Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Η Πενέλοπε του «Λοχαγού Κορέλι» στο πλευρό της Κεφαλονιάς

Στέλνει στους κατοίκους τις πιο ζεστές ευχές της και ελπίζει να σταθούν γρήγορα στα πόδια τους


Από το καλοκαίρι του 2001, που προβλήθηκε «Το μαντολίνο του Λοχαγού Κορέλι» με την Πενέλοπε Κρουζ και τον Νίκολας Κέιτζ, το νησί του Ιονίου βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των επισκεπτών του διεθνούς τζετ σετ. Εξάλλου, το πανέμορφο νησί του Ιονίου έχει φιλοξενήσει κατά καιρούς διασημότητες από όλο τον κόσμο, όπως τη Μαντόνα, το Σον Κόνερι, το Ρότζερ Μουρ, αλλά και το Τζορτζ Μπους τον πρεσβύτερο. 

Η συμβουλή του Γαλιφιανάκη για όσους σκοπεύουν να παντρευτούν


Συμβουλή σε όσους σκοπεύουν να παντρευτούν δίνει, μέσω του λογαριασμού του στο twitter, ο Ζακ Γαλιφιανάκης. 



Ο γνωστός κωμικός έχει μάλλον ανακαλύψει τον τέλειο τρόπο για να τεστάρει κάποιος τα... νεύρα του συντρόφου του και να αντιληφθεί πόσο ακραίες μπορεί να είναι οι αντιδράσεις του.

Η Μαντόνα στη σκηνή με τις αποφυλακισμένες Pussy Riot

Σε συναυλία που οργανώνει η Διεθνής Αμνηστία στη Νέα Υόρκη


Η αμερικανίδα ποπ σταρ Μαντόνα ανακοίνωσε ότι θα εμφανιστεί στη σκηνή μαζί με τα δύο μέλη του ρωσικού πανκ συγκροτήματος Pussy Riot που πρόσφατα αποφυλακίστηκαν, κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας στη Νέα Υόρκη, την ερχόμενη Τετάρτη.

Υβόννη Μπόσνιακ: Χωριστά από τον Αντώνη Ρέμο. Τι συμβαίνει;

Η Υβόννη Μπόσνιακ εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα ζει μακριά από τον Αντώνη Ρέμο. Τι συμβαίνει αλήθεια;

Ευρυδίκη: «Μπορεί κανείς να πει ότι δεν είμαστε σε πόλεμο;»

Έβγαλε χρήματα τη... χρυσή δεκαπενταετία της Ελλάδας η Ευρυδίκη;


«Θα μπορούσα να πω ότι πήγα αρκετά καλά, αλλά δεν εξοικονόμησα χρήματα. Δεν πρωταγωνίστησα ποτέ στα μεγάλα μαγαζιά ούτε ήταν αυτό το στοιχείο μου. 'Ετσι αποχώρησα πολύ νωρίς από αυτόν το χώρο» τόνισε στο ΕΓΩ.

Ελένη Τσαλιγοπούλου στο Πρωινό mou: Τον Παντελίδη δεν τον καταλαβαίνω

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου θα εμφανίζεται από την 1η Φεβρουαρίου μαζί με τη Μελίνα Κανά στο Σταυρό του Νότου και η κάμερα του Πρωινό mou βρέθηκε στη συνέντευξη τύπου και μίλησε με την Ελένη Τσαλιγοπούλου, η οποία αναφέρθηκε στον τρόπο ζωής των «εμπορικών τραγουδιστών» και έβγαλε το καπέλο στην Πάολα για τη φωνή της, όχι όμως και για τον Παντελή Παντελίδη, ενώ αναφέρθηκε και στο Νότη Σφακιανάκη.

Ο έρωτας χτύπησε την πόρτα του Νίκου Οικονομόπουλου: Δείτε την ξανθιά σύντροφό του [εικόνες]

Ο Νίκος Οικονομόπουλος εδώ και μερικά χρόνια έχει γίνει ένα από τα πιο καυτά ονόματα της  νυχτερινής διασκέδασης, με τα τραγούδια του να γίνονται επιτυχία σε χρόνο dt και όλοι έχουν να πουν ένα καλό λόγο για τη φωνή του και το χαρακτήρα του. 

