Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Επιστρέφει,μέσω Κύπρου, ο Μικρούτσικος στην tv


Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έχει δεχτεί πρόταση από Κυπριακό κανάλι.

Σύμφωνα με το star του πρότειναν να παρουσιάσει ένα χορευτικό talent show.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Σοφία Βογιατζάκη: "Ξαναπήρα τα κιλά που είχα χάσει γιατί είμαι ηλίθια!"

H συμπαθής ηθοποιός μίλησε για τα κιλά της, τον Παύλο Κοντογιαννίδη, τον έρωτα και το γάμο.

Η ηθοποιός Σοφία Βογιατζάκη, της οποίας το γέλιο είναι χαρακτηριστικό κι ακόμα κι αν δεν την βλέπουμε, την καταλαβαίνουμε σίγουρα από αυτό, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ''Down Τown'' μίλησε για τα κιλά της, τον Παύλο Κοντογιαννίδη, τον έρωτα και το γάμο.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΒΙΝΤΕΟ: «Λόγω Τιμής» ξανά στο MEGA

Σύμφωνα με πληροφορίες το MEGA συζητά για τη συνέχεια της αξεπέραστης σειράς που έσπασε τα ταμεία πριν 16 χρόνια και δεν είναι άλλη από το «Λόγω Τιμής».

Όπως λέει και το τραγούδι των τίτλων του Γεράσιμου Ανδρεάτου, στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούνε.. σε λίγες εβδομάδες οι συντελεστές της αγαπημένης μας σειράς, 16 χρόνια μετά για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα της συνέχειας, την οποία αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Ενεπλάκη σε επεισόδιο με φωτορεπόρτερ η Ελένη Μενεγάκη;

Σε θερμό επεισόδιο ενεπλάκη, όπως αναφέρει ο φωτορεπόρτερ που προσπάθησε να την απαθανατίσει τη στιγμή που έβγαινε από γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων  την περασμένη Τρίτη, η Ελένη Μενεγάκη.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ο «Αγαπούλας» σοκάρει: «Δέχτηκα εκβιασμούς»

«Όταν αναγκάστηκα να κάνω κάτι που δεν ήθελα, να πάω στον στρατό και να περάσω δυο από τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου αγκαλιά με το τίποτα έζησα εκβιασμούς. Ακολούθησαν και άλλοι εκβιασμοί, άλλου είδους στη ζωή μου» εξομολογείται στο «Τηλέραμα» ο ηθοποιός, ο οποίος, όπως παραδέχεται ο ίδιος έχει ζήσει μια έντονη ζωή χωρίς απαγορεύσεις:

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Γιώργος Χρανιώτης: Εχω χτυπήσει γυναίκα...

Είναι νέος ταλαντούχος και ιδιαίτερα γοητευτικός. 

Ο Γιώργος Χρανιώτης μίλησε στο περιοδικό ΕΓΩ! για το ποτό, τις γυναίκες, την υποκριτική αλλά και τη Λίνα Σακκά με την οποία είχαν σχέση πριν από χρόνια. 


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Τζένη Μπαλατσινού: «Ο άντρας μου ήταν πολύ κομπλαρισμένος»

Δύο μέρες πριν τον μεγάλο τελικό του «Dancing on Ice», η Τζένη Μπαλατσινού μίλησε στην κάμερα του «Made in Star» για την εμπειρία της στο ρόλο της παρουσιάστριας του λαμπερού show.

«Μου αρέσει πάρα πολύ αυτό που κάνω. Είμαι πολύ στεναχωρημένη που τελειώνει την Κυριακή» ανέφερε αρχικά, ενώ σχετικά με το επιπλέον άγχος που θα μπορούσε να της δημιουργεί η παρουσία του Πέτρου Κωστόπουλου στην κριτική επιτροπή, απάντησε:


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ιατρόπουλος: "Είχα πέσει κι εγώ θύμα τοκογλύφων"

Εδώ και λίγες ώρες αίσθηση έχει κάνει η είδηση ότι ο Μιχάλης Ιατρόπουλος εμπλέκεται στο κύκλωμα τοκογλυφίας και εκβιασμών που εξαρθρώθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην εφημερίδα «Espresso» τονίζοντας: «Είναι αστείο να εμπλέκεται το όνομά μου. Βέβαια, δεν με έχει καλέσει κανείς ως σήμερα για απολογία. Οκτώ ολόκληρους μήνες ζούσα από το ταμείο ανεργίας..

