Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Μαρία Ηλιάκη: «Δεν μπορώ να κάνω πλάκα μέχρι τα βαθιά γεράματα»

«Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να κάνω την ίδια εκπομπή για πολλά χρόνια. Αλλιώς ήμουν πριν από τέσσερα χρόνια, αλλιώς είμαι τώρα» δήλωσε η παρουσιάστρια


Αν και παρουσιάστρια, έχει καταφέρει να κάνει ένα από τα μεγαλύτερα σουξέ σε club και μπαράκια. Με ποιο τρόπο; Mε τον χορό της. 

Η Μαρία Ηλιάκη μέσα από το «Δέστε τους» έχει μοιραστεί πολλά πράγματα τα τελευταία χρόνια, με αποκορύφωμα την προηγούμενη χρονιά, όταν ο χορός της κατά τη διάρκεια της εκπομπής είχε γίνει hit στο ΥouΤube.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Τηλεκοντρόλ, παραδέχτηκε ότι δεν είναι σίγουρη αν θα μπορούσε να κάνει την ίδια εκπομπή για πολλά χρόνια.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να κάνω την ίδια εκπομπή για πολλά χρόνια. Αλλιώς ήμουν πριν από τέσσερα χρόνια, αλλιώς είμαι τώρα. Που σημαίνει πως δεν μπορώ να χορεύω μέχρι να πεθάνω ούτε να κάνω πλάκα μέχρι τα βαθιά γεράματα».

Διαβάστε περισσότερα στο peoplegreece.com

Ρ. Κορομηλά: Ξεκίνησε hot... yoga!


H Ρούλα Κορομηλά διατηρεί πολύ καλά τη σιλουέτα της και πολλές φορές δίχως ιδιαίτερη προσπάθεια. 

Υπάρχουν όμως κάποιες περίοδοι που αποφασίζει να κάνει καλή διατροφή και γυμναστική! Μία απ' αυτές τις περιόδους περνάει και τώρα η παρουσιάστρια και κάνει hot yoga!

Στο χθεσινό της μάθημα έβγαλε δύο φωτογραφίες επί το έργον...


Στην πρώτη έγραψε: "Φωτογραφίζοντας την καθηγήτρια μου, Ελένη Πρέκα, πριν με "χώσει" στους 41 βαθμούς για hot hot yoga!"


Tελικά δεν τη γλύτωσε... Η δασκάλα της την έβαλε στους 41 βαθμούς και η Ρούλα έκανε τις ασκήσεις της σαν καλή μαθήτρια...

Η Δούκισσα Νομικού πρωταγωνιστεί σε ταινία!


Μας συστήθηκε ως μοντέλο, την είδαμε παρουσιάστρια και τώρα πρωταγωνιστεί και σε ταινία! 


Ο λόγος για την πολυτάλαντη Δούκισσα Νομικού η οποία είναι η πρωταγωνίστρια της νέας ταινίας του Νίκου Παναγιωτόπουλου, Λιμουζίνα. 

Η ταινία προβλήθηκε χθες στον κινηματογράφο Δαναός στο πλαίσιο του event Νύχτες Πρεμιέρας που διοργανώνεται τα τελευταία χρόνια κάθε Σεπτέμβριο στην Αθήνα. Φυσικά, εκεί βρέθηκε και η Δούκισσα η οποία ανέβασε photos στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Παραπάνω με τον Νίκο Παναγιωτόπουλο στο κόκκινο χαλί.


Κι εδώ την βλέπουμε να ποζάρει δίπλα στην... Κολέτ την οποία υποδύεται στην ταινία. Μαζί της πρωταγωνιστούν οι Νίκος Κουρής, Δημήτρης Καταλειφός και Παύλος Χαϊκάλης, Τάκης Σπυριδάκης, Σταμάτης Φασουλής, Ακύλλας Καραζήσης, Δημήτρης Πιατάς, Στάθης Λιβαθηνός, Μάκης Παπαδημητρίου, Andrin Freiling και Νικόλας Χανακουλας, ενώ ο Λευτέρης Βογιατζής κάνει την τελευταία του κινηματογραφική εμφάνιση.

Η πλοκή θέλει το Μάρκο, την Κολέτ και τον Μαξ, από το Παρίσι της δεκαετίας του 60, να επιχειρούν ένα ταξίδι με αυτοκίνητο στην Ελλάδα του σήμερα. Μέσα από συναντήσεις με διάφορα μυθικά και φανταστικά πρόσωπα, περνούν από την ξεγνοιασιά των νιάτων στην ωριμότητα. Μια κωμωδία παρεξηγήσεων, δηλαδή ένα σύγχρονο παραμύθι πάνω στις περιπέτειες της ενηλικίωσης.

Δες την Δούκισσα στο κινηματογραφικό της ντεμπούτο στο τρέιλερ που ακολουθεί...

Εύη Φραγκάκη: Ο τραυματισμός που την οδήγησε στο ΚΑΤ

Στο νοσοκομείο βρέθηκε η Εύη Φραγκάκη την Παρασκευή εξαιτίας μιας κάκωσης στο πόδι που προήλθε από "μυθική" τούμπα, όπως την χαρακτήρισε η ίδια. 


Η δημοσιογράφος παρά τον πόνο της είδε τον τραυματισμό της με χιούμορ και μάλιστα ενημέρωσε και τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από τον λογαριασμό της στο twitter.