Έλληνες ηθοποιοί για τη Βάνα Μπάρμπα: Χειρότερη συνεργασία, δεν έχουμε πληρωθεί ακόμα

Έλληνες ηθοποιοί για τη Βάνα Μπάρμπα: Χειρότερη συνεργασία, δεν έχουμε πληρωθεί ακόμα


Εναντίον της Βάνας Μπάρμπα καταφέρθηκαν δύο γνωστοί Έλληνες κωμικοί που τους μάθαμε μέσα από σειρά stand-up comedy, οι οποίοι στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά στο Mad, ΟΚ@ Night, χαρακτήρισαν τη συνεργασία τους μαζί της ως τη χειρότερη, ενώ της ζήτησαν να φύγει από τη χώρα. 

Νέες εξελίξεις στη δικαστική διαμάχη Τόλη Βοσκόπουλου – Τζούλιας Παπαδημητρίου

Εξελίξεις στην αιώνια δικαστική διαμάχη μεταξύ του Τόλη Βοσκόπουλου και της Τζούλιας Παπαδημητρίου έρχονται στο φως και το πρώην ζευγάρι συνεχίζει να δίνει δυναμικά το παρόν στα δικαστήρια.

Το pole dancing της αποκάλυψης – Το κόκκινο στρινγκ της Λάουρα Νάργες [βίντεο]

Στο σημερινό πρωινό του ΑΝΤ1 είχαν καλεσμένους εκπροσώπους από το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Pole Dancing στην Ελλάδα και η Λάουρα Νάργες θέλησε να εξασκήσει όλα όσα είχε μάθει σε παλαιότερη εκπομπή που είχε επισκεφθεί σχολή για pole dancing. Μια της κίνηση όμως αρκούσε για να δούμε το εσώρουχο της.

Παιδί της παντρειάς ο Θανάσης Τσαλταμπάσης

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης εδώ και πέντε περίπου χρόνια είναι σε σχέση με την Αγοραστή Αρβανιτή, η οποία ασχολήθηκε με την υποκριτική ύστερα από προτροπή του. Σήμερα οι δυο τους σκέφτονται πιο έντονα από ποτέ το γάμο, με την Αγοραστή να είναι η πρώτη κοπέλα που γνώρισε στους γονείς του.


Σε συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ περιγράφει τη γνωριμία τους. «Είχαμε βρεθεί σε κοινή παρέα, σε μία απλή έξοδο. Γνωρίστηκα με όλους, εκτός από εκείνη. Έχω καλομάθει να μου μιλάνε και να με χαιρετάνε κι αυτό ήταν που μου κέντρισε το ενδιαφέρον. Όταν κάποιος δεν μου μιλάει λέω: “Γιατί ρε γαμώτο;”» είπε και αποκάλυψε πως την έριξε.

Όλες οι λεπτομέρειες της δικαστικής διαμάχης Μενεγάκη-Λάτσιου!

Περίπου τέσσερα χρόνια μετά τον χωρισμό της Ελένης Μενεγάκη από τον Γιάννη Λάτσιο, η σχέση των δύο πρώην συζύγων έχει αλλάξει!


Όπως είναι γνωστό ο Γιάννης Λάτσιος ζητά να του καταβάλλει η πρώην γυναίκα του 1.626.438,90 ευρώ, που πρόκειται για το μερίδιο της περιουσίας που απέκτησε η Ελένη Μενεγάκη τα χρόνια που ήταν παντρεμένοι

Η Θεοφανία Παπαθωμά «σπάει» τη σιωπή της:«Το διαζύγιο βγήκε. Αθόρυβα κι ωραία»

Η Θεοφανία Παπαθωμά μετά τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν με εκείνη και τον Γρηγόρη Πετράκο οι φήμες περί χωρισμού με τον Πασχάλη Τσαρούχα «φούντωσαν».


