Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

ΜΑΝΙΑ ΝΤΕΛΟΥ: Πώς είναι σήμερα η "Μις Ελλάς 1993"


Πριν από 19 ολόκληρα χρόνια η καστανή τότε Μάνια Ντέλου είχε κάνει αίσθηση με την ομορφιά της αλλά κυρίως με την έντονη προσωπικότητα της.

Εξίταρε την κριτική επιτροπή κι εκείνη την έστεψε "Μις Ελλάς 1993".

Ο τίλτος της άνοιξε διάπλατα την πόρτα της δόξας και η Μάνια περπάτησε πολλά χιλιόμετρα στην πασαρέλα αλλά συμμετείχε και σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές. ήταν ένα από τα δυνατά ονόματα της Ελληνικής μόδας.

Σήμερα είναι μια γοητευτική γυναίκα με δική της οικογένεια  Το βράδυ της Τετάρτης 23 Ιανουαρίου ο φωτογραφικός  φακός του radar.gr, την εντόπισε σε θεατρική πρεμιέρα!

Θοδωρής Αθερίδης: Είμαι υπέρ του γάμου ομοφυλοφίλων


Αναμφισβήτητα ο Θοδωρής Αθερίδης είναι ένας από τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς.

Έχει κάψει πολλές γυναικείες καρδιές και κάθε του τηλεοπτική εμφάνιση καθηλώνει πολλά κοριτσόπουλα στη μικρή οθόνη. Ποια όμως είναι η άποψή του για το γάμο;

"Είμαι υπέρ του γάμου. Επειδή σε μερικούς ανθρώπους δεν πετυχαίνει, δεν σημαίνει ότι φταίει ο γάμος. Είναι ωραίο να καλύπτει και νομικά η κοινωνία δύο ανθρώπους που έχουν επιλέξει να είναι μαζί, γι΄αυτό και είμαι υπέρ των γάμων των ομοφυλοφίλων" δήλωσε στο περιοδικό "ΟΚ".

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ: Με στυλ σε χιονοδρομικό κέντρο


Είναι από τις γυναίκες που λες δεν μπορεί το στυλ πρέπει να είναι έμφυτο και το έδωσε η φύση μόνο σε εκείνην. Ο λόγος για τη δημοσιογράφο Κατερίνα Γιατζόγλου. 

Σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής της η εικόνα της παραδίδει σεμινάρια μόδας. Ακόμα και ο τρόπος που κάνει σκι στις πίστες του κόσμου είναι να τον κοιτάς και να θαυμάζεις.

Δείτε κι εσείς με πόση ευλάβεια στέκεται η ίδια απέναντι στην υψηλή αισθητική!

ΔΟΥΚΙΣΣΑ ΝΟΜΙΚΟΥ: Άγχος και πρόβες για το χορό της στο "Dancing"


Το βράδυ της Κυριακής 27 Ιανουαρίου η πρώην "Σταρ Ελλάς" Δούκισσα Νομικού θα χορέψει στο "Dancing with the stars".

Κι ένα άγχος το έχει μη τυχόν κι εκτεθεί στο πανελλήνιο. Αυτές τις ημέρες βρίσκεται σε εντατικές πρόβες αλλά όπως μαθαίνουμε από τον Αργύρη Αγγέλου το μοντέλο τα καταφέρνει πολύ καλά.

Το μεσημέρι της Παρασκευής 25 Ιανουαρίου ο ηθοποιός και το μοντέλο τα έλεγαν μέσω twitter. Ο Αργύρης της έλεγε πως μαθαίνει τα καλύτερα για εκείνην σχετικά με τις αποδώσεις της στις πρόβες.

Διαβάστε το tweet τους.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ: "Δεν αισθάνομαι έτοιμη να αναλάβω δική μου εκπομπή"


Η Κατερίνα Καινούργιου είναι ένα ιδιαίτερα αγαπητό πρόσωπο της ελληνικής τηλεόρασης.

Τις τελευταίες σεζόν την απολαμβάνουμε στην απογευματινή εκπομπή του ALPHA "Δέστε τους".

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η παρουσιάστρια αποκάλυψε αν θα συνέχιζε για τέταρτη χρονιά στο πλευρό της Μαρίας Ηλιάκη και του Νίκου Μουτσινά ή θα επιθυμούσε να προχωρήσει μόνη της.

"Αγαπάω πολύ την εκπομπή αυτή και αν έπαιρνε το πράσινο φως για τέταρτη χρονιά θα συνέχιζα. Βέβαια πιστεύω πως αν γίνει κάτι τέτοιο. θα χρειαστούν αλλαγές, ανανέωση, τονωτικές ενέσεις αλλά θα ήταν αλαζονικό από μέρους μου να πω ότι θα αποχωρούσα σε μια τέτοια εποχή.

Το έχω σκεφτεί το ενδεχόμενο να συνεχίσω μόνη μου, είναι μια προσωπική μου φιλοδοξία, όμως είμαι αρκετά ανασφαλής. Με τα παιδιά νιώθω ασφάλεια και σιγουριά. Δεν αισθάνομαι έτοιμη να αναλάβω κάτι τέτοιο μόνη μου αυτή τη στιγμή. Χρειάζομαι χρόνο" δήλωσε στο "ΟΚ".

ΛΑΟΥΡΑ ΝΑΡΓΕΣ: Ξετρελαμένη με τα δώρα των θαυμαστών της


Μεγάλο φαν κλαμπ διαθέτει η Λάουρα Νάργες!
Μάλιστα από τη στιγμή που ξεκίνησε να προβάλλει τις χορευτικές της ικανότητες στο "Dancing with the stars" οι θαυμαστές της έχουν διπλασιαστεί.
Κάθε Κυριακή ανυπομονούν να την απολαύσουν στο σόου χορού. Και για να εκφράσουν την αγάπη τους, της στέλνουν διάφορα δωράκια. Αρκουδάκια, ζωγραφιές και διάφορα στιχάκια παίρνει καθημερινά η ξανθιά παρουσιάστρια.
Ενθουσιασμένη μάλιστα από το κύμα "θαυμασμού" που δέχεται δημοσίευσε το απόγευμα της Παρασκευής στο twitter της μια φωτογραφία με αυτά που της έχουν χαρίσει.
Το φωτογραφικό υλικό συνόδευε το εξής σχόλιο: "Για να δείτε πόσο ωραία στολίζουν τα δωράκια σας το σαλόνι μου".

Κ. Σπυροπούλου: Μιλάει για την “κόντρα” της με την Ν. Γερμανού

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει σχολιαστεί όσο κανένα άλλο τηλεοπτικό πρόσωπο το τελευταίο διάστημα. Μία συνέντευξη λοιπόν μαζί της έχει πολύ ενδιαφέρον, όπως αυτή που έδωσε στο περιοδικό ΕΓΩ! και την Τζοβάννα Βλαχάβα. 

Η παρουσιάστρια μίλησε για τη Ναταλία Γερμανού, για την “κόντρα” τους και απάντησε στις κακές κριτικές, στα όσα της καταλογίζουν αλλά και για την Ελένη Μενεγάκη. 


Ποιες είναι οι άμυνές σας στις αρνητικές κριτικές;
Είμαι δεκτική σε κάθε είδους κριτική. Πάντα φροντίζω να ανιχνεύω τα θετικά σε κάθε σχόλιο και αυτά είναι που κρατάω. Για να είμαι ειλικρινής, δεν παρακολουθώ πολύ τηλεόραση, ούτε διαβάζω όσα γράφονται για μένα. Ειδικά αυτό το διάστημα είμαι αρκετά πιεσμένη με αρκετές υποχρεώσεις, καθώς προσπαθώ να ολοκληρώσω ότι είχα ξεκινήσει πριν μπω στην τηλεόραση. Συνήθως ό,τι μαθαίνω, μου τα μεταφέρουν οι γονείς μου ή κάποια πρόσωπα από το στενό μου περιβάλλον.

Σας ενοχλεί ο “θόρυβος” που γίνεται που γίνεται γύρω από το όνομά σας;
Εάν είχα πληρώσει κάποιον για να τα κάνει όλα αυτά, δεν νομίζω ότι σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα θα είχε καταφέρει τόσα πολλά και συστηματικά χτυπήματα. Δεν με ενοχλεί όλο αυτό που γίνεται, άλλωστε έχω δει ότι οι περισσότεροι άνθρωποι της τηλεόρασης, το επιδιώκουν. Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν το επεδίωξα, ποτέ δεν έδωσα τροφή για σχόλια και ποτέ δεν ασχολήθηκα σοβαρά με το τι λένε ή γράφουν για μένα, επιβεβαιώνοντας η διαψεύδοντας δημοσιεύματα. Αυτή την κατάσταση την χειρίζομαι έτσι όπως ακριβώς λειτουργώ και στην προσωπική μου ζωή: κάποια πράγματα τα αφήνω απλώς να περνάνε, μιας και πάντα στο τέλος η αλήθεια λάμπει.

