Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Τελετή έναρξης 2012: Ο Mr Bean έπαιξε Βαγγέλη Παπαθανασίου (vid)!

LONDON, ENGLAND - JULY 27:  British actor Rowa...
 (Image credit: Getty Images via @daylife)
Χρέη μουσικού ανέλαβε στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου ο Mr. Bean, κατά κόσμον Rowan Atkinson, που... «βανδάλισε» τον Βαγγέλη Παπαθανασίου!

Μέχρι και ομπρέλα χρησιμοποίησε ο Atkinson στην παγκοσμίου φήμης μελωδία του Βαγγέλη Παπαθανασίου, καθώς ήθελε να απαθανατίσει τον εαυτό του με το κινητό του τηλέφωνο, ενώ στην συνέχεια... αποκοιμήθηκε και ονειρεύτηκε ότι τρέχει μαζί με άλλους σε μία παραλία!

Ο Mr Bean ξύπνησε χάρη στον... μαέστρο, που του έκανε παρατήρηση, μιας και το κομμάτι είχε τελειώσει.

Enhanced by Zemanta

Π. Στογιάκοβιτς – Α. Καμηλά: Μετακομίζουν μόνιμα στην Αθήνα!

Η Αλέκα Καμηλά και ο Πρέντρακ Στογιάκοβιτς σκοπεύουν να μετακομίσουν μόνιμα στην Αθήνα μαζί με τα τρία τους παιδιά. Ο μπασκετμπολίστας και το πρώην μοντέλο ζούσαν τα τελευταία χρόνια στη Νέα Ορλεάνη και αποφάσισαν να επιστρέψουν στην Ελλάδα.

Το καλοκαίρι ωστόσο το περνάνε στο εξοχικό τους σπίτι στο Ποσείδι Χαλκιδικής. Η αγαπημένη τους συνήθεια είναι το μπάνιο στην παραλία μπροστά από τοσπίτιτους.
 
 Η Αλέκα ασχολείται αποκλειστικά με την φροντίδα των παιδιών της έχοντας μοναδική βοήθεια αυτή του συζύγου της. Με την άφιξη τους στην πρωτεύουσα όμως έχουν πολλά σχέδια στα σκαριά...

Διάβασε περισσότερα στο OK! που κυκλοφορεί

Γ. Μπόγρης – Ε. Κοκκίνου: Δείπνο με φίλους στη Νέα Ερυθραία!

Η σχέση του Γιώργου Μπόγρη και της Έλλης Κοκκίνου διέψευσε όσους έλεγαν ότι η μεγάλη διαφορά ηλικίας θα αποτελέσει εμπόδιο. 

Η τραγουδίστρια και ο μπασκετμπολίστας συνεχίζουν να είναι ευτυχισμένοι και πολύ ερωτευμένοι.

Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε μάλιστα σε πρόσφατη βραδινή τους έξοδο στα βόρεια προάστια, λίγο πριν φύγει η όμορφη τραγουδίστρια για τη Σκιάθο. Το ζευγάρι δείπνησε με φίλους σε γνωστό εστιατόριο στη Νέα Ερυθραία και δεν έφυγε στιγμή ο ένας από το πλευρό του άλλου.

Διάβασε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί

Καραβάτου - Κατσούλης: Γιατί διάλεξαν τέσσερις νονούς για την κόρη τους;

Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης ετοιμάζονται για την βάφτιση της μικρής τους κόρης, μια μέρα μετά τα πρώτα της γενέθλια, στις 15 Σεπτεμβρίου. 

Το μυστήριο θα πραγματοποιηθεί στον Άγιο Γεώργιο στο Λυκαβηττό.

Οι γονείς της Αέλιας αποφάσισαν η μικρή τους κόρη να αποκτήσει όχι έναν, ούτε δύο, αλλά τέσσερις νονούς!

Διατροφικά μυστικά για υγιές και λαμπερό δέρμα

Το δέρμα δεν είναι απλά μια εξωτερική επιφάνεια που καλύπτει το σώμα. Είναι αυτό που προστατεύει τον ανθρώπινο οργανισμό από τα βακτηρίδια, τη βρωμιά και από άλλα βλαβερά αντικείμενα που βρίσκονται στο περιβάλλον. Σημαντικό ρόλο παίζει επίσης... στη ρύθμιση των υγρών και της θερμοκρασίας του σώματος. Ένας από τους παράγοντες που επηρεάζουν την κατάσταση του δέρματος είναι και η διατροφή. Ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής, πλούσιο σε φρούτα, λαχανικά και κατανάλωση υγρών, πρωτεϊνών και ιχνοστοιχείων συμβάλλει στη διατήρηση της υγείας του δέρματος.

