Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Ο Ρούμπερτ Σάντερς έβαλε τα κλάμματα δημόσια για το κέρατο της Στιούαρτ! (βίντεο)

Ο χωρισμός της Kristen Stewart με τον Robert Pattinson και η παράνομη σχέση της ηθοποιού με τον σκηνοθέτη της, Rupert Sanders έχει γίνει πρώτο θέμα σε όλο τον κόσμο...

Τώρα ήρθε η ώρα να το δούμε να σατιρίζεται στην TV....

Ο Will Ferrell, που είναι γνωστός για το ιδιαίτερο χιούμορ του, σατίρισε το video στο youtube μιας θαυμάστριας του ζευγαριού τoυ Twilight που είχε ξεσπάσει σε κλάματα ...

Enhanced by Zemanta

Σίλβιο Μπερλουσκόνι: Γερμανίδα ηθοποιός, τον ξανακάνει πατέρα


Η φημολογία έχει ενταθεί τις τελευταίες ημέρες για τον 75χρονο πρώην πρωθυπουργό της Ιταλίας και την 38χρονη Γερμανίδα ηθοποιό Ζαμπίνα Μπέγκαν. Η ίδια έχει παραδεχτεί εμμέσως την εγκυμοσύνη της. Μάλιστα, παρουσιάζεται από τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης ως το Νούμερο 1 στο «χαρέμι» του Σίλβιο Μπερλουσκόνι.
Ο «Καβαλιέρε» έχει πέντε ενήλικα παιδιά και έξι εγγόνια, ενώ παραμένει παντρεμένος με την Βερόνικα Λάριο, αν και σε διάσταση από το 2009.
«Σας παρακαλώ, δεν μπορώ να μιλήσω για το θέμα, προσπαθήστε να καταλάβετε», είπε η ηθοποιός σε ρεπόρτερ που τη ρώτησε για τις φήμες.
Πάντως, η Γερμανίδα με τις βοσνιακές ρίζες είναι παλιά γνώριμη των μέσων ενημέρωσης, καθώς σύχναζε στα μπούνγκα-μπούνγκα πάρτι. Για τον Σίλβιο έχει δηλώσει παλιότερα: «Στη ζωή μου υπάρχει μόνο ένα είδωλο και ένα πάθος: ο άνδρας τα αρχικά του οποίου έχω κάνει τατουάζ. Ο άνδρας που άλλαξε τη ζωή μου: SB», είναι τα δύο γράμματα που έχει χαράξει στον αστράγαλό της.
Επίσης, πριν από λίγες εβδομάδες η Μπέγκαν σε ραδιοφωνική της συνέντευξη, δήλωσε: «Τον αγαπώ και θα συνεχίσω να τον αγαπώ για πάντα. Είναι σαν τον Σούπερμαν. Εύχομαι να είχα ένα παιδί μαζί του».
Ο ίδιος ο Μπερλουσκόνι προς το παρόν τηρεί σιγή ιχθύος για το θέμα, ενώ σχεδιάζει την πολιτική του επάνοδο για τον Σεπτέμβρη, στα 76α του γενέθλια...

Κυνηγούσαν στα σοκάκια της Μυκόνου τον... Μάνο Γαβρά!

Ο Μάνος Γαβράς αφού γύρισε την σκανδιναβική ταινία Sune in Greece, που βασίζεται σε ένα παιδικό μπεστ σέλερ αποφάσισε να πάει διακοπές -που αλλού; - στη Μύκονο.


Και οι παπαράτσι των κυνηγούσαν στα σοκάκια για μια πόζα. Μα ποιός είναι τέλος πάντων;

Πάολα: «Από μωρό ήμουν η σταρ του χωριού μου»

Θεωρείται κατεξοχήν λαϊκή τραγουδίστρια, δέχεται όμως κολακευτικά σχόλια από εκπροσώπους όλων των ειδών μουσικής. Πως αντιμετωπίζει τα σχόλια αυτά η Πάολα; Η ίδια δήλωσε στο κυπριακό DownTown: «Είναι τιμή μου να γίνονται αυτά. Αλλά είναι και τιμή μου το να έρθει ένας θαμώνας στο μαγαζί που τραγουδάω και να μου πει δυο όμορφα λόγια. Το ίδιο τιμητικά είναι και τα δύο». Όσο για το αν υπάρχει ποτέ περίπτωση να... καβαλήσει το καλάμι, η Πάολα εξήγησε: «Δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξω αυτό που είμαι με την επιτυχία, την αγάπη του κόσμου ή τα καλά λόγια. Δεν είναι στο χαρακτήρα μου να καβαλάω καλάμι, είμαι πολύ χαμηλών τόνων άνθρωπος. Επιπλέον, από μωρό, ήμουν η σταρ του χωριού μου. Και στο σπίτι μου και στη γειτονιά μου και στην οικογένειά μου, ήμουν πάντα 'η σταρ'. Απλά τώρα, βλέπω ότι η δουλειά μου εξελίσσεται».

ΒΙΝΤΕΟ - Η Ευαγγελία Αραβανή με brazilian μπικίνι στην Μύκονο


Ευαγγελία Αραβανή και Νεσχάν Μουλαζίμ


Νίκος Μουτσινάς: 'Δεν ξέρω τι θα έκανα αν δεν με πλήρωναν'


Για τη ζοφερή εικόνα που συνθέτει σήμερα την αγορά εργασίας κυρίως στο χώρο της τηλεόρασης μίλησε μεταξύ άλλων ο Νίκος Μουτσινάς ο οποίος βρίσκεται σε περιοδεία με την παράσταση "Τα βαφτίσια". 

"Είμαι από τους τυχερούς που πληρώνονται ακόμα, αυτή είναι η αλήθεια", δήλωσε στο tv ζάπινγκ ο παρουσιαστής και συνέχισε.