Φυσικά, όλοι έσπευσαν να της ευχηθούν περαστικά κι εκείνη δεν σταμάτησε να κάνει πλάκα με τον τραυματισμό και τον νάρθηκα που "κέρδισε"!

Οι σπόντες του Αυτιά για τον Κανάκη και τη Μάγδα

Ξεκίνησε με κέφια την εκπομπή, το πρωί του Σαββάτου, ο Γιώργος Αυτιάς...

Άρχισε να πειράζει τη Μάγδα Τσέγκου, αποκαλώντας "τζιβιτζιλίκι" το... iPad της.
Εκείνη λοιπόν, άρχισε να ευχαριστεί την Παναγία που δεν έχει ξεκινήσει ακόμα την εκπομπή του ο Αντώνης Κανάκης, γιατί αλλιώς, δε θα άφηνε ασχολίαστο αυτό το χαρακτηρισμό του Γιώργου Αυτιά.

Ο Γιώργος Αυτιάς λοιπόν, που ως γνωστόν έχει σχέση... αγάπης και μίσους με τον Αντώνη Κανάκη, δεν παρέλειψε τα σχολιάσει τα... μπάνια του Κανάκη, που έγιναν πρωτοσέλιδα το καλοκαίρι.

Στη συνέχεια όμως, δεν ξέφυγε ούτε η Μάγδα από τις σπόντες του, όταν του ζήτησε... βαρέα ένσημα για την υπομονή που κάνει η ίδια στην εκπομπή.

Τότε, ο παρουσιαστής άρχισε να θυμάται τις παλαιότερες δουλειές της Μάγδας, κατά τις οποίες... "Μίλαγες κάθε δυο ώρες μια φορά και κάτι έγινε!"

Δείτε το βίντεο:



K. Γαρμπή - Γ. Μαζωνάκης: Συνεργασία έκπληξη!


Μια έκπληξη περίμενε χθες το βράδυ όσους βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο Thalassa... Η Καίτη Γαρμπή ανακοίνωσε τη συνεργασία της αυτό το χειμώνα με τον καλό της φίλο, Γιώργο Μαζωνάκη!


Ο τραγουδιστής την φώναξε στην πίστα και εκείνη με την σειρά της, γεμάτη χαρά ανακοίνωσε την συνεργασία τους! Οι δυο τραγούδησαν μαζί ένα ρεφραίν και οι θαμώνες του μαγαζιού ενθουσιάστηκαν!
Η τραγουδίστρια ανέβασε σήμερα στο twitter της, βίντεο από τη χθεσινή βραδιά!


Δες το βίντεο!


Η Καίτη Γαρμπή διανύει μια πολύ καλή περίοδο της στα επαγγελματικά της, καθώς την Δευτέρα θα κυκλοφορήσει το νεό της τραγούδι με τίτλο, Στην Άδεια Σου Καρέκλα

Ακούσε ένα μικρό απόσπασμα από το τραγούδι...

T. Σαμαράς: Ξεσήκωσε την Πάτρα!

Μετά τα τηλεοπτικά πλατό ο Τρύφωνας Σαμαράς ετοιμάζεται να κατακτήσει και τις πίστες νυχτερινών κέντρων! 


Ο δημοφιλής haistylist αποδέχτηκε την πρόταση του Παναγιώτη Βασιλειάδη και την Παρασκευή έκανε πρεμιέρα στο Romeo Πάτρας!

Και να τραγούδησε! Και χόρεψε και βέβαια σατίρισε τους πάντες και τα πάντα! Ο Τρύφωνας είναι ενθουσιασμένος με το νέο του εγχείρημα και οι εντατικές πρόβες που έκανε τα τελευταία βράδια επέδωσαν καρπούς.

Κατάφερε να ξεσηκώσει τους θαμώνες του νυχτερινού κέντρου της πόλης και το TLIFE σου εξασφάλισε φωτογραφίες από την προετοιμασία του αλλά και από το καμαρίνι του!

Ο Τρύφωνας είναι η χαρά της ζωής και στα παρασκήνια...



Lauren Cohan: Η σέξι χωριατοπούλα του « The Walking Dead»

Εκτός από ηθοποιός η Cohan είναι συγγραφέας και παραγωγός. Εχει εμφανιστεί σε πολλές αμερικανικές τηλεοπτικές σειρές, όπως «The Vampire Diaries», «Modern Family», «CSI: NY» και άλλες.


Υποδύεται τη σέξι και θρήσκα χωριατοπούλα στη δημοφιλή αμερικανική σειρά The Walking Dead. Ο λόγος για την όμορφη ηθοποιό Lauren Cohan, η οποία γεννήθηκε πριν από 31 χρόνια στη Φιλαδέλφεια των Ηνωμένων Πολιτειών αλλά η καταγωγή της είναι από τη Βρετανία.

Εκτός από ηθοποιός είναι συγγραφέας και παραγωγός. Εχει εμφανιστεί σε πολλές αμερικανικές τηλεοπτικές σειρές, όπως The Vampire Diaries, Modern Family, CSI: NY και άλλες. Στο σινεμά θα τη δούμε στις ταινίες Casanova, Death Race 2 και Float.

Η Cohan ζει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων μεταξύ Λονδίνου και Λος Αντζελες.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ 10 SEXY ΦΩΤΟ ΤΗΣ LAUREN COHAN

Enhanced by Zemanta

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Με αλλεργικό σοκ στο νοσοκομείο ο Γιάννης Λάτσιος!