Διατροφικές συμβουλές για υγιές και λαμπερό δέρμα

- Νερό: Απομακρύνει τις άχρηστες ουσίες, ενυδατώνει και μεταφέρει τα θρεπτικά συστατικά στο δέρμα.

- Βιταμίνη C: Σχηματίζει και διατηρεί το κολλαγόνο του δέρματος. Πηγές: εσπεριδοειδή, πιπεριές, ντομάτες, φράουλες κ.α.

- Βιταμίνη Ε: Βοηθάει στην πρόληψη της γήρανσης του δέρματος και στην προστασία έναντι της ηλιακής ακτινοβολίας.

- Κατανάλωση προϊόντων ολικής άλεσης που είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικές ουσίες και φυτικές ίνες.

- Ω-3 λιπαρά οξέα: Βοηθάει στην πρόληψη των φλεγμονών του δέρματος και στη μείωση της ακμής. Πηγές: λιπαρά ψάρια, καρύδια κ.α.

- Περιορισμός στη κατανάλωση ζάχαρης η οποία δημιουργεί καφέ κηλίδες στο δέρμα.

Το πράσινο τσάϊ, ο σολομός, το καρότο, το μπρόκολο, το αβοκάντο, το σπανάκι και όλα σχεδόν τα θαλασσινά είναι μερικά από τα πιο σημαντικά τρόφιμα που συντελούν στη βελτίωση της υγείας και της εμφάνισης του δέρματος.

Ιωσήφ Μαρινάκης: Αποκαλυπτικές πόζες με τη σέξι σύντροφό του! (Φωτογραφίες)

Η γυμνάστρια με την οποία έχει δεσμό ο δημοφιλής ηθοποιός, αναστάτωσε όλη την Κορινθία με το λευκό brazilian που φορούσε στην παραλία και δικαιολογημένα "έκλεψε" την παράσταση από το σύντροφό της...

 
Στο Λουτράκι πέρασε το Σαββατοκύριακο ο 42χρονος ηθοποιός συντροφιά με την 37χρονη γυμνάστρια, με την οποία συμπλήρωσαν πέντε χρόνια σχέσης. «Πριν από ένα χρόνο, η Χρύσα μετακόμισε μόνιμα στην Αθήνα από τη Θεσσαλονίκη. Προς το παρόν δεν σκέφτονται να επισημοποιήσουν τη σχέση τους με γάμο», εξηγεί στο "ΟΚ!" φίλη του ζευγαριού.

Λόγω των θεατρικών υποχρεώσεων που έχει ο Ιωσήφ το φετινό καλοκαίρι -εμφανίζεται στην κωμωδία "Σ' αγαπάω αλλά..." στο Θέατρο Αθήνα- το ζευγάρι δεν μπορεί να προγραμματίσει πολυήμερες διακοπές, οπότε επιλέγει σύντομες εξορμήσεις σε κοντινούς προορισμούς.


Στο Λουτράκι διέμειναν στο ξενοδοχείο Πευκάκι του επιχειρηματία Βαγγέλη Μητρογιάννη, συζύγου της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου. Η 43χρονη ηθοποιός που βρέθηκε επίσης εκεί για λιγότερες από είκοσι τέσσερις ώρες, υποδύεται τη σύζυγο του Ιωσήφ Μαρινάκη αυτό το καλοκαίρι στη σκηνή.

«Το πρωί του Σαββάτου έφτασα πρώτη η Χρύσα μαζί με τον αδελφό της Δημήτρη, ενώ ο Ιωσήφ βρέθηκε κοντά τους αργά το ίδιο βράδυ, αμέσως μετά το τέλος της βραδινής παράστασης στην Αθήνα», καταλήγει η ίδια πηγή. Το πρωί της Κυριακής οι τρεις τους πήγαν μαζί για μπάνιο στην παραλία του Λουτρακίου και το απόγευμα επέστρεψαν στην Αθήνα.
Enhanced by Zemanta

"Αν…". Δείτε το τρέιλερ της ταινίας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη!

Συγκεντρώνοντας ένα dream team συνεργείου και ηθοποιών, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, έχοντας κερδίσει την πίστη του mainstream κοινού από τη μικρή οθόνη ετοιμάζεται να κατακτήσει και τη μεγάλη.

