Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Φώτο-ρετρό: Όταν η Ζέτα Μακρυπούλια ήταν 17 και ζούσε τον πρώτο της έρωτα!


Κόλαση η Ζέτα Μακρυπούλια στο θέατρο - Διχτυωτό καλσόν, μίνι εσώρουχο και εκρηκτικό μπούστο


Η Ζέτα Μακρυπούλια μας έχει συνηθίσει σε μακροχρόνιες σχέσεις από το παρόν μέχρι το παρελθόν...

Παντελής Παντελίδης: Τα παιδικά χρόνια, η πιο δύσκολη απόφαση της ζωής του και το Πολεμικό Ναυτικό

Αποκαλύψεις για πράγματα που δεν γνωρίζαμε για εκείνον κάνει ο Παντελής Παντελίδης σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του.


Ο τραγουδιστής μιλώντας για τα παιδικά του χρόνια αποκαλύπτει: 

VIDEO - Μάρα Δαρμουσλή: Από το μόντελινγκ στο θέατρο

Η Μάρα Δαρμουσλή μετά τη καριέρα της στο μόντελινγκ αποφοίτησε από Δραματική σχολή και ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει στο θέατρο.

Η ηθοποιός πλέον μίλησε στην κάμερα του Star για το αν έχει αγχωθεί για τις ενδεχόμενες αρνητικές κριτικές αλλά και για τη νευρική ανορεξία στα σκοτεινά μονοπάτια της οποίας περπάτησε και η ίδια.

Αθηνά Οικονομάκου: «Ίδρωνα, πίστευα ότι δεν θα αντέξω και ότι, από λεπτό σε λεπτό, θα καταρρεύσω»

Για τις δυσκολότερες στιγμές της ζωής της μίλησε η Αθηνά Οικονομάκου.
Η ηθοποιός παραδέχεται πως χρειάστηκε να ξαπλώσει στο ντιβάνι το ψυχολόγου καθώς για ένα διάστημα περνούσε κρίσεις πανικού. 

Σόφη Πασχάλη: Το κορίτσι… «λάστιχο»!

Δεν σταματάει να γυμνάζεται ούτε το Σαββατοκύριακο!


Λατρεύει τη γυμναστική που είναι και η δουλειά της άλλωστε. Από νωρίς σήμερα η Σόφη Πασχάλη έκανε σεμινάριο πάνω στην aerial yoga. 

Δάνης Κατρανίδης: «Κάθε βράδυ, αναμετριέμαι με τις ανεπάρκειές μου, σαν να παίζω για πρώτη φορά»

Ο Δάνης Κατρανίδης έχοντας διανύσει πολλά «χιλιόμετρα» στην υποκριτική εξομολογείται ότι έχει ακόμα τρακ όταν βγαίνει στο θεατρικό σανίδι.


«Εννοείται! Έχω την προσωπική μου αγωνία, να μη προδώσω τον ήρωα, κι όχι απλώς να βγω να κάνω τη δουλειά μου. Όχι μόνο για μένα! Για το θεατή. Διότι, ο

"Ο Τσαλίκης τώρα στο εμπορικό κέντρο μαζι με τα Παιδιά"

"Ο Τσαλίκης τώρα στο εμπορικό κέντρο μαζι με τα Παιδιά" έγραφε η  φωτό που ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


Ο τραγουδιστής που πάντα βρίσκεται στο πλευρό των φιλανθρωπικών οργανώσεων,  έκανε μια μοναδική εμφάνιση σε γνωστό εμπορικό κέντρο της Αθήνας το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου στις 4:00 το μεσημέρι. 

Το είπε: Η Φαίη Σκορδά ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος!

H Φαίη Σκορδά είναι έγκυος και επιτέλους το ανακοίνωσε...


Η παρουσιάστρια βρέθηκε χτες σε εκδήλωση που διοργάνωσε εταιρεία παιχνιδιών για να βοηθήσει τα παιδιά της Ελπίδας και εκεί ανακοίνωσε για πρώτη φορά πως είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της, ενώ όπως αποκάλυψε είναι πολύ νωρίς ακόμα για να γνωρίζει το φύλο...

