Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε: «Αν είχα τα κότσια θα γινόμουν ιερέας»

Είναι ένας γνωστός τραγουδιστής που συχνά έρχεται στα φώτα της δημοσιότητας για τα επαγγελματικά του και την προσωπική του ζωή. 


Όταν ήταν μικρός ήθελε να γίνει ιερέας ή μουσικός.

Κωστόπουλος-Μπαλατσινού: Γιόρτασαν τα γενέθλια της κόρης τους με οικογενειακή έξοδο

Με μια οικογενειακή έξοδο στην Κηφισιά γιόρτασαν τα γενέθλια της κόρης τους, Αλεξάνδρας η Τζένη Μπαλατσινού και ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Νατάσα Θεοδωρίδου: «Δεν θα με δείτε ξανά με νυφικό»

Η Νατάσα Θεοδωρίδου αποκλείει με δηλώσεις της το ενδεχόμενο ενός ακόμα γάμου.


Η τραγουδίστρια μίλησε στο Down Town Κύπρου και αναφέρθηκε στον χωρισμό της από τον Ανδρέα Φουστάνο και στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου.

Γιώργος Χρανιώτης: «Δεν μπορώ να μην τραγουδάω! Μου αρέσει πολύ!»

Η μουσική και η μπάντα που παίζει, ο Γιώργος Χρανιώτης είναι τάση δημιουργίας; Είναι ελκυστικό το οικονομικό;


«Το οικονομικό, όχι! Έχουμε μια μπάντα, τους "Imitateyourmother", με αγγλόφωνο στίχο, που στα live μας έχει αποφέρει χρήματα, ώστε να έχουμε τους ενισχυτές μας και να παίρνουμε ένα καινούργιο μικρόφωνο! Στη μουσική, "έχουμε μπει μέσα". Αλλά

Κάτια Δανδουλάκη: «Είναι τόσο σπάνιο να ζήσεις έναν ολοκληρωτικό έρωτα»

Για τις ερωτικές σχέσεις και αν επιθυμεί να ζήσει και πάλι έναν μεγάλο έρωτα, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Κάτια Δανδουλάκη.


«Είμαι γεμάτη, αλλά δεν το αποκλείω. Δε λέω «δε θα το ήθελα ποτέ». Είναι τόσο σπάνιο να ζήσεις έναν ολοκληρωτικό έρωτα και όχι απλώς μια σχέση. Αναρωτιέμαι αν

The Voice: Δεύτερη συνεργάτης της Ασλανίδου, επαγγελματίας από το ’90. Πέρασε;

Δεύτερη συνεργάτης της Μελίνας Ασλανίδου με καριέρα στο τραγούδι την δεκαετία του ’90 πήγε στο The Voice. Πώς αντέδρασε η τραγουδίστρια; Την αναγνώρισε;

Λουκία Λαιμού: Aποκαλύπτει το πιο τρελό της όνειρο!

Η Λούκια Λαιμού αποκαλύπτει ότι το πιο τρελό της όνειρο είναι να κάνει καριέρα στην Αμερική και ο διαγωνισμός αυτός είναι σίγουρα ένα σημαντικό βήμα.


Διευκρινίζει όμως ότι: 

Η Άσπα Τσίνα 12 χρόνια μετά το «Fame story»: «Είχα βγει εκτός εαυτού. Ήταν άκυρο που είπα ότι…»

Όλοι θυμόμαστε τον ηρωικά καβγά μεταξύ δύο παικτριών του «Fame story 1» εκείνον της Φωτεινής με την Άσπα.


Καλεσμένη της εκπομπής «Η Γερμανού ξανάρχεται» η Άσπα Τσίνα δώδεκα χρόνια μετά δήλωσε ότι μετανιώνει για κάποια πράγματα που τότε είχε πει πάνω στα νεύρα της για τη συμπαίκτριά της.
 

Περρής: «Ζήτησα δημόσια συγνώμη στην Ρούλα γιατί την αγαπώ. Είναι δικός μου άνθρωπος»

Ο Βαγγέλης Περρής εξήγησε καλεσμένος της εκπομπής «Η Γερμανού ξανάρχεται» τον λόγο που ζήτησε δημόσια συγνώμη στην Ρούλα Κορομηλά.

