Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Β. Χατζηβασιλείου: «Με φλερτάρουν κι ας ξέρουν ότι είμαι παντρεμένη»

Θα συγχωρούσε ή όχι την απιστία η γνωστή παρουσιάστρια;


Η Βίκυ Χατζηβασιλείου είναι πολλά χρόνια παντρεμένη και ευτυχισμένη έχοντας αποκτήσει και δύο γιους.

Σε συνέντευξή της η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για το φλερτ που δέχεται από άντρες και εξομολογήθηκε ότι την φλερτάρουν κι ας ξέρουν ότι είναι παντρεμένη. «Ε, ναι. Φυσικά και κολακεύομαι. Τι θα πω; "Βρε, αι στο δ... από δω πέρα;"», είπε στο περιοδικό «Down Town» της Κύπρου.

Όσο για το αν θα συγχωρούσε την απιστία απάντησε: «Αν μου το ρωτούσες αυτό πριν από 10 χρόνια, μπορεί να σου απαντούσα πολύ απόλυτα "όχι!". Αλλά, δεν είναι αυτό το άπαν».

Η Gaga αναστατώνει τη Βρετανία με σουτιέν κ άνευ φούστας στους δρόμους του Λονδίνου

Μπορεί στην Αμερική να είναι σεμνότερη και πιο προσεκτική καθότι οι νόμοι για προσβολή της δημόσιας αιδούς είναι αυστηρότεροι, αλλά στην Ευρώπη η Lady Gaga ξεσαλώνει. Κυκλοφορεί με το σουτιέν ή με το καλσόν και δείχνει τα προσόντα της...


Ξεσήκωνει την Ευρώπη, αλλάζει τα μαλλιά της και τελευταία ξεχνάει τα ρούχα της η Αμερικανίδα τραγουδίστρια.

Και ειδικά στην Αγγλία και στους εύκολους Άγγλους που αν τους δώσεις έστω μια ιδέα από γυμνή σάρκα... το κρύο τους αίμα ζεσταίνεται μονομιάς.

Καθότι η βρετανική πρωτεύουσα γνωρίζει ζεστότερες ημέρες από κάθε άλλο καλοκαίρι η Gaga είπε να τα πετάξει όλα έξω.

Την Δευτέρα εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο με ημιδιαφανή κολλητή φόρμα που της έλειπε το πάνω κομμάτι και φαινόταν καθαρά το εσώρουχο της και πολλά άλλα...

Την Τρίτη διοργάνωσε πάρτι σε γνωστό ξενοδοχείο του Λονδίνου με όλους της τους οπαδούς και φωτογραφιζόταν μαζί τους φορώντας κοχύλια στα μαλλιά και μόνο ... το σουτιέν της. Συνέχισε έτσι και εμφανίστηκε σε ένα παραδοσιακό μαγαζί με fish & chips στο Λονδίνο.

Την Τετάρτη το... “γύρισε” στο πιο σοβαρό φορώντας ένα γκρι ταγιέρ, και φτερά από φασιανό στα μαλλιά της.

Την Πέμπτη έχοντας κέφια, άλλαξε τα μαλλιά της από μελιά σε σκούρα καστανά, τα οποία ίσωσε και εμφανίστηκε με γυαλιά στρογγυλά καθρέφτες, μεταλιζέ κολλητό κουστούμι και βαθύ ντεκολτέ όπου φαινόταν το σουτιέν της.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας πήγε την εμφάνιση της ακόμα πιο πέρα και εμφανίστηκε με φουσκωτό μπουφάν, καλσόν και μπότες...μόνο που όπως φαίνεται ξέχασε εντελώς να βάλει την φούστα της.

Το ενδιαφέρον είναι ότι όλα τα κακόγουστα κομμάτια που διάλεξε για τις εμφανίσεις της είναι από οίκους μόδας και στοιχίζουν μια περιουσία. 5,000 ευρώ στοιχίζει το ολόσωμο κορμάκι με το οποίο εμφανίστηκε στο Χίθροου και 1,000 ευρώ οι μπότες του σχεδιαστή Azedine Alaia.

Και εκεί που τα πετούσε όλα έξω... ντράπηκε η Miley Cyrus

Έχει κάνει όλη την αμερική να μιλάει για τις άσμενες κινήσεις, χορογραφίες και χειρονομίες της στα βραβεία του MTV. Και ξαφνικά η Miley... ντράπηκε.


Είναι μόλις είκοσι χρονών αλλά έχει ξεπεράσει ακόμα και τις πιο τολμηρές κινήσεις της πάλαι ποτέ προκλητικής Madonna

Ο λόγος για την Miley Cyrus που έχει αναστατώσει όλους τους γονείς εφήβων στην Αμερική, οι οποίοι ζητούν κάποιος να κάνει κάτι για αυτήν την ξεδιάντροπή.
Χτεσινές φωτογραφίες της όμως την δείχνουν να φεύγει από ένα εστιατόριο προσπαθώντας να αποφύγει τους παπαράτσι.