Δύσκολες στιγμές πέρασε τις προηγούμενες μέρες ο Γιάννης Λάτσιος αφού ένα απλό χάπι του προκάλεσε αλλεργικό σοκ ελαφριάς μορφής με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο νοσοκομείο.


Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ της εκπομπής «Μελέτησέ το», ο διευθυντής προγράμματος εισήχθη στο νοσοκομείο, έκανε μια σειρά εξετάσεων και αφού παρέμεινε δυο ημέρες έως ότου ολοκληρωθούν πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο σπίτι του! 

Εμείς να τους ευχηθούμε καλή ανάρρωση!


Πηγή: gossip-tv.gr

Ο Νίκος Αναδιώτης είναι έτοιμος να γίνει πατέρας.

Έρχεται σε λίγες μέρες ο γιος του. Δείτε τις τρυφερές στιγμές με τη σύζυγό του


Η Βασιλική Σταματοπούλου μπήκε στην τελική ευθεία της εγκυμοσύνης της από τις αρχές Σεπτεμβρίου. Έτοιμος νιώθει για την γέννηση του πρώτου το παιδιού ο Νίκος Αναδιώτης, που μίλησε στο ΟΚ!: 

«Από την ημέρα που η Βασιλική μπήκε στον μήνα της φροντίζω να μη λείπω πολύ από το σπίτι και έχω πάντα στο νου μου μήπως χτυπήσει το τηλέφωνο, το οποίο κουβαλάω πάντα πάνω μου».

Ο φωτογραφικός του ΟΚ! εντόπισε  το ζευγάρι την Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου, σε πάρκο της περιοχής  Μετς, όπου ο ηθοποιός έκανε τζόκινγκ και η σύζυγός του καθόταν σε ένα παγκάκι και τον παρακολουθούσε.

«Έχουν ήδη ετοιμάσει το παιδικό δωμάτιο, που είναι βαμμένο στις αποχρώσεις του γαλάζιου, ενώ οι δύο γιαγιάδες έχουν στείλει για τον μικρό σεντόνια κεντημένα στο χέρι»  περιγράφει πρόσωπο από το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού.

Εύη Αδάμ - Ραμίρο Ρομέρο: Σπάνια έξοδος

Η πρώην Μις Ελλάς, μετά τον χωρισμό της από τον Λάμπη Λιβιεράτο, βρήκε την ευτυχία στο πλευρό του γνωστού Dj Ραμίρο Ρομέρο.


Η Εύη Αδάμ μάλιστα, συνεργάστηκε και επαγγελματικά με τον αγαπημένο της σε ένα ένα αγγλόφωνο τραγούδι, που κυκλοφόρησε τον περασμένο Δεκέμβριο. Η Εύη,όπως φαίνεται έχει ξαναβρεί τον εαυτό της και ο λόγος είναι ο Ραμίρο.


Αν και το ζευγάρι αποφεύγει τις κοσμικές και βραδινές εξόδους, χθες το βράδυ βρέθηκε να διασκεδάζει σε γνωστό παραλιακό club και φυσικά ο φακός του govastileto.gr ήταν εκεί και τους απαθανάτισε πιο ευτυχισμένους από ποτέ, με το πρώην μοντέλο να κλέβει τις εντυπώσεις με το στυλ και το αψεγάδιαστο κορμί της.

Η sexy εμφάνιση της Ματσούκα και η αγκαλιά με τον Σάκη Ρουβά!

Μαγνήτισε τα βλέμματα για μια ακόμα φορά η Δήμητρα Ματσούκα.


Είναι άλλωστε μια από τις πιο όμορφες γυναίκες της ελληνικής showbizκαι ότι να φορέσει είναι πανέμορφη.

Η ηθοποιός λοιπόν βρέθηκε στο Ηρώδειο για να παρακολουθήσει την παράσταση «Βάκχες» στην οποία συμμετέχει ο Σάκης Ρουβάς και η παρουσία της συγκέντρωσε τα βλέμματα.

Μετά το τέλος της παράστασης πήγε και στα backstageκαι συνάντησε τον τραγουδιστή για να του δώσει συγχαρητήρια. Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε και την αγκαλιά τους.


Πηγή: http://www.gossip-tv.gr

Η τελευταία παράσταση του Ρουβά ως θεός Διόνυσος / VIDEO

Η τελευταία φορά που ο Σάκης Ρουβάς υποδύθηκε τον θεό Διόνυσο στις Βάκχες ήταν χτες στο κατάμεστο Ηρώδειο.

Πάρτε μία γεύση από τον Ρουβά - Διόνυσο:

ΑΜΑΝ ΑΜΑΝ! Θα ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ... Στικούδη στο Dancing! (PHOTO)


Στο "Dancing with the stars 4" που θα ξεκινήσει 13 ή 20 Οκτωβρίου μέσα στους διαγωνιζόμενους θα είναι... η Κατερίνα Στικούδη αναμένεται να κλέψει καρδιές και θα μας χαρίσει το πλούσιο ταλέντο της και στις χορευτικές φιγούρες...



