Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Π. Χαϊκάλης: «Με τη γυναίκα μου κατάλαβα ότι είμαστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον»

«Πριν γνωρίσω τη γυναίκα μου ήμουν πολύ επιφυλακτικός», αποκαλύπτει ο Παύλος Χαϊκάλης μιλώντας για την σύζυγο του.

«Με τη γυναίκα μου από την πρώτη στιγμή, μπήκαμε σε άλλη διαδικασία κι εκεί κατάλαβα ότι ο ένας ήταν πλασμένος για τον άλλον. Αυτό το ταξίδι με απογείωσε. Δεν συμβαίνει πάντοτε.

Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Ελεονώρα Μελέτη: Νέο φλερτ!

Αν και οι οι φήμες τη θέλουν ζευγάρι με τον παρτενέρ της στο «DWTS» Ηλία Λαδά, η 32χρονη παρουσιάστρια φαίνεται πως είναι πλέον έτοιμη να γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή, όχι όμως με τον άντρα που της χρεώνουν!

To βράδυ της Τρίτης, η παρουσιάστρια της «Πρωινής Μελέτης» εθεάθη να τρώει με έναν πολύ γοητευτικό άντρα σε γνωστό στέκι του Νέου Ψυχικού. «Δεν ήταν μόνοι τους αλλά ήταν φανερό πως η σχέση τους δεν ήταν μόνο φιλική» λέει άνθρωπος που ήταν εκεί. «Τη φλέρταρε διακριτικά μεν, επίμονα δε, και εκείνη έδειχνε να το απολαμβάνει. Έδειχναν πολύ ταιριαστοί».

Το ρεπορτάζ του Yupi λέει πως αυτή δεν ήταν η πρώτη συνάντησή τους, αλλά έχουν βγει και άλλη μια φορά μόνοι τους.  Το στενό περιβάλλον της ισχυρίζεται μάλιστα πως όσο περνάει ο καιρός, τόσο το ενδεχόμενο επανασύνδεσής της με τον Γιάννη Ολιζιέρσκυ μοιάζει απίθανο. Το πρώην ζευγάρι πάντως διατηρεί ακόμα τηλεφωνική επικοινωνία και μιλάει με τα καλύτερα λόγια ο ένας για τον άλλον.

Enhanced by Zemanta

«Dancing With the Stars II»: Ματαιώνεται το 4o live

Είναι οριστικό, ούτε live ούτε μαγνητοσκοπημένο θα μεταδοθεί αυτήν την Κυριακή το «Dancing With the Stars II», το οποίο ανανεώνει το ραντεβού του με τους τηλεθεατές για μετά από δυο εβδομάδες.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Π.Δαδακαριδης:«Δεν είχα την μανα μου διπλα»

O Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, που ξεχωρίζει στο 50 - 50,  μίλησε στην εκπομπή «Όλα στο πρόγραμμα» και αποκάλυψε ότι είχε βγει στην σκηνή όταν ήταν ακόμα ήταν μωρό, καθώς έκανε την "σούστα" στην «Τενεκεδούπολη».

Ο ίδιος αρχικά δεν ήθελε να γίνει ηθοποιός, αλλά τον είχαν παροτρύνει οι δικοί του. Οι γονείς του είχαν χωρίσει όταν ήταν 4 ετών, αλλά πέρασε πολύ όμορφα παιδικά χρόνια.

Η μητέρα του μετά το διαζύγιο, μετακόμισε στην Αγγλία και μένει εκεί μέχρι και τώρα και έτσι την βλέπει το πολύ μια εβδομάδα τον χρόνο.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι τον καλύτερο καφέ τον έχει πιει στις Κολυμπήθρες στην Τήνο, όταν η ιδιοκτήτριά του τον κέρασε γιατί της κρατούσε παρέα μέσα από την τηλεόραση.

Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Video: Οι "Καλές μαθητριες" Μελέτη και Χρουσαλά και ο... Μαρτάκης!