Τι συνέβη και ντράπηκε η Miley?

protothema.gr
Enhanced by Zemanta

Η Καλομοίρα θα βαφτίσει τα δίδυμα στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα θα βαφτίσει τους γιους της η Καλομοίρα Σαράντη με τον σύζυγο της, Γιώργο Μπούσαλη.


Η αγαπημένη τραγουδίστρια θα μεταβεί στην ιδιαίτερη πατρίδα της, στα Νιάτα Λακωνίας ενώ σύμφωνα με το περιοδικό ΟΚ, η βάφτιση θα πραγματοποιηθεί το επόμενο καλοκαίρι.

Οι προετοιμασίες θα ξεκινήσουν από τον Οκτώβρη, όποτε και η Καλομοίρα θα ηχογραφήσει το νέο της δίσκο.

Μιχάλης Χατζηγιάννης - Ζέτα Μακρυπούλια: Απόδραση στην Πάρο!


Ένα από τα πλέον συζητημένα και λαμπερά ζευγάρια της ελληνικής showbiz, η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, βρέθηκε για λίγες μέρες στην όμορφη Πάρο. 


Ο επιτυχημένος τραγουδιστής και η παρουσιάστρια του «Dancing with thes stars» προσπάθησαν να αποφύγουν εντελώς τους φωτογράφους και να απολαύσουν λίγες χαλαρές στιγμές μόνοι τους εκεί που διέμεναν.

Ωστόσο, ο φωτογραφικός φακός του entertv, που είναι στο νησί, τους εντόπισε...

Η Πηνελόπη Πλάκα επιλέγει το φαγητό... από το σεξ!

«Το σεξ, κάποια στιγμή, τελειώνει, το χορταίνεις. Ενώ το φαγητό είναι σαν μια μυστικιστική ιεροτελεστία» είπε η ηθοποιός


Να επιλέξει μεταξύ σεξ και φαγητού κλήθηκε στη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε η Πηνελόπη Πλάκα. 

«Φαγητό! Γιατί το σεξ, κάποια στιγμή, τελειώνει, το χορταίνεις. Ενώ το φαγητό είναι σαν μια μυστικιστική ιεροτελεστία. Ο τρόπος που το μαγειρεύεις, η όρεξη, οι γεύσεις που σκάνε στο στόμα και στον ουρανίσκο σου, η αίσθηση της πληρότητας, η γεύση...», είπε η νεαρή ηθοποιός.

Όσο για το αν προσέχει τη διατροφή της ανέφερε στο περιοδικό «Down Town Κύπρου»: «Τώρα πια ναι. Επειδή λατρεύω το φαγητό -αν γινόταν θα έτρωγα ακατάπαυστα- χρειάστηκε να βάλω το μέτρο στη ζωή μου, αλλιώς θα ξέφευγα. Να, και τώρα στις περιοδείες, πολύ εύκολα μπορεί να πάρει κανείς κιλά, οπότε είμαι συνέχεια με δύο σαλάτες, μεσημέρι-βράδυ, και προσέχω, αφού στον χώρο μας πρέπει να έχεις και μία καλή εμφάνιση. Για να είμαι όμως ειλικρινής, για μένα το φαγητό είναι ιερό, είναι μία από τις μεγαλύτερες ηδονές αυτού του κόσμου. Μην σου πω η μεγαλύτερη».

Τα οικογενειακά βάρη της Gisele

Της αρέσει να ξοδεύει χρόνο για την οικογένειά της, αφού πάνω από όλα είναι μια τρυφερή μαμά


Ο φακός υποκλίνεται μπροστά στη Gisele και φυσικά καθόλου άδικα! Όμως η διάσημη καλλονή και αγαπημένη του ανδρικού πληθυσμού είναι πάνω απ' όλα μαμά. Δεν είναι μάλιστα λίγες οι φορές που οι φωτογράφοι την έχουν απαθανατίσει σε κάποια βόλτα της με τα παιδιά της, καθώς η σέξι Βραζιλιάνα όποτε δεν περπατάει στην πασαρέλα ή δεν ποζάρει για χάρη κάποιου περιοδικού, επιλέγει να περνά το χρόνο της με την οικογένειά της. 

Έτσι και αυτή τη φορά, η Gisele εθεάθη στη Βοστώνη κουβαλώντας... κυριολεκτικά τον γιο της Βenjamin και τη μικρή της Vivian στην πλάτη της. Αυτό θα πει οικογενειακά βάρη... 

protothema.gr
Enhanced by Zemanta

Εμφάνιση που... «καίει» από τη Nicole Scherzinger

Ξέρει να τραβά την προσοχή


Με μπλε ολόσωμη φόρμα, κόκκινες ψηλοτάκουνες γόβες, κίντρινα γυαλιά ηλίου ασορτί με τα επίσης κίτρινα βαμμένα νύχια της η Nicole Scherzinger έδωσε το «παρών» στη συνέντευξη Τύπου των συντελεστών του «The X - Factor» εν' όψει της νέας σεζόν και κατάφερε να τραβήξει επάνω της τα βλέμματα.

