Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Αυτή είναι η μάνα του γιου του Φώτη Σεργουλόπουλου!

Πανικός έγινε τις προηγούμενες ημέρες με την είδηση πως ο Φώτης Σεργουλόπουλος έγινε πατέρας. Ο γνωστός παρουσιαστής έσπευσε να μοιραστεί τα ευχάριστα νέα με τους φίλους και τους άμεσους συνεργάτες του, ενώ απλοί πολίτες του έστελναν τις καλύτερες ευχές τους.

Ο Φώτης έχει παραδεχτεί εδώ και καιρό πως είναι ομοφυλόφιλος αλλά και πως θα ήθελε στο μέλλον να γίνει μπαμπάς. Αυτό έγινε πραγματικότητα μέσω παρένθετης μητέρας, η οποία θέλει να κρατήσει την ανωνυμία της και μαθαίνουμε στοιχεία της μόνο μέσω στενών φίλων του παρουσιαστή. Ένας εξ αυτών μίλησε στο FTHIS.GR και αποκάλυψε:


«Ο Φώτης ήθελε πάρα πολύ να αποκτήσει ένα παιδί. Μητέρα του παιδιού είναι μία πολύ καλή, στενή του φίλη που γνωρίζονται πολλά χρόνια. Την ανατροφή του παιδιού θα έχει ο Φώτης Σεργουλόπουλος και το μωρό θα ζει μαζί του στο σπίτι. Η μαμά θα επισκέπτεται και θα βλέπει το παιδί όποτε το επιθυμεί και όποτε χρειάζεται για να μεγαλώνει σωστά.

Ο πατέρας του, ο Φώτης Σεργουλόπουλος έχει αποφασίσει να δοθεί ολοκληρωτικά στο μεγάλωμα του μονάκριβου γιου του. Προγραμματίζει να έχει βοήθεια μόνο τις ώρες που θα λείπει αναγκαστικά για την εκπομπή και δύο βράδια την εβδομάδα για το Shamone, όπου κάθε Δευτέρα και Τρίτη βράδυ συμμετέχει στην παράσταση που ανεβαίνει στο bar – restaurant ιδιοκτησίας του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...