"Είναι τραγικό να δουλεύεις και να μη σου δίνουν τα λεφτά που σου ανήκουν. 

Δεν ξέρω τι θα έκανα αν δεν με πλήρωναν δεν ξέρω αν θα μπορούσα να τα βγάλω πέρα και λυπάμαι πάρα πολύ βλέποντας τόσους γνωστούς μου να ζουν το "θρίλερ" αυτό" τόνισε καταλήγοντας.

Maria Menounos: Ποια είναι η αγαπημένη της Ελληνίδα τραγουδίστρια;

Η Maria Menounos έχει και αυτή τις μουσικές τις προτιμήσεις και αδυναμίες. Μάλιστα, τις μοιράζεται και με τους φίλους της στο twitter, δείχνοντας την αγάπη της για μια συγκεκριμένη Ελληνίδα τραγουδίστρια.

Η ίδια έγραψε: "Ξεκινώντας τη μέρα μου με την αγαπημένη μου Ελληνίδα τραγουδίστρια, την Άννα Βίσση".

Η 34χρονη ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια, θεωρεί την Άννα Βίσση απαραίτητο συστατικό στο πρωινό της ξύπνημα....

Δείτε πως ήταν ο Ρονάλντο πριν τις πλαστικές! [photo]

Πραγματικά αγνώριστος ήταν ο σημερινός γόης των γηπέδων πριν κάνει τις πλαστικές επεμβάσεις στο πρόσωπό του.

 Δείτε στη φωτογραφία το πριν και το μετά...


Ζέτα Μακρυπούλια και Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Η Κρήτη τις έφερε κοντά

Είναι γνωστό ότι η Ζέτα Μακρυπούλια και η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου είναι κολλητές φίλες. Το δηλώνουν και οι δυο τους σε κάθε ευκαιρία και συνέντευξη.

Το φετινό καλοκαίρι όμως, χώρισε τις φίλες. Η ΕλισάβΗετ περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα με την παράσταση "Ο παππούς έχει πίεση", ενώ η Ζέτα ακολουθεί τον Μιχάλη στις συναυλίες του.

Όμως η Κρήτη τις έφερε κοντά, πρώτη φορά μετά από ένα μήνα. Η Ελισάβετ που έφτασε στο Ηράκλειο μαζί με τον υπόλοιπο θίασο, συνάντησε τη Ζέτα και το Μιχάλη που μόλις ετοιμάζονταν να φύγουν.

Όμως το ζευγάρι καθυστέρησε την αναχώρηση για δυο ώρες, προκειμένου οι δύο φίλες να τα πούνε από κοντά. Ένας μήνας είναι μεγάλο διάστημα για τις δύο κολλητές που έχουν συνηθίσει να βρίσκονται τουλάχιστον 2 φορές την βδομάδα.

Μιχάλης Ασλάνης: «Έχω να ερωτευτώ 40 χρόνια»

Έχει να ερωτευτεί 40 ολόκληρα χρόνια εξομολογήθηκε γνωστός κύριος της σόουμπιζ. Αφιέρωσε όλη τη ζωή του στη δουλειά και έβαλα τα προσωπικά του σε δεύτερη μοίρα. 

Σήμερα έχει συνηθίσει την μοναξιά του και δεν θέλει να ερωτευτεί.

«Τώρα πια, όχι. Συνήθισα. Αν και δεν ήμουν ποτέ άνθρωπος του έρωτα- δεν τον κυνήγησα, δεν επεδίωξα να πετύχω σε αυτό το κομμάτι της ζωής. Εγώ ήθελα, και κυνήγησα να τα καταφέρω στη δουλειά μου. Μάλλον λόγω στερήσεων από την παιδική μου ηλικία, λόγω του ότι ήμουν ένα φτωχό παιδί, ένα "τίποτα", ένας άνθρωπος που ήθελε να φτιάξει κάτι στη ζωή του, να τον δουν και να πουν "κοίτα, αυτός αγωνίστηκε και τελικά τα κατάφερε», δήλωσε ο Μιχάλης Ασλάνης στο περιοδικό DownTown της Κύπρου. Όπως είπε ο σχεδιαστής μόδας ο έρωτας τον έχει αφήσει εδώ και περίπου σαράντα χρόνια. «-Ουουου πάνε πολλά χρόνια από τότε. Δεν θα 'ναι 40 χρόνια;». Ερωτεύτηκε δηλαδή τελευταία φορά γύρω στα 22 του; «Κάπου εκεί. Δεν με πείραζε, όμως, δεν με ενόχλησε ποτέ αυτό, γιατί μετά το συνήθισα να είμαι μόνος. Εγώ είχα ερωτευτεί τη δουλειά μου και αυτήν παντρεύτηκα».

Κεφαλλονίτης ο Τζον Μπον Τζόβι - Ψάχνει οικόπεδο

Τις καλύτερες διακοπές των τελευταίων χρόνων πέρασε στην Κεφαλλονιά ο lead singer του συγκροτήματος των Bon Jovi.

Ο Τζον Μπον Τζόβι, που έπλευσε απ’ άκρο σ’ άκρο το Ιόνιο πέλαγος με την οικογένειά του πάνω στο πολυτελές γιοτ «C2», μήκους 79 μέτρων, με σημαία των νησιών Καϊμάν, άφησε τη σκέψη του στην Κεφαλλονιά, ενώ όσοι ντόπιοι τον γνώρισαν από κοντά και μίλησαν μαζί του ισχυρίζονται ότι το νησί τού πήρε τον νου.

Μια άποψη που δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα, αφού ο 50χρονος σταρ της διεθνούς μουσικής σκηνής απευθύνθηκε σε γραφείο real estate για να βρει ένα παραθαλάσσιο οικόπεδο στο τουριστικό θέρετρο της Σκάλας, ένα από τα νοτιότερα χωριά της Κεφαλλονιάς, για να φτιάξει εκεί τον δικό του παράδεισο.

