Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

Με το ΟΚ του Παπανδρέου ο Μαρινάκης μπαίνει στο ALTER !

Την σύμφωνη γνώμη του πρωθυπουργού ζήτησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης για να κάνει το deal  και να μπεί στο ALTER.

Η κίνηση αυτή του εφοπλιστή, που μετέχει με 25% και στον ΣΚΑΙ, αλλά και σε εφημεριδες (σαν αφανής μέτοχος) αναμένεται να προκαλέσει αναταράξεις στο πολιτικό, οικονομικό, τηλεοπτικό και αθλητικό  σκηνικό.

Μαρινάκης και Κουρής έδωσαν τα χέρια και το fund  της Argo αποδέχτηκε και έτσι, πιθανότατα την Τετάρτη θα ανακοινωθεί επίσημα η συμμετοχή του Βαγγέλη Μαρινάκη στο ALTER, κάτι για το οποίο "δούλεψε" πολύ και ο (ολυμπιακών αισθημάτων) Νίκος Χατζηνικολάου.

Η αρχική διστακτικότητα του Μαρινάκη κάμφθηκε μόλις έγινε γνωστό ότι το Alter  μπήκε στο άρθρο 99 ενώ σημαντικό ρόλο έπαιξε η πρωτοκαθεδρία του καναλιού στις ειδήσεις !

ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΔΩ

Τρέμε Εκο! Ο Αρναούτογλου βγάζει 4 βιβλία !

Το άλλο πρόσωπο του δημοφιλούς παρουσιαστή θα αποκαλυφθεί σύντομα στις προθήκες των βιβλιοπωλείων! Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, εκτός από πετυχημένος παρουσιαστής τηλεοπτικών προγραμμάτων, αποδεικνύεται και πολυγραφότατος συγγραφέας, αφού αυτή τη στιγμή έχει ήδη έτοιμα στο συρτάρι του τέσσερα βιβλία, το ένα εκ των οποίων αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα.

Ο πολυτάλαντος Γρηγόρης δεν άφησε να πάει χαμένος ο ελεύθερος χρόνος που είχε από τα τηλεοπτικά πράγματα -την περασμένη σεζόν δεν είχε παρουσία σε καθημερινή βάση- και έριξε όλη του την ενέργεια στη συγγραφή. Ετσι ολοκλήρωσε και το πιο πρόσφατο δημιούργημά του, το οποίο θα είναι και το πρώτο που θα βγει στα βιβλιοπωλεία. Πρόκειται για ένα βιβλίο που έχει θέμα του τις ανθρώπινες φοβίες.

Ακούστε το τελευταίο τραγούδι της Amy Winehouse!

H Amy Winehouse συνεργάστηκε με το είδωλό της, τον Tony Benett, λίγους μήνες πριν φύγει από τη ζωή.

Τον Μάρτιο του 2011, η Amy βρέθηκε σε studio του Λονδίνου για να ηχογραφήσει το jazz τραγούδι “Body & Soul” για τo άλμπουμ του Benett “Duets II” για τα 85α του γενέθλια!

Ο Mitch Winehouse, πατέρας της Amy, δήλωσε για αυτή τη συνεργασία:
“Η Amy ήταν τόσο ενθουσιασμένη που δούλεψε με τον Tony Bennett και ανυπομονούσε να ακούσουν οι fans της αυτή τη νέα ηχογράφηση. Το γεγονός ότι η φωνή της Amy ακούγεται πιο μαγευτική και όμορφη από ποτέ και ότι τραγουδάει με τον εξαιρετικό Tony Bennett φαίνεται πως είναι το πιο κατάλληλο αφιέρωμα (στην Amy) για αυτή τη δύσκολη στιγμή” .

Απόσπασμα από το τραγούδι διέρρευσε σήμερα στο διαδίκτυο. Ενώ, πολύ σύντομα θα ακούσουμε και αφιερώματα πολλών καλλιτεχνών στη μνήμη της Amy, όπως τη διασκευή του Kanye West στο “Back To Black”.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Μια Τούλα στο X-Factor

Η Τούλα Κοντοσταύλου (στη φωτογραφία δεύτερη από αριστερά)
Η ελληνικής καταγωγής 23χρονη τραγουδίστρια, είδωλο των εφήβων στο «νησί», διχάζει τους Βρετανούς με τον νέο της ρόλο: είναι από σήμερα μέλος της κριτικής επιτροπής του δημοφιλέστερου τηλεοπτικού σόου για μουσικά ταλέντα, αλλά οι πιο συντηρητικοί της Γηραιάς Αλβιώνος δεν τη θεωρούν αυτό που θα λέγαμε «πρότυπο για τους νέους»

