Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Lifestyle Όλα όσα δεν ξέρατε για τον Άστον Κούτσερ

Ο Άστον Κούτσερ αδιαμφισβήτητα είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα –τουλάχιστον τον τελευταίο χρόνο- μετά το σκάνδαλο που οδήγησε στο διαζύγιό του με την Ντέμι Μουρ.


Και ποιος δεν θυμάται την 23χρονη ξανθιά από το Τέξας που αποκάλυψε πως πέρασε μαζί του μια «καυτή» βραδιά ενώ εκείνος κανονικά θα έπρεπε να γιορτάζει με την γυναικούλα του την έκτη επέτειο γάμου τους;;;;
Η συνέχεια γνωστή. Ανακοινώθηκε το διαζύγιο του με την Μουρ η οποία και έπεσε σε κατάθλιψη. Εκείνος απτόητος έκανε σχέση όπως οι φήμες λένε με μία νεαρή σεναριογράφο, έπειτα ήρθε πολύ… κοντά με την Ριάνα και τον καιρό αυτό συγκατοικεί λένε τα ξένα δημοσιεύματα με την Μίλα Κούνις!
Σε ό, τι αφορά τα επαγγελματικά του, είναι στα πολύ πάνω του! Την επόμενη χρονιά θα υποδυθεί τον ιδρυτή της Apple, Στιβ Τζομπς, στην πολυαναμενόμενη ταινία «Jobs»!
Τι έχει πει ο ίδιος
-«Όταν ήμουν νέος κάπνιζα πολύ χόρτο και ξενυχτούσα απίστευτα. Ξυπνούσα την επόμενη μέρα και συχνά δεν θυμόμουν τι έκανα πριν κοιμηθώ. Δεν ξέρω πώς τα κατάφερα και επέζησα από όλο αυτό».
-«Πιθανότατα δεν θα γίνω ποτέ ο καλύτερος ηθοποιός του Χόλυγουντ αλλά ελπίζω να είμαι ο πιο σκληρά εργαζόμενος»
-«Το μυστικό σε μία σχέση είναι να είσαι με έναν άνθρωπο που θαυμάζεις. Για αυτό παντρεύτηκα την Ντέμι, γιατί θαυμάζω την ευφυΐα της».
-Για τον Μπρους Γουίλις: «Έπρεπε να ξεπεράσω τον εγωισμό που μου φώναζε: “Αυτός κοιμόταν με την γυναίκα σου” Επέλεξα όμως να ακούσω την φωνούλα που ψιθύριζε “Αυτός ο άντρας νοιάζεται για την γυναίκα σου”»
-«Στην αρχή της καριέρας μου αγόραζα για την οικογένεια μου ψεύτικα μπλουζάκια Calvin Klein, παντελόνια Versace και οποιαδήποτε απομίμηση κυκλοφορούσε για να τους δείξω ότι είμαι επιτυχημένος ενώ δεν είχα καν ένας μέρος για να μείνω»
Τι δεν ξέρετε
-Είχε πολύ συντηρητικούς γονείς και ο δίδυμος αδερφός του έπασχε από  σοβαρό πρόβλημα μυοκαρδιοπάθεια
-13 ετών αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, στα 16 καταδικάστηκε σε τρια χρόνια επιτήρησης και 180 ώρες κοινωνικής εργασίας για τη διάρρηξη του σχολείου του
-Το 2006 έγινε ο πρώτος χρήστης του twitter που συγκέντρωσε 1.000.000 followers. Σήμερα μετρά περισσότερους από 12.000.000
Πηγή: Celebrity
Enhanced by Zemanta

Φήμες περί ομοφυλοφιλίας για πρωταγωνίστρια της σειράς «Asi»

Πολλά είναι τα δημοσιεύματα τον τελευταίο καιρό που θέλουν πρωταγωνίστρια της τουρκικής σειράς «Asi» να είναι ομοφυλόφιλη.

Η ίδια δεν έχει απασχολήσει μέχρι σήμερα ποτέ τα Μέσα με την προσωπική της ζωή καθώς προσπαθεί να κρατάει χαμηλό προφίλ.


Η Σελμά Εργκετς δεν δίστασε να απαντήσει για όσα γράφονται για εκείνη. «Δεν διαβάζω εφημερίδες, τα νέα όμως ταξιδεύουν. Όταν είχε γίνει κάτι παρόμοιο σε έναν φίλο μου, του είχα πει:

“ Η σημερινή εφημερίδα είναι για τα σκουπίδια. Δεν χρειάζεται να στενοχωριέσαι τόσο πολύ”. Όταν όμως πρόκειται για σένα, δεν μπορείς να το πεις». Όσο για το αν είχε ανάγκη να μιλήσει γι’αυτό είπε: «Όχι. Όσο και να μην με πιστεύετε, λόγω της γενικότερης εικόνας που υπάρχει για το πρόσωπό μου, θυμώνω. Ναι, θυμώνω λοιπόν ακόμη κι εγώ. Αλλά για πέντε λεπτά. Θυμώνω, βρίζω. Και τα βγάζω από μέσα μου. Αλλά μέχρι εκεί. Ξέρω ότι δεν μπορώ να κάνω κάτι. Ναι, φοβάμαι τις παρεξηγήσεις, αλλά δεν υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω». Ενώ εξομολογήθηκε ότι δεν έχει σύντροφο αυτή την περίοδο.


Πηγή:tvbox

ΡΟΜΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ Είναι περιζήτητη η ηθοποιός στην Τουρκία

Ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία μοιράζει τη ζωή της η ηθοποιός Ρόμυ Βασιλειάδη.

Η μελαχρινή καλλονή έχει πρωταγωνιστήσει σε μια ταινία τουρκικής παραγωγής, η οποία θα βραβευτεί σε ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ στη γείτονα χώρα.

Όπως δήλωσε η ίδια στην Espresso, αύριο πάει στην Τουρκία για το Οrange Film Festival, στο οποίο θα βραβευτεί η ταινία της "Stranger in the house".

«Είναι τουρκική παραγωγή που αναφέρεται στους κρυφούς έρωτες που έζησαν οι Ελληνες στην Κωνσταντινούπολη κάτω από πονεμένες συνθήκες. Είμαι πολύ χαρούμενη που συμμετείχα σε αυτή την παραγωγή, στην οποία παίζει και η κυρία Μέλπω Ζαρόκωστα, με την οποία δεθήκαμε πολύ στα γυρίσματα. Μάλιστα, ακόμα και σήμερα μιλάμε στο τηλέφωνο και με συμβουλεύει τόσο στα επαγγελματικά μου όσο και στα προσωπικά μου. Πάντως, αυτό που με εκνευρίζει είναι το γεγονός πως παρά το ότι έχω κάνει και θέατρο στην Ελλάδα, με συνδέουν μόνο με τα τουρκικά, λες και ξεκίνησα τώρα, ενώ έχω πολλές συνεργασίες στο βιογραφικό μου», δηλώνει η ίδια.

Ενώ προσθέτει: «Στεναχωριέμαι πάρα πολύ όταν με κρίνουν άλλοι ηθοποιοί για τις επιλογές που έκανα, δουλεύοντας στην Τουρκία. Ομως, εγώ θέλω να τους απαντήσω πως η τέχνη δεν έχει σύνορα και δεν κοιτάει ούτε θρησκείες αλλά ούτε και πολιτική, αντίθετα ψάχνει χώρο έκφρασης». Μάλιστα τονίζει ότι οι Τούρκοι επενδύουν πολύ στις παραγωγές που κάνουν και οι Έλληνες θα μπορούσαν να δουν τη γείτονα χώρα σαν μια “μικρή Αμερική”, αφού έχει "πολλές ευκαιρίες καλές δουλειές και οι Τούρκοι είναι πρόθυμοι να συνεργαστούν".

Lifestyle Τι έπαθε η Scarlett Johansson και πιάνει την κοιλίτσα της;

Πανέμορφη όπως πάντα ήταν η Scarlett Johansson στο πάρτι που διοργάνωσε η γνωστή σαμπάνια «Moet & Chandon» για την επέτειο των 250 χρόνων.