Δείτε τις πρόβες της Ελεονώρας Μελέτη, της Μαριέττας Χρουσαλά και του Κώστα Μαρτάκη για το Dancing with the stars της Κυριακής, καθώς και τις παρατηρήσεις και συμβουλές από την Γκαλένα.

Οι τηλεοπτικές εκπομπές της μεσημεριανής και απογευματινής ζώνης έχουν βρει τώρα μια εκπομπή… χρυσωρυχείο να ασχολούνται καθώς οι επώνυμοι δεν έχουν, όπως φαίνεται, πρόβλημα να μιλάνε για τη συμμετοχή και τα συναισθήματά τους.

Η Νάντια Μπουλέ λέει πως είναι κατενθουσιασμένη με τον Θάνο, τον χορευτή της, αλλά επίσης υπογράμμισε πως είναι πολύ δύσκολο αυτό που προσπαθούν να κάνουν. Ο Κώστας Μαρτάκης θα χορέψει με τη Μαρία Αντιμισάρι (πρώην παρτενέρ του Δημήτρη Βλάχου) και συνδέει το χορό με τον αθλητισμό, ενώ η Μαριέττα Χρουσαλά δηλώνει πως έχει βρει έναν εξαιρετικό δάσκαλο, τον Θοδωρή Παναγό, ο οποίος ήταν άλλωστε και ο περσινός νικητής. Ο χορευτής ανταποδίδει τα κοπλιμέντα λέγοντας πως η Μαριέττα είναι «θεά», αλλά βέβαια ας μην ξεχνάμε πως η πρώην παρουσιάστρια είναι ήδη εξοικειωμένη με το χορό.

Η Ελεονώρα Μελέτη πάντως είναι η πιο τυχερή, καθώς, έχοντας δική της εκπομπή, μπορεί να μιλάει όποτε και όσο θέλει για στους τηλεθεατές της για τις ανησυχίες της. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως θα χορέψει με τον Ηλία Λαδά (πρώην παρτενέρ της Ευγενίας Μανωλίδου) και τον χαρακτήρισε ταλαντούχο και υπομονετικό. Παρ’ όλα αυτά εξακολουθεί να έχει άγχος γιατί φοβάται μην ξεχάσει τη χορογραφία της.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Άγριο ξύλο στη Γλυφάδα μεταξύ ποδοσφαιριστή και επιχειρηματία

Gossip
Πριν από λίγη ώρα, στο κέντρο της Γλυφάδας, μέσα σε γνωστή καφετερία, βρισκόταν ο γνωστός ποδοσφαιριστής με την κοπέλα του και στα πιο δίπλα τραπέζια ο νεαρός επιχειρηματίας.

Χωρίς κανείς να ξέρει το πώς και το γιατί, οι δυο άντρες ξαφνικά πιάστηκαν στα χέρια και φαινόταν ότι τίποτε δεν ήταν ικανό να τους χωρίσει.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

VIDEO: Τα δύσκολα χρόνια της Ελένης Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη, σήμερα το πρωί με αφορμή μια συνέντευξη του Τάκη Διαμαντόπουλου, ενός από τους μεγαλύτερους φωτογράφους της Ελλάδας, αναπόλησε τα πρώτα της βήματα στο χώρο της μόδας.

Μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε εκείνη την εποχή αλλά και για το πόσο πολύ έχουν αλλάξει πλέον τα πράγματα.

«Αυτό που μου έχει μείνει από εκείνη την εποχή ήταν η ταλαιπωρία που τραβούσα με τις συγκοινωνίες . Έπαιρνα πολλά λεωφορεία για να πάω στις διάφορες περιοχές που με έστελναν. Απορώ πραγματικά πώς τα κατάφερνα και πήγαινα σε όλα αυτά τα μέρη. Σήμερα αν μου πείτε να πάω σε κάποιες από τις περιοχές εκείνες, το σίγουρο είναι ότι θα χαθώ», είπε χαρακτηριστικά.