Η «στρατιωτική ζωή» της Κάτιας Δανδουλάκη

Παραδέχεται πως δεν έχει οικονομική άνεση


Η Κάτια Δανδουλάκη μίλησε στο περιοδικό «MY tv» για θέατρο και τηλεόραση αλλά ακόμα αναφέρθηκε και σε πιο προσωπικά θέματα. Η ηθοποιός μίλησε για  τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στα οικονομικά της, αλλά ακόμα δεν δίστασε να αποκαλύψει τι είναι αυτό που της έχει λείψει από την καθημερινότητά της.
   
Την ηθοποιό φέτος θα την βλέπουμε πολύ συχνά στους τηλεοπτικούς μας δεκτές αφού για την καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, «Βαλς με 12 θεούς» στην οποία και πρωταγωνιστεί, η ηθοποιός δήλωσε: «Ο δεύτερος κύκλος ξεκινάει πολύ δυναμικά. Οι εκπλήξεις θα έρχονται η μία μετά την άλλη!».
   
Η Κάτια Δανδουλάκη ακόμα συμπλήρωσε για την τηλεοπτική σειρά του Mega με τίτλο «Το σπίτι της Έμμας», στην οποία θα πρωταγωνιστεί μαζί με τον Γιάννη Μπέζο, πως: «Χάρηκα πολύ με αυτή την πρόταση γιατί ουδέποτε έχω βρεθεί με τον Γιάννη Μπέζο, ούτε στο θέατρο ούτε στην τηλεόραση. Να, όμως, που φέτος ήρθε κι έδεσε. Θα παίξω για πρώτη φορά σε μια καθαρόαιμη κωμωδία. Αισθάνομαι σαν να ανοίγω μια καινούργια σελίδα στη ζωή μου».
   
Η ηθοποιός παραδέχτηκε ακόμα πως ένας από τους λόγους που συνεχίζει να παίζει είναι πως δεν είναι άνετη οικονομικά και δεν δίστασε να δηλώσει:  «Δεν αντέχω άλλο τη ζωή στους τέσσερις τοίχους. Φαίνεται πολύ περίεργο στον κόσμο ένας άνθρωπος σαν κι εμένα να μην έχει οικονομική άνεση. Υπενθυμίζω όμως ότι είχα και μια θεατρική επιχείρηση. Θα ήθελα όμως να χαρώ τη ζωή, την ανθρώπινη ζωή. Έχω ζήσει πάρα πολύ στρατιωτικά στη ζωή μου».
   
Τέλος μοιράστηκε με τον κόσμο τι της έχει λείψει περισσότερο στην ζωή της και αποκάλυψε πως: «Να βάλω τις παντόφλες και να δω ένα έργο στην τηλεόραση, να βγάλω τις παντόφλες, να ντυθώ και να πάω ένα σινεμά, να πάω να πιω καφέ στην Πλάκα, να “μυρίσω” την αγορά. Δεν το έχω κάνει από τότε που ήμουν 18 χρόνων. Θυμάμαι πως όταν ζούσε ο άντρας μου, ο Μάριος Πλωρίτης, πήγαμε με μια φίλη μου να πιούμε καφέ στην Αιόλου, γιατί κάτι ψάχναμε να βρούμε για το θέατρο πάλι. Μας πήρε το μεσημέρι, κάτσαμε εκεί σε μία ταβέρνα να φάμε και μετά ήπιαμε κι έναν καφέ. Όταν γύρισα, με ρώτησε ο σύζυγός μου αν ταλαιπωρήθηκα και του είπα ότι πέρασα φανταστικά, υπέροχα! Και μου είπε: “Παιδί μου, με αυτό είσαι ευτυχισμένη;”».

VIDEO - Δύσκολες στιγμές για τον Λάμπη Λιβιεράτο που αποπειράθηκε να βάλει τέλος στην ζωή του!

H αυτοκτονία του αδερφού του την 1η Ιουλίου 2012, ο χωρισμός του από την Εύη Αδάμ πριν από τρία χρόνια αλλά και το οικονομικό στραπάτσο από την επιχείρηση που διατηρούσε στην Αγία Παρασκευή λύγισαν τον Λάμπη Λιβιεράτο.


Ο γνωστός τραγουδιστής, που τα τελευταία χρόνια δίνει σκληρή μάχη με την κατάθλιψη, αποφάσισε να θέσει τέλος στη ζωή του και μαζί με αυτή και στις σκέψεις που τον ταλαιπωρούν όλον αυτό τον καιρό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Espresso», στις 15 Σεπτεμβρίου ο Λάμπης, χωρίς καθαρό μυαλό και βυθισμένος στις σκέψεις του, θέλησε να κόψει το νήμα της ζωής του κάνοντας υπερβολική κατανάλωση χαπιών. Ευτυχώς, μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο «Αμαλία Φλέμινγκ», όπου οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον κρατήσουν στη ζωή.


Συγγενείς και φίλοι του Λάμπη όλο αυτό το διάστημα έχουν σταθεί στο πλευρό του στηρίζοντάς τον με κάθε τρόπο στον τεράστιο αγώνα που δίνει με την κατάθλιψη. Αυτοί ήταν και οι άνθρωποι που περίμεναν ένα καλό νέο έξω από την πόρτα της Καρδιολογικής Μονάδας Ενατικής Θεραπείας, μην μπορώντας να πιστέψουν πώς ο δικός τους άνιρωπος έφτασε σε αυτό το τραγικό σημείο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το πρωί της Τετάρτης, έπειτα από τέσσερις ημέρες συνεχούς νοσηλείας και στενής παρακολούθησης, ο Λάμπης ξεπέρασε τον κίνδυνο ενώ χθες, Πέμπτη, έλαβε και εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Μάλιστα οι γονείς του ψάχνουν ψυχιατρική κλινική στην οποία θα νοσηλευτεί όσο διάστημα χρειαστεί προκειμένου να απαλλαγεί από τα συμπτώματα της κατάθλιψης που τον έχουν λυγίσει.

