Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Το ξέσπασμα του Ν. Μουρατίδη στο Facebook

Ο Νίκος Μουρατίδης, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, εξέφρασε έντονα την αγανάκτηση του με μερικούς..."φίλους"  του.

"Λοιπόν, τον τελευταίο καιρό δεν έχω σταματήσει να κάνω delete friend. Βαρέθηκα τα ποσταρίσματα με άθλια σκυλοποπ ή γιαλαντζί R&B κωλοτράγουδα της πλάκας από νέα παιδιά που σήμερα έχουν την δυνατότητα να ακούνε τη μουσική όλου του κόσμου". 
 
Και το ,,, παραλήρημα του Μουρατίδη συνεχίζεται ΕΔΩ

Λάουρα Νάργιες: H νέα σέξι παρουσιάστρια του Star!

Ήρθε για να μείνει και να δώσει έναν "άλλο αέρα" στη μεσημεριανή ζώνη του STAR.
 
H Λάουρα Νάργιες γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γερμανία, στην πόλη Menden. Έχει ιδιαίτερη αδυναμία στη μεγάλη αδελφή της. Μπορεί να τη βλέπετε γλυκιά και εύθραστη, αλλά ανήκει στο ζώδιο του Λέοντα, οπότε κρύβει μέσα της μια... αγριόγατα.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ  ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΕΔΩ

Η Cher στηρίζει τον τρανσέξουαλ γιο της Chaz στο Dancing with the Stars

Δριμύτατες αντιδράσεις από το κοινό έχει προκαλέσει η απόφαση της παραγωγής του Dancing with the stars, να συμπεριλάβει  μεταξύ των celebrities, τον τρανσέξουαλ γιο, και μοναχοπαίδι, της Cher και του Sonny Bono.

Ο Chaz Bono, γνωστός συγγραφέας, μουσικός και ηθοποιός, γεννήθηκε ως Charity Sun Bono, στις 4 Μαρτίου του 1969.

Πέρυσι αποφάσισε να κάνει αλλαγή φύλου με τις ευλογίες της μητέρας του Cher, η οποία μέσω Twitter υπερασπίζεται το γιο της και τις επιλογές του.
H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Αλλάζει η "εικόνα" του Mega

Από τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011, το MEGA θα αρχίσει να εκπέμπει το πρόγραμμά του σε μορφή 16:9, όπως συμβαίνει ήδη και σε άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς όπως ο ΣΚΑΪ και ο STAR.

Οι τηλεθεατές, πλέον, θα έχουν τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούν πλήρως τις δυνατότητες των τηλεοπτικών δεκτών ευρείας οθόνης.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ο Τέρενς Κουϊκ για το ΚΟΝΤΡΑ

Στο ΚΟΝΤΡΑ έκανα την 11μηνη προσπάθειά μου με πολύ κόπο.Με μιά χούφτα νέα παιδιά,όχι παραπάνω από 8 συνολικά... που τα περισσότερα στο ξεκίνημα της καριερας τους,δούλεψαν και αυτά πολύ σκληρά,σε ένα ιδιαίτερο απαιτητικό Δελτίο.Πραγματικά αφήνω πίσω ένα δημοσιογραφικό θησαυρό, με τις άπειρες ευχαριστίες μου.

Από κει και πέρα,η ανακοίνωση αισθάνομαι ότι με αδικεί.Δεν θα κάνω άλλο σχόλιο,γιατί στη δική μου επαγγελματική πορεία δεν έδωσα δείγματα αντιπαλότητας ή συγκρουσιακών σχέσεων,που να ξεκινούν από μένα.Ούτε μπήκα στη διαδικασία δημοσίων απαντήσεων,ανταπαντήσεων και αντεγκλήσεων στο όποιο επαγγελματικό μου διαζύγιο,όπως συνέβη και με τον ΑΝΤ1 και με το ΣΤΑΡ.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Καρβέλας - Πάνια : "Μπανάκι μανάκι" στην... Καλαμάτα

Στην ιδιαίτερη πατρίδα της Ανίτας Πάνια έκανε τις διακοπές του το ζεύγος Καρβέλα-Πάνια, μαζί με τον τρίχρονο γιο τους Ανδρέα.