Μας έχετε μπερδέψει λίγο, γιατί από την μία οι κριτικοί σχολιάζουν ότι έχετε κόντρα με τη Ναταλία Γερμανού και από την άλλη ο φακός σας έχει απαθανατίσει μαζί σε κοινές εξόδους. Ποια είναι η αλήθεια;
Με τη Ναταλία δεν έχουμε καμιά κόντρα. Δεν θα μπορούσα να συγκρίνω τον εαυτό μου με έναν άνθρωπο της τηλεόρασης που "κουβαλάει" είκοσι χρόνια καριέρας στην πλάτη του, ούτε και να τον κοντράρω. Φυσικά και είναι η κεντρική παρουσιάστρια της εκπομπής. Ο κάθε άνθρωπος φροντίζει να κρατάει την προσωπικότητά του. Προσωπικά είμαι πολύ αυθόρμητη και αυτό φαίνεται. Αν, δηλαδή, και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας ήταν γυναίκες, θα με σύγκριναν και με εκείνα; Επειδή είναι άντρες, δεν ισχυρίζονται ότι πάω να τους φάω τη θέση; Πραγματικά τους συμπαθώ όλους. Είναι μια ζωντανή εκπομπή που κάποιες ημέρες όλα λειτουργούν ρολόι και κάποιες άλλες, όχι. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι "μαλλιοτραβιόμαστε" πίσω από τις κάμερες. Οι ανθρώπινες σχέσεις “χτίζονται”, δεν μπορεί από τη μία μέρα στην άλλη να είσαι φίλος με τον άλλον. Όλα θέλουν τον χρόνο τους, γι' αυτό και ήμουν πιο “παγωμένη” στις πρώτες εκπομπές. Πλέον, κάνουμε παρέα με τα παιδιά και εκτός τηλεόρασης.

Η Ελένη Μενεγάκη είναι ένας άνθρωπος που θαυμάζετε;

Η Ελένη Μενεγάκη είναι από τους πρώτους ανθρώπους που γνώρισα, γι' αυτό και την σέβομαι, την εκτιμώ και την θαυμάζω απεριόριστα. Δύο χρόνια, μάλιστα, είχα την τύχη και την ευκαιρία να είμαι στην εκπομπή της ως μοντέλο, πρώτα στη στήλη της μόδας και αργότερα στη στήλη τς ομορφιάς. Είναι άψογη επαγγελματίας και θεωρώ ότι η επιτυχία της έγκειται στο ότι είναι αυθεντική, δηλαδή είναι ακριβώς αυτό που βλέπουμε μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Νιώθετε έτοιμη να αναλάβετε τα ηνία μιας δική σας εκπομπής;
Θα ήταν ιεροσυλία να το έλεγα αυτήν τη στιγμή. Μου αρέσει που έχω τα παιδιά δίπλα μου, όχι μόνο γιατί νιώθω πιο ασφαλής, αλλά κυρίως διότι έχω ακόμα πολλά πράγματα να μάθω. Δεν θα ήθελα σε αυτή την φάση να υπερεκτεθώ. Νομίζω ότι κάποια πράγματα έρχονται. Δεν πας κατευθείαν στο πανεπιστήμιο, περνάς πρώτα όλες τις τάξεις του σχολείου και το “Μες την καλή χαρά” είναι για μένα μεγάλο σχολείο. Είμαι τυχερή που είμαι μέρος της εκπομπής και φροντίζω να πάρω καλές βάσεις για κάτι αργότερα και όχι για σήμερα που μιλάμε, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι αποκλείω κάτι. Στο μέλλον ποτέ δεν ξέρεις πως θα έρθουν τα πράγματα.

Διάβασε περισσότερα στο ΕΓΩ! που κυκλοφορεί 

Κ. Στικούδη: Επίσκεψη στο χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων!


Η Κατερίνα Στικούδη ταξίδεψε στα Καλάβρυτα, καθώς είχε live εμφάνιση.Η επίσκεψη της στην πολύ ήταν μόνο για μα μέρα. 

Μάλιστα, η τραγουδίστρια φρόντισε να συνδυάσει το επαγγελματικό της ταξίδι και με χαλάρωση, καθώς επισκέφθηκε το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων.

Η Κατερίνα εντυπωσίασε με το ανάλογο outfit ενώ με πολύ κέφι πόζαρε και στον φωτογραφικό φακό.

Διάβασε περισσότερα στο Hello που κυκλοφορεί

Γιάννα Τερζή: Όλη η αλήθεια για τη σχέση της με τον Αχ. Μανώλη και η εμφάνιση στο Πουέρτο Ρίκο!


H Γιάννα Τερζή κάνει νέα βήματα και προχωράει μπροστά... Πριν λίγες μέρες επέστρεψε από το ταξίδι της στο Πουέρτο Ρίκο, στη Νέα Υόρκη. Τι έκανε εκεί; 

Βρέθηκε για το τοπικό φεστιβάλ "Fiestas De La Calle San Sebastian" και ο promoter της από τη Νέα Υόρκη Brian Rafferty μαζί με τον Πορτορικανό Dj της, DJ Nando, έκλεισαν να κανονίσουν ένα event στο club Di Zucchero, στο San Juan, την Κυριακή που μας πέρασε.

Η βραδιά ήταν καταπληκτική, το club γεμάτο και τραγούδησε το "Love Is Your Name", ένα ισπανικό τραγούδι το "Tu Boquita" αλλά και το νέο της single "Outta Here" το οποίο κυκλοφορεί σε λίγες ημέρες στο  iTunes και στο Youtube.

Η Γιάννα ή Yianna όπως την έχουν μάθει στο εξωτερικό, δηλωσε: "Η Καραϊβική είναι μαγική και ήταν φοβερή εμπειρία για μένα να κάνω αυτό το ταξίδι και να ακουστούν τα τραγούδια μου σε εξωτικά μέρη!"

Και συνεχίζει: "Εννοείται μαζί μου ήταν ο Δημήτρης (Γιαννέτος) που επιμελήθηκε μαλλιά και make up, o οποίος φυσικά είναι κολλητός και συγκάτοικός μου εδώ στη Νεά Υόρκη. Περάσαμε τέλεια!"

Όσο για τη σχέση της με τον ηθοποιό Αχιλλέα Μανώλη και όσα ακούγονται, σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα και για την ώρα έχει πάρει χωριστούς δρόμους.
TLIFE

Η Πάολα έγινε καστανή!

Τα ξανθά μαλλιά της Πάολα που τα πετάει με την χαρακτηριστική κίνηση επάνω στην πίστα άλλαξαν! 

Η τραγουδίστρια εδώ και λίγες μέρες απαρνήθηκε το αγαπημένο της χρώμα και τα σκούρυνε...

Πλέον, η Πάολα ανήκει στις γυναίκες με τα καστανά μαλλιά, όπως βλέπεις και στις παρακάτω φωτογραφίες που είναι από την τελευταία της εμφάνιση στην Κρήτη. 

Ε. Μελέτη: Βόλτα για shopping!


Στα μαγαζιά με την καλή της φίλη και κουμπάρα Έλενα Χριστοπούλου βρέθηκε η Ελεονώρα Μελέτη. Η παρουσιάστρια του Star έχει αρκετά περιορισμένο χρόνο και έτσι εκμεταλλεύτηκε την βόλτα με την φίλη της για να κάνει και τα ψώνια της.

Οι δύο τους κάνουν περισσότερο παρέα από τότε που η Ελεονώρα μετακόμισε κοντά στο κομμωτήριο του συζύγου της Έλενας, Πάνου Καλλίτση.

Διάβασε περισσότερα στο Hello και ΟΚ! που κυκλοφορούν

Ν. Γερμανού – Κ. Σπυροπούλου: Κοινή βραδινή έξοδος!


Βραδινή έξοδο είχε  η παρέα του “Μες στην καλή χαρά”. Η Ναταλία Γερμανού πήρε το παρεάκι την πρωινή εκπομπής του Alpha και βρέθηκε στο θέατρο “Κιβωτός” για να παρακολουθήσει την παράσταση “Βαφτίσια”.