Η star του Hollywood επέλεξε ένα πράσινο-λαδί φόρεμα διαφανές στο μπούστο και τα μαλλιά της ήταν ελαφρώς σπαστά και κατάξανθα!

Την ώρα που αποχωρούσε από το πάρτι την συνόδευαν άντρες της ασφάλειας και επειδή έπιασε κρύο στη Νέα Υόρκη έριξε από πάνω της ένα μαύρο παλτό.

Κάποια στιγμή όμως ο φακός την απαθανάτισε να πιάνει την κοιλίτσα της και ενοχλημένη να κάνει έναν μορφασμό..

Μήπως έφαγε κάτι και την πείραξε ή μήπως συμβαίνει κάτι άλλο και σύντομα μάθουμε τα ευχάριστα;

Μάλλον το πρώτο ισχύει… Ευτυχώς πάντως που δεν ήταν στο πάρτι ο πρώην σύζυγος της και νυν της Blake Lively, Ryan Reynolds γιατί θα την βλέπαμε ακόμα πιο ενοχλημένη!!

Σκορδά – Λιάγκας: Ετοιμάζονται πυρετωδώς για την επιστροφή τους!

Λίγες εβδομάδες πριν το επιτυχημένο «Πρωινό mou», ξεκινήσει για τρίτη σεζόν μέσα από τη συχνότητα του Mega, η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας απολαμβάνουν τις τελευταίες ημέρες ηρεμίας, ενώ παράλληλα οργανώνουν τα επόμενα σχέδια τους αναφορικά με την καθημερινή πρωινή τους εκπομπή!

Οι παρουσιαστές έχουν ήδη μιλήσει τηλεφωνικά με στελέχη του Μεγάλου Καναλιού, ενώ σύμφωνα με το περιοδικό Hello, τις επόμενες ημέρες πρόκειται να κάνουν ραντεβού και συσκέψεις σχετικά με τα νέα πρόσωπα που θα στελεχώσουν την ομάδα της πρωινής εκπομπής, η πρεμιέρα της οποίας αναμένεται να γίνει στις 5 Νοεμβρίου.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΥΡΙΤΖΗΣ "Δεν μπορεί να είσαι ο γ@μαω ο τύπος", είπε στον αέρα

Ενώ ήταν στον αέρα, ο Βασίλης Λυριτζής μιλώντας γι' αυτούς που δεν έχουν όρια, ξεχάστηκε για λίγο και... ξεπέρασε ο ίδιος τα όρια.

Σχολιάζοντας με τον Δημήτρη Οικονόμου την επικαιρότητα της ημέρας, είπε την ατάκα του...
"Πρέπει ο καθένας μας να έχει μια συναίσθηση των ορίων. Δεν μπορεί να είσαι ο γ@μαω ο τύπος και να μην ξέρεις να γράφεις το όνομά σου"! Πρέπει να υπάρχει μια γνώση των ορίων”, είπε λίγο μετά τις έξι το πρωί στην εκπομπή Πρώτη Γραμμή, στην τηλεόραση του Σκάι.
Δείτε το βίντεο.

Irina Shayk: «Οι Ρώσοι αγαπάμε το χρήμα. Δεν είμαστε ποτέ ευχαριστημένοι όσα κι αν έχουμε»!!


Με ολόχρυσο κοντό φόρεμα και πούλιες βγήκε στη Νέα Υόρκη η σύντροφος του Christiano Ronaldo, Irina Shayk!

Η Ρωσίδα ήταν πανέμορφη, αλλά με ύφος πολλών καρδιναλίων..
Έχετε ακούσει το μπλαζέ υφάκι που λέμε; Ε κάπως έτσι…

Σε πρόσφατη συνέντευξη στο γερμανικό περιοδικό "Q" μάλιστα δήλωσε πως «έχω κάμποσες δεκάδες διαμερίσματα στη Ρωσία τα οποία τα νοικιάζω».
Μάλλον θέλει να γίνει ζάμπλουτη η Irina..Βρήκε και το καλό το παλικάρι με τα λεφτά, οπότε θα διπλασιάσει την περιουσία της.

«Οι Ρώσοι αγαπάμε το χρήμα και δεν είμαστε ποτέ ευχαριστημένοι όσα κι αν έχουμε. Ακόμα κι αν έχουμε πολλά δεν μας φτάνουν. Όσο για μένα; Δε σας αποκαλύπτω παραπάνω..» δήλωσε το μοντέλο!

Δείτε το νέο σπίτι του Θοδωρή Αθερίδη!

Σε μία υπέροχη μικρή μεζονέτα, στο κέντρο της Αθήνας ζει ο Θοδωρής Αθερίδης τα τελευταία δύο χρόνια και όπως ο ίδιος παραδέχεται, πρόκειται για τον χώρο όπου ξεκουράζεται.
«Τα τελευταία δύο χρόνια μένω σ' αυτό το διαμέρισμα που βρίσκεται σε μια πολυκατοικία δίπλα στο Νέο Μουσείο της Ακρόπολης. Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μεζονέτα, μια και απλώνεται σε δύο ορόφους, όμως είναι πολύ μικρό...» δηλώνει ο ίδιος στο athensvoice και συνεχίζει: «Ήταν δύο σπίτια που τα ένωσα. Επάνω είναι 25 τ. μ., δηλαδή μια κρεβατοκάμαρα κι ένα μπάνιο, και κάτω άλλα 55 τ. μ., που χωράνε το καθιστικό που βλέπετε, μια τραπεζαρία και την ανοιχτή κουζίνα. Στα μπαλκόνια δεν κάθομαι ποτέ, αντίθετα έχω βάλει το πλυντήριο που δεν χώραγε μέσα και ψηλά φυτά για να εξασφαλίσω μια ιδιωτικότητα. Τα έπιπλα τα βρήκα μόνος μου, ό,τι διάλεξα «έκατσε» στο χώρο με τη μία, έχω φαίνεται μάτι ακριβείας!»
Ο ίδιος συνεχίζει μιλώντας για τη σχέση που έχει αποκτήσει με το νέο του σπίτι: «Έχω κάνει από μικρός οικογένεια και είναι ίσως η πρώτη φορά που αισθάνομαι ότι αποκτώ το δικό μου εργένικο σπίτι, κάτι που είχα απωθημένο. Βέβαια, η κόρη μου έχει πάντα την απόλυτη προτεραιότητα και φυσικά άμεση πρόσβαση. Έχει δικά της κλειδιά, χρησιμοποιεί το parking, κι όταν θέλει το σπίτι είναι στ' αλήθεια δικό της και όχι δικό μου. Αν υπάρχουν παιδιά, δεν είσαι ποτέ εργένης...»
Τέλος, ο ηθοποιός περιγράφει πώς περνάει τις ώρες του στο σπίτι του: «Σ' αυτό το σπίτι, έχω εγκαταστήσει το κέντρο των... επιχειρήσεών μου. Είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα μου, ώστε να καλύπτει τις βασικές μου ανάγκες: ύπνο, εργασία, και κυρίως οκνηρία! Περνάω πολλές ώρες εδώ όταν δεν δουλεύω. Παίζοντας Subuteo –το παιδικό/ εφηβικό μου πάθος που τώρα μεγάλος το ξανάπιασα–, βλέποντας ταινίες στον προτζέκτορα, παίζοντας παιχνίδια με τους φίλους, συχνά μαζευόμαστε όλοι εδώ και τους φτιάχνω το σουξέ μου, μακαρονάδα με λιωμένη φέτα και πολλά πιπέρια».