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Γνωστή ηθοποιός: «Στην προηγούμενη ζωή μπορεί να ήμουν ομοφυλόφιλος άνδρας»


Η νεαρή ηθοποιός είπε πως ίσως σε μια άλλη ζωή να ήταν ομοφυλόφιλος άνδρας: 

«Στην τελευταία μου ζωή πρέπει να ήμουν άντρας. Έχω πολλά αντρικά στοιχεία. Στη ζωή μου δεν υπάρχει το γκρι. Μπορεί να αναλύω τα πράγματα, όπως ίσως κάνουν οι γυναίκες, αλλά για μένα κάτι είναι μαύρο ή άσπρο. Εκτός αυτού αισθάνομαι πιο άνετα σε παρέες αντρών, παρά γυναικών, και έχω πολλούς φίλους που είναι γκέι. Είναι πολύ πιθανό στην προηγούμενη ζωή μου να ήμουν ομοφυλόφιλος. Είναι κάτι που έχω σκεφτεί πολλές φορές».

Σε μια άλλη ζωή, λέει η Τόνια Σωτηροπούλου, πιθανά να έχει συναντήσει και τον σύντροφό της: «Είναι πιθανό, γιατί έχουμε πολλά κοινά στοιχεία. Βλέπω συμπεριφορές πάνω του ή αντιδράσεις που αναγνωρίζω. Μοιάζουμε αρκετά ως χαρακτήρες και θαυμάζω πράγματα πάνω του, που έχω κι εγώ, όπως είναι για παράδειγμα η προσήλωση στον στόχο. Ο Δημήτρης πατάει γερά στα πόδια του. Και παρόλο που έχει καταφέρει πολλά πράγματα, έχει πολύ γήινο μυαλό».


Το ΚΑΥΤΟ BRAZILIAN της Στεφανίδου!!! Τατιάνα... δεν μας είχες πει ότι έχεις τέτοια προσόντα!!! (PHOTO)


Ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές για την Τατιάνα Στεφανίδου και τον Νίκο Ευαγγελάτο. Το ζευγάρι μαζί με τα παιδιά του, έκανε την τελευταία του καλοκαιρινή εξόρμηση με το σκάφος του.


 Αφού πέρασαν μερικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας στην Αλόννησο μόνο οι δυο τους, οι δυο δημοσιογράφοι επέστρεψαν στη Χαλκίδα για να περάσουν τις τελευταίες καλοκαιρινές του στιγμές οικογενειακώς.

Όπως μπορείτε να δείτε και από τις φωτογραφίες η οικογένεια πέρασε ξέγνοιαστες στιγμές με κολύμπι και ηλιοθεραπεία ενώ οι άντρες ασχολήθηκαν με το αγαπημένο τους χόμπυ, το ψάρεμα. Εντύπωση όμως έκανε το αποκαλυπτικό μαγιό της Τατιάνας Στεφανίδου, το οποίο όπως βλέπετε είναι brazilian. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια διαθέτει άψογη σιλουέτα και το φοράει χωρίς κανέναν δισταγμό....

markos.tv

ΣΟΚ: Πυροβόλησε άντρα η Madonna- Αντιδράσεις από όλο τον κόσμο

​Με άκρως προκλητική εμφάνιση και ένα όπλο στα χέρια ποζάρει η Madonna στο τρέιλερ του νέου φιλμ «Secret Project Revolution» το οποίο σκηνοθετεί μαζί με τον Steven Klein


Η βασίλισσα της ποπ στέκεται πάνω από άνδρες που κείτονται στο πάτωμα, ενώ προηγουμένως έχει πυροβολήσει έναν από αυτούς.

Οι φωτογραφίες και το τρέιλερ της ταινίας δόθηκαν στη δημοσιότητα μια ημέρα μετά το μακελειό στη ναυτική βάση Navy Yard, όπου ένοπλος άνδρας εισέβαλε με ημιαυτόματο όπλο και σκότωσε 12 ανθρώπους πριν πέσει και ο ίδιος νεκρός. Το ασπρόμαυρο βίντεο της Madonna προκάλεσε αντιδράσεις. Πολλοί υποστηρίζουν πως η σταρ, αύτη τη φόρα, το παράκανε.

Η Madonna πάντως όπως λέει, θέλει να φέρει έναν αέρα αλλαγής στον κόσμο μέσω της καλλιτεχνικής έκφρασης.
Enhanced by Zemanta

VIDEO - Μέλος του συγκροτήματος «Μέλισσες» παντρεύτηκε και η νύφη χορεύει… break dance ξέφρενα!

Έζησαν τον γάμο τους και με το παραπάνω! Όχι απλά χόρεψαν και γλέντησαν, αλλά… το «έκαψαν»!


Ο Παντελής Κυραμαριός, μέλος του συγκροτήματος «Μέλισσες» νυμφεύτηκε την αγαπημένη του την περασμένη Κυριακή στο Μαρμάρι της Εύβοιας.