Η γνωστή παρουσιάστρια βρέθηκε στο θέατρο μαζί με τον Παναγιώτη Χατζηδάκη, τον Παύλο Σταματόπουλο, αλλά και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Και παρόλο που δημοσιεύματα θέλουν τις δυο κυρίες της εκπομπής να βρίσκονται σε κόντρα, κάτι που οι ίδιες διαψεύδουν, χθες πόζαραν μαζί στο φωτογραφικό φακό  .

Ακόμη, στην παρέα τους ήταν και ο καλός φίλος της Ναταλίας, Κωνσταντίνος Αργυρός που απόλαυσε μαζί τους την ερμηνεία του Νίκου Μουτσινά και της Ζέτα Μακρυπούλια στη σκηνή.

TLIFE

Ο θηλυκός Justin Bieber είναι από την Καβάλα!


Τα χνάρια του ... Justin Bieber, του τινέιτζερ που έγινε σταρ μέσα από το Διαδίκτυο, ακολουθεί η 17χρονη μαθήτρια Κωνσταντίνα Γερμανίδη από την Καβάλα, η οποία σάρωσε σε παγκόσμιο ιντερνετικό διαγωνισμό τραγουδιού. Το κομμάτι της «Just your touch» που «ανέβασε» με το ψευδώνυμο Konstantina Angel κατάφερε να κερδίσει το πρώτο βραβείο στον ιστότοπο BEAT100 Music Charts, όπου ανέβασε το τραγούδι της, όπως έκαναν και χιλιάδες άλλοι ενδιαφερόμενοι από ολόκληρο τον πλανήτη.

Η γλυκιά 17χρονη, που φοιτά στο μουσικό σχολείο της πόλης της, μίλησε στην «Espresso» για τη σκέψη της να «ανεβάσει» το τραγούδι που έγραψε και ερμήνευσε, αλλά και για την αγάπη της για τη μουσική και το όνειρό της να ασχοληθεί με το τραγούδι: «Εδώ και ένα χρόνο γράφω τραγούδια. Μου έστειλαν στο Facebook την ενημέρωση ότι υπάρχει αυτή η σελίδα κι αν θέλω να “ανεβάσω” το τραγούδι μου. Νικητής θα έβγαινε όποιος συγκέντρωνε τις περισσότερες ψήφους, καθώς και τα περισσότερα views. Εγώ “ανέβασα” το “Just your touch” για την ψηφοφορία και σύντομα είδα ότι το ψήφιζαν αρκετά άτομα. Ο διαγωνισμός κρατούσε δυο-τρεις εβδομάδες κι ενώ βρισκόμουν στην 5η θέση, είδα ότι ανέβαινα κάθε μέρα και πιο πολύ. Τελικά κέρδισα την πρώτη θέση και είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό».

Η Κωνσταντίνα τόνισε ότι το συγκεκριμένο τραγούδι, που συγκέντρωσε τον υψηλότερο αριθμό ψήφων (συγκεκριμένα 4.000) και το άκουσαν περισσότερα από 16.000 άτομα (!), είχε και δικό του video clip, στο οποίο πρωταγωνιστεί η ίδια, με φόντο το γαλάζιο της ελληνικής θάλασσας. Εχει γράψει συνολικά επτά κομμάτια μέσα σε ένα έτος, ενώ στην προσπάθειά της αυτή τη στηρίζουν οι γονείς της - και κυρίως η μητέρα της. «Εκείνη με ώθησε να στείλω το τραγούδι μου στον διεθνή διαγωνισμό» είπε η 17χρονη, που η σχέση της με τη μουσική άρχισε στην ηλικία των 6 εττών, όταν μπήκε στη Φιλαρμονική και έμαθε κλαρινέτο, σαξόφωνο και τρομπέτα.

Ζήνα Κουτσελίνη: «Σκάει η Φαίη στο πρώτο ραντεβού με ένα μίνι, τσόκαρο και μπλουζάκι σχεδόν see-through»

«Πιο πολύ αισθάνομαι παιδί μου τη Σκορδά», εξομολογήθηκε η Ζήνα Κουτσελίνη.

Η ίδια καλεσμένη στην αποψινή εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου μίλησε για την σχέση της με την Φαίη Σκορδά ενώ περιέγραψε με απολαυστικό τρόπο την πρώτη τους γνωριμία όταν την κάλεσε για να την κάνει πρόταση, ενώ εξέφρασε την διαφωνία της για τον Γιώργο Λιάγκα . Δείτε το σχετικό απόσπασμα:



gossip-tv.gr

Ο Παπαδάκης στη βραδινή ζώνη

Ο Γιώργος Παπαδάκης σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Το Ποντίκι" κάνει το βήμα και επιστρέφει στη βραδινή ζώνη με τη νέα εκπομπή του τα βράδια του Σαββάτου.

Ένα talk show ανάμεσα στην ενημέρωση και την ψυχαγωγία, που είναι κομμένο και ραμμένο στην τηλεοπτική του εμπειρία και παρουσία.

Πηγές από τον ΑΝΤ1 σύμφωνα με το "Ποντίκι" λένε ότι ο τίτλος της εκπομής θα είναι "Sold Out" που προσδιορίζει και και το περιεχόμενο της νέας βραδινής εκπομπής, που προβλέπεται να βγει στον αέρα στις αρχές του Φεβρουαρίου.

Η εκπομπή θα βγαίνει απέναντι από το "Στην υγειά μας" του Σπύρου Παπαδόπουλου, αλλά δεν θα δίνει βάρος στη μουσική, αν και θα έχει και μουσική.

Ο καλεσμένος του Γιώργου Παπαδάκη και η συζήτηση με τον παρουσιαστή, στο μοντέλο της θρυλικής εκπομπής του Φρέντυ Γερμανού "Αλάτι και Πιπέρι" είναι οι πραγματικοί πρωταγωνιστές στο νέο project του ΑΝΤ1.

Πηγή: To Ποντίκι

Οι δραματικές αλλαγές στο Μεγάλο κανάλι

Θα αλλάξει το τηλεοπτικό τοπίο...
Το ήρεμο τηλεοπτικό τοπίο θα αλλάξει με τις ραγδαίες εξελίξεις στο Μεγάλο κανάλι που θα επηρεάσει και τα υπόλοιπα κανάλια. Το Mega Channel αποφάσισε από 4 Φεβρουαρίου να αλλάξει τα μεσημέρια του και να καθιερώσει τη νέα ζώνη που θα λέγεται "Drama Therapy" και θα προβάλλει καθημερινά στις 15:00 ιστορικές δραματικές σειρές. Κάθε μήνα και από μια σειρά. Η πρώτη δραματική σειρά που θα κάνει την αρχή είναι η "Λένη"!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ

Η χαλαζόπτωση κατατρόμαξε την Μενεγάκη! Ζήτησε διαφημίσεις!

Βγήκε έξω να δει την κακοκαιρία - Δείτε το βίντεο

¨Παιδιά τι ακούμε; Περνάει ποτάμι; Θα μας πάρει όλους μαζί; Τι είναι αυτό που ακούμε;", φώναξε η Ελένη Μενεγάκη κατά τη διάρκεια της εκπομπής κι ενώ επικρατούσε ισχυρή χαλαζόπτωση. Η παρουσιάστρια ανησύχησε και ζήτησε διαφημιστικό διάλειμμα για να βγει έξω να δει τι γίνεται.

Στην επιστροφή από το break η κάμερα της εκπομπής είχε βγει έξω από το στούντιο για να δείξει το αρκετά μεγάλου μεγέθους χαλάζι που είχε δημιουργήσει στρώμα στο έδαφος.

Δείτε το βίντεο:

Ποιος ηθοποιός άσκησε βέτο για τον Μπουσουλόπουλο;

Διαβάστε όλα όσα έγιναν Πίσω (από) το Σπίτι...
Τον Οκτώβριο άρχισαν να αναζητούν οι συντελεστές της σειράς Πίσω στο Σπίτι τους νέους ηθοποιούς που θα πρόσθεταν το δικό τους στίγμα στη δεύτερη σεζόν. Τα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι ήταν πολλά. Για τον ρόλο του πολιτικού, ο Γιώργος Χριστοδούλου επιλέχθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη, όμως, υπήρξαν ενστάσεις για το δεύτερο πρόσωπο...

Πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά επρόκειτο να αναλάβει ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος, αλλά, σύμφωνα με το TV ΖΑΠΙΝΓΚ, αυτός που άσκησε βέτο για τη συμμετοχή του ήταν ο Θοδωρής Αθερίδης. Αιτία φαίνεται να ήταν μια παλιά κόντρα του με τον Πέτρο Μπουσουλόπουλο, που αφορούσε στη συμπεριφορά του νεαρού ηθοποιού σε μια κοινή τους συνεργασία σε θεατρική επιθεώρηση πριν από τρία χρόνια.

Ο Θοδωρής Αθερίδης πρότεινε να πάρει τον ρόλο ο Λευτέρης Ελευθερίου, με τον οποίο παίζουν φέτος στο θεατρικό Άγρια Δύση. Οι συντελεστές συμφώνησαν κι έτσι ο πολυτάλαντος Λευτέρης θα μπει στο Σπίτι.

Η Ελένη Μενεγάκη ψαχούλευε το στήθος της Κατερίνας Ζαρίφη!

Οι ...ακατάλληλες σκηνές στην Ελένη! Δείτε το βίντεο!

Με το στόμα ανοιχτό και το βλέμμα καρφωμένο στο στήθος της Κατερίνας Ζαρίφη έμεινε σήμερα το μεσημέρι η Ελένη Μενεγάκη. Η Ελένη πλησίασε την Κατερίνα και άρχισε να της ψαχουλεύει το στήθος. Αιτία ήταν αυτό που φαινόταν στο στήθος της δημοσιογράφου, πάνω στη λευκή της μπλούζα. Ήταν ένα σημάδι σαν φιλί από χείλι με κραγιόν!

Η Κατερίνα Ζαρίφη άρχισε με χιούμορ να απομακρύνει την Ελένη Μενεγάκη για να μην τις παρεξηγήσουν και αποτέλεσμα ήταν να απολαύσουμε μια ...προκλητικά αστεία σκηνή στην Ελένη.

Δείτε το βίντεο:

SON! Η Ναζλί επιστρέφει - Δείτε το 1o Επεισόδιο!

Η Ναζλί επιστρέφει με ένα ψυχολογικό δράμα που θα σπάσει καρδιές...
Από τη Δευτέρα τα βράδια στον Αντ1 αλλάζουν και γίνονται πιο τουρκικές απ' όσο ήταν μέχρι σήμερα! Αμέσως μετά τον Σουλειμάν θα κάνει πρεμιέρα η νέα τουρκική σειρά "SON" με την αγαπημένη Ναζλί από "Τα σύνορα της αγάπης" και την επιστροφή του "κακού" Τζενγκίζ από την πετυχημένη σειρά "Ezel"!

Πρόκειται για μία σειρά γεμάτη μυστήριο, δυνατή πλοκή, που κρατάει τον τηλεθεατή συνεχώς σε εγρήγορση με τις συναρπαστικές εξελίξεις της. Η ιστορία περιγράφει την επώδυνη και αναπάντεχη διάλυση, μιας φαινομενικά ευτυχισμένης οικογένειας. Όλα αρχίζουν όταν το ένοχο παρελθόν ξυπνά στους πρωταγωνιστές κρυμμένα μυστικά και εμμονές.

Ο Σελίμ και η Αηλήν είναι ένα ευτυχισμένο ζευγάρι που ζει στην Κωνσταντινούπολη. Ξαφνικά, όλη τους η ζωή αλλάζει όταν το αεροπλάνο με το οποίο ταξιδεύει ο Σελίμ -γιατρός στο επάγγελμα- με προορισμό ένα συνέδριο στο εξωτερικό, συντρίβεται και όλοι οι επιβάτες σκοτώνονται. Στη λίστα όμως των επιβατών της μοιραίας πτήσης, δεν συμπεριλαμβάνεται το όνομα του Σελίμ. Η Αηλήν αναζητάει τον άντρα με την ελπίδα πως είναι ζωντανός. Μια σκληρή πραγματικότητα την περιμένει, όταν στην αναζήτησή της στρέφεται στις κάμερες ασφαλείας του αεροδρομίου…

Σκηνοθέτης της σειράς είναι ο Ουλούτς Μαιρακτάρ, ο ίδιος που σκηνοθέτησε και το Ezel.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Ποιοι αποχωρούν από το «Μες την καλή χαρά». Τι αλλάζει στην εκπομπή;


Οι υπεύθυνοι του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, εν μέσω της τηλεοπτικής σεζόν αποφάσισαν να κάνουν αλλαγές στην εκπομπή «Μες στην καλή χαρά».

Η απόφαση πάρθηκε σήμερα και ανακοινώθηκε στους συντελεστές της εκπομπής, οι οποίοι έμειναν έκπληκτοι. Αυτοί που αποχωρούν από την εκπομπή του σαββατοκύριακου είναι ο σκηνοθέτης Περικλής Ασπρούλιας και η αρχισυντάκτρια Μαρία Κούσουλα.

Σύμφωνα με το real, δεν έχουν κάποιο πρόβλημα με την Ναταλία Γερμανού και πηγαίνουν στο «Δέστε τους» και στο «Αννίτα SOS». Την θέση τους παίρνουν ο Νίκος Τιλκερίδης στην αρχισυνταξία και ο Κώστας Υφαντής αναλαμβάνει χρέη σκηνοθέτη. Οι εσωτερικές αλλαγές έγιναν στα πλαίσια του σχεδίου ανακατάταξης που θεώρησαν οι ιθύνοντες του καναλιού ότι πρέπει να γίνουν.


ΚΕΪΤΙ ΠΕΡΙ: Προσεχώς στα... σκαλιά της εκκλησίας!


English: Katy Perry at the 2011 Logie Awards
English: Katy Perry at the 2011 Logie Awards (Photo credit: Wikipedia)
Τι κι αν η σχέση της μετράει μόνο λίγους μήνες; Η Κέιτι Πέρι (Katy Perry) δηλώνει παράφορα ερωτευμένη κι έτοιμη να ντυθεί νυφούλα στο πλευρό του καλού της Τζον Μέγιερ (John Mayer).

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, ο τραγουδιστής σύντομα θα κάνει πρόταση γάμου στην ποπ σταρ.

"Ο Τζον λατρεύει το γεγονός ότι η Κέιτι είναι ανεξάρτητη. Στηρίζεται στον εαυτό της κι όχι στους άντρες, σε αντίθεση με όλα τα προηγούμενα κορίτσια που είχε σχέση" ανέφερε φιλικό πρόσωπο του Μέγιερ και πρόσθεσε: "Πρώτη φορά νιώθει κάτι τόσο δυνατό! Η Κέιτι κατάφερε τελικά να τον αλλάξει και θέλει να περάσει την υπόλοιπη ζωή του στο πλευρό της".

Αυτός θα είναι ο δεύτερος γάμος της Πέρι. Η πρώτη φορά που ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας ήταν με τον κωμικό ηθοποιό Ράσελ Μπράντ (Russell Brand).

Enhanced by Zemanta

Δημήτρης Ρίζος: «Δεν έχω λεφτά για βενζίνη, τώρα δεν έχω ούτε ένα ευρώ»

Συγκλονιστική ήταν η εξομολόγηση του Δημήτρη Ρίζου.

Ο εκδότης και δημοσιογράφος μιλώντας στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου αναφέρθηκε στο κλείσιμο της εφημερίδας του «Αδέσμευτος Τύπος» αλλά και τις αγωγές των εργαζομένων. «Ο μόνος που δεν ήθελε να κλείσει η εφημερίδα ήμουν εγώ. Δεν την έκλεισα εγώ την εφημερίδα», είπε ενώ αποκάλυψε: «Υπέφερα και υποφέρω, δεν έχω λεφτά ούτε για βενζίνη στο αυτοκίνητο μου.... Τώρα δεν έχω ούτε ευρώ».

Δείτε τι είπε στην εκπομπή:

ΣΤΗΒ ΚΑΚΕΤΣΗΣ: "Ας ξαναπαντρευτεί όσες φορές θέλει η Άντζελα"


Συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό παραχώρησε ο Στηβ Κακέτσης.

Ο γνωστός επιχειρηματίας εκτός των άλλων ρωτήθηκε και για την Άντζελα Δημητρίου.

"Εγώ με την Άντζελα δεν έχω τίποτα. Για κάποιους λόγους ένα ζευγάρι δεν είναι πια μαζί, τους ξέρω εγώ κι αυτή και τέλος. Δεν είμαι από τους μοχθηρούς ανθρώπους που να μην θέλω να πάει καλά. Να πάει καλά και αν μπορεί, να ξαναπαντρευτεί. Ας ξαναπαντρευτεί όσες φορές θέλει" δήλωσε στο "ΛΟΙΠΟΝ".

