιλιππίδης θα τα βάλει με τον Γιάννη Μπέζο.

Πωλίνα σε Κωστόπουλο: «Έχεις αλλάξει, δεν είσαι ο εαυτός σου»!


«Δεν μπορώ να ανοίξω το στόμα μου πρωί - πρωί, είμαστε και στο MEGA»!


«Έχεις την πιο γλυκιά τηλεοπτική περσόνα γυναίκα σου. Είναι ένα στολίδι, είναι ο τρόπος που μιλάει, είναι ο τρόπος που χαλαρώνει, έχει μια αισθητική...», είπε αρχικά η Πωλίνα στον Πέτρο Κωστόπουλο.

Μετά τη Βίσση και το Ρέμο, ο Πάριος στο Pantheon

Ο Γιάννης Πάριος θα τους «αντικαταστήσει», ετοιμάζοντας τη μουσικοθεατρική παράσταση «Όλα», μόνο για λίγες εμφανίσεις

Για τέσσερις και πλέον μήνες η Άννα Βίσση και ο Αντώνης Ρέμος έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στο Pantheon Theater, κάνοντας πολλούς να μιλούν αδιαμφισβήτητα για τη μουσικοθεατρική παράσταση της χρονιάς. Χιλιάδες άνθρωποι επισκέφθηκαν τους δύο καλλιτέχνες στο νέο τους βήμα και έδωσαν τις θετικότερες των κριτικών.

Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Στην Θεσσαλονίκη για την παράσταση “Αnnie”

Αφού ολοκληρώσει τις εμφανίσεις του στο “Υοlo” o τραγουδιστής θα ανέβει στην Θεσσαλονίκη για την παράσταση “Αnnie”

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αποδεικνύει καθημερινά πως έχει μεγάλο fan club που τον ακολουθεί παντού. Ο τραγουδιστής συνεχίζει με επιτυχία της εμφανίσεις του στο “Yolo” όπου εμφανίζεται αφού κάθε Παρασκευή το νυχτερινό μαγαζί είναι ασφυκτικά γεμάτο. 

Λιάγκας: Βανδή - Καπουτζίδης δεν πήραν ευρώ για τη Eurovision

Ο παρουσιαστής αποκάλυψε πόσα χρήματα πήραν Βανδή - Καπουτζίδης για την παρουσίαση της Eurovision

Με αφορμή συζήτηση που είχε η τηλεοπτική παρέα του Πρωινού ΑΝΤ1 για την παραγωγή του ελληνικού τελικού της Eurovision και το κόστος της βραδιάς, ο

Κακέτσης σε Λιάγκα: «Είσαι αχάριστος! Ήσουν ένα αδέσποτο...»

«Εγώ ήμουν ο κουμπάρος και βάλατε τον...» - «Είχε μια ταλαίπωρη που δε σήκωνε ούτε το βρακί της»! 



Με τις προσωπικές τους διαφορές ξεκίνησαν την κουβέντα τους ο Στηβ Κακέτσης με τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά σήμερα στο Πρωινό. Ο καλεσμένος του ζευγαριού μπήκε με ...άγριες διαθέσεις και έδειξε ότι είχε σκοπό να τα πει έξω από τα δόντια. 

Stan και Καλομοίρα μαζί – Η πιο γλυκιά selfie από τη συνάντησή τους! [εικόνα]

Η Καλομοίρα έλαμψε στον χθεσινό φαντασμαγορικό ελληνικό τελικό της Eurovision και μαζί της και πολύ άλλοι σταρ της μουσικής και καλλιτεχνικής σκηνής.


Η γνωστή τραγουδίστρια που επέστρεψε στην Ελλάδα μετά από 2,5 χρόνια απουσίας δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της. 

Κατέρρευσε η αλυσίδα καταστημάτων της Βέφας Αλεξιάδου

Λουκέτο και στο μαγαζί του γαμπρού της.


Κατέρρευσε η αλυσίδα καταστημάτων της Βέφας Αλεξιάδου ενώ λουκέτο μπήκε και στο μαγαζί του γαμπρού της, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso.

