Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Μαριάντα Πιερίδη: «Μου έδιναν 30% πιθανότητες να επιβιώσει το μωρό μου»

Η Μαριάντα Πιερίδη διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Οι γιατροί είχαν αποκλείσει ότι θα γίνει μητέρα, όμως τα κατάφερε και σε τέσσερις μήνες θα κρατά στην αγκαλιά της το αγγελούδι της!


«Το έμαθα τυχαία ότι είμαι έγκυος. Πήγα στο γιατρό μου εξαιτίας ενός γυναικολογικού προβλήματος που αντιμετώπιζα και καθιστούσε αδύνατη οποιαδήποτε πιθανότητα εγκυμοσύνης. Στην τρίτη επίσκεψη πληροφορήθηκα ότι κυοφορούσα το μωρό», είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια, η οποία περιμένει αγόρι!


«Αρχικά σοκαρίστηκα. Χάρηκα πάρα πολύ, όμως ο γιατρός μου τόνισε ότι δεν υπήρχαν πολλές ελπίδες να μείνει στη ζωή. Λόγω της φύσης του προβλήματός μου, ήταν αδύνατον να μείνω έγκυος και σε περίπτωση που συνέβαινε κάτι τέτοιο, δεν θα κατάφερνα να κρατήσω το μωρό. Οι πιθανότητες να επιβιώσει το έμβρυο ήταν μόλις 30%. Παρ' όλ' αυτά, στο τέλος του τέταρτου μήνα μας ανακοίνωσε ότι μπορούμε πλέον να χαρούμε γιατί το μωράκι μας είχε ξεπεράσει τον κίνδυνο. Μεγαλώνει φυσιολογικά, δεν του λείπει τίποτα και όλα προχωρούν κανονικά, όπως σε μία οποιαδήποτε εγκυμοσύνη» πρόσθεσε στο ΕΓΩ Weekly.

Για το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και οι γιατροί της είχαν αποκλείσει το γεγονός ότι θα γίνει μητέρα τονίζει: «Ήταν μαχαίρι στην καρδιά. Είναι τραγικό για μια γυναίκα να της ανακοινώνουν ότι δεν πρόκειται να γίνει ποτέ μητέρα. Θα προτιμούσα να μην μου το έλεγαν καθόλου. Από την άλλη όμως όταν συνέβη ηρέμησα. Είπα "παραδίδω τα όπλα. Ήταν γραφτό να μην συμβεί". Τώρα ζω ένα μεγάλο θαύμα. Το αγοράκι μου θα γεννηθεί στα τέλη Μαρτίου».

Όταν ο γιατρός της είπε ότι είναι έγκυος, σοκαρίστηκε: «Όταν άκουσα τα νέα σάστισα. Ρώτησα τον γιατρό μου μήπως είναι ένας ακόμα όγκος. Το πρόβλημα που αντιμετώπιζα ήταν σε πολύ προχωρημένο στάδιο. Πριν προκύψει η εγκυμοσύνη περίμενα να ολοκληρωθούν οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις για να κάνω κάποιο χειρουργείο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...