Πέθανε η γιαγιά Σοφία του «παρά πέντε»


Σε ηλικία 82 ετών πέθανε η δημοφιλής ηθοποιός Ειρήνη Κουμαριανού η οποία νοσηλευόταν στον Ευαγγελισμό με προβλήματα καρδιάς. 

Η τηλεοπτική σειρά «Στο παρά πέντε» υπήρξε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καριέρας της, ενώ μια από τις τελευταίες δουλειές της στο θέατρο ήταν στο έργο «Μάρτυρας κατηγορίας» με την Κάτια Δανδουλάκη.


Γεννήθηκε στο Γαλάτσι και  ήταν μία από τις πιο σημαντικές φυσιογνωμίες του Ελληνικού Θεάτρου. Έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές παραστάσεις κυρίως του Εθνικού Θεάτρου, ενώ παράλληλα συμμετείχε σε πολλές αρχαίες τραγωδίες, κυρίως της Επιδαύρου. Τηλεοπτικά έχουν αγαπηθεί πολλές δουλειές της.

Έχει συμπρωταγωνιστήσει με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, την Τζένη Καρέζη, τη Ρένα Βλαχοπούλου και άλλους και έχει στο ενεργητικό της 40 ταινίες, μεταξύ των οποίων τις: "Ιστορία μιας ζωής", "Κορίτσια για φίλημα" (1965), "Δάκρυα για την Ηλέκτρα" (1966), "Πολύ αργά για δάκρυα", "Καπετάν φάντης μπαστούνι" (1968), "Η νεράιδα και το παλικάρι" (1969) , "Η αριστοκράτισσα και ο αλήτης", "Κρίμα το μπόι σου" (1970), "Ο κατεργάρης", "Η εφοπλιστίνα" (1971), "Η Μαρία της σιωπής", "Στον αστερισμό της παρθένου" (1973), συμμετοχές στο ραδιοφωνικό "Θέατρο της Δευτέρας".

Στην τηλεόραση έχει εμφανιστεί σε σειρές όπως Αναστασία, (1994) "Προδοσία" (1996), Σαν αδελφές (ΕΤ1 - 1998),Alma libre" (2001) και Σ' αγαπώ-Μ' αγαπάς ενώ το 2004 είχε ένα μικρό ρόλο στις Σαββατογεννημένες του Γιώργου Καπουτζίδη. Η μεγάλη επιτυχία ήρθε το 2006 με την σειρά Στο παρά πέντε.

Αυτό συνετέλεσε στην επιλογή της τον επόμενο χρόνο για τη σειρά Στο Παρά 5 του ίδιου σεναριογράφου όπου και συμπρωταγωνιστεί με τη φίλη της Έφη Παπαθεοδώρου, με την οποία επίσης πρωταγωνιστεί στην Ελληνοαμερικανική ταινία Όπα!.

Από τον Φεβρουάριο του 2007 συμμετέχει στην θεατρική παράσταση "Μάρτυρας κατηγορίας" της Αγκάθα Κρίστι με την Κάτια Δανδουλάκη, τον Δάνη Κατρανίδη, τον Κώστα Σπυρόπουλο κ.ά.

Κιμ Καρντάσιαν: Αποκάλυψη - σοκ! Η μητέρα της την κακοποιούσε!


Το καλά κρυμμένο μυστικό της γνωστής κυρίας της τηλεόρασης είδε τελικά το φως της δημοσιότητας και τα δύσκολα παιδικά της χρόνια αποκαλύφθηκαν.

"Βίωσε την απόλυτη κακοποίηση από τη μητέρα της", εξομολογήθηκε ο πατέρας της λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή.

English: Kris Jenner. Original photo by Martyn...
Kris Jenner. Original photo by Martyna Borkowski (Photo credit: Wikipedia)
Ο λόγος για την Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) και την αγαπημένη κατά τ΄ άλλα μανούλα της Κρις Τζένερ (Kris Jenner).

Το αμερικάνικο περιοδικό In Touch εξασφάλισε αποκλειστικά τα ημερολόγια και το προσωπικό οικογενειακό φωτογραφικό άλμπουμ του Ρόμπερτ Καρντάσιαν (Robert Kardashian), πατέρα της Κιμ και πρώτος σύζυγος της Τζένερ.

Σύμφωνα με τα χειρόγραφα που παρέδωσε η χήρα και δεύτερη σύζυγός του, Έλεν Καρντάσιαν (Ellen Kardashian), "η Τζένερ κλωτσούσε και χτυπούσε την Κιμ, ενώ ούρλιαζε ότι θέλει να την σκοτώσει! Αυτό ήταν κάτι που συνέβαινε πολύ συχνά, με την μικρή Κιμ να κλαίει σαν υστερική".

Ο Ρόμπερτ επιβεβαιώνει επίσης και το δεσμό της πρώην συζύγου του με τον κατά πολύ νεότερό της ποδοσφαιριστή Τοντ Γουότερμαν (Todd Waterman).

"Προκειμένου να κάνει σεξ μαζί του άφηνε τα παιδιά μόνα στο σπίτι για μέρες, όλα ηλικίας κάτω τον 11, χωρίς να αφήνει ούτε καν έναν αριθμό έκτακτης ανάγκης. Δεν την απασχολούσε τίποτα" γράφει ο πρώην της στις 15 Δεκεμβρίου , 1989 και συνεχίζει: "Ήρθα και βρήκα τα παιδιά σε χάος. Τα παράτησε και πηδιόταν όλη νύχτα πάλι! Μόνος ξανά, σε ένα άδειο σπίτι με τέσσερα τρομαγμένα παιδιά. Χριστούγεννα".

Μάλιστα, πριν από ένα χρόνο περίπου ο Γουότερμαν είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στο In Touch: "Η Κρις είναι κάτι σαν χορηγός των κοριτσιών της, αφού τους πληρώνει τα πάντα, τους δίνει μεγάλα ποσά από την περιουσία του συζύγου της και τους κάνει συνεχώς δώρα. Είναι μία άχρηστη και κακή μητέρα".

Ο Ρόμπερτ Καρντάσιαν πέθανε από καρκίνο του οισοφάγου το 2003, ενώ παρέμεινες παντρεμένος με την Κρις για 12 χρόνια.

Enhanced by Zemanta

Έκτορας Μποτρίνι: ‹‹ Μάγειρας γίνεσαι ››


Ο Έκτορας Μποτρίνι θα βρεθεί στo Cafe του Public της πλατείας Συντάγματος την Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013 στις 20:00, με αφορμή την παρουσίαση του νέου βιβλίου του ‹‹ Μάγειρας γίνεσαι ››. 

Το βιβλίο αυτό είναι ένα όμορφο εργαλείο για την καθημερινή μας κουζίνα, που θα κάνει το χαμόγελο να λάμπει στα πρόσωπά μας.

Παρακάμπτοντας δυσάρεστα υλικά, μαγειρικές τεχνικές που απαιτούν πανάκριβο επαγγελματικό εξοπλισμό, περίπλοκες μεθόδους παρασκευής, γενικότητες και φλυαρίες περί της φιλολογίας της κουζίνας, θα βρείτε μερικά από τα πιο αγαπημένα πιάτα και μεθόδους που χρειάζεται να γνωρίζετε.

Θα προλογίσουν η κα Θάλεια Τσιχλάκη και ο κος Νίκος Σαμοΐλης.

Public Πλατείας Συντάγματος // Public cafe

Καραγεώργη Σερβίας 1 - Πλατεία Συντάγματος

Συγγραφέας σταρ της Βρετανίας βάζει τη Βουγιουκλάκη εξώφυλλο στο νέο βιβλίο της


Mια ασπρόμαυρη φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη που ποζάρει με το εμβληματικό της νάζι πάνω σε μια πολυθρόνα καλύπτει το εξώφυλλο του νέου βιβλίου της βραβευμένης Βρετανίδας σταρ Άλι Σμιθ.

Το βιβλίο με τίτλο Artful, κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Penguin και αφηγείται την ιστορία μιας γυναίκας που επί ένα χρόνο θρηνεί το χαμό της συντρόφου της.

Η ηρωίδα διαβάζει μια μέρα ένα παλιό αντίτυπο του Όλιβερ Τουίστ όταν ξαφνικά γυρίζει προς τη σκάλα και βλέπει να κατεβαίνει η νεκρή σύντροφός της.

