Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Δ. Μερκούρη: Ξαφνικός έρωτας με γνωστό δημοσιογράφο!


Η Real life αποκαλύπτει το νέο - μεγάλο - έρωτα της Ελληνίδας καλλονής, με πασίγνωστο δημοσιογράφο, ειδύλλιο που την οδήγησε στην απόφαση να εγκαταλείψει την Ιταλία και να εγκατασταθεί μόνιμα στην Αθήνα...


Βαξεβάνης-Μερκούρη: Νέο ειδύλλιο στην πόλη! 

Η Δωροθέα και ο Κώστας είναι μαζί. Η Ελληνίδα καλλονή αποφάσισε να φύγει από την Ιταλία και να εγκατασταθεί μόνιμα στην Αθήνα. Ο γνωστός δημοσιογράφος και η όμορφη ηθοποιός είναι ζευγάρι εδώ και τρεις μήνες, αλλά κρατούσαν κρυφή τη σχέση τους.

Ο Βαξεβάνης είναι ο πρώην της Πόπης Τσαπανίδου....

H Αθηνά Οικονομάκου στο Stars System! και το πέρασμα των πλανητών από τον Ταύρο στους Διδύμους


Την Κυριακή 12 Μαΐου, στις 14:15, η Άση Μπήλιου αναλύει αστρολογικά το πέρασμα των πλανητών από τον Ταύρο στους Διδύμους. Πώς θα μας επηρεάσει και σε ποιους τομείς; Ποιοι θα ευνοηθούν, σε θέματα σπουδών, από την είσοδο του Ερμή στους Διδύμους;

Επίσης, ο αστρολόγος Θανάσης  Ματσώτας μας μιλά για τις αστρολογικές επιρροές την περίοδο των πανελληνίων εξετάσεων. Τι προβλέπει για κάθε ζώδιο;

Τέλος, καλεσμένη αυτή την εβδομάδα η Αθηνά Οικονομάκου. Τι φανερώνει το ωροσκόπιο της για τον χαρακτήρα της;

Για να γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου, Stars System!

Το άγνωστο δράμα που έκρυβε η Φαίη Σκορδά!


Μία αποκάλυψη γίνεται σήμερα για το δράμα που ήξερε μέχρι πρότινος να κρύβει πολύ καλά η Φαίη Σκορδά, αλλά και φύλακας άγγελός της, όπως αποδείχτηκε, Γιώργος Λιάγκας.

Σύμφωνα με τη News, παραλίγο η κατάσταση που βίωσε στο παρελθόν η παρουσιάστρια να βγει εκτός ελέγχου αλλά με τη βοήθεια των οικείων της και κυρίως του Γιώργου, κατάφερε να αποτρέψει.

Η Φαίη, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, όταν έφερε στον κόσμο τον γιο της Γιάννη, πέρασε επιλόχεια κατάθλιψη.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ: «Ο Γιώργος τής στάθηκε σαν πραγματικός σύζυγος. Είναι ο άνθρωπός του, άλλωστε και δεν θα μπορούσε να αφήσει τη γυναίκα του ανυπεράσπιστη μπροστά στον εφιάλτη της επιλόχειας κατάθλιψης. Δεν την άφησε ούτε λεπτό από τα μάτια του. Ήξερε τι περνούσε η σύζυγός του».

Οι ειδικές δυνάμεις εισέβαλαν στο σπίτι της Κλοέ Καρντάσιαν

Με τα όπλα προτεταμένα εισέβαλαν οι ειδικές δυνάμεις (SWAT) στο σπίτι που μένει η αδελφή της Κιμ Καρντάσιαν Κλοέ με το σύζυγό της Λαμάρ Οντόμ μετά από πληροφορίες ότι ο τελευταίος πυροβολήθηκε.

Ο άνθρωπος που έκανε το τηλεφώνημα στην αστυνομία δήλωσε ότι άκουσε τον Οντόμ να καυγαδίζει με ένα φίλο του και στη συνέχεια άκουσε πυροβολισμό και φωνές.

Η αντίδραση της αστυνομίας ήταν άμεση και ομάδα των ειδικών δυνάμεων εισέβαλε στο σπίτι, για να αντικρίσουν το έκπληκτο ζευγάρι και να διαπιστώσουν ότι επρόκειτο περί φάρσας.

Παρόμοιες φάρσες έχουν αναστατώσει τα σπίτια των σελέμπριτι τους τελευταίους μήνες και φαίνεται πως πρόκειται για την ίδια ομάδα φαρσέρ που έστειλαν την αστυνομία στο σπίτι του Μάτζικ Τζόνσον, του Κλιντ Ίστγουντ, αλλά και της Ριάνα και του Κρις Μπράουν.

Η Πόπη Τσαπανίδου φεύγει από τον ΣΚΑΪ;

Το πρόσωπό της έχει συνδεθεί με την πρωινή ζώνη της τηλεόρασης, τόσο στη ΝΕΤ, όπου έδωσε δυναμική στη συγκεκριμένη ζώνη, όσο και στον ΣΚΑΪ όπου τη δημιούργησε από το μηδέν.
Η Πόπη Τσαπανίδου καθιερώθηκε ως μια από τις αξιοπρεπείς παρουσίες της ελληνικής τηλεοπτικής δημοσιογραφίας, το τελευταίο διάστημα ωστόσο έχει γίνει συχνά στόχος κριτικής μέσω των social media, για το ύφος που ενστερνίζεται στις εκπομπές της.