Αλλά τι ήταν αυτό το πράγμα στη Σκάλα που ενθουσίασε τόσο πολύ τον Τζον Μπον Τζόβι; Το μέρος απέχει 30 χιλιόμετρα από το Αργοστόλι. Η περιοχή παρουσιάζει φυσιολατρικό και αρχαιολογικό ενδιαφέρον.

Κοντά στον γραφικό οικισμό η ανασκαφή έχει αποκαλύψει τα ερείπια μιας ρωμαϊκής βίλας με εντυπωσιακά ψηφιδωτά δάπεδα. Επίσης, σε απόσταση μόλις 2 χιλιομέτρων από το χωριό μπορεί κανείς να δει τα ερείπια του ναού του Απόλλωνα.

Στην ίδια περιοχή βρίσκεται και το περίφημο σπήλαιο Σάκκος, στο οποίο βρέθηκαν αντικείμενα που χρονολογούνται από τους προϊστορικούς χρόνους. Η Σκάλα έχει μια εκπληκτική μεγάλη παραλία, αλλά και απομονωμένες πλαζ.

Αν λοιπόν βρει αυτό που θέλει, θα πολιτογραφηθεί Κεφαλλονίτης ο Τζον Μπον Τζόβι και θα αισθάνεται υπερήφανος αυτός ο Ιρλανδός, αφού από την επαφή που είχε με κατοίκους εκεί έφθασε να πει πόσο έξυπνος λαός είναι οι Κεφαλλονίτες.

Γενικότερα ο σταρ έχει στενούς δεσμούς με την Ελλάδα. Μάλιστα, όταν η χώρα μας μπήκε στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, ήταν από τους πρώτους που πήρε θέσηη: «Ο κόσμος δεν πρέπει να αφήσει την Ελλάδα ή την Ιρλανδία να καταρρεύσουν. Τα επόμενα χρόνια θα είναι δύσκολα. Κυρίως γιατί θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν μπορούμε να αγοράζουμε πράγματα χρησιμοποιώντας χρήματα που δεν υπάρχουν στην πραγματικότητα. Ας σκεφτούμε όλοι ποιοι είναι οι αληθινοί λόγοι που μας κάνουν να ξυπνάμε κάθε πρωί. Τα πρόσωπα που αγαπάμε και η καθαρότητα της καρδιάς μας είναι αυτά που μας δίνουν δύναμη να προχωράμε μπροστά».

Σάκης Ρουβάς: Η φωτογράφηση σε gay περιοδικό


Για λογαριασμό gay περιοδικού φωτογραφήθηκε ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος μίλησε για τη ζωή του, την πατρότητα, αλλά και την σεξουαλική ενέργεια που θεωρεί πολύ σημαντική!
Πώς νιώθει όμως με το πέρασμα του χρόνου;
«Νιώθω όμορφα που το προσωπικό μου πέρασμα του χρόνου έχει αλλάξει πολλά πράγματα στη ζωή μου, αλλά εγώ έχω καθορίσει την πορεία μου, έχω αντιμετωπίσει τις προκλήσεις και θεωρώ ότι έχω εξελιχθεί. Δεν επαναπαύομαι. Η πιο βαθιά μου ανάγκη είναι ν΄ανακαλύπτω νέες διαστάσεις του εαυτού μου, να ψάχνω νέους τρόπους έκφρασης και δημιουργίας».
Στη συνέχεια, εξηγεί πως απολαμβάνει πολύ το σέξι στοιχείο στη ζωή του:
«Απολαμβάνω το σέξι στοιχείο στη ζωή μου και το εντοπίζω σε πολλά και διαφορετικά πράγματα. Αυθεντικά σέξι όμως, δεν μπορεί να είναι μόνο μια εικόνα. Είναι η ενέργεια, η επικοινωνία, το βλέμμα, το άγγιγμα. Πιστεύω πολύ στη δύναμη της σεξουαλικής ενέργειας που είναι και η πρωταρχική ενέργεια του ανθρώπου».
Πώς παίρνει όμως τις αποφάσεις του; Βάσει του «τώρα» ή μετά από πολλή σκέψη;
«Πιστεύω το ένστικτο και στη δύναμη της στιγμής. Η λογική όμως μπαίνει πάντα στο “τώρα” και έτσι προκύπτουν οι ενέργειες και οι αποφάσεις μου».
Παράλληλα, λέει πόσο έχει αλλάξει από τότε που έγινε πατέρας:
«Όταν έγινα πατέρας, ο κόσμος μου άλλαξε 100%. Γνώρισα νέες πτυχές του εαυτού μου, κι ένα νέο βάθος συναισθημάτων που αγγίζει το άπειρο».
Όσο για το αν σε περίπτωση που ήταν gay θα το παραδεχόταν; Λέει πως «η ενέργεια μας δηλώνει τα πάντα για μας και δεν κρύβεται αρκεί να μπορείς να τη διαβάσεις. Πρέπει να υποστηρίζουμε αυτά που είμαστε και να δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για να εκφραστεί σε όλες του τις διαστάσεις».
Τέλος, στην ερώτηση για το πώς νιώθει σήμερα, απαντά με δυο λέξεις:
«Είμαι ευτυχισμένος και ευγνώμων!»

Πηγή: antivirus

Οι εγχώριοι celebrities «ψήφισαν» και φέτος Μύκονο

Οι εγχώριοι celebrities «ψήφισαν» και φέτος Μύκονο για τις θερινές τους διακοπές.
Η ελληνική showbiz δείχνει κάθε χρόνο την αγάπη της για το Νησί των Ανέμων, που αποδεικνύεται ξανά πρώτο στις προτιμήσεις των επωνύμων.

Ας δούμε ποιους πέτυχε ο φωτογραφικός φακός τις τελευταίες ημέρες στο κυκλαδίτικο νησί.