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Και ο Αντώνης Κανάκης θύμα των τοκογλύφων - εκβιαστών της Θεσσαλονίκης

Και ο Αντώνης Κανάκης είχε πέσει στα δίχτυα της σπείρας των εκβιαστών τοκογλύφων της Θεσσαλονίκης καθώς το 4ο παρακλάδι του κυκλώματος τον υποχρέωνε να πληρώνει χρήματα για προστασία του μπαρ που διατηρεί στη Χαλκιδική.
 

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Άντζελα Δημητρίου: Θύμα ξυλοδαρμού στο Frangelico

Δυσάρεστη έκβαση είχε η νυχτερινή διασκέδαση της Άντζελας Δημητρίου το βράδυ της Τετάρτης. 

Καθώς παρακολουθούσε το πρόγραμμα του νυχτερινού κέντρου Frangelico ενεπλάκη σε καβγά με αποτέλεσμα να χτυπήσει και η ίδια.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Εριδες για το...μαγιό της Ελενας Ράπτη

Αρκετά ενοχλημένη εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Έλενα Ράπτη, όταν η κουβέντα πήγε στις φωτογραφίες της με μαγιό.
H κα Ράπτη δήλωσε στην εκπομπή του TV Μακεδονία "Κορίτσια για σπίτι" πως θέλει να κάψει όλες τις φωτογραφίες που κυκλοφορούν στα περιοδικά και την απεικονίζουν με μαγιό στην παραλία, αφού θεωρεί πως είναι προκλητικές σε μια εποχή κρίσης.
Οι συγκεκριμένες δηλώσεις όμως προκάλεσαν διαφωνίες και...έριδες και το Πρωινό μου του Mega και μάλιστα ανάμεσα στο ζευγάρι Σκορδά-Λιάγκα.  
 

H Adele απαντά αν είναι παντρεμένος ο φίλος της...

English: Adele
Image via Wikipedia
Στις φήμες που θέλουν τον σύντροφό της, Σάιμον Κονέκι να είναι ακόμη παντρεμένος, απάντησε η Adele "Αυτή είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που σχολιάζω λεπτομέρειες της σχέσης μου με τον Σάιμον. Κόντρα στα δημοσιεύματα και τις επικεφαλίδες στον Τύπο σήμερα, ο Σάιμον είναι...

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Αγγελική Δαλιάνη: «Όταν αγαπάς, η ζήλεια είναι δεδομένη»

Καλεσμένη την Τετάρτη το βράδυ στην εκπομπή του MTV "Μovies & Stars" και του Γιώργου Σατσίδη ήταν η Αγγελική Δαλιάνη, η οποία εξήγησε αν η "Μαρία την Άσχημη" αποτέλεσε τελικά "φρένο" για το μέλλον της, σχολίασε την οικονομική κρίση, την τηλεόραση αλλά και τη σχέση της με τον σύζυγό της, Μάνο Παπαγιάννη.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΔΩ

Διάσημοι Έλληνες - Αποκαλύψεις στο twitter!

Οι περισσότεροι εκπρόσωποι της ελληνικής showbiz αγαπάνε το twitter, γι’ αυτό δεν χάνουν ευκαιρία να αναρτούν τα τελευταία νέα τους.

Ας δούμε μερικά από τα tweets  των Ρούλα Κορομηλά , Λάκη Γαβαλά, Ελένη Μενεγάκη, Bίκυ Καγιά, Δούκισσα Νομικού, Έλλη Κοκκίνου, Ελεονώρα Μελέτη. 


ΟΛΑ ΤΑ TWEETS  ΕΔΩ

Κώστας Βουτσάς: «Δίνω τη σύνταξή μου σε τρεις οικογένειες»

Ο Κώστας Βουτσάς είναι από τους ανθρώπους που βοηθάει τον συνάνθρωπό του.

Ο ηθοποιός κατά την διάρκεια της καριέρας του έχει χαρεί πολλά πράγματα και τώρα πιστεύει ότι πρέπει να δώσει χαρά και σε άλλους.

Η ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Γνωστή τραγουδίστρια εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Ένας αφόρητος πόνος την ανάγκασε να πάει εσπευσμένα στο νοσοκομείο, λίγο μετά την εμφάνισή της στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται.