Η ηθοποιός θέλοντας να σταματήσει τη παραφιλολογία απάντησε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook. Επίσης τόνισε ότι δεν άλλαξε επάγγελμα και στράφηκε στη δικηγορία όπως ακούστηκε. Συγκεκριμένα έγραψε:

Αυτός είναι ο ράπερ που έχει κλέψει την καρδιά της Κατερίνας Στικούδη

Ποιος είναι ο άντρας που έχει κλέψει την καρδιά της Κατερίνας Στικούδη;


Έχει σπουδάσει φιλόλογος αλλά ασχολείται με την παραγωγή και είναι DJ του συγκροτήματος ΝΕΒΜΑ. 

Αυτό είναι το τραγούδι της Παπαρίζου με το οποίο θα διαγωνιστεί στη Eurovision [βίντεο]

Μία δυναμική μπαλάντα είναι το τραγούδι με το οποίο η Έλενα Παπαρίζου θα διεκδικήσει το «χρίσμα» της Σουηδίας για την φετινή Eurovision.


Μία πρώτη «γεύση» του «Survivor» έδωσαν οι διοργανωτές του Melodifestivalen, δημοσιεύοντας μέρος του τραγουδιού από τις πρόβες που έκανε η τραγουδίστρια.

Το τηλεφώνημα τηλεθεατή, που «εκνεύρισε» την Ελένη Μενεγάκη!

Λίγο η ασθένεια της, λίγο το τηλεφώνημα... την έκαναν «μπουρλότο» την Ελένη Μενεγάκη!


Ένας νεαρός 16χρονος της τηλεφώνησε και η παρουσιάστρια δεν τον πίστεψε και του είπε: «Πες γρήγορα πότε γεννήθηκες» και αμέσως ο τηλεθεατής της είπε «Το 1998»... 

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ - The Voice:Έξαλλη η παίκτρια που δεν γύρισε κανείς! Τα «έχωσε» στους κριτές!

Η Δέσποινα Βανδή προσπάθησε να την ηρεμήσει αλλά μάταια...Η κατάσταση έχασε κάθε έλεγχο! Δείτε το βίντεο!


Με πολύ θυμό και φανερά εκνευρισμένη αντίκρισε τους κριτές  η Παναγιώτα Καψάλη που δεν πάτησαν το κουμπί όταν εμφανίστηκε σήμερα  στο The Voice..

Η Παναγιώτα απάντησε με πολύ θυμό όταν γύρισαν οι κριτές τις καρέκλες τους και ο Αντώνης Ρέμος με τη Δέσποινα Βανδή προσπάθησαν να της αλλάξουν γνώμη αλλά δεν τα κατάφεραν...Η παίκτρια εκνεύρισε αρκετά την τραγουδίστρια!

VIDEO - Τhe Voice: O παίκτης που κέρδισε τους κριτές! Έχασε 70 κιλά...

Ο παίκτης έκανε ποδαρικό στην Μελίνα Ασλανίδου!


Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ήταν ο πρώτος παίκτης που εμφανίστηκε σήμερα στο "The Voice" και εφαρμόστηκε η blind οντισιόν...


Η επιμονή του να πετύχει το όνειρο του, τον έκανε να χάσει 70 κιλά, ο παίκτης αποκάλυψε πως είχε πάει και στο «X- factor1» αλλά  ήταν 140 κιλά. Οι κριτές ενθουσιάστηκαν από την φωνή του, εκτός από τον Αντώνη Ρέμο που δεν ήταν σίγουρος αν πρέπει να πατήσει το κουμπί.

Ο Μαυρίκος επέλεξε την Μελίνα Ασλανίδου!

Δείτε βίντεο με την εμφάνιση του!

Μπέττυ Μαγγίρα: Πώς χάνει τα κιλά της εγκυμοσύνης;

Έναν μήνα μετά την γέννηση της δεύτερης κόρης της η Μπέττυ Μαγγίρα έχει ήδη απαλλαχθεί από τα κιλά που πήρα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

«Stars System»: Τι θα φέρει ο μήνας για κάθε ζώδιο στον ερωτικό, οικονομικό και επαγγελματικό τομέα;


Ο δρόμος για τα αστέρια ξεκινάει από εδώ! 


