Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Δείτε ποιον γοητευτικό άνδρα φιλάει η Κατερίνα Στικούδη! Δείτε photo!

Είναι κούκλα, ταλαντούχα και τραγουδίστρια. 

Η Κατερίνα Στικούδη απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό του entertv.gr στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο να διασκεδάζει, αλλά και να...
φιλάει έναν γοητευτικό και ταλαντούχο τραγουδιστή.


Σοκ: Στην Αγγλία κορυφαίος Έλληνας τραγουδιστής με όγκο στο κεφάλι!

Όταν το έμαθα σοκαρίστηκα. Και ξέρετε γιατί; Διότι ο πρωταγωνιστής μας έχει περάσει για μια ακόμη φορά την αρρώστια την κακιά στο παρελθόν και την έχει κερδίσει. 

Και να που επιβεβαιώνονται οι παλιότεροι όταν λένε ότι «Η αρρώστια αυτή κοιμάται. Δε τη νικάς ποτέ. Και όταν γουστάρει επανέρχεται». Είναι ένας από τους πιο γνωστούς Έλληνες τραγουδιστές. Το όνομά του έχει συνδεθεί με τις μεγαλύτερες ερωτικές επιτυχίες. Επιτυχίες που έχει ερμηνεύσει τόσο ο ίδιος αλλά και συνάδελφοί του. Low profile ως χαρακτήρας, αν και στο παρελθόν είχε προκαλέσει σχόλια με το βαρύγδουπο χωρισμό του από πασίγνωστη τραγουδίστρια, τα τελευταία χρόνια, έχει αποφασίσει να μιλάει μόνο με τα τραγούδια του.

Σύμφωνα με τη συνάδελφο Σπυριδούλα Κάμπου «η αποχή του τον τελευταίο χρόνο από τα μουσικά δρώμενα έχει να κάνει με ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει… με την κατάσταση να είναι πλέον κρίσιμη.. Η διάγνωση των γιατρών, σύμφωνα με τις φήμες, θα τον οδηγήσουν σε λίγες μέρες στο Λονδίνο για μια πολύ σοβαρή εγχείρηση, για να του αφαιρεθεί ο όγκος που έχει δημιουργηθεί στην περιοχή γύρω από τον εγκέφαλο.

Στο πλευρό του θα έχει την εδώ και μερικά χρόνια σύντροφο του αλλά και τον αγαπημένο του γιο… Για την ώρα και επειδή αφορά ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα, φτάνει να του ευχηθούμε να πάνε όλα καλά και να επιστρέψει νικητής από αυτό το τόσο «λεπτό» ταξίδι για την ζωή του».

http://blogs.gossip-tv.gr

Ο... ξαφνικός γάμος της τραγουδίστριας και του επιχειρηματία! (Φωτό)


Πήραν τη μεγάλη απόφαση: Αρραβώνας και σχέδια γάμου! Η όμορφη τραγουδίστρια και ο επιχειρηματίας ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, όπως αποκαλύπτει...
η Reallife!


Το ταξίδι-εξπρές, η ρομαντική βραδιά και το δαχτυλίδι ως σύμβολο αιώνιας πίστης.

Η όμορφη τραγουδίστρια Έλενα Παπαρίζου και ο επιχειρηματίας Ανδρέας Καψάλης ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.


O πρώην σύντροφος της Νανάς Παλαιτσάκη μετά τον χωρισμό τους αναζήτησε στέγη σε ξενώνα αστέγων!


Δύσκολες ώρες δείχνει να βιώνει ο πρώην σύντροφος της Νανάς Παλαιτσάκη, Άλεξ Κρητικός, μετά τον χωρισμό τους.

Μην έχοντας πού να μείνει, σύμφωνα με τη News, απευθύνθηκε μέχρι και σε ξενώνα αστέγων για να μείνει. Μετά από σχέση τρεισήμισι χρόνων, το ζευγάρι χώρισε και ο ηθοποιός, ο οποίος είναι άνεργος εδώ και καιρό, έπρεπε να βρει κάπου να μείνει, καθώς έφυγε από το σπίτι της δημοσιογράφου στου Παπάγου όπου ζούσαν μαζί.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, τον πρώτο καιρό έμενε σε σπίτια φίλων όμως δεν μπορούσε να το συνεχίσει καθώς εκείνοι τον εξυπηρετούσαν για λίγο διάστημα. Έτσι, μην έχοντας πού να πάει, φέρεται να ζήτησε στέγη σε ξενώνα αστέγων της Αθήνας, όπου όμως, λόγω της οικονομικής κρίσης οι θέσεις έχουν καλυφθεί. Οι αρμόδιοι, πάντως, του υποσχέθηκαν πως αφού ακολουθήσει τη διαδικασία που απαιτείται (ιατρικές εξετάσεις κλπ.) θα βρεθεί κάποια λύση. Όσο για τις σχέσεις του με την δημοσιογράφο, παραμένουν ψυχρές μετά τον χωρισμό τους.

Πηγή: gossip-tv

Ε. Μενεγάκη: Για πού ταξιδεύει ντυμένη καπετάνιος;


Ταξιδάκι με το πλοίο φαίνεται πως επέλεξε να κάνει και αυτό το Σαββατοκύριακο η Ελένη Μενεγάκη. Η γνωστή παρουσιάστρια παρόλο που είναι λίγο κρυωμένη έφυγε για την ανοιξιάτικη απόδρασή της.

Η ωραία Ελένη που πηγαινοέρχεται τα Σαββατοκύριακα στην Άνδρο, όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο του αγαπημένου της και περνά όμορφες και χαλαρές στιγμές κοντά του, ταξίδεψε με το καραβάκι.

