Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Σήμερα ο γάμος Katy Perry-Russell Brand στην Ινδία

Katy Perry performing at Clutch Cargo's and Mi...Image via WikipediaΜε τα ιερά δεσμά του γάμου θα ενωθεί σήμερα στην Ινδία το διάσημο ζευγάρι Katy Perry-Russell Brand σε μια άκρως παραδοσιακή τελετή.

Συγγενείς και φίλοι βρίσκονται ήδη στην Ινδία για να ζήσουν από κοντά το λαμπερό γάμο, ενώ υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν τους δυο νεόνυμφους να κάθονται την ώρα της τελετής σε δυο υπέρλαμπρα στολισμένους θρόνους.

Ο παπάς που θα τους παντρέψει τους έδωσε την Παρασκευή τις πρώτες ευχές του, ενώ οι σαράντα καλεσμένοι πήγαν σε σαφάρι.

Αμέσως μετά το γάμο, θα γίνει μία απίστευτη γιορτή στο ξενοδοχείο, με χορευτές και ινδικό φαγητό, ενώ η Perry θα έχει ζωγραφίσει το σώμα της με τατουάζ χένας.

Αυτός είναι πρωτότυπος γάμος…
Enhanced by Zemanta

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Τι λέει η Tζούλια Παπαδημητρίου για τις φορολογικές εκκρεμμότητες Βοσκόπουλου

Δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να συνδέσει το όνομα της με αυτό του Τόλη Βοσκόπουλου από δω και πέρα η Τζούλια Παπαδημητρίου.

Με επιστολή της στα ΜΜΕ δηλώνει ότι ουδεμία σχέση έχει με την «περιπέτεια» του πρώην συζύγου της.

Η Τζούλια Παπαδημητρίου διακρίνει «υστεροβουλία» σε κύκλους που επιχειρούν να την εμπλέξουν στην υπόθεση που σχετίζεται με τις οικονομικές εκκρεμότητες του Τόλη Βοσκόπουλου με την εφορία και ότι μοναδικό στόχο έχουν τη «σπίλωση του ονόματος της».

Αναφέρει χαρακτηριστικά στην επιστολή της: «Τις ημέρες αυτές παρακολουθώ με έκπληξη, αλλά και αγανάκτηση μια κακόβουλη και υστερόβουλη προσπάθεια σύνδεσης υποθέσεων του πρώην συζύγου μου με το πρόσωπο μου που μοναδικό σκοπό έχει να θίξει την αξιοπρέπεια μου.

 Σας ενημερώνω ότι οποιαδήποτε προσπάθεια έκανε μέχρι σήμερα ο πρώην σύζυγος μου, χρησιμοποιώντας τη Δικαιοσύνη για να με πλήξει προσωπικά, έπεσε πανηγυρικά στο κενό. Περαιτέρω από τις προσπάθειες αυτές επλήγη το κύρος και η αξιοπρέπεια της οικογένειας μου και μόνο σοβαρά προβλήματα μου δημιούργησε η σχέση αυτή».

Κλείνοντας την επιστολή αναφέρει: «Δηλώνω ξεκάθαρα το αυτονόητο, ότι ουδεμία σχέση έχω με τις δικαστικές και φορολογικές περιπέτειες του πρώην συζύγου μου». Πηγή: toblogtonkirion

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Σταματίνα Τσιμτσιλή - Θέμης Σοφός: παντρεύονται!

Λίγο πριν κλείσουν ένα χρόνο σχέσης, ο Θέμης αιφνιδίασε την Σταματίνα με μια πρόταση γάμου... 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Real News», της ζήτησε να παντρευτούν κι εκείνη, φυσικά, δέχτηκε.

Ο γάμος του ζευγαριού θα γίνει στις 25 Ιουνίου στο εκκλησάκι του Αγίου Κωνσταντίνου στο κτήμα Νάσιουτζικ. 