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο Λονδίνο για να δει από κοντά τους κριτές του δημοφιλούς show και η γνωστή μελαχρινή τραγουδίστρια ήταν εκείνη που έκλεψε τις εντυπώσεις.


protothema.gr
Enhanced by Zemanta

Χωρίζει ο Μπράιαν Φέρι την κατά 37 χρόνια νεότερη του σύζυγο

Τα διαζύγια δίνουν και παίρνουν στο Χόλιγουντ όπως φαίνεται και ειδικά στις μεγαλύτερες ηλικίες. Μετά τον Κλιντ Ίστγουντ σειρά έχει ο Μπράιαν Φέρι.


Ο Βρετανός τραγουδιστής Μπράιαν Φέρι, ανακοίνωσε το διαζύγιο του από την σύζυγο του Αμάντα Σέπαρντ μετά από δύο χρόνια γάμου. Η Αμάντα είναι τριάντα χρονών δηλαδή τριάντα εφτά χρόνια νεότερη από τον 67χρονο Φέρι.

Η 30χρονη μετακόμισε πριν λίγες ημέρες από το σπίτι που μοιράζονταν με τον ηθοποιό, μετά από δεκάδες καυγάδες σύμφωνα με την εφημερίδα The Sun. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν βρισκόταν καθόλου συχνά στο ίδιο σπίτι.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε πριν δύο χρόνια σε μια απλή τελετή στα νησιά Turks & Caicos. Ο Φέρι, ήταν πριν παντρεμένος με την Λούσι Χέλμορ, με την οποία είχε τέσσερα παιδιά. Ο μεγαλύτερος γιος του ήταν στην ηλικία της δεύτερης συζύγου του.


protothema.gr

Πλήθος επωνύμων στην κηδεία του Μιχάλη Ασλάνη

Από τις 10:00 το πρωί πλήθος συγγενών και φίλων του Μιχάλη Ασλάνη άρχισαν να συγκεντρώνονται  στον Ιερό Ναό της Ανάστασης του Λαζάρου, για να πουν το τελευταίο αντίο στον πρωτοπόρο της μόδας και πάνω από όλα τρυφερό και καλόκαρδο άνθρωπο, όπως τον χαρακτηρίζουν.

Από τους πρώτους που έφτασαν στην εκκλησία ήταν ο Φιλήμων , η Βάνα Μπάρμπα, ο Μάκης Τσέλιος, ο Βασίλειος Κωστέτσος, ο σχεδιαστής Κ. Μαυρόπουλος, η Τζένη Οικονόμου, η Λάουρα Χατζηβαγγέλη, η Μπέλλα Αδαμοπούλου (τρία από τα κορυφαία μοντέλα του τη δεκαετία του ΄80), ο δικηγόρος του Μιχ. Ασλάνη, Ανδρέας Γαβαλάς, ο διακοσμητής Νίκος Τζελέπης, ο ιδοκτήτης πρακτορείου μοντέλων Γιώργος Κουτούλιας.  Μεταξύ άλλων βρέθηκαν στην εκκλησία η Γωγώ Μαστροκώστα, ο Χάρης Σιανίδης, η Εύη Αδάμ, η Αννίτα Ναθαναήλ, η Νόνη Δούνια, η Κάλη Τσιλίδου  η Ρέα Τουτουνζή, η Σάσα Σταμάτη, ,και η Άντζελα Ευρυπίδη, ο επιμελητής των επιδείξεών του Χριστόφιλος Ασημανκόπουλος,

Με δάκρυα στα μάτια οι περισσότεροι από αυτούς μπήκαν στην εκκλησία όπου βρίσκεται το φέρετρο με το άψυχο σώμα του σχεδιαστή. Πάνω σε αυτό μια από τις φωτογραφίες του σε μια χρυσή κορνίζα. Μάλιστα, η Βάνα Μπάρμπα, ο Μάκης Τσέλιος και ο Βασίλειος Κωστέτσος ήταν στην πρώτη σειρά, απέναντι από τις αδερφές του, ενώ σε άσχημη κατάσταση ήταν ο καλός του φίλος Γ. Κουτούλιας, ο οποίος δεν άντεξε και βγήκε από την πλαϊνή πόρτα της εκκλησίας, καθώς και ο Τάκης Ζαχαράτος.(Φωτό από egnomi.gr)

Γαβαλάς – Δικηγόρος Ασλάνη: Επιμένω ότι ο Μιχάλης δεν αυτοκτόνησε

Επιμένει στην θέση του ότι δεν πρόκειται για αυτοκτονία ο δικηγόρος του Μιχάλη Ασλάνη Ανδρέας Γαβαλάς

«Τραγική απώλεια» χαρακτηρίζει τον θάνατο του Μιχάλη Ασλάνη ο δικηγόρος του, Ανδρέας Γαβαλάς, ο οποίος εκφράζει την ελπίδα να βρει τη γαλήνη εκεί που θα πάει.