Συγκεκριμένα ανέφερε:

B. Καγιά: Ετοιμάζεται για το χριστουγεννιάτικο εξώφυλλο γνωστού περιοδικού!

 Από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες εγχώριας showbiz και έχοντας κάνει πολλά χιλιόμετρα στο χώρο της μόδας, αποτελεί σίγουρα το ιδανικό πρόσωπο για το εξώφυλλο ενός περιοδικού. Η Βίκυ Καγιά θα είναι το κεντρικό πρόσωπο στο χριστουγεννιάτικο τεύχος του Adore σε μία προσεγμένη φωτογράφιση στην οποία ανέλαβε το styling ο Στέφανος Μάλαμας.

Ε. Φουρέιρα: Εκρηκτική και σέξι στην πρεμιέρα! Φωτογραφίες

Πρεμιέρα χθες στο Fever με πρωταγωνιστές τον Βασίλη Καρρά, τον Νίκο Οικονομόπουλο και την Ελένη Φουρέιρα!

To κέφι και τα λουλούδια έρεαν άφθονα τη χθεσινή βραδιά ενώ η Ελένη με την εκρηκτική της εμφάνιση στην πίστα, "έκοψε ανάσες"!

Η ξεχωριστή έκπληξη της Τατιάνας για τη γιορτή του γιου της Νικόλα!


Διπλή γιορτή είχε χθες στο σπίτι η Τατιάνα, που δεν σταμάτησε από το πρωί να δέχεται ευχές για τον Νίκο Ευαγγελάτο και τον γιο τους Νικόλα. Και ενόψει της ονομαστικής τους εορτής διοργάνωσε ένα όμορφο οικογενειακό παρτάκι για τα αγαπημένα της πρόσωπα.


Έχοντας στολίσει το σπίτι για τα Χριστούγεννα και σε μια ζεστή ατμόσφαιρα γεμάτη θαλπωρή, η γνωστή παρουσιάστρια και η οικογένειά της απόλαυσαν τη βραδιά. Μάλιστα, εκτός από τα δώρα στα τιμώμενα πρόσωπα υπήρξε και μια ξεχωριστή έκπληξη για τον μικρό Νικόλα.

Σίσσυ Φειδά: Πρώτες εικόνες από το Λονδίνο όπου θα περάσει τα Χριστούγεννα

Το υπέροχο Λονδίνο επέλεξε η Σίσσυ Φειδά για να περάσει τα φετινά Χριστούγεννα.


Και ήδη άρχισε να απολαμβάνει τις βόλτες της στην υπέροχα στολισμένη πόλη η οποία είναι πραγματικά πανέμορφη. 

Σοφία Δριστέλα: Η βασίλισσα των μπιζού


Μανία, υστερία, εμμονή. Αυτά είναι τα συναισθήματα που προκαλούν τα βραχιολάκια της Σοφίας Δριστέλα στις Ελληνίδες. Ολα ξεκίνησαν όταν η Κατερίνα Καινούργιου αποφάσισε να δωρίσει on air δέκα πολύχρωμα χειροποίητα βραχιόλια στην Ελένη Μενεγάκη. Εκτοτε, δεν υπάρχει κορίτσι ηλικίας από 5 έως 95 ετών που δεν τα έχει φορέσει

«Στην υγειά μας ρε παιδιά» με τον Γιώργο Μαργαρίτη


Μια ιστορία που αξίζει να την ακούσει κανείς, μια ανάμνηση που έχει τη μυρωδιά του χθες, μια κουβέντα που ανοίγει παράθυρο στο μέλλον. Πάντα υπάρχει αφορμή για να συναντηθούν οι παρέες, να υψώσουν το ποτήρι τους και να πουν: «Στην υγειά μας ρε παιδιά».


Tο Σάββατο 7 Δεκεμβρίου, στις 21:00, η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» και ο Σπύρος Παπαδόπουλος κάνουν ένα αφιέρωμα στον δημοφιλή λαϊκό ερμηνευτή Γιώργο Μαργαρίτη.  

Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Ανδριανού: Το θανατηφόρο τροχαίο του αδερφού της και οι εφιάλτες του πατέρα της

Η Άννα Ανδριανού σε συνέντευξή της μιλά για τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της!


Η Άννα Ανδιανού βίωσε τρεις απώλειες.

"Πρώτα «έφυγε» ο αδελφός μου, ύστερα η μητέρα μου και έπειτα ο πατέρας μου. Είναι η πιο οδυνηρή απώλεια ακριβώς επειδή ήταν ο τελευταίος. Μετά την... φυγή του ορφάνεψα. Αν δεν είχα τον άνδρα μου θα αισθανόμουν ξεκρέμαστη και μόνη. Ο αδελφός μου σκοτώθηκε πολύ νεαρός στην τελευταία τάξη του λυκείου με μηχανή. Η μητέρα μου πέθανε πολύ νέα από έναν πολύ άσχημο καρκίνο. Όταν ο πατέρας και η μητέρα σου καταρρέουν από μία ασθένεια ή από την ηλικία γίνεσαι εσύ γονιός τους. Και στις δύο απώλειες αισθάνθηκα σα να έχανα τα παιδιά μου. Βίωσα και άλλους αποχωρισμούς προσώπων πολύ αγαπημένων θείων που με μεγάλωσαν αλλά και αγαπημένων φίλων, όπως του Δημήτρη Ποταμίτη και της Μαλβίνα Κάραλη που υπήρξε και μέντορας μου"
.

Είναι ηθοποιός και η γλυκιά κόρη πασίγνωστου και αγαπημένου Έλληνα. Δείτε ποιου!


Στην πρόσφατη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Η Αφροδίτη με τη γούνα», με την Βίκυ Παπαδοπούλου και τον... Γιώργο Παπαγεωργίου, στο θέατρο Θησείον βρέθηκε ο φωτογραφικός φακός του entertv και συνάντησε πλήθος αγαπημένων προσώπων.

«Αννίτα SOS»: Αγαπημένη ηθοποιός μιλά για έρωτες απωθημένα, λάθος επιλογές και φιλίες που σημάδεψαν τη ζωή της.

Η εκπομπή «Αννίτα SOS» έρχεται στoν Alpha για να ανοίξει γραμμή επικοινωνίας, να δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα, να αναζητήσει δρόμους σε αδιέξοδα, να φέρει κοντά ανθρώπους που εκπέμπουν  στην ίδια συχνότητα και να εστιάσει στην  αισιόδοξη πλευρά της ζωής.


Το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου, στην εκπομπή θα φιλοξενηθεί μια γυναίκα του θεάματος που αγαπήθηκε ιδιαίτερα από τον κόσμο. Η αγαπημένη  ηθοποιός σε μια εξομολόγηση ζωής στην Αννίτα Πάνια, θα μιλήσει για συνεργασίες, έρωτες απωθημένα, λάθος επιλογές και φιλίες που σημάδεψαν τη ζωή της. 

ΔΕΙΤΕ: Ο άγνωστος αδελφός της Ζέτας Μακρυπούλια

 Ο άντρας που ποζάρει δίπλα από την Ζέτα Μακρυπούλια, δεν είναι άλλος από τον αδελφό της Αλκη. 


Ο 29χρονος άντρας, έχει κάνει ελάχιστες εμφανίσεις σε κοσμικές εκδηλώσεις όπως αναφέρει το ilovestyle, διατηρεί μπαρ στον Κεραμεικό εκεί

Πρωτοφανής βανδαλισμός: Έκλεψε κομμάτια της Πόρσε του Γουόκερ για να έχει ενθύμιο

Σαν να μη τρέχει τίποτα φωτογραφήθηκε με τα κλοπιμαία στο Instagram - Ο 18χρονος νεαρός συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 20.000 δολάρια


Λίγη ώρα μετά το τραγικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή του δημοφιλούς ηθοποιού του Χόλιγουντ, Πολ Γουόκερ, δύο νεαροί είχαν τη φαεινή ιδέα να κρατήσουν ένα… ενθύμιο από την κατεστραμμένη κόκκινη Πόρσε.