Αυτοί είναι οι δυο χαρακτήρες του βιβλίου που έχει ήδη δεχθεί εξαιρετικές κριτικές.

Το πώς βρέθηκε η φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη στο εξώφυλλο του νέου βιβλίου της Άλι Σμιθ των χιλιάδων πωλήσεων ανά τον κόσμο, παραμένει άγνωστο.

Είναι όμως μια ευχάριστη έκπληξη.

 iefimerida.gr

«Με χώρισε γιατί ροχαλίζω σαν γουρούνα και χλαπακιάζω κοκορέτσια», δηλώνει γνωστός Έλληνας ηθοποιός

Για τους λόγους του χωρισμού του από την σύζυγό του Δήμητρα Παπαδήμα μίλησε ο Γιάννης Μποσταντζόγλου σε τηλεοπτική εκπομπή.

«Ροχαλίζω σαν γουρούνα, θέλω να καπνίζω και δεν θέλει η Δήμητρα, είναι της υγιεινής. Χλαπακιάζω 10 σουβλάκια με τα πάντα, πατσάδες, κοκορέτσι. Αυτά είναι που ενοχλούν τη Δήμητρα και με ενοχλούν και εμένα, αν δεν τα κάνω». Αυτό δήλωσε ο Γιάννης Μποσταντζόγλου ως καλεσμένος του fthis σχετικά με τον χωρισμό του -μετά από 20 χρόνια- από την Δήμητρα Παπαδήμα, μαζί με την οποία έχουν μια έφηβη κόρη.

Προσθέτοντας πως «Πάντως όλο αυτό είναι αγαπησιάρικο που ζούμε και είμαστε πολύ καλύτερα από ότι ήμασταν πριν, που ζούσαμε μαζί». Κάτι που αποδεικνύεται πέρα για πέρα αληθινό καθώς το πρώην ζευγάρι εξακολουθεί να μένει πολύ κοντά, ενώ ο ένας λέει πάντα τα καλύτερα για τον άλλο.

«Βάλς με 12 Θεούς» στον ΑΝΤ1!


Ο ΑΝΤ1 εντάσσει στο πρόγραμμά του ένα καθημερινό σίριαλ, το οποίο είναι βασισμένο στο ομώνυμο best seller της Λένας Μαντά...
 Η τηλεοπτική μεταφορά του βιβλίου, κέρδισε από την πρώτη στιγμή το ενδιαφέρον και την αγάπη του κοινού στην Κύπρο και από τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου η επιτυχημένη σειρά θα προβάλλεται και στην Ελλάδα.
Η σκηνοθεσία των Ανδρέα Γεωργίου & Δημήτρη Δεμοιράκου και το σενάριο της Μαρίας Γεωργιάδου, δημιουργούν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα, το οποίο ολοκληρώνεται με το cast ταλαντούχων ηθοποιών. 
Ο Κωστής (Μάνος Παπαγιάννης), η Μαρίνα (Αντωνία Χαραλάμπους), η Ελπίδα (Μαρίνα Βρόντη) και η Ναταλία (Χρυσή Ανδρέου) γνωρίζονται μετά από μια αυτοκινητιστική καραμπόλα. Ο καθένας τους κουβαλάει ένα παρελθόν, έντονο και οδυνηρό.

Ο Κωστής, έχει προσπαθήσει επί δέκα χρόνια να τα καταφέρει επαγγελματικά και τη στιγμή της επιβράβευσης, η γυναίκα του, ζητάει διαζύγιο. Μένει χωρίς σπίτι, χωρίς οικογένεια και νιώθει να μην έχει κανέναν λόγο ύπαρξης. Ο Κωστής πρέπει να ξαναφτιάξει τη ζωή του, να κερδίσει τη σχέση του με την κόρη του, να ξεπεράσει την απιστία της γυναίκας του, να νιώσει ξανά ικανός να αγαπήσει.

Η Μαρίνα είναι παντρεμένη με έναν όμορφο, αλλά συμφεροντολόγο σύζυγο. Δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον νεανικό της έρωτα, που την ακολουθεί από τα φοιτητικά της χρόνια. Όταν ο πατέρας της καταστρέφεται οικονομικά, ο σύζυγός της την εγκαταλείπει κι αυτή αποφασίζει να εργαστεί και να αλλάξει ζωή. Προχωράει στο διαζύγιο, όμως σύντομα ανακαλύπτει πως είναι έγκυος και περιμένει το παιδί του.

Όταν τυχαία ξαναβρίσκει τον παλιό της έρωτα, τον Φίλιππο μετά από δισταγμούς και φόβους παραδίνεται ξανά στην αγάπη του, ξεπερνώντας ακόμα και το γεγονός ότι το παιδί που θα γεννήσει είναι κάποιου άλλου άντρα. Ο Φίλιππος, όμως δεν έχει ξεπεράσει την απόρριψη που δέχτηκε κάποτε από αυτήν και με τη σειρά του την τιμωρεί. Κάποια στιγμή όμως θα αποδεχτεί πως η αγάπη είναι ισχυρότερη από κάθε εγωισμό.

Η Ελπίδα, εργάζεται ως νοσοκόμα. Έχει πάρει διαζύγιο από τον άντρα που παντρεύτηκε στα δεκαοκτώ της και από τότε διατηρεί επιπόλαιους ερωτικούς δεσμούς, μόνο και μόνο για να αντισταθεί στη μοναξιά. Στη σχέση της με τους άλλους τρεις λειτουργεί σαν καταλύτης. Τα καταλαβαίνει όλα και παρεμβαίνει την κατάλληλη στιγμή. Διατηρεί μια σχέση με τον Λευτέρη που τη βάζει σε διαδικασία να σκεφτεί μια διαφορετική ζωή και την οικογενειακή ευτυχία, αλλά οι «δαίμονες» από το παρελθόν δεν την αφήνουν να προχωρήσει. Πριν κάποια χρόνια είχε εμπλακεί σε ένα δυστύχημα με θύμα ένα δωδεκάχρονο κοριτσάκι. Σήμερα, αναζητάει την εξιλέωση μέσα από τη δουλειά της, αλλά έχει αποφασίσει να ανακαλύψει τους γονείς του κοριτσιού. Βρίσκει τον πατέρα του– που είναι ο Πρόεδρος της εταιρείας όπου εργάζεται ο Κωστής – τον Νίκο Κυριακίδη (Στράτος Τζώρτζογλου) και τον ερωτεύεται δυνατά! Το δίλημμά της τώρα είναι αν θα αποκαλύψει ποια είναι και τι ρόλο έχει παίξει στη ζωή του...

Ο Νίκος Κυριακίδης είναι ένας δίκαιος άνθρωπος, ένα σημαντικό στέλεχος της εταιρίας, αυτός που εμπιστεύεται τον Κωστή και του δίνει τη θέση του Διευθυντή. Είναι μοναχικός και ζει με τις μνήμες της τραγικής κατάληξης της οικογένειάς του. Έχασε τη δωδεκάχρονη κόρη του και η γυναίκα του έφυγε μακριά. Ερωτεύεται την Ελπίδα χωρίς να γνωρίζει την ταυτότητά της. Όταν έρχεται η αποκάλυψη, το δίλημμα ανάμεσα στην αγάπη και τη δικαιοσύνη είναι μεγάλο.

Η Ναταλία, αν και είναι νέα, όμορφη, καλοσυνάτη και γλυκιά, έχει μια αλυσίδα αποτυχημένων δεσμών. Η σχέση της με την οικογένειά της είναι απόμακρη, ψυχρή. Η μόνη που στέκεται σαν άγγελος για αυτήν είναι η Νάσια Αγραφιώτου, (Κάτια Δανδουλάκη), διάσημη συγγραφέας, της οποίας επιμελείται τα βιβλία. Όταν η Ναταλία νιώθει πως ερωτεύεται τον Κωστή, τρομάζει. Αισθάνεται ανεπαρκής και αρνείται να μπει στη διαδικασία μιας επιπλέον απόρριψης, που θα της στερήσει έναν σημαντικό φίλο. Σιγά-σιγά όμως, με την αγάπη των νέων φίλων της, η προσωπικότητά της αποκαλύπτεται και βρίσκει το θάρρος να εκδηλώσει τον κρυφό της έρωτα.

Οι ιστορίες των τεσσάρων ηρώων προχωρούν παράλληλα, με συνεχείς ανατροπές, τους δώδεκα μήνες που κρατά η φιλία τους. Επιδρούν ο ένας στις αποφάσεις του άλλου. Η αναπάντεχη φιλία τους γίνεται το νέο τους στήριγμα. Ξαφνικά δεν είναι μόνοι, έχουν φίλους αληθινούς και μαζί τους αρχίζουν μια νέα ζωή, που ποτέ δεν φαντάστηκαν…. 