«Αν...» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, trailer από Flixgr

Ομορφοι άνθρωποι, όμορφη Αθήνα, ένας έρωτας γεμάτος πάθος, οι εκπληκτικές πιθανότητες της ζωής. Σινεμά, δια χειρός Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Η πρώτη κινηματογραφική δουλειά του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη είναι έτοιμη. Στις 29 Νοεμβρίου θα βγει στις αίθουσες από τη Village και αυτήν την Πεμπτη, 2 Αυγούστου, το τρέιλερ του «Αν…» θ’ αρχίσει να προβάλλεται στα σινεμά. Οι αναγνώστες του flix.gr έχουν τη δυνατότητα να το δουν πρώτοι, αποκλειστικά!

«Ενα διαφορετικό love story, σε μία εποχή που όλα αλλάζουν»: έτσι περιγράφουν το «Αν…» οι δημιουργοί του. Ολοι δεν έχουμε αναρωτηθεί πόσο μπορεί μία στιγμιαία απόφασή μας, να καθορίσει όλη μας τη ζωή; Ακριβώς αυτό συμβαίνει και στη ζωή του ήρωα της ταινίας, του Δημήτρη.



Αν ο Δημήτρης έβγαινε από το σπίτι του εκείνο το βράδυ θα γνώριζε τη Χριστίνα… Ενας έρωτας θα γεννηθεί και θα φτάσει μέχρι και σήμερα το 2012. Ενας έρωτας στην εποχή της κρίσης και των μεγάλων αλλαγών . Θα αντέξει; Είναι ο έρωτας η απάντηση σε όλο αυτό που ζούμε; Πόσο επηρεάζει μία οικονομική κρίση και πόσο μπορεί να διαλύσει τη σχέση ενός ζευγαριού; Συγχωρείται η απιστία; Και πόσο ίδιες είναι οι εποχές στο θέμα του έρωτα;

Αν όμως ο Δημήτρης εκείνο το βράδυ του 2009 δεν έβγαινε από το σπίτι του, δεν θα γνώριζε τη Χριστίνα και θα παρέμεναν δύο άγνωστοι στην ίδια πόλη… Ο χρόνος, ο τόπος και τα γεγονότα στη ζωή του Δημήτρη είναι κοινά... Η βασική διαφορά είναι ότι δεν είναι μαζί με τη Χριστίνα για να τα αντιμετωπίσει… Πόσο εύκολο είναι να ζει κάποιος μόνος του; Πόσο αντέχει ένας άνθρωπος τη μοναξιά ή αλλιώς την «ελευθερία»; Πόσο κοντά σου μπορεί να είναι ένας μεγάλος έρωτας και εσύ να μην τον βλέπεις; Θα γνωριστούν ποτέ ο Δημήτρης και η Χριστίνα;

Το «Αν…» είναι μία ιστορία από δύο διαφορετικές οπτικές γωνίες στον ίδιο χρόνο με κοινά γεγονότα και πρόσωπα… Ενα σενάριο με ήρωες έρμαια των γεγονότων και νέες διαδρομές που ίσως να μας οδηγήσουν σε έναν άλλο τρόπο σκέψης… Κοινός παρανομαστής όλων; Ο έρωτας.
Πρωταγωνιστές οι Χριστόφορος Παπακαλιάτης και η Μαρίνα Καλογήρου, αφηγητές της ιστορίας η Ελενίτσα και ο Αντωνάκης, η Μάρω Κοντού και ο Γιώργος Κωνσταντίνου, του «Η Δε Γυνή να Φοβήται τον Ανδρα», οι οποίοι, 45 χρόνια μετά τη γνωριμία τους είναι ακόμα μαζί, ερωτευμένοι, απόδειξη ότι καμιά φορά οι ιστορίες αγάπης είναι παντοτινές.

Το «Αν…», που γυρίστηκε μέσα σε 3 μήνες σε γειτονιές της Αθήνας, ξεκινά τη δική του ιστορία, που θα κορυφωθεί το φθινόπωρο στις κινηματογραφικές αίθουσες, διεκδικώντας μια θέση στα βιώματα του κοινού. Και κάτι μας λέει ότι θα το καταφέρει!

news247.gr

Η Σίσσυ Χρηστίδου βουτάει στην θάλασσα "φορώντας την Άρτα και τα Γιάννενα"...

Ποιος, πείτε μας ποιος είναι αυτός ο κακός άνθρωπος που καταπιέζει την Σίσσυ Χρηστίδου, δεν την αφήνει να φοράει βραχιόλια και εκείνη ξεσπάει στην θάλασσα; Ποιος, πείτε μας ποιος!