Αντώνης Ρέμος και Υβόννη Μπόσνιακ




Ευαγγελία Αραβανή



Ευαγγελία Αραβανή και Νεσχάν Μουλαζίμ






Ντορέττα Παπαδημητρίου






Κώστας Πηλαδάκης
 

Ο Λέων Πατίτσας και Μαριέττα Χρουσαλά




 freegossip.gr
Enhanced by Zemanta

Μιχάλης Ρέππας: «Με τον Θανάση είμαστε τίμιοι και ποτέ δεν πουλήσαμε φύκια για μεταξωτές κορδέλες»

Ο Μιχάλης Ρέππας σε συνέντευξή του ρωτήθηκε πού πιστεύει ότι οφείλεται η επιτυχία που έχει ως συγγραφικό δίδυμο με τον Θανάση Παπαθανασίου. 

 «Είμαστε τίμιοι και ποτέ δεν πουλήσαμε φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Φυσικά όλα τα έργα μας δεν είναι ούτε το ίδιο καλά ούτε το ίδιο πετυχημένα, αλλά ήταν πάντα τίμια. Και αυτό πάντα στο τέλος το αναγνωρίζει το κοινό». Μάλιστα εξομολογήθηκε με τι κριτήρια επιλέγουν τους ηθοποιούς καθώς έχουν συνεργαστεί με πολλούς καταξιωμένους στο χώρο. «Όπως ακριβώς φαντάζεστε. Μόλις σκεφτούμε ένα έργο αμέσως αναρωτιόμαστε ποιοι ηθοποιοί θα μπορούσαν να παίξουν τους πρώτους ρόλους. Και κατόπιν γράφουμε το έργο πάνω τους. Στο 80% των περιπτώσεων τελικά έπαιξαν οι ηθοποιοί που φανταστήκαμε. Για το υπόλοιπο 20% ψάξαμε και βρήκαμε κάποιους παρόμοιους», δήλωσε στο περιοδικό «Λοιπόν».

Σίσσυ Χρηστίδου: Στη Σκιάθο με τον Θοδωρή και το παιδί!

Μπορεί η Σίσσυ Χρηστίδου να ξεκίνησε με γυναικοπαρέα την καλοκαιρινή της απόδραση στη Σκιάθο, γρήγορα όμως οι διακοπές της έγιναν οικογενειακή υπόθεση, αφού ο σύζυγός της βρέθηκε για δυο μέρες στο νησί. 

Κάνοντας ένα μικρό διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, ο Θοδωρής Μαραντίνης κατάφερε να “ξεκλέψει” λίγο χρόνο και να περάσει ένα ξεχωριστό διήμερο με την αγαπημένη του Σίσσυ και τον γιο τους Φίλιππο – Ραφαήλ. 

Έτσι, πριν το τέλος τον εμφανίσεων των Onirama με τον Αντώνη Ρέμο στο “Thalassa People's Stage”, ο frontman του συγκροτήματος βρέθηκε στο κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων και απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα με την οικογένειά του. 

Ο φωτογραφικός φακός του “Hello!” και του “ΟΚ!” απαθανάτισε το γνωστό ζευγάρι στην παραλία, την ώρα που έπαιζε και έκανε βουτιές στη θάλασσα μαζί με τον γιο του. Οι τρεις τους έδειχναν πολύ χαρούμενοι και ευτυχισμένοι και δεν σταμάτησαν να χαμογελούν και να διασκεδάζουν.
Enhanced by Zemanta

Ορέστης Τζιόβας: «Θεωρώ ότι είναι ήττα να φύγω στο εξωτερικό»


Ο Ορέστης Τζιόβας αναφέρεται στο πως αντιμετωπίζει την οικονομική κρίση και το αν σκέφτεται το ενδεχόμενο να φύγει στο εξωτερικό, σε συνέντευξή του στο περιοδικό TV24.

Ο Ορέστης Τζιόβας δεν βλέπει θετικά την πιθανότητα να φύγει στο εξωτερικό. «Δεν θα το έκανα αυτό. Το θεωρώ ήττα. Είναι, βέβαια, μια κάποια λύση. Πιστεύω, όμως, ότι υπάρχει κι εδώ αρκετό κοινό που μπορεί, είναι σε θέση να εκτιμήσει τις προσπάθειες που γίνονται. Πολλοί πιστεύουν ότι στο εξωτερικό τα πράγματα είναι πιο εύκολα. Ειδικά στο δικό μας επάγγελμα, θεωρώ δύσκολο να φύγει κάποιος στο εξωτερικό γιατί η υποκριτική στηρίζεται πολύ στη γλώσσα» αναφέρει ο γοητευτικός ηθοποιός.

Όσο για το πως αντιμετωπίζει την οικονομική κρίση, ο Ορέστης Τζιόβας δηλώνει «Κάνω ό,τι μπορώ. Εφόσον, έχω τα βασικά, δηλαδή στέγη και τροφή, μπορώ να πω πως είμαι ικανοποιημένος».

Αντιδράσεις για το άγαλμα της «εργάτριας» Κάρλα Μπρούνι στο Παρίσι

Κύμα αντιδράσεων πριν τελεστούν καν τα επίσημα αποκαλυπτήρια προκαλεί το δίμετρο μπρούτζινο άγαλμα που απεικονίζει... την πρώην Πρώτη Κυρία της Γαλλίας Κάρλα Μπρούνι ως βιομηχανική εργάτρια στη συνοικία της Μικρής Ιταλίας στο προάστιο Νοζάν-σιρ-Μαρν της γαλλικής πρωτεύουσας.