«Τραγική απώλεια, ας τον αναπαύσει ο Θεός και πιστεύω ότι εκεί που θα πάει να βρει τη γαλήνη που δε βρήκε από ανθρώπους που εμπιστεύτηκε όσο ζούσε», δήλωσε ο κ. Γαβαλάς και υποστήριξε ότι δεν πρόκειται για αυτοκτονία του σχεδιαστή.

Όπως δήλωσε ο ίδιος είχε να μιλήσει περίπου 7 με 10 ημέρες με τον Μιχάλη Ασλάνη.

«Δεν το πιστεύω ότι ήταν αυτοκτονία. Ένας άνθρωπος με προβλήματα υγείας σε μια κατάσταση στρες, στενοχωρημένος από διάφορα θέματα, δεν θέλει και πολύ να πάθει ζημιά. Δεν είναι απαραίτητο ότι έχει αυτοκτονήσει. Ένας άνθρωπος με πολύ υψηλό σάκχαρο είναι πολύ εύκολο κάποια στιγμή να καταλήξει».

Επικήδειος Ασλάνη – Μπάρμπα: Πολλοί θα σε καπηλευθούν τώρα (βίντεο)

Ιδιαίτερα φορτισμένη απήγγειλε τον επικήδειο λόγο τιμώντας τον καλό της φίλο, Μιχάλη Ασλάνη η ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα.
Μάλιστα ήταν τέτοια η ένταση από την οποία διακατείχετο ώστε χρειάστηκε σε πολλές στιγμές να σταματήσει τη ροή του λόγου της.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Όπως σκορπούσες το γέλιο και την χαρά έτσι θα μείνεις πάντα μέσα στις καρδιές μας

Έφυγε ένας μεγάλος σχεδιαστής, ένας σπουδαίος άνθρωπος, ένας φίλος για πολλούς. Πολλοί θα σε καπηλευθούν τώρα. Πολλοί θα βγουν να πουν πολλά. Ό, τι τους άφησες γράμματα και όνειρα.

Εμείς αυτό που έχουμε να πούμε είναι ότι χάσαμε κάτι μεγάλο γιατί μέσα από το χαμόγελό σου πάντα τιμούσες την πατρίδα σου».

Σπάραξαν καρδιές στην κηδεία του Μ. Ασλάνη

Σε πολύ βαρύ κλίμα πραγματοποιήθηκε η κηδεία του σχεδιαστή Μιχάλη Ασλάνη. Εκατοντάδες κόσμου από τον χώρο της μόδας, της showbiz, αλλά και άγνωστοι φίλοι του βρέθηκαν στον Ιερό Ναό της Ανάστασης του Λαζάρου στην Χαλκίδα, για να του πουν το τελευταίο «αντίο».

Οι περισσότεροι δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο σχεδιαστής με την χρυσή καρδιά και το παιδικό χαμόγελο «έφυγε». Ήταν τόσο ξαφνικός ο θάνατος του, που σε πολλούς μοιάζει ακόμα με ψέμα.

Τραγικές φιγούρες στην κηδεία του οι τρεις μεγαλύτερες αδερφές του, αλλά και η βαπτιστήρα του Τζούλια.

Οι τρεις γυναίκες έκλαιγαν τόσο δυνατά, που έκαναν τους πάντες να λυγίσουν μέσα στην εκκλησία, ενώ βγήκαν υποβασταζόμενες.

Ανατριχιαστική ήταν η στιγμή που βγήκε το φέρετρο από την εκκλησία και ο κόσμος άρχισε να χειροκροτάει, ενώ και οι τρεις αδερφές του ακολουθούσαν και κρατούσαν την νεκροφόρα με το φέρετρο από την εκκλησία μέχρι το σημείο ταφής...

O ίδιος ο σχεδιαστής είχε ζητήσει να θαφτεί στην Χαλκίδα

Συντετριμμένη η βαφτιστήρα του Μιχάλη Ασλάνη. Ξέσπασε σε κλάματα κατά τη διάρκεια της κηδείας

Η Τζούλια ήταν η βαφτιστήρα του Μιχάλη Ασλάνη.

Η μικρή που είχε που την προστασία του και αγαπούσε σαν δικό του παιδί. Ήταν μάλιστα ο άνθρωπος στον οποίο έστειλε το τελευταίο του μήνυμα. Σήμερα στην κηδεία του σχεδιαστή το νεαρό κορίτσι δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα.

Ο Μιχάλης Ασλάνης ήταν για εκείνη ένας δικό της άνθρωπος, που την μεγάλωσε και την σπούδασε.

Ο φωτογραφικός φακός του star απαθανάτισε την κοπέλα να κλαίει και συγγενείς να προσπαθούν να την ηρεμήσουν.

Δ. Βανδή - Ντ. Νικολαΐδης: Τρίημερο με τα παιδιά τους στην Αλεξανδρούπολη!


Στην ιδιαίτερη πατρίδα του Ντέμη Νικολαΐδη την Αλεξανδρούπολη, ταξίδεψαν στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας η 44χρονη τραγουδίστρια με τον 39χρονο σύζυγό της και τα δυο τους παιδιά, την 9χρονη Μελίνα και τον 6χρονο Γιώργο.

