Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

Μάρλον Μπράντο: Αχαλίνωτος για σεξ με όλες και... όλους

Τον αχαλίνωτο και διαστροφικό χαρακτήρα του Μάρλον Μπράντο αποκαλύπτει ένα νέο βιβλίο που θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο μήνα. Οπως ισχυρίζεται ο συγγραφέας Ρόμπερτ Σέλερς στο «Hollywood Hellraisers», ο «Νονός» ήταν τόσο άτακτος μικρός που οι γονείς του τον έδεναν, ενώ όταν ενηλικιώθηκε, είχε ασίγαστη σεξουαλική επιθυμία τόσο για γυναίκες όσο και για άντρες.

Ως ομοφυλόφιλοι εραστές του κατονομάζονται ιερά τέρατα της σοουμπίζ, όπως ο Τζέιμς Ντιν, ο Ροκ Χάντσον, ο Μοντγκόμερι Κλιφ και ο Μπαρτ Λάνκαστερ. Σύμφωνα με πηγή από τον εκδοτικό οίκο που ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το βιβλίο, ο Μπράντο περιγράφεται ως ένα «ανεξέλεγκτο παιδί». «Ηταν τόσο άτακτος, όταν μεγάλωνε στην Ομάχα της Νεμπράσκα, που οι γονείς του τον πήγαιναν στο νηπιαγωγείο δεμένο με λουρί» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Τα πρώτα του ερωτικά σκιρτήματα ήταν δε τόσο έντονα που ενώ ακόμα δεν είχε μπει καλά-καλά στην εφηβεία, πήγαινε κάθε βράδυ στο κρεβάτι της 18χρονης νταντάς του και κοιμόταν μαζί της γυμνός. Στα 18 του, όταν τον απέβαλαν από τη Στρατιωτική Ακαδημία Shattuck στην οποία φοιτούσε, ακολούθησε τις αδερφές του στη Νέα Υόρκη. Εκεί άρχισε να καπνίζει μαριχουάνα, να πηγαίνει με διαφορετική γυναίκα κάθε βράδυ, αλλά και να κάνει μαθήματα υποκριτικής με την Στέλλα Αντλερ, που τον έβρισκε ακαταμάχητο.

«Η ηθοποιία λειτούργησε σαν λάδι στη φωτιά της αχαλίνωτης συμπεριφοράς του» αναφέρουν οι πληροφορίες. «Ακόμα και παρουσία μεγάλων ηθοποιών ακουμπούσε τα απόκρυφά του, σκάλιζε τη μύτη του ή ουρούσε στα σκηνικά» αποκαλύπτει το βιβλίο. Αυτά όμως δεν θάμπωναν τη γοητεία που ασκούσε στις γυναίκες.

Στα 20λεπτα διαλείμματα στο καμαρίνι του προλάβαινε να κάνει σεξ με καλλονές όπως η Ινγκριντ Μπέργκμαν, η Τζόαν Κρόφορντ και η Μάρλεν Ντίντριχ, ενώ στην ταινία «Λεωφορείο ο Πόθος» ξεκίνησε και το ειδύλλιό του με τη Μέριλιν Μονρόε. Ο Μπράντο καυχιόταν γι’ αυτές τις επιτυχίες του αλλά και για τη γοητεία που ασκούσε στους άντρες, καθώς δεν ντρεπόταν και για τις ομοφυλοφιλικές του σχέσεις.
Enhanced by Zemanta

Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Ο Ψινάκης απαντά για την μεταγραφή του

Μεταγραφή στο Mega ή παραμονή στον ΑΝΤ1 και παρουσιαστή σε εκπομπή με φάρσες θέλουν τα δημοσιεύματα τον Ηλία Ψινάκη. Ο μάνατζερ και κριτής ταλέντων μίλησε στην κάμερα του Star και απάντησε σε όσα ακούγονται!

«Θα δω πού θα πάω», ήταν η απάντηση του Ηλία μετά το επιτυχημένο (και στην τηλεθέαση) πέρασμά του από τον «Όμορφο Κόσμο» του Mega. Προς το παρόν, λοιπόν, ο μάνατζερ μόνο το πού θα πάει για... διακοπές σκέφτεται!

«Τώρα τελειώσαμε το μπάχαλο του χειμώνα, εγώ ακόμα συζητάω. Θέλω να ξεκουραστώ πρώτα», πρόσθεσε και μας αποκάλυψε ότι το καλοκαιράκι θα βρεθεί σε Τόκιο, Νέα Υόρκη και ελληνικά νησούλια. Έτσι θα κάνει «περισυλλογή» ο Ηλίας και θα σκεφτεί το επόμενο επαγγελματικό του βήμα...

Τα στελέχη του ΑΝΤ1, πάντως, πρότειναν στον μάνατζερ δική του εκπομπή με φάρσεςκαι στα δύο ραντεβού που είχαν του έταξαν λαγούς με πετραχήλια. «Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο, το πρώτο του μέλημα είναι το "ταλέντο" και κοιτάμε μήπως κάνουμε και κάτι ακόμα», είπε η Κατερίνα Γκαγκάκη στο «10 με 1 μαζί» για το μέλλον του Ηλία.