Θέλξη: Δείτε την με μαγιό! Αποκαλυπτικές φωτογραφίες...

Ανανεωμένη, ευδιάθετη και single εντόπισε ο φακός του "HELLO!" τη Θέλξη, στη Σαντορίνη. Η γοητευτική τραγουδίστρια αμέσως μετά την ολοκλήρωση του προγράμματός της στο "Romeo" κατευθύνθηκε στο αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος" με προορισμό το μαγευτικό νησί των Κυκλάδων.



Συντροφιά με καλούς φίλους η τραγουδίστρια διέμεινε σε ξενοδοχειακή μονάδα λίγα χιλιόμετρα έξω από τα Φηρά με θέα το διάσημο ηφαίστειο. «Κάθε φορά που πατάω το πόδι μου στη Σαντορίνη, νιώθω την ενέργειά της να με συνεπαίρνει. Δε χορταίνω να απολαμβάνω και να φωτογραφίζω τη θέα από την καλντέρα. Το ίδιο βέβαια με γοητεύει και το ηλιοβασίλεμα που θεωρώ ότι είναι το ωραιότερο στον κόσμο», ανέφερε στο περιοδικό η Θέλξη λίγες μόνο ώρες μετά την επιστροφή της στην Αθήνα.

Κατά τη διάρκεια της τετραήμερης παραμονής της στο κυκλαδικό νησί η τραγουδίστρια έκανε θαλάσσιο σκι στην παραλία του Περίβολλου, μαγνητίζοντας πάνω της όλα τα αντρικά βλέμματα και αποδεικνύοντας ότι βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα. Μια μέρα πριν αποχαιρετήσει τη Σαντορίνη και παρέα με φίλους, πραγματοποίησε μια μικρή κρουαζιέρα με σκάφος στο κοντινό νησάκι Θηρασιά, όπου μεταξύ άλλων είχε την ευκαιρία να κολυμπήσει και στα ζεστά ιαματικά νερά της Παλαιάς Καμένης.

Η Θέλξη αυτή την περίοδο συνεχίζει με επιτυχία τις εμφανίσεις της στο νυχτερινό κέντρο της παραλιακής, ενώ το καινούργιο της τραγούδι με τίτλο "Στοίχημα" δια χειρός Master Tempo έχει μεγάλη απήχηση.

Η Πάολα είναι hot! Δείτε τις πιο sexy εμφανίσεις της!

Αναμφισβήτητα είναι από τις πιο εκρηκτικές τραγουδίστριες. Πέρα από γνήσια λαϊκή φωνή διαθέτει και ένα άψογο κορμί. Η Πάολα φροντίζει πολύ την εμφάνισή της και αυτό φαίνεται! Γυμνάζεται ανελλιπώς και προσέχει πολύ τη διατροφή της. Κάθε της εμφάνιση... πάνω στη σκηνή έχει στοιχεία σέξι. H Πάολα σαγηνεύει με τη θηλυκότητά και το σεξαπίλ της, όλους τους άντρες! Ας θυμηθούμε τις πιο σέξι φωτογραφήσεις της, αλλά και τις πιο σέξι εμφανίσεις της πάνω στην πίστα!

Διαζύγιο - σοκ: Χώρισαν λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας!

Σαν... βόμβα "σκάει" στη showbiz η είδηση του χωρισμού ενός από τα πιο διάσημα και αγαπημένα ζετγάρια, αφού η Reallife είχε αποκαλύψει πρόσφατα ότι, παρά την κρίση στη σχέση τους, σκόπευαν να της δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία...


Λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας χώρισαν ο Σωκράτης Αλαφούζος και η Άριελ Κωνσταντινίδη. Μιλώντας στην κάμερα του Star, η ηθοποιός επιβεβαίωσε τις φήμες για το τέλος της σχέσης τους. «Ναι, ισχύει. Αυτά είναι μες στη ζωή. Κλείνουν κύκλοι ανοίγουν άλλοι…», είπε η Άριελ, προσθέτοντας ότι ποτέ δεν είσαι καλά μετά από έναν χωρισμό. 

Ο Σωκράτης Αλαφούζος είχε κάνει πρόταση στην καλή του λίγο μετά τον χωρισμό του από την, επίσης ηθοποιό, Βάσω Γουλιελμάκη. «Όλοι οι αποχωρισμοί είναι δύσκολοι και από μια δουλειά που έχεις... Σε όλους τους τομείς της ζωής. Μια χαρά όμως, καλοκαίρι είναι, βοηθάει πολύ η περίοδος αυτή για να είσαι και πιο κοντά στους φίλους σου και για να ηρεμήσεις», καταλήγει η Άριελ.