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε το ζευγάρι σε τρυφερές στιγμές στη θάλασσα, όπου απολάμβαναν το μπάνιο τους, προτού επιστρέψουν και πάλι στις υποχρεώσεις τους στην Αθήνα...

Φορώντας ασορτί καπελάκια και γυαλιά ηλίου, το ζευγάρι απαθανατίστηκε από το φακό του περιοδικού Hello.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥ

Γ.Θεοφάνους: Καταγγελίες για την εκπομπή Elatte

Ο Γιώργος Θεοφάνους μας έχει συνηθίσει να μην μασάει τα λόγια του, είτε έχει δίκιο είτε έχει άδικο...
 
Έτσι πριν από λίγα λεπτά έκανε μια καταγγελία για την εκπομπή Elatte και τον ΑΝΤ1...

Τουρκικός "Πειρασμός" στον ΑΝΤ1!

Το αποφάσισαν στον ΑΝΤ1 και το mediagate σας το αποκαλύπτει. 
 
Νέα τουρκική σειρά που θα ξεκινήσει να προβάλλεται στα μέσα Οκτωβρίου και θα αντικαταστήσει το "Ezel" που ολοκληρώνεται. 
 
Το νέο στοιχείο, λοιπόν, είναι πως στο κανάλι του Αμαρουσίου αποφάσισαν να αλλάξουν τον τίτλο της σειράς και αντί του πρωτότυπου "Ασκί μεμνού" να το κάνουν "Πειρασμός"
 
Στη νέα τουρκική σειρά βασίζουν πολλά στον ΑΝΤ1, καθώς είναι απ' τις πλέον δημοφιλείς στην γείτονα χώρα. Θα είναι περίπου 70 επεισοδίων και θα διαρκέσει περίπου ως τα μέσα Απριλίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Elvis Presley εναντίον Sony Music

Την γερμανική θυγατρική εταιρεία της Sony, Arista Music, μήνυσαν οι κληρονόμοι του "βασιλιά" Elvis Presley για διαφυγόντα κέρδη ύψους... 9εκ. δολ. που όφειλε να έχει καταβάλει μάλιστα από το 2002.

Η εταιρεία χρησιμοποίησε τραγούδια του Presley σε ringtones, downloads και άλλες εφαρμογές χωρίς ωστόσο να αποδώσει το απαιτούμενο μέρος των κερδών στους διαχειριστές της περιουσίας του "βασιλιά της Rock 'n' Roll".

Οι διαχειριστές της περιουσίας ισχυρίζονται ακόμη ότι, ως αποτέλεσμα του συμβολαίου που είχαν, ο Presley κέρδιζε 10 εκ.δολ το χρόνο από τα δικαιώματα για τις παγκόσμιες πωλήσεις του, χρήματα τα οποία δεν αποδόθηκαν.
H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Συνελήφθη ηθοποιός του NCIS μετά από καβγά για μία μπουγάδα!

Ο ηθοποιός συνελήφθη στο Λος Αντζελες ύστερα από επίθεση σε γείτονά του.

Η διαφωνία ξεκίνησε όταν εκείνος είδε τον γείτονά του να απλώνει μερικές πετσέτες στο συγκρότημα διαμερισμάτων όπου διαμένουν... και κατέληξε σε παραλιγο πνιγμό.

Τουλάχιστον αυτή ήταν η κατηγορία που εξαπέλησε ο γείτονας, όταν τηλεφώνησε στην αστυνομία, έχοντας ξεφύγει από τα χέρια του οξύθυμου ηθοποιού.

Ο ηθοποιός από τη μεριά του ισχυρίζεται ότι βρισκόταν σε άμυνα αφού ο γείτονάς, με τον οποίο μάλιστα ήταν πολύ καλοί φίλοι κάποτε, του μίλησε άσχημα για την νεκρή του μάνα.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Η κοκκινομάλλα Ελεονώρα εισβάλλει στην κρεβατοκάμαρα

Το πολυαναμενόμενο τρέιλερ της εκπομπής "Πρωινή Μελέτη" είναι στον τηλεοπτικό αέρα....
Η κοκκινομάλλα Ελεονώρα μπαίνει στο σπίτι του καθενός από εμάς για να τον ξυπνήσει ευχάριστα.

