Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

Απόψε ο Τελικός του Miss Internet Face

Απόψε το internet αποκτά την δική του ομορφιά! Στο FLOCAFE στο ΙΛΙΟΝ (Θηβών 493 , τηλ. 210 2692550) στις  8 μ.μ. θα γίνει η Α' Φάση του Μεγάλου Τελικού του Miss Internet Face, που διοργανώνεται από την DEAL.

Δεκαέξι όμορφες κοπέλες θα διαγωνιστούν για να πάρουν θέση στην ψηφοφορία που θα γίνει μέσω internet και θα αναδειχτεί η εκπρόσωπός μας στον διεθνή διαγωνισμό που θα γίνει στη Ν. Αφρική.

Ο διαγωνισμός Miss Europe Face που πραγματοποιείται για 23η χρονιά στην Ελλάδα θα εκλέξει φέτος – για πρώτη φορά – και την Miss Internet Face σε  ένα event που θα γίνει στο Flocafe  στο Ίλιον.

Θα δώσουν το παρόν τους οι ομορφότερες κοπέλες που πήραν μέρος στους διαγωνισμούς Miss Europe Face, Model of the World και Miss Bikini και μαζί με νέες συμμτοχές θα διεκδικήσουν τον τίτλο Miss Internet Face και την διάκριση που οδηγεί στην  επαγγελματική τους εξελιξη.  Ο διαγωνισμός Miss Internet Face γίνεται σε 60 χώρες και η νικήτρια κάθε κράτους θα διεκδικήσει τον παγκόσμιο τίτλο στο τέλος Σεπτεμβρίου σε ένα super show που θα γίνει στη Νότια Αφρική!

Συντονιστής και παρουσιαστής της βραδιάς ο  Κώστας Βενετσάνος.   Μαζί του η τηλεπαρουσιαστρια Κατερίνα Τσέλη που έχει διακριθεί στο «Miss Europe Face Και οι δύο τους συνεργάζονται με το web radio cleverland.gr Tα καταστήματα κινητής τηλεφωνίας CLEVERLAND  και τα Κέντρα Ιατρικής Αισθητικής LASER TOUCH, τα γυμναστήρια LIFE UP, το κατάστημα Nancys Candle και οι διαφημιστικές υπηρεσίες ANIMAL PRINT είναι χορηγοί της εκδήλωσης ενώ χορηγοί επικοινωνίας είναι το www.cleverland.gr  radio και τα blogs Mediacopy, Misseuropeface, All About Greek Beauty καθώς και τα περιοδικά CITY NEWS και ΘΗΛΥΚΟ που κυκλοφορούν με τον ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΤΥΠΟ.».

Ακούστε το νέο τραγούδι της Έλενας Παπαρίζου

«Ψάχνει την αλήθεια» η Έλενα Παπαρίζου και μας το τραγουδά!

Αυτός είναι ο τίτλος του νέου της τραγουδιού της Ελληνίδας super star που θα συγκαταλέγεται στο νέο της album με τίτλο «Γύρω από τ’ όνειρο».

Το νέο cd της Έλενας αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 29 Μαρτίου και από τις πρώτες εντυπώσεις φαίνεται ότι θα σκίσει.

Ακούστε το τραγούδι της Έλενας.

Ψωμόπουλος: Ο εφιάλτης που έζησε από το dvd της Τζούλιας!

Για ποιον είχαμε να ακούσουμε μέρες και μας έτρωγε η αγωνία ποία είναι η τοποθέτηση του για το πορνό dvd της Τζούλιας Αλεξανδράτου; Ακριβώς, για τον Χρήστο Ψωμόπουλο. Πήγε ναυτάκι ο Χρήστος, έξω γίνονται πράματα και θάματα κι αυτός δεν είναι εδώ για να τοποθετηθεί. Και να μας λύσει την απορία, αν είδε το dvd και πώς του φάνηκε η Τζούλια; Εξάλλου, έχει προσωπική εμπειρία. Ο Ψωμόπουλος, που λες, έδωσε συνέντευξη στο Down Town και μίλησε για τη γνωστή ιστορία, αλλά δυστυχώς αυτά που θέλαμε να ακούσουμε, δεν τα ακούσαμε.

Είπε, όμως, ο άνθρωπος ότι πέρασε δύσκολες στιγμές όταν άκουσε για το dvd και να βεβαιωθεί περί τίνος πρόκειται. Στην αρχή του κοπήκανε τα πόδια, επειδή φοβήθηκε ότι θα είναι πρωταγωνιστής! «Ούτε στον χειρότερο εχθρό να μην τύχει αυτό» εξομολογήθηκε ο Χρήστος, αλλά αν είχε κατά νου για τα προσόντα του... ακέφαλου καβαλάρη, ε δε νομίζω ότι θα μιλούσε για εφιάλτη. Πάντως, ο εχθρός τέτοιο μπέρδεμα θα το ήθελε. Βέβαια, ο Ψωμόπουλος είχε δίκιο που αγχώθηκε, διότι τον έπαιρναν τηλέφωνο φίλοι του στο στρατόπεδο και του έλεγαν ότι «κρέμεται» στα περίπτερα σε ερωτικό dvd με την τζούλια.

Και από τη στιγμή που υπάρχει τέτοιο dvd (εννοείται αυστηρά προσωπικό κι ερασιτεχνικό) είναι να μη φοβάται ο άνθρωπος; Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Τι λες; Γιατί έχει τέτοιο ερωτικό dvd; Γούστο του και καπέλο του. Εξάλλου, ο Ψωμόπουλος από την βάφτιση του μέχρι σήμερα έχει κρατήσει αρχείο (σε βίντεο) όλες τις σημαντικές στιγμές της ζωής του. Και το σεξ με την Τζούλια είναι μία από αυτές.

Άσε με, το λέω και συγκινούμαι. Μη νομίζεις. Και ο νεαρός επιχειρηματίας συγκινείται όταν μιλάει για εκείνη και για όσα κάνει τον τελευταίο καιρό. Ειδικά, τον τελευταίο ενάμιση μήνα ο σκληροτράχηλος επιχειρηματίας έχει γίνει λίγο... Μάρθα Βούρτση! Συγκινείται με τα πάντα. Α ρε Τζούλια τι κάνεις. Για να καταλάβεις, τον ρώτησαν αν είναι ερωτευμένος με την Αλεξανδράτου και κούνησε το κεφάλι του ότι δεν θέλει να απαντήσει.

Γνωστός ηθοποιός αποκαλύπτει ότι είναι ομοφυλόφιλος!

Μία συνέντευξη που θα συζητηθεί και μία αποκάλυψη ασυνήθιστη για τα ελληνικά δεδομένα, ακόμη και στο χώρο της showbiz έκανε ο γνωστός ηθοποιός, Χρήστος Σιμαρδάνης. Η «φωνή» του Mega, όπως τον γνωρίσαμε όλοι και πρωταγωνιστής στο «Λατρεμένοι γείτονες» αποκάλυψε ότι είναι gay, περιγράφοντας τον ρατσισμό που βίωσε από πολλούς και τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε λόγω των σεξουαλικών του προτιμήσεων.

Ο Σιμαρδάνης τόλμησε αυτό που άλλοι εκπρόσωποι της showbiz δεν τολμούν να κάνουν και στη συνέντευξη του στο «ΕΓΩ» ήταν πράγματι αποκαλυπτικός και απολαυστικός, περιγράφοντας χωρίς κανένα κόμπλεξ τα της ιδιαιτερότητας τους. Όχι, να τα βλέπουν αυτά κάποιοι άλλοι, που ο ίδιος κάνει λόγο στη συνέντευξη για... «Τραγουδιστάκους που ποντάρουν στην εμφάνισή τους για να πουλήσουν και δεν παραδέχονται ανοικτά ορισμένα πράγματα φοβούμενοι για την καριέρα τους».
Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι ανακάλυψε την προτίμηση του στους άνδρες όταν ήταν 15 χρονών. Ο πατέρας του το είχε ήδη καταλάβει αλλά δε μιλούσε, ενώ η μητέρα του (που ήταν αριστερή) τού μιλούσε επί τρεις ημέρες. Ο Σιμαρδάνης, αποκάλυψε επίσης ότι έζησε έναν μεγάλο έρωτα το 1984 με έναν Γιώργο, ο οποίος και τον έχει στιγματίσει.

Όταν αποκάλυψε στους φίλους του ότι είναι ομοφυλόφιλος αυτοί το πήραν θετικά και σε καμία περίπτωση δεν άλλαξε η στάση τους απέναντι του ούτε επηρεάστηκε η φιλία τους. Αντίθετα, στο χώρο εργασίας αντιμετώπισε πολύ σκληρά τον ρατσισμό και ειδικά την περίοδο που δούλευε σε μία αεροπορική εταιρεία, από στενόμυαλους συναδέλφους του. Είπε ακόμη ότι έχει ερωτικές επαφές με γυναίκες, αλλά είναι προκαθορισμένη η τύχη αυτών των συναντήσεων. Αν και περνάει καλά μαζί τους, όπως παραδέχεται μία γυναίκα, δεν μπορεί να τον συγκινήσει.

Συγκινημένη όσο ποτέ η Τατιάνα

Μια Τατιάνα Στεφανίδου διαφορετική απ’ ότι την έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμερα, είδαμε στην τελετή βράβευσης του πατέρα της και παλαίμαχου καλαθοσφαιριστή , Μίμη Στεφανίδη.

Συγκινημένη όσο ποτέ, η γνωστή παρουσιάστρια έκλαψε από χαρά μπροστά στον τηλεοπτικό φακό, βγάζοντας την καρδιά της στο κοινό, τη στιγμή που σηκώθηκε να πει δύο λόγια για τη βράβευση του πατέρα της.

Με φωνή που έσπασε αρκετές φορές από συγκίνηση είπε, «αυτή η στιγμή είναι πολύ σημαντική, να βλέπω τον γιο μου να βραβεύει τον πατέρα μου». Και συνέχισε, «ο άνθρωπος αυτός ήταν το πρότυπό μου και ήθελα πάντα να είναι περήφανος για εμένα όπως ήμουν και εγώ για εκείνον».

Ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής και μετέπειτα προπονητής βραβεύτηκε από τον Οργανισμό Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Αθηναίων.

Δείτε το βίντεο

Το μήνυμα του Sakis στην Eurovision!

Όπως σας είχαμε ξαναπεί στο star.gr ο Σάκης Ρουβάς δεν πήγε στον τελικό για την επιλογή του ελληνικού τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στο Όσλο, παρόλο που έτσι συνηθίζεται!

Μίλησε όμως μέσω video και έστειλε την αγάπη και τις ευχές του σε όλους τους συμμετέχοντες και τους διοργανωτές.

Ακούστε το μήνυμα που έστειλε ο Sakis στους υποψήφιους του διαγωνισμού!

«Έσκισε» η Κατερίνα Αυγουστάκη!

Εκπληκτική ήταν η παρουσίαση της Κατερίνας Αυγουστάκη ως guest στην βραδιά του μεγάλου (λέμε τώρα) ελληνικού τελικού!