 Ο γάμος τα είχε… όλα. 230 περίπου καλεσμένους οι οποίοι διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί λίγο πιο κάτω, το γλέντι που ακολούθησε ήταν… έξαλλο. 

Κάποια στιγμή σταμάτησαν οι πατροπαράδοτοι χοροί και ανέλαβαν οι Μέλισσες και ο Κώστας Δόξας. Το πάρτι ήταν ξέφρενο. 

Η νύφη πετούσε στα σύννεφα. Χορεύτρια γαρ δεν έχασε την ευκαιρία να δείξει και τις ικανότητές της στον χορό. Άρχισε να χορεύει breakdance, να ανοίγει τα πόδια της και να κυλιέται στο πάτωμα χωρίς να σκέφτεται ούτε το νυφικό ούτε τίποτα. 

Στον γάμο καλεσμένοι ήταν και ο Μύρωνας Στρατής με την Μαίρη Συνατσάκη.



ΒΙΝΤΕΟ-Τα γενέθλια του Γιώργου Κιμούλη

Ο Γιώργος Κιμούλης γεννήθηκε στον Πειραιά στις 18 Σεπτεμβρίου του 1956. Εμφανίστηκε για πρώτη φορά επαγγελματικά στο θέατρο το 1977 με τη θεατρική ομάδα "Ελεύθερο Θέατρο". 


Το 1986 δημιούργησε τη δική του θεατρική ομάδα, το "Σύγχρονο Θέατρο Αθήνας". Το 1996 ίδρυσε δραματική σχολή. Είναι μέλος του "Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών" -στο οποίο κατά το παρελθόν έχει διατελέσει και αντιπρόεδρος- και μέλος της "εταιρείας Ελλήνων Θεατρικών Συγγραφέων". 

Έχει παντρευτεί και έχει χωρίσει δύο φορές. Πρώτος του γάμος με την τραγουδίστρια Μαργαρίτα Ζορμπαλά και δεύτερος με την Ελληνίδα πολιτικό Μαρία Δαμανάκη, με την οποία απέκτησε την κόρη του, Μαριάννα.


Δείτε το βίντεο:





Πηγή: el.wikipedia.org

ΒΙΝΤΕΟ- Το μεγάλο παράπονο του Γιαννάτου

Την τελευταία του πνοή άφησε το βράδυ της Τρίτης ο ηθοποιός Μιχάλης Γιαννάτος, σε ηλικία 73 ετών, από ανακοπή καρδιάς, την ώρα που παρακολουθούσε τον ποδοσφαιρικό αγώνα.


Ο γιος του, Μιχάλης μίλησε για τον αγώνα του πατέρα του να συντηρήσει την οικογένειά του, για την συμμετοχή του σε μεγάλες παραγωγές του Χόλιγουντ, αλλά και για το μεγάλο του παράπονο, ότι δεν είχε την ανταπόκριση που έπρεπε η καριέρα του.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή "Μίλα"

ΒΙΝΤΕΟ- Τα γενέθλια της Ελένης Βιτάλη

Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 19 Σεπτεμβρίου του 1954 μέσα σε μουσική οικογένεια και μεγάλωσε ταξιδεύοντας από παιδί σε όλη την επικράτεια. 

Ο πατέρας της Τάκης Λαβίδας έπαιζε σαντούρι και η μητέρα της Λούση Καραγεωργίου ήταν τραγουδίστρια σε πανηγύρια. Έτσι, από μικρή μπαίνει και η ίδια στο χώρο των πανηγυριών, παρέα με τσιγγάνους μουσικούς και δημοτικούς οργανοπαίκτες. Αξιοσημείωτο στοιχείο είναι ότι ήδη από τις αρχές της δεκαετίας του 1960 το μπουζούκι είχε αρχίσει να διαδέχεται το σαντούρι.
Συνέπεια αυτών είναι η πολυσχιδής μουσική προσωπικότητα που είχε όταν αποφάσισε να λάβει μέρος στο φεστιβάλ τραγουδιού Θεσσαλονίκης (με το τραγούδι Χωρίς δεκάρα) και να μπει στο χώρο της δισκογραφίας. Κάνει την πρώτη δισκογραφική της εμφάνιση το 1973, στο πλευρό της Σωτηρίας Μπέλλου («Δεν περισσεύει υπομονή» Α. Κουνάδη-Β. Γκούφα), και με το «Αϊ γαρούφαλό μου» ως καθοριστικό στοιχείο στην ταυτότητά της (και την παράλληλη συμμετοχή στο Φεστιβάλ με τον «Μανωλιό») γίνεται αμέσως γνωστή. Με το ξεκίνημά της, η Βιτάλη φανερώνει το βασικό χαρακτηριστικό, που θα καθορίσει, εξ αρχής, την πορεία της: την συνύπαρξη εντός της, δύο κόσμων, συμπληρωματικών αλλά και συχνά αντιφατικών. Χαρακτηριστική είναι η μεγάλη έκταση και η χροιά της φωνής της.

Στις αρχές της δεκαετίας του 1980, δραστηριοποιείται στο λαϊκό τραγούδι συνεργαζόμενη με τους καλύτερους του είδους (Χρήστος Νικολόπουλος, Τ. Σούκας κ.ά.). Ταυτόχρονα συμμετέχει σε δουλειές έντεχνων συνθετών (Σταμάτης Σπανουδάκης, Νότης Μαυρουδής, Διονύσης Σαββόπουλος, Γιώργος Ανδρέου, Σταμάτης Κραουνάκης, Γιώργος Σταυριανός, Νίκος Πορτοκάλογλου κ.ά.) και ηχογραφεί επανεκτελέσεις ρεμπέτικων, παλιών λαϊκών και δημοτικών.