Νίκος Αναδιώτης:"Έχουμε κινηθεί νομικά για τους Βασιλιάδες"


" Η τηλεόραση είναι καθρέφτης της κοινωνίας"
Ο Νίκος Αναδιώτης μίλησε στο περιοδικό ΕΓΩ και τη Γωγώ Θωμά για τους "Βασιλιάδες" και για τη νομική όδο που θα ακολουθήσει και οι συνάδελφοί του, αφού ακόμα δεν έχει πληρωθεί για τα επεισόδια που έχουν γυρίσει...

Και ενώ η δεύτερη σεζόν ήταν στα σκαριά, τελικά η σειρά κόπηκε. Τι γεύση σας άφησε όλο αυτό;


Θα σταθώ στη χαρά που μου έδωσε και δεν θα μείνω στη λύπη που μου προκάλεσε το γεγονός. Μακάρι να συνεχιζόταν η σειρά, αλλά αν έχουμε υγεία θα έρθει κάτι άλλο.

Στεναχωρηθήκατε, που εξαιτίας της κρίσης μια τόσο καλή σειρά "κόπηκε";

Η τηλεόραση είναι ένας καθρέφτης της κοινωνίας. Θα πρέπει ο κόσμος που βλέπει τα πρόσωπα της τηλεόρασης να μην φαντάζεται πως ζουν σε ένα διαφορετικό κόσμο. Οι παραστάσεις αλλάζουν, η ζωή είναι η ίδια. Όπως όλοι οι υπόλοιποι σε όλους τους επαγγελματικούς τομείς έχουν τα προβλήματα τους, τόσα και ακόμα περισσότερα ίσως έχουμε και εμείς.

Τα χρήματα σας από τα επεισόδια που έχουν γυριστεί, θα τα πάρετε τελικά;

Δεν τα έχουμε πάρει, αλλά όλοι οι ηθοποιοί έχουμε κρατήσει μια κοινή στάση απέναντι στην παραγωγή και όσους ευθύνονται για τις αμοιβές μας.

Έχετε κινηθεί νομικά;

Ναι, μέσω του Συλλόγου Ελλήνων Ηθοποιών. Δεν ξέρω τα αποτελέσματα ακόμη. Μακάρι να ήμουν ο μοναδικός που τα περνάει αυτά και να ήταν όλοι οι υπόλοιποι Έλληνες καλύτερα. Αλλά, δυστυχώς, συμπάσχουμε όλοι.

Τι είπε ο Λιάγκας για την μετακόμιση της Τσιμτσιλή στην πρωινή ζώνη;


Τι μήνυμα έστειλε η Φαίη Σκορδά;
Η μετακόμιση της εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 και συγκεκριμένα στις 12 το μεσημέρι, στάθηκε αφορμή για να σχολιαστεί από τον Γιώργο Λιάγκα.

Ο παρουσιαστής του Πρωινό mou δήλωσε: "Είναι κάτι πάρα πολύ καλό για την πρωινή ζώνη. Να δυναμώσει η πρωινή ζώνη, να έχουν και άλλα άτομα δουλειά".

Η Φαίη Σκορδά με τη σειρά της, κοιτώντας την κάμερα ευχήθηκε στην Σταματίνα "καλή επιτυχία" και της έστειλε ένα φιλί.

Δείτε το βίντεο:



Η Έλλη Στάη θα συνεχίσει να παρουσιάζει το κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων της ΝΕΤ

Η δημοσιογράφος Έλλη Στάη θα συνεχίσει να παρουσιάζει το κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων της ΝΕΤ στις 21.00, από Δευτέρα μέχρι και Πέμπτη, και τον επόμενο χρόνο. Παράλληλα, η κυρία Στάη θα συνεχίσει να παρουσιάζει και την εβδομαδιαία ενημερωτική εκπομπή «NETWEEK» στη ΝΕΤ.

Η Διοίκηση της ΕΡΤ, εκτιμώντας τον επαγγελματισμό και το κύρος της κυρίας Στάη, αποφάσισε να ανανεώσει και για την επόμενη χρονιά τη σύμβασή της με τη Δημόσια Τηλεόραση.

Η συμφωνία μεταξύ της Διοίκησης της εταιρείας και της δημοσιογράφου οριστικοποιήθηκε μετά τη χθεσινή συνάντησή της – σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα – με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΡΤ κ. Νίκο Σίμο και τον Γενικό Διευθυντή Ενημέρωσης κ. Αιμίλιο Λιάτσο.

Είχαν προηγηθεί συζητήσεις με τον κ. Λιάτσο, κατά τις οποίες διαπιστώθηκε η διάθεση και των δύο πλευρών για συνέχιση της συνεργασίας.

Στα επτά μου ο πατέρας μου με πήγε να δω πουτ@ν#ς και τραβεστί», δηλώνει ο Στράτος Τζώρτζογλου

Αφοπλιστικά ειλικρινής για την παιδική του ηλικιά στο Πασαλιμάνι και τον εγκλεισμό του σε ψυχιατρικό νοσοκομείου ήταν ο Στράτος Τζώρτζογλου σε συνέντευξη που έδωσε στο Ποντίκι.
«Από παιδί έμαθα να επιβιώνω στο Πασαλιμάνι. Ήμουν το πολύ επτά χρονών όταν ο πατέρας μου με πήρε και μου έδειξε την Τρούμπα, τις πουτάνες, τους νταβατζήδες, τις αδερφές, τα τραβεστί, όλο το περιθώριο της εποχής. Δεν είχαμε και μεγάλη διαφορά ηλικίας. Εκείνος ήταν 19 ετών ναυτικός όταν με έκανε, η μητέρα μου μόλις 14».

Αυτό δήλωσε στο Ποντίκι Art ο δημοφιλής ηθοποιός σχετικά με τι κοινά βιώματα έχει που τον βοηθούν να ερμηνεύσει τον μονόλογο του Γιώργου Ιωάννου που ανεβάζει στα πλαίσια της παράστασης «Είσαι σκοπός και γύρω σου χορεύουν τσοπανόσκυλα» (Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης).

Προσθέτοντας, σχετικά με τις αναμνήσεις που έχει από τον ρακοσσυλέκτη πατέρα του «Έπαιρνε πράγματα από τα σκουπίδια και τα πουλούσε στο Μοναστηράκι. (...) Θυμάμαι μια από τις τελευταίες φορές που τον είδα, γιατί δυστυχώς έφυγε νωρίς, τον παρακολουθούσα, χωρίς να το ξέρει, να βγάζει μια σακούλα από τον κάδο απορριμμάτων και με χειρουργική τρυφερότητα να την ανοίγει για να βρει κάτι πολύτιμο. Φαίνεται κάτι βρήκε, γιατί προχώρησε σχεδόν χαρούμενος».

Όσον αφορά το πως βρέθηκε στο θέατρο, ο Στράτος Τζώρτζογλου περιγράφει γλαφυρά «Έπαιξαν ρόλο διάφορα πράγματα. Όπως ότι ως φαντάρος βρέθηκα σε ψυχιατρικό νοσοκομείο. Είχα εμπλακεί σε ένα καβγά με ένα αξιωματικό στη Λήμνο όπου βρισκόμουν ξεχασμένος χωρίς λεφτά και με έφεραν στην Αθήνα. Εκεί μέσα γινόντουσαν ακόμη ηλεκτροσόκ και είχα δει κάποια. Αργότερα, όταν χρησιμοποίησα την εμπειρία σε αυτοσχεδιασμούς της σχολής, φώναξαν όλους τους σπουδαστές να με δουν. Την ίδια εποχή με το στρατό, έκανα bodybuilding σε ενα υπόγειο γυμναστήριο και ένας φίλος με πήγε σε μια ερασιτεχνική ομάδα στο Αιγάλεω. Συμμετείχα σε μια παράσταση που δεν έγινε ποτέ. Τότε άρχισα να διαβάζω βιβλία για πρώτη φορά. Επίσης τότε είδα τον Κουν σε μια εκπομπή στην τηλεόραση και μου καρφώθηκε η ιδέα να παώ να τον γνωρίσω. Να πάω στην σχολή του, ακόμη και αν έπρεπε να τον απειλήσω με μαχαίρι για να με βάλει να δουλεύω στα σκηνικά. Δεν με ένοιαζε. Μπήκα στη σχολή με υποτροφία. Δραχμή δεν είχα. Δυο μήνες μετά ο Κουν μου έδωσε να παιω τον ρόλο του Μιχάλη στον 'Ήχο του Όπλου'».