Ζωή Λάσκαρη: «Κάποιοι άνθρωποι φτάνουν σε μια ηλικία που νιώθουν βαθιά ανάγκη να πούνε τις αλήθειες τους»

Είναι αυστηρή η Ζωή Λάσκαρη με τις κόρες της ή την εγγονή της, Ζένια;


«Με την αυστηρότητα δεν βγάζεις τίποτα. Μόνο με την κουβέντα, τη συνεννόηση, την αγάπη» τόνισε στο Hello. 


Ο Βλάσης της λείπει πολύ; 

"Το Κτελ" με το Νίκο Μουτσινά διασκέδασε στη Μελίνα Ασλανίδου!

Σύσσωμη η παρέα της θεατρικής παράστασης “Το Κτελ” βρέθηκε στο Tas Stage να απολαύσει από κοντά τη μοναδική φωνή και τα υπέροχα τραγούδια της Μελίνας Ασλανίδου.


Ο Νίκος Μουτσινάς παρέα με την Αθηνά Οικονομάκου, την Βασιλική Ανδρίτσου, την Τζένη Διαγούπη, την Φωτεινή Ντεμίρη και την Ματίνα Νικολάου διασκέδασαν το βράδυ της Παρασκευής με την Μελίνα Ασλανίδου που μάγεψε το κοινό για μια ακόμα φορά και χάρισε μια αξέχαστη βραδιά. Η παρέα του “Κτελ” δεν σταμάτησε λεπτό να τραγουδάει και να χειροκροτεί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η Βάνα Μπάρμπα "κατακεραύνωσε" τους Δημήτρη Μακαλιά-Λάμπρου Φίσφη για το "φέσι"

Η Βάνα Μπάρμπα μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για τους ηθοποιούς Δημήτρη Μακαλιά και Λάμπρο Φίσφη που είπαν σε συνέντευξή τους, ότι τους είχε αφήσει "τρελό φέσι" σε δουλειά που είχαν συνεργαστεί και δεν πληρώθηκαν ποτέ!


Η Βάνα Μπάρμπα τόνισε πως τους έκανε καλό, γιατί αυτό συνέβη έξι χρόνια πριν, όταν η κρίση δεν είχε ξεσπάσει και τους έβαλε στο σημερινό καθεστώς που συχνά συμβαίνει να μην πληρωθεί κάποιος για την δουλειά του. 

ΒΙΝΤΕΟ-Ρουβάς: "Η υποκριτική είναι αγάπη μου μεγάλη από μικρό παιδί"


Ο Σάκης Ρουβάς μίλησε για τη νέα ταινία που ετοιμάζει και για τα παιδικά του χρόνια.


"Η υποκριτική είναι αγάπη μου μεγάλη από μικρό παιδί. Οι γονείς μου έπαιζαν θέατρο και θυμάμαι τον εαυτό μου από μικρό παιδί να είμαι στα θέατρα και στη σκηνή".

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή "To Πρωινό":

ΒΙΝΤΕΟ-Η πιο δύσκολη συνεργασία του Αγγέλου


"Έχει υπάρξει συνεργασία που έχω περάσει πολύ δύσκολα" αποκάλυψε ο ηθοποιός Αργύρης Αγγέλου στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά και τόνισε μάλιστα ότι την σκέφτεται αυτή την συνεργασία και του κόβεται η αναπνοή. 


Δείτε το βίντεο από την εκπομπή "To Πρωινό":

ΒΙΝΤΕΟ - Ο Αϊβάζης αποκαλύπτει την αλήθεια για τον γάμο του με την Κορινθίου

«Ανέβηκα στο Άγιο Όρος με πάρα πολύ θυμό, άγχος, νεύρα και...»


Στο Πρωινό του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ο Γιάννης Αϊβάζης.

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

VIDEO - Η κόρη του ''βασιλιά'' της κομπόστας πρωταθλήτρια στους λάτιν χορούς!