Η ίδια, μάλιστα, βρέθηκε στη γέφυρα του πλοίου με το οποίο ταξιδεύει, φόρεσε το καπέλο του καπετάνιου και πόζαρε όλο χάρη κρατώντας το το τιμόνι. Λίγο αργότερα ανέβασε τη φωτογραφία της στο twitter και ρώτησε τους φίλους της αν της πηγαίνει το λουκ “καπετάνιου”.

Αξίζει να αναφέρουμε πως αν και είναι λίγο αρρωστούλα, δεν ήθελε να μείνει σπίτι. Ενημερώνοντας, άλλωστε τους φίλους της πως λόγω προβλήματος υγείας παίρνει αντιβίωση, αποκάλυψε πως δεν θα έχανε με τίποτα μία τέτοια μέρα.

Δες φωτογραφίες:

Φ. Σκορδά: Τα δεύτερα γενέθλια του γιου της και το ωραιότερο ξύπνημα της ζωής της!


Η καλύτερη χρονιά της Φαίης Σκορδά είναι αυτή καθώς έπειτα από τρεις συνεχόμενες σεζόν στην πρωινή ζώνη είναι πιο ώριμη και ασφαλής. Χωρίς παρόλα αυτά να έχει κάποιο ίχνος έπαρσης. 

Η παρουσιάστρια του ''Πρωινό mou” συνεχίζει να έχει στενή επαφή με το κοινό της αφού φροντίζει να επικοινωνεί καθημερινά μαζί της μέσα από το twitter. 'Όταν προλαβαίνει βέβαια γιατί το μεγαλύτερο μέρος του ελεύθερου χρόνου της το αφιερώνει στο γιο της Γιάννη.

Η ίδια μάλιστα σήμερα έγραψε στο twitter πως είχε το ωραιότερο ξύπνημα, όταν ο μικρός της πρίγκιπας βρέθηκε στο κρεβάτι και της είπε πως την αγαπά.

Σε λίγες μέρες μάλιστα, στις 19 Απριλίου, θα γιορτάσουν και τα δεύτερα γενέθλιά του και έχουν ήδη κάνει κάποια σχέδια. Θα βρίσκονται μαζί με τον μπαμπά Γιώργο Λιάγκα στη Θεσσαλονίκη όπου η Φαίη θα συμμετάσχει σε φιλανθρωπική εκδήλωση.

Είναι μία ευκαιρία να περάσουν λίγες στιγμές όλοι μαζί μακριά από την πρωτεύουσα αλλά και να επισκεφτούν και τους γονείς της παρουσιάστριας, που ζουν στο Κιλκίς.

Διάβασε περισσότερα στο OK! και Hello που κυκλοφορούν!

Ελληνίδα ηθοποιός δηλώνει: "Βρώμαγα και είχα και γκόμενο"!


Δεν έκανε πίρσινγκ στο επίμαχο σημείο επειδή πονάει...
Για τα χρόνια που δεν ήταν και το πιο ήσυχο κορίτσι του κόσμου μίλησε η Μαρία Διακοπαναγιώτου στον Πέτρο Κωστόπουλο. Η ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστή ως η Τασούλα της γνωστής διαφήμισης, μίλησε για τον παλιό της εαυτό, όταν ήταν παιδί των Εξαρχείων...

"Βρώμαγα και είχα και γκόμενο! Κι αυτός βρώμαγε!", είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο:


Η αυθόρμητη αντίδραση του Δάντη όταν άκουσε την απάντηση Ρέμου σε Σφακιανάκη


Τι θέση πήρε ο Χρήστος Δάντης στην κόντρα των δύο τραγουδιστών;
"Θεωρώ ότι είναι καλό να εκφράζεις την άποψή σου, απλά να μη σε πιάνει υπερβολή. Ανέκαθεν ήταν έτσι ο Νότης...", είπε αρχικά ο Χρήστος Δάντης απαντώντας σε ερώτηση για το πως του φάνηκε η δήλωση του Νότη Σφακιανάκη για τους χριστιανούς.

Ο τραγουδιστής, ωστόσο, δεν είχε ακούσει το σχόλιο που είχε κάνει ο Αντώνης Ρέμος πάνω σε αυτό το θέμα. Όταν άκουσε την απάντηση Ρέμου αντέδρασε με ένα επιφώνημα έκπληξης...


Θανάσιμο τηλεοπτικό "προξενιό" της Αννίτας Πάνια!


Θρίλερ με τραγικό τέλος για ζευγάρι που γνωρίστηκε στα "Παρατράγουδα"!
Γνωρίστηκαν στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια, η γνωριμία τους κατέληξε σε γάμο, όμως, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, το τέλος ήρθε με το χειρότερο τρόπο... εκείνος νεκρός και εκείνη κατηγορούμενη.

Πρόκειται για την ιστορία του Παναγιώτη Τσόπελα και της Παναγιώτας Καψή που συναντήθηκαν πρώτη φορά το 2006 στα Παρατράγουδα. Ο 90χρονος αναζητούσε γυναίκα τονίζοντας ότι διέθετε αρκετά χρήματα "για να την κάνει βασίλισσα". Στο κάλεσμα ανταποκρίθηκε η κατά τέσσερις δεκαετίες μικρότερη του γυναίκα και σύντομα ανέβηκαν μαζί τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ένα σπίτι, ένα οικόπεδο και αρκετά χρήματα πέρασαν στα χέρια της νιόπαντρης, όπως γράφει η Espresso. Λίγο καιρό αργότερα, ο 90χρονος γλιστράει από τις σκάλες και πέφτει στο σπίτι του στην Αμαλιάδα. Στο νοσοκομείο οι γιατροί υποστηρίζουν ότι η μεταφορά του έγινε με καθυστέρηση και ο Παναγιώτης Τσόπελας καταλήγει πριν υποβληθεί σε εγχείρηση.