Τι είπε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης για το εστιατόριο, που άνοιξε στη Θεσσαλονίκη!

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης μίλησε στα Καρντάσιανς για το μπαρ-εστιατόριό του στη Θεσσαλονίκη, το οποίο λέγεται «Μαργαρίτα».


«Δύσκολο είναι το επιχειρηματικό κομμάτι, το' χω ξανακάνει και άλλες φορές. Μου αρέσει πολύ και είναι σε μια τέλεια περιοχή» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Η κόρη της Ζωής Λάσκαρη εξομολογείται: Έκανα πολύ τσιγάρο και έπινα μπουκάλια

Την μεγάλη της εξάρτηση με το ποτό και το τσιγάρο εξομολογείται σε συνέντευξη της η Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου, η οποία περιγράφει μια δύσκολη εποχή που δεν μπορούσε να ξεφύγει από τους εφιάλτες της, αλλά είναι πλέον μακρινό παρελθόν.

Φόρεσε δε φόρεσε μπλούζα στη Eurovision η Λάουρα Νάργες ένα και το αυτό

Η μικροκαμώμενη και σέξι από την κορφή ως τα νύχια Λάουρα Νάργες ήταν στους καλεσμένους της βραδιάς της Eurovision και απόλαυσε το θέαμα. 


Το ίδιο έκαναν και όλοι όσοι την πλησίασαν αφού η Λάουρα έκανε μια εμφάνιση που κατάφερε να κάνει μέχρι και τους διαγωνιζόμενους να μην αποδώσουν.

Στα καλύτερα τους Ελένη Μενεγάκη και Ματέο – Τρυφερές αγκαλιές και παθιασμένα φιλιά

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας για να ξεσκάσουν και να κάνουν και κάποιες επιχειρηματικές κινήσεις. Και έδειξαν ότι κάθε μέρα είναι και πιο ερωτευμένοι ο ένας για τον άλλον, όλο και πιο δεμένοι μεταξύ τους. 

«Έμεινε άφωνη» η Μενεγάκη με τις «φέτες» του Πάνου Βλάχου

«Αυτό το γλυκό παιδί κρύβει τέτοιες φέτες... Πού βρίσκει χρόνο και κάνει γυμναστική;» είπε η Ελένη Μενεγάκη που «έμεινε άφωνη» με το κορμί του Πάνου Βλάχου, που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Μην αρχίζεις την Μουρμούρα»!

Η παρουσιάστρια δεν μπορούσε να πιστέψει πως έτσι είναι ο Πάνος Βλάχος... δεν μπορούσε να πιστέψει ότι κάτω από το μακό του κρύβονται αυτά τα «κομμάτια»! «Έτσι βγήκε από την μαμά του» είπε χαρακτηριστικά η Ελένη!

Stars System»: Η Πανσέληνος του Μαρτίου στην Παρθένο - Τι σημαίνει;

Ο δρόμος για τα αστέρια ξεκινάει από εδώ!


Ζώδια, πλανήτες, εκλείψεις, συναστρίες… Τι κρύβουν; Τι μας επιφυλάσσουν; Πως μας επηρεάζουν;


Η Άση Μπήλιου έχει τις απαντήσεις και τις μοιράζεται μαζί μας, για έβδομη χρονιά, μέσα από τον Alpha.

Το τριπλό comeback της Άντζελας Δημητρίου


Μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της φαίνεται να περνάει η Άντζελα Δημητρίου στο πλευρό του συντρόφου της, εφοπλιστή Γιώργου Λεβεντάκη. 


Μάλιστα το comeback της τραγουδίστριας είναι τριπλό αφού πέρα από την ευτυχία και ηρεμία

Ξαφνικός χωρισμός μετά από 10 χρόνια γάμου για την... πανέμορφη Ελληνίδα! [photo]

Η εντυπωσιακή Ελληνίδα -πρώην Μις Ελλάς- είναι μόνη! Μάλιστα, δεν κάθεται με...
σταυρωμένα χέρια και προχωρά στο επόμενο βήμα, αφήνοντας πίσω ό,τι την στενοχωρεί!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Εspresso", τίτλοι τέλους έπεσαν στον γάμο της Ισαβέλλας Δάρρα και του Κωνσταντίνου Θεοφίλου μετά από 10 χρόνια γάμου.