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΡΓΙΑΛΑΣ "Η Ευρυδίκη είναι η μούσα μου"

Ακόμα και μία λέξη της συζύγου του, Ευρυδίκης, μπορεί να αποτελέσει πηγή έμπνευσης, παραδέχεται ο Δημήτρης Κοργιαλάς.
Σε συνέντευξή του, ο τραγουδιστής τονίζει ότι η Ευρυδίκη είναι η μούσα του.
Μιλώντας στο περιοδικό "Εγώ", αναφέρει: «Όταν γράφω τραγούδια αποφεύγω να γράφω με βάση τις προσωπικές μου ιστορίες και καταστάσεις».
«Αν δεν έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου να σου βγάζει προς τα έξω αυτά τα συναισθήματα για να γράψεις τα παραμύθια σου, δεν γίνεται. Οπότε ναι, θα μπορούσα να πω πως η Ευρυδίκη είναι η μούσα μου», προσθέτει.
Ακόμα, εξηγεί πως κατάφερε να διατηρήσει τόσο χαμηλό προφίλ στη σχέση του με την τραγουδίστρια. «Κι εγώ κι εκείνη ξέρουμε ποια είναι τα όρια μας. Αλλά ποτέ δεν κατάλαβα τι δουλειά έχω εγώ μπροστά σε μια κάμερα. Νιώθω τόσο άβολα, μου είναι τόσο ξένο όλο αυτό. Δεν μπορώ να είμαι και καλός ηθοποιός πέρα από τραγουδιστής».

E. Μενεγάκη: Η μάχη κατά του καρκίνου του μαστού (Φωτογραφίες)

Η Ελένη Μενεγάκη αφήνει στην άκρη την ψυχαγωγία και μας δείχνει το πιο κοινωνικό, το πιο ευαίσθητο πρόσωπό της, εκείνο της γυναίκας που θέλει και δίνει ένα μεγάλο αγώνα για τη ζωή...
 
Εκεί βρέθηκε και ο Δούκας Χατζηδούκας, που σχεδιάζει εδώ και επτά χρόνια το Pink Ribbon Bracelet, στην καμπάνια για την προώθηση του οποίου, κεντρικό πρόσωπο φέτος είναι η Ελένη Μενεγάκη (θυμήσου τις φωτογραφίες της καμπάνιας).

Ο γνωστός designer και η επιτυχημένη παρουσιάστρια συμμετείχαν στο πάνελ της εκδήλωσης και μίλησαν για την εκστρατεία.

Άγριος φόνος στο πατρικό της Charlize Theron

Ένας έμπορος αυτοκινήτων, ο Barry Newland, βρέθηκε άγρια βασανισμένος και δολοφονημένος στο σπίτι του κοντά στο Γιοχάνεσμπουργκ της Νότιας Αφρικής.

Πρόκειται για το ίδιο σπίτι στο οποίο το 1991, η μητέρα της Charlize Theron, Gerda Maritz, είχε σκοτώσει τον αλκοολικό πατέρα της, Charles, σε αυτοάμυνα, προκειμένου να προστατέψει την ίδια και τη 15χρονη κόρη της.

Η Charlize Theron με τους γονείς της

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, το θύμα της νέας επίθεσης πέθανε από ασφυξία, καθώς βρέθηκε με μια σακούλα στο κεφάλι. Προηγουμένως είχε βασανιστεί άγρια, αφού το σώμα ήταν καλυμμένο με σημάδια από σβησμένα τσιγάρα και καυτό σίδερο.

Οι δράστες ήταν πέντε και αφού βασάνισαν και σκότωσαν το θύμα τους, έφυγαν με ένα κινητό τηλέφωνο, ένα laptop, δύο κάμερες, ένα iPod και μία χρυσή αλυσίδα.
Enhanced by Zemanta

Τι λένε φίλοι του τραγουδιστή που μπήκε στο ψυχιατρείο

Από τα σύννεφα έπεσαν φίλοι και συνεργάτες του γνωστού Έλληνα τραγουδιστή που νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική.

Μιλώντας τηλεφωνικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, άνθρωποι που τον γνωρίζουν περιέγραψαν την αλήθεια για την περιπέτεια που περνάει ο αγαπημένος τραγουδιστής, που «λύγισε» μετά τον αποτυχημένο γάμο του, τα οικονομικά προβλήματα και την αυτοκτονία του αδελφού του.
«Έχει δίπλα του ανθρώπους. Δεν πρόκειται να μείνει μόνος του, δεν πρόκειται να αυτοκτονήσει, απλά περνάει μια δύσκολη φάση», είπε ο ηθοποιός Τζώνυ Θεοδωρίδης και πρόσθεσε: «όλος ο κόσμος πια περνάει μια πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση. Απλά, ήταν λίγο πιο ευαίσθητος από έναν άλλον πιο δυνατό άνθρωπο. Μάλιστα, το τηλέφωνό του το κρατούσα εγώ. Δεν ήθελε να τον ζαλίζουν με διάφορα».

Ο Θάνος Καλλίρης, με τον οποίο ο τραγουδιστής έχει συνεργαστεί, επικοινώνησε μαζί του. «Έχει τους δικούς του δαίμονες να παλέψει, αλλά δεν είναι κάτι που δεν μπορεί να επικοινωνήσει με το περιβάλλον ή με τους φίλους του. Είναι μαζεμένος στο καβούκι του, για να μπορέσει να νιώσει καλύτερα… Όταν δεν είσαι και στο απώγειο της καριέρας σου, φυσικά είσαι πολύ πιο ευάλωτος και οικονομικά και ψυχολογικά», δήλωσε στο Star.
«Στη Σουηδία ήθελε να πάει λιγάκι να ηρεμήσει», αποκάλυψε ο Τζώνη Θεοδωρίδης και διέψευσε τις φήμες περί απόπειρας αυτοκτονίας, λέγοντας χαρακτηριστικά: «δεν έκανε τρέλες… Δεν ήταν τρελός, δεν ήταν ψυχασθενής»!

Δείτε στο βίντεο τι λένε για τον τραγουδιστή άνθρωποι που τον γνωρίζουν καλά

ΣΟΚ! Δεκαπέντε γνωστοί ηθοποιοί στα συσσίτια του δήμου Αθηναίων

Η οικονομική κρίση δυστυχώς έχει χτυπήσει τους πάντες. Στα συσσίτια του Δήμου Αθηναίων βρίσκονται και δεκαπέντε Έλληνες ηθοποιοί που δεν μπορούν να ζήσουν με τίποτε τις οικογένειές τους. 

 Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso», μια φορά το μήνα πηγαίνουν ώστε να πάρουν τρόφιμα μακράς διάρκειας και έτσι περνάνε κάμποσο καιρό. Τα τρόφιμα που παίρνουν είναι ρύζι, μακαρόνια, ελαιόλαδο, καφέ, ζάχαρη, μέχρι και σχολικά είδη για τα παιδιά τους.

Γνωστοί ηθοποιοί λόγω της ανεργίας έχουν βρεθεί σε δύσκολη θέση. «Αυτή τη στιγμή έχουμε 380 οικογένειες και κάθε μήνα τους δίνουμε τρόφιμα μακράς διάρκειας.

Στο πρόγραμμα αυτό έχουμε συμπεριλάβει και δεκαπέντε ηθοποιούς και βεβαίως δε ζητήσαμε από τη διοίκηση του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών να μάθω αν είναι γνωστοί ή όχι. Το στομάχι δεν έχει επωνυμία», δήλωσε η κα Μαρία Σούρδη, υπεύθυνη του Συλλόγου Φίλων Αστέγων του Δήμου Αθηναίων.

Ο δε Σπύρος Μπιμπίλας που είναι ταμίας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών επιβεβαιώνει το γεγονός ότι δηλαδή δεκαπέντε γνωστοί ηθοποιοί δίνουν το παρών στα συσσίτια του δήμου Αθηναίων:

«Με τη συνεργασία μας με το Σύλλογο Φίλων Αστέγων του Δήμου Αθηναίων έχει εξασφαλιστεί να συμπεριληφθούν στα συσσίτια δεκαπέντε ηθοποιοί, οι οποίοι είναι άνεργοι, δεν έχουν κανένα εισόδημα, πληρώνουν τα χαράτσια, αλλά δεν έχουν ούτε να φάνε. Στον κλάδο μας υπάρχουν πολλοί ηθοποιοί που έχουν φτάσει στην απόλυτη ένδεια, αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να δώσουμε σε όλους»,.

Συγκλονιστική εξομολόγηση της τραγουδίστριας Θεανώ: Πάλεψε με τον καρκίνο και είναι ξανά αντιμέτωπη με την ασθένεια!