Την εν λόγω πρόταση επιβεβαίωσε και ο ίδιος, προσθέτοντας: «είναι κάτι που μου κάνει κέφι, γιατί έχει χιούμορ και με την ταλαιπωρία που περνάει ο κόσμος έχει ανάγκη από λίγο γέλιο να ξεχαστεί».


Δείτε τις απαντήσεις του Ηλία!

Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Η Άννα Βίσση παθαίνει αμνησία

Με καπελάκι - καβουράκι και ανανεωμένη διάθεση την «έκανε» για Αυστραλία η Άννα Βίσση, που μίλησε στην κάμερα του Star για την επερχόμενη δισκογραφική συνεργασία με τον Νίκο Καρβέλα και την συμμετοχή της σε γνωστή τηλεοπτική σειρά!

«Θα γελάσετε πολύ... υποτίθεται ότι χτυπάω σε ένα κλαδί και έχω πάθει αμνησία», μας αποκάλυψε για την συμμετοχή της στο σίριαλ του Mega «Μίλα Μου Βρώμικα», ενώ πρόσθεσε πως στο ίδιο επεισόδιο θα δούμε και την αδερφή της, Νίκη!

Το επεισόδιο θα προβληθεί την Πέμπτη, οπότε η Άννα θα βρίσκεται στην Αυστραλία. Πάντως, δεν ανησυχεί που δεν θα είναι εδώ για να το δει, καθώς έχει... εξουσιοδοτήσει τον Νίκο Καρβέλα να το γράψει σε βίντεο για να το απολαύσει μόλις επιστρέψει.

Άννα και Νίκος, πάντως, δεν θα δουν μόνο το «Μίλα Μου Βρώμικα» μαζί, αφού στα σκαριά είναι η δισκογραφική τους συνάντηση, μετά από τις επιτυχίες που έκαναν οι δυό τους στο παρελθόν.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια δεν θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά της για το τι ετοιμάζουν. «Θα τα δείτε αυτά, θα τα δείτε. Αφήστε να προκύψει κάτι σαν έκπληξη», μας είπε χαρακτηριστικά.

Η Άννα θα βρίσκεται στην χώρα των καγκουρό για περίπου 2 εβδομάδες, όπου θα δώσει σειρά συναυλιών. «Το ταξίδι είναι κουραστικό, αλλά θέλω πολύ να πάω στην Αυστραλία. Είναι πολύ ωραίο κόσμο και, γενικά, είναι πολύ ωραίο να πηγαίνεις στην άλλη άκρη του κόσμου και να σε περιμένουν με ενθουσιασμό», είπε η ίδια.

 Δείτε τις αποκλειστικές δηλώσεις στην κάμερα του Star

Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

Μ. Χατζηγιάννης: «Σύντομα θα παντρευτώ»!

Με διάθεση αρκετά αποκαλυπτική, ο Μ. Χατζηγιάννης δίνει μία συνέντευξη στο VetoMag που θα συζητηθεί πολύ.

Ο Μιχάλης λοιπόν είναι πολύ στα πάνω του, όχι μόνο στην επαγγελματική του, αλλά και στην προσωπική του ζωή. Μπορεί να χώρισε από τη Δέσποινα Ολυμπίου, αλλά δεν τα έβαψε μαύρα. Αντιθέτως θα λέγαμε!!!

«Είμαι αρκετά ερωτευμένος», δηλώνει στη συνέντευξή του, αλλά δεν μας αποκαλύπτει με ποια. Όλο και φουντώνουν πάντως οι φήμες ότι το νέο πρόσωπο στη ζωή του είναι η Θάλεια Προκοπίου.

Άλλωστε όπως λέει και ο ίδιος: «Είχα πάντα μια αδυναμία στις μελαχρινές».

Και οι εξομολογήσεις δεν περιορίζονται εδώ. Ο γνωστός τραγουδιστής αποκαλύπτει ότι είναι πολύ κοντά η ώρα που θα ανέβει επιτέλους τα σκαλιά της εκκλησίας.

«Τώρα που έχω ηρεμήσει λίγο μέσα μου, νομίζω ότι ο γάμος είναι μία από τις προτεραιότητές μου. Είμαι στα βήματα μιας απόφασης που νιώθω ότι δεν είναι μακριά», λέει.

Δηλώνει μάλιστα έτοιμος να γίνει και μπαμπάς!!!! «Νομίζω ότι μετά τον έρωτα και το γάμο, τα παιδιά είναι η λογική εξέλιξη. Στα τριάντα μου είμαι μάλλον έτοιμος να γίνω πατέρας, αν και έχω μια μεγαλύτερη αδελφή, που προηγείται».

Κοίτα να δεις που με άλλην τον περιμέναμε να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και μας την έκανε την έκπληξη ο Μιχάλης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...