Ένα κορίτσι όμορφο και μορφωμένο από την ελληνική περιφέρεια και συγκεκριμένα την Λάρισα. Η Ιωάννα- Αλεξάνδρα Σαίτη είναι πρωταθλήτρια Ελλάδας στους λάτιν χορούς. Κατάγεται όμως και από μία εύπορη οικογένεια και για την ακρίβεια είναι η κόρη του “βασιλιά” της κομπόστας. Η οικογενειακή επιχείρηση εξάγει κομπόστες σε όλο τον κόσμο. 

"The Voice'': Δεν την επέλεξαν για το ύψος της, αλλά για την υπέροχη φωνή της!

Ενθουσιάστηκε με την Μαριάννα η Μελίνα Ασλανίδου!


 Η 23χρονή Μαριάννα Ροζαλίν Μέρκελ μετά από έντονη παρότρυνση των δικών της, αποφάσισε να δώσει μια ακόμα ευκαιρία στο όνειρο της και να ανέβει στη σκηνή του "The Voice''.  

Με ελαφρύ εγκεφαλικό επεισόδιο ο Αλέξανδρος Ρήγας

Στη Γενική κλινική Euromedica της Θεσσαλονίκης νοσηλεύτηκε ο Αλέξανδρος Ρήγας, σύμφωνα με άνθρωπο από το κοντινό του περιβάλλον, έπειτα από ελαφρύ εγκεφαλικό επεισόδιο που έπαθε πριν λίγες μέρες. 

Η showbiz βρήκε το δικό της "σπίτι" στη διασκέδαση!

Το αδιαχώρητο γίνεται σε κάθε live εμφάνιση του Δημήτρη Κοντολάζου, του Πέτρου Ίμβριου και της Ευδοκίας στα «ΣΠΙΤΑΚΙΑ» στο Γκάζι. 


Οι τρεις λαϊκοί τραγουδιστές έχουν καταφέρει να μετατρέψουν τον όμορφο και ζεστό χώρο στο απόλυτο στέκι διασκέδασης της ελληνικής showbiz και όχι μόνο. 

VIDEO - Μαρία Εγγλέζου: Η σύζυγος του Μιχάλη Ιατρόπουλου στο The Voice

«Ο Μιχάλης με στηρίζει και είναι πάντα δίπλα μου» τόνισε η Μαρία Εγγλέζου για την συμμετοχή της στο The Voice και την στήριξη του άντρα της.


Η Μαρία είναι επαγγελματίας τραγουδίστρια και είναι το επάγγελμά της αυτό. 

Η Βανδή καταθέτει μήνυση στον Σφακιανάκη για συκοφαντική δυσφήμιση;

Η κόντρα ανάμεσα σε Νότη και Δέσποινα μεγαλώνει… αφορμή η εμφάνισή του στο ΟΛΑ ΤΡΕΛΑ. 


Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και στη Βανδή , διακριτικά μεν, πετώντας όμως μεγάλη σπόντα… όταν ρωτήθηκε για την αντίδρασή του μετά την αποχώρησή της από το σχήμα, είπε: «Η κυρία Βανδή είναι ανοιχτή γενικά και σε πολλούς τομείς» αφήνοντας να εννοηθεί οικονομικούς τομείς.

Η απάντηση του Γ. Θεοφάνους για το σάλο που έχει προκληθεί στην Κύπρο με την συναυλία του

Την δική του οπτική για την πρόταση που κατέθεσε στην κυπριακή Βουλή, όσον αφορά τις συναυλίες για τα 40 χρόνια από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο, έδωσε ο Γιώργος Θεοφάνους.

O γνωστός συνθέτης φέρεται να ζήτησε για τις συναυλίες αυτές 400.000 ευρώ, προκαλώντας τεράστιο κύμα αντιδράσεων στο νησί.

Στην επιστολή του ο Γιώργος Θεοφάνους αναφέρει:

Αλέξης Γεωργούλης: «ναι, έχω δοκιμάσει ναρκωτικά»

Το ότι έχει δοκιμάσει ναρκωτικά παραδέχεται ο Αλέξης Γεωργούλης, που αποκαλύπτει «πινελιές» από όσα έχει κάνει στον έρωτα, τις γυναίκες και το σεξ!