Οι συγγενείς του θύματος κινήθηκαν άμεσα κατηγορώντας τη σύζυγό του ότι με τις παραλείψεις της τον εξέθεσε σε κίνδυνο. Οι κατηγορίες οδήγησαν στο δικαστήριο και τελικά η Παναγιώτα Καψή καταδικάστηκε σε πρώτο βαθμό σε τέσσερα χρόνια φυλάκισης. Χθες ξανακάθισε στο εδώλιο του κατηγορουμένου, αυτή τη φορά στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Πατρών και η δίκη βρίσκεται σε εξέλιξη...

Ελληνίδα ηθοποιός υποκρίθηκε τη δημοσιογράφο για να γνωρίσει τον George Clooney!


Πήρε μαζί της και την κολλητή της, ως βοηθό! Πήρε κανονικά τη συνέντευξη!
"Υποκρίθηκα τη δημοσιογράφο και πήρα και την κολλητή μου για βοηθό. Τον συνάντησα στο Λονδίνο. Είχα φτιάξει και ερωτήσεις. Κοκάλωσα όταν τον είδα!", εξομολογήθηκε η Εβελίνα Παπούλια στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

Η ηθοποιός, σχολιάζοντας με χιούμορ το γεγονός ότι το σπίτι που μένει ήταν παλιό γραφείο των SS, είπε: "Τι να σας πω... το σπίτι μου έχει καταπληκτική ενέργεια"!

Δείτε το βίντεο:


Παρουσιάστρια ειδήσεων εξομολογείται: "Ζήτησα τη βοήθεια ψυχολόγου για να μπορέσω να ...."

"Θυμάμαι ότι ήμουν στη δουλειά όταν με πήραν τηλέφωνο... Έβαλα τα κλάματα, βγήκα από το κτίριο και..."

Η παρουσιάστρια, σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση στην εφημερίδα Espresso, μιλάει για τη δύσκολη περίοδο της ζωής της, όταν προσπαθούσε να αποκτήσει παιδί και την απέραντη ευτυχία που ένιωσε όταν κράτησε τα δίδυμα στην αγκαλιά της.

Η παρουσιάστρια του Star, Ελένη Τσαγκά λέει:

"Ήταν κίνηση ζωής. Ήταν απόφαση και επιθυμίας ζωής. Ένιωθα ότι δεν θα μπορούσα να συνεχίσω να ζω αν δεν γινόμουν μητέρα. Έβλεπα μαμάδες με παιδάκια στο δρόμο και ζήλευα. Δεν ήθελα τίποτα άλλο, δεν σκεφτόμουν τίποτα άλλο. Ταλαιπωρήθηκα πολύ, έκανα πολλές εξωσωματικές -δεν θυμάμαι πόσες-, φούσκωσα, πρήστηκα, κάθε φορά που τα αποτελέσματα δεν ήταν θετικά απογοητευόμουν. Ένιωθα ότι δεν υπήρχε ζωή αν δεν κάνω παιδιά. Ζήτησα τη βοήθεια ψυχολόγου για να μπορέσω να το ξεπεράσω, για να μπορέσω να συνεχίσω τη ζωή μου. Θυμάμαι ότι ήμουν στη δουλειά όταν με πήρε τηλέφωνο ο Δημήτρης για να μου πει ότι μάλλον έχουμε θετικό αποτέλεσμα. Έβαλα τα κλάματα, βγήκα από το κτίριο και πήρα τηλέφωνο τη φίλη και κουμπάρα μου, τη Μαρία Καραλή. Αν περιγράψω με λόγια το συναίσθημά μου, θα το αδικήσω. Στην αρχή μου έλεγαν ότι μάλλον έχω δύο κορίτσια. Η πιο ευτυχισμένη στιγμή στη ζωή μου ήταν η γέννηση των δισύμων. Δεν το πίστευα όταν τα κράτησα στην αγκαλιά μου".

Εβελίνα Παπούλια: «Θα ήθελα να περάσω μία νύχτα με τον Μπουτάρη»

Μία απίστευτη επιθυμία της εξέφρασε δημοσίως η Εβελίνα Παπούλια η οποία ήταν καλεσμένη σήμερα στο «Μες στην καλή χαρά».

Η ηθοποιός μίλησε για τις τρεις οντισιόν που χρειάστηκε να περάσει για να πάρει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στους «Δαίμονες» στο πλευρό της Άννας Βίσση στην οποία είπε πως λατρεύει. Μεταξύ άλλων, η Εβελίνα είπε πως την ιντριγκάρει ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης και πως για την ίδια έχει ενδιαφέρον η ζωή του. Μάλιστα είπε πως η ζωή του είναι βίος και πολιτεία και θα ήθελε να τον γνωρίσει. «Θα ήθελα να περάσω μία νύχτα μαζί του» είπε αφήνοντας άφωνους τους παρευρισκόμενους και προφανώς και τους τηλεθεατές.

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Σιχαίνομαι το ότι μας έχουν φτάσει να φοβόμαστε το μέλλον μας»


Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης θέλει να δημιουργήσει την δική του οικογένεια και δεν θέλει οι πολιτικές εξελίξεις να του χαλάσουν το όνειρο.

«Δεν πρέπει κανείς να χαριστεί σε αυτά που συμβαίνουν όταν πρόκειται για κάτι τόσο έντονο, όπως είναι η δημιουργία της οικογένειας. Εδώ μιλάμε για μια νέα ζωή, για την συνέχειά σου στον κόσμο. Θα απαρνηθείς το πιο σημαντικό πλάσμα, επειδή αλλάζουν οι ρυθμίσεις του μνημονίου και της εφορίας; Ξέρω ότι αρκετοί το σκέφτονται από πρακτικής απόψεως , αλλά ειλικρινά σιχαίνομαι το ότι μας έχουν φτάσει να φοβόμαστε το μέλλον μας», δήλωσε ο ηθοποιός στο Ηello.

Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Σοκαρισμένη, με τραύματα στο πρόσωπο και υποβασταζόμενη βγήκε από το νοσοκομείο η Πιερίδη [βίντεο]


Φανερά σοκαρισμένη, με εμφανή τραύματα στο πρόσωπό της και υποβασταζόμενη εξήλθε το απόγευμα της Παρασκευής από τον Ευαγγελισμό όπου νοσηλευόταν ύστερα από το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε την Πέμπτη στο κέντρο της Γλυφάδας η Μαριάντα Πιερίδη.

Σύμφωνα με το Star η τραγουδίστρια ζήτησε και πήρε εξιτήριο με δική της ευθύνη από το νοσοκομείο, το οποίο και έδωσε το τελικό Ok όταν ολοκληρώθηκαν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις. Από εδώ και πέρα την πορεία της υγείας της θα παρακολουθεί ο προσωπικός της γιατρός.

Οπως φαίνεται και από το βίντεο με τα αποκλειστικά πλάνα του Star, τα τραύματα στο πρόσωπο της τραγουδίστριας είναι εμφανή. Πέραν αυτών η Μαριάντα Πιερίδη έχει τραυματιστεί και στη μέση.

Βίντεο με τα αποκλειστικά πλάνα του Star



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Μ. Πιερίδη: "Μάζα από σιδερικά" το ΙΧ της μετά από σοβαρό τροχαίο! (Συγκλονιστικές φωτό)

Ο Λάκης Γαβαλάς στο δικαστήριο και πίσω στον Κορυδαλλό


Σχεδόν έναν χρόνο μετά την προφυλάκισή του ο μόδιστρος και επιχειρηματίας Λάκης Γαβαλάς και η αδελφή του Νότα, κάθισαν την Παρασκευή στο εδώλιο του Μονομελούς Εφετείου της Αθήνας για να δικαστούν, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες μη απόδοσης ΦΠΑ ύψους 1,2 εκατ. ευρώ. 

Ωστόσο η δίκη δεν ξεκίνησε καν· διεκόπη λόγω ωραρίου και θα επαναληφθεί την Τρίτη 23 Απριλίου. Οι δυο κατηγορούμενοι μεταφέρθηκαν το πρωί της Παρασκευής στο Εφετείο από τον Κορυδαλλό όπου κρατούνται, συνοδευόμενοι από αστυνομικές δυνάμεις.

Αμέσως μετά τη διακοπή της δίκης οι δυο κατηγορούμενοι μεταφέρθηκαν πίσω στις φυλακές Κορυδαλλού χωρίς να κάνουν καμία δήλωση.

Τάνια Τσανακλίδου: «Άφησα το τραγούδι και κάνω καφέδες! Αν έμενα λίγο ακόμα στην Αθήνα θα σάλταρα»

Ο Γρηγόρης Αρνααούτογλου και η εκπομπή «Όμορφος Κόσμος» ταξίδεψε στις Μηλιές στο Πήλιο και συνάντησε την Τάνια Τσανακλίδου, η οποία έχει ανοίξει εκεί ένα καφενείο και ζει εκεί.

Η τραγουδίστρια δήλωσε πως πλέον «δουλεύω τόσο-όσο! Αισθάνθηκα ότι δεν είχα τίποτε να πω... μα τίποτε απολύτως αν έμενα λίγο ακόμα στην Αθήνα θα σάλταρα»!

Είναι πολύ θυμωμένη και οργισμένη μέσα της γι' αυτό που βιώνουν οι Έλληνες που μας επέβαλαν μια άδικη τιμωρία, το θεωρεί απάνθρωπο και πρέπει να κάνουμε κάτι γι'αυτό!

Στο Πήλιο έχει ένα σπίτι 70 τ.μ. και όχι μια βίλα! Η καλλιτέχνης τώρα ετοιμάζεται να βγει στην σύνταξη, αν και κανείς δεν μπορεί να ζήσει πια με μία πενιχρή σύνταξη, και εξήγησε γιατί επέλεξε να ζήσει στην επαρχεία!

Δεν δίστασε να πει πώς δεν της αρέσει ο εαυτός της και θα ήθελε να είναι πολύ καλύτερη και για αυτό δεν σταματάει να αγωνίζεται. Αγαπημένο της μότο: «Μην κοροϊδεύεις τίποτε γιατί θα το λουστείς»!

Αυτές είναι "κάψες": Πασίγνωστος Έλληνας παρουσιαστής έκανε γυμνός εκπομπή!


Αυτές είναι "κάψες". Ο γνωστός παρουσιαστή πέταξε τα ρούχα του στο στούντιο και έκανε εκπομπή σαν να μη τρέχει τίποτα! 

Ο παρουσιαστής θέλησε να μοιραστεί τη ζηλευτή γράμμωση του σώματός του με όσους βρίσκονταν στο ραδιοφωνικό στούντιο, αλλά και με όσους τον ακολουθούν στο Twitter!

Θαυμάστε τους κοιλιακούς του Δημήτρη Ουγγαρέζου μέσα από την φωτογραφία του zappit.gr.