Η ιδέα για το άγαλμα -που θέλει να συμβολίσει τις Ιταλίδες μετανάστριες που εργάστηκαν στη Γαλλία το 19ο αιώνα- αποτελεί ιδέα του δημάρχου της Νοζάν Ζακ Μαρτέν, ο οποίος ανήκει στους κόλπους της κεντροδεξιάς του Νικολά Σαρκοζί.

Τα επίσημα αποκαλυπτήρια του αγάλματος θα τελεστούν το Σεπτέμβριο και έως τότε παραμένει καλυμμένο, όμως οι αντιδράσεις έχουν ήδη αρχίσει στη Νοζάν, μία περιοχή με ιταλικές ρίζες καθώς εργάστηκαν εκεί πολλοί μετανάστες.

Κάτοικοι, βουλευτές και μέλη του προαστίου είναι εξοργισμένοι με την ανέγερση του αγάλματος, καθώς αντί για μετανάστες της εργατικής τάξης εμφανίζει την πρώην Πρώτη Κυρία της άρχουσας τάξης.

Οι ίδιοι αναφέρουν ότι δεν ζητήθηκε καν η γνώμη τους για το άγαλμα που κάνει την εμφάνισή του στη συνοικία τους, αναφέρει η ιταλική Repubblica.

«Αποτελεί προσβολή στους Ιταλούς εργάτες, να τους δώσουμε το πρόσωπο ενός εξαιρετικά πλούσιου ατόμου. Δεν έχω τίποτε ενάντια στην Κάρλα Μπρούνι-Σαρκοζί, αλλά δεν εκπροσωπεί τους εργάτες» δήλωσε ο σοσιαλιστής πολιτικός της Νοζάν Γουιλιάμ Ζεμπ.

Το άγαλμα, αξίας 90.000 ευρώ, είχε θεωρηθεί αρχικά πως ανεγέρθηκε με χρήματα των φορολογούμενων, ωστόσο νεότερες αναφορές ανέφεραν ότι το κόστος κάλυψε τοπική κατασκευαστική εταιρεία.

Η Κάρλα Μπρούνι, πρώην μοντέλο με καταγωγή από την Ιταλία που παντρεύτηκε τον τέως πρόεδρο της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί, έχει παραδεχθεί πως είχε ποζάρει για τον γλύπτη.

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

E. Mενεγάκη: Δείτε τη με... μικροσκοπικό μπλε μπικίνι! (Φωτό)

 Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού ΕΓΩ! εντόπισε την Ελένη Μενεγάκη με μικροσκοπικό μπλε πουά μαγιό και γυαλικά ηλίου στιλ Τζάκι Ο να κάνει τις βουτιές της στα παγωμένα νερά του Αιγαίου και φυσικά οι μηχανές πήραν φωτιά!

 Το ζευγάρι αποφεύγει την πολυκοσμία και η μοναδική κοσμική έξοδος που έκαναν ήταν πριν από λίγες μέρες στα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας της μητέρας του Μάκη Παντζόπουλου, Λιλίκας. 

Φίλοι της παρουσιάστριας υποστηρίζουν ότι η Ελένη Μενεγάκη σκοπεύει να παραμείνει στην Άνδρο μέχρι και το τέλος του καλοκαιριού οπότε και θα επιστρέψει στην Αθήνα για να ξεκινήσει την προετοιμασία της εκπομπής της.

 

 

O Johnny Depp στο νέο album των Aerosmith

Οι Aerosmith αποκάλυψαν σήμερα πως οι Johnny Depp και Julian Lennon πρόκειται να συμμετέχουν στο νέο τους album με τίτλο "Music From Another Dimension".
Το 15ο studio album των βετεράνων rockers θα βγει στην αγορά στις 6 Νοέμβρη με τον frontman Steve Tyler να δηλώνει για τις συνεργασίες αυτές:

"Γνώρισα τον Julian στο Los Angeles κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του American Idol. Θα συνεργαστούμε στο κομμάτι "Love Three Times A Day", στο οποίο και θα κάνει φωνητικά".

Απο την άλλη, ο Johnny Depp πρόκειται να κάνει backing vocals στο τραγούδι "Freedom Fighter". Πάντως, ο κιθαρίστας των Aerosmith Joe Perry είπε πως η συγκεκριμένη συνεργασία ενδεχομένως να κυκλοφορήσει σε μια deluxe έκδοση του "Music From Another Dimension" που θα βγει στην αγορά αργότερα.

Enhanced by Zemanta

H Μαίρη Συνατσάκη ολόγυμνη στο σαλόνι της

Η έλλειψη ειδήσεων στην Αυγουστιάκη Αθήνα έκανε ξαφνικά επίκαιρη μια γυμνή φωτογραφία της Μαίρης Συνατσάκη από την στήλη Naked City της Lifo που τραβήχτηκε πριν από ένα χρόνο. Την ίδια ώρα που η ανερχόμενη παρουσιάστρια τουιτάρει διαμάντια από την Κεφαλονιά.

«Αναπνέω βαθιά και ήρεμα. Κάθομαι ανάσκελα στα πιο γαλάζια νερά που έχω συναντήσει στη ζωή μου και ακούω την ανάσα μου μέσα από τον βυθό. Υπάρχουν χιλιάδες πράγματα που θα έπρεπε να με απασχολούν, αλλά αυτή τη στιγμή δεν με νοιάζουν», γράφει η Μαίρη Συνατσάκη κάτω από μια από τις φωτογραφίες από τις διακοπές της στην Κεφαλονιά -μαζί με τον Μύρωνα Στρατή- που έχει ανεβάσει.
Ενώ προσθέτει «Το κινητό έχει αλάτια στην οθόνη που ξύνω -χρίτσι χρίτσι- για να το καθαρίσω. Τα δάχτυλα μου πληκτρολογούν, αλλά κολλάνε λίγο από το ροδάκινο που μόλις έφαγα, αλατισμένο από τη θάλασσα που το έπλυνα».