«Ναι, έχω δοκιμάσει ναρκωτικά, αλλά δεν κόλλησα. Δεν έπεσα στο παραμύθι τους, γιατί όντως σου πουλάνε ένα παραμύθι. Τα δοκίμασα από περιέργεια αλλά δεν κύλησα, ευτυχώς», παραδέχεται ο γοητευτικός ηθοποιός.

Όλη η αλήθεια για την υγεία του Γιώργου Μαρίνου

Σε επέμβαση αγγειοπλαστικής (μπαλονάκι) υποβλήθηκε το πρωί της Τρίτης ο Γιώργος Μαρίνος, μετά τις έντονες ενοχλήσεις που ένιωσε στην καρδιά του.

 
Οι θεράποντες ιατροί του έκριναν ότι πρέπει να υποβληθεί στη συγκεκριμένη επέμβαση μετά την εξέταση στεφανιογραφίας που έκανε και έδειχνε ότι  είχε μια βουλωμένη αρτηρία που του προκαλούσε τα προβλήματα.

Το πιο παθιασμένο φιλί της Μαρίας Κορινθίου με το Γιάννη Αϊβάζη

Έκανε πάλι άνω-κάτω το Instagram η Μαρία Κορινθίου.Αυτή τη φορά,όμως δεν θα την απολαύσουμε , όπως την έχουμε συνηθίσει μόνη της σε σέξι πόζες, που ανεβάζουν στα ύψη τη θερμοκρασία και κόβουν την ανάσα του ανδρικού πληθυσμού, αλλά παρέα με το σύντροφό της Γιάννη Αϊβάζη σε τρυφερές στιγμές. 

Η Κατερίνα Στικούδη με γουναρικό και σκουλαρίκι ετοιμάζεται να δαγκώσει ένα λουκάνικο [εικόνα]

Η Κατερίνα Στικούδη είχε πάει στο χθεσινό πάρτι του Dancing With The Stars και όταν έφυγε από εκεί πήγε για την καθιερωμένη συνήθεια των ξενύχτηδων, το βρώμικο. Επέλεξε όμως λάθος ντύσιμο και το διακινδύνευσε να λερωθεί.

Όταν η Αννίτα συναντά τον Χάρη Ρώμα

Σε μια τηλεόραση… εκτός ορίων η Αννίτα συναντά τα… επείγοντα περιστατικά του Σαββατοκύριακου σε ένα group therapy για τα μικρά και τα μεγάλα της ζωής!


Η εκπομπή «Αννίτα SOS» έρχεται στoν Alpha για να ανοίξει γραμμή επικοινωνίας, να δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα, να αναζητήσει δρόμους σε αδιέξοδα, να φέρει κοντά ανθρώπους που εκπέμπουν  στην ίδια συχνότητα και να εστιάσει στην  αισιόδοξη πλευρά της ζωής.

«Stars System»: Πως θα εξελιχθούν οι σχέσεις μέσα στην καινούργια χρονιά;

Ο δρόμος για τα αστέρια ξεκινάει από εδώ! 


Ζώδια, πλανήτες, εκλείψεις, συναστρίες… Τι κρύβουν; Τι μας επιφυλάσσουν; Πως μας επηρεάζουν;


Η Άση Μπήλιου έχει τις απαντήσεις και τις μοιράζεται μαζί μας, για έβδομη χρονιά, μέσα από τον Alpha. 

Το μήνυμα του Βοσκόπουλου στην Τζένη Βάνου


"Το αγόρι σου σε αποχαιρετά με μεγάλη θλίψη, κορίτσι μου" αυτό είναι το τελευταίο μήνυμα του Τόλη Βοσκόπουλου στη Τζένη Βάνου μέσω ενός στεφανιού που έστειλε στο νεκροταφείο της Νέας Σμύρνης.

Δες τους (πολύ) όμορφους γιούς του Γρηγόρη Βαλτινού

Ο Γρηγόρης Βαλτινός ποζάρει ευτυχισμένος ανάμεσα στους δύο πολύ όμορφους γιούς του, οι οποίοι συνόδευσαν τον διάσημο μπαμπά τους στην παράσταση «Η Μαρινέλλα συναντάει την Βέμπο» στο Θέατρο Badminton.