Το 1989 ηχογραφεί το «Απέναντι Μπαλκόνι» και το 1993 το «Ποιος φοβάται τη Βιρτζίνια Γουλφ» σε δικούς της στίχους και μουσική μπαίνοντας σε μια περίοδο ωριμότητας, που εν έτει 2000 με το άλμπουμ «Προσκήνιο» ανακεφαλαιώνεται.

Έχει κάνει πολλές εμφανίσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα και την Κύπρο, ενώ από τα πρώτα χρόνια της πορείας της κάνει συναυλίες στο εξωτερικό τραγουδώντας για τον απόδημο ελληνισμό. Το 1975παντρεύτηκε το μουσικό Βαγγέλη Ξύδη και το 1976 γέννησε τον γιο τους Νίκο Ξύδη, γνωστό τραγουδοποιό και παραγωγό της ελληνικής μουσικής και δισκογραφίας.

Δείτε το βίντεο:

ΦΩΤΟ- Η Χατζηβασιλείου με την μητέρα της


Οικογενειακές στιγμές περνάει η Βίκυ Χατζηβασιλείου λίγο πριν κάνει την πρεμιέρα της για τη νέα τηλεοπτική σεζόν με το «Πάμε Πακέτο». 


Η παρουσιάστρια ανέβασε μία φωτογραφία της με την μητέρα της στο instagram.


"Mπροστά στο Θερμαϊκό με τη μητέρα. Εδώ έμαθε μπάνιο όταν αυτή ήταν μικρή κι ο Θερμαϊκός καθαρός" σχολίασε.

Κάβουρα: Mε τον Νίκο περνάω τέλεια


Η ηθοποιός Βίκυ Κάβουρα μίλησε για την σχέση της με τον Νίκο Οικονομόπουλο.


"Μένουμε μαζί με τον Νίκο. Εξάλλου, αυτός είναι κυρίως ο λόγος που θάλω να μάθω να μαγειρεύω" αποκαλύπτει για την σχέση της με τον τραγουδιστή και συμπληρώνει: "Περνάω καλά μαζί με τον Νίκο. Η αλήθεια είναι ότι είμαστε ολόιδιοι στο χαρακτήρα. Από τότε που τον γνώρισα, είμαι στην πιο ήρεμη, γαλήνια και ευτυχισμένη φάση της συναισθηματικής μου ζωής".

"Νιώθω έντονη την επιθυμία να κάνω ένα παιδί. Πιο πριν είχα στο μυαλό μου ότι αυτός είναι ο προορισμός της γυναίκας και ότι αναγκαστικά κάποια στιγμή θα συμβεί. Τώρα το θέλω!" δηλώνει στο περιοδικό "ΕΓΩ! Weekly".



Πηγή: ΕΓΩ! Weekly

Jessa Hinton: Ένα καυτό κουνελάκι του «Playboy»

Η Hinton γεννήθηκε πριν από 29 χρόνια στο Λας Βέγκας, ξεκίνησε το μόντελινγκ στα 14 της χρόνια και έγινε γνωστή τον Ιούλιο του 2011 όταν το αντρικό περιοδικό «Playboy» την ανακήρυξε Playmate του μήνα.


Πρώην κουνελάκι του "Playboy" και νυν μοντέλο η εκρηκτική ξανθιά Jessa Hinton πόζαρε πρόσφατα για γνωστή εταιρεία εμφιαλωμένου νερού σε πολυτελές ξενοδοχείο στην Καλιφόρνια.

Η Hinton γεννήθηκε πριν από 29 χρόνια στο Λας Βέγκας, ξεκίνησε το μόντελινγκ στα 14 της χρόνια και έγινε γνωστή τον Ιούλιο του 2011 όταν το αντρικό περιοδικό «Playboy» την ανακήρυξε Playmate του μήνα. Οι άντρες βέβαια την ήξεραν δυο χρόνια πριν, από το 2009, που το ίδιο περιοδικό της έδωσε τον τίτλο Playboy Cyber Girl.

Η Jessa έχει 1.73 ύψος και χαρακτηριστικά γαλάζια μάτια. Η ίδια σε συνέντευξή της έχει πει ότι τρελαίνεται για γυμναστική και προτιμάει να κάνει χορό και γιόγκα. Εχει επίσης δηλώσει ότι είναι bisexual.
Enhanced by Zemanta

Δείτε τις κούκλες, κόρη και εγγονή, του Νίκου Μαστοράκη!


Μία φωτογραφία με τις πανέμορφες γυναίκες της ζωής του Νίκου Μαστοράκη δημοσίευσε η Espresso. 

Δείτε αγκαλιασμένες την κόρη και την εγγονή του γνωστού άνδρα της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου... Ισαβέλλα Μαστοράκη και Daphne Avalon



Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Η Μαίρη Συνατσάκη παθαίνει κρίσεις πανικού

Η εξομολόγηση της παρουσιάστριας


Στις κρίσεις πανικού από τις οποίες υποφέρει και στο πρόσφατο σχετικό περιστατικό που βίωσε μίλησε για ακόμα μια φορά ανοιχτά η Μαίρη Συνατσάκη.