Η μεγάλη αποκάλυψη της Μπαλατσινού για την κόρη της Μενεγάκη!

Οι δύο γυναίκες, εκτός από φιλενάδες είναι και κουμπάρες, αφού η Μπαλατσινού έχει... βαφτίσει τη μικρότερη κόρη της Ελένης, Βαλέρια.

Και για την 6χρονη βαφτιστήρα της μίλησε η συγκινημένη νονά μέσα από την εκπομπή της, αποκαλύπτοντας και...
λεπτομέρειες για τη μικρή. Εξάλλου, όπως καταλάβαμε, είχε καιρό να δει το βαφτιστήρι της και ο ενθουσιασμός της ήταν μεγάλος.

Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Αυτή είναι η κούκλα κόρη της Ευγενίας Μανωλίδου! [photo]

Η Ευγενία Μανωλίδου, παρέα με την κόρη της, Θεοδώρα, παρακολούθησαν την εορταστική συναυλία για την Ημέρα της Γυναίκας και τα 25 χρόνια από την πρώτη μεταμόσχευση καρδιάς σε γυναίκα στην Ελλάδα.

Και οι δύο είναι κομψές και όμορφες!

Που νυχτοπερπάτησε ο Φερνάντο Σάντος;

Σε πρόσφατη βραδινή του έξοδο συνάντησε ο φωτογραφικός φακός του entertv.gr...

Ο ομοσπονδιακός προπονητής βρέθηκε για ακόμη μια φορά στο νυχτερινό μαγαζί Fantasia και διασκέδασε με τις επιτυχίες του Νίκου Βέρτη!

Δείτε τους μαζί

Eurovision: “Παρέλαση” από σελέμπριτις

Πόζαραν στον φωτογραφικό φακό λίγο πριν την έναρξη της μεγάλης βραδιάς


Ο τελικός για την ανάδειξη του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στον διαγωνισμό της Eurovision στην Κοπεγχάγη της Δανίας πραγματοποιήθηκε χθες με μεγάλο νικητή της βραδιάς τους Freaky Fortune ft RiskyKidd.

Tara Holt: Με σέξι εσώρρουχα το μοντέλο και ανερχόμενη ηθοποιός από την Καλιφόρνια

Σε συνέντευξή της στο elitedaily η Holt εξέφρασε την επιθυμία να της να δουλέψει κάποια στιγμή με τη Charlize Theron, την οποία λάτρεψε μετά την κινηματογραφική ταινία «The Monster»


Για τη διαδικτυακή ενότητα του αντρικού περιοδικού Esquire, Me in My Place, φωτογραφήθηκε η Tara Holt, η οποία φόρεσε τα εσώρουχά της και πόζαρε στο σπίτι της στο Λος Αντζελες.

Χανιά: Ο Γιώργος Σαμπάνης γνώρισε τον μπαμπά της Άννας Πρέλεβιτς


Η πρώτη γνωριμία με τα πεθερικά!


Μπορεί να έχουν περάσει μόλις λίγοι μήνες από τη μέρα που ο Γιώργος Σαμπάνης και η Άννα Πρέλεβιτς έγιναν ζευγάρι, αλλά φαίνεται ότι η σχέση τους προχωράει με γοργούς ρυθμούς.

Η Καινούργιου με εντυπωσιακό μπούστο σηκώνει «παρασκηνιακά» τη φούστα της


Μια έκπληξη μας επιφύλασσε η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία συγκέντρωσε φωτογραφίες από τα παρασκήνια και τα καμαρίνια της εκπομπής Δέστε Τους και σε μία από αυτές κοντέψαμε να πέσουμε από την καρέκλα.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...