Η Κατερίνα, αν και φαβορί, είχε αποκλειστεί από τον διαγωνισμό λόγω… διαρροής των τραγουδιών της.

Παρόλο που δεν είναι σωστό να προσβάλουμε τους υποψηφίους , η Κατερίνα ήταν μακράν η καλύτερη. Ίσως να μην είχε και το άγχος των  διαγωνιζομένων, αλλά «έσκισε» το κορίτσι.

Απολαύστε την!

Το ξέσπασμα του Νικολά Σαρκοζί

«Γελοίες φήμες» χαρακτήρισε τα όσα λέγονται και γράφονται για το γάμο του με την Κάρλα Μπρούνι, ο Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί.
 
«Δεν ξέρω τί νομίζετε ότι κάνει ένας γάλλος πρόεδρος όλη την ημέρα και αν πιστεύετε ότι έχει χρόνο για να αντιδρά σε τέτοιες γελοίες φήμες. Είναι μια ανόητη ερώτηση», είπε στον Γάλλο δημοσιογράφο που επέλεξε την επίσκεψη του στο Λονδίνο για να θέσει το θέμα.

Ο Νικολά Σαρκοζί βρήκε όμως έναν σύμμαχο στο πρόσωπο του Βρετανού πρωθυπουργού Γκόρντον Μπράουν, ο οποίος ήταν παρών και συμπλήρωσε: «Ούτε εγώ πιστεύω ό, τι διαβάζω στις βρετανικές εφημερίδες».

Opa στη Eurovision

"Όpa" θα πουν τελικά ο Γιώργος Αλκαίος και οι Friends στη φετινή διοργάνωση της Eurovision στο Όσλο.

Ο γνωστός καλλιτέχνης και οι φίλοι του επιλέχθηκαν από το κοινό και την κριτική επιτροπή να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στον φετινό μουσικό διαγωνισμό.

Σε έναν ελληνικό τελικό, ο οποίος χαρακτηρίστηκε από τη λιτότητα, οι συμμετοχές αν και επτά δεν μπορούμε να πούμε ότι ήταν υπέροχες. Κάθε άλλο μάλιστα, αφού όλες οι συμμετοχές είχαν ένα κοινό σημείο: τη μετριότητα.

Ο Γιώργος Αλκαίος και οι friends έπεισαν περισσότερο ως παρέα και με μια σχετική άνεση έκοψαν το νήμα και πήραν το εισιτήριο για το Όσλο. Το τί θα φέρουν από τη Νορβηγία όμως είναι ένα ζήτημα, αφού τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα, όχι για πρωτιές, αλλά έστω και για μια διάκριση.

Κατά τα άλλα το show στιγματίστηκε από τη λιτότητα των καιρών και δεν είχε τη λάμψη των προηγούμενων διοργανώσεων, αν και οι δύο παρουσιάστριες, η Τζένη Μπαλατσινού και η Ρίκα Βαγιάννη, έκαναν ότι μπορούσαν για να σώσουν την κατάσταση.

Η λιτότητα επηρέασε και τις στυλιστικές και ενδυματολογικές επιλογές, αφού οι παρουσιάστριες άλλαξαν μόνο τρεις τουαλέτες, ενώ και όλο το σκηνικό με τίποτα δεν θύμιζε την την παλιά αίγλη του θεσμού.

Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

Σφακιανάκης: «Είμαι αθεϊστής και χ... για τον Άνθιμο»

«Είμαι αθεϊστής και χ… για τον Άνθιμο», είπε ο Νότης Σφακιανάκης σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή του Γιώργου Καραμέρου και του Σπύρου Χαριτάτου «10 με 1 μαζί», προκαλώντας για άλλη μια φορά με τις δηλώσεις του.

Είχαμε να τον δούμε πολύ καιρό και είχαμε ξεχάσει τις απόψεις του, αλλά μας τις θύμισε μια και καλή και με το παραπάνω!

«Ο μητροπολίτης Άνθιμος είναι εχθρός της πατρίδας μου σε μια τελική ανάλυση. Χ… και για τους πολιτικούς και για τους πολιτικούς αρχηγούς», είπε με το… γνωστό του ύφος!

Δεν ήταν μόνο ο μητροπολίτης, που έπιασε στο στόμα του, αλλά και η Ελένη Μενεγάκη! Σε αυτή βέβαια δεν αναφέρθηκε άμεσα (χρησιμοποιώντας το όνομα της), αλλά έμμεσα λέγοντας: «Είναι επιλογή τους να πουλάνε την ζωή τους. Αλλά όταν η επιλογή σου είναι αυτή, μετά μην προσπαθείς να το μαζέψεις. Αφού εσύ την φώναξες την κάμερα στον γάμο σου. Στον χωρισμό σου τώρα δεν θα έρθει η κάμερα;»!

Σχολίασε όμως και τον Σάκη Ρουβά, όχι που θα άφηνε, λέγοντας ότι είναι καλός σε αυτό που κάνει και για το κοινό στο οποίο αναφέρεται (εννοώντας τα πιτσιρίκια). Φυσικά, δεν παρέλειψε να «σκάσει» στα γέλια όταν ο Σπύρος Χαριτάτος τον ρώτησε αν ακούει Sakis!

Ο Νότης τα έβαλε και με το σύστημα και τους πολιτικούς – πολιτικάντηδες. Κανέναν δεν άφησε όρθιο!!!

Δείτε ένα απόσπασμα από την συνέντευξη- χείμαρρο του τραγουδιστή…

Είναι ζευγάρι η Jeniffer Aniston με τον Jerard Butler;

Φουντώνουν οι φήμες που θέλουν το κορίτσι της διπλανής πόρτας αλλά και σταρ του Hollywood Jeniffer Aniston, να έχει σχέση με τον Jerard Butler.

Παρά τις δηλώσεις του ηθοποιού ο οποίος έχει επανειλημμένα πει ότι οι δυο τους είναι απλά φίλοι, τώρα τους βλέπουμε να φωτογραφίζονται μαζί για το δημοφιλές περιοδικό μόδας «W». 

Οι δύο σταρ που έχουν δηλώσει ότι γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας The Bounty Hunter και φωτογραφήθηκαν αγκαλιασμένοι στην πρεμιέρα της ταινίας πριν λίγες μέρες, τώρα εμφανίζονται στη φωτογράφηση ως ζευγάρι που έχει ξεμείνει με το αυτοκίνητό του κάπου στην έρημο.

Ε, δεν θέλει και πολύ να πάει ο νους μας στο… καλό. Μάλλον δεν θα μας ξαφνιάσει ένα μελλοντικό ειδύλλιο.

Δείτε σχετικό βίντεο

Σχεδιάστρια γνωστού οίκου μόδας η Amy Winehouse

Όσο απίστευτο και αν ακούγεται η… κακόγουστη AmyWinehouse, για την εμφάνιση της οποίας ουδέποτε έχουμε ακούσει καλό λόγο, θα σχεδιάσει ρούχα για τον οίκο Fred Perry!

Η Amy δηλώνει fan του οίκου και έτσι οι υπεύθυνοι της έκαναν το χατίρι να  σχεδιάσει μια σειρά 17 κομματιών για την γυναίκεια φθινοπωρινή κολεξιόν του 2010.

Και φυσικά επειδή, ποιος θα αγόραζε ρούχα της Amy, οι αρμόδιοι δήλωσαν πως οι τιμούλες δεν θα ξεπερνούν τα 120 ευρώ, ενώ θα ξεκινούν από 30! «Κοψοχρονιά» δηλαδή!

Επειδή όμως κανείς δεν αμφισβητεί το ταλέντο της στο τραγούδι καλύτερα ας απολαύσουμε μία από τις επιτυχίες της στο βίντεο που ακολουθεί…

Η αδερφή της Τζούλιας «σπάει» τη σιωπή της

«Έλεος, δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο. Γιατί δεν το καταλαβαίνουν κάποιοι;» Με αυτά τα λόγια η Άρτεμις Αλεξανδράτου, σχολιάζει όλα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό σχετικά με το dvdσκληρού ερωτικού περιεχομένου με πρωταγωνίστρια την αδερφή της, Τζούλια αλλά και όλα όσα επακολούθησαν.

Είναι ξεκάθαρο πως η Άρτεμις Αλεξανδράτου, δεν θέλει να εκφράσει την άποψή της, γύρω από όσα συμβαίνουν στην Τζούλια, μιας που όπως λέγεται δεν διατηρούν και την καλύτερη σχέση.

Στο μεταξύ, την Τετάρτη το ΣΔΟΕ, έκανε φύλλο και φτερό το σπίτι της Τζούλιας Αλεξανδράτου, αναζητώντας αποδείξεις για το πορνό dvd, αλλά και γενικότερα για την περιουσιακή της κατάσταση.

Η ίδια επανέλαβε στους «ράμπο» του ΣΔΟΕ πως δεν υπάρχει ιδιωτικό συμφωνητικό με την εταιρεία παραγωγής «Sirina» και πως πρόκειται για προσωπικές κλεμμένες στιγμές.

Στο στόχαστρό τους η βίλα στην Εκάλη, την οποία απέκτησε πρόσφατα το μοντέλο, αξίας 1 εκ. ευρώ!!!

Η πρώτη φορολογική παράβαση πάντως της Τζούλιας, ήταν ότι δεν έχει κάνει αλλαγή έδρας επαγγέλματος από τα νότια προάστια στα βόρεια. Εξελίξεις αναμένονται και τις επόμενες ώρες καθώς η Τζούλια εντός δύο εικοσιτετραώρων από την Τετάρτη έπρεπε να πάει στο ΣΔΟΕ με όλα της τα χαρτιά και να καταθέσει.

Τέλος σαν βόμβα έσκασε η είδηση, δια στόματος του μάνατζέρ της Μένιου Φουρθιώτη, ότι μετά το Πάσχα θα παντρευτεί με παπά και με κουμπάρο έναν επιχειρηματία ο οποίος ενδιαφέρεται πραγματικά για εκείνη. Μάλιστα, ο γάμος θα γίνει στην Αγία Μαρίνα της Εκάλης σε πολύ στενό κύκλο και θα ακολουθήσει δεξίωση.

Δείτε το βίντεο.

Στη… φυλακή η Lady-Gaga!

Το πολυαναμενόμενο video clip της Βeyonce-Lady Gaga για το τραγούδι Telephone, είναι πολύ καλύτερο από ότι αναμενόταν…

Με σενάριο πανέξυπνο και ιδιαίτερα ανατρεπτικό, οι πρωταγωνίστριές του τα έδωσαν όλα. Η Beyonce διατήρησε τη σέξι πλευρά της ενώ η Lady Gaga κάνει τις πιο εκκεντρικές της εμφανίσεις…

To εν λόγω video clip αποτελεί τη συνέχεια του clip για το τραγούδι «Paparazzi» το οποίο  ολοκληρώνεται  με την Lady GaGa να παίρνει την εκδίκηση της και να οδηγείται στη φυλακή με τα φώτα της δημοσιότητας στραμμένα επάνω της.