Ζώδια, πλανήτες, εκλείψεις, συναστρίες… Τι κρύβουν; Τι μας επιφυλάσσουν; Πως μας επηρεάζουν;


Η Άση Μπήλιου έχει τις απαντήσεις και τις μοιράζεται μαζί μας, για έβδομη χρονιά, μέσα από τον Alpha. 

Ναταλί Ρασούλη: «Ένιωθα ότι ζω σε τρελάδικο»

Η Ναταλί Ρασούλη παρουσιάζει με την συμμετοχή αγαπημένων τραγουδιστών και συνθετών ένα αφιέρωμα στον Μανώλη Ρασούλη, το οποίο στη συνέχεια θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη και σε πολλές ακόμα πόλεις της Ελλάδας. Είναι πολύ συγκινητικό να ερμηνεύει τραγούδια του πατέρα της.


«Ευελπιστούμε να ταξιδέψουμε και εκτός συνόρων, σε χώρες που σηματοδότησαν τη ζωή του, όπως η Αγγλία και το Ισραήλ. Το δικό μου όραμα είναι το έργο του να παραμείνει ζωντανό σαν να είναι παρών και ο ίδιος. Στις 5 Μαρτίου συμπληρώνονται τρία χρόνια από το θάνατο του. Υπάρχει διάχυτη συγκίνηση» τόνισε στο ΕΓΩ.  

Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Αν κάνεις τατουάζ για να έχεις επιτυχία στην τηλεόραση, είναι λάθος λόγος»

Για τον τρόπο που χειρίζεται τη δημοσιότητα αλλά και για το πώς χειρίζεται τους τηλεοπτικούς του «κλώνους» μιλάει ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

Τι επισκίασε την οικογενειακή ευτυχία της Καλομοίρας;

Οι δίδυμοι γιοι της, Νίκος και Δημήτρης, είναι το επίκεντρο της ζωής της.


Η Καλομοίρα Σαράντη είναι μια ευτυχισμένη μαμά ενώ στο πλευρό της βρίσκεται πάντα ο σύζυγος της, Γιώργος. 

Ερωτεύτηκε μαζί με την κολλητή της η Σόφη Πασχάλη και το δείχνουν ταυτόχρονα [εικόνες]

Η Σόφη Πασχάλη είναι ως γνωστόν κολλητή φίλη με την Έλενα Παπαβασιλείου. Οι δυο τους εκτός από φίλες ερωτεύτηκαν και ταυτόχρονα και μαζί με τους φίλους τους πήγαν σε νυχτερινά κέντρα να διασκεδάσουν και να δείξουν τον έρωτα τους. Έτσι, μετά την Έλενα και η Σόφη Πασχάλη έγινε πολύ διαχυτική ταυτόχρονα με τη φίλη της.

Από μοντέλο ροκού: Η Ελληνίδα που άφησε τις πασαρέλες για τα ντραμς [εικόνες]

Η Ιωάννα Παπαγιάννη ήταν μία από τις κοπέλες που είχαν πάρει μέρος στο Next Top Model και ακολούθησε μια αξιοπρεπή καριέρα στο μόντελινγκ, όχι μόνο στο εγχώριο. Τελικά, προτίμησε κάτι άλλο πιο έντονο...

Η οργισμένη αντίδραση του Τσαρούχα στην Παπαθωμά και η αγωγή «βόμβα»


Ο Πασχάλης Τσαρούχας και η Θεοφανία Παπαθωμά δεν ζουν πλέον κάτω από την ίδια στέγη.


Παρά τις προσπάθειες που έκαναν για να «σώσουν» τον γάμο τους, δεν ευδοκίμησαν. Εκείνος αφοσιώθηκε στο θέατρο κι εκείνη στην δικηγορία. 

Στα ναρκωτικά και τα ψυχοφάρμακα από τα 20 του – Τι είχε καταναλώσει ο Μπίμπερ όταν συνελήφθη

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων σχετικά με το τι είχε πιει και καπνίσει την ημέρα της σύλληψης του ο Τζάστιν Μπίμπερ δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα από την αστυνομία.