Η Τζένιφερ Άνιστον είναι μια πόρνη χωρίς σουτιέν

Πιο σέξι από ποτέ είναι η Τζένιφερ Άνιστον στα 43 της, όπως αποδεικνύουν οι σημερινές φωτό της από τα γυρίσματα του We're The Millers. Εκεί όπου υποδύεται για πρώτη φορά στην καριέρα της μια πόρνη.
500 κιλά μαριχουάνα προσπαθεί να μεταφέρει ο Τζέισον Σουντέκις -μέσω ενός τροχόσπιτου- από το ένα άκρο των ΗΠΑ στο άλλο. Για να τα καταφέρει προσλαμβάνει μια 40άρα πόρνη, την Τζένιφερ Άνιστον και μια ψεύτικη κόρη ( Έμμα Ρόμπερτς) ώστε να φαίνεται στους αστυνομικούς ότι είναι μια χαρούμενη οικογένεια σε διακοπές.

Αυτό είναι το concept του We're The Millers, με την Τζένιφερ Άνιστον να φοράει το λευκό t-shirt (χωρίς σουτιέν από μέσα) και το καυτό τζιν σορτσάκι ως μέρος του ρόλου της, κατά την διάρκεια των γυρισμάτων στην Βόρεια Καρολίνα.

Εννοείται πως οι φωτό έκαναν αμέσως το γύρο του διαδικτύου, με το στήθος της Τζένιφερ να αποτελεί για άλλη μια φορά τον «κράχτη» για μια ταινιά της.

Ακόμη και αν τελευταία στιγμή αλλάζει γνώμη και δεν το δείχνει, όπως έκανε στο Break Up και το Wanderlust.

To εσώρουχο του Μπέκαμ είναι τόσο μεγάλο που το βλέπεις από την Γαλλία

Τρεις γιγάνταιες φωτογραφίες από την καμπάνια εσωρούχων που έχει κάνει ο Ντέιβιντ Μπέκαμ για την αλυσίδα Η&Μ προβάλλονται εδώ και μερικές μέρες στο διάσημο αξιοθέατο White Cliffs (Λευκοί Βράχοι) στο Ντόβερ.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην μαμά πατρίδα. Μετά την τελετή έναρξης, όπου εντυπωσίασε καθώς μετέφερε με το ταχύπλοο την Ολυμπιακή φλόγα από τον ποταμό Τάμεση στο στάδιο, βρέθηκε και πάλι πρωταγωνιστής.

Αιτία το ευφάνταστο promotion της Η & Μ που πήρε τις φωτογραφίες του που φοράει άσπρα εσώρουχα και τα προέβαλε πάνω στους Λευκούς Βράχους του Ντόβερ.

Με τον τρόπο αυτό, ο ημίγυμνος Μπέκαμ είναι η πρώτη εικόνα που αντικρίζουν οι τουρίστες που φτάνουν στη Βρετανία με αεροπλάνο.

Ενώ οι φωτό είναι τόσο μεγάλες που ο Ντέιβιντ είναι ορατός και από την Γαλλία.

Εννοείται ότι το twitter πήρε φωτιά με σχόλια τύπου «Έχει κανείς διάθεση για λίγη αναρίχηση πάνω στον βράχο;»

Μαρία Σολωμού: Προτιμά να δουλέψει στα μπουζούκια, παρά σε πρωινάδικο

Οι δύσκολες οικονομικές συγκυριές που αντιμετωπίζει ήταν σε πρώτο πλάνο στην συνέντευξη που έδωση η Μαρία Σολωμού σε τηλεοπτική εκπομπή.

«Δεν μπορώ να πω για τίποτα όχι. Έτσι όπως είναι τα πράγματα να λες μήπως βγούμε και στα μπουζούκια!», δήλωσε η γνωστή ηθοποιός στο FTHIS TV σχετικά με το τι θα μπορούσε να κάνει επαγγελματικά αν προέκυπτε ανάγκη.

Συμπληρώνοντας «Θέλω να τονίσω, όμως, ότι το θέμα δεν είναι αν θα έκανα αυτό, αλλά τι θα ήταν αυτό. Αυτό που θα κάνεις πρέπει να σου ταιριάζει σε όλα. Για παράδειγμα, δεν θα έκανα ποτέ πρωινό, δεν θα μπορούσα. Έχω μια ροπή στη μαυρίλα. Αν έβγαινα να πω χαρούμενη καλημέρα δεν θα το πίστευε κανείς».

Η διατροφή της Ναταλίας Γερμανού - Μάθετε πως κέρδισε τη μάχη με τη ζυγαριά

Είναι μια από τις πιο «ανθεκτικές» παρουσίες στον χώρο της τηλεόρασης, του ραδιοφώνου και της μουσικής. Όχι άδικα, αφού χρόνια τώρα έχει δουλέψει και εξακολουθεί να δουλεύει σκληρά και με πολλή αγάπη γι’ αυτό που κάνει. Παράλληλα όμως... δεν παραμελεί το σώμα της, γιατί όποτε το έκανε είχε επιπτώσεις τις οποίες φρόντιζε να αντιμετωπίζει κατάλληλα.