Στο clip του «Telephone» η GaGa, η οποία φαίνεται να τα περνάει μια χαρά στις φυλακές, και κάθε τόσο παίρνει τηλέφωνο τη φίλη της Beyonce (inda Ghetto!) για να τα πούνε λιγάκι.

Δείτε το βίντεο.

Ανοιξιάτικο event της Garnier


H Garnier έφερε την πράσινη επανάσταση στο κέντρο της Αθήνας. Πρασίνισε την «Τεχνόπολις» στο Γκάζι και έφερε την άνοιξη στην καρδιά του χειμώνα παρουσιάζοντας τα νέα της. Οι δύο αίθουσες σηματοδότησαν την αρχή μιας νέας εποχής για την Garnier: αστραφτεροί κρύσταλλοι από τη μία, όμορφα χρώματα και αρώματα φρούτων και λουλουδιών από την άλλη έδωσαν την αίσθηση ότι βρεθήκαμε ξαφνικά σε μια άλλη διάσταση στο κέντρο της πόλης.



H αφορμή; Η εισαγωγή σε μία νέα κατηγορία περιποίησης της επιδερμίδας της οποίας την φροντίδα η Garnier γνωρίζει πολύ καλά και παρουσιάζει για πρώτη φορά τα αποσμητικά προϊόντα Garnier Mineral με το φυσικό συστατικό Mineralite για 48ωρη αποτελεσματικότητα και δέρμα που αναπνέει. Επίσης, μία λαχταριστή νέα σειρά περιποίησης μαλλιών εμπνευσμένη από τις συνταγές της φύσης για όλη την οικογένεια με το όνομα Garnier Naturals.

Material Girl by Madonna

Μια εφηβική συλλογή ρούχων, αξεσουάρ και καλλυντικών θα λανσάρει η Madonna σε συνεργασία με την Iconix Brand Group Inc., που θα έχει την ονομασία Material Girl. Το project αυτό θα περιλαμβάνει και την κυκλοφορία του ομώνυμου αρώματος που θα πωλείται μαζί με την υπόλοιπη σειρά στα πολυκαταστήματα Macy’s στην Αμερική αλλά και σε πολλά μέρη του κόσμου που θα ανακοινωθούν σταδιακά. Η αρχή θα γίνει τον Αύγουστο του 2010 όπου θα εμφανιστούν τα πρώτα κομμάτια της συλλογής. Η ντίβα απευθύνεται σε κορίτσια 13-25 ετών, κάτι που έχει κάνει και την ίδια την κόρη της να ενθουσιαστεί. Άλλωστε η Λούρδη συμμετέχει στο project. Συγκεκριμένα, η συλλογή θα περιλαμβάνει ρούχα, τσάντες, υποδήματα, μπιζού και καλλυντικά στην τιμή των 12-40 δολαρίων.

"Είμαι τρελός Eurofan"

Εχει το δικό του όραμα για τη Eurovision: πρώτα να καταφέρει να πάρει την πρωτιά στον ελληνικό διαγωνισμό και στη συνέχεια να αντιπροσωπεύσει επάξια τη χώρα μας τον ερχόμενο Μάιο στο Οσλο της Νορβηγίας. Ο Χρήστος Χατζηνάσιος, έχοντας πολύ δημιουργικό... άγχος, καθώς την επόμενη Παρασκευή θα παρουσιάσει πρώτος το τραγούδι του «Illusion», μιλάει στην «Εspresso» για τη μοναδική ευκαιρία που του δίνεται να αναδείξει το ταλέντο του στην Ευρώπη και, βέβαια, μας ζητάει ψήφο εμπιστοσύνης!

- Πώς αποφάσισες να θέσεις υποψηφιότητα για τη Eurovision;Είχα ακούσει ότι η ΕΡΤ επιθυμούσε φέτος να στείλει στον θεσμό νέα παιδιά. Εγώ είμαι τρελός eurofan, παρακολουθούσα πάντα τη Eurovision και ήθελα πολύ να συμμετάσχω.

- Το τραγούδι φτιάχτηκε αποκλειστικά για τη Eurovision; Το κομμάτι προϋπήρχε. Ετοιμαζόταν για το νέο μου άλμπουμ, αλλά λόγω της Eurovision αποφασίσαμε να το κρατήσουμε και να κυκλοφορήσουμε αμέσως μετά το CD. Τη μουσική την υπογράφω εγώ, ενώ οι στίχοι είναι των Πάνου Νικολακόπουλου και Gale Πέτρου.

- Υπάρχει αντίπαλος που φοβάσαι;Ουσιαστικά όχι. Τους περισσότερους τυχαίνει να τους γνωρίζω προσωπικά. Πραγματικά είναι όλοι αξιόλογοι.

- Πόσο σίγουρος είσαι για το τραγούδι σου;Δεν μπορώ να προβλέψω το αποτέλεσμα, ωστόσο πιστεύω ότι θα αρέσει στον κόσμο, ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

- Μήπως η αιτία που έθεσες υποψηφιότητα έχει να κάνει και με τη αναγνωρισιμότητα που σου προσφέρει ο διαγωνισμός;Γενικότερα είναι ένα σημαντικό βήμα για όλους. Σαφέστατα η έκθεση στο κοινό είναι πολύ μεγάλη. Μπορεί να βοηθήσει την καριέρα όλων μας, ωστόσο για μένα ήταν ένα όνειρο να συμμετάσχω στη Eurovision. Δεν ξέρω αν θα περάσω, αλλά και μόνο η συμμετοχή μου είναι εμπειρία.

- Ποια είναι η γνώμη του πατέρα σου, ενός πολύ μεγάλου συνθέτη, για το τραγούδι σου;Πιστεύει πως για τον συγκεκριμένο σκοπό που προορίζεται είναι μια πολύ καλή παραγωγή.

- Εχεις έτοιμα τα ρούχα που θα φορέσεις;Συζητάμε με τον σκηνοθέτη και τη χορογράφο όλο το concept της παρουσίασης. Εχουμε βρει τα πάντα.

Η «ισχύς εν τη ενώσει» για τον Αντώνη Ρέμο και τη Δέσποινα Βανδή!

Η «ισχύς εν τη ενώσει» για τον Αντώνη Ρέμο και τη Δέσποινα Βανδή! Οι δύο δημοφιλείς τραγουδιστές βρίσκονται μία... ανάσα από το να κλείσουν την κοινή συνεργασία τους την επόμενη χειμερινή σεζόν. Η... μυστική είδηση, που ήδη έχει αρχίσει να κυκλοφορεί στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια, σχολιάζεται από τους επαΐοντες της νυχτερινή Αθήνας με πολύ θετικά λόγια, αφού τα νυχτερινά κέντρα περνάνε μεγάλη κρίση και οι «συμμαχίες» των λεγόμενων μεγάλων αστέρων του τραγουδιού είναι πλέον επιβεβλημένες. Στο ίδιο μήκος κύματος είναι και η επικείμενη συνεργασία της Αννας Βίσση με τον Σάκη Ρουβά για την ίδια σεζόν. 

«Ο ίδιος ο Αντώνης Ρέμος είναι ο... προξενητής αυτού του “καλλιτεχνικού γάμου” με τη Δέσποινα Βανδή τη χειμερινή σεζόν 2010-2011», λέει στην «Espresso» άνθρωπος που γνωρίζει καλά τα πράγματα. «Στις αρχές του Φεβρουαρίου η Δέσποινα μαζί με τον σύζυγό της Ντέμη Νικολαΐδη πήγαν στο κέντρο όπου τραγουδάει ο Ρέμος και απόλαυσαν το πρόγραμμά του. Εκεί ο Αντώνης είπε κάποια στιγμή από το μικρόφωνο ότι “η Δεσποινιώ θα βρίσκεται πολύ κοντά μας...”, εννοώντας το γειτονικό μαγαζί όπου θα εμφανιστεί η τραγουδίστρια στις αρχές Απριλίου. Με αυτό τον τρόπο αποκάλυψε τη μεγάλη επιστροφή της ύστερα από δύο χρόνια που είχε μείνει εκτός... νυμφώνος στη νυχτερινή Αθήνα»

Η Δέποινα Βανδή (που αυτό τον καιρό ετοιμάζεται πυρετωδώς για την πρεμιέρα της στο κέντρο «Θάλασσα» με το συγκρότημα 48 Ωρες, το οποίο ξεχώρισε στο φετινό «Χ-Factor») είχε κάποιες... ατυχίες όσον αφορά τις ζωντανές εμφανίσεις της σε κέντρα της πρωτεύουσας τις δύο τελευταίες σεζόν. Τώρα όμως επιστρέφει δριμύτερη. Αν ο Ρέμος και η Βανδή -όπως και η Βίσση με τον Ρουβά- ενώσουν τελικά τις δυνάμεις τους και εμφανιστούν μαζί, θα γίνει χαμός στη νυχτερινή Αθήνα, που τα τελευταία χρόνια περνάει μεγάλη κρίση. 
ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ

Δικηγόρος πήρε τις "Ρολς Ρόις" ...στον άλλο κόσμο


Χονγκ Κονγκ: Ενας από τους πιο γνωστούς κοσμικούς του Χονγκ Κονγκ ενταφιάστηκε χθες, μαζί με χάρτινα αντίγραφα των αγαπημένων του αυτοκινήτων μιας ροζ και μιας χρυσής Ρολς Ρόις και μια επιλογή από τα πιο πολύχρωμα σύνολα της γκαρνταρόμπας του.
Ο 75χρονος δικηγόρος Κάι Μπονγκ Τσάου, πήρε μαζί του στον άλλο κόσμο μια σειρά από εκκεντρικά σύνολα που τον έκαναν από τα πλέον αναγνωρίσημα άτομα του Χονγκ Κονγκ.
Στην επικήδειο πομπή του περιλαμβάνονταν επίσης και τα αντίγραφα των μοντέλων των αγαπημένων του αυτοκινήτων τα οποία οδηγούσαν σωφέρ.
Τα αντίγραφα των μοντέλων των αυτοκινήτων κάηκαν στην επικήδειο τελετή για να τον "ακολουθήσουν και στην άλλη του τη ζωή".
Τα χάρτινα αντίγραφα σπιτιών, αυτοκινήτων και χρημάτων παραδοσιακά καίγονται στις κηδείες Κινέζων έτσι ώστε να συνοδεύουν τις ψυχές των νεκρών στον άλλο κόσμο με τις ανέσεις που είχαν και στην επίγεια ζωή τους.
Ο Τσάου ήταν γιος γνωστού πολιτικού του Χονγκ Κονγκ του σερ Σικ Νιν Τσάου. Σπούδασε στο πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ, έγινε δικηγόρος και το 1964 ίδρυσε τη δική του νομική εταιρία.
Μαζί με τη σύζυγό του Μπρέντα, εξίσου εκκεντρική προσωπικότητα, έγιναν ένα από τα πιο διάσημα και κοσμικά ζευγάρια του Χονγκ Κονγκ.
Στις διάφορες κοινωνικές και κοσμικές εκδηλώσεις εμφανίζονταν με πολύχρωμα ρούχα επιβαίνοντας σε μια από τις τρεις Ρολς Ρόις που διέθεταν, εκ των οποίων οι δύο ήταν συλλεκτικά μοντέλα, μια ροζ Silver Shadow και μια χρυσή Phantom 6.