Σύμφωνα λοιπόν με αυτά ο νεαρός ποπ- σταρ είχε καπνίσει μαριχουάνα και είχε καταναλώσει τα γνωστά αντικαταθλιπτικά χάπια Xanax.

Γνωστό μοντέλο δείχνει το «καμπριολέ» φόρεμα της λίγο πριν την κουμπώσουν [εικόνα]

Το 26χρονο μοντέλο θέλησε να δείξει στους θαυμαστές της στο Instagram στιγμές από την προετοιμασία της για τηλεοπτικά βραβεία και προτίμησε την εκδοχή που το στήθος της είναι πιο ελεύθερο, παρά αυτή που το ρούχο της είναι κλειστό σχετικά μπροστά. 

ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΚΛΑΡΑ... Σταρ Ελλάς Εβελίνα Παπαντωνίου;;; Δείτε πως είναι ΣΗΜΕΡΑ!!! (PHOTOS)

Σε γνωστό εμπορικό κέντρο "τσάκωσε" το Athens Magazine την πρώην Σταρ Ελλάς και παραλίγο Μις Υφήλιο Εβελίνα Παπαντωνίου. 

Η Εβελίνα όπως βλέπετε και εσείς είναι μια κουκλάρα και δεν έχει χάσει καθόλου από την παλιά της λάμψη και φρεσκάδα!!!

Με ποια φωτογραφήθηκε ο Γιάννης Λάτσιος;;;

Ο Γιάννης Λάτσιος βρέθηκε στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης του Τάκη Ζαχαράτου"I am what I am" στο θέατρο Παλλάς! Εκεί βρέθηκε και η Ελένη Χατζίδου η οποία ήταν πολύ κομψά ντυμένη με τις κατακόκκινες γόβες της να κάνουν τη διαφορά!

ΔΕΙΤΕ: Η φωτογραφία της Μαρίας Κορινθίου που ΤΡΕΛΑΝΕ το διαδίκτυο... (PHOTO)

Η Μαρία Κορινθίου δεν ξεχνά να μοιράζεται στιγμές της με τους διαδικτυακούς της φίλους! 


Αυτή τη φορά η γνωστή ηθοποιός πόζαρε στον φωτογραφικό φακό φορώντας λεοπάρ ψηλοτάκουνες γόβες ενώ ζωγράφισε στο πρόσωπό της μουστάκια γατούλας! 

Μάλιστα, έγραψε χαρακτηριστικά: «Μιάου»!Οι εντυπωσιακές γόβες της σίγουρα θα κλέψουν την παράσταση όπου κι αν τις φορέσει!

Δες τη φωτογραφία...


faysbook.gr

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Δήμητρα Στογιάννη: Περιμένει αγοράκι!

Λαμπερή και πιο όμορφη είναι τους τελευταίους μήνες η Δήμητρα Στογιάννη και ο λόγος είναι πολύ ευχάριστος!

Ο Αρναούτογλου έστειλε κότα στον Περρή!

«Κάλεσα το ασανσέρ και ανοίγοντας η πόρτα είδα τον Γρηγόρη...»


Ένα από τα κύρια θέματα για τα οποία κλήθηκε να μιλήσει ο Βαγγέλης Περρής στο πρωινό ήταν η κόντρα του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο παρουσιαστής θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και αρχικά εξήγησε:

Με υπερκόπωση ο Διονύσης Σχοινάς - Ακύρωσε τις εμφανίσεις του

Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή ο Διονύσης Σχοινάς ξεσήκωνε τους θαμώνες σε γνωστό στέκι στο Κολωνάκι. 


Οι εμφανίσεις του έχουν μεγάλη επιτυχία καθώς τα τραγούδια του είναι αγαπημένα και έχει λείψει στο κοινό. 

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης με την κόρη του που μοιάζει στη μαμά της! (φωτό)

Απόλυτα οικογενειάρχης ο αξιόλογος ηθοποιός Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, πατέρας τριών παιδιών . 