«Άργησα να μάθω να τρώω σωστά»

«Μέχρι τα είκοσι πέντε περίπου είχα τον τέλειο μεταβολισμό, πράγμα που μου επέτρεπε να κάνω απίστευτα διατροφικά λάθη. Έτρωγα οτιδήποτε κυκλοφορούσε σε junk food, αλλά δεν έπαιρνα γραμμάριο. Γύρω στα είκοσι έξι όμως έγινε η ζημιά. Ο μεταβολισμός μου κόλλησε και οι κακές μου συνήθειες έκαναν ορατές τις επιπτώσεις τους στο σώμα μου. Ξαφνικά έβλεπα ότι έπαιρνα βάρος και δεν μπορούσα να το χάσω με τίποτα. Οπότε πέρασα στο άλλο άκρο και ξεκίνησα να δοκιμάζω διάφορες δίαιτες μόνη μου. Αυτό, φυσικά, είχε πολλές συνέπειες, αφού το βάρος μου ανεβοκατέβαινε ανεξέλεγκτα σαν ασανσέρ. Κι εκεί που έχανα μερικά κιλά, τα ξαναέπαιρνα και ίσως και με το παραπάνω γιατί προσπαθούσα να τα χάσω με τον λάθος τρόπο».
«Δεν στερούμαι τίποτα»

«Μετά τις αποτυχημένες μου προσπάθειες να χάσω το βάρος που ήθελα μόνη μου, αποφάσισα να καταφύγω σε ειδικό και να σταματήσω τις αυτοσχέδιες δίαιτες τύπου 70 γραμμ. μοσχάρι και δύο φύλλα μαρούλι, που όχι μόνο δεν με βοηθούσαν να χάσω τα κιλά που ήθελα, αλλά με εξαντλούσαν και μου προκαλούσαν και ζαλάδες, ημικρανίες και άλλα προβλήματα. Και τότε όντως είδα αποτέλεσμα.

Έτσι, πλέον έχω βγάλει τη λέξη «δίαιτα» από τη ζωή μου και την έχω αντικαταστήσει με σωστή και ισορροπημένη διατροφή. Προσέχω βέβαια, αλλά δεν στερούμαι τίποτα και επιπλέον νιώθω καλά».
-«Φροντίζω μία φορά την εβδομάδα, εφόσον έχω όρεξη, να ενδίδω σε ατασθαλίες. Έτσι, μπορεί όλες τις υπόλοιπες ημέρες να προσέχω, αλλά αυτή τη μία μέρα θα φάω ό,τι μου αρέσει, είτε αυτό είναι πίτσα είτε τηγανητές πατάτες είτε καρμπονάρα ή κάποιο γλυκό. Αυτό με βοηθάει να νιώθω ότι δεν στερούμαι ενώ δεν με βγάζει και από το πρόγραμμά μου».

-«Αποφεύγω τους υδατάνθρακες και τα λιπαρά».

-«Τρώω μικρότερες ποσότητες απ’ ό,τι παλιότερα. Με τον καιρό όμως συνειδητοποίησα ότι χορταίνω και με λιγότερο φαγητό. Έτσι, δεν γεμίζω πια το πιάτο μου μέχρι πάνω, αλλά τρώω τόσο όσο χρειάζεται για να χορτάσω».

-«Έχω πάντα μαζί μου ένα μικρό σνακ για να είμαι έτοιμη να αντιμετωπίσω τις λιγούρες όπου κι αν είμαι, είτε αυτό σημαίνει ότι έχω κολλήσει στην κίνηση ή ότι δεν προλαβαίνω να φάω λόγω έλλειψης χρόνου. Συνδυάζω π.χ. μία μπανάνα με ξηρούς καρπούς, που και μου κόβει την πείνα και ανεβάζει την ενέργεια μου ή έχω μαζί μου μια μπάρα δημητριακών ή αν προλαβαίνω έχω γεμίσει ένα ταπεράκι με στικ λαχανικών».

-«Δεν πάω πουθενά χωρίς ένα μπουκαλάκι νερό. Δυστυχώς είμαι από τους ανθρώπους που δεν πίνουν πολύ νερό, σχεδόν πρέπει να μου το θυμίζουν. Γι’ αυτό φροντίζω να έχω πάντα μαζί μου για να μην το ξεχνάω».

-«Γενικά δεν μαγειρεύω, όμως έχω μάθει να φτιάχνω μόνη μου αυτά που χρειάζομαι για το πρόγραμμά μου, όπως κοτόπουλο, ψητά, σαλάτες, ζυμαρικά ολικής άλεσης κ.λπ. για να τρώω σπιτικό φαγητό».

-«Αφιερώνω χρόνο στη γυμναστική. Όσο περνάει ο καιρός τόσο περισσότερο πρέπει να φροντίζουμε το σώμα μας για να το κρατήσουμε σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση. Γι’ αυτό και φροντίζω να γυμνάζομαι τακτικά. Δύο φορές την εβδομάδα κάνω callanetics, που εξασκεί όλο το σώμα χωρίς να το καταπονεί. Το πρόγραμμά μου περιλαμβάνει βάρη και κυκλική προπόνηση. Επίσης 2-3 φορές την εβδομάδα κάνω μόνη μου διάδρομο».
Η συμβουλή της

«Κοιμηθείτε! Εκτός από την καλή διατροφή και τη γυμναστική, σημαντικό ρόλο παίζει και ο καλός ύπνος. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κοιμόμαστε βαθιά και αρκετές ώρες σε έναν σωστό χώρο για να ξυπνάμε αναζωογονημένοι. Εξάλλου, η κακή ποιότητα ύπνου αφήνει σημάδια στο δέρμα και στο σώμα μας γενικότερα, αλλά και στην ψυχολογία μας».

Ώρες αγωνίας για το Γιάννη Πάριο!

Δεν έφτανε ο περιπετειώδης τρόπος που ήρθε στη ζωή η δεύτερη κόρη του Χάρη Βαρθακούρη, γιου του μεγάλου Γιάννη Πάριου, προέκυψε και μία επιπλοκή σύμφωνα με το Ciao και χρειάστηκε να μπει στη μονάδα εντατικής νοσηλείας νεογνών...