«Οι κρίσεις πανικού (για τις οποίες έχουμε ξανασυζητήσει εδώ S02 Ep24) σε κάποιους ανθρώπους και σε μένα έρχονται και φεύγουν. Περνάς πιο ήρεμες περιόδους και κάποτε περνάς και πιο δύσκολες. Το κλειδί είναι να αποδεχθείς ότι είναι ένα κομμάτι σου, που θα χρειάζεται την φροντίδα σου και την εκπαίδευσή σου να τις χειρίζεσαι. Αυτό που σαν κλειδί ονομάζω την "αποδοχή" να ξέρετε το λέω και το γράφω με σχετική ευκολία, αλλά ακόμη δεν το έχω κάνει εγώ η ίδια» έγραψε, μεταξύ άλλων, η Μαίρη Συνατσάκη στο blog της στο MissBloom.gr.

Η Δέσποινα Βανδή επέστρεψε από Κύπρο

Μπήκε ξανά στο στούντιο


Το παρών στο 7ο Κυπρο-Ρωσικό γκαλά φιλανθρωπικού χαρακτήρα που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία για μία ακόμη χρονιά στους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου στη Λευκωσία έδωσε η Δέσποινα Βανδή, κάνοντας μια διαφορετική εμφάνιση από αυτές που την έχουμε συνηθίσει.
 
Με την επιστροφή της στην πρωτεύουσα, η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε ξανά στο studio, καθώς αυτές τις μέρες θα αποφασίσει μαζί με τον παραγωγό της, Γιάννη Δουλάμη ποιο τραγούδι από τα ήδη ηχογραφημένα θα βγει πρώτο στα ραδιόφωνα.

Το περιοδικό Hello δημοσίευσε φωτογραφία της τραγουδίστριας στο αεροδρόμιο λίγο πριν αναχωρήσει για την Κύπρο.

Λιάγκας – Σκορδά: Για φαγητό στη Μπαρμπαρήγου

Το ζευγάρι βγήκε για να δειπνήσει στο εστιατόριο της γνωστής τηλεμαγείρισσας, Αργυρώς Μπαρμπαρήγου


Μπορεί η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας να βρίσκονται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για το νέο πρωινό του ΑΝΤ1, αλλά τα Σαββατοκύριακά τους είναι εξολοκλήρου αφιερωμένα στους ίδιους και την οικογένειά τους.

Έτσι, μιας και μέσα στο περασμένο Σαββατοκύριακο ήρθαν στην Αθήνα από το Κιλκίς οι γονείς της παρουσιάστριας, Δημήτρης και Εύα για να δουν τον εγγονό τους, το ζευγάρι ξέκλεψε λίγο χρόνο για δύο και δείπνησε στο εστιατόριο «Παπαδάκης» της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου στο Κολωνάκι.

Εκεί, τους εντόπισε ο φωτογραφικός φακός του Hello, την ώρα που έφταναν στο κέντρο της Αθήνας.

Το πρωί της Κυριακής η οικογένεια Λιάγκα, εκμεταλλευόμενη την ηλιόλουστη μέρα, πήγε για μπάνιο στη Βουλιαγμένη. Ο 43χρονος παρουσιαστής κολύμπησε για αρκετή ώρα μαζί με τους γονείς του, ενώ αργά το μεσημέρι επέστρεψαν στο σπίτι, όπου τους περίμενε παραδοσιακό φαγητό από τα χεράκια της γιαγιάς!

Εγκυος (ξανά και ξανά) η Jennifer Aniston

Jennifer Aniston at the He's Just Not That Int...
Jennifer Aniston  (Photo credit: Wikipedia)

Η ηθοποιός από την πλευρά της δηλώνει εξοργισμένη από το δημοσίευμα λέγοντας πως κάτι τέτοιο είναι ένα χαρμόσυνο γεγονός και δεν θα είχε λόγο να το κρύψει. Απλά δεν καταλαβαίνει γιατί είναι τόσο ψευδή τα δημοσιεύματα


Στο πέρασμα των χρόνων δεκάδες δημοσίευματα έχουν δει το φως της δημοσιότητας με θέμα την εγκυμοσύνη της Jennifer Aniston. Ολα αποδείχτηκαν αναληθή. Αλλο ένα παρόμοι δημοσίευμα ήρθε σήμερα από το UsWeekly με τον στομφώδη τίτλο: «Το μεγάλο μυστικό της Jennifer. Είναι έγκυος». Η ίδια η ηθοποιός το αρνείται για ακόμα μια φορά λέγοντας: «Δεν είμαι έγκυος». 

Μάλιστα το περιοδικό που φαίνεται να έχει φαντασία αν οι ισχυρισμοί της Aniston είναι αληθείς έχει πλήρες ρεπορτάζ γράφοντας: «Μετά από χρόνια προσπαθειών η Jen τα κατάφερε και θα γίνει μαμά. Πως προετοιμάζεται για να υποδεχτεί το μωρό και γάμος στα σκαριά. Είναι ενθουσιάσμενη».

Η ηθοποιός από την πλευρά της δηλώνει εξοργισμένη από το δημοσίευμα λέγοντας πως κάτι τέτοιο είναι ένα χαρμόσυνο γεγονός και δεν θα είχε λόγο να το κρύψει. Απλά δεν καταλαβαίνει γιατί είναι τόσο ψευδή τα δημοσιεύματα.
Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...