Σταύρος Ξαρχάκος: Έρωτας με διαφορά 35 χρόνων!

Ο γνωστός συνθέτης Σταύρος Ξαρχάκος βρήκε και πάλι τη μούσα του, αυτή τη φορά στο πρόσωπο όμορφης και ταλαντούχας τραγουδίστριας.


Η Ηρώ Σαϊα σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού Ciao είναι η νέα αγαπημένη του γνωστού συνθέτη, και που αποτελεί πλέον κοινό μυστικό, αφού, από το 2012 έχει δημιουργηθεί ένα ρομαντικό ειδύλλιο ανάμεσα τους. 

Η συγκίνηση του Σάκη Ρουβά και η αποκάλυψη για το τρίτο του παιδί

Ο Σάκης Ρουβάς βρέθηκε στην Κύπρο για τα βραβεία «Άντρες της χρονιάς»! Ο τραγουδιστής μάλιστα εκτός από τα τραγούδια που ερμήνευσε, βραβεύτηκε κιόλας ως ο "Άντρας που μας ενέπνευσε".

Βαλαβανίδης: «Ήταν σοβαρή εγχείρηση στον προστάτη, πέρασα μεγάλη φουρτούνα και τρόμαξα»

Ο Χρήστος Βαλαβανίδης έκανε τον «Άγιο Πετρο» σε διαφήμιση για γνωστή εταιρεία κινητής τηλεφωνίας.


Ο ηθοποιός είχε πει το «ναι», ενώ μετά μπήκε στο νοσοκομείο για επέμβαση. «Ήταν λίγο θρίλερ. 

VIDEO - Αθερίδης: «Πιστεύω ότι οι άντρες που είναι bi- sexual είναι καλύτεροι εραστές από τους straight»

«Δεν τους νοιάζει...Δεν δίνουν εξετάσεις »


Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης βρέθηκε σήμερα ο Θοδωρής Αθερίδης! Ο γνωστός ηθοποιός συμμετείχε στην έρευνα που παρουσίασε στην μεσημεριανή παρέα ο Γρηγόρης Γκουντάρας με θέμα, "Τι θέλει ο άντρας στο σεξ''

Ο Αλμπάνης μιλάει για την φημολογούμενη σχέση του με την Νομικού: «Είμαι σε μια φάση της ζωής μου που...» (Video)

Στο «Πρωινό mου» ήταν καλεσμένος ο Αντίνοος Αλμπάνης και μεταξύ άλλων κλήθηκε να απαντήσει στις φήμες που τον θέλουν ζευγάρι με την Δούκισσα Νομικού. 

Ο όμορφος και ταλαντούχος ηθοποιός, αναφέρθηκε στο θέμα και δήλωσε ότι…


Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Λουκία Λαιμού: Δεν είμαι κακομαθημένο σκατόπαιδο κόρη εφοπλιστή

Οι γονείς της και ο αδερφός της ήταν πάντα στο πλευρό της και στήριζαν τις επιλογές της, από το ευρύτερο οικογενειακό περιβάλλον, όμως, υπήρξαν αντιδράσεις, επειδή αποφάσισε να ασχοληθεί με τον καλλιτεχνικό χώρο και να γίνει ηθοποιός, η κόρη του εφοπλιστή Μάρκου Λαιμού, Λουκία.


«Κάποιοι μου είπαν: "Πού πας, παιδί μου; Ντροπιάζει την οικογένεια!" Λες κι έμαθαν ότι πάω και κάνω σόου σε στριπτιζάδικα! Δεν υπήρξαν, όμως, αντιδράσεις μόνο από το κοντινό μου περιβάλλον, αλλά και από κόσμο που δεν με γνώριζε.

«Στην υγειά μας ρε παιδιά»: Αφιέρωμα στον Στέλιο Καζαντζίδη

Μια ιστορία που αξίζει να την ακούσει κανείς, μια ανάμνηση που έχει τη μυρωδιά του χθες, μια κουβέντα που ανοίγει παράθυρο στο μέλλον. Πάντα υπάρχει αφορμή για να συναντηθούν οι παρέες, να υψώσουν το ποτήρι τους και να πουν: «Στην υγειά μας ρε παιδιά».


