Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Α. Γεωργούλης: “Πέρασα τρία χρόνια κατάθλιψη για έναν έρωτα!”

Μπορεί από την αρχή της καριέρας του να χαρακτηρίστηκε ως sex symbol και γόης, αλλά ακόμη και ο Αλέξης Γεωργούλης έχει δυσκολευτεί να διαχειριστεί ένα χωρισμό του.
 

Σε συνέντευξή του στο Thema People, ο γνωστός ηθοποιός που εμφανίζεται στο θέατρο “Ροές” με την Αννίτα Κούλη αποκάλυψε πως έχει περάσει τρία χρόνια κατάθλιψη για μια σχέση που τελείωσε.


“Ναι έχω περάσει και εγώ σαν άνθρωπος τα δράματά μου... Επί τρία χρόνια. Πονάει πάρα πολύ. Είναι ένα τεράστιο σχολείο από την άλλη. Εκεί συνειδητοποίησα πώς τα συναισθήματα δεν έχουν χρόνο. Επί τρία χρόνια ο πόνος ήταν ίδιος και ξαφνικά έγινε ένα κλικ μέσα σε μια στιγμή και όλα άλλαξαν”.

Ακόμη, ο γνωστός ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι το πιο δύσκολο περιστατικό της ζωής του ήταν, όταν, ενώ βρισκόταν στην Αμερική για τρεις μήνες έμαθε ότι ο πατέρας του έχει καρκίνο στο ήπαρ. “Αν δεν έφευγα άμεσα υπήρχε περίπτωση να μην τον ξαναδώ. Ήμουν στην Αμερική, η επικοινωνία ήταν δύσκολη και αυτό με τρέλανε. Δεν ήξερα τι να κάνω. Τα χέρια μου ήταν δεμένα. Δεν μπορούσα να έχω σωστή επικοινωνία και επαφή για να καταλάβω την εικόνα”.

Τέλος, για τον τίτλο του γόη δήλωσε: “Με το που έγινα γνωστός πήγαν να μου φορέσουν την ταμπέλα του “ωραίος”, “Sex symbol”, ένα πράγμα του τύπου “είμαι ο γιος του γαμάω και δέρνω”. Αυτή η ταμπέλα περιορίζει ακόμη και το ίδιο σου το προσωπείο”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...