Δείτε την σέξι φωτογραφία που πόσταρε η Μαρία Κορινθίου!


Η Μαρία Κορινθίου είναι λάτρης των social media και συχνά – πυκνά «αναστατώνει» τους διαδικτυακούς της φίλους με τις σέξι φωτογραφίες που «ανεβάζει».

Κι όμως: το επώνυμο της Jennifer Lopez είναι… Muniz!

Ως Jennifer Lopez την ξέρει ο κόσμος όλος, όμως, επισήμως, το επίθετο της Λατίνας σταρ είναι… Muniz και για τον λόγο αυτό πάει ξανά στα δικαστήρια με τον πρώην σύζυγό της!


Η Jennifer και ο Marc Anthony χώρισαν το 2011 και τα χαρτιά του διαζυγίου κατατέθηκαν από τον τραγουδιστή τον Απρίλιο του 2012.

Το «ξέσπασμα» του Γιώργου Tσαλίκη με αφορμή τον θάνατο του Nelson Mandela

Πολλά φαίνεται πως έχει μαζέψει μέσα του το τελευταίο διάστημα ο Γιώργος Τσαλίκης για όλη αυτή τη κατάσταση που βιώνουμε και ξέσπασε!


Με αφορμή τον θάνατο Nelson Mandela η «έκρηξη» δεν άργησε νε έρθει! Ο ίδιος γράφει στην προσωπική του σελίδα στο twitter:

Αθηνά Οικονομάκου: “Δέχθηκα πολλές προτάσεις γάμου!”


Η πρωταγωνίστρια της σειράς του Mega, “Κλεμμένα Όνειρα”, αλλά και της θεατρικής παράστασης “Το Κτελ” Αθηνά Οικονομάκου μιλά στο Down Town Κύπρου για την ψυχανάλυση, τις επιλογές που έκανε στους κατά καιρούς συντρόφους της, ενώ δίνει τη δική της εκδοχή για το “χωρισμό από τον Ησαΐα Ματιάμπα” και τη “νέα της σχέση”.

Πριν από λίγες εβδομάδες χτύπησες ένα τατουάζ στο πόδι σου που έγραφε: “Με αγαπάω. Θα με προσέχω”...

“Ναι. Με το πέρασμα των χρόνων συνειδητοποίησα ότι δεν είχα εγώ τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή μου. Ήθελα, λοιπόν, κάνοντας αυτό το τατουάζ, να θυμίζω στον εαυτό μου ότι προτεραιότητα πρέπει να έχω εγώ και όχι οι άλλοι”.

Λύρας - Ζήνα: Ζουν για την κόρη τους!

Η μικρή Ηλέκτρα είναι όλη τους η ζωή


Ύστερα από μια εβδομάδα που πέρασαν στη Θεσσαλονίκη με αφορμή την έναρξη των εμφανίσεων της Πέγκυς Ζήνα και του Τάκη Ζαχαράτου στην Πύλη Αξιού, το ζευγάρι επέστρεψε στην Αθήνα.
 

Ωστόσο, κατά την παραμονή τους στην συμπρωτεύουσα, η 38χρονη τραγουδίστρια μαζί με τον 56χρονο μάνατζερ σύζυγό της και την 2 ετών κόρη τους Ηλέκτρα, διέμειναν σε γνωστό ξενοδοχείο της περιοχής Σφαγείων.

Ελευθερία Ελευθερίου: Δεν υπάρχει χρόνος να βρεθώ με τον Ανδρέα

«Μόνο μέσω email θα μπορούσε να μου κάνει πρόταση γάμου ο Ανδρέας»


Μιας και οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις είναι αρκετές, η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Ανδρέας Γεωργίου, με αποτέλεσμα να επικοινωνούν μόνο μέσω μηνυμάτων και μέσω Skype.

«Δεν υπάρχει χρόνος για την προσωπική μου ζωή. Ούτε για τον Ανδρέα, ούτε για την οικογένειά μου, ούτε για μένα. Χαίρομαι για την επιτυχία του. Έχει δουλέψει πολύ σκληρά και τα πάει πολύ καλά. Οι κόποι του ανταμείβονται», είπε η Ελευθερία, ενώ αποκάλυψε ότι υπάρχουν μέρες που δεν συναντιούνται καν.