 Η τραγουδίστρια αρχικά τον αγνόησε και τραγούδησε κανονικά στο κέντρο που εμφανίζεται, ο πόνος όμως επιδεινώθηκε, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να πάει εσπευσμένα στις πρώτες βοήθειες.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΔΩ

Κωμικός μας ηθοποιός δηλώνει ότι παλεύει με τη δόση του δανείου του

Τον γνωρίσαμε πριν από λίγα χρόνια και το ταλέντο του έλαμψε αμέσως. Έκτοτε, πρωταγωνιστεί σε πολλές επιτυχημένες σειρές και αποσπά τις καλύτερες κριτικές από το κοινό, αλλά και απο τους περισσότερους συναδέλφους του. Η ζωή ωστόσο, δεν είναι πάντα εύκολη και πίσω από τα φώτα του θεάτρου υπάρχει συχνά η άλλη της πλευρά, η πιο δύσκολη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ

Δεν πάει Eurovision η Μάριον Μιχελιδάκη

Αν και το όνομα της έχει ακουστεί πολύ έντονα ως φαβορί για να παρουσιάσει τη φετινή Eurovision, η Μάριον Μιχελιδάκη σε συνέντευξη της αποκάλυψε πως δεν έχει δεχτεί επίσημη πρόταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΩΣ ΤΟ ΕΜΑΘΕ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΕΙ

Αντιγόνη Δρακουλάκη: «Οι γονείς μου δεν ήθελαν να γίνω ηθοποιός»

Η Αντιγόνη Δρακουλάκη βρέθηκε καλεσμένη του Χρήστου Φερεντίνου και της Σίσσυς Χρηστίδου στο «Πρωινό ΑΝΤ1».

Και οι αποκαλύψεις που έκανε πολλές και καυτές.




Πασίγνωστος ηθοποιός εμπλέκεται άμεσα στο κύκλωμα των εκβιαστών και τοκογλύφων

Πασίγνωστος ηθοποιός εμπλέκεται άμεσα στο κύκλωμα των εκβιαστών και τοκογλύφων που εξαρθρώθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Ο ηθοποιός που έχει πρωταγωνιστεί σε δημοφιλή σίριαλ και σε θεατρικές παραστάσεις δεν συνελήφθη, στα πλαίσια του Αυτόφωρου, και κατηγορείται  για α) απλή συνέργεια σε εγκληματική οργάνωση τα μέλη της οποίας επιδιώκουν οικονομικό ή άλλο όφελος β) απλή συνέργεια σε τοκογλυφία

Χατζηνικολάου: Ο Φερέτης μου τηλεφωνούσε ως εκπρόσωπος του Πατριαρχείου


Μια φοβερή αποκάλυψη έκανε σήμερα το πρωί ο Νίκος Χατζηνικολάου από την εκπομπή του στον Real FM, για τον πρώην διευθυντή ειδήσεων της ΕΤ-3, Γιώργο Φερέτη, που συνελήφθη προχτες ως μέλος της κοινοπραξίας εκβιαστών-τοκογλύφων της Θεσσαλονίκης.  

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Ξανά μαζί η παρέα του «Λόγω Τιμής», 16 χρόνια μετά

Η τηλεοπτική σειρά «Λόγω Τιμής» ήταν η συνήθεια που έγινε λατρεία για τους περισσότερους Έλληνες γύρω στα 30.

Οι περισσότεροι από εμάς το παρακολουθούσαμε ευλαβικά, ενώ το τραγούδι της σειράς είναι από τα αγαπημένα μας.

Τώρα, σχεδόν 16 χρόνια μετά, η αγαπημένη παρέα του κοινού ξαναβρέθηκε στα ίδια μέρη, όπως έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο Άλκης Κούρκουλος, ποστάροντας και την αντίστοιχη φωτογραφία.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ POST  ΤΟΥ ΑΛΚΗ ΚΟΥΡΚΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΦΩΤΟ

Από τη μαφία στην… αγκαλιά της Καραμπέτη

Την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό ενός συναδέλφου της, του Βούλγαρου ηθοποιού Κρις Ραντάνοφ, ζει η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη. 

ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΦΙΑ; ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Την βίασε μπροστά στην κάμερα

Άφωνοι έμειναν οι τηλεθεατές του Big Brother στη Βραζιλία όταν είδαν on camera τον 31 ετών παίχτη του ριάλιτι, Ντάνιελ Εχανίζ να ρίχνεται στην 23χρονη φοιτήτρια Μόνικ Αμίν, ενώ εκείνη ήταν λιπόθυμη από το ποτό. Ο παίκτης κατηγορείται ότι βίασε συμπαίκτριά του, ενώ ήταν μεθυσμένη.