Tο Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014, στις 21:00, η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» και ο Σπύρος Παπαδόπουλος μας παρουσιάζουν ένα αφιέρωμα στον Στέλιο Καζαντζίδη, έναν από τους σημαντικότερους Έλληνες λαϊκούς τραγουδιστές. 

Ελληνίδα τραγουδίστρια αποκαλύπτει: «Με έχει ερωτευτεί γυναίκα. Προσπάθησε να με φιλήσει...»

Γνωστή τραγουδίστρια δεν διστάζει σε συνέντευξή της μεταξύ άλλων να αποκαλύψει ότι συνάδερφός της γυναίκα την είχε ερωτευτεί τόσο που της έστελνε γράμματα σκοπεύει να εκδώσει και βιβλίο.


Τραγουδά επί δέκα συνεχή χρόνια. Ποιο είναι το πιο τρελό πράγμα που της έχει συμβεί στη δουλειά;

Έλενα Παπαρίζου: Στιγμιότυπα από τη ζωή της που έχουν «γράψει» μέσα της

Στις 31 Ιανουαρίου η Έλενα Παπαρίζου γιόρτασε τα 32α γενέθλια της.

Διάλεξε στιγμιότυπα από τη ζωή της που έχουν «γράψει» μέσα της: 

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη μέρα που οι γονείς μου έπρεπε να ,φύγουν από την Ελλάδα και να με αφήσουν εδώ γιατί ήμουν πολύ άρρωστη. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη μέρα που η γιαγιά μου με είδε με τσιγάρο - βέβαια δεν με μαρτύρησε ποτέ. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη μέρα που γεννήθηκε ο

«Πρέσβειρα» ελληνικού τουρισμού η Δέσποινα Βανδή [εικόνα]

Η Δέσποινα Βανδή είναι μία από τις πιο καταξιωμένες Ελληνίδες τραγουδίστριας της εποχής της με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό της και πάρα πολλούς φαν σε όλο τον κόσμο. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook επικοινωνεί καθημερινά μαζί τους και απαντάει σε κάθε ερώτηση τους με άμεσο και φιλικό τρόπο. 

Η Ιρίνα Σάικ έμεινε γυμνόστηθη για τα Special Olympics [εικόνα]

To σέξι μοντέλο κόλασε και πάλι το Instagram.


Με καπελάκι της Ρωσίας και μαγιό των Special Olympics εμφανίστηκε στη φωτογραφία η Ιρίνα Σάικ.

Συντετριμμένος ο γιος της Τζένης Βάνου μιλά για τις τελευταίες της στιγμές

Ο γιος της Τζένης Βάνου με τρεμάμενη φωνή μίλησε για τη μητέρα του και τις τελευταίες της στιγμές στο νοσοκομείο.


Ο γιος της τραγουδίστριας είπε στην εκπομπή «Μελέτησέ το» λίγα δευτερόλεπτα πριν «φύγει» από τη ζωή, άνοιξε τα μάτια της κοίταξε τα δυο παιδιά της και... πέθανε. 

Τίτλοι τέλους για Εύα Μέντες και Ράιαν Γκόσλινγκ – «Η Εύα διάλεξε τη φήμη από την οικογένεια»

Όταν πρωτογνωρίστηκαν δεν μπορούσαν να κάνουν ο ένας μακριά από τον άλλο, αλλά φαίνεται πως όλα αλλάζουν.


Σύμφωνα με πηγές του InTouch το διάσημο ζεύγος έχει χωρίσει από τα Χριστούγεννα και έχουν ήδη σκοπό να γνωρίσουν νέους συντρόφους.

Η ωραιότερη Ελληνίδα είναι και πάλι ελεύθερη

Και οι πιο μεγάλοι έρωτες κάποια στιγμή φτάνουν στο τέλος τους.


Αυτό φαίνεται ότι συνέβη και ανάμεσα στην κούκλα του ελληνικού modeling Ισμήνη Νταφοπούλου και τον βολεϊμπολίστα του Παμβοχαϊκού και πρωταθλητή του beach volley Παύλο Κουζούνη. 