Εκτός ΑΝΤ1 τα Κακά Κορίτσια - 48ωρη απεργία στο σταθμό

Τέσσερις ακόμα εργαζόμενοι απολύθηκαν από τον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΝΤΕΝΝΑ.

 Μετά τις απολύσεις πριν από μερικές εβομάδες του Γιώργου Μητσικώστα, του Δημήτρη Σούλτα και των Αδιάβροχων, ο ΑΝΤ1 Radio συνεχίζει τις ...εκκαθαρίσεις, αφήνοντας εκτός σταθμού τα ιστορικά Κακά Κορίτσια, Έλενα Καραμίχαλου και Μαρία Λεμονιά.

Επιπλέον, δύο δημοσιογράφοι, η Κορίνα Ξυπολιτίδου και ο Νέστορας Δημαράς, καθώς και δύο ηχολήπτες, ο Γιώργος Γεωργούλας και ο Δημήτρης Κύρκος, είδαν την πόρτα της εξόδου. Τα ερωτηματικά για το ύφος του σταθμού και τα πρόσωπα που θα το απαρτίζουν από Σεπτέμβριο παραμένουν. Το σίγουρο μέχρι στιγμής είναι ότι έξι ακόμα εργαζόμενοι βρέθηκαν χωρίς δουλειά, εν μέσω καλοκαιριού.

Οι απειλές για την υγεία που καραδοκούν… στο νεσεσέρ!

Μπορεί να νομίζεις ότι μέσα στο νεσεσέρ του μακιγιάζ σου κρύβονται τα μαγικά σου εργαλεία που σε μεταμορφώνουν στην απόλυτη θεά, όμως ταυτόχρονα κρύβονται και πολλοί κίνδυνοι για την υγεία σου αφού οι αλλεργίες και τα μικρόβια καραδοκούν... κάθε φορά που το ανοίγεις.
Διάβασε παρακάτω ποιοι κίνδυνοι κρύβονται μέσα στο νεσεσέρ σου και προετοιμάσου ανάλογα…

Τα πινέλα του μακιγιάζ: Μην ξεχνάς ότι τα πινέλα του μακιγιάζ πρέπει να καθαρίζονται κάθε μήνα.

Ο καλύτερος τρόπος να διατηρήσεις μαλακά τα πινέλα του μακιγιάζ αλλά και να τα κάνεις να κρατήσουν περισσότερο είναι να τα καθαρίζεις επιμελώς χρησιμοποιώντας ένα απαλό σαμπουάν ή υγρό σαπούνι χεριών.

Πίεσε το απαλά με τα δάχτυλα σου προς τις τρίχες της βούρτσας προσθέτοντας και λίγο νερό και φρόντισε οι τρίχες της βούρτσας να έχουν φορά προς τα κάτω. Σκούπισε το με μια καθαρή πετσέτα και άφησε να στεγνώσει.

Αρωματικές αλλεργίες: Τα συντηρητικά στα καλλυντικά και ειδικά στα αρώματα προκαλούν πολύ συχνά αλλεργίες. Πριν αποφασίσεις να αγοράσεις ένα άρωμα φρόντισε να κάνεις πρώτα το τεστ στο χέρι σου για να δεις τη «γνώμη» που έχει και το δέρμα σου για το συγκεκριμένο άρωμα.

Πιο επίφοβα για τυχόν αλλεργίες είναι τα φρουτώδη, καλοκαιρινά αρώματα.

Επιβλαβή συστατικά: Ξέρεις άραγε τι συστατικά έχουν οι κρέμες που απλώνεις καθημερινά το πρόσωπό σου; Τα parabens και τα συντηρητικά μπορεί να αυξάνουν το χρόνο ζωής των καλλυντικών αλλά δεν είναι και ό,τι καλύτερο για το δέρμα σου.

Τα συστατικά αυτά συνδέονται με ορμονολογικές διαταραχές και με καρκίνο του στήθους.