Η ΚΑΥΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Αρναούτογλου: «Δεν ήμουν πάντα εντάξει στις σχέσεις μου»

Με αφορμή την κυκλοφορία του πρώτου του βιβλίου «Μακιγιαρισμένοι φόβοι» (στις 19 Ιανουαρίου), ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» για τα λάθη που έκανε στην προσωπική του ζωή στο παρελθόν, αλλά και για τη σχέση του με τη νέα του σύντροφο, Νικόλ Κοτοβός.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Kατερίνα Στανίση: Ποιος τη βοήθησε να ξεφύγει από τη φτώχεια;

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια είναι καλεσμένη της Βίκυς Χατζηβασιλείου στην πετυχημένη εκπομπή της «Πάμε πακέτο» που μεταδίδεται την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου (21:00, Alpha).
Η Κατερίνα Στανίση στέλνει πακέτο στον άνθρωπο που έδωσε στην ίδια και την οικογένειά της την ευκαιρία να ξεφύγουν από τη φτώχεια και την ανέχεια όταν εκείνη ήταν μόλις δεκαέξι χρονών στη Γερμανία.

 Το Πάμε Πακέτο, η εκπομπή των μεγάλων συναισθημάτων και μία από τις μακροβιότερες στην ελληνική τηλεόραση επιστρέφει, ανανεωμένο και ακόμα πιο δυναμικό για την έβδομη σεζόν του. Και αυτή τη χρονιά, η Βίκυ Χατζηβασιλείου ανοίγει πακέτα γεμάτα έρωτα, αγάπη, ευγνωμοσύνη, μεταμέλεια, αναμνήσεις, ελπίδα αλλά και πικρία και απογοήτευση.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΕ; ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ; 

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΔΩ

Δέσποινα Βανδή:«Έκανα δυο χρόνια να ξαναβρώ τον εαυτό μου»

Για την αγάπη που έχει στη Θεσσαλονίκη, τον σύζυγο της Ντέμη Νικολαϊδη αλλά και τα δυο της παιδιά μίλησε η Δέσποινα Βανδή στην εκπομπή “Κορίτσια για Σπίτι” στο κανάλι Μακεδονία.

«Ένα κομμάτι μου παραμένει πάντα εδώ», ανέφερε για την αγαπημένη της πόλη και αποκάλυψε πως έχει κρατήσει φιλίες από τα χρόνια του Πανεπιστημίου. «Έχω κουμπάρες, βαφτιστήρια, φίλες καρδιάς επί της ουσίας. Έχω χρόνο να τις βλέπω και το ευτύχημα είναι πως έχουν κάνει και αυτές παιδιά και δεν ζαλίζουν μόνο τα δικά μου τα παιδιά το κεφάλι τους», είπε χαρακτηριστικά η 42χρονη τραγουδίστρια.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΗΝ: Νέο κόμμα από την Τζούλια Αλεξανδράτου - Θέλει να μπει στη Βουλή

ΝΕΑ πορνοταινία ετοιμάζει και θέλει να την διαφημίσει. Με νέο «χτύπημα» "απειλεί"  η Τζούλια Αλεξανδράτου, καθώς σκοπεύει να κατέβει στην πολιτική και μάλιστα να ιδρύσει το δικό της κόμμα. 

ΟΛΕΣ ΟΙ..."ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΕΣ" ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΔΩ

ΒΙΝΤΕΟ: Η προτάση της Μενεγακη στον Παπαδακη

 Ένα πλάνο του Γιώργου Παπαδάκη από την πρεμιέρα της Χαρούλας Αλεξίου με τη Δήμητρα Γαλάνη, ήταν ικανό να θυμίσει στην Ελένη τα παλιά!

Λίνα Σακκά: Έγινε μαμά!