Τόσο εύκολα χανόταν, που δεν θυμάται καν σε ποιές περιοχές είχε πάει! Προσπάθησαν, ξαναπροσπάθησαν, αλλά τίποτα δεν κατάφεραν οι συνεργάτες της, όταν τους μίλησε για μια περιοχή από Φ πάνω από την Καισαριανή...! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Τ. Σαμαράς: «Ας χάσει πρώτα κανένα κιλό ο Λιάγκας και μετά να μιλήσει για εμένα»

Μία νέα κόντρα φαίνεται πως άνοιξε στο χώρο της showbiz. Μία κόντρα ανάμεσα στο Γιώργο Λιάγκα και τον Τρύφωνα Σαμαρά.

Όλα άρχισαν όταν ο πρώτος είπε στην εκπομπή του πως ο Τρύφωνας είναι άθλιος στο χορό...

Η απάντηση δεν άργησε να δοθεί από τον hair stylist... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΔΩ

Ν.Μουτσινάς: «Ήμουν 99,6 κιλά! Έπαθα πανικό!»

Στην εκπομπή "Καφές με την Ελένη" μίλησε ο... αδυνατισμένος Νίκος Μουτσινάς για τα κιλά που έχει χάσει το τελευταίο διάστημα. «Δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι είχα παχύνει πάρα πολύ. Έτρωγα βέβαια, και κάποια στιγμή είχα φτάσε. κανονικά “στο μήνα μου” και έπρεπε πια να χάσω τα κιλά της εγκυμοσύνης που δεν υπήρχε» είπε με το γνωστό του χιούμορ ο Νίκος
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Ε. Μανωλίδου: Έξω 20 βαθμοί... μέσα μόλις 6!

Έξω έχει 20 βαθμούς Κελσίου και όπως είναι λογικό η Ευγενία έχει βάλει το μαγιό της!

Το κακό είναι ότι μέσα, στο στούντιο του "daily", έχει ακόμη παγωνιά: 6% έκανε πάλι η εκπομπή της Μανωλίδου και όλοι αναρωτιούνται γιατί...
δεν ανεβαίνει... παράλληλα με την παρατεταμένη καλοκαιρία.

Η αλήθεια είναι ότι βγαίνει αγχωμένη μέχρι και στο τρέιλε.

Προσπαθώντας να πείσει ότι έχει πολλά να πει και να δείξει. Μήπως τελικά της κάνει κακό και η υπερπροβολή; Μήπως ο κόσμος που τη βλέπει σε κάθε διάλειμμα λέει...«Με το ζόρι Μανωλίδου; Ευχαριστώ, δεν θα πάρω»!
Enhanced by Zemanta

Οριστικό: Στο σφυρί το σπίτι του Τόλη !

Στο σφυρί βγαίνει την Τετάρτη ένα τμήμα της ακίνητης περιουσίας του Τόλη Βοσκόπουλου, ώστε να καλυφθεί μέρος της αναγκαστικής είσπραξης οφειλών του προς το Δημόσιο ύψους 5.884.924,32 ευρώ, από φόρους εισοδήματος και φορολογικές παραβάσεις.

Το Διοικητικό Πρωτοδικείο Πειραιά απέρριψε την ανακοπή που υπέβαλε ο τραγουδιστής κατά της έκθεσης αναγκαστικής κατάσχεσης, την οποία είχε κάνει δικαστικός επιμελητής πριν δύο χρόνια στο πατρικό του ακίνητο στην κτηματική περιφέρεια του Δήμου Κορυδαλλού. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Τρύφωνας Σαμαράς: Δεν με ενοχλεί να με λένε κλόουν...

Ο Τρύφωνας Σαμαράς συνομίλησε τηλεφωνικά με Σταματίνα Τσιμτσιλή το μεσημέρι της Δευτέρας μέσα από την εκπομπή της, με αφορμή την εμφάνισή του στο «Dancing With the Stars» το βράδυ της Κυριακής.