Γι’ αυτό φρόντισε να χρησιμοποιείς περισσότερο φυτικά καλλυντικά που έχουν συστατικά από φρούτα μέχρι λαχανικά.
medicalnews.gr

H Lady Gaga και ο έρωτας της με ιδιοκτήτη εστιατορίου στην Κρήτη

Μετά τα δημοσιεύματα του ξένου τύπου ότι η Lady Gaga πρόκειται να χτίσει το "παλάτι των ονείρων της" στην Κρήτη και συγκεκριμένα σε οικόπεδο που αγόρασε το 2010 στην Ελούντα, σήμερα ξένα δίκτυα αποκαλύπτουν ότι κατά τη διάρκεια επίσκεψης αστραπής της εκκεντρικής τραγουδίστριας στην Κρήτη βρήκε τον έρωτα της ζωής της στο πρόσωπο ιδιοκτήτη γνωστού εστιατορίου.

Συγκεκριμένα τo δίκτυο Entertaiment STV, αναφέρει ότι η Lady Gaga είναι τρελά ερωτευμένη με ιδιοκτήτη εστιατορίου στην Πλάκα, ονόματι Giovanni.

Οι δύο τους συναντήθηκαν για πρώτη φορά στο κατάστημα του Giovanni και η Lady, που ποτέ δεν μένει απαρατήρητη, βρήκε άλλον ένα λόγο για να επισκέπτεται το νησί.

Πηγή που επικαλείται το δίκτυο αναφέρει ότι η τραγουδίστρια θέλει συνεχώς να βρίσκεται στο πλευρό του έρωτά της και το παλάτι αξίας 10 εκατομμυρίων δολαρίων που χτίζει στην Ελούντα, μαρτυρά ότι η Lady Gaga ήρθε στην Κρήτη για... να μείνει.

Ο Giovanni μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το Entertaiment STV, της μαθαίνει ελληνικά κάτι το οποίο της είναι από ότι φαίνεται ευχάριστο, καθώς η ίδια, σε εμφάνισή της στη Σαντορίνη το 2012 είχε εντυπωσιάσει, όπως φανερώνει και το παρακάτω βίντεο, με τις γνώσεις της στην ελληνική.

Οι πραγματικές μεταμορφώσεις του Κρίστιαν Μπέιλ!

Μπορεί ο διάσημος ηθοποιός να μεταμορφώνεται σε Μπάτμαν στις ομότιτλες ταινίες, αλλά οι πραγματικές μεταμορφώσεις που έχει υποστεί το σώμα του για τις ανάγκες ταινιών που έχει πρωταγωνιστήσει είναι πραγματικά ηρωϊκές. 

Δείτε και θα καταλάβετε!

Από το 2000 έως το 2012 έχει μεταμορφωθεί πραγματικά 8 φορές!

karfo.gr

Ο αισθησιακός χορός της Madonna [video]

Μέρες είχε να έρθει στο προσκήνιο η Madonna με κάποια ακόμα υπερβολή πάνω στη σκηνή στα πλαίσια της περιοδείας της τις τελευταίες εβδομάδες.  

Αυτή τη φορά η βασίλισσα της ποπ στη συναυλία της στο Παρίσι, δεν έδειξε το στήθος ή άλλο σημείο του σώματός της, αλλά προτίμησε να χορέψει έναν άκρως σέξι χορό, που ανέβασε κατακόρυφα το θερμόμετρο μέσα στο στάδιο.

Η τραγουδίστρια, με διάθεση να τιμήσει τους Γάλλους φαν της, τραγούδησε και το κομμάτι "Je t' Aime", δίνοντας τη δική της πινελιά στο χορευτικό, μιας και στο τέλος του τραγουδιού "πυροβολεί" έναν άνδρα που είχε δέσει σε καρέκλα και του χόρευε.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή της η περιοδεία θα μείνει αξέχαστη σε πολλούς…

Τι ψάχνει η Τάμτα στο δάσος;


Τα γυρίσματα του νέου βιντεοκλίπ της Tάμτα, για το τραγούδι " Κοντά σου" έγιναν στο δάσος της Καισαριανής και οι πρώτες φωτογραφίες από τα backstage κυκλοφόρησαν...

Το concept του βίντεοκλίπ, θέλει την Τάμτα να περιπλανιέται στο δάσος και να απαθανατίζει με τη φωτογραφική της μηχανή το τοπίο. Σε όλες όμως τις φωτογραφίες απεικονίζεται ένας νεαρός άνδρας, τον οποίο βλέπει μόνο στο φακό της.

Η σκηνοθεσία του clip φέρει την υπογραφή του Serif...

Στην ίδια...σκηνή Μπουλέ και Καραφώτης!

Την ίδια σκηνή μοιράστηκαν, η Νάντια Μπουλέ και ο Κώστας Καραφώτης.