Βουτσάς, Ελευθερίου και Θεοφάνους στο Ένσκυλον Εντέχνως

Στη μουσική σκηνή Tas Stage βρέθηκε ο αγαπημένος Κώστας Βουτσάς με τη συνοδό του όπου πήγαν να απολαύσουν τη μουσική σατυρική παράσταση "ΕΝΣΚΥΛΟΝ ΕΝΤΕΧΝΩΣ" με τη Ματθίλδη Μαγγίρα, τον Κρατερό Κατσούλη, τον Γιάννη Αγγελάκη και τον Προκόπη Πολίτη. 


Λίγα τραπέζια πιο δίπλα διασκέδαζε και ο Γιώργος Θεοφάνους με τη σύζυγό του Βίλλυ και την παρέα τους. Τα 2 ζευγάτια δεν σταμάτησαν λεπτό να  γελούν και να χειροκροτούν ενώ απόλαυσαν το πρόγραμμα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Νίνα Λοτσάρη: «Είχα λεφτά, ψώνιζα, δεν είχα, δεν ψώνιζα»

Έχει επηρεαστεί από την κρίση η Νίνα Λοτσάρη;


«Όταν έβγαιναν τα λεφτά με τη σέσουλα, ακόμα και τότε, δεν ανοίχτηκα ποτέ. Δεν πήρα δάνεια. Είχα λεφτά, ψώνιζα, δεν είχα, δεν ψώνιζα. Οπότε δεν έχω τέτοια άγχη.

Θέμης Γεωργαντάς: «Έλεος πια με τους έντεχνους που αντιμετωπίζουν όλους τους υπόλοιπους καλλιτέχνες σαν μιάσματα»

O Θέμης Γεωργαντάς χρίστηκε... «V-Reporter»! Τι θα δούμε από εκείνον;


«Θα δείτε όλα τα παρασκήνια του «Voice», θα δείτε συνεντεύξεις, θα με δείτε στα live όπου θα βρίσκομαι σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο με όλους τους παίκτες. Γενικώς, ο «V-Reporter» αναλαμβάνει μια 24ωρη καταγραφή όλου του παιχνιδιού...» τόνισε στο TV Έθνος Πώς του φάνηκε ο συνδυασμός της επιτροπής; 

Γιατί έβαλαν τα κλάματα Αλεξίου – Τσανακλίδου;

Για την συνεργασία τους, τη πάντα γεμάτη μουσική τους σκηνή αλλά και τον λόγο που έβαλαν τα κλάματα την ώρα της πρόβας, μίλησαν σε κοινή τους συνέντευξη η Χαρούλα Αλεξίου και η Τάνια Τσανακλίδου.


Πότε θεωρείτε επιτυχημένο ένα πρόγραμμα που κάνετε; Όταν τιγκάρει το μαγαζί ή όταν εσείς περνάτε καλά πάνω στη σκηνή;

Η οργή του Φραγκούλη! Σε ποιον τα χώνει στο facebook!

Σε ποιον τα έχωσε ο Μάριος Φραγκούλης μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook;

Ο Μάριος Φραγκούλης είδε την δημοσίευση του gossip-tv.gr, όπου ο Λεωνίδας Καβάκος μιλούσε για την καριέρα του, τα talent shows στην Ελλάδα αλλά και τον Μάριο Φραγκούλη. Ο Έλληνας βιολιστής δήλωσε: «Απ' όσο γνωρίζω ο Μάριος Φραγκούλης δεν τραγουδά κλασσική μουσική».

Η «Τασούλα» βρήκε τον… «Κίτσο» της! Φιλιότανε δημόσια και με πολύ πάθος

Θυμάστε την διαφήμιση μεγάλης εταιρίας κινητής τηλεφωνίας με πρωταγωνιστές την Τασούλα και τον Κίτσο;


Ε, λοιπόν, η ηθοποιός που ενσάρκωνε την Τασούλα, η Μαρία Διακοπαναγιώτου, βρήκε τον έρωτα στα μάτια ενός γοητευτικού άντρα. 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...