Στα social media άλλωστε είχε “επενδύσει” και η ίδια, κυρίως μέσω του Twitter, για να καθιερώσει μια σχέση αμφίδρομης επικοινωνίας με το τηλεοπτικό κοινό, εσχάτως ωστόσο δέχεται αρνητικά σχόλια για επιλογές της, όπως την προβολή συγκεκριμένων “συστημικών” μέσων, ενώ στο παρελθόν είχε διακριθεί για τη διάθεσή της να δίνει βήμα και να προβάλλει πρωτοβουλίες “εκτός συστήματος”.

Όλα αυτά συμβαίνουν την ώρα που ακόμη βρίσκεται στον αέρα το μέλλον της στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, καθώς όπως αναφέρει σήμερα η εφημερίδα “Παραπολιτικά”, δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό της, και πληροφορίες την εμφανίζουν να βρίσκεται στο στόχαστρο άλλων καναλιών.

Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Μανωλίδου: Είναι η πρώτη φορά που θέλω πραγματικά να κάνω ένα μωρό


Η Ευγενία Μανωλίδου εμφανίστηκε στο Πρωινό Mou και μίλησε για την οικογένειά της, ενώ έδωσε τέλος στην πολυσυζητημένη κόντρα της με τον Γιώργο Λιάγκα. 

Η γνωστή παρουσιάστρια και μουσικός δήλωσε έτοιμη για ένα ακόμη μωρό: “Έχω τρία παιδιά προς το παρόν. Θα ήθελα ένα ακόμα παιδί. Το σκεφτόμαστε σοβαρά. Στην αρχή το ήθελε ο Άδωνις πιο πολύ, αλλά τώρα έχω ψηθεί κι εγώ. Είναι η πρώτη μου φορά που πραγματικά θέλω να κάνω ένα μωρό. Τα υπόλοιπα παιδιά προκύψανε, ενώ τώρα θέλω να κάνω ένα μωρό για μένα – ούτε για τον Άδωνι, ούτε για τα παιδιά. Θέλω μωρό!”.

Όσο για τα αιχμηρά σχόλια που είχε κάνει ο Γιώργος Λιάγκας για εκείνη στο παρελθόν, η ίδια του απάντησε ευθέως λέγοντας: “Δεν κρατάω κακία. Έχω ακούσει πολλά πράγματα από πολύ κόσμο. Ξέρω, όμως, πως δεν απευθύνονταν σε εμένα προσωπικά, αλλά στην τηλεοπτική εικόνα μου. Πολλές φορές η τηλεοπτική εικόνα που έχουμε, ειδικά όταν κάνεις ένα show ή ένα παιχνίδι, είναι πολύ διαφορετική από την πραγματική”.

BINTEO - Μούσκεμα τα έκανε ο Νέζος!

Μούσκεμα τα έκανε σήμερα ο Χρήστος Νέζος στη λίμνη της Καστοριάς.

Η συνέντευξη της Ολυμπιονίκη της Κωπηλασίας Χριστίνας Γιαζιτζίδου κατέληξε στο νερό.

Ξεκινώντας με τις ομορφιές της Καστοριάς, πέρασε στο κανό, και μαζί με την Ολυμπιονίκη του Λονδίνου, κατέληξε μέσα στη λίμνη, σε μια μοναδική προσπάθεια να ασκήσει το άθλημα...

Τους τρέλανε ο Αγάθωνας: ντύθηκε... Πίπη Φακιδομύτη!

Στους ρυθμούς του μπαγλαμά χορεύει το Μάλμε, με τον Αγάθωνα και τους Koza Mostra να έχουν τρελάνει τους πάντες με το κέφι και την θετική τους ενέργεια! Μάλιστα, ο ρεμπέτης δεν δίστασε να ντυθεί... Πίπη Φακιδομύτη!
 
Κόκκινη περούκα με αφέλειες και κοτσιδάκια, όπως η παιδική ηρωίδα, φόρεσε ο Αγάθωνας και επιλογή του μόνο τυχαία δεν ήταν! Βλέπεις, η Πίπη Φακιδομύτη είναι έργο της Σουηδέζας συγγραφέως Άστριντ Λίντγκρεν, οπότε τους... τίμησε δεόντως τους διοργανωτές ο ρεμπέτης. Εκτός, βέβαια, κι αν εσένα σου θυμίζει τον Οβελίξ...!

Koza Mostra και Αγάθωνας το διασκεδάζουν από τις πρόβες, μέχρι τις συνεντεύξεις, ενώ το πρόγραμμα της Παρασκευής είχε «άραγμα» και προετοιμασία στο ξενοδοχείο όπου διαμένει η ελληνική αποστολή.

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, η δεύτερη πρόβα του «Alcohol Is Free» θα γίνει το απόγευμα του Σαββάτου και θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου, ενώ, μία ημέρα πριν τον ημιτελικό (την Πέμπτη που μας έρχεται), θα γίνει η πρώτη πρόβα τζενεράλε.