Η σύζυγος του Χάρη Βαρθακούρη Αντελίνα, έφερε τη δεύτερη κορούλα τους τη "Βαρθακόρη", όπως χαρακτηριστικά την αποκαλεί ο πατέρας της. Τα χαμόγελα για τον ερχομό της κορούλας του ζεύγους Βαρθακούρη αρχικά πάγωσαν, όταν οι ειδικοί νεογνολόγοι τους ενημέρωσαν πως είναι ανάγκη να μεταφερθεί άμεσα στη μονάδα εντατικής νοσηλείας νεογνών. Η αιτία της επιπλοκής οφείλεται στο γεγονός ότι το μωρό είχε βάρος μόνο 1900 γραμμάρια και τα περισσότερα μωρά που γεννιούνται ελλιποβαρή ή πρόωρα χρειάζονται ειδική νοσηλεία.
 
Καθησύχασαν μάλιστα τους γονείς, λέγοντας τους πως δε συντρέχει σοβαρός κίνδυνος για την υγεία του μωρού, αφού σε ανάλογες περιπτώσεις τα κορίτσια έχουν πάντα πιο ισχυρό οργανισμό και ανθεκτικότητα. Αρχικά νοσηλεύτηκε στη μονάδα εντατικής νοσηλείας επιπέδου 1, αλλά μόλις βελτιώθηκε η κατάσταση της υγείας του μεταφέρθηκε στο επίπεδο 2. Με την υποστήριξη του προσωπικού του μαιευτηρίου, το οποίο του παρείχε όλη την απαραίτητη ιατρική φροντίδα και με μηχανήματα τεχνολογίας αιχμής που ήταν σε πλήρη ετοιμότητα, το νεογέννητο ανέκαμψε και επέστρεψε μετά από λίγες ημέρες στην αγκαλιά των γονιών του. Να σημειώσουμε ότι ο Χάρης Βαρθακούρης και η σύζυγός του είναι γονείς ενός ακόμη κοριτσιού, της Μελωδίας, η οποία τον Αύγουστο θα γιορτάσει τα δεύτερε γενέθλιά της.

Η Καϊλή με see thru ανάμεσα σε Σάκη και Ψινάκη!

Κάποτε ο Σάκης και ο Ηλίας ήταν κολλητοί. Και κάποτε η Εύα Καϊλή ντυνόταν κιτς! 

Η συνάντηση έγινε πριν από μερικά χρόνια σε παρουσίαση δισκογραφικής δουλειάς του Ρουβά!

 Η όμορφη Εύα μπήκε ανάμεσά τους και φωτογραφήθηκε! Όμως δεν κέρδισε τις εντυπώσεις με την εμφάνιση της! Το αντίθετο θα λέγαμε.

Ένα μαύρο παντελόνι και ένα μαύρο σιθρού μπλουζάκι ήταν η επιλογή της! Μπλουζάκι που σε άφηνε να δεις πεντακάθαρα το μαύρο σουτιέν της που «κρατούσε» το πλούσιο μπούστο της! Και ήταν και δημοτική σύμβουλος!

Τώρα βέβαια που πέρασαν τα χρόνια έγινε πιο προσεκτική αλλά όσο ψάχνουμε ανακαλύπτουμε πως όλες που έχουν βάλει το..σιθρού τους!


Πηγη: blogs.gossip-tv.gr/nassos

Μιμή Ντενίση: Η απάντηση για το... "πρόβλημα" με την υγεία της!

MIA διαφορετική φωτογράφηση από αυτές που την έχουμε συνηθίσει έκανε η Μιμή Ντενίση για τις ανάγκες εβδομαδιαίου περιοδικού. Εκεί που επίσης μιλά για το πάρκινσον, τα μπότοξ και τον νέο έρωτα που περιμένει να έρθει. Σε ότι αφορά τις φήμες που την θέλουν...
να πάσχει από πάρκινσον, η ίδια δηλώνει πολύ ενοχλημένη.«Αυτό είναι αυταπόδεικτο ότι ήταν ένα μεγάλο ψέμα! Είναι τουλάχιστον ντροπή να διαρρέουν αυτά τα πράγματα. Αυτό δείχνει το μέγεθος της κακίας τους», δήλωσε η γνωστή πρωταγωνίστρια στο «ΟΚ».


Όσον αφορά το αν έχει κάνει μπότοξ, είπε χαρακτηριστικά: "Μια φορά έκανα επειδή ήθελα να σβήσω αυτή τη ρυτίδα ανάμεσα στα φρύδι μου και δεν το ξαναέκανα γιατί δεν έπιασε. Δεν θα ήμουν, όμως, αρνητική σε ένα mini lifting".

Τέλος, σχετικά με την προσωπική της ζωή, αποκαλύπτει: «Ξέρεις κανέναν που να κλείνει την πόρτα στον έρωτα; Δεν με κούρασαν καθόλου οι άντρες. Δεν είμαι τύπος που κουράζεται εύκολα. Περιμένω ακόμα τον μεγάλο έρωτα και μέχρι τώρα στη ζωή μου δεν είχα συμβατικές σχέσεις. Ήμουν με κάποιον μόνο επειδή ήμουν ερωτευμένη μαζί του, άσχετα αν στην πορεία αποδείχθηκε ότι δεν ήταν ο σωστός ή ότι δεν ταιριάζαμε. Αν ψάξεις μία μια τις σχέσεις μου, θα δεις ότι ποτέ δεν ήμουν με κάποιον επειδή ήθελα να πάρω το όνομά του ή επειδή είχα κάτι να κερδίσω από αυτόν».
Enhanced by Zemanta

Σε νέο ρόλο που θα... λατρέψουν οι γυναίκες η Sarah Jessica Parker!


Η αγαπημένη ηθοποιός Sarah Jessica Parker σε νέο ρόλο που θα λατρέψουν οι γυναίκες! Η ηθοποιός καλείται να διαδραματίσει την...online συντάκτρια της Vogue στις ΗΠΑ στη σειρά "Glee".

Ο χαρακτήρας της αναμένεται να είναι εκκεντρικός και ξεκαρδιστικός σύμφωνα με τον δημιουργό και παραγωγό της σειράς Ian Brennan.
thestival.gr
Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...