Μαμά για πρώτη φορά έγινε η Λίνα Σακκά το πρωί της Δευτέρας, καθώς έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Το μωρό ήρθε στον κόσμο με καισαρική τομή, στις 11.25 π.μ. το πρωί της Δευτέρας 16 Ιανουαρίου 2012 ενώ το βάρος του ήταν 3650 γραμμάρια.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ)

Ο Πόλυς Κερμανίδης έχει ανάγκη από αίμα

Ο πολύ γνωστός τραγουδιστής Πόλυς Κερμανίδης που ως δημιουργός, ως ερμηνευτής και ως τραγουδοποιός έχει σφραγίσει την ελληνική δισκογραφία από την δεκαετία του ΄60 έως και τα μέσα της δεκαετίας του ΄90, μιας και το 1997 έπαθε ένα σοβαρό αυτοκινητιστικό ατύχημα που τον έθεσε έκτος των μεγάλων κέντρων της Αθηναϊκής νύχτας, όμως τα τραγούδια που άφησαν εποχή, και τώρα ζητάει την βοήθεια των «φίλων» του. 

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Λιάγκας: Αυτή η λεσβιάρα κοκκινομάλλα! [βίντεο]

 Άναυδους άφησε τους τηλεθεατές αλλά και την συμπαρουσιάστρια και σύζυγό του, Φαίη Σκορδά, ο Γιώργος Λιάγκας σήμερα το πρωί, όταν αποκάλεσε «λίγο λεσβία» μια γυναίκα κριτικό.

Γιατί πήγαν να συλλάβουν τον Λευτέρη Πανταζή;

Κρουαζιέρα με πολλές εκπλήξεις για τον Λευτέρη Πανταζή.

Εκτός από την ταραχή που προκάλεσαν οι live εμφανίσεις του εν πλω στην επταήμερη κρουαζιέρα στο South Pacific του Σίδνεϊ, τον δημοφιλή τραγουδιστή περίμενε και μια δυσάρεστη έκπληξη.


Αρβανίτης, Μπήλιω, Αμυράς κ.α. επιστρέφουν στην ΕΡΤ

Εκπομπές που η ΕΡΤ θεωρεί "βασικές" για το πρόγραμμα, αναμένεται να επιστρέψουν... 
 
Η διοίκηση της ΕΡΤ δρομολογεί ταχύτατα την ανανέωση 63 από τις 169 συμβάσεις που έληξαν. 

Αυτό σημαίνει ότι και κάποιες από τις εκπομπές που κόπηκαν τους προηγούμενους μήνες, θα επανέλθουν στους τηλεοπτικούς μας δέκτες...!

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗ ΣΤΑΗ; ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΔΩ

Δήλωση ΣΟΚ από την Ορθούλα Παπαδάκου: «Φοβάμαι ότι έχω την επικίνδυνη σιλικόνη»

Με την αγωνία ότι μπορεί κι εκείνη να έχει την επικίνδυνη σιλικόνη PIP ζει η παρουσιάστρια Ορθούλα Παπαδάκου.

Η επέμβαση αυξητικής στήθους έγινε μερικούς μήνες μετά την εισαγωγή του προϊόντος στη χώρα μας, το 2006, και λίγο καιρό αργότερα ξεκίνησαν οι επιπλοκές.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

«Golden Globe» 2012 gossip!

Χτες το βράδυ έλαβαν χώρα τα «Golden Globe» του 2012 και, ως συνήθως, όλη η αφρόκρεμα του Hollywood έδωσε το «παρών».

Ο Ricky Gervais ήταν και πάλι φέτος ο οικοδεσπότης και σχολίασε με πολύ καυστικό τρόπο τις διασημότητες.

ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΑΦΘΟΝΟ GOSSIP ΕΔΩ

O Κωστόπουλος έκανε κριτική και η γάτα του έτρωγε τα σουβλάκια [βίντεο]

 Νηστικός έμεινε μάλλον χτες το βράδυ ο Πέτρος Κωστόπουλος, καθώς ενώ εκείνος έκανε τα σχόλιά του για το χορό της διαγωνιζόμενης του Dancing on Ice, Πηνελόπης Αναστασοπούλου, μια γάτα «την έπεσε» στα σουβλάκια του

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Κάτι ψήνεται - Κάθε εβδομάδα μία νέα μαγειρική αναμέτρηση