Φιλικό άτομο από το περιβάλλον της οικογένειας αποκαλύπτει στο περιοδικό ΟΚ!: "Ήταν η δεύτερη φορά μέσα στο καλοκαίρι που η Δέσποινα και ο Ντέμης επισκέφθηκαν τους γονείς του Γιώργο και Κούλα. Είχε προηγηθεί το ταξίδι τους τον Ιούλιο, όταν η Δέσποινα είχε προγραμματισμένη συναυλία στη Χαλκιδική."

Δύο μόλις 24ωρα πριν από το ταξίδι τους, την Τετάρτη 21 Αυγούστου, το ζευγάρι "γιόρτασε στο σπίτι του στη Βούλα τα έκτα γενέθλια του γιου του με καλεσμένους μόνο λίγους φίλους, αναμεσά τους και το νονό της Μελίνας, Γιώργο Καπετανίδη."

Αυτό το διάστημα η 44χρονη τραγουδίστρια ετοιμάζει την καινούργια της δισκογραφική δουλειά, με την υπογραφή καταξιωμένων δημιουργών, ενώ βρίσκεται σε συζητήσεις με την Πεγκυ Ζήνα για τον νυχτερινό χώρο που θα στεγάσει τον χειμώνα την πρώτη τους συνεργασία.

Διάβασε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί!

ΣΟΚΑΡΕΙ η Βάσια Τριφύλη: "Έπαθα 4 φορές ανακοπή καρδιάς και χόρευα στο Dancing"!

Εξομολόγηση από την αγαπημένη ηθοποιό! "Έφυγα από τη ζωή..."


Καλεσμένη του Θανάση Πάτρα στην εκπομπή "FTHIS" ήταν η Βάσια Τριφύλη, η οποία μίλησε για την κόρη της, θυμήθηκε την συμμετοχή της στο "DWTS" και έκανε και μια αποκάλυψη για την υγεία της που σοκάρει, ενώ περιγράφει τη στιγμή που έφυγε από τη ζωή...

"Πέθανα 4 φορές! Έχω μεγαλοκαρδία και φοράω μηχάνημα μην κοιτάς που δεν το πήρε χαμπάρι κανείς! Και χόρεψα και στο "Dancing"!


Δείτε το βίντεο


 

Η Ελεονώρα Μελέτη κάνει «ReSTARt»


Ανανεωμένη η Ελεονώρα Μελέτη, μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, αέρας ανανέωσης και στην εκπομπή της. 


Από τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, καθημερινά στις 13:00, η Ελεονώρα μας καλεί όλους να κάνουμε «ReSTARt» στα μεσημέρια μας.

Την Πέμπτη 29/8 ολοκληρώθηκε με επιτυχία το γύρισμα του τρέιλερ για τη νέα σεζόν. Το τρέιλερ αναμένεται να βγει στον αέρα του Star τη Δευτέρα 2/9.

Λίγο πριν αρχίσει  ο αγώνας στον τηλεοπτικό «στίβο», η  Ελεονώρα έτρεξε τα πρώτα της… χιλιόμετρα στο φιλόξενο Δημοτικό Στάδιο Πεύκης.

Ντυμένη με αθλητικό κολάν, τοπ και παπούτσια, η Ελεονώρα βρισκόταν από νωρίς το πρωί στον χώρο του γυρίσματος, εντυπωσιακή με τη νέα της εμφάνιση, με μακριά ξανθά μαλλιά.


Το γύρισμα ξεκινάει όχι με την παρουσιάστρια σε πρώτο πλάνο αλλά με ένα κοριτσάκι πέντε ετών. Κατάξανθο και με έντονα πράσινα μάτια,  μοιάζει με την Ελεονώρα σε αυτή την ηλικία. Ο στίβος συμβολίζει την καθημερινότητα, τον αγώνα, που όλοι δίνουμε από την αρχή της ζωής μας. Το κοριτσάκι τρέχει αλλά πέφτει σε ένα εμπόδιο. Όμως ξανασηκώνεται, όπως γίνεται πάντα στη ζωή και πάλι ξεκινά. Κάνει… «ReSTARt»! Και συνεχίζει να αγωνίζεται.  Το κοριτσάκι τρέχει και το παρακολουθούμε να μεγαλώνει, γίνεται 10 ετών, μετά 15 και στο τέλος βλέπουμε την Ελεονώρα σήμερα.


Κατά  τη διάρκεια του τρέιλερ, ακούγεται  η  φωνή της Ελεονώρας:
«Κάθε μέρα, η ζωή είναι κι ένας αγώνας, με εξέλιξη απρόσμενη... πολλές φορές, συναντάς εμπόδια και δυσκολίες… δεν τα παρατάς, γιατί αρκεί ένα χαμόγελο, μια στιγμή ευτυχίας, ένα στήριγμα για να σου δώσουν και πάλι δύναμη να ξαναρχίσεις... να ξεκολλήσεις, να πας παρακάτω, να κάνεις ReSTARt!