Μεγαλείο ψυχής, αγάπη για τη ζωή, αισιοδοξία και τεράστια υπομονή και αντοχή είναι κάποιες από τις λέξεις που μπορεί να πει κανείς για την τραγουδίστρια Θεανώ.

Όπως είναι γνωστό η Θεανώ στο παρελθόν ανακάλυψε, μετά από μια κρίση επιληψίας πως έχει καρκίνο στο συκώτι. Η τραγουδίστρια δεν το έβαλε κάτω πολέμησε με την επάρατο νόσο και με πολλές δυσκολίες κατάφερε να το ξεπεράσει.

Το δράμα της όμως δεν σταμάτησε εκεί αφού λίγο καιρό μετά διέγνωσαν στον αδελφό της ότι πάσχει από λευχαιμία και ήταν μεγάλη ανάγκη να κάνει μετάγγιση και χρειαζόταν αίμα.

Η αισιοδοξία της Θεανούς έδινε ελπίδα σε πολύ κόσμο και κάθε φορά το φως εμφανιζόταν στη ζωή της έστω και από τη χαραμάδα.

Σήμερα, η τραγουδίστρια έρχεται πάλι αντιμέτωπη με την αρρώστια σε άλλη της μορφή και δίνει ξανά τη δική της μάχη. Η Θεανώ μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου για το Γολγοθά που ανεβαίνει καθημερινά αλλά και για τη δύναμη που έχει μέσα της.

«Προτιμώ να μη λέω τη λέξη καρκίνος, μόνο ότι είμαι άρρωστη. Σαν "Θεανώ" δεν ήθελα να την λέω αυτή τη λέξη. Μου είναι και λίγο δύσκολο να την λέω. Με βοήθησαν πολύ οι φίλοι μου. Δεν κρύβω ότι είχα πάθει κατάθλιψη και έπαιρνα αντικαταθλιπτικά χάπια. Δεν έχω τελειώσει δυστυχώς με τα νοσοκομεία. Κάνω εξετάσεις κάθε 6 μήνες», είπε η τραγουδίστρια.

Ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε το πρόβλημα που αντιμετωπίζει αυτή την περίοδο η Θεανώ χωρίς όμως στιγμή να χάνει το χαμόγελό της. «Μέσα από αυτές τις εξετάσεις που έκανα πρόσφατα, βρήκαν και μια άλλη σπάνια ασθένεια. Βγάζω όγκους στο δέρμα μου. Έκανα τρεις βιοψίες και δυο χειρουργεία. Πάνω στην ατυχία μου είμαι τυχερή γιατί βγαίνει μόνο στο δέρμα. Έχω εξοικειωθεί πλέον με τα νοσοκομεία. Η αρρώστια αυτή λέγεται σαρκοείδωση» δήλωσε ενώ δεν ξέχασε να επισημάνει ότι: «ο Θεός λένε πως όταν αγαπάει κάποιον πολύ τον παιδεύει».

Τέλος η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο χαμό της καλύτερής της φίλης, Γιάννα Χατζιμιχάλη η οποία της είχε κρύψει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε για να μην τη στενοχωρήσει. «Όταν αρρώστησε δεν μου το είπε. Το είχε πει στη μητέρα μου. Όταν το έμαθα σοκαρίστηκα», δήλωσε βαθιά θλιμμένη η Θεανώ συμπληρώνοντας πως ένιωθε άσχημα που το μοντέλο «έφυγε» από τη ζωή ενώ εκείνη συνέχισε να ζει.

Δείτε το βίντεο

Η Dita Von Teese δίνει συμβουλές για ένα επιτυχημένο vintage make up

Είστε λάτρης του vintage style γενικότερα και του vintage make up ειδικότερα; Τότε δεν έχετε παρά ν΄ακολουθήσετε τις συμβουλές της… «ιέρειας» του είδους, που δεν είναι άλλη από τη Dita von Teese.

H 39χρονη χορεύτρια του burlesque και αυθεντία στο striptease, μας εξηγεί τα πέντε βήματα που πρέπει ν΄ακολουθήσουμε ώστε να πετύχουμε το εν λόγω look:

Αλαβάστρινη επιδερμίδα: Eίναι η τέλεια βάση για ένα vintage look. Δεν μ΄αρέσει καθόλου το μαύρισμα στο πρόσωπο, και πάντα φοράω αντηλιακό, ή βάζω καπέλο όταν είμαι κάτω από τον ήλιο.

Κόκκινο κραγιόν: Το κλασικό κόκκινο χρώμα, είναι η πιο chic «δήλωση» ομορφιάς για μια γυναίκα. Τα κόκκινα ματ χείλη, είναι σαν γλυκά ροδοπέταλα. Απλά βάλτε λίγο κόκκινο χρώμα στο κέντρο.

Στα νύχια: Δοκιμάστε το manicure που έκαναν στη δεκαετία του ’30 και του ’40. Κάντε τα νύχια σας σε σχήμα μισοφέγγαρου και βάψτε τα κόκκινα. Είναι η επιτομή της κομψότητας.

Στο βλέμμα: Για πιο… δραματικό βλέμμα, ξεκινήστε με μια ουδέτερη σκιά, και σχηματίστε στην πτυχή μια μαύρη γραμμή. Τελειώστε με ένα λαμπερό άσπρο, κάτω από τα φρύδια και τα βλέφαρα σας.

Μύτη: Να την πουδράρετε πάντα με συμπαγή πούδρα.

Ναταλία Γερμανού: «Με στενοχωρούν όσοι τρώνε ψωμί από την tv και μετά τη βρίζουν»

Για την τηλεόραση μίλησε η Ναταλία Γερμανού σε συνέντευξή της στον "Τηλεθεατή". Ως προς το πως αντιμετωπίζει η ίδια, από τη θέση της τηλεθεάτριας, την τηλεόραση, η γνωστή παρουσιάστρια είπε "Καλοπροαίρετα και με ήρεμη διάθεση".

"Με στενοχωρούν οι άνθρωποι που τρώνε ψωμί από την τηλεόραση και μετά βγαίνουν στις συνεντεύξεις τους και τη βρίζουν, για το πόσο φριχτή έχει καταντήσει. Τότε, γιατί δεν απέχουν; Ναι, δεν έχουμε ίσως την καλύτερη τηλεόραση στον πλανήτη, αλλά δεν έχουμε και τη χειρότερη. Και δεν λέω ότι βοηθάω στον εκπολιτισμό της χώρας, προς Θεού! Μια απλή ψυχαγωγική εκπομπή κάνω. Αλλά έστω σε εκατό ανθρώπους να φτιάξω τη διάθεση τα Σαββατοκύριακα, για μένα είναι σημαντικό" ανέφερε η Ναταλία Γερμανού.

Θύμα ληστείας ο Σταύρος Θεοδωράκης

Θύμα ληστείας φαίνεται πως έπεσε προχθές το πρωί στην περιοχή του Φιλοπάππου ο Σταύρος Θεοδωράκης. Ο γνωστός παρουσιαστής που ετοιμάζεται για την πρεμιέρα των “Πρωταγωνιστών” πέρασε δύσκολες ώρες, καθώς άγνωστοι έκλεψαν μια τσάντα με το υλικό των εκπομπών που ετοιμάζει για το Mega.
Πρόκειται για τη φωτογραφική τσάντα της οπερατέρ της εκπομπής που την πήραν μέσα από το αυτοκίνητό της. Εκεί υπήρχε ένας σκληρός δίσκος με υλικό της εκπομπής, μια φωτογραφική μηχανή και άλλα πολύτιμα αντικείμενα.
Οι συντελεστές της εκπομπής, μάλιστα, έβγαλαν και αγγελία στην οποία ανέφεραν τα εξής: Την Τετάρτη το πρωί κλάπηκε φωτογραφική τσάντα με τρίποδο από Toyota Auris γκρι. Δίδεται ΑΜΟΙΒΗ για τον εξωτερικό σκληρό δίσκο που περιείχε η τσάντα. Τηλ. 6942638177, έτσι ώστε όποιος γνωρίζει κάτι ή βρει την τσάντα, να επικοινωνήσει με την εκπομπή και να την παραδώσει.
Σύμφωνα με την “Espresso”, ο παρουσιαστής ήταν πολύ αναστατωμένος και η πρώτη του κίνηση ήταν να ειδοποιήσει την αστυνομία για το περιστατικό.