Το Κάτι ψήνεται, η εκπομπή που άλλαξε τις συνήθειες των τηλεθεατών στις 20:00, έρχεται για άλλη μια εβδομάδα στην τηλεόραση του Alpha και εισβάλλει στα σπίτια επίδοξων σεφ σε όλη την Ελλάδα. Τι εκπλήξεις μας επιφυλάσσουν; Ποιοι θα τα καταφέρουν και ποιοι θα μείνουν με το κουτάλι στο χέρι;
Την εβδομάδα 16-20 Ιανουαρίου, το Κάτι Ψήνεται επιστρέφει στην Αθήνα με τη Μαρία και τη Μαρία, τον Μιχάλη, τη Μαίρη και την Άννα.
Τη Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου τη μαγειρική αυλαία της εβδομάδας ανοίγει η Μαρία.
Η Μαρία είναι γέννημα θρέμμα Καναδά, αλλά πριν από 31 χρόνια αποφάσισε να αφήσει τα ψυχρά κλίματα και να ζήσει στην Ελλάδα. Φύση κοινωνική, η οικοδέσποινα της Δευτέρας θέλει το σπίτι της να είναι γεμάτο κόσμο. Είτε κάνει τραπέζια σε φίλους είτε οργανώνει βραδιές μπιρίμπας. Θα ανοίξει τα χαρτιά της στους άγνωστους καλεσμένους της;

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Σ. Σταμάτη-Μ. Συνατσάκη: Η κόντρα τους στο παρασκήνιο!

Ακόμη καλά καλά δεν ξεκίνησε η συνεργασία τους και τα πρώτα " σημάδια" που δείχνουν ότι η σχέση τους βρίσκεται σε τεντωμένο σχοινί, είναι ήδη ορατά! 
 
Ένα κλίμα που αν συνεχίσει έτσι θα φέρει την "έκρηξη"  της μιας ή και των δυο στο πλατό...
 
 Δείτε την κόντρα Σταμάτη-Συνατσάκη ΕΔΩ!

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Μ. Χατζηγιάννης: Ένα 18μετρο σκάφος, δώρο-έκπληξη για την αγαπημένη του Ζέτα!

Ένα πλωτό “διαμάντι” για να ταξιδέψουν τον έρωτά τους αγόρασε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης κάνοντας έκπληξη στην αγαπημένη του Ζέτα. 
 
Το ζευγάρι που είναι εδώ και ένα χρόνο μαζί ζει τον έρωτά του και δεν το κρύβει.
 

Ποιοί και ποιές είναι πρώτοι σε δημοτικότητα στο Facebook

Οι σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Facebook, αποτελούν έναν πολύ καλό και ενδεικτικό παράγοντα για να αποδειχθεί η δημοφιλία των επωνύμων. 
 
Επιπλέον, είναι ένας τρόπος να ενημερώνεται το κοινό ανά πάσα στιγμή για τα επαγγελματικά τους σχέδια. 
 
Οι τελευταίες μετρήσεις της προηγούμενης εβδομάδας αναδεικνύουν τη λαμπερή....

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ 1η ΔΕΚΑΔΑ ΕΔΩ

Ποια Ελληνίδα κάνει βόλτα στη Ρώμη με τη Μπελούτσι ;



Monica Bellucci Deutsch: Monica Bellucci bei d...
Image via Wikipedia
Μια δυνατή φιλία φαίνεται πως έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στην Monica Bellucci και Ελληνίδα ηθοποιό. 

Οι δυο γυναίκες έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν και πλέον κάνουν αρκετή παρέα. 


Ο φακός τις "συνέλαβε" σε μια οικογενειακή βόλτα στη Ρώμη.  


Δείτε εδώ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ η Ελληνίδα ηθοποιός. 

Γνωστή παρουσιάστρια χώρισε μέσα στις γιορτές!

Ένα ακόμη διαζύγιο-σοκ στο χώρο της τηλεόρασης αποκαλύπτει η RealLife αυτού του Σαββατοκύριακου. Η γνωστή παρουσιάστρια και ο δημοσιογράφος σύζυγός της έδωσαν τέλος στη σχέση τους...
μετά από τέσσερα χρόνια γάμου...

Κριτής στη Eurovision Κύπρου ο Καπουτζίδης

Ο Έλληνας ηθοποιός Γιώργος Καπουτζίδης, έχει πολύ στενές φιλίες με τη Μεγαλόνησο και μάλιστα παρουσίασε αρκετές φορές τηλεοπτικά βραβεία στο Νησί της Αφροδίτης. Τώρα ετοιμάζεται να είναι ένας από τους κριτές της επιτροπής που θα αποφασίσουν το κομμάτι που θα ερμηνεύσει η Ηβη Αδάμου στον μουσικό διαγωνισμό του Μπακού

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...