Μ. Πιερίδη: "Μάζα από σιδερικά" το ΙΧ της μετά από σοβαρό τροχαίο! (Συγκλονιστικές φωτό)

Όπως θα δείτε και στις συγκλονιστικές - αποκλειστικές - φωτογραφίες της «Espresso», το Smart της Μαριάντας Πιερίδη προσγειώθηκε με τον «ουρανό», αφού πρώτα έκανε τούμπες... στον αέρα!
Για το συμβάν μίλησε στο "fthis.gr" ο σύντροφός της τραγουδίστριας, Νέστορας Φωτιάδης:

«Η Μαριάντα ήταν το θύμα μιας σύγκρουσης σε κεντρικό δρόμο της Γλυφάδας. Ένα αυτοκίνητο μεσαίου μεγέθους παραβίασε ένα STOP κι έπεσε πάνω στο Smart που οδηγούσε η Μαριάντα. Ντελαπάρισε τρεις φορές κι έπεσε πάνω σε ένα δέντρο. Είχε τις αισθήσεις της και μεταφέρθηκε αμέσως στον Ευαγγελισμό. Ευτυχώς δεν πειράχτηκαν ζωτικά όργανα ούτε υπέστη κάποιο κάταγμα. Χτύπησε όμως πολύ στο κεφάλι. Της κάνουν αξονικές για να δούμε τι ακριβώς έχει συμβεί. Είναι εδώ και οι γονείς της που αγωνιούν να μάθουν τα νέα για την υγεία της κόρης τους».


Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Αυτός είναι ο κατά 23 χρόνια μικρότερος, σύντροφος της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου [εικόνα]

Ερωτευμένη με έναν γοητευτικό και κατά πολύ νεότερο συνάδελφό της φέρεται να είναι η ηθοποιός Ελισάβετ Κωνσταντινίδου .

Οπως ανέφεραν στην πρωινή εκπομπή του Mega, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου φέρεται να έχει σχέση με τον 32χρονο Δημήτρη Τσέλιο.

Οι δυο τους πρωτογνωρίστηκαν το 2005 στην κωμική σειρά του Mega  «Παρά Πέντε», ενώ συνεργάστηκαν και το 2007 στην κωμική διάσταση της Μήδειας, αλλά και το 2008 στον ALPHA, στη σειρά Βέτα Queen, όπου η Ελισάβετ έκανε τη μάνα και εκείνος το γιο της.


Δείτε τον σύζυγο και το γιο της γοητευτικής Αριέττας Μουτούση!

Είναι γοητευτική κυρία και καταξιωμένη ηθοποιός αποδεικνύοντας ότι “το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά”, καθώς είναι κόρη της σημαντικής πρωταγωνίστριας Νόνικας Γαληνέα. 

Παρ’όλο που η Αριέττα Μουτούση... κάνει σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις, δεν θα μπορούσε να λείψει από την λαμπερή εκδήλωση για τα 50 χρόνια πορείας της μητέρας της.

Ο φωτογραφικός φακός του entertv.gr την απαθανάτισε με τους δύο άντρες της ζωής της, τον σύζυγο της Νίκο Δαλαρέτο και το γιο της, Μιχάλη Δαλαρέτο.


Φως στο Τούνελ με δύο συγκλονιστικές υποθέσεις


Το Φως στο Τούνελ υπόσχεται να καθηλώσει για άλλη μια φορά τους λάτρεις της έρευνας και του μυστηρίου.

Αυτή  την Παρασκευή, 12 Απριλίου, το Φως στο Τούνελ παρουσιάζει δύο συγκλονιστικές υποθέσεις που θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Ένα θρίλερ που απασχόλησε έντονα όχι μόνο την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, έρχεται πάλι στο φως με νέες μαρτυρίες και στοιχεία που ανατρέπουν τα δεδομένα. Όσο το κουβάρι του αινίγματος ξετυλίγεται, τόσο αποκαλύπτονται παραλείψεις και αντιφάσεις. Το πρόσωπο που χάθηκε σημαντικό. Η οικογένειά του πιστεύει ότι κάτι άλλο κρύβεται πίσω από τη μυστηριώδη αυτή υπόθεση…

Ακόμη, ποιο δρόμο ανοίγει το τεστ DNA στην υπόθεση της Αννούλας που έπεσε θύμα απαγωγής στη Μάνη; Ο γρίφος γύρω από τη φωτογραφία ενός άγνωστου παιδιού σε νηπιαγωγείο που έμοιαζε στην Αννούλα, λύνεται μετά από 30 χρόνια. Οι υποθέσεις εξαφάνισης παιδιών, όπως του Γιωργάκη, της Αννούλας, του Μπεν και του Νεκτάριου εξακολουθούν να συγκλονίζουν την κοινή γνώμη. Ο Βέλγος ειδικός ερευνητής Αλέν Ρεμύ, μας δείχνει καρέ - καρέ σε μία άσκηση ετοιμότητας πώς θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε ανάλογες υποθέσεις.

Φως στο Τούνελ, κάθε Παρασκευή στις 23:00, στον Alpha.

Ποια όμορφη ηθοποιός εγκατέλειψε το συνέταιρό της στην καρδιά του Ψυρρή;

Τέλος στην επιχείρησή της που διατηρούσε με γνωστό παρουσιαστή αποφάσισε να βάλει η Ομορφη ηθοποιός και μάλιστα έτσι ξαφνικά, σύμφωνα με δημοσίευμα περιοδικού "Ciao"!

Η δημιουργία αυτού του στέκι στην καρδιά του Ψυρρή υπήρξε ένα όνειρο ζωής για την Κατερίνα Παπουτσάκη.

Το μαγαζί φτιάχτηκε με μεράκι και πολύ αγάπη από την ίδια και τον συνέταιρό της Χρήστο Φερεντίνο αλλά επενδύοντας σε αυτό πολλές χιλιάδες ευρώ. Και ενώ το μαγαζί για τρία χρόνια πήγαινε σφαίρα, τον τελευταίο καιρό η κρίση που έχει πλήξει τη χώρα μας, γέμισε με πολλούς πονοκέφαλους την διάσημη ηθοποιό που διανύει την πιο ωραία φάση της ζωή της αφού περιμένει το πρώτο της παιδί.