Όλο ζωντάνια, εισβάλλει στην κρεβατοκάμαρα, στην κουζίνα και στα αυτοκίνητα των τηλεθεατών για να μας πει την "καλημέρα" της μαζί με νέα από την Ελλάδα και το εξωτερικό, την showbiz καθώς και χρηστικές ειδήσεις και την πρόβλεψη του καιρού.

Και ως είθισται η Πρωινή Μελέτη ξεκινά μαζί με τα σχολεία....12 Σεπτεμβρίου!

Δείτε το τρέιλερ ΕΔΩ

Επιστρέφουν οι «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη»

Επανέρχονται στο πρόγραμμα οι Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη από την επόμενη βδομάδα, με τον ΑΝΤ1 να είναι σίγουρος ότι θα έχουν τηλεθέαση για άλλη μια φορά.

Ξέρει καλά πλέον ο ΑΝΤ1 πως κάποια προγράμματά του δεν τα βαριέται ποτέ ο κόσμος και εννοείται μέσα σε αυτά είναι και η κωμωδία των Ρήγα-Αποστόλου. Έτσι, μιας και τελειώνουν τα Εγκλήματα στις 13 Σεπτεμβρίου, θα ξεκινήσουν από τις 14 οι Στάβλοι, στις 19.00.


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

4 VIDEOS - Τέτα Ντούζου: Η πρωταγωνίστρια των 80s

Η Τέτα Ντούζου, κόρη του Αντρέα και αδερφή του Στηβ έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής και αγαπητή στο κοινό μέσα απο τις δεκάδες ταινίες στις οποίες πρωταγωνίστησε, κυρίως χάρη στους αβανταδόρικους ρόλους της χαριτωμένης κοπέλας που υποδυόταν.

Μαζί με την Καίτη Φίνου και τη Νανά Βενέτη αποτελούσαν ένα ξεχωριστό "τριο" της  showbiz. Ηταν κολλητές φίλες και έκαναν πολλές κοινές εμφανίσεις σε βιντεοταινίες αλλά και νυχτερινές εξόδους που άφησαν εποχή.


Έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του ελληνικού κινηματογράφου, όπως με το Μίμη Φωτόπουλο, το Νίκο Ρίζο, τη Μάρω Κοντού, τον Στάθη Ψάλτη κ.ά. 


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ 4 ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Σπύρος Χαριτάτος: «Δεν ανήκω πια στον ΑΝΤ1. Ήταν άδικος ο τρόπος που μας φέρθηκαν»

Τέλος ο ΑΝΤ1 για τον Σπύρο Χαριτάτο. Ο παρουσιαστής-δημοσιογράφος αποκάλυψε πως πια δεν ανήκει στο δυναμικό του σταθμού του Αμαρουσίου.

«Δεν ανήκω πια στον ΑΝΤ1. Έχω σταματήσει. Έχω αποδεσμευθεί, είμαι ελεύθερος» και συμπληρώνει σε άνθρωπο του στενού του περιβάλλοντος :

«Θέλαμε και οι δυο από τις τελευταίες εκπομπές να φύγουμε, γιατί ο τρόπος που μας αντιμετώπισαν δεν ήταν τελικά ούτε δίκαιος, ούτε καλός».

Ο Σπύρος Χαριτάτος κάνοντας έναν απολογισμό μαζί με την αυτοκριτική του λέει σε φιλικό του πρόσωπο:

«Πάντα βολευόμουν με αυτό που μου έδιναν, αρκεί να μπορούσα να το κάνω. Ποτέ δεν ζήτησα ούτε κάτι λιγότερο, ούτε κάτι παραπάνω. Αυτό όμως δεν θα το ξανακάνω ποτέ, γιατί είδα ότι ήταν λάθος μου».
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...