Πληροφορίες αναφέρουν πως Koza Mostra και Αγάθωνας θα εμφανιστούν με total black look και φούστες με λευκές λεπτομέρειες που δεν θα είναι καρό, σαν αυτές που φόρεσαν στον ελληνικό τελικό!

Στο μεταξύ, τα προγνωστικά μας ανέβασαν πέντε θέσεις και θεωρούν την Ελλάδα 11η στις πιθανότητες να κερδίσει τον διαγωνισμό, ενώ το τραγούδι μας είναι από τα φαβορί του β’ ημιτελικού.

Πέτρος Φιλιππίδης: «Ήταν εξωπραγματικό να έχουμε 45 σήριαλ την εβδομάδα»

Ο Πέτρος Φιλιππίδης σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για την μεγάλη κρίση που υπάρχει στην τηλεόραση, ενώ εξέφρασε και την αισιοδοξία του ότι όλα αυτά θα περάσουν.

«Είναι απόρροια της γενικότερης κρίσης, αλλά για μένα δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό. Πιθανότατα η τηλεόραση να μην άντεχε τόσα πολλά πράγματα που γίνονταν μέχρι τώρα. Θεωρώ πως μετά το πέρας της κάμψης θα συνεχίσουν στα σωστά τους μεγέθη αυτή τη φορά. Για παράδειγμα, κάποτε είχαμε φτάσει να έχουμε 40-45 σίριαλ την εβδομάδα! Αυτό είναι ένα εξωπραγματικό νούμερο για τα ελληνικά δεδομένα και το κοινό. Η τηλεοπτική «οικονομία» φαίνεται πως δεν μπορούσε να τα σηκώσει, όπως συνέβη και σε πολλούς άλλους τομείς της χώρας μας. Αποτέλεσε όλη αυτή η υπερβολή ένα κομμάτι της κρίσης» δήλωσε στην εφημερίδα News.

Τέλος, εξομολογήθηκε τι έχει στο μυαλό του τηλεοπτικά για το άμεσο μέλλον: «Πάντα ψάχνω, σχεδιάζω, αλλά και ακούω, μα από την άλλη, δεν αποφασίζω πάντοτε μόνος μου. Είμαι πάντα ανοιχτός σε προτάσεις και συζητήσιμος, αλλά πια δεν γίνονται εύκολα δουλειές.»

Η Αγγελική Ηλιάδη και τα τατουάζ της

Την αγάπη της για τα τατουάζ εξέφρασε για ακόμα μια φορά η Αγγελική Ηλιάδη μέσα από τη νέα της φωτογράφηση για το περιοδικό Inked.

Μάλιστα, η τραγουδίστρια έδειξε και τα τελευταία της… αποκτήματα, ενώ εξήγησε και τι σημαίνει το καθένα για εκείνη. 

«Το πρώτο μου tattoo ήταν ένας ήλιος και ένα φεγγάρι στην πλάτη. Το “χτύπησα” όταν ήμουν 18 χρόνων στον Jimmy, στην Πλάκα. Το έκανα κρυφά από τους δικούς μου. Είχα δει την ξαδέρφη μου που είχε ήδη tattoo και τρελάθηκα», δήλωσε η Αγγελική.

Άτακτος ερωτικά ο «Σουλεϊμάν»

Μεγάλος σάλος έχει προκληθεί τον τελευταίο καιρό στην Τουρκία από τον χωρισμό του Χαλίτ Εργκέντζ και της Μπεργκιουζάρ Κορέλ.

Πρόκειται για ένα από τα πιο γνωστά και πιο αγαπημένα ζευγάρια της τουρκικής showbiz, η χάρη του οποίου κατάφερε να φτάσει μέχρι και στην… Ελλάδα .

 Ο «Σουλεϊμάν» φαίνεται πως έχει πάρει το ρόλο του στα σοβαρά μιας και δεν του φτάνει μια γυναίκα, συνήθισε με το χαρέμι του στα γυρίσματα και είπε να το δοκιμάσει και στην προσωπική του ζωή . Ο γάμος του κρέμεται από μια κλώστη και όπως όλα δείχνουν δεν θα σωθεί μιας και ο ηθοποιός είναι επιρρεπείς στις απιστίες… Αυτή τη φορά πέτρα του σκανδάλου είναι μια εντυπωσιακή μελαχρινή η οποία έκλεψε τη καρδιά του ηθοποιού και ράγισε της συζύγου του.

Η Μπεργκιουζάρ, έγινε έξαλλη καθώς ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και αποφάσισε να τον αφήσει οριστικά.

Δείτε την Αννίτα Πάνια σε ρόλο κουμπάρας


O μαέστρος Βαγγέλης Νινίκας, που είναι στενός συνεργάτης της Αννίτας Πάνια, για πολλά χρόνια, παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Λία Γάκη και κουμπάρα έγινε η Αννίτα.




Το μεσημέρι της Πέμπτης, το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο Χαλανδρίου και ο φωτογραφικός φακός ήταν εκεί. Δείτε φωτογραφίες από το γάμο του ζευγαριού

Η Νικολούλη με έκτακτη εκπομπή δίνει λύση σε ένα μεγάλο μυστήριο

Το Φως στο Τούνελ υπόσχεται να καθηλώσει για άλλη μια φορά τους λάτρεις της έρευνας και του μυστηρίου. Την Παρασκευή 10 Μαΐου, σε μία έκτακτη εκπομπή, θα αποκαλυφθούν συγκλονιστικά στοιχεία για μια υπόθεση που έχει αναστατώσει την κοινή γνώμη.