Παραλίγο νεκρός μετά από στύση τριών εβδομάδων

Ένα σύμπτωμα κατάλληλο για να πρωταγωνιστήσει σε ταινίες με σαμπάνια είχε Ινδός επιχειρηματίας, ο οποίος λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του.
Ο άτυχος άνδρας είχε στύση για τρεις ολόκληρες εβδομάδες, με αποτέλεσμα να κριθεί αναγκαία η εισαγωγή του σε νοσοκομείο της Καλκούτας.
Όπως αναφέρει η Sun, o 55χρονος, μετά από επέμβαση 4 ωρών σώθηκε, αλλά η στύση αυτή ήταν και η τελευταία του, καθώς του προκάλεσε ανικανότητα.
Σύμφωνα με τον θεράποντα ιατρό Avishek Mukherjee "όταν ο άνδρας ζήτησε ιατρική βοήθεια, ήταν πλέον πολύ αργά".
Ο γιατρός δήλωσε ότι ο 55χρονος έπρεπε να πάει στο νοσοκομείο μέσα σε έξι ώρες, καθώς υπήρχε σοβαρός κίνδυνος να πεθάνει.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επιχειρηματίας, πατέρας δύο παιδιών, δεν είχε κάνει χρήση του μπλε χαπιού, αλλά πιθανότατα έπασχε από οξεία μορφή πριαπισμού, που προκαλείται από δυσλειτουργία του νευρικού συστήματος.
Η ασθένεια εμποδίζει το αίμα να φύγει από τους όρχεις, κάτι που συμβαίνει για λίγο κατά τη διάρκεια της στύσης.
Αν η στύση διαρκεί περισσότερο από μία ώρα, μπορεί να προκληθεί ανικανότητα ή ακόμα και γάγγραινα στους όρχεις" πρόσθεσε ο δρ Mukherjee.
Οι γιατροί τράβηξαν το αίμα από το επίμαχο σημείο και έτσι ο επιχειρηματίας, του οποίου το όνομα δεν δόθηκε στη δημοσιότητα, σώθηκε.

Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

Η Τζούλια έκλεισε το gamato.info


Έρχονται μηνύσεις & διώξεις σε χρήστες & μέλη.Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία και συγκεκριμένα η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος που είχε στη μπουκα το Gamato εξαιτίας πιέσεων από εταιρίες για πνευματικά δικαιώματα και προστασία οπτικοακουστικών έργων βρήκε την αφορμή για το "ντού" που ζητούσε στο torrent για την τσόντα της Αλεξανδράτου αφου η υπόθεση δεν αφορά μόνο πνευματικά δικαιώματα αλλά και προσωπικά δεδομένα σε κακουργηματικό βαθμό.
Οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες αφού ετοιμάζονται μηνύσεις σε χρήστες.
Η διαδικασία ανακάλυψης των IP των χργηστών είναι η εξής:....
....1) Ανοίγουν έναν λογαριασμό (συνήθως αρκετούς)
2) Επιλέγουν καμιά 15αριά αρχεία που ξέρουν ότι υπάρχει copyright πρόβλημα και τα οποία είναι εξαιρετικά δημοφιλή.
3) Το bittorent είναι peer-to-peer. Δηλαδή κατεβάζεις κατευθείαν απο τον χρήστη... οπότε με το που κατεβάζεις απο κάποιον seeder ξέρεις την IP του... χωρίς να χρειαστείς καμία ιδιαίτερη πρόσβαση/κατάσχεση στους servers του gamato.
5) Αφήνουν τους ψέυτικους χρήστες να κατεβάζουν για μήνες απο διάφορους seeders... μαζέυουν IP και αποδείξεις ότι όντως κάνουν seed τα συγκεκριμένα αρχεία με το παράνομο υλικό (το επιβεβαιώνουν με το να κατεβάσουν ένα κομμάτι του αρχείου) ...
6) Τέλος.. Μηνύουν όλους τους seeders των αρχείων

http://papatzides.blogspot.com

Αλκαίος: Καμιά κόντρα για τη Eurovision

Εικοσιτέσσερις ώρες πριν από τον ελληνικό τελικό για τη Eurovision ο Γιώργος Αλκαίος μιλάει στην «Espresso» για τη μεγάλη βραδιά, τον ευρωπαϊκό μουσικό θεσμό, ενώ φιλοδοξεί να κερδίσει τις καρδιές και φυσικά τις ψήφους των Ελλήνων με ένα καταπληκτικό «Opa»! Ομως, όπως λέει ο ίδιος, όποιο τραγούδι κι αν κερδίσει πρέπει να το στηρίξουμε όλοι.

Κι ενώ οι δημοσκοπήσεις συνεχίζουν να φέρνουν πρώτο τον Γιώργο Αλκαίο και οι άλλοι υποψήφιοι «τρώγονται», ο ίδιος δηλώνει πως δεν υπάρχει καμία κόντρα.

«Θα έχουμε έναν πάρα πολύ ωραίο τελικό. Δεν έχουμε κόντρα ο ένας με τον άλλον», δήλωσε στην εκπομπή της Ρίκας Βαγιάννη στη ΝΕΤ.

Μπροστά από τις κάμερες όλοι είναι αγαπημένοι... πίσω από αυτές όμως;

- Οι ψηφοφορίες στο Internet σε έχουν μέσα στα φαβορί. Σε αγχώνει αυτό;
Δεν με αγχώνει, γιατί απλούστατα δεν έχω ασχοληθεί με το ζήτημα. Μου έχουν πει οι συνεργάτες μου ότι πάμε καλά, ότι είμαστε ψηλά, αλλά δεν έχω μπει σ’ αυτή τη διαδικασία.

- Δηλαδή δεν σου έχουν πει ότι εσύ, οι Εmigre και ο Πυροβολάκης προηγείστε στα polls;
Δεν μου το έχουν πει, γιατί κι εγώ δεν τους έχω ρωτήσει κιόλας. Ολο αυτό το θέμα, με τα προγνωστικά, τα φαβορί και τα σχετικά, δεν μου περνάει από το μυαλό. Εγώ είμαι σε άλλη φάση. Σκέφτομαι το live μου. Σκέφτομαι το πώς πρέπει να στηθεί το κομμάτι συνολικά σκηνοθετικά. Θέλω πάνω απ’ όλα να χαρώ τον τελικό, να τον απολαύσω. Δεν θέλω να σπαταλήσω τη χαρά του ότι είμαι μέρος αυτής της διαδικασίας κάνοντας μαθηματικές πράξεις.

- Ανταγωνιστικά συναισθήματα δεν υπάρχουν για τις άλλες έξι συμμετοχές;
Κανένα απολύτως ανταγωνιστικό συναίσθημα. Ξέρεις πώς τον βλέπω τον ελληνικό τελικό; Σαν να είμαστε όλοι -και οι επτά- μια μεγάλη παρέα που ο καθένας καταθέτει τη μουσική του πρόταση. Είναι τόσο ωραίο το ότι γίνεται φέτος μουσικός διαγωνισμός, που δεν χωράει κανενός είδους ανταγωνιστική σκέψη.

"Σπάσε τον Χρόνο" με το Σακη Ρουβά και την Tridend

Η Trident στο πλαίσιο της επιτυχημένης συνεργασίας της με το Σάκη Ρουβά, δίνει την ευκαιρία σε όλους τους φίλους του Σάκη και της Trident να σπάσουν το χρόνο με το μεγαλύτερο Έλληνα star, με ένα μεγάλο τυχερό να περνάει ‘48 ώρες’ με το Σάκη!
Στον εντυπωσιακό  διαγωνισμό που έχει κερδίσει το κοινό  με τα μοναδικά του δώρα, δέκα τυχεροί  θα κερδίσουν τη συμμετοχή τους στο νέο video clip του Σάκη Ρουβά, ενώ εκατό τυχεροί θα αποκτήσουν το νέο δισκογραφικό album του Σάκη πριν αυτό κυκλοφορήσει επίσημα. Ο διαγωνισμός γνωρίζει ήδη μεγάλη επιτυχία και η συμμετοχή του κοινού είναι εξαιρετική! Μετά από τέτοια ανταπόκριση, η Trident επιμηκύνει τη διάρκεια του διαγωνισμού κατά 15 μέρες μέχρι και 30 Μαρτίου δίνοντας τη δυνατότητα σε περισσότερους fans του Σάκη και της Trident να πάρουν μέρος στο διαγωνισμό!

Ο Σάκης θα απελευθερώσει τις αισθήσεις του με την αγαπημένη του Trident Senses και τους νικητές που θα ζήσουν μαζί του αξέχαστες εμπειρίες. Η απήχηση του διαγωνισμού είναι εντυπωσιακή σε όλη την Ελλάδα αλλά και στην Κύπρο, με τις συμμετοχές να ξεπερνούν κάθε προηγούμενο.

Oι συμμετέχοντες θα πρέπει να συμπληρώσουν το κουπόνι που θα βρουν στα σημεία πώλησης ή στο www.cadbury.gr και να το στείλουν μαζί με δύο κενές συσκευασίες Trident Senses στη διεύθυνση PROGRESSIVE PR, Β. Κωνσταντίνου 25, 10674 Αθήνα. Για περισσότερες πληροφορίες και τους όρους του διαγωνισμού επισκεφθείτε το www.cadbury.gr

Χ. Ψωμόπουλος: «Η δημοσιότητα με κυνήγησε»!

Γυμνός, με τα χέρια ανοιχτά, ως άλλος εσταυρωμένος ο Χρήστος Ψωμόπουλος φωτογραφίζεται για το περιοδικό «Down Town» και μιλά για τη δημοσιότητα, τη Τζούλια, το καυτό dvd και όλα όσα έζησε τον τελευταίο καιρό και τον έκαναν πρώτη είδηση στα μεσημεριανάδικα.

Επιφυλακτικός και διστακτικός, ξεκαθαρίζει ότι δε θέλει πολλές ερωτήσεις για την Τζούλια και δηλώνει ότι δεν έχει πλέον εμπιστοσύνη σε κανέναν.