Ο διάσημος κομμωτής τόνισε γι' ακόμα μια φορά ότι δεν πήγε στο συγκεκριμένο σόου για να γίνει χορευτής, αλλά για τον φιλανθρωπικό σκοπό της εκπομπής και εξέφρασε την άποψή του και για τις κριτικές που έχει δεχτεί ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Καμπουράκης προς Αυτιά: "Γιώργο, είμαστε μαζί σου"

Το συγκινητικό τηλεφώνημα του Δημήτρη Καμπουράκη στον Γιώργο Αυτιά. Σε ένα αδηφάγο μέσο, όπως η τηλεόραση, με λυκοφιλίες, κυρίως, κατά κοινή ομολογία, φαίνεται ότι υπάρχουν και αποθέματα ανθρωπιάς.

Ενα αναπάντεχο τηλεφώνημα έκανε ακόμη και τον Γιώργο Αυτιά να αναθεωρήσει πολλά πράγματα. «Γιώργο, είμαστε μαζί σου» ακούστηκε από την άλλη γραμμή όπου δεν ήταν άλλος από τον Δημήτρη Καμπουράκη.
 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Καθηγήτρια φωτογραφήθηκε ημίγυμνη στην τάξη!

Τα ακούσαμε και αυτό! Στη Βρετανία μια καθηγήτρια εικαστικών φωτογραφήθηκε σε προκλητικές ημίγυμνες πόζες μέσα στη σχολική αίθουσα σε ένα από τα μεγαλύτερα κολέγια της χώρας.

Η καθηγήτρια, που έμεινε topless για χάρη της τέχνης. ονομάζεται Joanne Salley, είναι πρώην μοντέλο και φωτογραφήθηκε φορώντας μόνο το jean της για τις ανάγκες του μαθήματος.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Έφη Κυριάκου, Βασίλης Σταθοκωστόπουλος “Διαόλου κάλτσες”.

Δημόσια εμφάνισή έκαναν ο επιχειρηματίας Βασίλης Σταθοκωστόπουλος και η playmate του 2009 Έφη Κυριάκου στην μουσική σκηνή “ΑKTH της Οδό Πειραιώς”, για να απολαύουν το μοναδικό πρόγραμμα με τους “Διαόλου κάλτσες”.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Ο άγγελος και ο... αρχάγγελος κάνουν κόλαση τους πρωινούς

Αποτελεί τηλεοπτικό εφιάλτη για αρκετούς τηλεοπτικούς σταρ, αφού καθημερινά έχει υψηλά νούμερα τηλεθέασης και από την πρώτη προβολή κατάφερε να κερδίσει την προτίμηση του κοινού.

Μπορεί για κάποιους να φαντάζει ένα ακόμη παραμύθι που βγάζει από τη θλίψη την Ελληνίδα νοικοκυρά, ωστόσο το ζευγάρι από τη Λατινική Αμερική έφερε τα πάνω κάτω στην πρωινή ζώνη.

Τόσο η Ελένη Μενεγάκη όσο και το ανδρικό δίδυμο του ANT1 Σπύρος Χαριτάτος και Γιώργος Καραμέρος κάποιες ημέρες της εβδομάδας βλέπουν την πλάτη της latin σειράς «Μαρία άγγελέ μου».

Η επιτυχία της σειράς του STAR οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στη γοητευτική και sexy «Μαρία» και στον ξανθό και καλογυμνασμένο «Χουάν Μιγκέλ», ο οποίος έκανε και τις Ελληνίδες να τον λατρέψουν.
ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΙΑΛ ΤΟΥ STAR ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Κυριακή 3 Απριλίου 2011

"Τρύφωνα γερά πάρ' τους τα μαλλιά"!

Την πιο αυθεντική παρουσία του "dancing" στηρίζει το γκρουπ "Τρύφωνα γερά πάρ' τους τα μαλλιά": Θέλουμε να μείνει μέχρι το τέλος ο Σαμαράς γιατί προσφέρει γέλιο στον κόσμο και αν πάψει να συμβαίνει αυτό θα αναγκαστούμε να μιλάμε συνέχεια για τα πάχη της Μελέτη ή τα κάλλη της Μπουλέ. 