Κάνε ReSTARt στην κάθε μέρα σου
ReSTARt στα μεσημέρια σου!
Κάνε ReSTARt στην τηλεόραση!
ReSTARt στο Star!

Η σκηνοθεσία του τρέιλερ έγινε από τον σκηνοθέτη της εκπομπής Σάκη Σιάρκο με οπερατέρ τον Βασίλη Κονταξή σε μια ιδέα του αρχισυντάκτη Θέμη Μάλλη. Η ποιότητα της εικόνας είναι κινηματογραφική με ψηφιακή HD λήψη.

Το make up και τα μαλλιά της Ελεονώρας επιμελήθηκε ο Πάνος Καλλίτσης ενώ τα τρία κοριτσάκια, που υποδύονται την Ελεονώρα σε διάφορες ηλικίες, είναι η Σήλια Κορκανά 15 ετών, η Χρυσάνθη Κολίτση 10 ετών και η Ναταλία Διαμαντοπούλου 5 ετών.

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Τα παιχνίδια της Ντορέττας Παπαδημητρίου στην παραλία

Όμορφες στιγμές με τα αγόρια της


Ένα από τα ομορφότερα καλοκαίρια ήταν το φετινό για την Ντορέττα Παπαδημητρίου, αφού ξεκουράστηκε και γέμισε τις μπαταρίες της για τον  χειμώνα που ερχεται.

Η ηθοποιός που επέστρεψε από την Λέσβο, πριν αρκετές ημέρες, έχει τις πιο γλυκές αναμνήσεις από το νησί, αφού πέρασε τις διακοπές της, με δυο «άντρες» που λατρεύει.

Φυσικά δεν είναι άλλοι από τους γιους της, Διονύση και Φίλιππο, με τους οποίους πήγαινε καθημερινά στην παραλία και έπαιζε σαν μικρό παιδί μαζί τους.

Το περιοδικό "ΟΚ" εντόπισε την Ντορέττα με τα παιδιά της, σε παραλία του νησιού, φορώντας ένα μαύρο μπικίνι και μεγάλα γυαλιά ηλίου.  Σύμφωνα πάλι με το περιοδικό οι τρεις τους φιλοξενήθηκαν σε φιλικό σπίτι και η ηθοποιός κατενθουσιάστηκε με το νησί.



Όλγα Τρέμη: Για ψώνια στα βόρεια προάστια

Επέστρεψε στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις


Η Όλγα Τρέμη επέστρεψε στις καθημερινές της υποχρεώσεις και ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού «ΟΚ»,  την εντόπισε σε γνωστό εμπορικό κέντρο.

Η  παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega, βρέθηκε στα βόρεια προάστια και έκανε τα ψώνια της, κομψή και περιποιημένη, όπως πάντα άλλωστε.

Μαυρισμένη και χωρίς ιδιαίτερο μακιγιάζ η Όλγα Τρέμη έδειχνε ανανεωμένη και πιο λαμπερή από ποτέ.

Κατερίνα Καινούργιου: Βραδινή έξοδος με τον σύντροφό της


Ανανεωμένη και έτοιμη για τη νέα τηλεοπτική σεζόν είναι η παρουσιάστρια


Η Κατερίνα Καινούργιου και ο σύντροφός της, Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, βρέθηκαν στο club restaurant «Ακρωτήρι», το βράδυ της Πέπμτης, για να παρακολουθήσουν τη ζωντανή εμφάνιση της Πάολα.

Η παρουσιάστρια που επέστρεψε από τις καλοκαιρινές της διακοπές, ήταν αρκετά ευδιάθετη και φαινόταν πολύ ευτυχισμένη και ερωτευμένη, στο πλευρό του συντρόφου της.

Η Κατερίνα επέλεξε να φορέσει σορτσάκι με πουκάμισο και έτσι το πρώτο της τατουάζ δεν αποκαλύφθηκε ακόμα.

Η παρουσιάστρια που θα βρίσκεται φέτος στην εκπομπή Δέστε τους,  έμεινε στο club της παραλιακής, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και διασκέδασε με τα τραγούδια της λαϊκής τραγουδίστριας. 

Miss World 2013: Η Κρητικιά καλλονή έτοιμη να κατακτήσει τον κόσμο!

 

 H Αθηνά Πικράκη θα προσπαθήσει για το καλύτερο, και ευελπιστεί να φέρει τον πρώτο τίτλο στη χώρα μας

Λίγες ημέρες έχουν απομείνει έως ότου η Κρητικιά καλλονή και Μις Ελλάς Αθηνά Πικράκη, αναχωρήσει από την Κρήτη για την Ινδονησία. Το ταξίδι της θα διαρκέσει 4 εβδομάδες (2 - 28 Σεπτεμβρίου). Η Αθηνά, θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στο μεγάλο διεθνή διαγωνισμό Miss World 2013 που θα διεξαχθεί στις 28 Σεπτεμβρίου στην Ινδονησία. Εκεί, θα βρεθεί αντιμέτωπη με άλλες 131 υποψήφιες από όλο τον κόσμο.