Όσο για τη δημοσιότητα; Ο ίδιος υποστηρίζει ότι δεν την επιζητά. «Η δημοσιότητα με κηνύγησε, δεν την κυνήγησα εγώ, με ενοχλεί όλο αυτό που συμβαίνει, θέλω να περνάω τη ζωή μου ήσυχα και ήρεμα», δηλώνει ο Χρήστος Ψωμόπουλος και πραγματικά μας κάνει να απορούμε;

Προς τι τότε οι συνεντεύξεις, οι ζωντανές τηλεφωνικές συνομιλίες στα μεσημεριανάδικα, οι μηνύσεις, το ξύλο, το δάγκωμα του αυτιού;

Αλλά και γι’ αυτό έχει απάντηση. «Όταν βγήκα και μίλησα τώρα δεν το έκανα για showoff, το έκανα για συγκεκριμένους λόγους μπούχτισα! Πώς να στο πω; Πνίγηκα τόσο πολύ εκείνη τη στιγμή που δεν μπορούσα να συγκρατηθώ, ήθελα να πάρω τηλέφωνο και να μιλήσω. Είμαι άνθρωπος», λέει αγανακτισμένος.

Φυσικά η συζήτηση δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στη Τζούλια. Τη Τζούλια, που όπως λέει ο Ψωμόπουλος, αγάπησε για την μεγάλη καλοσύνη που κρύβει μέσα της και μετά για την ομορφιά της.

Και όχι δεν έχει δει το dvd για το οποίο έχει γίνει τόσος ντόρος. Έχει άλλωστε δικά του βιντεάκια με προσωπικές στιγμές του με τη Τζούλια που μπορεί να τις απολαμβάνει μόνος του και να θυμάται τα… παλιά!!!

Ο Χρήστος Ψωμόπουλος λέει ότι δεν έκρυψε ποτέ ότι τον ενόχλησε που είδε τη Τζούλια… «κρεμασμένη» στα περίπτερα. «Η απάντησή μου έχει δοθεί όταν επί ενάμιση μήνα είχα υπερεκτεθεί στη δημοσιότητα. Το αν με ενόχλησε το έδειξα με τις πράξεις μου και όχι με τα λόγια μου», λέει.

Βέβαια, όπως τονίζει δεν έχει μετανιώσει για τη σχέση του με τη Τζούλια και δεν αποκλείει, κάποια στιγμή να ξαναβρεθούν μαζί. Προς το παρόν πάντως μοναδική γυναίκα της ζωής του είναι η κόρη του και το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να τελειώσει τη θητεία του στο ναυτικό.

Εν τω μεταξύ θα συνεχίσει τις συνεδρίες με τον ψυχολόγο του, με στόχο να ασχοληθώ περισσότερο με τον εαυτό του. «Από εδώ και πέρα θέλω να ασχοληθώ μόνο με μένα. Γιατί με ξέχασα», λέει.

Παρόλ’ αυτά, η δουλειά δεν φαίνεται να έχει και πολλά αποτελέσματα, αφού πριν από λίγες μέρες μόλις έτρεχε πάλι και δεν έφτανε αφού επιτέθηκε και δάγκωσε το αυτί του δημοσιογράφου Σ. Κωνσταντινίδη. Γι’ αυτόν πάντως το θέμα θεωρείται λήξαν. Τα μιλήσανε, τα συμφωνήσανε και ζήτησαν και οι δύο συγγνώμη όπως είπε, οπότε δεν χρειάζεται να πει τίποτα παραπάνω.

Πάντως η γλώσσα του πήγαινε ροδάνι όταν εξιστορούσε στον δημοσιογράφο τα δύσκολα παιδικά του χρόνια. Ούτε ο Βασιλακης Καΐλας τέτοιο δράμα. Πάντως παρά τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε μικρός τώρα οι δουλειές πάνε καλά κι έτσι ο Χ. Ψωμόπουλος μας ενημερώνει ότι μπορεί να απολαμβάνει ένα πλούσιο δείπνο σε γκουρμέ εστιατόριο και ταυτόχρονα να είναι και με τους φίλους του στη Βαρβάκειο.

Α! Και για το τέλος αφήνει το καλύτερο. «Δεν είμαι ο κύριος καμιάς κυρίας»! Έτσι για να μην παρεξηγούμαστε.

Δείτε τη φωτογράφηση του Χ. Ψωμόπουλου στο περιοδικό «Down Town».

O Βασίλειος Κωστέτσος για την Τζούλια

Ο ανατρεπτικός Βασίλειος Κωστέτσος, που έχει συμμετάσχει σε μεγάλα γκαλά μόδας, που έχει κάνει δηλώσεις αλλά και φωτογραφίσεις που έχουν προκαλέσει «αποκαλύπτεται» στο περιοδικό «Down Town».

Ο μόδιστρος μιλά για μία τραυματική εμπειρία που είχε σαν παιδί όταν όπως λέει είχε γίνει ο περίγελος των συμμαθητών του. «Όπως έτρεχα μου ήρθε μια σφαίρα από αεροβόλο στο μάτι. Έμεινα τέσσερις μήνες στο κρεβάτι ακίνητος, με εσωτερική και εξωτερική αποκόλληση. Μπήκα σε νοσοκομείο αδύνατο παιδάκι κι έπειτα όταν βγήκα το παντελόνι μου ανέβαινε μέχρι τα γόνατα. Παχουλός και με μαύρα γυαλιά, είχα γίνει ο περίγελος των παιδιών».

Ο Βασίλειος αναφέρθηκε επίσης και στην επιτυχία του στο Fashion Week της Νέας Υόρκης. «Είμαι συγκινημένος από τα σχόλια και την υποδοχή. Πολλές συνεντεύξεις, καλές κριτικές από δύσκολα έντυπα, εξαιρετικά σχόλια» σημειώνει.

Ο μόδιστρος εξομολογείται πως δεν έχει φίλους παρά μόνο γνωστούς καθώς όπως τονίζει «δεν πιστεύω πια στην έννοια της φιλίας και της σχέσης. Δεν είμαι ρομαντικός πια».

Σε ότι αφορά την Τζούλια Αλεξανδράτου και την υπόθεση με το ροζ dvd λέει: «Με αφήνει παγερά αδιάφορο η ιστορία. Ο καθένας χειρίζεται τον εαυτό του όπως θέλει. Ο άνθρωπος κάνει επιλογές. Δεν τον αλλάζεις εσύ, ούτε τον διορθώνεις».

Τέλος ο Βασίλειος Κωστέτσος, αναφέρεται στην αρρώστια του σκύλου του Κολούμπο. «Το πρόβλημά του είναι καρκίνος στους λεμφαδένες.  Πετυχαίνεται η ύφεση της ασθένειας αλλά θα εμφανιστεί πάλι» και συμπληρώνει «Θα μου πεις εδώ πεθαίνουν άνθρωποι, τι κάνεις έτσι; Ένα σκυλί είναι. Και που ξέρεις τι σημαίνει για μένα η παρουσία αυτού του πλάσματος; Τι είναι στη ζωή μου και στην ψυχή μου;»

Δείτε την ανατρεπτική του φωτογράφιση…

Συγκλονιστική εξομολόγηση της Τζούλιας στην Μενεγάκη

Μια εξομολόγηση - ντοκουμέντο για τα παιδικά της χρόνια και τις… σχέσεις της με τα αγόρια έκανε η Τζούλια Αλεξανδράτου στην Ελένη Μενεγάκη λίγα χρόνια πριν.

«Έτρωγα ένα γιαούρτι την μέρα για τρεις ολόκληρους μήνες. Παλαιότερα ήμουν παχουλή και ήθελα να αδυνατίσω», λέει με απόλυτη φυσικότητα η καλλονή Τζούλια!

Όταν η Ελένη Μενεγάκη την ρωτάει για την σχέση της με τα αγόρια στο σχολείο, τώρα θα κουφαθείτε, η Τζούλια απαντάει «Δεν μίλαγα πολύ με τα παιδιά στο σχολείο. Δεν ασχολιόμουν με την εμφάνιση μου και την πρώτη μου σχέση άργησα να την κάνω. Το πρώτο φιλί το έδωσα στα 16. Όλα στα δεκαέξι τα έκανα»!!! Έτσι εξηγείται… Θέλησε να εκμεταλλευτεί τον χαμένο χρόνο και πήρε φόρα μετά από αυτό!

Δείτε την εξομολόγηση της Τζούλιας για τα παιδικά της χρόνια στο βίντεο που ακολουθεί...

Η Tζούλια πριν και μετά το dvd

Πόσο να συζητηθεί πλέον… Η Τζούλια Αλεξανδράτου έγινε πασίγνωστη  με το όνομά της να παίζει παντού στα κανάλια μετά την κυκλοφορία του επίμαχου dvd που μέχρι σήμερα υπολογίζεται ότι πούλησε 100.000 κομμάτια αποφέροντας κέρδη σε παραγωγούς και…  λοιπούς συντελεστές 2.000.000 ευρώ.

Ποιος ωστόσο γνωρίζει όλη την καριέρα της και τα πρώτα της βήματα στην showbiz;

Γεννημένη το Νοέμβριο του 1985 έκανε τα πρώτα της βήματα σε ηλικία 5 ετών στο πρακτορείο μοντέλων Cristis, ενώ λίγο αργότερα ξεκίνησε κάνοντας μαθήματα χορού με δασκάλα την Μαρία Ιωαννίδου.  Όλοι μάλιστα λένε πόσο ντροπαλό κορίτσι ήταν τότε.

Από τα 15 της άρχισε να φαίνεται ότι λόγω της εντυπωσιακής της εμφάνισης θα μπορούσε να φτάσει ψηλά. H κορύφωση της καριέρας της στη showbiz ήρθε μόλις ένα χρόνο μετά με τη συμμετοχή της στα Καλλιστεία το 2002 και την ανάδειξή της σε Σταρ Ελλάς.

Ωστόσο και ο τίτλος αυτός ήταν μόνο η αρχή, καθώς τέσσερα χρόνια αργότερα, φτάνει στα ημιτελικά των καλλιστείων που έγιναν το 2006 και κερδίζει τους τίτλου Miss Diva και Miss Lux. Πολλοί δήλωσαν τότε ότι αδικήθηκε με τη δεύτερη θέση που πήρε. Άλλοι πάλι μίλησαν πρώτοι για τη συμπεριφορά της και το πόσο θα τις κόστιζε στο μέλλον.

Μετά τον θόρυβο των καλλιστείων συνεχίζουν τα εξώφυλλα, η δημοσιότητα, το τραγούδι και κάπως έτσι έφτασαν και τα  ευτράπελα.

Προφανώς οι τελευταίες εξελίξεις δεν δημιουργήσαν αδικαιολόγητα τις αμφιβολίες για το αν μας δουλεύει όλους ψιλό γαζί ή όχι. Παρότι οι «προσωπικές της στιγμές» είναι δημόσιες πλέον όλοι περιμένουμε να μαθουμε ποια θα είναι η συνέχεια της άλλοτε ντροπαλής κοπέλας που ξεκίνησε δυναμικά την καριέρα της και την προσγείωσε κάπως απότομα…    

Όσο για το αν πρέπει να την πιστέψουμε σε όσα λέει ή όχι, αυτό θα φανεί στη συνέχεια...

Κηπουρός ο Σάκης Ρουβάς

Λίγο η άνοιξη, λίγο ο ελεύθερος χρόνος μετά το ατύχημα στο «TheSclub», ε δεν ήθελε και πολύ ο υπερκινητικός και υπερδραστήριος Σάκης Ρουβάς κάτι έπρεπε να κάνει.
 