Σε Ρωσική "φυλακή για...κλοπή" μπήκε ο Αλέξης Γεωργούλης [video]

Διάλειμμα από τις υποχρεώσεις του στο Λος Άντζελες φέρεται να έκανε ο 38χρονος Αλέξης Γεωργούλης ταξιδεύοντας ως την Μόσχα. Εκεί που ξεκίνησε η περιπέτειά του...

Ο λόγος που ο γοητευτικός Έλληνας ηθοποιός βρέθηκε πίσω από τα κάγκελα της «φυλακής» ήταν ο ερωτάς του με μια σέξι κλέφτρα κοσμημάτων.

Τουλάχιστον αυτό είναι το concept του νέου βιντεοκλίπ για το τραγούδι «Playing With The Fire» του Ρώσου τραγουδιστή Φίλιπ Κιρκόροβ στο οποίο πρωταγωνιστεί.

Μπορεί στο χλιδάτο βιντεοκλίπ να εμφανίζονται πάνω από 100 άτομα, αλλά ο Αλέξης Γεωργούλης ξεχωρίζει με τη μια, χάρη στο χαρακτηριστικό ριγέ κοστούμι που φοράει.

Όσον αφορά για την «κλέφτρα» με την οποία μοιράζεται παθιασμένα φιλιά, αυτή δεν είναι άλλη από την διάσημη τραγουδίστρια Καμαλίγια η οποία συμμετέχει στο συγκεκριμένο τραγούδι.

ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΧΡΟΥΣΑΛΑ Για τα τελευταία ψώνια λίγο πριν τη γέννα!

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η εγκυμοσύνη της Μαριέττας Χρουσαλά, αφού μέσα στον Οκτώβρη ετοιμάζεται να γίνει μανούλα. 

Λίγο πριν υποδεχθεί την κόρη, η παρουσιάστρια έκανε τα τελευταία της ψώνια. Μάλιστα, λίγες μέρες πριν είχε επισκεφτεί γνωστό μαγαζί επίπλων, όπου και πραγματοποίησε τις τελευταίες αγορές για το παιδικό δωμάτιο.

Συντροφιά με τη μητέρα της Αγλαΐα, επισκέφθηκε γνωστό εμπορικό κέντρο των Βορείων προαστίων, όπου και έκανε "καταναλωτική θεραπεία"! Ντυμένη casual, με τζιν φόρμα και αθλητικά παπούτσια, η μέλλουσα μανούλα χάρισε χαμόγελα στον φακό.

Τα μαλλιά της προτίμησε να τα πιάσει κοτσίδα, ώστε να φαίνεται καλύτερα το αψεγάδιαστο πρόσωπο της.

Λάμπει η Μαριέττα και σε λίγες ημέρες που θα κρατάει στην αγκαλιά της και το μωράκι της, η ευτυχία θα "χτυπήσει" κόκκινο!

ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ - ΧΟΛΙΔΗΣ Ώρες ξεγνοιασιάς σε εμπορικό κέντρο!

Καλά κρατάει η φιλία της Μαρίας Μπεκατώρου και του Χρήστου Χολίδη.

Μετά τη συμμετοχή τους ως μουσικό δίδυμο στο σόου "Just the 2 of us", οι δυο τους έχουν αναπτύξει μια πολύ καλή φιλική σχέση.

Πρόσφατα μάλιστα, ο φακός απαθανάτισε τη Μαρία Μπεκατώρου, τον σύζυγό της Αντώνη Αλεβιζόπουλο και τον Χρήστο Χολίδη να κάνουν τη βόλτα τους σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων.

Υιοθετώντας το casual στυλ και οι τρεις απόλαυσαν ώρες ξεγνοιασιάς σε εστιατόριο του εμπορικού κέντρου. Μετά το φαγητό, δεν παρέλειψαν να κάνουν και κάποια ψώνια από τα καταστήματα.

Η Μαρία Μπεκατώρου αυτή την περίοδο ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της εκπομπής στις 8 Οκτωβρίου!

ΠΑΟΛΑ Με σέξι μπούστο και μπικίνι σε ρόλο μπαργούμαν

Η λαϊκή τραγουδίστρια Πάολα, σε ρόλο μπαργούμαν! Το καλοκαίρι που μας πέρασε, αφήνοντας για λίγο τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα!

Έτσι, βρέθηκε σε γνωστό μπαρ της Χαλκιδικής, έχοντας στο πλευρό της την κόρη της. Φορώντας ένα σέξι μπικίνι, άνετη και χαλαρή, μπήκε μέσα από το μπαρ μαζί με την κορούλα της και η τραγουδίστρια άρχισε να κερνά σφηνάκια όλους τους φίλους της, που ήταν εκεί!

Ο Τρύφωνας Σαμαράς μόνιμος συνεργάτης στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή!

Τραγουδάει; Χορεύει; Παρουσιάζει; Τι κάνει ο Τρύφωνας Σαμαράς στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή;

Τίποτα από τα παραπάνω από σήμερα και κάθε εβδομάδα ο Τρύφωνας Σαμαράς θα κάνει αυτό που γνωρίζει καλύτερα από όλα... θα χτενίζει! Νέα στήλη εντάσσεται στην εκπομπή της Σταματίνας, ο κομμωτής θα χτενίζει καθημερινά στον αέρα την παρουσιάστρια, θα δίνει tips ομορφιάς και θα σχολιάζουν μαζί τα juicy θέματα της ημέρας.

Δείτε την πρεμιέρα την νέας ενότητας με τον Τρύφωνα να μεταμορφώνει την παρουσιάστρια σε Σοφία Λόρεν!

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΜΕΛΕΤΗ Το τελευταίο της μπάνιο στην Ανάβυσσο

Λίγο πριν κάνει έντονη την παρουσία της στην τηλεόραση το φθινόπωρο, η Ελεονώρα Μελέτη πήγε να απολαύσει το τελευταίο της μπάνιο και να κάνει σέρφινγκ.

Γνωστή λάτρης του σερφ, η παρουσιάστρια πετάχτηκε στην Ανάβυσσο, προκειμένου να γεμίσει τις μπαταρίες της για τον δύσκολο χειμώνα.

Φορώντας την ειδική στολή έκανε σέρφινγκ για ώρες, απολαμβάνοντας το ήλιο και τη θάλασσα. Αμέσως μετά ήπιε τον καφέ της και γευμάτισε συντροφιά με φίλους.

Αυτό που κέρδισε τις εντυπώσεις για ακόμη μια φορά ήταν το καλογυμνασμένο κορμί της. Πιο αδύνατη από ποτέ, η Ελεονώρα χάρηκε στο έπακρον τη μεγάλη της αγάπη, τη θάλασσα.

Πρεμιέρα τον Οκτώβριο για τους «Κηπουρούς»

Πρεμιέρα τον Οκτώβριο θα κάνουν στο Mega οι «Κηπουροί».

Η εκπομπή τους πήρε τελικά το πράσινο φως για έξι επεισόδια αφού πέρυσι σημείωσε υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Έτσι κατάφερε τελικά να φιλοξενηθεί για ακόμη μια χρονιά στο «Μεγάλο Κανάλι».

Πληροφορίες θέλουν του τηλεοπτικούς κηπουρούς να βγαίνουν στον αέρα για έξι εκπομπές, ενώ μετά τον Ιανουάριο το μεγάλο κανάλι θα αποφασίσει για το εάν θα συνεχιστεί η προβολή τους.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟΣ "Μαγειρεύει" νέα εκπομπή στην ΕΡΤ;

Συζητήσεις για να αναλάβει νέα εκπομπή μαγειρικής στην ΕΡΤ, φέρεται να κάνει ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα μάλιστα, οι συζητήσεις είναι σε πολύ καλό δρόμο, μετά την επαγγελματική συνάντηση που είχε με υπευθύνους του καναλιού στην Αγία Παρασκευή.

Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν την εκπομπή να περιλαμβάνει εκτός από μαγειρική και άλλες ιδέες σχετικά με το φαγητό και τις πρώτες ύλες, ενώ δεν αποκλείεται καλεσμένοι του να είναι… παιδιά!

Η Ρία Αντωνίου παριστάνει την τραγουδίστρια στην Ιταλία! (Video)

"Η Ρία Αντωνίου αναστατώνει και πάλι την γειτονική χώρα. 
Αυτή τη φορά με το νέο της house τραγούδι που έχει τίτλο Just dance! 
Στο βίντεο το όμορφο μοντέλο μαζι με χορευτές από την Ελλάδα και την Ιταλία αναβιώνουν το μουσικό και χορευτικό στυλ της δεκαετίας του 90"...

Αυτά γράφει το δελτίο τύπου. Γιατί όπως θα διαπιστώσετε  μόνο τραγουδίστρια δεν είναι...

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Μόνικα για την περιπέτειά της μεσοπέλαγα!

Η τραγουδίστρια Μόνικα περιγράφει την απίστευτη περιπέτεια που πέρασε πριν από λίγες μέρες στη θάλασσα, όταν κινδύνευσε να πνιγεί μετά από φωτιά που ξέσπασε στο φουσκωτό.
Η Μόνικα πάλεψε 7 ολόκληρες ώρες με τα κύματα και κατάφερε να σωθεί, όπως και οι τέσσερις φίλοι της. Η ίδια έγραψε στο προσωπικό της site για την περιπέτειά της: «Αγαπημένοι μου φίλοι!! Εδώ είμαι, μια χαρά!!

Όπως ίσως έχετε μάθει οι περισσότεροι, πέρασα μια περιπετειούλα το Σάββατο το βράδυ. Απ' το Σάββατο μέχρι σήμερα δε μπορούσα ν' ανοίξω κανονικά τα μάτια μου από την τοξικότητα του αλατιού τόσες ώρες εκεί μέσα, αλλά τώρα βλέπω μια χαρά, κοιμήθηκα, ξεκουράστηκα και να ' μαι σήμερα μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή μου, στον ωραίο μας πολιτισμό, έτοιμη να σας διηγηθώ εγω η ίδια σύντομα και περιεκτικά την ιστορία μας, μιας και ο καθένας τα γράφει όπως θέλει.

Το Σάββατο το μεσημέρι, λοιπόν, λίγο μετά τις 15:00 ξεκινήσαμε από Σέριφο μ' ενα φουσκωτό, εγώ, ο Φαίδων, η Ελένη, ο Δημήτρης και ο Αλέξης.

Εγώ με την Ελένη φορούσαμε στολές wind-surf και τ' αγόρια αντιανεμικά, κάτι που αργότερα αποδείχθηκε σωτήριο μιας και οι στολές προσέφεραν άνωση και τα αντιανεμικά μια κάποια προστασία απ' το κρύο. Μια χαρά όλα, πολύ γέλιο, κάνουμε μια στάση στη Κύθνο, τρώμε δυο φρούτα και συνεχίζουμε προς Λαγονήσι. Έχοντας σχεδόν περάσει και την Τζια στα δεξιά μας, με την Αθήνα να λαμπυρίζει μπροστά μας, στις 18:20 η μηχανή σταματάει, μας μυρίζει βενζίνη αλλά δε δίνουμε σημασία θεωρώντας οτι απλά έχει ζοριστεί λίγο η μηχανή απ'τα χτυπήματα.

Συνηθισμένα πράγματα, λέμε πάμε με τη βοηθητική μηχανή μέχρι Τζιά αλλά ας πάρουμε πρώτα τα παιδιά που μας περίμεναν για φαγητό να τους πούμε οτι έχουμε ένα μικρό πρόβλημα και οτι θα πάμε Τζιά. Τη στιγμή που ο Φάιδων και ο Δημήτρης μιλάνε στο κινητό για να ενημερώσουν φίλους και Λιμενικό για τις αλλαγές στο πρόγραμμα, η Ελένη αρπάζει φωτιά στο πρόσωπο και πέφτει κάτω πανικόβλητη, μέσα στο φουσκωτό. Την ρωτάμε τρομαγμένοι τι έγινε, ο Φαίδων πάει να τσεκάρει πίσω απ' το τιμόνι τα καλώδια και με μια ψυχρή ήρεμη φωνή λέει "φωτιά, σοβαρή φωτιά, όλοι στη θάλασσα". Βουτάμε αμέσως.

Μέσα σε 10 δευτερόλεπτα ήμασταν και οι 5 μέσα στη θάλασσα και παρακαλουθούσαμε το φουσκωτό να φλέγεται. Η ώρα 18:30. Τα σωσίβια ήταν ακριβώς στα πόδια μας αλλά κανείς δε πρόλαβε να τ' αρπάξει τη στιγμή που η έκρηξη ήταν ό,τι πιο πιθανό να συμβεί, με την βενζίνη να παίρνει φωτιά μπροστά μας. Κοιταζόμαστε και με αξιοπερίεργη ψυχραιμία συζητάμε τι θα κάνουμε. Ήταν βέβαιο πως ο Φαίδων είχε προλάβει να περιγράψει στην άλλη γραμμή οτι έχουμε πρόβλημα με τη μηχανή αλλά σίγουρα η κληση είχει ολοκλρωθεί πριν ακουστεί η λέξη "φωτιά". Θεωρήσαμε πως σε 2 ώρες το πολύ θα άρχιζαν να ψάχνουν (έτσι κι έγινε όταν είδαν οτι τα κινητά και των πέντε ήταν κλειστά) και απ΄το σήμα της κλήσης μέσω της Vodafone θα έβρισκαν το στίγμα μας (το οποίο τελικά βρέθηκε μετά από 4 ώρες).

Αρχίσαμε όλοι να κολυμπάμε προς τη Τζια η οποία φαινόταν, όχι και τόσο κοντά, αλλά εφικτά κοντά. Εγώ με τον Φαίδωνα αρχίσαμε να κολυμπάμε λίγο πιο γρήγορα ουτοσώστε να φέρουμε βοήθεια για όλους μας. Θάλασσα και μόνο θάλασσα, με 6 μποφόρ. Είδαμε το ηλιοβασίλεμα, σε κάποια φάση πήγαμε να τραγουδήσουμε το "Αυτή η νύχτα μένει″ αλλά μετά σκεφτήκαμε οτι ο πρώτος στίχος δεν βοηθάει και πολύ, κολυμπούσαμε πολλές φορές χεράκι-χεράκι, κύματα από παντού, πίναμε θαλλασσινό νεράκι μπόλικο, ο Φαίδων με είδε σε κάποια φάση που έκανα άσχημες σκέψεις και μου ζήτησε ν' αρχίσω να μετράω απλωτές, μέτραγα-μέτραγα ώσπου κάποια στιγμή άρχισε να μας πιάνει απελπισία για το αν προχωράμε καθόλου ή όχι.

Για "καλή" μας τύχη, ο Φαίδωνας έπαθε κράμπα (εννοείται πως δε μου τι είπε εκείνη τη στιμγή), έμεινε πίσω και παρατήρησε οτι μέσα σε 3 λεπτά εγώ είχα προχωρήσει 30 μέτρα. Ευτυχία μεγάλη και συνεχίσαμε. Σε κάποια φάση ακούμπησα κάτι στο πρόσωπό μου. Ήταν τα γυαλιά μυωπίας, είχα βουτήξει με τα γυαλιά μυωπίας και δε μου έφευγαν με τίποτα τα γυαλάκια μου! Κοίταζα το ρολόι μου, είχε πάει 8:30 η ώρα. Γιατί δεν μας ψάχνει κανείς; 9:30 η ώρα, γιατί δε μας ψάχνει ακόμα κανείς; Μετά τις 10:30 δεν ξανακοίταξα το ρολόι μου, δεν μπορούσα άλλωστε, είχαν αρχίσει να θολώνουν έντονα τα μάτια μου. Σκεφτόμασταν συνέχεια τους άλλους τρεις. Έπρεπε να φέρουμε βόηθεια, για όλους μας. Δύο κύματα τα βλέπουμε να έρχονται ψηλά σαν πολυκατοικία. "Πλάκα μας κάνει;" είπαμε κι οι δύο.