Η γνωστή παρουσιάστρια του Ant1 και ο ταλαντούχος τραγουδιστής τραγούδησαν μαζί με άλλους αξιόλογους καλλιτέχνες για τα γενέθλια του Γιάννη Σπανού.

Ο μουσικοσυνθέτης που έχει αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα του στην ελληνική μουσική, διοργάνωσε ένα γενέθλιο μουσικό πάρτι μαζί με εκλεκτούς φίλους, στο Βεάκειο και όλοι βρέθηκαν εκεί για να τον τιμήσουν.

Ανάμεσά τους ήταν η Νάντια Μπουλέ και ο Κώστας Καραφώτης που ανέβηκαν στη σκηνή και τραγούδησαν μερικές από τις μεγάλες του επιτυχίες.

Ο Γιάννης Σπανός ήταν στο πιάνο και οι τραγουδιστές πήραν το μικρόφωνο και πρόσφεραν ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι στο καλό ελληνικό τραγούδι.


Tlife.gr

Ληστές μπήκαν στο σπίτι του Χάρυ Κλυνν

Ανυπολόγιστης αξίας είναι οι ζημιές που προκάλεσαν οι ληστές που εισέβαλλαν για δεύτερη φορά στο ανακαινισμένο σπίτι του δημοφιλούς ηθοποιού Χάρυ Κλυνν στο Μεταξουργείο, και το έκαναν φύλλο και φτερό.

Μιλώντας στο περιοδικό Ciao ο ηθοποιός ανέφερε ότι οι ληστές ξήλωσαν μέχρι και τα καλώδια του ρεύματος και τα σώματα του καλοριφέρ, ενώ πήραν σχεδόν όλα τα καινούργια οικοδομικά υλικά και τα είδη υγιεινής.

Μάλιστα ο γιος του Χάρρυ Κλυνν, Νίκος του είπε πως θα ήταν καλύτερα να μην δει το σπίτι, για να μη στεναχωρηθεί από τα χάος που άφησαν πίσω τους οι αετονύχηδες.

Η συναυλία του Σάκη στη Μύκονο

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει. Ο κορυφαίος Έλληνας star Σάκης Ρουβάς ετοιμάζεται για την μια και μοναδική συναυλία στο νησί των ανέμων, την Κυριακή 29 Ιουλίου.

Ο Σάκης θα ταξιδέψει αύριο στη Μύκονο, θα ξεκουραστεί στο ξενοδοχείο Royal Mykonian Collection και στη συνέχεια θα κάνει πρόβα για τη συναυλία.

Όπως έμαθε το enikos.gr, μαζί του, αυτή τη φορά δεν θα είναι η σύντροφός του, Κάτια Ζυγούλη! Δίπλα του θα είναι ο manager του, Κωνσταντίνος Καφίρης και η ομάδα του.

Η συναυλία είναι το γεγονός του καλοκαιριού και υπάρχει ανυπομονησία. Ήδη έχει αρχίσει να καταφτάνει κόσμος στο νησί, για παρακολουθήσει τη συναυλία!

Ο Σάκης θα παρουσιάσει ένα εκρηκτικό πρόγραμμα, όπως συνηθίζει άλλωστε, γεμάτο ένταση και πάθος.

Μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήρια από τα παρακάτω σημεία προπώλησης:

Solymar, Aroma, Cosi και Αlegro.

Οι τιμές είναι οι ακόλουθες:
120 ευρώ ανά άτομο με τραπέζι και φαγητό.
50 ευρώ ανά άτομο με τραπέζι και ποτό
και 30 ευρώ η είσοδος με ποτό.

Ζευγάρι και στη ζωή δύο από τους πρωταγωνιστές των Βασιλιάδων;

Γνωρίστηκαν στο γύρισμα και οι φήμες τους θέλουν ζευγάρι και στην πραγματική ζωή. Τι απαντά η πρωταγωνίστρια;

Πρόκειται για την δημοφιλέστερη ελληνική σειρά της σεζόν που πέρασε, με το ενδιαφέρον των τηλεθεατών να είναι έντονο τόσο για τις εξελίξεις στο σίριαλ, όσο και για τη ζωή των ίδιων των πρωταγωνιστών.

Οι δύο εν λόγω νεαροί και γοητευτικοί ηθοποιοί γνωρίστηκαν στο πλατό, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Το σενάριο της σειράς τους ήθελε ζευγάρι. Σύντομα, οι φήμες που κυκλοφόρησαν τους ήθελαν ζευγάρι και στην πραγματική ζωή. Τι αποκαλύπτει η πρωταγωνίστρια;


Η Κατερίνα Γερονικολού μίλησε στο περιοδικό TV ΖΑΠΙΝΓΚ και απάντησε στις ερωτήσεις για τη σχέση της με τον Πάνο Βλάχο.