Η Αγγελική Νικολούλη φέρνει στο φως αποκαλύψεις που σοκάρουν. Ντοκουμέντα που πέρασαν απαρατήρητα...

Με τα στοιχεία που θα δουν το φως της δημοσιότητας ανοίγει ο δρόμος της εξιχνίασης της πρωτοφανούς για τα ελληνικά δεδομένα, υπόθεσης.

Φως στο Τούνελ, την Παρασκευή στις 23:00, στον Alpha.

Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Koza Mostra - Αγάθωνας «λάμπουν» στην πρώτη πρόβα «on stage» στο Μάλμε της Σουηδίας

Άνετοι, χαλαροί και ντυμένοι με φόρμες οι Koza Mostra και ο Αγάθωνας Ιακωβίδης ολοκλήρωσαν σήμερα την πρόβα τους στο Μάλμε της Σουηδίας, ανεβαίνοντας στα προγνωστικά. 

Η ελληνική αποστολή επιφύλασσε μια έκπληξη σχετικά με την εμφάνιση της...

Τα μουσικά τους όργανα είναι «ντυμένα» με led φωτισμό, κάτι που όπως αναφέρουν οι Ευρωπαίοι δημοσιογράφοι που βρέθηκαν εκεί, εντυπωσίασε προκαλώντας πληθώρα θετικών σχολιασμών. 

Ένα ακόμη στοιχείο που έκανε να ξεχωρίσει η ελληνική αποστολή ήταν η «ενέργεια » που είχαν επί σκηνής οι Koza Mostra.

Τα γιατροσόφια της Πηνελόπης Πιτσούλη

Βεντούζες για τον πόνο στη μέση; Ματζουράνα για τα τσιμπήματα; Ντομάτα  για την κακοσμία των ποδιών; Πεπόνι για το ηλιακό έγκαυμα; Αυγό για την  τριχόπτωση; Τα γιατροσόφια είναι  φθηνά. Είναι και αποτελεσματικά; Στο ερώτημα αυτό καλείται να απαντήσει η εκπομπή «Όλα για την Υγεία mou» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη, το Σάββατο 11 Μαϊου 2013 στις 16.50 στο MEGA.

Καλεσμένοι στο στούντιο είναι  ένας Καθηγητής Φαρμακευτικής, ένας παθολόγος, μια δερματολόγος και  μια Ω.Ρ.Λ, οι οποίοι υποστηρίζουν ή απορρίπτουν την ευεργετική δράση των «συνταγών της γιαγιάς» που έχουν περάσει από γενιά σε γενιά και εξακολουθούν να εφαρμόζονται ακόμη και σήμερα. Η έρευνα της εκπομπής αναζητά μύθους και αλήθειες για όσα υπόσχονται τα γιατροσόφια και παρουσιάζει την επιστημονική πλευρά των όποιων θετικών ή αρνητικών δράσεών τους στον οργανισμό μας.

Ειδικές ενότητες μέσα στην εκπομπή διερευνούν την αποτελεσματικότητα που έχουν οι βεντούζες, κάποιες  τροφές για την τριχόπτωση και  την κακοσμία των ποδιών, ορισμένα φυτά για τα τσιμπήματα εντόμων και  πολλά άλλα. Επίσης, γίνεται αναφορά  στα πιο γνωστά γιατροσόφια για τον πονοκέφαλο, τη φαγούρα, τα κοψίματα, το μπούκωμα της μύτης και των αυτιών και για πολλές δερματικές εκδηλώσεις.

Καλεσμένη στο στούντιο είναι η γνωστή ηθοποιός Πηνελόπη Πιτσούλη, η οποία μιλά για τα γιατροσόφια που έμαθε από την μητέρα και την πεθερά της, επισημαίνοντας ότι τα χρησιμοποιεί συνήθως ως πρώτες βοήθειες αλλά πάντα τηλεφωνεί στον γιατρό της προκειμένου να έχει μια πιο ολοκληρωμένη άποψη.

Οι ειδικοί, τέλος, επισημαίνουν ότι  τα γιατροσόφια μπορεί να είναι  μια φθηνή λύση ανάγκης αλλά θα πρέπει πάντα να χρησιμοποιούνται μετά από συμβουλή γιατρού καθώς μπορεί να αποδειχθούν επικίνδυνα σε αρκετές περιπτώσεις, ιδιαίτερα εάν συνδυάζονται με φάρμακα.

«Οι Μητέρες της ζωής μας» και η Ελένη!

Ο Alpha ανακοινώνει τη θεσμοθέτηση των ετήσιων βραβείων «Οι Μητέρες της ζωής μας», για την ανάδειξη και αναγνώριση των μητέρων εκείνων που με τις πράξεις ή τη στάση τους επηρεάζουν έμπρακτα και με θετικό τρόπο τη ζωή άλλων.

O Alpha, με τη συμμετοχή των τηλεθεατών θα αναδείξει μέσα από δέκα μητέρες εκείνη που με τη δράση της θα αποτελέσει σύγχρονο πρότυπο κοινωνικής προσφοράς.