Αποφάσισε λοιπόν να ασχοληθεί με την κηπουρική και τον καλλωπισμό του σπιτιού του στο Νέο Βουτζά, και έτσι, συνοδευόμενος από τη σύντροφό του Κάτια Ζυγούλη, επισκέφτηκαν γνωστό κατάστημα ειδών κήπου και διακόσμησης.
 
Ντυμένοι casual, όπως τους απαθανάτισε το περιοδικό ΟΚ, ο Σάκης και η Κάτια παρέμειναν στο συγκεκριμένο κατάστημα αρκετή ώρα και αγόρασαν κυρίως είδη κηπουρικής.
 
Ο δημοφιλής ποπ σταρ φορούσε μπλε καπελάκι και ροζ ζακέτα φούτερ, την οποία κάποια στιγμή την έβγαλε και την έδεσε στη μέση του.

Μάλιστα ο Σάκης Ρουβάς έδειχνε διατεθειμένος να ασχοληθεί σοβαρά με τον κήπο του, εκμεταλλευόμενος τις λίγες μέρες που απομένουν μέχρι τις 18 ή 19 Μαρτίου, οπότε αναμένεται να επιστρέψει στη σκηνή. Οι πληροφορίες λένε ότι οι εμφανίσεις του στο «TheSclub» θα συνεχιστούν και μετά το Πάσχα.

Τα παρασκήνια του video clip της Αγγελικής Ηλιάδη

Γεμάτη αισιοδοξία, την οποία μάλιστα προσπαθεί να μεταδίδει στους δικούς της ανθρώπους αλλά και στους θαυμαστές της, η Αγγελική Ηλιάδη, γύρισε σε ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες το video clip της για το τραγούδι «Δε φοβάμαι».

Φορώντας ελάχιστα ρούχα, ένα λευκό μπούστο κι ένα κολλητό τζινάκι, ακολουθούσε πιστά τις σκηνοθετικές  οδηγίες του Κώστα Καπετανίδη, χωρίς να παραπονεθεί.

Η τραγουδίστρια προκειμένου να γίνει το αποτέλεσμα που θα δείτε σε λίγες εβδομάδες, χρειάστηκε να κάνει γυρίσματα στο Σούνιο, στα Λεγραινά και το Λαύριο.

Το τραγούδι αυτό που έχει αφιερώσει στον πολυαγαπημενό της γιο Μπαμπίνο, περιλαμβάνεται στο άλμπουμ της «Προχωράω μπροστά». Οι στίχοι του άλλωστε τους ταιριάζει γάντι: «Δεν φοβάμαι όταν είμαι δίπλα σου/Παραμύθι η ζωή/Πριγκιπάς μου εσύ/Δεν φοβάμαι, δως μου την αλήθεια σου/Κάθε μέρα μαζί/Μια καινούργια αρχή»…

Δείτε τα παρασκήνια του νέου video clip της τραγουδίστριας…

Πηγή: Hello

Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Έφοδος του ΣΔΟΕ στο σπίτι της Τζούλιας

Έφοδος του ΣΔΟΕ στο σπίτι της Τζούλιας
Φύλλο και φτερό έκαναν οι «ράμπο» της εφορίας το σπίτι της Τζούλιας Αλεξανδράτου, αναζητώντας αποδείξεις για το ροζ  dvd, αλλά και για την περιουσιακή της κατάσταση.

Η ίδια πάντως, φέρεται να επανέλαβε και στους σκληρούς του ΣΔΟΕ ότι δεν έχει ιδιωτικό συμφωνητικό με την εταιρία παραγωγής του βίντεο.

Οι ελεγκτές, οι οποίοι σίγουρα δεν πηγαν στο «τσαρδάκι» του μοντέλου -  τραγουδίστριας για να πιουν σαμπάνιες, ζήτησαν όλα τα φορολογικά βιβλία για να την ελέγξουν. Μάλιστα το ενδιαφέρον τους ήταν τόσο μεγάλο, που λέγεται ότι δεν άφησαν τίποτα να περάσει στο "ντούκου", αλλά αντίθετα έκαναν εξονυχιστικό και σε βάθος έλεγχο.

Οι έρευνες θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες για το πόθεν έσχες των περιουσιακών στοιχείων του μοντέλου.

Στο στόχαστρό τους και η αγορά έκπληξη της βίλας στην Εκάλη, την οποία η Τζούλια είχε δικαιολογήσει, λέγοντας σε συνέντευξή της: «Δουλεύω σαν το σκυλί τόσα χρόνια»!

Το ΣΤΑΡ κατέγραψε αποκλειστικά πλάνα από την έφοδο των Ράμπο, ενώ η Τζούλια Αλεξανδράτου είπε:Δεν είμαι κατηγορούμενη εδώ. Οι άνθρωποι ήρθαν δεν βρήκαν τίποτα και όλα καλά.

«Ευτυχώς που πήγε γιατί απεδείχθησαν όλοι οι ισχυρισμοί της κυρίας Αλεξανδράτου. Ούτε χρήματα βρήκε το ΣΔΟΕ, ούτε λογαριασμούς σε βιβλιάρια και σε καταθέσεις» δήλωσε και ο δικηγόρος του μοντέλου, Αλέξης Κούγιας.

Την ίδια ώρα φαίνεται ότι τα ..περίφημα αντίτυπα του dvd έχουν εξαντληθεί, πράγμα που σημαίνει ότι στην τσέπη του παραγωγού μπήκαν περισσότερα από 2 εκατ. Ευρώ.

Ο μάνατζερ της Τζούλιας μιλάει για όλα

Ένας άνθρωπος που είναι συνέχεια κοντά στην Τζούλια Αλεξανδράτου το τελευταίο διάστημα είναι ο μάνατζέρ της Μένιος Φουρθιώτης. Ναι αυτός που εμφανίζεται σχεδόν πάντα με καπελάκι τζόκεϊ.

Ποιος όμως είναι ο Μένιος Φουρθιώτης και πως κατάφερε να έχει ένα πολυλέστατο τζιπ αλλά και μία διώροφη βίλα στα βόρεια προάστια;

«Δεν ξεκίνησα να δουλεύω τώρα» λέει ο μάνατζερ της Τζούλιας στην κάμερα του Star ενώ προσθέτει πως «ήμουν δημοσιογράφος. Έκανα εκπομπή στον σταθμό Extra και όπως ξέρετε οι παρουσιαστές αμείβονται καλά».

Όσο για το τι απαντά σε όσους λένε πως όλο αυτό με την Τζούλια είναι στημένο ήταν πραγματικά αφοπλιστικός «Αποφεύγω να βλέπω τηλεόραση γιατί έχει γίνει αηδιαστικό».

Δείτε όλα αυτά τα «κουφά» στο βίντεο που ακολουθεί…

Καρφιά ρίχνει η Μαγγίρα στην αντικαταστάτριά της

Τα πρώτα καρφιά άρχισαν μεταξύ Ματθίλδης Μαγγίρα και Ευγενίας Μανωλίδου μετά την αποκαθήλωση της πρώτης από τη θέση της στην κριτική επιτροπή του talent show«Ελλάδα έχεις Ταλέντο».

H νέα παρουσιάστρια ήδη δέχτηκε τα πρώτα πυρά καθώς η Ματθίλδη Μαγγίρα δηλώνει απογοητευμένη για την καθαίρεσή της από την εκπομπή και αφήνει σαφείς αιχμές.

Όπως δήλωσε άλλωστε δεν είναι σίγουρη για το κατά πόσο θα αποδειχθεί κατάλληλη για τη θέση της, η αντικαταστάτριά της.

Όπως είπε για τη Ευγενία Μανωλίδου, πρέπει πρώτα να την δει για να κρίνει...

Πάντως η νέα παρουσιάστρια με κόπο απέφυγε να δώσει τη δική της απάντηση, αρνούμενη να κάνει οποιαδήποτε δήλωση πάνω στο θέμα.

Μπορεί λοιπόν ο νεος να είναι ωραίος αλλά ο παλιός ήταν αλλιώς… Περιμένουμε και τη συνέχεια στην άτυπη κόντρα.

Η Γωγώ Μαστροκώστα μιλά για τη μάχη της με τον καρκίνο

«Η κόρη μου ήταν τριών ημερών όταν μου είπαν ότι έχω καρκίνο»! Μ’ αυτήν την τόσο συγκλονιστική δήλωση η Γωγώ Μαστροκώστα, μετά από σιωπή 15 μηνών, συγκίνησε ολόκληρη την Ελλάδα.

Μέσα από τις σελίδες του περιοδικού «Life & Style», οι αναγνώστες παρακολουθούν λέξη λέξη την περιπέτεια της Γωγώς με τον καρκίνο, τη μάχη της με τον ίδιο της το εαυτό, την εξομολόγηση μιας γυναίκας που προσπαθεί να φανεί δυνατή, όταν μέσα της τρέμει από το φόβο του θανάτου.

Διαβάστε εδώ μερικές από τις πιο προσωπικές σκέψεις που μοιράστηκε με τους αναγνώστες, στο… μίνι ημερολόγιο που κράτησε για το περιοδικό «Life & Style».

«Πώς μπορώ να πάρω μια απλή αγκαλιά το μωρό μου, χωρίς να φοβάμαι ότι θα νιώσει τη θλίψη μου; Πώς γίνεται να διώξω το φόβο μου ότι μπορεί να μην προλάβω να τη δω να μεγαλώνει; Πώς γίνεται να αδειάσω το μυαλό μου, το οποίο έχει αρχίσει να μου παίζει περίεργα παιχνίδια; Αισθανόμουν ένοχη για κάτι για το οποίο δεν ήμουν υπεύθυνη».

«Βλέπω τον Τράι, τον άνθρωπό μου, να περιμένει υπομονετικά δίπλα μου. Θεέ μου, πόσο τυχερή είμαι που έχω αυτό το πλάσμα δίπλα μου! Στέκεται πάντα εκεί, από πάνω μου, δίπλα μου, ουσιαστικά, αληθινά. Λένε ότι οι άγγελοι υπάρχουν στη γη. Το πιστεύω. Ο δικός μου άγγελος είναι αυτός».

«Είχα βαρεθεί να ακούω συνέχεια τη φράση “είσαι πολύ δυνατή εσύ, δε σε φοβόμαστε”, προφανώς για να μου δώσουν κουράγιο. Εγώ, όμως, φοβόμουν και ήθελα να φωνάξω σε όλους “ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΥΝΑΤΟΣ”. Ποτέ δεν το είπα όμως σε κανέναν. Δεν ήθελα να παραδοθώ».

«Καταλάβαινα σιγά σιγά ότι όλο αυτό ήταν μέρος της ανθρώπινης εμπειρίας και δεν ήμουν κάτι ξεχωριστό για να μη συμβεί και σε μένα. Ήμουν απλώς, ολοκληρωτικά άνθρωπος!»