Είναι μια ιστορία δακρύων. Δακρύων χαράς και δακρύων λύπης. Η 23χρονη Βρετανή με την ελληνική καταγωγή θα πάρει απόψε μια μεγάλη χαρά. Θα δει τον εαυτό της για πρώτη φορά στο γυαλί, ως κριτή στο βρετανικό X-Factor, το τηλεοπτικό σόου για ταλέντα του τραγουδιού που αιχμαλωτίζει εκατομμύρια Βρετανούς στους τηλεοπτικούς δέκτες τους στο κανάλι ITV1 τα βράδια του Σαββάτου. Αρχίζει μια νέα σειρά εκπομπών και μαζί τους ξεκινάει μια νέα καριέρα για τη μικρή Ελληνοβρετανή, που θα προσθέσει στον τραπεζικό της λογαριασμό κάπου 500.000 λίρες (570.000 ευρώ) και θα την κάνει πασίγνωστη στους τηλεθεατές κάθε ηλικίας. Γιατί ειδικά τις νεαρές ηλικίες αυτή η πριγκίπισσα του παραμυθιού τις έχει κατακτήσει ήδη. 
 

Με γιγαντοαφίσες του Αλιάγα γέμισε το Παρίσι!

Στα πλαίσια διαφημιστικής καμπάνιας του Europe1 όπου εργάζεται ως παρουσιαστής ο Νίκος Αλιάγας, γέμισε με γιγαντοαφίσες το Παρίσι.

Μάλιστα μια από αυτές "τράβηξε" με την φωτογραφική του μηχανή πριν λίγο και δημοσιοποίησε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter.


Δείτε ΕΔΩ τις διαφημίσεις με την φωτό του Αλιάγα που έχει γεμίσει στο Παρίσι.
Enhanced by Zemanta

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Εστησαν (ροζ) παγίδα στο καυτό "κουνελάκι"

Μια απίστευτη (ροζ) παγίδα έστησαν επιτήδειοι σε ένα από τα πιο καυτά μοντέλα της Ελλάδας. Η πανέμορφη Αφροδίτη Μπάρμπα, η οποία διακρίθηκε στον τελευταίο διαγωνισμό «Playmate», δεν πίστευε στα μάτια της όταν διαπίστωσε ότι είχε πέσει θύμα αετονύχηδων του Internet οι οποίοι διαφήμιζαν μέσω γνωστού site τις... ροζ υπηρεσίες της.

Η μελαχρινή καλλονή έγινε έξαλλη και ετοιμάζεται ήδη να καταθέσει αγωγές και μηνύσεις. Εντός των προσεχών ωρών αναμένεται να μεταβεί στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να ενημερωθεί γι’ αυτούς που της έστησαν αυτή την παγίδα και στη συνέχεια θα ακολουθήσει τη νομική οδό.

Η Αφροδίτη πληροφορήθηκε μέσω φίλων της ότι στο συγκεκριμένο site είχαν ανεβεί φωτογραφίες της οι οποίες συνοδεύονταν από σχόλια καθόλου τιμητικά για την προσωπικότητά της. Στην αρχή νόμιζε ότι της έκαναν πλάκα, αλλά όταν επισκέφτηκε το site έπεσε από τα σύννεφα.

Η ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

2 VIDEOS - Μπουλέ: Μπήκαν διαρρήκτες ενώ κοιμόμουν - Έριξαν σπρέι στο μπαμπά μου

Η παρουσιάστρια του "Elatte" διηγήθηκε την τρομακτική εμπειρία της, όταν διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι της.

Όπως είπε η ίδια κοιμόταν και δεν κατάλαβε τίποτα. Στο σπίτι ήταν επίσης ο αδερφός και ο μπαμπάς της.


Εξήγησε ότι οι διαρρήκτες έριξαν σπρέι στον πατέρα της, για να μην αντιδράσει.

Η παρουσιάστρια μίλησε για την εμπειρία της, με αφορμή μια είδηση που διάβασε ο Θανάσης, για μια οικογένεια που έπεσε θύμα διαρρηκτών.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...