Ο Φαίδων δε μ'αφηνε ούτε στιγμή ν' απογοητευτώ. Η βέλτιστη απόσταση ήταν στα ανατολικά μας, αλλά αποφασίσαμε να κολυμπήσουμε λίγο πιο βόρεια, κάνοντας ένα μικρό τόξο, για ν' αποφύγουμε τα κύματα που μας χτυπούσαν από τ' αριστερά και μας πλάκωναν συνέχεια ενώ όταν τα είχαμε μπροστά μας, υπολογίζαμε με το πρόσθιο να πάρουμε αναπνοή και να το προσπεράσουμε. Πρέπει να ήταν γύρω στις 12 τα μεσάνυχτα όταν, δύο φορές, ένα σούπερ-πούμα ήρθε πάνω απ' το κεφάλι μας. Κραυγάζαμε, κουνούσαμε τα χέρια, κάνει στροφή και φεύγει. "Πού πάει;;;;;" Έφυγε αλλά ήταν σημάδι οτι κάποιος μας ψάχνει. Το σώμα μου δε το φοβόμουν, αλλά το μυαλό μου; Οι σκέψεις μου; Συνέχιζα να μετράω.

Την τελευταία ώρα είχα αρχίσει να χάνω τελείως την όρασή μου. Ένα θολό μαύρο πράγμα μπροστά μου, ζαλάδα έντονη, πολύ έντονη και ο Φαίδωνας να μου φωνάζει: "Στ' ορκίζομαι Μονικάκι μου, στ' ορκίζομαι οτι ο βράχος είναι στα 100 μέτρα!". Είχα μετρήσει μέχρι το 7816. Ξαπλώνω ημιλιπόθυμη. Ο Φαίδωνας μου λέει τρέχω να φέρω βοήθεια (πόση δύναμη αυτό το παιδί πια!). Γύρισα στο πλάι και φίλησα τον βράχο. 10 λεπτά αργότερα ένας γεροδεμένος κύριος με κουβαλούσε στις πλάτες του, ο Φαίδωνας δίπλα μου. Η ώρα ήταν 01:45, μπήκαμε σ' ενα σπίτι όπου δύο κυρίες με περιέλαβαν, μου έβγαλαν τη φόρμα, μ' έντυσαν, με βάλανε σ' εναν καναπέ, η μία με τάιζε τσάι και φρυγανιά και η άλλη μου στέγνωνε τα μαλλιά. Οι άλλοι τρείς;;; Είναι μια χαρά! Ο Φαίδων μιλούσε στο τηλέφωνο ευτυχισμένος για όλους μας, εγώ έτρεμα απ' την υπερένταση και οι κυριούλες πάνω απ'το κεφάλι μου να μου λένε " χα, εχθές ακούγαμε τα τραγούδια σου....!"

"Ω Θέε μου, αποκλείεται να είμαι ζωντανή και να μου συμβαίνει αυτό!" Ήταν τόσο σουρεάλ... Ήρθε ένα τζιπ του Λιμενικού και μας πήρε. Δε μπορώ να σας περιγράψω τη στιγμή που συναντηθήκαμε με τους άλλους τρεις στο λιμάνι της Τζιάς. Πρόκειται για την απόλυτη ευτυχία. Ο Αλέξης, η Ελένη και ο Δημήτρης, κολυμπούσαν μέχρι τις 23:30. Ένα ιστιοπλοικό με Πολωνούς είχε περάσει σχεδόν δίπλα τους και έπλεε με πανιά όχι με μηχανή. Έβγαλαν τη πιο δυνατή φωνή της ζωής τους και μετά από ένα λεπτό άναψε προβολέας ακριβώς πάνω τους.

Παρεπιπτόντως, αν κάποιος εξακολουθεί να αναρωτιέται για το αν υπάρχει Θεός ή όχι, σας το εγγυώμαι πως υπάρχει, ουδεμία αμφιβολία! Με το που ανέβηκαν στο ιστιοπλοικό ο Δημήτρης επικοινώνησε με το Λιμενικό και άρχισε αμέσως να δίνει οδηγίες για τη πορεία που, κατά προσέγγιση, ακολουθούσαμε εγώ κι ο Φαίδωνας. Τα τρία πλοία του Λιμενικού και τα δύο ελικόπτερα έψαχναν στο νότιο τμήμα του νησιού εκεί όπου προφανώς είχαν βρει το φουσκωτό ή δε ξέρω τι. Έτσι εξηγείται οτι το σούπερ-πούμα ήρθε κατά πάνω μας κατά τις 00:00, αφού οι δικοί μας είχαν δώσει οδηγίες για το που να ψάξουν.

Το Λιμενικό, ας είναι καλά, μας έφερε στο Λαύριο όπου και μας περίμενε η οικογένεια και οι φίλοι του Φαίδωνα. Οι οικογένειες των υπόλοιπων από εμάς, δεν γνώριζαν προφανώς τίποτε απολύτως. Γύρω στις 3 το πρωί εγώ απλά έστειλα ένα μήνυμα στους γονείς μου που τους έλεγα και καλά οτι είχαμε ένα προβληματάκι με τη μηχανή και μάλλον θα μείνουμε Τζια απόψε. Την αλήθεια τους την είπα Κυριακή βράδυ, όταν γύρισαν σπίτι από Άστρος και είδαν τα κόκκινα μισο-ανοιχτά μάτια μου, δεν γινόταν να το κρύψω. Από Δευτέρα πλέον άρχισαν να το μαθαίνουν οι φίλοι μου και όλοι εσείς που με συγκινήσατε τόσο μα τόσο πολύ...

Δε θέλω να το κάνω μελό. Πολύς κόσμος έχει περάσει δυσκολίες, περιπέτειες και "φουρτούνες". Ήταν μια φοβερή περιπέτεια και για μένα, τρόμαξα πάρα πολύ, προσευχόμουν συνέχεια και σκεφτόμουν πολλά και διάφορα που εύχομαι να μη περάσουν ποτέ απ' το μυαλό σας. Δεν αντέχω να τα φέρνω στη μνήμη μου γιατί με πιάνουν τα κλάματα. Μου λείπατε πολύ κι έβλεπα πανέμορφες εικόνες από συναυλίες, βόλτες, ταξίδια και παρέες. Μετά από αυτό, και το λέω πολύ συνειδητά, δεν έχει σημασία ούτε τρίτος δίσκος, ούτε οι συναυλίες, ούτε τίποτε άλλο που ήταν στο πρόγραμμα για φέτος. Σημασία έχει οτι είμαστε υγειείς. Θέλω να είστε όλοι καλά και να προσέχετε ο ένας τον άλλον, ο καθένας με τον τρόπο του. Ας μην απογοητευόμαστε με χαζομάρες και ας μην πιεζόμαστε για τίποτα. Η καρδιά μας, ο χρόνος, η Παναγία και η αγάπη μας για ζωή θα φροντίσουν να γίνουν όλα σωστά.

Να ξέρετε οτι σας αγαπώ όλους πάρα πολύ. Δε το λέω επιπόλαια. Το λέω συνειδητά γιατί η δύναμη που κουβαλούσα από τις 18:30 μέχρι τις 01:30 μέσα στα κύματα, παρέα με το φεγγάρι, τον Φαίδωνα και την σκέψη όλως σας, πηγάζει από όλα αυτά που έχουμε ζήσει και θα ζήσουμε μαζί.

Σας ευχαριστώ όλους και συγνώμη που σας αναστάτωσα.

Στη φωτογραφία, οι πέντε "ναυαγοί" (τι ιδιότητα κι αυτή!) στο λιμάνι του Λαυρίου, ξημερώματα Κυριακής. Περιπέτεια τέλος, σημείωσατε: αίσιο τέλος!».

Η περιπέτεια της Μενεγάκη με την Λάουρα!

Μία καλοκαιρινή περιπέτεια αντιμετώπισε η Ελένη Μενεγάκη, όταν αποφάσισε να πάει σε θερινό σινεμά μαζί με την κόρη της, τη Λάουρα, στην Κάρυστο, όπου βρίσκονταν για διακοπές.