Μη θέλοντας τίποτα να της χαλάσει την ηρεμία και τις στιγμές που περιμένει πώς και πώς να βιώσει σε λίγο καιρό, αποφάσισε και ανακοίνωσε στον Χρήστο Φερεντίνο, πως ο συνεταιρισμός τους διακόπτεται και αποχωρεί από το μαγαζί, θέλοντας να αφοσιωθεί στην οικογένειά της. Σύμφωνα με πληροφορίες όμως αυτή της η απόφαση δεν χαροποίησε ιδιαίτερα τον Φερεντίνο.

Γιατί η Κωνσταντίνα μηνύει την Κυπριακή Δημοκρατία


Τι συμβαίνει και η Κωνσταντίνα μηνύει την Κυπριακή Δημοκρατία;

Σύμφωνα με το sigmalive, ο δικηγόρος της τραγουδίστριας, Γιαννάκης Ιωάννου αποκάλυψε σε κυπριακό τηλεοπτικό κανάλι, ότι η Κωνσταντίνα αναμένεται να κινηθεί νομικά εναντίον της Κυπριακής Δημοκρατίας. Ο λόγος; Η τραγουδίστρια είχε κάνει στο παρελθόν καταθέσεις σε τράπεζες της Κύπρου, όπως και αρκετοί άλλοι, και είδε σε μια μέρα τους κόπους μιας ζωής να εξανεμίζονται.

Έτσι η τραγουδίστρια αποφάσισε να προβεί σε αυτή την κίνηση! Άραγε θα βρει το δίκιο της;

Τζόυς Ευείδη: «Δεν έχω λεφτά για να πάρω taxi»


«Στερούμαι τα πάντα πια. Δεν έχω λεφτά ούτε για να πάρω taxi να πάω να δω μια φίλη μου στο Μαρούσι», εξομολογήθηκε η Τζόυς Ευείδη στην κάμερα της «FTHISTV». 

Η ηθοποιός μίλησε για όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή της με αφοπλιστική ειλικρίνεια: «Τα τελευταία χρόνια ξεκληρίστηκε η οικογένεια μου και εγώ ψυχικά. Είμαι ακόμη σε κατάθλιψη. Καθόλου επιτυχημένη δεν είμαι, δεν μπορώ ούτε να ζήσω με τα λεφτά που βγάζω. Βγάζω καντήλες με το life style. Είχα μια αποβολή και έκτοτε δεν ξανακυνήγησα το παιδί. Είμαι γεροντοκόρη μόνη μου με γατιά και σκύλους. Έχω τον ανθρωποδιώχτη δεν με θέλει κανείς πια. Μόνο οι γάτες και οι σκύλοι με αγαπάνε».

«Ανέβαινα στη σκηνή µεθυσµένος, ήμουν αξιοθρήνητος», δηλώνει ο τηλεοπτικός Σουλεϊμάν


Για το πόσο κοντά έφτασε στο να αλλάξει δουλειά μίλησε -μεταξύ άλλων- ο Χαλίτ Εργκέντς, πρωταγωνιστής του «Σουλεϊμάν, ο μεγαλοπρεπής», σε τηλεοπτικό περιοδικό.

«Όταν πήγα στην Αµερική, ήµουν ήδη 30 ετών. Από την επαφή µε τον κόσµο εκεί ήταν φανερό ότι δεν είχαµε σηµείο επαφής, δεν είχαµε κοινή ιστορία, ούτε γελούσαµε µε τα ίδια αστεία. Αποφάσισα να αλλάξω επάγγελµα. Άρχισα να κοιτάζω για σχολές µαγειρικής και φυσιοθεραπείας. Υπήρχαν κάποια πανεπιστήµια που παρείχαν εκπαίδευση. Ήταν ακριβώς εκείνη τη στιγµή που ήρθε η προσφορά για δουλειά στην Τουρκία». Αυτό δήλωσε ο ταλαντούχος πρωταγωνιστής στο My TV.

Προσθέτοντας «Μου τελείωναν και τα λεφτά και ήµουν σε απόγνωση. Για µένα ήταν σχεδόν τραγικό να παίζω σε παιδικό θέατρο και από την άλλη να κάνω τον µπάρµαν στο φουαγέ ενός µουσικού θεάτρου. Μάλιστα, στα διαλείμματα του µιούζικαλ "Ο Βασιλιάς των λιονταριών" έπινα ακατάπαυστα. Ήταν αξιοθρήνητη η κατάστασή µου. Ανέβαινα στη σκηνή µεθυσµένος».

«Έχω κάνει έρωτα με δύο γυναίκες ταυτόχρονα», αποκαλύπτει ο Αλέξης Γεωργούλης


Για την πιο ενεργή ερωτικά περίοδο της ζωής του μίλησε -μεταξύ άλλων- ο Αλέξης Γεωργούλης σε συνέντευξη που παραχώρησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

«Έχω κάνει έρωτα με δύο γυναίκες ταυτόχρονα. Με έχουν φλερτάρει άντρες, αλλά δεν έχω μπει σε τέτοια κανάλια. Δεν έχω εξερευνήσει αυτά τα μονοπάτια». Αυτό δήλωσε ο δημοφιλής πρωταγωνιστής στο περιοδικό Εγώ Weekly.

Προσθέτοντας «Έχω φτάσει στο μηδέν από μεγάλο έρωτα. Πέρασα κατάθλιψη. Ήμουν σπίτι μου χωρίς να κάνω τίποτα. Ο πρώτος μου έρωτας, μου... έφαγε τρία χρόνια. Κοιμόμουν και ξυπνούσα με τη σκέψη της. Δεν ήταν επιλογή μου. Συνέβη και δεν μπορούσα να το αλλάξω. Το μυαλό μου ήταν κολλημένο σε αυτήν τη γυναίκα. Έπειτα από τα δύο πρώτα χρόνια συνειδητοποίησα ότι εάν δεν το αποδεχτώ, δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα».

Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης ο Αλέξης Γεωργούλης μίλησε για το αν τον έχουν κερατώσει («Έχω απατηθεί. Αυτά δεν είναι πράγματα που μπορούν να με πληγώσουν. Έχω περάσει το στάδιο του εγωισμού ότι είσαι μοναδικός, ο μέγας εραστής») και την πιο ενεργά ερωτική περίοδο της ζωής του («Όταν σπούδαζα Πολυτεχνείο, έκανα υπερωρίες. Πήρα ένσημα βαρέων βαρών»).

Την τύχη της στο pole dancing δοκιμάζει η Μαριάντα Πιερίδη [εικόνα]


Ένα ακόμη είδος γυμναστικής, το pole dancing, πρόσθεσε στο πρόγραμμα της η Μαριάντα Πιερίδη. Κάτι που, προφανώς, ενθουσίασε το αντρικό κοινό της.

Μια φωτογραφία που την δείχνει κρεμασμένη ανάποδα να κάνει pole dancing (και μάλιστα φορώντας τακούνια) πόσταρε η Μαριάντα Πιερίδη, η οποία δεν διστάζει να δοκιμάσει οποιοδήποτε είδος γυμναστικής την βοηθάει να διατηρήσει το -ανέκαθεν καλογυμνασμένο- σώμα της.

Άλλωστε δεν είναι η πρώτη επώνυμη Ελληνίδα που «υποκύπτει» στην γοητεία της συγκεκριμένης μόδας, καθώς στο παρελθόν έχει επίσης δηλώσει πόσο πολύ την έχει να βοηθήσει να μείνει σε φόρμα η ενασχόληση με αυτό και η Μαίρη Συνατσάκη.


Τίνα Τάρνερ, πώς μια γιαγιά 73 ετών παραμένει σεξοβόμβα [βίντεο]

Τραγουδάει πάνω από 50 χρόνια έχοντας στιγματίσει τη μουσική σκηνή, με τη βαθιά φωνή της, την εκρηκτική σκηνική παρουσία, την επιβλητική ομορφιά, και τα τραγούδια της.

Στα 73 της χρόνια πόζαρε πριν ένα μήνα περίπου για το εξώφυλλο της γερμανικής Vogue και έγινε η γηραιότερη γυναίκα που κόσμησε το εξώφυλλο του διασημότερου περιοδικού μόδας. Η λάμψη της ανέσυρε για άλλη μια φορά στους παλαιότερους, τις μνήμες από το «What's Love Got to Do» ενώ επιβεβαιώνει στους νεώτερους πως ταυτίζεται απόλυτα με το τίτλο του διάσημου τραγουδιού της «The best».
Τώρα ήρθε και η ανακοίνωση του αρραβώνα της με τον σύντροφό της μουσικό παραγωγό Erwin Bach, ο οποίος είναι 16 χρόνια μικρότερός της και θα παντρευτούν στην Ελβετία, όπου κατοικούν τα τελευταία 20 χρόνια.

Μετά από μια μαγική καλλιτεχνική πορεία, ετοιμάζει και άλλο άλμπουμ, συνεχίζοντας να αποδεικνύει τη διαχρονική και θρυλική της υπόσταση.

Προς το τέλος του 1997 , η Tίνα Τάρνερ, συμμετέχει μαζί με τον Eros Ramazzotti στη μεγάλη επιτυχία, cose della vita. Το συγκεκριμένο ντουέτο έγινε ένα από τα μεγαλύτερα hit στην Ευρώπη.



Enhanced by Zemanta

Aγρότισσα σε βουνό έξω από τον Γαλατά έγινε το πρώην «κορίτσι του Θέμου» [βίντεο]

Για τη νέα της ζωή στον Γαλατά της Πελοποννήσου, όπου ζει μόνιμα τα δυο τελευταία χρόνια, μίλησε η Ναστάζια Μητροπούλου (γνωστή από την συμμετοχή της στο ΟΛΑ) σε τηλεοπτική εκπομπή.

«Για μία περίοδο πέρασα κατάθλιψη για πολλούς λόγους και δεν ήξερα με ποιον τρόπο να το αντιμετωπίσω. Προσπαθούσαν να με βοηθήσουν η οικογένεια μου, οι φίλοι μου, αλλά εγώ τίποτα. Έπρεπε να τα βρω εγώ με τον εαυτό μου πρώτα, να γίνω εγώ δυνατή. Μέσα μου δεν ήμουν σε φάση να προχωρήσω στη ζωή μου». Αυτό δήλωσε το πρώην μοντέλο στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου σχετικά με το ποιο ήταν εκείνο το γεγονός που την έκανε να φύγει από την Αθήνα και να επιστρέψει στο πατρικό της στο Γαλατά (σ.σ. συγκεκριμένα σε ένα βουνό λίγο έξω από την πόλη), όπου και μένει μαζί με την μητέρα της και τον αδελφό της.

Προσθέτοντας «Ήταν πολλά πράγματα, αλλά και ο θάνατος του πατέρα μου. Όταν, όμως, σε τραβάει κάτι τόσο κάτω, τα βλέπεις όλα έτσι πια. Ήταν κακό αυτό, αλλά ήταν και καλό. Μετά έφυγα, πήγα στον Γαλατά και άλλαξαν όλα».