"Με τον Πάνο γνωριστήκαμε στις οντισιόν της σειράς. Δεν νομίζω ότι ενδιαφέρεται κανείς (για το αν είμαστε μαζί). Δεν μου αρέσει να μιλάω για την προσωπική μου ζωή και είμαι της άποψης ότι, όταν έχει κανείς την ηλικία που έχω και είναι σε μια σχέση που δεν πάει για γάμο, δεν έχει λόγο να μιλάει γι' αυτή... Δεν με ενδιαφέρει να κερδίσω δημοσιότητα "πουλώντας" την προσωπική μου ζωή, ούτε με αφορά όλο αυτό το παιχνίδι με τα gossip θέματα. Θέλω να υπάρχω στον χώρο μέσα από τη δουλειά μου και μόνο από αυτήν. Το με ποιον είμαι δεν αφορά κανέναν και δεν αφορά κι εμένα να αναφέρομαι σ' αυτό".

Δείτε πώς ήταν η Δούκισσα Νομικού όταν ξεκίνησε την καριέρα της!

Η Δούκισσα Νομικού όταν κέρδισε τα καλλιστεία του ΑΝΤ1 ως η ομορφότερη γυναίκα της χώρας μας, έκανε πολλούς άντρες να τη λατρέψουν.

Νωρίτερα, το όμορφο μοντέλο και πλέον παρουσιάστρια, είχε αρχίσει να... δοκιμάζει την τύχη της στο χώρο του μόντελινγκ με μεγάλη επιτυχία.

Ήταν μοντέλο του πρακτορείου μοντέλων της Κρίστυ η οποία και τη βοήθησε να μάθει τα πάντα για τη δουλειά, κάτι που η ίδια δεν έχει ξεχάσει ποτέ. Τότε είχε πιο κοντά μαλλιά, ήταν καστανή αλλά είχε το ίδιο υπέροχο σώμα και ήταν εξίσου όμορφη.

Δείτε φωτογραφία της όμορφης Δούκισσας το 2006, όταν πρωτοξεκινούσε τα πρώτα δειλά της βήματα στο μόντελινγκ.

Φωτογραφίες από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2012

London School of Economics: Ποιά είναι η ιδανικότερη μέρα για σεξ;

Μπορεί και να μη χρειάστηκε ποτέ ως τώρα να το κάνετε αλλά καλού κακού το London School of Economics έκανε έρευνα και βρήκε την κατάλληλη μέρα για εσάς.
Η Πέμπτη λοιπόν είναι η ιδανικότερη μέρα να κάνετε σεξ γιατί τη συγκεκριμένη μέρα λένε οι ειδικοί ότι το σώμα παράγει πιο ενεργές σεξουαλικές ορμόνες και επιπλέον η χημεία με τον ή την σύντροφο είναι μεγαλύτερη. Και μάλιστα το σεξ το πρωί της Πέμπτης είναι καλύτερο γιατί και οι άντρες έχουν αυξημένη τεστοστερόνη και οι γυναίκες πενταπλάσια οιστρογόνα.
Έτσι για την ιστορία η χειρότερη μέρα, που δεν ενδείκνυται για σεξ είναι η Τρίτη σύμφωνα με τους ειδικούς πάντα. Εσείς όμως μην πτοείστε, όποτε σας κάνει κέφι κάντε το!
Πηγή:Newsbomb

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Τα μάζεψε και έφυγε από το σπίτι ο Robert Pattinson

Συντετριμμένος και πάρα πολύ θυμωμένος, είναι ο Robert Pattinson μετά τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν ότι η καλή του Kristen Stewart τον απάτησε με τον σκηνοθέτη της νέας της ταινίας. Η συγγνώμη της Kristen και η δικαιολογία της ότι ήταν μία επιπολαιότητα, δεν στάθηκαν ικανά να του αλλάξουν γνώμη.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, μάζεψε τα πράγματά του από την ερωτική τους φωλιά στο Λος Άντζελες και έγινε... καπνός. Φίλοι του ζευγαριού δηλώνουν ότι πρώτη φορά τον βλέπουν τόσο πολύ στεναχωρημένο και τονίζουν ότι είναι πολύ πιθανόν Robert και Kristen να μην καταφέρουν να το ξεπεράσουν.
Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...