Άλλωστε, ο χώρος προσφέρεται για τον ρομαντικό γάμο που τόσες φορές η Σταματίνα έχει πει ότι θα ήθελε να κάνει...

Ο αγαπημένος Master Chef του Πρωθυπουργού

skarmoutsos430220Θα μπορούσε να έχει γίνει οικονομολόγος στην Αμερική και να έδινε συνεντεύξεις για την κρίση και τους τρόπους που θα βγούμε από αυτήν.
Τον κέρδισαν, όμως, οι κουτάλες της μαγειρικής - ευτυχώς για τους πελάτες του εστιατορίου «Αλάτσι» οι οποίοι εδώ και πέντε χρόνια παραγγέλνουν με κλειστά μάτια τα φαγητά του.
Ο λόγος για το «Master Chef» Δημήτρη Σκαρμούτσο, το κινητό του οποίου τις τελευταίες εβδομάδες χτυπάει συνέχεια. Με κοφτές απαντήσεις, παραμένοντας, ωστόσο, ιδιαίτερα ευγενής, ο ίδιος διαχειρίζεται τη δημοσιότητα που... προσγειώθηκε στο δικό του πιάτο, έπειτα από την πρώτη του εμφάνιση στο «Master Chef» του Mega.
Το παρουσιαστικό του Δημήτρη Σκαρμούτσου απέχει πολύ από την εικόνα του Ελληνα σεφ, που χρόνια τώρα καλλιεργούν οι εκπομπές μαγειρικής στο μυαλό της νοικοκυράς. Υποθέτουμε πως αρκετές κυρίες απορούν βλέποντας στην κριτική επιτροπή του «Master Chef» κάποιον που δεν είναι παχουλός, θυμίζει περισσότερο dj ή μπάρμπαν και συναγωνίζεται σε τατουάζ τον Σισέ - μόνο τον περασμένο Αύγουστο έκανε πέντε.
Και είμαστε σίγουροι ότι θα έμεναν έκπληκτες, αν μάθαιναν πως ο ίδιος δεν έχει καμία επαφή με το γυαλί και μόλις πριν λίγο καιρό αγόρασε τηλεόραση, προκειμένου να δει τα DVD της παραγωγής.
Οι συνεργάτες του, αλλά και πιστοί ακόλουθοι του κάθε πιάτου που ετοιμάζει γνωρίζουν την ιδιαίτερη γαστριμαργική του κουλτούρα. «Το βασικό του προτέρημα είναι ότι σέβεται πολύ την πρώτη ύλη. Τα φαγητά είναι ελάχιστα πειραγμένα. Οι παρεμβάσεις του είναι μικρές. Δεν θέλει να εντυπωσιάσει με καινοτομίες που μπασταρδεύουν την αυθεντική γεύση. Προσπαθεί να επαναφέρει τα πιάτα στην πρώτη τους μορφή». Οι φαν της κουζίνας του, δίνουν ραντεβού μαζί του στο «Αλάτσι», το εστιατόριο του Σταύρου Θεοδωράκη.

Κρητικοί μεζέδες για Γιώργο-Αντα

Το κρητικό εστιατόριο πίσω από το Hilton, το οποίο έχει βραβευτεί με Χρυσό Σκούφο και με βραβεία Gourmet, συχνά επισκέπτεται το πρωθυπουργικό ζεύγος. Ο Γιώργος και η Αντα Παπανδρέου, οι οποίοι διατηρούν εδώ και χρόνια στενή φιλική σχέση με τον Σταύρο Θεοδωράκη, πηγαίνουν εκεί για να απολαύσουν παραδοσιακούς κρητικούς μεζέδες, ιδιαίτερα χαμηλών λιπαρών - πιστοί στη φιλοσοφία του fit. Αλλωστε, ο Σκαρμούτσος θεωρείται από τους εκπροσώπους της υγιεινής κρητικής κουζίνας και είναι γνωστή η αγάπη του πρωθυπουργού για τις αυθεντικές γεύσεις.
www.apokalypseis.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...