Πλέον η Ελληνοαγγλίδα μοντέλο -που έγινε γνωστή για τις προκλητικές της εμφανίσεις- έχει γίνει μελαχρινή, έχει πάρει κάποια κιλά και φαίνεται ευτυχισμένη για πρώτη φορά μετά από καιρό «Σηκώνομαι το πρωί, έχω τις πέντε γατούλες μου δίπλα στο κρεβάτι, κάνω λίγο γιόγκα στην βεράντα για να ξεχαστώ, κάνω δουλειές του σπιτιού με την μαμά μου και μετά βγαίνω με τις φίλες μου ή πάω γυμναστήριο. Έντεκα η ώρα το βράδυ κοιμάμαι».

Κατά τα άλλα, όπως ανέδειξε και το ρεπορτάζ, η Ναστάζια βοηθάει και στις αγροτικές δουλειές που περιλαμβάνουν το κλάδεμα των ελιών στο κτήμα της οικογένειας και στην φροντίδα των ζώων (χήνες, πάπιες, κοτόπουλα).

«Ήταν τεράστιο δώρο ότι έχασα την μάνα μου στα 13 μου», δηλώνει Έλληνας κωμικός


Για την επίδραση που είχε πάνω του ο θάνατος της μητέρας του μίλησε ο Αντώνης Λουδάρος σε τηλεοπτική εκπομπή.

«Είναι μια δύσκολη κατάσταση και πρέπει κάπως να το διαχειριστείς. Θυμάμαι στην κηδεία της, που ήμουν 13 ετών, στο νεκροταφείο είπα μέσα μου "Αντώνη, πάρε τη ζωή στα χέρια σου" και έτσι μεγάλωσα». Αυτό δήλωσε ο ταλαντούχος κωμικός στο Πρωινό Mou.

Προσθέτοντας «Εκ των υστέρων, μπορώ να σου πω ότι η απώλεια αυτή ήταν ένα τεράστιο δώρο για μένα, με βοήθησε να υπάρξω. Θεωρώ πως ήταν το μεγαλύτερο δώρο που θα μπορούσε να μου είχε δώσει η μάνα μου. Με ανάγκασε να πάρω τη ζωή στα χέρια μου. Είχα, βέβαια, ανθρώπους μετά δίπλα μου, αλλά έπρεπε να ωριμάσω και να διαχειριστώ τη ζωή μου με ωριμότητα, όση μπορεί να έχει ένα παιδί».

Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης ο Αντώνης Λουδάρος μίλησε για για το πως ήταν να μεγαλώνει μαζί με την θεία του «Όταν έφυγε η μητέρα μου, ο πατέρας μου δεν ήξερε πώς να με κρατήσει και να με φροντίσει. Με ανέλαβαν οι θείες μου, οι αδελφές της μητέρας μου. Αργότερα, μάλιστα, η μία θεία μου με υιοθέτησε. Μείναμε μαζί, με μεγάλωσε μέχρι τα 23 μου και ήταν η μαμά μου».



Πηγή:   iefimerida.gr

Ψεύτικοι οι μισοί followers του Justin Bieber;

Ο Justin Bieber ανακηρύχθηκε τον Ιανουάριο"Βασιλιάς του Twitter", ξεπερνώντας τον αριθμό των διαδικτυακών οπαδών της Lady Gaga.

Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα της Huffington Post, μία ιστοσελίδα που ειδικεύεται στα στατιστικά των social media υποστηρίζει πως το 45% των followers του 19χρονου ποπ σταρ είναι... "ψεύτικοι".

Ο λογαριασμός του Καναδού τραγουδιστή αριθμεί σήμερα περισσότερους από 37 εκατομμύρια θαυμαστές, αλλά σύμφωνα με την εταιρεία Socialbakers, σχεδόν 16.7 εκατομμύρια από τους λογαριασμούς που τον "ακολουθούν" στο Twitter είναι ψεύτικοι, ενώ άλλα 2.6 εκατομμύρια είναι ανενεργοί.

Η ιστοσελίδα ορίζει ως "fake" followers τους λογαριασμούς εκείνους που δεν έχουν ούτε ένα tweet, ακολουθούν λιγότερα από 50 άτομα, επαναλαμβάνουν φράσεις όπως "δίαιτα", "βγάζω χρήματα" και "δουλειά από το σπίτι", ποστάρουν tweets που επαναλαμβάνονται πάνω από τρεις φορές, καθώς και εκείνους τους λογαριασμούς που πάνω από το 90% των tweets είναι retweets ή πάνω από το 90% των tweets είναι links.

Όταν ένας χρήστης του Twitter έχει 20-50% ψεύτικους followers, όπως συμβαίνει στην περίπτωση του Justin Bieber, η Socialbakers τον συμβουλεύει να είναι "επιφυλακτικός", διευκρινίζει ωστόσο ότι είναι αναμενόμενο ένας μεγάλος αριθμός των followers κάποιων λογαριασμών να είναι ανενεργοί ή ψεύτικοι.

Επομένως, εάν οι υπολογισμοί της εταιρείας Socialbakers είναι σωστοί, ο πραγματικός αριθμός των followers του Justin Bieber είναι 17.8 εκατομμύρια, πράγμα που σημαίνει ότι έρχεται στη δεύτερη θέση των δημοφιλέστερων του Twitter, ενώ η Lagy Gaga σκαρφαλώνει ξανά στην πρώτη θέση με 19 εκατομμύρια θαυμαστές.
Enhanced by Zemanta

Τι πρόβλημα υγείας αντιμετωπίζει η Μαρία Μπεκατώρου;


Παρότι όλα είναι έτοιμα για την πρεμιέρα του "Your face sounds familiar", η Μαρια Μπεκατώρου έχει αρκετό άγχος για το πρώτο live. Μάλιστα, η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή πως οι φωνητικές της χορδές είναι τραυματισμένες και ο γιατρός της συνεστησε να κάνει αφωνία μέχρι την πολυσυζητημένη πρεμιέρα του show.
faysbook.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...