Η ανακοίνωση του θεσμού θα γίνει από την Ελένη Μενεγάκη στις 13 Μαΐου στην εκπομπή «Ελένη».

Την εβδομάδα 13-17 Μαΐου η εκπομπή θα προβάλλει τις δέκα υποψήφιες «Μητέρες της ζωής μας» μέσω βίντεο τα οποία θα είναι διαθέσιμα και στο alphatv.gr και στο Alpha Mobile App.

Οι τηλεθεατές θα μπορούν να κάνουν την επιλογή του έως τις 26 Μαΐου, μέσω τηλεφωνικής κλήσης, sms, της ιστοσελίδας και του Alpha Mobile App.

Η μητέρα, την οποία θα στηρίξει η πλειοψηφία των τηλεθεατών εκτιμώντας το έργο της, θα ανακοινωθεί στην εκπομπή «Ελένη» στις 27 Μαΐου.

Χορηγός του θεσμού είναι η Μαρινόπουλος Α.Ε., η οποία θα συμβάλει στη στήριξη του θεσμού «Οι Μητέρες της Ζωής μας».

Το γυναικολογικό πρόβλημα γνωστής παρουσιάστριας και τα 14... επιπλέον κιλά!

«Έχω περάσει φάση με θέματα ορμονικά, που έχουν επηρεάσει την εμφάνισή μου. Αντιμετώπισα πριν από δύο χρόνια ένα γυναικολογικό πρόβλημα και πήρα 14 κιλά», αποκάλυψε στο "ΕΓΩ" η εντυπωσιακή παρουσιάστρια...

«Είμαι δυνατός χαρακτήρας όμως και δεν ήθελα να επηρεαστεί η ψυχολογία μου. Μια γυναίκα μπορεί να είναι όμορφη και με περισσότερα και με λιγότερα κιλά. Σκοπός είναι να μην επηρεάσει την υγεία της», συμπληρώνει η Κατερίνα Καινούριου...


Πώς ήταν αυτό το διάστημα; «Είχα πολύ καλό γυναικολόγο. Ήταν δίπλα μου οι γονείς μου. Τα τελευταία δύο χρόνια επισκέπτομαι ψυχαναλύτρια. Με έχει βοηθήσει στο να μπορέσω να θωρακίσω το χαρακτήρα μου. Οπότε, είτε έχοντας κάποια κιλά παραπάνω είτε λιγότερα, το θέμα είναι να είσαι καλά με την εικόνα σου» τόνισε η παρουσιάστρια!

«Έχω περάσει κι εγώ δύσκολες στιγμές, όπως όλα τα νέα κορίτσια. Όπως ερωτικές απογοητεύσεις, θέματα με την υγεία μου, ανασφάλεια. Πολλές φίλες μου με συμβούλεψαν να επισκεφθώ ψυχαναλυτή και ειλικρινά, ευγνωμονώ τόσο εκείνες όσο και την ψυχαναλύτριά μου», συνεχίζει η Κατερίνα Καινούργιου.

Και δεν διστάζει να πει: «Έχω περάσει πολύ άσχημα. Κλείστηκα στον εαυτό μου και πίστευα ότι αυτό είναι το τέλος του κόσμου. Όλα θέλουν υπομονή και ο χρόνος αλλάζει τα πράγματα».

Δ.Νομικού: Το... καυτό σορτσάκι που "τρέλανε" όλη τη Βουλιαγμένη! (Φωτογραφίες)

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το "ΟΚ!", χαλαρή και ανέμελη η Δούκισσα, επέλεξε να φορέσει ένα γαλάζιο bikini, με πολύχρωμη μπαντάνα στο κεφάλι, και καυτό jean σορτσάκι από κάτω...


Το πρώτο της μπάνιο έκανε η Δούκισσα Νομικού. 

Η 26χρονη παρουσιάστρια, πήρε μια καλή της φίλη, και μαζί επισκέφθηκαν τον Αστέρα Βουλιαγμένης για να κάνουν τις βουτιές τους


Δείτε τον Γιάννη Γαλάτη μετά από καιρό!

Τον γνωστό σχεδιαστή μόδας, Γιάννη Γαλάτη, συνάντησε ο φωτογραφικός φακός του entertv.gr στην όμορφη Μύκονο να κάνει τη βόλτα του στα γραφικά σοκάκια! 

Ο σχεδιαστής είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με το νησί των ανέμων, αφού εδώ και χρόνια τους περισσότερους μήνες του χρόνου κατοικεί εκεί!

Με αέρα καλοκαιρινό και χαμόγελο που σε κερδίζει πόζαρε μπροστά στον φακό και ιδού τα αποτελέσματα!

 

BINTEO - O Mάικλ Τζόρνταν στη Μύκονο



Είναι γνωστό ότι ο Μάικλ Τζόρνταν είναι στη χώρα μας, για το γαμήλιο ταξίδι του. Αφού πέρασε από τις Σπέτσες και την Ύδρα, έφτασε η στιγμή να επισκεφθεί και τη Μύκονο.

Ο φακός τον απαθανάτισε πάνω στην πολυτελή θαλαμηγό του αλλά και στη βόλτα του στο νησί των ανέμων.