Οπως είπε η ίδια, θα προσπαθήσει για το καλύτερο, και ευελπιστεί να φέρει τον πρώτο τίτλο στη χώρα μας. Για το λόγο αυτό, έχει κάνει σκληρή προετοιμασία ώστε να πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Oι αλλαγές ωστόσο στην εμφάνιση της, και συγκεκριμένα στο χρώμα των μαλλιών της, δεν είναι τυχαίες. Η ίδια μας ανέφερε πως την προτιμούσαν καλύτερα μελάχρινή από ότι ξανθιά.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΕΚΛΠΗΚΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ

Χωρίζει και ο Κλιντ Ίστγουντ μετά από 17 χρόνια γάμου

Με την κατά 35 χρόνια μικρότερη σύζυγο του-Ερωτεύτηκαν όταν η Ντίνα του πήρε συνέντευξη


Ο διάσημος ηθοποιός και σκηνοθέτης, Κλιντ Ίστγουντ, χωρίζει από την επί 17 χρόνια σύζυγό του, Ντίνα, αναφέρει το γερμανικό πρακτορείο Ειδήσεων, επικαλούμενο δημοσίευμα του περιοδικού US Weekly.

Σύμφωνα με το περιοδικό, το ζευγάρι μένει χωριστά εδώ και αρκετούς μήνες, ενώ η απόφαση για τον χωρισμό τους πάρθηκε σε φιλικό επίπεδο, την περίοδο που η Ντίνα Ίστγουντ πρωταγωνιστούσε στην τηλεοπτική εκπομπή που θέμα είχε τις προσπάθειές της να προωθήσει ένα ποπ συγκρότημα.

Ο Κλιντ Ίστγουντ γνώρισε την Ντίνα πριν από 17 χρόνια, όταν εκείνη, ως δημοσιογράφος, του πήρε συνέντευξη. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει ένα παιδί, την 16χρονη Μόργκαν. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Ίστγουντ εισήλθε σε κλινική με συμπτώματα κατάθλιψης και άγχους μετά τον χωρισμό.

Ο Κλιντ Ίστγουντ έχει παντρευτεί δύο φορές και έχει εφτά παιδιά από πέντε διαφορετικές γυναίκες.

Ο ηθοποιός δεν είχε εκφράσει και τόσο θετικές απόψεις για το γάμο στο παρελθόν.

Ο ίδιος είχε δηλώσει κάποτε: «Λένε ότι οι γάμοι γίνονται στον Παράδεισο. Το ίδιο όμως και οι αστραπές και οι κεραυνοί» και «Υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να έχει κανείς έναν πετυχημένο γάμο και μόλις τον μάθω, θα παντρευτώ ξανά».

Νίκος Αναδιώτης: «Αμαρτωλός είμαι και θα παραμείνω!»

Σιγά σιγά διώχνω τα πάθη μου, λέει ο ηθοποιός που έδωσε συνέντευξη με φόντο το Βατοπαίδι


Με φόντο την Ιερά Μονή Βατοπαιδίου και ένα κομποσκοίνι στο αριστερό χέρι, ο Νίκος Αναδιώτης μίλησε στο pemptousia.gr,  για την σχέση του με την Θρησκεία. 

Ο νεαρός ηθοποιός δήλωσε: «Φροντίζω να έχω πνευματική ζωή, γιατί μου αρέσει. Το αναζητώ με αναπαύει, το αγαπάω» και συμπλήρωσε:«Λοξοδρομώ! Αμαρτωλός είμαι και θα παραμείνω, αλλά προσπαθώ να αποφεύγω κάποια πράγματα τα οποία έκανα και σιγά σιγά να διώχνω και κάποια πάθη. Τώρα αν θα τα καταφέρω ή όχι…».

Ο Νίκος Ανδιώτης παραδέχεται πως θέλει να καταξιωθεί στο χώρο του και δηλώνει: «Έχω τη ματαιοδοξία και μου αρέσει δε το κρύβω… αλλά δεν θέλω να ξεφύγω» . Ενώ είναι κατηγορηματικός πως: «Δεν θέλω να καβαλήσω το καλάμι».

Και κατέληξε λέγοντας: «Σίγουρα δεν είναι το καλύτερο επάγγελμα για να αφιερωθείς στην πνευματική ζωή… αλλά καμιά δουλειά δεν είναι αμαρτία»

Γέννησε η Σίσσυ Χρηστίδου!

Εφερε στον κόσμο τον γιο της


Η Σίσσυ Χρηστίδου γέννησε. Η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο πριν λίγες ώρες το δεύτερο παιδί της  και τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγος της πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, αφού κρατούν στην αγκαλιά τους τον δεύτερο καρπό, του έρωτά τους.

Η παρουσιάστρια μπήκε χθες το απόγευμα στο μαιευτήριο του Διαβαλκανικού Kέντρου Θεσσαλονίκης και γέννησε μετά από λίγες ώρες ένα υγιέστατο αγοράκι. Δίπλα τους από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν οι γονείς τους, που περίμεναν με ανυπομονησία και τον δεύτερο εγγονό τους.
   