Η παρουσιάστρια αποφάσισε, όπως αποκάλυψε σήμερα, να πάει να δει μία ταινία μαζί με την μεγαλύτερη κόρη της.

Οι δυο τους στολίστηκαν, έβαλαν και σπρέι για τα κουνούπια και πήγαν στο μοναδικό θερινό σινεμά της Καρύστου να δουν την ταινία «Το μικρό σπίτι στο δάσος», η οποία φάνηκε ενδιαφέρουσα στην παρουσιάστρια γιατί της θύμισε «Το μικρό σπίτι στο Λιβάδι».

Όταν πήγε στο ταμείο του σινεμά η Ελένη έμαθε ότι πρόκειται για ένα πολύ σκληρό θρίλερ και επιστρέψανε στο σπίτι!

Νανά Καραγιάννη: Το μήνυμα της κουμπάρας της, Χριστίνας Λαμπίρη!

Η Νανά Καραγιάννη, όπως είναι γνωστό, νοσηλεύεται τον τελευταίο καιρό στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών λόγω της νευρικής ανορεξίας.

Στο πλευρό της έχει εκτός από τον σύζυγό της, Γιάννη Κωτσόπουλο αρκετούς φίλους της. Η δε κουμπάρα της Χριστίνα Λαμπίρη της έγραψε στο facebook:

«Έχεις όλη την θετική μου σκέψη και ενέργεια. Το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου κουμπαράκι. Φιλια-δύναμη-μαγκιά. Κανένας δεν είναι πιο δυνατός από εμάς τους ίδιους». Όλοι είναι στο πλευρό της Νανάς και την στηρίζουν και δίνει την δική της μάχη με την ανορεξία!

Σάκης Ρουβάς: «Αποφάσισα να γίνω αγρότης»

Ο Σάκης Ρουβάς, η Αγγελική Ηλιάδη και οι ΜΕΛΙSSES ξεκινούν εμφανίσεις την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου.
Την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου οι καλλιτέχνες έδωσαν συνέντευξη τύπου για το νέο πρόγραμμα στο «Diogenis Studio».
O Σάκης Ρουβάς στο τέλος μίλησε στις κάμερες και προς έκπληξη όλων έκανε μια δήλωση που άφησε άφωνους δημοσιογράφους και παρευρισκόμενους.
«Αποφάσισα να γίνω αγρότης», δήλωσε ο τραγουδιστής και εξήγησε τι εννοεί. «Έχω κάποια κτήματα στην Κέρκυρα τα οποία μου άφησε ο παππούς μου. Αποφάσισα πλέον να ασχοληθώ ενεργά με αυτά, όχι μόνο για οικονομικούς λόγους αλλά και για να αλλάξω την ποιότητα της ζωής μου. Θα κάνω αυτό που ξέρω καλύτερα και που αγαπώ και είναι το τραγούδι. Ταυτόχρονα, όμως, σκοπεύω να κάνω και άλλα πράγματα, τα οποία πιστεύω ότι έχουν αξία. Όχι μόνο για να έχω ένα κιλό ντομάτες, αλλά γιατί θα μυρίζουν ντομάτα και θα είναι γευστικότατες», ανέφερε.
Όσον αφορά στο πρόγραμμα του νυχτερινού κέντρου ο Σάκης Ρουβάς δήλωσε πως ήρθε η ώρα για ακόμη μια ανατροπή καθώς και ότι είναι πλέον τακτική του να μην έχει τραπέζια στα μαγαζιά που εμφανίζεται αλλά καναπέδες για να έρχεται ο κόσμος πιο κοντά! «Θα είναι ένα πρόγραμμα γεμάτο εικόνες και ιδιαίτερα αισθησιακό, παράλληλα όμως προσαρμοσμένο στο κλίμα της εποχής και προσιτό στον κόσμο», δήλωσε ο τραγουδιστής.
Η Αγγελική Ηλιάδη ήρθε αντιμέτωπη έπειτα από καιρό με τους δημοσιογράφους οι οποίοι την ρώτησαν για τον χωρισμό της με τον Κώστα Μηλιωτάκη, αλλά αρκέστηκε στην απάντηση ότι δε μιλάει για την προσωπική της ζωή. Ακόμα το «παρών» έδωσαν ο Τόνι Κονταξάκης, αλλά και ο Τόμας Πρωτόπαπας.

Φαίη Σκορδά: Δείτε τη... χωρίς μακιγιάζ! (Φωτό)


Είναι η παρουσιάστρια με τα ωραιότερα πόδια στην TV και ένα σώμα που "ζηλεύουν" όλες οι ανταγωνίστριές της! Πως είναι όμως στην κουζίνα της χωρίς μακιγιάζ; 

Η "φωτογραφία" της...
με την επίσης αμακιγιάριστη Αργυρώ Μπαρμπαρίγου είναι εξόχως αποκαλυπτική...

Παντρεύτηκε η Ρέα Τουτουνζή!

Στο δημαρχείο επισημοποίησαν την σχέση τους η Ρέα Τουτουνζή και ο Γιώργος Ματζούκης, που παντρεύτηκαν μετά από περίπου 2 χρόνια σχέσης!

H πρώην Σταρ Ελλάς και ο καλός της «έψηναν» τον γάμο εδώ και ένα μήνα.

Η τελετή έγινε στο δημαρχείο της Γλυφάδας, παρουσία λίγων συγγενών και φίλων, με την Ρέα να φορά ένα κοντό λευκό νυφικό του φίλου της Χρήστου Πετρίδη και peep toe γόβες με φιογκάκια και να κρατά μια πρωτότυπη ανθοδέσμη με μπλε τριαντάφυλλα.

Τους νεόνυμφους «κάρφωσε» η Κάλι Τσιλίδου, που «ανέβασε» φωτογραφία του γάμου στο Twitter της!

ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ - ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ Βόλτα στα μαγαζιά με ανεβασμένη διάθεση!

Ξέκλεψαν λίγο χρόνο από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και αποφάσισαν να το εκμεταλλευτούν, κάνοντας "καταναλωτική θεραπεία"!
Ο λόγος για την παρουσιάστρια του Star Τατιάνα Στεφανίδου και τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ Νίκο Ευαγγελάτο, οι οποίοι απόλαυσαν πριν λίγες ημέρες τη βόλτα τους σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων.
Το ζευγάρι, πιο ερωτευμένο από ποτέ, εθεάθη χέρι-χέρι και έκανε τις αγορές του στα καταστήματα του κέντρου. Η παρουσιάστρια για ακόμη μια φορά έκλεψε τις εντυπώσεις με τις ενδυματολογικές της επιλογές.
Φορώντας ένα total black φόρεμα, σε στενή γραμμή που αναδείκνυε το καλογυμνασμένο κορμί της και ιδιαίτερες στιλάτες πλατφόρμες σε γήινες αποχρώσεις, κέντρισε τα βλέμματα των παρευρισκομένων.
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που όποιο στυλ και αν λανσάρει αμέσως γίνεται μόδα! Νίκος και Τατιάνα, ιδιαίτερα ευδιάθετοι, έκαναν τα ψώνια τους και πέρασαν ώρες χαλάρωσης μακριά από τις επαγγελματικές σκοτούρες!

Β. Χατζηβασιλείου: Δείτε τους απίστευτους κοιλιακούς της! (Φωτό)

Δεν είναι μόνο το απίστευτο κορμί της που θα σας αφήσεις άφωνους, είναι - κυρίως - οι κοιλιακοί της και το φοβερό... "μπλονζόν" που έκανε στη διάρκεια αγώνα beach volley...
απογειώνοντας το σώμα της στην κυριολεξία!

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το περιοδικό "ΟΚ!" η παρουσιάστρια του Alpha και μητέρα δύο αγοριών, εντυπωσιάζει: Αδύνατη, αλλά ταυτόχρονα εξαιρετικά καλογυνασμένη, η Βίκυ Χατζηβασιλείου ήταν, όπως γράφει το περιοδικό "σε εξαιρετική φόρμα, πολύ μαχητική, με αγωνιστική διάθεση και η ομάδα της έφτασε λίγο πριν τον τελικό".

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...