Στο πλευρό του, φυσικά και η σύζυγός του, η Υβέτ.


Πηγή: Mykonos live tv

H Παπαρίζου εξομολογείται για πρώτη φορά γιατί χώρισε με τον Μαυρίδη

Η τραγουδίστρια, Έλενα Παπαρίζου μιλά πρώτη φορά για το τέλος της σχέσης της με τον Τόνυ Μαυρίδη. Η τραγουδίστρια αναφέρει: «από τη στιγμή που γίνονταν γύρω μου πράγματα που με ενοχλούσαν, έφταιγα εγώ γιατί επέτρεψα να φτάσουν σε αυτό το σημείο…Δεν πήρα πίσω τον σεβασμό που έδωσα». 

«Οι σχέσεις είναι μεταξύ δύο ανθρώπων. Από τη στιγμή που μπλέχτηκαν κι άλλοι, σημαίνει ότι δεν υπήρχε σχέση». Όσο για τη δικαστική τους διαμάχη δεν έχει ακόμα αρχίσει και προτιμά να μην μιλά γι” αυτήν!

Και τονίζει στο περιοδικό OK: «Έχω ανάγκη να είμαι με ναν άνθρωπο, δεν μπορώ να ζήσω μόνη, θα πεθάνω. Αν μου συμβεί ξανά, δεν πειράζει, ας φάω τα μούτρα μου»! Ο Ανδρέας Καψάλης ήρθε στη ζωή της την κατάλληλη στιγμή: «Κανείς εδώ δεν θα μπορούσε να με υποστηρίξει πραγματικά. Είχα πει τότε ότι σταματάω το τραγούδι και δεν θα ξαναγυρίσω στην Ελλάδα».

Η τραγουδίστρια δεν διστάζει να πει: «όταν έφυγα από την Ελλάδα, δεν κλείστηκα απλά στο σπίτι της μάνας μου. Πήγα πάλι σε ψυχολόγο, γιατί μου είχαν βγει πολλές φοβίες. Πάθαινα αγοραφοβία, υψοφοβία, δεν μπορούσα να κάτσω στο μπαλκόνι».

«Από την στι μή που ο Ανδρέας είναι ο πρώτος άνθρωπος που βλέπω το πρωί που ξυπνάω και ο τελευταίος πριν κοιμηθώ, σαφώς είναι οικογένειά μου» δηλώνει η τραγουδίστρια! Επίσημος αρραβώνας δεν έχει γίνει, αλλά από την στιγμή που της έδωσε την βέρα και εκείνη την φοράει «είναι σαν να έχει γίνει πρόταση γάμου, χωρίς να έχουμε ορίσει ημερομηνία. Αυτό που θέλω είναι να είμαστε καλά μαζί και να καταλήξουμε στον γάμο και όχι στο διαζύγιο».

Κ. Παπουτσάκη: Γιατί γύρισε... χωρίς το μωράκι της σπίτι;


Η ηθοποιός έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής, αλλά δε μπορεί να το χαρεί ακόμη όπως θα ήθελε! 

Και αυτό γιατί μπορεί η ίδια να πήρε εξιτήριο και να γύρισε σπίτι, δε συνέβη όμως το ίδιο και με το νεογέννητο!

Το μωράκι της γεννήθηκε πρόωρα, καθότι η Κατερίνα δεν είχε μπει ακόμα στον 9ο μήνα. 


Το αγγελούδι της χαίρει άκρας υγείας, απλώς θα πρέπει να μείνει για προληπτικούς λόγους λίγες ακόμα μέρες στο μαιευτήριο.

Δείτε την γοητευτική σύζυγο του Λάκη Παπαδόπουλου!

Είναι ένας καλλιτέχνης με μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό του, αλλά προτιμά να κρατά χαμηλούς τόνους όσον αφορά την προσωπική του ζωή. 

Ο φωτογραφικός φακός του entertv.gr απαθανάτισε τον Λάκη Παπαδόπουλο μαζί με την γοητευτική σύζυγό του, Κατερίνα, σε πρόσφατη εμφάνισή τους στο Μέγαρο Μουσικής, όταν ο Γιάννης Πάριος ερμήνευσε τραγούδια του Βασίλη Τσιτσάνη.



Ρομαντικό ταξίδι στο Πήλιο για Ρέμο-Μπόσνιακ το Πάσχα


Ρομαντικό ταξιδάκι για τον Αντώνη Ρέμο και την Υβόννη Μπόσνιακ. Αφού ολοκλήρωσε τις πετυχημένες παραστάσεις του στο Αθηνών Αρένα, ο τραγουδιστής πήρε την σύντροφό του και έφυγαν για τις Μηλιές του Πηλίου.

Σύμφωνα με το περιοδικό Ok, το ζευγάρι έκανε βόλτες στη φύση και έφαγαν παραδοσιακά φαγητά, από τα χεράκια της Μπόσνιακ, η οποία έμαθε τα μυστικά της κουζίνας από την μητέρα του Αντώνη.

Ο φακός των παπαράτσι «τσάκωσε» το ζευγάρι να ξεκουράζεται στην Βουλιαγμένη, αφού επέστρεψαν πριν από λίγες μέρες από τις διακοπές τους. Πάντως και οι δύο φαίνονται να γέμισαν τις μπαταρίες τους στο Πήλιο.

Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Όσα Μου Κρύβεις: Όταν προσπαθεί να διακόψει τη σχέση του με την ανήλικη, αρχίζουν τα προβλήματά


Την Πέμπτη 9 Μαΐου στις 23:00, το Όσα Μου Κρύβεις ξετυλίγει την ιστορία του Αποστόλη.

Ο 45χρονος Αποστόλης συγκατοικεί με τη φίλη του Σοφία και τη 17χρονη κόρη της Έλενα και συχνά γίνεται ο καταλύτης στις εντάσεις ανάμεσα σε μάνα και κόρη. Η Έλενα είναι ένα όμορφο και ατίθασο κορίτσι, που γοητεύει τον Αποστόλη, όσο κι αν δε θέλει ο ίδιος να το παραδεχτεί. Τα προβλήματα αρχίζουν όταν ο Αποστόλης την βλέπει σχεδόν γυμνή και ξυπνάει μέσα του το ερωτικό πάθος για εκείνη.

Η Έλενα συνεχίζει να τον προκαλεί και παρότι ο Αποστόλης αντιστέκεται, σύντομα οι δυο τους δημιουργούν σχέση κρυφά από τη Σοφία. Η κατάσταση στο σπίτι δυσκολεύει, καθώς η Σοφία καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά με τον σύντροφό της. Ο Αποστόλης προσπαθεί να διακόψει τη σχέση του με την ανήλικη και τότε αρχίζουν τα προβλήματά του…

Όσα μου κρύβεις, κάθε Πέμπτη στις 23:00 στον Alpha.

Πάμε Πακέτο: Αντίκρισε ζωντανό τον..."πεθαμένο" πατέρα της!


Αυτή  την Πέμπτη, 9 Μαΐου, το Πάμε Πακέτο θα μας συγκινήσει με δύο συγκλονιστικές ιστορίες.

Το πρώτο  πακέτο έρχεται από την αρχόντισσα των Κυκλάδων, την πανέμορφη Σύρο. Ο Νίκος επιθυμεί να εκφράσει τα συναισθήματά του στη σύζυγό του, που τα τελευταία δεκατρία χρόνια στέκεται στο πλευρό του. Η τελευταία διετία σηματοδότησε μια νέα αρχή για το ζευγάρι, αφού ο Νίκος δύο μήνες μετά τη γέννηση των δίδυμων παιδιών τους, είχε ένα τροχαίο ατύχημα που του στέρησε τη δυνατότητα να στέκεται στα πόδια του, με αποτέλεσμα να καθηλωθεί σε αναπηρικό αμαξίδιο. Η μεγάλη αγάπη της Κατερίνας για τον σύζυγό της δεν άφησε κανένα εμπόδιο να μπει ανάμεσά τους. Ο Νίκος εκτίμησε αυτή τη στάση της και θέλει να της ανταποδώσει όλη τη δύναμη που του έδωσε και να της υποσχεθεί πως θα κάνει τα πάντα για να σταθεί ξανά στα πόδια του.

Η παραλήπτρια  του δεύτερου πακέτου έρχεται  για πρώτη φορά στην Ελλάδα, από  το Cape Town, της Νοτίου Αφρικής. Η ίδια αν και δεν γνώρισε ποτέ τον πατέρα της, σε ηλικία οκτώ χρονών έμαθε ότι είναι Έλληνας αλλά δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή. Αποδεχόμενη την πρόσκληση της εκπομπής ελπίζει οι αποστολείς του πακέτου να είναι κάποιοι συγγενείς της από την Ελλάδα. Όλα όμως ανατρέπονται για την Τάνια, όταν μπροστά της αντικρίζει ολοζώντανο τον πατέρα της. Πώς θα αντιδράσει όταν μάθει πόσο πολύ κόστισε στην κόρη του η απουσία του αυτά τα 40 χρόνια; Πώς θα αισθανθεί ο πατέρας της όταν μάθει για τα δραματικά παιδικά της χρόνια, καθώς η αλκοολική μητέρα της και ο πατριός της την κακοποιούσαν;

Το Πάμε Πακέτο συνεχίζει για όγδοη σεζόν, δυνατότερο από ποτέ.

Ποιος είναι ο κατά 13 χρόνια μικρότερος «έρωτας» της Αγγελικής Ηλιάδη [εικόνες]


Ενα νέο έρωτα φαίνεται πως ζει τον τελευταίο καιρό η γνωστή τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη, με τους ανθρώπους που βρίσκονται στο στενό της περιβάλλον να επιβεβαιώνουν πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενη και λαμπερή.

Την καρδιά της όμορφης τραγουδίστριας φαίνεται πως έχει κλέψει ο διάσημος ποδοσφαιριστής Σάββας Γκέντσογλου, ο οποίος είναι κατά 13 χρόνια μικρότερος από την Ηλιάδη.

Η... επιβεβαίωση της σχέσης τους ήρθε μέσα από τα προφίλ τους στο Instagram όπου ο ένας ανέβασε φωτογραφία του άλλου με υπονοούμενα.