«Υπάρχουν μέρες που δεν προλαβαίνουμε να επικοινωνήσουμε καθόλου ή στέλνουμε μόνο ένα μήνυμα για καληνύχτα. Η σχέση μας βασίζεται πάνω από όλα σε μια φιλία πολλών ετών. Γνωριζόμαστε οχτώ χρόνια. Δεν υπάρχουν παρεξηγήσεις μεταξύ μας και ο ένας καταλαβαίνει τον άλλον πολύ καλά», συνέχισε η νεαρή τραγουδίστρια.

«Τι να ρωτήσω τη Ζέτα; Αν είναι αληθινό το συνοικέσιο με τον Χατζηγιάννη»;

Ποιος παρουσιαστής το αναρωτήθηκε δημόσια;


Στο περιοδικό YOU, μεταξύ άλλων, σε συνέντευξή του ο Πέτρος Κωστόπουλος εξομολογήθηκε πως θεωρεί ότι δεν βγάζει το 100% του εαυτού του στις συνεντεύξεις κι ούτε θα το βγάλει διότι υπάρχει το θέμα του καθωσπρεπισμού στο πρωινό.

Γιώργος Βογιατζής: «Έχω πλύνει πτώματα σε νεκροτομείο για ένα μεροκάματο»


Σε συνέντευξή του ο ηθοποιός περιέγραψε όλα όσα πέρασε για να γίνει αυτός που είναι σήμερα.


Τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην αρχή της καριέρας του στο εξωτερικό θυμάται ο ηθοποιός Γιάννης Βογιατζής σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό το περιοδικό Full life. Όπως αποκάλυψε αναγκάστηκε να μείνει για ημέρες νηστικός, να κοιμηθεί σε ένα αμάξι για έξι μήνες και να πλύνει πτώματα για να ένα μεροκάματο...

ΒΙΝΤΕΟ - Κωστόπουλος προς Ουγγαρέζο: «Η μ@@@@ία πάει μέχρι ενός ορίου»

Νεύρα, πολλά νεύρα είχαν στο «Πρωινό Mou». Τόσα που κόντεψαν να «σφαχτούν» στον αέρα και με αφορμή τις δηλώσεις της Τατιάνας Στεφανίδου για τον Νότη Σφακιανάκη.


Όλα ξεκίνησαν όταν έπαιξαν το βίντεο με τις χθεσινές δηλώσεις της Τατιάνας κατά του Νότη για την τοποθέτησή του για την Χούντα. Τον λόγο πήρε αμέσως ο Πέτρος Κωστόπουλος λέγοντας : 

Συνεργασία-έκπληξη για τον Σάκη Ρουβά

Τραγουδάει μαζί με την Αρμένισσα Σιρουσό


Νέο τραγούδι για τον Σάκη Ρουβά με μία συνεργασία που θα συζητηθεί. Ο τραγουδιστής επέστρεψε και πάλι στο τραγούδι μετά από ένα καλοκαίρι όπου δοκιμάστηκε σε ρόλο ηθοποιού.

Τα ορθογραφικά λάθη του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης πρωταγωνιστεί σε διαφήμιση για γιαούρτι.


Το conceptείναι πρωτότυπο, αφού δεν έχουμε δει κάτι παρόμοιο μέχρι στιγμής. Ο σεναριογράφος έχει στο ενεργητικό του πολλές επιτυχίες και αυτή την φορά δεν υποδύθηκε κάτι άλλο πέρα από τον ίδιο του τον εαυτό. 

Κέλλυ Κελεκίδου: «Θα κάνω πλαστική από το κεφάλι και κάτω»

Η Κέλλυ Κελεκίδου έχει μιλήσει αρκετές φορές για την προσωπική της ζωή.


Η τραγουδίστρια αποκάλυψε στην κάμερα του star ότι με τον Νίκο Κουρκούλη είναι μια χαρά και πως αδιαφορεί για τα όσα γράφονται από την στιγμή που δεν επηρεάζουν το παιδί της. 