«Για πρώτη φορά στη ζωή μου βρίσκω τις απαντήσεις που έψαχνα για όλα αυτά τα χρόνια της ύπαρξής μου στο δημόσιο βίο: Ακριβώς γι’ αυτή τη στιγμή. Για τη στιγμή που θα σταθώ απέναντι στον κόσμο, ξεγυμνώνοντας κάθε αδύναμο δευτερόλεπτο αυτής της περιπέτειάς μου… Με την ελπίδα ότι μέσα από εμένα, πολλές γυναίκες θα “υποψιαστούν”, θα ψαχτούν».

Και καταλήγει:

«Μόνο που γαμώτο, ξέρω καλά ότι δεν θα υπάρξει στη ζωή μου ποτέ ξανά μια ξέγνοιαστη μέρα… ΓΩΓΩ».

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι είπε για την προσωπική της περιπέτεια στην εκδήλωση για τα βραβεία «Γυναίκες της χρονιάς».

Έφοδος του ΣΔΟΕ στο σπίτι της Τζούλιας

Φύλλο και φτερό έκαναν οι «ράμπο» της εφορίας το σπίτι της Τζούλιας Αλεξανδράτου, αναζητώντας αποδείξεις για το ροζ  dvd, αλλά και για την περιουσιακή της κατάσταση.

Η ίδια πάντως, φέρεται να επανέλαβε και στους σκληρούς του ΣΔΟΕ ότι δεν έχει ιδιωτικό συμφωνητικό με την εταιρία παραγωγής του βίντεο.

Οι ελεγκτές, οι οποίοι σίγουρα δεν πηγαν στο «τσαρδάκι» του μοντέλου -  τραγουδίστριας για να πιουν σαμπάνιες, ζήτησαν όλα τα φορολογικά βιβλία για να την ελέγξουν. Μάλιστα το ενδιαφέρον τους ήταν τόσο μεγάλο, που λέγεται ότι δεν άφησαν τίποτα να περάσει στο "ντούκου", αλλά αντίθετα έκαναν εξονυχιστικό και σε βάθος έλεγχο.

Οι έρευνες θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες για το πόθεν έσχες των περιουσιακών στοιχείων του μοντέλου.

Στο στόχαστρό τους και η αγορά έκπληξη της βίλας στην Εκάλη, την οποία η Τζούλια είχε δικαιολογήσει, λέγοντας σε συνέντευξή της: «Δουλεύω σαν το σκυλί τόσα χρόνια»!

Το ΣΤΑΡ κατέγραψε αποκλειστικά πλάνα από την έφοδο των Ράμπο, ενώ η Τζούλια Αλεξανδράτου είπε:Δεν είμαι κατηγορούμενη εδώ. Οι άνθρωποι ήρθαν δεν βρήκαν τίποτα και όλα καλά.

«Ευτυχώς που πήγε γιατί απεδείχθησαν όλοι οι ισχυρισμοί της κυρίας Αλεξανδράτου. Ούτε χρήματα βρήκε το ΣΔΟΕ, ούτε λογαριασμούς σε βιβλιάρια και σε καταθέσεις» δήλωσε και ο δικηγόρος του μοντέλου, Αλέξης Κούγιας.

Η Ελένη πήγε πάλι λαϊκή!

Στα παλιά της λημέρια επέστρεψε μετά από πολύ καιρό η Ελένη Μενεγάκη. Δεν μιλάμε φυσικά για κανένα κοσμικό στέκι ή γνωστό sushi bar!!!!

Όχι, η Ελενίτσα την περασμένη Δευτέρα μετά το τέλος του «Καφέ», σαν καλή νοικοκυρούλα πήγε και πάλι στην λαϊκή αγορά βιολογικών προϊόντων που βρίσκεται στα Μελίσσια.

Με casual ντύσιμο και παρά το τσουχτερό κρύο η Ελένη έκανε τη γύρα της στους πάγκους τον μικροπωλητών και πήρε ντοματούλες, μαρουλάκια, πιπερίτσες και όλα τα καλούδια για να μαγειρέψει στα παιδάκια της!!!

Μάλιστα όπως μας αποκάλυψε στην εκπομπή της την Τετάρτη, οι μανάβηδες όταν την είδαν άρχισαν να την ρωτούν: «Πού ήσουν κυρία Ελένη μας και πού ήσουν κυρία Ελένη μας»!!!

Κι εκείνη τους εκμυστηρεύτηκε το βάσανό της… «Πώς να έρθω που μαζί με εμένα έρχονται από πίσω μου οι παπαράτσι»; Πραγματικά ζει ένα δράμα!!!

Αφού το είπε στην εκπομπή της, τέρμα η λαϊκή. Σου λέει δεν θέλει άλλο να την βλέπουν στα περιοδικά!!! Λίγο αργά όμως δεν το θυμήθηκε;

Δείτε την ωραία Ελένη να ψωνίζει ζαρζαβατικά στη λαϊκή.

Κερδίστε μακαρόνια για ένα χρόνο στον SFERA 102,2

H Mέλισσα είναι χορηγός της εκπομπής του Sfera 102,2 που παρουσιάζουν η Γιολάντα
Διαμαντή και ο Βαγγέλης Περρής, 8-10 το πρωί.

Κάθε ημέρα μια οικογένεια θα κερδίζει
μακαρόνια για ένα χρόνο από τη Μέλισσα.

Η Γιολάντα εμφανίστηκε σήμερα το απόγευμα στην εκπομπή του Φώτη και της  Μαρίας στο STAR και μίλησε επί παντός επιστητού και φυσικά για την εγκυμοσύνη της μια και διανύει την τελευταία φάση της.

Ο Βαγγέλης Περής ξανάσμιξε από την Γιολάντα και πήρε την θέση του Δημ. Παπανώτα -που μετακομιζει το Σαββατοκύριακο- μια και έφυγε από τον ΘΕΜΑFM, του φίλου του Θέμου. Η φυγή του Περρή δεν έχει εξηγηθεί μέχρι σήμερα ούτε από τον ίδιο ούτε από τον Θέμο Αναστασιάδη.

HOT CLUB DE GRECE στην art gallery café.

HOT CLUB DE GRECE την ΠΕΜΠΤΗ 11 MAΡΤΙΟΥ στην art gallery café. Το HOT CLUB DE GRECE είναι μια πενταμελής ορχήστρα που βαδίζει στα βήματα του HOT CLUB DE FRANCE της θρυλικής ορχήστρας που δημιούργησε ο  τσιγγάνος κιθαρίστας DJANGO REINHART την δεκαετία του 30.
Σήμερα η μουσική του,που είναι ευρέως γνωστή ως gipsy jazz, όχι μόνο παραμένει ζωντανή, αλλά συνεχίζει να γοητεύει.
Το ρεπερτόριο.έκτος.απο κομμάτια του Django, περιλαμβάνει Γαλλικά  τραγούδια καθώς και jazz standards.
Δημήτρης Καραγιάννης :κλαρινέτο, σαξόφωνο, Γιώργος Κρομμυδάς :κιθάρα, Γιάννης Λουκάτος : κιθάρα. Μάνος Λούτας : κοντραμπάσο, Κ. Ραουzαίου :τραγούδι

art gallery café  - LIVE MUSIC ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 1 & ΓΑΛΗΝΟΥ, ΒΟΥΛΑ, 16673    210 8958866  www.artgallerycafe.gr/program.asp    http://www.myspace.com/artgallerycafe
ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ 10 € ΕΝΑΡΞΗ 10 μ.μ.

Καταγγελία για το «στημένο» «Greek Idol»

Καταγγελία – σοκ από υποψήφια παίκτρια του «Greek Idol» δημιουργεί νέα ερωτηματικά για την γνησιότητα των reality.

Η Μαρία Μανουσάκη μας αποκάλυψε: «Μας εκμεταλλεύτηκαν. Δεν πέρασα καν από την επιτροπή των κριτών. Με έκοψαν οι κάμεραμεν»!

«Δεν χρειάζεται να τρέχουν τα παιδιά σε τέτοια παιχνίδια. Είναι στημένα», λέει και εξηγεί «Μας έτρεχαν τρεις μέρες για τα γυρίσματα με την ηθοποιό από την «Λόλα» (Άντα Λιβιτσάνου) και μετά μας είπαν ότι θα μας δουν άτομα από την παραγωγή. Πού ξέρουν οι κάμεραμεν από μουσική; Να μας κρίνουν αυτοί;».

 Και τι λέει για όλα αυτά τα «ατάλαντα» παιδιά που κατά καιρούς βλέπουμε να περνάνε στην δεύτερη φάση του διαγωνισμού; «Παίρνουν τα αστεία τα παιδάκια που κάνουν χαβαλέ και μετά τα κατηγορούν και τα κοροϊδεύουν; Αυτό είναι αμαρτία. Αυτοί τα κάνουν όλα», υποστηρίζει η Μαρία.

Δείτε την καταγγελία – «βόμβα» της νεαρής, ακούστε την να τραγουδάει και βγάλτε τα συμπεράσματα σας.

Η Ελένη Μενεγάκη μίλησε για το διαζύγιό της!!!

Περίεργη μέρα η σημερινή για την Ελένη Μενεγάκη. Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγο καιρό δεν μας καλημέρισε όπως συνηθίζει όταν έπεσε το σήμα της εκπομπής της και αντί γι’ αυτήν μας καλωσόρισαν οι συνεργάτες στο πάνελ της, κάνοντας γρήγορη πάσα σε βίντεο με τον Λ. Λαζόπουλο.

Αργότερα βέβαια εμφανίστηκε η Ελενίτσα, κάπως απεριποίητη είναι αλήθεια, με το μαλλάκι ανέμελο. Μετά ξανάφυγε και ξαναγύρισε με το μισό μαλλάκι ισιωμένο ε, και στην τρίτη απόπειρα το μαλλί ήταν που λέμε στην… τρίχα!!!

Εκτός όμως από τις περιπέτειες της κώμης της Ελένης, η μέρα είχε γενικά εντάσεις. Με αφορμή συνέντευξη που έδωσε η Χριστίνα Λαμπίρη στο περιοδικό ΟΚ! και στο οποίο δήλωσε ότι ήταν λάθος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου να στείλουν δελτίο τύπου για το χωρισμό τους, η Ελενίτσα και το πάνελ έβγαλαν νύχια.

«Όταν λέμε ότι σεβόμαστε μια κατάσταση, δεν βγαίνουμε όταν ο άλλος έχει ξεκινήσει μια διαδικασία και το λέμε γελώντας. Γιατί για εμάς δεν ήταν με γέλιο η διαδικασία αυτή. Κι επειδή όλοι περνάμε από αυτή τη φάση, γιατί καλώς η κακώς πολλοί άνθρωποι φτάνουν σε μια τέτοια στιγμή στη ζωή τους, κι ευχόμαστε να μην φτάσουν όλοι, δεν μπορεί εμείς που είμαστε παραδίπλα να το βλέπουμε και να γελάμε», είπε με πίκρα η Ελένη Μενεγάκη, μιλώντας ουσιαστικά για πρώτη φορά δημόσια για το χωρισμό της!!!