Πράγμα που καταντάει κουραστικό και βαρετό! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Σάσα και Τζούλια οι "βόμβες" του υπόκοσμου...

Ανάμεσα στις δεκάδες κωδικές ονομασίες που είχαν τα κυκλώματα των "νονών" και βρίσκονται στη διάθεσή μας... ξεχωρίζουν εκείνες που αναφέρονται στα ονόματα των Τζούλια Αλεξανδράτου και Σάσας Μπάσα.

Χρησιμοποιώντας τα ονόματα των καλλίγραμων μοντέλων οι "νονοί" αναφέρονταν -κατά την αστυνομία- στο σημείο τοποθέτησης των εκρηκτικών μηχανισμών...
Με απλά λόγια Τζούλια και Σάσα ήταν -κατά τους ανθρώπους του υποκόσμου- οι "βόμβες"!
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ 

ALTER: Αντικατέστησαν με cartoon τον... Αυτιά!

ΑΥΤΙΑΣ: ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΔΑΚΗ
Από Δευτέρα το πρόγραμμα του ALTER επανακάμπτει και έτσι οι τηλεθεατές δεν θα στερούνται πια το "Μπλα Μπλα", το "Όσο υπάρχουν άνθρωποι", το προδελτίο του Άκη, Παυλόπουλου, το δελτίο του Νίκου Χατζηνικολάου, την "Υδρόγειο" του Χρήστου Κώνστα, το "Πρόσωπο με Πρόσωπο", ακόμη και τον "Κίτρινο Τύπο" του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.

Ένας όμως είναι ο μεγάλος απών. Ο Γιώργος Αυτιάς, ο προστάτης του συνταξιούχου, η συντροφιά της χήρας, η ανάσα του μεροκαματιάρη. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δείτε την τυχαία-άτυχη συνάντηση Τζούλιας-Μπουτάρη

Πήγε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, σε ένα εστιατόριο να φάει με την παρέα του και βρέθηκε προ μεγάλων εκπλήξεων.

Εκεί που καθόταν ο άνθρωπος και πήγαινε να βάλει την μπουκιά στο στόμα, εμφανίστηκε περιχαρής η Τζούλια Αλεξανδράτου.
Η tv persona, όπως δήλωσε σε ραδιοφωνική συνέντευξη που έδωσε στην συμπρωτεύουσα, «Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης είναι ακομπλεξάριστος, πρωτοποριακός και ανατρεπτικός άνθρωπος. » Και αφού βρήκε την ευκαιρία η Τζούλια, την άδραξε για τα καλά.
Όπως η ίδια ισχυρίζεται έκανε πρόταση –στα όρθια- στον κύριο Μπουτάρη για να κάνει εκπομπή στην δημόσια τηλεόραση Θεσσαλονίκης κι εκείνος πάλι κατά την ίδια, δέχτηκε.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΖΟΥΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ VIDEO ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΔΩ

M. Κονταρός: Γυρίζω στην Κρήτη σε δύο μήνες

Σχεδόν 4 μήνες μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα στο οποίο τραυματίστηκε βαρύτατα, ο γνωστός και αγαπητός καλλιτέχνης, εμφανίζεται δυνατός και γεμάτος αισιοδοξία για την πορεία της υγείας του.

Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα "Μεσόγειος" και την Όλγα Σουτζή η οποία μίλησε τηλεφωνικά μαζί του, δηλώνει ότι μετρά αντίστροφα το χρόνο για να επιστρέψει στην πατρίδα, υπογραμμίζοντας ότι ήδη μπορεί να κινεί τα πόδια του και να ανασηκώνεται.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Γεωργίου: "Δε θα έκανα ποτέ σεξ με την Μανωλίδου"

Eugenia ManolidesImage via Wikipedia
"Νούμερο" αποκάλεσε ο Γιώργος Γεωργίου την Ευγενία Μανωλίδου σε πρόσφατη συνέντευξή του ενώ δε δίστασε να πει ότι δε θα έκανε ποτέ έρωτα με τη γνωστή παρουσιάστρια.