«Φως στο Τούνελ»: Με το πρώτο φως της μέρας αποκαλύφθηκε το θρίλερ…

Σκοτεινές υποθέσεις ζητούν φως. Καλυμμένα ίχνη και μυστικά έρχονται στην επιφάνεια.
Θα εντοπιστούν οι μάρτυρες – κλειδιά; Θα ανοίξουν τα κλειστά στόματα; Θα εξιχνιαστεί το μυστήριο;


Ο γρίφος είναι για δυνατούς λύτες. Η λύση του είναι επιτακτική γιατί τίποτα δεν πρέπει να μένει στο σκοτάδι.

Την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου, στις 23:00, η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» και η Αγγελική Νικολούλη ερευνούν την εξαφάνιση μιας γυναίκας. Μία σκοτεινή  ιστορία που έχει παγώσει τη μικρή κοινωνία έξω από την Αθήνα.

Με το πρώτο φως της μέρας αποκαλύφθηκε το θρίλερ…

«Stars System»: H εκρηκτική είσοδος του Άρη στον Ζυγό και πως αυτή θα επηρεάσει κάθε ζώδιο.

Ο δρόμος για τα αστέρια ξεκινάει από εδώ! 


Ζώδια, πλανήτες, εκλείψεις, συναστρίες… Τι κρύβουν; Τι μας επιφυλάσσουν; Πώς μας επηρεάζουν;
Η Άση Μπήλιου έχει τις απαντήσεις και τις μοιράζεται μαζί μας, για έβδομη χρονιά, μέσα από τον Alpha. 


Το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου, στις 14:15, η Άση Μπήλιου φιλοξενεί τη Σμάρω Σωτηράκη και αναλύουν την

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

«Καυτά» φιλιά σε δημόσια θέα!

Έχουν κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένοι!


Ο λόγος για την Κατερίνα Καινούργιου και τον σύντροφο της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, οι οποίοι τους τελευταίους μήνες διανύουν την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους! 

Ευαγγελία Αραβανή: «Δεν με βλέπω και λέω «φτου σου κορίτσι μου». Έχω τις ανασφάλειές μου»

Ποια είναι η σχέση που έχει η Ευαγγελία Αραβανή με τον καθρέφτη της;


«Έχω νορμάλ σχέση με τον καθρέφτη μου για τα βασικά πράγματα που τον χρειαζόμαστε όλοι. Υπάρχουν φορές που αισθάνομαι όμορφη και άλλες που βρίσκω πράγματα που δεν μου αρέσουν όπως όλες οι γυναίκες. Δεν με βλέπω και λέω «φτου σου κορίτσι μου». 

Διαφημίζει το Pretty Bra αλλά δε φοράει σουτιέν [εικόνα]


Στη διαφήμιση του Pretty Bra πρωταγωνιστούν κυρίως γυναίκες μέσης ηλικίας και γιαγιάδες, αλλά υπάρχει και ένα νεανικό πρόσωπο που κρατάει τα μπόσικα, φαίνεται όμως πως δεν προτιμά να φορέσει το προϊόν που διαφημίζει, αλλά επιλέγει να μη φορά γενικότερα σουτιέν.

Όταν η Πηνελόπη Αναστασοπούλου προβάρει τα ρούχα του pole dancing

Έβαλε τα καυτά κολλητά σορτσάκια και τα μπουστάκια και έδειξε τι μπορεί να κάνει με το στύλο


Ηθοποιός, τραγουδίστρια και με ικανότητες στο χορό. Ο λόγος για την Πηνελόπη Αναστασοπούλου που έχει... αδυναμία στο pole dancing.
 

Η Πηνελόπη έκανε πρόσφατα μια φωτογράφηση για να προωθήσει τα ρούχα της εταιρείας RAD που είναι ειδικά φτιαγμένα για αυτού του είδους το χορό.