 «Η δεύτερη εγκυμοσύνη μου είναι αρκετά διαφορετική και είχε λίγη ταλαιπωρία τους πρώτους μήνες, αλλά τώρα είναι όλα μια χαρά. Ανυπομονώ να γνωρίσω τον γιο μου». Είχε δηλώσει η παρουσιαστρια στο περιοδικό Εγώ Weekly λίγους μήνες πριν γίνει μητέρα για δεύτερη φορά. 

Μιμή Ντενίση: Με μαγιό στα Καμένα Βούρλα

Η ηθοποιός είναι πάλι ερωτευμένη


Ο έρωτας έχει έρθει και πάλι στη ζωή της Μιμής Ντενίση.

Η ηθοποιός πηγαινοέρχεται στο Παρίσι για επαγγελματικούς λόγους κι εκεί γνώρισε τον 45χρονο επιχειρηματία ο οποίος δραστηροποιείται στο χώρο κινηματογραφικών και τηλεοπτικών παραγωγών, o oποίος τη φλέρταρε έντονα, σύμφωνα με το περιοδικό «ΟΚ» και άτομο από το φιλικό της περιβάλλον.

Μαζί πήγαν και σε γνωστό ξενοδοχείο στα Καμένα Βούρλα και στη συνέχεια έφυγαν για το Παρίσι.




Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Στο Φισκάρδο της Κεφαλονιάς ο σχεδιαστής μόδας Valentino

Έφθασε στο νησί το βράδυ της Τετάρτης με τη θαλαμηγό του - Συνέφαγε με τον Ηλία Ψινάκη και άλλους φίλους στο εστιατόριο της Τασίας και έφυγε το πρωί της Πέμπτης


Το Φισκάρδο της Κεφαλονιάς επισκέφθηκε ο διάσημος σχεδιαστής μόδας Valentino, στο πλαίσιο των θερινών του διακοπών. 

Ο Βαλεντίνο έφτασε με τη θαλαμηγό του στο καταπράσινο νησί του Ιονίου το βράδυ της Τετάρτης και αναχώρησε το πρωί της Πέμπτης.

Σύμφωνα με το kefaloniapress.gr ο παγκοσμίου φήμης σχεδιαστής γευμάτισε μαζί με τον Ηλία Ψινάκη και άλλους φίλους του στο εστιατόριο της Τασίας, στο γραφικό χωριό του Φισκάρδου, προκειμένου να δοκιμάσουν τα παραδοσιακά εδέσματα του νησιού.

Ο Valentino, που εκατομμύρια γυναίκες στον κόσμο ονειρεύονται να είχαν ένα φόρεμά του, έφθασε στο εστιατόριο ακριβώς στις 9 το βράδυ, όπως είχε προγραμματιστεί.
 
Από το μενού της Τασίας η παρέα επέλεξε χταποδάκι στα κάρβουνα, σπανακοτυροπιτάκια, άφθονες σαλάτες και ψάρι φαγκρί, ενώ δοκίμασαν και Κεφαλονίτικο κρασί.

Στο τέλος του δείπνου η Τασία του πρόσφερε ένα μπουκάλι Κεφαλονίτικο κόκκινο κρασί και το βιβλίο του Παναγή Δενδρινού (αδελφού της) με σπάνιες φωτογραφίες από το Φισκάρδο.

Ο ίδιος εντυπωσίασε με την ευγένεια, την άνεση και την οικειότητά του με τους ντόπιους κατοίκους, ενώ δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με οποιον του το ζητούσε

Το μικροσκοπικό μπικίνι της Φαίης Σκορδά

Νέα σέξι εμφάνιση από την παρουσιάστρια...


Οι καλοκαιρινές διακοπές τελειώνουν σε λίγες ημέρες για την Φαίη Σκορδά και η παρουσιάστρια απολαμβάνει τα τελευταία της μπάνια. 

Η Φαίη βρίσκεται εδώ και αρκετές ημέρες στην Τήνο, στην εξοχική της κατοικία,  μαζί με τον σύζυγο και τον γιο της.

Η παρουσιάστρια καθημερινά πηγαίνει για μπάνιο στις παραλίες του νησιού και μας αφήνει άφωνους με την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Μπορεί να είναι μητέρα ενός παιδιού, όμως το σώμα της βρίσκεται σε άψογη κατάσταση και το φετινό καλοκαίρι το απέδειξε και με το παραπάνω.

Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού «You» απαθανάτισε την Φαίη,  στο σκάφος του συζύγου της, φορώντας με ένα μικροσκοπικό δίχρωμο μπικίνι, να απολαμβάνει τον ήλιο του νησιού.




Tο Σάββατο η κηδεία του Μιχάλη Ασλάνη


Tο Σάββατο στις 11 το πρωί στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου στην Χαλκίδα θα γίνει η κηδεία του Μιχάλη Ασλάνη.

Η σορός του θα βρίσκεται στην εκκλησία από τις 10 το πρωί όπου αναμένεται πλήθος κόσμου για να συνοδεύσει στην τελευταία του κατοικία, τον Μιχάλη Ασλάνη.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...