Εκτός όμως από τη Χριστίνα Λαμπίρη, κανονικό «θάψιμο» έφαγε και η πολύ στενή συνεργάτιδα του Γιάννη Λάτσιου, Κατερίνα Γκαγκάκη, η οποία στη χθεσινή βράβευση για τις "Γυναίκες της Χρονιάς" πήρε από τα χέρια της Ελενίτσας το βραβείο για την τηλεοπτική παρουσία της χρονιάς!!!

Το θάψιμο βέβαια δεν έγινε από την Ελένη. Είναι πολύ έξυπνη για κάτι τέτοιο, αυτό της το αναγνωρίζουμε. Το πάνελ της όμως πέταξε κάτι ταβανόπροκες!!!! «Τηλεοπτική παρουσία δεν είναι κάποια υπέρλαμπρη, δυναμική, υπερδραστήρια και με καθημερινή παρουσία;» αναρωτήθηκε η Χρίσλα , με ύφος αθώας περιστεράς, φωτογραφίζοντας ξεκάθαρα την Ελένη Μενεγάκη!!!

«Μου έκανε εντύπωση η βράβευση της κας Γκαγκάκη γιατί ήταν ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα, ήταν κριτής, που η συμμετοχή της στο τρίωρο αυτό πρόγραμμα, αν κανείς μάζευε συνολικά τα λεπτά, ήταν πέντε λεπτά», είπε με νόημα και ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Βέβαια να πούμε ότι τα σχόλια που ακούστηκαν από το πάνελ δεν ήταν κάτι που δεν γνώριζε η Ελένη. Αντιθέτως και το γνώριζε και προφανώς συμφώνησε να γίνει όλη αυτή η κουβέντα σήμερα!!

Εντάξει βρε παιδιά δεν έγινε και τίποτα να πάρει και μια χρονιά κάποια άλλη το βραβείο. Άλλωστε η Ελενίτσα έχει στη συλλογή της πολλά. Μη μου συγχύζεστε!!!!

Δείτε της Ελένη όπως δεν την έχετε ξαναδεί, να μιλά πρώτη φορά για το διαζύγιό της.

Οι δημοσιογράφοι άρχισαν το… τραγούδι!

Ένα ξεχωριστό «Στην Υγειά μας» θα παρακολουθήσουμε σύντομα, αφού ο Σπύρος Παπαδόπουλος κάλεσε στο… κουτούκι του γνωστούς δημοσιογράφους σε ένα διαφορετικό ρόλο!!!

Ο Νικόλας Βαφειάδης, η Νατάσα Ράγιου, ο Γιώργος Βαρεμένος, ο Σπύρος Χαριτάτος, ο Γ. Καραμέρος και πολλοί, πολλοί ακόμα αποδέχθηκαν την πρόσκληση και έδειξαν το ταλέντο τους στο… τραγούδι!!!

Από ρεμπέτικο, μέχρι ροκ, όλα τα είχε ο μπαχτσές με τους δημοσιογράφους να γλεντούν με την ψυχή τους!!!

Η εκπομπή «10 με 1 μαζί» εισέβαλε στα παρασκήνια των γυρισμάτων της συγκεκριμένης εκπομπής και έδειξε τι γινόταν πίσω από τις κάμερες, στο γλέντι του Σπύρου Παπαδόπουλου.

Δείτε το βίντεο.

«AMSTEL LIVE:ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ» στον ΣΚΑΪ

«Αmstel Live – Γιατί έτσι σας αρέσει» είναι η νέα μουσική εκπομπή που κάνει πρεμιέρα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ το Σάββατο 20 Μαρτίου στις 22.00.

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας, η Ελεονώρα Ζουγανέλη και οι  ΟΝΑΡ είναι οι πρώτοι καλεσμένοι που τραγουδούν ζωντανά μπροστά σε κοινό.

Δεκαμελής ορχήστρα θα παίζει ζωντανά  για τους καλλιτέχνες που κάθε φορά θα φιλοξενούνται στην εκπομπή.
Κάθε εκπομπή θα παρουσιάζει τρεις αγαπημένους Έλληνες καλλιτέχνες. Θα τραγουδούν δικές τους και όχι μόνο, επιτυχίες. Επιπλέον θα δημιουργούνται ντουέτα έκπληξη & πρωτότυπα remixes που θα ακούγονται για πρώτη φορά δημιουργώντας απρόσμενες μουσικές εμπειρίες.

Η «Αmstel Live – Γιατί έτσι σας αρέσει» θα ασχολείται με την έντεχνη, την ποπ αλλά και τη ροκ ελληνική μουσική σκηνή.
Ο ΣΚΑΪ με το AMSTEL LIVE φιλοδοξεί  να δημιουργήσει μια νέα ολοκληρωμένη μουσική πλατφόρμα ακολουθώντας την τάση για ζωντανές μουσικές εμπειρίες καθώς και για διασκευές γνωστών μουσικών κομματιών από καλλιτέχνες σε σύγχρονους ήχους.

Την εκπομπή παρουσιάζει η  Νάντια Σπηλιωτοπούλου και εξελίσσεται στο Olympico Café. 

Η «Αmstel Live – Γιατί έτσι σας αρέσει» είναι  η νέα πρόταση της  Amstel που διακρίνεται για την προσπάθειά της να δημιουργεί πάντα πρωτότυπες αλλά και μοναδικές εμπειρίες για το ελληνικό κοινό, ενισχύοντας τα μουσικά δρώμενα της χώρας. Στόχος της μέσα από αυτή τη νέα της πρόταση είναι να ενδυναμώσει το δεσμό της με την Ελληνική μουσική κουλτούρα και να ανεβάσει στη σκηνή παλιά και σύγχρονα ελληνικά κομμάτια που έχουν καταγραφτεί στην ιστορία του ελληνικού πενταγράμμου.

«Amstel Live … γιατί έτσι σας αρέσει!» κάθε Σάββατο στις 22.00 από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ .

Η... διεθνής καριέρα της Τζούλιας


Για διεθνή καριέρα ετοιμάζεται η Τζούλια Αλεξανδράτου, καθώς το «απαγορευμένο» της DVD θα κυκλοφορήσει και στο εξωτερικό. Το επίμαχο DVD, που επί αρκετές ημέρες απασχολεί τα ελληνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, ενώ ήδη έχει γίνει ανάρπαστο και στην Κύπρο, θα κυκλοφορήσει και σε άλλες χώρες, αφού ο παραγωγός και κάτοχος -πλέον- των δικαιωμάτων του καυτού υλικού, Δημήτρης Σειρηνάκης ετοιμάζεται να κάνει την ταινία διεθνή επιτυχία.

«Το DVD θα κυκλοφορήσει και σε χώρες του εξωτερικού. Δεν ξέρω ακόμη πού, αλλά είναι μέσα στα άμεσα σχέδιά μου», δήλωσε στην «Espresso» ο παραγωγός της εταιρείας αισθησιακών ταινιών Sirina. Ο Δημήτρης Σειρηνάκης χθες κατέθεσε στο Σώμα Ειδικών Ελέγχων του υπουργείου Οικονομικών τιμολόγια, παραστατικά, συμβόλαια και διπλότυπα. «Κατέθεσα, όπως όφειλα, όλα τα έγγραφα που αποδεικνύουν πως δεν υπάρχει καμία παρατυπία. Ολα όσα ακούστηκαν περί ναρκωτικών και διακίνησης παιδικής πορνογραφίας είχαν στόχο τη συκοφαντία μου. Οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ έκαναν τη δουλειά τους. Δεν τίθεται κανένα άλλο θέμα και συνεχίζω να λέω πως όλα έγιναν νόμιμα. Νομίζω πως αποδεικνύεται πλέον και πέρα από τις δικές μου δηλώσεις», τόνισε στην «Espresso» ο κύριος Σειρηνάκης.

Την ίδια ώρα, η είδηση για το καυτό DVD έφτασε και στη γειτονική μας Τουρκία. Μάλιστα μια από τις μεγαλύτερες εφημερίδες, η «Aksam», αφιέρωσε μεγάλο μέρος του πρωτοσέλιδού της στη «διεθνή» μας πλέον Τζούλια, αναφέροντας πως το μοντέλο πρωταγωνιστεί σε ταινία πορνό με αμοιβή 200.000 ευρώ!

Οσον αφορά την Τζούλια Αλεξανδράτου, η ίδια επιμένει -μέσω του μάνατζέρ της Μένιου Φουρθιώτη- στην αρχική της τοποθέτηση, ότι δηλαδή το βίντεο κυκλοφόρησε εν αγνοία της.

«Θα πρέπει να σταματήσει όλη αυτή η κωμωδία που έχει στηθεί γύρω από το όνομα της Τζούλιας. Κάποιοι επιμένουν να τη δυσφημούν. Ευτυχώς, ο απλός κόσμος είναι κοντά της και της δείχνει την αγάπη του».


Και επίσημα ο Κούγιας στο πλευρό της
Οι επόμενες κινήσεις της Τζούλιας Αλεξανδράτου θα έχουν νομικό χαρακτήρα, αφού την υπόθεση του «καυτού» DVD που προκάλεσε... τσουνάμι αντιδράσεων στην ελληνική κοινωνία ανέλαβε και επισήμως πλέον ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας.

Με επίσημη ανακοίνωση, που έφτασε χθες το απόγευμα στα δημοσιογραφικά γραφεία από το γραφείο του γνωστού ποινικολόγου και των συνεργατών του, γνωστοποιούνται οι τρεις κινήσεις ματ της υπερασπιστικής γραμμής που θα ακολουθήσει ο Αλέξης Κούγιας προκειμένου να αποκατασταθεί το όνομα της σέξι TV persona. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο δελτίο Τύπου, πρόκειται να κατατεθούν μηνύσεις τόσο στον παρτενέρ της εκρηκτικής Τζούλιας (που, όπως προκύπτει, είναι γαλλικής καταγωγής) όσο και στην εταιρεία παραγωγής της αισθησιακής ταινίας που... άναψε φωτιές.

Συγκεκριμένα, στο δελτίο Τύπου αναφέρονται επί λέξει τα εξής: «Θα κατατεθεί μήνυση στη Γαλλία εις βάρος του ερωτικού συντρόφου της κυρίας Αλεξανδράτου, αφού τώρα απεκαλύφθη η πραγματική ταυτότητα και ο τόπος κατοικίας του για τα εγκλήματα που αφορούν στην παράνομη δημοσιοποίηση του συγκεκριμένου DVD». Επίσης, «θα κατατεθεί αγωγή εις βάρος του ιδίου προσώπου για την ηθική βλάβη της κυρίας Αλεξανδράτου από την παράνομη δημοσιοποίηση» και, τέλος, «θα κατατεθεί αγωγή εις βάρος του ίδιου αλλά και εις βάρος της εταιρείας για την παράνομη κυκλοφορία του». ΑΝΘΗ ΒΟΥΛΓΑΡΗ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...