Αποστόλης Τότσικας: «Δεν υπάρχει το κεφάλαιο "γυναίκες" για εμένα»

Έχει βρει τη μία και μοναδική


Δεν του αρέσει να μιλάει για την προσωπική του ζωή, ωστόσο έχει ξεκαθαρίσει ότι είναι ερωτευμένος με τηΡούλα Ρέβη και απολύτως ευτυχισμένος. 


Σε συνέντευξή του στο κυπριακό περιοδικό Omikron δήλωσε: «Μη με ρωτάς για γυναίκες, δεν υπάρχει αυτό το κεφάλαιο για μένα. Το μόνο κεφάλαιο είναι αυτό που βλέπεις εδώ απέναντι, η Ρούλα! Όταν βγαίνω έξω, με κοιτούν, όπως κοιτάζει κάποιος έναν άνθρωπο που πιθανόν να θαυμάζει. Ως εκεί όμως, δεν πάει παρακάτω το πράγμα, δε με φλερτάρουν, αν εννοείς αυτό. Απλά κοιτάζουν, μιλούν μεταξύ τους και σχολιάζουν. Ε, ωραίο είναι αυτό, κάτι σαν επιβεβαίωση, που όλοι οι άντρες χρειαζόμαστε. Είναι στη φύση μας. Αυτό, όμως, δε σημαίνει ότι πρέπει να κοζάρεις τη μία και την άλλη. Καλό είναι να είσαι και σοβαρός».

Μέμος Μπεγνής: «Δεν θα δηλώσω τι είμαι online»

Ο ηθοποιός μιλάει για το θέμα που είχε προκύψει σχετικά με τον σεξουαλικό του προσανατολισμό...


Ο Μέμος Μπεγνής ήταν ο καλεσμένος του Γιώργου Λιάγκα το πρωί της Πέμπτης και ο παρουσιαστής θέλησε να ρωτήσει -μεταξύ άλλων- σχετικά με τον ντόρο που είχε δημιουργηθεί για τις σεξουαλικές προτιμήσεις του ηθοποιού.

Α. Καμηλά: Η κρίση στο γάμο της και τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε μόνη της!

Μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες που πέρασαν από το χώρο του μόντελινγκ εξομολογείται... Η Αλέκα Καμηλά μιλά στο “ΕΓΩ!” για το πως έγινε ξαφνικά μητέρα, το ρίσκο που πήρε να ακολουθήσει τον σύζυγό της στην Αμερική, τα τρία της παιδιά, τα προβλήματα που αντιμετώπισε, αλλά και την “επανεκκίνηση” στο γάμο της.


Μιλώντας αρχικά για το γάμο με τον Πέντζα Στογιάκοβιτς ανέφερε:“Αυτόν τον καιρό συστηνόμαστε από την αρχή με τον Πέντζα. Αυτό που ζούμε είναι κάτι πολύ ενδιαφέρον και συγκλονιστικό που μου δίνει ζωή”.

Όταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη έπεσε από τον πρώτο όροφο 30 χρόνια πριν!


Ήταν Δευτέρα 11 Απριλίου του 1983 όταν μεγάλη απογευματινή εφημερίδα κυκλοφόρησε στα περίπτερα με πρωτοσέλιδο την λαμπερή πρωταγωνίστρια και με τίτλο : «Η Βουγιουκλάκη έπεσε από τον πρώτο όροφο»

Ματιάμπα – Στρατής: Ποιος έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από άντρα;

«Φυσικά και μου την έχουν πέσει, πολύ μέσω social media», αποκάλυψε ο Μύρωνας Στρατής


Ακόμα και για το αν έχουν δεχθεί κάποια στιγμή σεξουαλική παρενόχληση από άντρα μίλησαν ο Μύρωνας Στρατής και ο Ησαΐας Ματιάμπα, που ήταν καλεσμένοι στα «Καρντάσιανς», το βράδυ της Τετάρτης.

Η «θεατρική» εμφάνιση του Αργύρη Αγγέλου – Δείτε πως συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός τον ηθοποιό!


Ο φωτογραφικός φακός του entertv.gr, συνέλαβε τον Αργύρη Αγγέλου στα παρασκήνια της θεατρικής παράστασης «Annie» στην οποία πρωταγωνιστεί, με νέο λουκ!