Ο μεν Σάββας ανέβασε μια φωτογραφία της όμορφης Αγγελικής, γράφοντας από κάτω «Αν είσαι ένα αστέρι», με την τραγουδίστρια να... απαντά με μια εικόνα του Γκέντσογλου με σχόλιο: «Αναπόφευκτο».



Παντρεύτηκε ο ταχυδρόμος του “Πάμε Πακέτο” Πέτρος Γυφτόπουλος!



Γαμπρός ντύθηκε ο ταχυδρόμος του “Πάμε Πακέτο” Πέτρος Γυφτόπουλος. 

Ο νεαρός παρουσιαστής ανέβηκε τα σκαλιά του Δημαρχείου με την αγαπημένη του Μυρτώ και βρίσκεται στην πιο όμορφη περίοδο της ζωής του.

Σύμφωνα με το δελτίο του Star ο γάμος του ζευγαριού έγινε στο Δημαρχείο της Γλυφάδας, όπου βρέθηκαν λίγοι καλοί φίλοι και αγαπημένα τους πρόσωπα. 

Με χαλαρή διάθεση και κομψό ντύσιμο, ο νεαρός παρουσιαστής και η 22χρονη καλλονή σύντροφός του αντάλλαξαν όρκους πίστης και αγάπης μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Τι λέει ο ομοφυλόφιλος παίκτης του ΝΒΑ, Τζέισον Κόλινς για τη σχέση του με την Κάρολιν Μους


Το μεγαλύτερο σοκ από την απόφαση του 34χρονου παίκτη του ΝΒΑ, Τζέισον Κόλινς να ομολογήσει δημόσια μέσω του Sports Illustrated πως είναι ομοφυλόφιλος, το έπαθε δικαιολογημένα η Κάρολιν Μους. Η πρώην αρραβωνιαστικιά του.

Η Μους με τον Κόλινς ήταν μαζί από το 2001 ως το 2009 και επρόκειτο να παντρευτούν μέχρι που ο πρώην σέντερ των Μπόστον Σελτικς τη χώρισε, δίχως ποτέ να της εξηγήσει το λόγο που δεν μπορούσε να περάσει την υπόλοιπη ζωή του στο πλευρό της. Το έμαθε και η ίδια μαζί με όλο τον κόσμο μέσα από τη συνέντευξη του πρώην της στο γνωστό αμερικανικό περιοδικό.

Ο Κόλινς μίλησε για πρώτη φορά στην Οπρα Γουίνφρεϊ για τη σχέση του με τη Μους και για τον λόγο που δεν της αποκάλυψε τις σεξουαλικές του προτιμήσεις. «Σ' εκείνο το σημείο δεν είχα δεχτεί ακόμα το ποιος πραγματικά ήμουν», είπε 34χρονος και συνέχισε: «Οταν κρύβεσαι στην... ντουλάπα περνάς από τα 12 στάδια της άρνησης, της ντροπής, της οργής και όλων των υπολοίπων συναισθημάτων. Δεν είχα φτάσει ακόμα στο επίπεδο της αποδοχής. Ηξερα, όμως, πως δεν μπορούσα να ακολουθήσω έναν γάμο. Σκεφτόμουν «Τζέισον, δεν μπορείς να το κάνεις αυτό. Θα καταστρέψεις τη δική σου ζωή, τη δική της ζωή και να είστε και οι δύο δυστυχισμένοι. Ακόμα προσπαθώ να το επεξεργαστώ, αλλά στο τέλος πήρα την σωστή απόφαση. Απλώς εύχομαι να της είχα πει όλη την αλήθεια, αλλά δεν ήμουν έτοιμος».





Enhanced by Zemanta

Με φουσκωμένη κοιλιά εμφανίστηκε η σύντροφος του Γρηγόρη Αρναούτογλου


Δεν χρειάστηκε να επιβεβαιώσει τη φημολογία περί εγκυμοσύνης της αγαπημένης του Κατερίνας ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αφού ο τηλεοπτικός φακός κατέγραψε τα σημάδια του ερχομού του πρώτου τους παιδιού.

Η κάμερα του Star συνάντησε τον παρουσιαστή και την σύντροφο του, Κατερίνα Κόκλα, στο αεροδρόμιο, «Ελευθέριος Βενιζέλος» της Αθήνας, κατά την άφιξη της από τη Νάξο, όπου πέρασαν τις διακοπές του Πάσχα.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, μίλησε στην κάμερα για την ευτυχισμένη περίοδο στη ζωή τους και δήλωσε: «Αυτό το Πάσχα ήταν πάρα πολύ ωραίο. Πήγα στη Νάξο, εκεί άλλωστε γνώρισα και την Κατερίνα, αγαπημένο νησί... Φέτος είναι μια πολύ όμορφη στιγμή μας».

Σε ότι αφορά την εγκυμοσύνη της αγαπημένης του συνέχισε να κρατά χαμηλούς τόνους και είπε «Μακάρι να έρθει εκείνη η στιγμή... Αυτά πρώτα γίνονται και μετά μιλάς. Ακόμα όλα είναι θεωρητικά, ας φτάσουμε πρώτα στο αποτέλεσμα. Πάντα υπάρχει ένα άγχος να τελειώσει όλο αυτό και να πάνε όλα καλά, για αυτό και δεν μιλάω δημόσια. Είναι μια περίεργη περίοδος...».


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...