«Ούτε και γώ που είμαι σα κουασιμόδος δεν θα έκανα ποτέ σεξ με την Ευγενία Μανωλίδου. Η κοπέλα είναι νούμερο», είπε στην εκπομπή Super Star, ο δημοσιογράφος.


Στη συνέχεια την χαρακτήρισε ως "κακέκτυπο της Αλίκης Βουγιουκλάκη" και προσέθεσε πως θα της πέταγε γιαούρτια τονίζοντας πως "Η κοπέλα είναι για πολλές κλωτσιές".

Ο δημοσιογράφος λίγο αργότερα εμφανίστηκε καλεσμένος στην εκπομπής της "Dancing With The Stars Daily" και δεν "μάσησε" τα λόγια του καθώς της έδωσε συμβουλές ώστε να μην την σατιρίζουν στο εξής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Τα εφτασφράγιστα μυστικά της Λιζ Τέιλορ

Cropped screenshot of Elizabeth Taylor from th...
Λίγες ημέρες έχουν απομείνει μέχρι το επίσημο άνοιγμα της διαθήκης της Ελίζαμπεθ Τέιλορ και τα βλέμματα όλων δεν έχουν στραφεί στα τρία παιδιά της, όπως θα περίμενε κανείς, αλλά στον άνθρωπο που γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα όλα τα μυστικά της. Ο λόγος για τον εξ απορρήτων της Τζέισον Γουίντερς, στα χέρια του οποίου βρίσκονται όλα τα ημερολόγια και η αλληλογραφία της μεγάλης ντίβας.

Ο 51χρονος άντρας ήταν ο προσωπικός βοηθός αλλά και διαχειριστής της περιουσίας της Τέιλορ, ενώ είχε πρόσβαση σε όλα τα προσωπικά αρχεία της. Οι καλά γνωρίζοντες υποστηρίζουν ότι από τα δικαιώματα της βιογραφίας της θα μπορούσε να κερδίσει αρκετά εκατομμύρια δολάρια. Ηδη πάντως, μέσα σε λιγότερο από δύο εβδομάδες από τον θάνατό της, έχουν αρχίσει να διαρρέουν στον Τύπο πολλά μυστικά γύρω από την ιδιωτική ζωή τής λαμπερής σταρ, που γνώριζαν μόνο όσοι βρίσκονταν στο πολύ στενό περιβάλλον της. ENA ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

"Κουνελάκι" με πτυχίο!

Το σέξι μοντέλο Νατάσα Λυμπερίδου (που ξεχώρισε στα καλλιστεία «Playmate» κερδίζοντας τον τίτλο της «Superstar») σε λίγες ημέρες παίρνει το πτυχίο της από το Τμήμα Πολιτικών Επιστημών και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστήμιου. Γεγονός που την κάνει ιδιαίτερα χαρούμενη και λέει σχετικά:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και έτοιμη να διευρύνω τις γνώσεις μου και σε ανώτερα επίπεδα σπουδών. Κατ’ αρχάς, σκέφτομαι να κάνω μεταπτυχιακό στην Ελλάδα και στη συνέχεια και στο εξωτερικό, αν βεβαίως μου δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία.

Χαίρομαι πάρα πολύ που θα κάνω υπερήφανους τους γονείς μου, γιατί ήταν κάτι που το περίμεναν πώς και πώς. Κάποια στιγμή, έδωσα άλλες προτεραιότητες στη ζωή μου και καθυστέρησα λίγο το πτυχίο.

Αλλά τους τελευταίους δύο μήνες έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου και τα κατάφερα. Αυτό είναι το βραβείο μου!».
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...