«Θεωρώ γελοίο ένας άνθρωπος το 2013 να είναι κομματοποιημένος», λέει ο Νίκος Βέρτης

«Καλώς ή κακώς, μια μερίδα κόσμου που μας ακολουθεί και μας πιστεύει επηρεάζεται από τις απόψεις που εκφέρουμε»


Για τις πολιτικές απόψεις που εκφράζονται από εκπροσώπους του καλλιτεχνικού κόσμου, για τα talent shows, αλλά και για το ενδεχόμενο δημιουργίας οικογένειας o Νίκος Βέρτης.

Σφακιανάκης προκαλεί ξανά: «Η δικτατορία του Παπαδόπουλου θα είχε αίσιο τέλος για την Ελλάδα»

Σε νέες προκλήσεις εις βάρος του δημοκρατικού πολιτεύματος προχώρησε ο Νότης Σφακιανάκης, ο οποίος σε συνέντευξή του που προβλήθηκε τη νύχτα της Τετάρτης στον ΣΚΑΪ δήλωσε μεταξύ άλλων: «Η δικτατορία του Παπαδόπουλου θα είχε αίσιο τέλος για την Ελλάδα αν δεν την έριχναν».


Ο Σφακιανάκης παραλλήλισε επίσης τη δολοφονία Τεμπονέρα με τη δολοφονία Φύσσα, για να συμπεράνει ότι και η ΝΔ είναι εγκληματική οργάνωση εφόσον ο δράστης Καλαμπόκας ανήκε στην ΝΔ. «Αν η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση λόγω Φύσσα, τότε είναι και η ΝΔ λόγω Τεμπονέρα!» ισχυρίστηκε.

Δούκισσα Νομικού: Δεν θα έβαφα τα μαλλιά μου μαύρα για να μη μοιάζω στην Ζέτα

«Το κανάλι με επέλεξε έτσι όπως είμαι, δεν θέλησε να με αλλάξει και φυσικά ούτε εγώ το θέλω»


Για την παρουσιάση του «Dancing With The Stars», όσα έχουν γραφτεί για εκείνη, αλλά και πολλά άλλα μίλησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό η Δούκισσα Νομικού.

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Χατζηγιάννης για Σφακιανάκη: «Οι καλλιτέχνες δεν πρέπει να τοποθετούνται σκληρά πολιτικά»

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης σχολίασε στην κάμερα του «Πρωινού» την στάση της Δέσποινας Βανδή και τις δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη που τάχθηκε υπέρ της Χρυσής Αυγής!

Νίκος Αναδιώτης-Βασιλική Σταματοπούλου: Το ατύχημα πριν από τις γιορτές

​Τα πιο τρυφερά Χριστούγεννα της ζωής τους ετοιμάζονται να περάσουν, ο Νίκος Αναδιώτης και η σύντροφός του Βασιλική, δυο μήνες μετά τη γέννηση του γιού τους.


Δυστυχώς όμως ένα ατύχημα αναστάτωσε τη ζωή τους.

Ο. Τζιόβας: Νέος έρωτας στη ζωή του!

Ξανά ερωτευμένος φαίνεται πως είναι ο Ορέστης Τζιόβας. Ο γνωστός ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην παράσταση “Το σπίτι του Φρανκενστάιν” βρέθηκε με την αγαπημένη του στο θέατρο και ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε σε τρυφερά τετ α τετ.

Έλ. Ασημακοπούλου: Έκανε εγκαίνια έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της και διάσημες φίλες!

Εγκαίνια είχε το βράδυ της Τρίτης στο μαγαζί της, στον Ωρωπό, η Έλενα Ασημακοπούλου. Η γλυκιά ηθοποιός αποφάσισε να κάνει ένα νέο επιχειρηματικό βήμα, θέλοντας να εκμεταλλευτεί τον ελεύθερο χρόνο της. Όπως είπε και πριν λίγες ημέρες στο TLIFE, αυτό δεν σημαίνει για εκείνη ότι σταματά την υποκριτική αφού δηλώνει αποφασισμένη να τα συνδυάσει και τα δύο! 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...