Η μπαϊσέξουαλ παράτησε τον Τζόνι Ντεπ για την κόρη του Γάλλου πρωθυπουργού

Τα ταμπλόιντ έχουν οργιάσει για τον νέο δεσμό της Άμπερ Χέρντ, της Τεξανής σταρ που πρώτα χώρισε τον Τζόνι Ντεπ από την Βανέσα Παραντίς. Και μετά τον παράτησε για χάρη της εντυπωσιακής Μαρί ντε Βιλπέν, κόρης του πρώην Γάλλου πρωθπουργού Ντομινίκ ντε Βιλπέν.

«Αγαπώ αυτόν που αγαπώ, ανεξαρτήτως φύλου». Αυτή η δεδηλωμένη στάση της Άμπερ Χέρντ, της ταλαντούχας Τεξανής συμπρωταγωνίστριας του Τζόνι Ντεπ στο Rum Diaries (σ.σ. Το όνομα της οποίας ακούγεται και ως πρωταγωνίστρια στο Fifty Shades of Grey) είναι που δεν καθιστά έκπληξη το γεγονός ότι -ένα μήνα αφού χώρισε με τον Τζόνι Ντεπ- τα έφτιαξε με την Μαρί ντε Βιλπέν.

Όπως αποδεικνύουν οι φωτό που δείχνουν τις δυο τους να απολαμβάνουν τον ερωτά τους στο Παρίσι.

Αν και προκαλεί εντύπωση πως το ζευγάρι Ντεπ-Χέρντ μόλις πριν ένα μήνα αγόρασε μια έπαυλη 16 εκ. δολαρίων γα να στεγάσει τον ερωτά τους.

Η Μαρί είναι η 180 εκατοστών καλλονή κόρη του πρώην πρωθυπουργού της Γαλλίας Ντομινίκ ντε Βιλπέν που εδώ και χρονια κάνει καριέρα αξιώσεων ως μοντέλο στο Λος Άντζελες. Ενώ ταυτόχρονα είναι τραγουδίστρια του συγκροτήματος Pinkmist και προσπαθεί να κάνει καριέρα στην υποκριτική (σ.σ. Είχε ένα ρόλο στο Inglourious Basterds του Ταραντίνο που κόπηκε στο μοντάζ).

Πηγή: iefimerida.gr
Enhanced by Zemanta

Η Κύπρια σοπράνο με εγκεφαλίτιδα που συγκλόνισε στο «Βρετανία έχεις ταλέντο»

Άλαλο άφησε τον Σάιμον Κάουελ και τους υπόλοιπους κριτές του «Βρετανία έχεις ταλέντο» η εντυπωσιακή σοπράνο Αλίκη Χρυσοχού. Τόσο με την φωνή της και την παρουσία της, όσο και με το γεγονός ότι πριν μερικά χρόνια δεν μπορούσε καν να μιλήσει λόγω της σπάνιας ασθένειας από την οποία έπασχε.

«Είμαι ευλογημένη που είμαι εδώ σήμερα. Πριν μερικά χρόνια οι γιατροί μου είπαν ότι έχω εγκεφαλίτιδα. Όλα όσα είχα μάθει να κάνω ως μωρό εξαφανίστηκαν. Δεν μπορούσα να μιλήσω, διαβάσω, γράψω ή περπατήσω. Η μητέρα μου έπρεπε να κάνει τα πάντα για μένα. Να με ταίζει και να με κάνει μπάνιο. Μέχρι που μια νύχτα που ήμασταν στο νοσοκομείο, άρχισε να μου τραγουδά. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που ανταποκρίθηκα σε οποιοδήποτε ερέθισμα μετά από πολύ καιρό».

Αυτό δήλωσε η ταλαντούχα Κύπρια Αλίκη Χρυσοχού στα πλαίσια του «Βρετανία έχεις ταλέντο», μετά την εκτέλεση του Bring Me To Life της Evanescence που έκανε κοινό και κριτική επιτροπή να σηκωθεί και να την χειροκροτήσει.

Ενώ, ο συνήθως πολλά βαρύς Σάιμον Κάουλε της είπε -σύμφωνα με την Sun- «Έχεις φυσικό ταλέντο. Είναι το πιο εύκολο ναι που έχω πει στην καριέρα μου».

Σύμφωνα με το βιογραφικό της η Αλίκη γεννήθηκε στην Λευκωσία και από μικρή θεωρήθηκε παιδί θαύμα. Στα 18 της συνέχισε τις μουσικές της σπουδές στο Sheffield University στην Μεγάλη Βρετανία. Εκεί που, μετά το τέλος του πρώτου έτους, διαγνώσθηκε με εγκεφαλίτιδα.

Μετά την ανάρρωση της η Αλίκη αποφοίτησε από το Sheffield University με Bachelor of Music και συνέχισε τις σπουδές και την καριέρα της στην Νέα Υόρκη.

Πηγή: iefimerida.gr
Enhanced by Zemanta

To αηδιαστικό ριάλιτι για την Κέρκυρα ξεκινά νέα γυρίσματα στο νησί

Αγνοώντας τις έντονες αντιδράσεις του κοινού -και των τοπικών παραγόντων στην Κέρκυρα- οι υπεύθυνοι του Channel 4 αποφάσισαν να εγκρίνουν τα γυρίσματα και δεύτερης σεζόν για το ριάλιτι What Happens in Kavos.

«Έχουμε δημιουργήσει ένα σόου που είναι ταυτόχρονα ενδιαφέρον και κλασάτο». Αυτό δήλωσε -χωρίς ίχνος ειρωνείας ή αυτογνωσίας- ο υπεύθυνος της εταιρίας παραγωγής Dragonfly που είναι υπεύθυνη για το What Happens in Kavos.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του καναλιού η δεύτερη σεζόν, τα γυρίσματα της οποίας θα γίνουν αυτό το καλοκαίρι στην Κέρκυρα, θα προσπαθήσουν να εισχωρήσουν ακόμη πιο βαθιά στις ζωές των παραθεριστών και των υπαλλήλων του πανηδονιστικού αυτού resort.

Κάτι που προκαλεί εντύπωση καθώς στα τρια επεισόδια της πρώτης σεζόν το κοινό είχε την «χαρά» να απολαύσει ουροποσίες, σπασμένα πέη και μητέρες να κάνουν όργια μαζί με τις κόρες τους.

Η αλήθεια είναι ότι παρά το τσουνάμι κακής δημοσιότητας η συγκεκριμένη απόφαση ήταν κάτι πάνω από δεδομένη, από την στιγμή που τα πρώτα δυο επεισόδιο της σειράς συγκέντρωσαν το «ενδιαφέρον» 2,2 εκ. τηλεθεατών κατά μέσο όρο.
Enhanced by Zemanta

«Οι Ρωσίδες λατρεύουμε το χρήμα, ποτέ δεν μας είναι αρκετό», δηλώνει η Ιρίνα Σάικ

«Χυλόπιτα» στον Χιου Χέφνερ, το περιοδικό του οποίου χαρακτήρισε ως πολύ κιτς για εκείνη, έριξε η Ιρίνα Σάικ μέσα από τις σελίδες του Esquire για το οποίο φωτογραφήθηκε.

«Το Playboy μου προσέφερε ένα τόνο λεφτά πέρυσι. Αλλά του είπα όχι. Ποτέ δεν θα φωτογραφιζόμουν για το αυτό το περιοδικό. Είναι πολύ κιτς. Βλέπεις ναι μεν είμαι μοντέλο εσωρούχων, αλλά έχω κλάση. Και Οκ, μπορεί η Ναόμι Κάμπελ και η Κλόντια Σίφερ να φωτογραφήθηκαν για το Playboy, αλλά το έκαναν στο τέλος της καριέρας τους, και ήταν κλασάτο».

Αυτό δήλωσε η αγαπημένη του Κριστιάνο Ρονάλντο στο περιοδικό Esquire. Προσθέτοντας, ωστόσο, την ατάκα με νόημα - και αποδέκτη, προφανώς, τον Χιου Χέφνερ- «Οι Ρωσίδες αγαπάμε τα χρήματα. Και ποτέ δεν μπορούμε να έχουμε αρκετά. Ακόμη και όταν έχεις πολλά, χρειάζεσαι και άλλα».

Πηγή: | iefimerida.gr
Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...