Δ. Νομικού: Τι έκανε με τον Αντίνοο Αλμπάνη στο κέντρο σήμερα το πρωί;

Στο κέντρο της Αθήνας απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του TLIFE την Δούκισσα Νομικού και τον Αντίνοο Αλμπάνη. 


Η παρουσιάστρια και ο ηθοποιός συναντήθηκαν στο θέατρο Παλλάς μαζί με τους υπόλοιπους συντελεστές της παράστασης “Τρωικός πόλεμος” στην οποία πρωταγωνιστούν. 

Γοητευτική Ελληνίδα ηθοποιός δήλωσε πως παρόλο που έχει οικονομικό πρόβλημα... λέει όχι σε δουλειές!

«Για να παίξω στην τηλεόραση θέλω να πληρωθώ»


 Καλεσμένη στα «Καρντάσιανς» ήταν γνωστή ηθοποιός, μίλησε για την οικογένεια της και δήλωσε χαρούμενη που κατάφερε να κάνει παιδιά στην ηλικία που ήθελε..." Θα έκανα τρίτο και τέταρτο παιδί αν είχα οικονομική άνεση!

Στ. Καλλή – Κ. Καραφώτης: Πού συνάντησαν τον Γ. Πλούταρχο;

Στο φινάλε της πρωτότυπης συνεργασίας του Γιάννη Πλούταρχου με τον Μίμη Πλέσσα βρέθηκαν το βράδυ της Κυριακής ο Κώστας Καραφώτης και η Στέλλα Καλλή. Οι δύο τραγουδιστές παρακολούθησαν την τελευταία παράσταση στο Παλλάς και έμειναν εντυπωσιασμένοι.


Φυσικά, δεν παρέλειψαν να βρεθούν και στα καμαρίνια για να συγχαρούν τον Γιάννη Πλούταρχο. Ο Κώστας και η Στέλλα, που είναι πολλά χρόνια φίλοι, πόζαραν χαμογελαστοί δίπλα στο συνάδελφό τους. 

Θέλξη: Διανύει τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της! Δες την φουσκωμένη κοιλίτσα

Ενθουσιασμένη και πολύ συγκινημένη είναι η Θέλξη με τον ερχομό της κόρης της. Η τραγουδίστρια σε δύο περίπου μήνες θα κρατάει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της με τον επιχειρηματία, Παύλο Γιαβή. 

Φουλ επίθεση της Σάσας Σταμάτη σε συνάδελφο: Η γλώσσα του πήγαινε σπάτουλα στη Γερμανού

Η Σάσα Σταμάτη ήταν για άλλη μια φορά ασυγκράτητη και λάβρα αυτή τη φορά κατά του δημοσιογράφου Παύλου Σταματόπουλου, ο οποίος είναι μαζί με την Κατερίνα Καραβάτου και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο Μες Στην Καλή Χαρά. 

Ξέχασε να φορέσει φούστα αλλά... όχι να ποζάρει!

Πάρτι έκανε ο φωτογραφικός φακός με τη θέα της εκρηκτικής ξανθιάς τραγουδίστριας που πήρε πόζα για να φωτογραφηθεί αλλά απ’ ότι φαίνεται κάτι ξέχασε να φορέσει! 

Δείτε την πανέμορφη ξανθιά σύζυγο του Πάνου Καλίδη [εικόνες]

Ο Πάνος Καλίδης εμφανίζεται μαζί με το Χρήστο Χολίδη στο νυχτερινό κέντρο Βοξ και έχουν αρκετά καλή χημεία. Έτσι ο Χρήστος πήρε το φίλο του και τη σύζυγο του και τους πήγε στον άλλο φίλο του, το Μάρκο Σεφερλή στο Ρεξ. Η γυναίκα του Πάνου Καλλίδη πάντως έκλεψε τις εντυπώσεις.

Έλενα Ράπτη - Λούκας Γιώρκας: Νέες φωτογραφίες της σχέσης τους

Το ζευγάρι είναι μαζί κι ευτυχισμένο!


Η Έλενα Ράπτη και ο Λούκας Γιώρκας είναι ζευγάρι και μάλιστα πολύ ερωτευμένο! Οι φωτογραφίες, αποδεικνύουν όχι μόνο την υπόσταση σχέση τους, αλλά και το ότι περνούν πολύ καλά μαζί.

Παπουτσάκη - Πιλαφάς: Τα πρώτα γενέθλια του γιου τους

Τελευταία παρατηρώ ότι με τον γιο μου μοιάζουμε στα μάτια, στο βλέμμα» εξομολογήθηκε συγκινημένη η Κατερίνα Παπουτσάκη στην πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή του Mega Πρωινό mou, ενώ για τον 36χρονο σύζυγό της Παναγιώτη Πιλαφά, αποκάλυψε: 

Νίκος Μουτσινάς για Νομικού: «Εντάξει, δεν σκάβει στο ανθρακωρυχείο» (Video)

Την ενδυματολογική επιλογή της Δούκισσας Νομικού στο «Όλα Τρέλα» σχολίασε την Τετάρτη ο Νίκος Μουτσινάς με την μεσημεριανή του παρέα στο «Δέστε τους» του Alpha.


Δείτε το σχετικό απόσπασμα...

Μαριάντα Πιερίδη: Μπήκε στον 7ο, πήρε 13 κιλά κι έφτιαξε το παιδικό δωμάτιο

Η Μαριάντα Πιερίδη διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και σε λίγο καιρό θα κρατά στην αγκαλιά της, το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Νέστορα Φωτιάδη.


Η Μαριάντα Πιερίδη, έχει πάρει μέχρι στιγμής 13 κιλά και η κοιλίτσα της έχει φουσκώσει πολύ. 

Όπως της έχει πει ο γιατρός της, δεν αποκλείεται να φέρει στον κόσμο τον γιο της νωρίτερα από το αναμενόμενο, μιας και στην αρχή της εγκυμοσύνης της είχε επιπλοκές. 

Μουτσινάς: Πως σχολίασε την καλεσμένη του στο «Νικ Ο' Κλοκ» Σμαράγδα Καρύδη; (Video)

Την λαμπερή Σμαράγδα Καρύδη υποδέχθηκε αυτή την εβδομάδα στο βραδινό του show «Νικ Ο' Κλοκ» στον Alpha ο Νίκος Μουτσινάς.


Η εμφάνιση αυτή ωστόσο της γνωστής ηθοποιού δεν θα μπορούσε να μην περάσει την επομένη από το ενδυματολογικό ...μικροσκόπιο του παρουσιαστή και της μεσημεριανής του παρέας στο «Δέστε τους».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα...

Τα «μυστικά», που κάνουν το Νίκο Παπαδάκη να αρρωσταίνει σπάνια

Πρόσφατη έρευνα δείχνει ότι στις δυτικές κοινωνίες οι άνθρωποι αρρωσταίνουν 9.672 φορές κατά τη διάρκεια της ζωής τους.


Κάθε χρόνο κάθε ένας από εμάς εμφανίζει κατά μέσο όρο 11 πονοκεφάλους και 6  πεπτικά προβλήματα, τρεις φορές πόνο στον λαιμό και δέκα φορές ενόχληση στη μέση. Εκτιμάται ότι 124 φορές ετησίως μας ταλαιπωρεί κάποιο μικρό πρόβλημα υγείας, ενώ κατά τη διάρκεια του χειμώνα ερχόμαστε αντιμέτωποι με ένα βαρύ κρυολόγημα ή με την γρίπη. 

Ελένη Τσαλιγοπούλου: «Έχω κάνει πέντε χρόνια ψυχανάλυση. Θα τρελαινόμουν»

«Ήμουνα σε τρελή σύγχυση. Κόντεψα να χάσω τον εαυτό μου» είπε η Ελένη Τσαλιγοπούλου.


Η τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Τα Καρντάσιανς» και εκεί μίλησε για όλα. Αναφέρθηκε και στην ψυχανάλυση που έκανε. 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...