Σάββατο 10 Απριλίου 2010

Οι Barbie του Τρύφωνα Σάμαρα

Γεννημένες... Barbie! Οι Δούκισσα Νομικού, Μάρα Δαρμουσλή, Ευαγγελία Αραβανή, Χρυσάνθη Ντάφλα, Κατερίνα Στικούδη και Βάσω Κολυδά μεταμορφώθηκαν από τα χεράκια του Τρύφωνα Σαμαρά στις αγαπημένες κούκλες τους και φωτογραφήθηκαν για το ημερολόγιο του κορυφαίου hair stylist.

Οι Barbie celebrities επιστράτευσαν το (κουκλίστικο) ταμπεραμέντο τους και η «Espresso» σάς τις παρουσιάζει λίγο πριν από το μεγάλο πάρτι που διοργανώνει για χάρη τους ο Τρύφωνας την Τρίτη 13 Απριλίου στο «Villa Mercedes». 

Η Μάρα Δαρμουσλή ως «η Barbie με το αγαπημένο της ποδήλατο», η Βάσω Κολυδά α λα «Barbie στο Ναυτικό», η Δούκισσα Νομικού α λα «Barbie ντίβα», η Κατερίνα Στικούδη «Barbie σκιέρ με μαλλί-τοστιέρα», η Χρυσάνθη Ντάφλα ως «Barbie φωτογράφος» και η Ευαγγελία Αραβανή ως «pop Barbie» είναι κάποιες από τις μεταμφιέσεις που εμπνεύστηκε ο Τρύφωνας Σαμαράς για να μεταμορφώσει τα top models. 

Ο κορυφαίος hair stylist, που όταν ήταν πιτσιρίκι ήθελε να γίνει ηθοποιός, εξωτερίκευσε το καλλιτεχνικό του ταμπεραμέντο κουρεύοντας, χτενίζοντας, ντύνοντας και γενικά... έχοντας στα όπα-όπα την κουκλίτσα του, όπως είχε δηλώσει στην «Espresso». «Δεν ήταν τυχαίο το concept του ημερολογίου. Εξάλλου, τρανά ονόματα, όπως ο “Κάιζερ της μόδας” Καρλ Λάγκερφελντ, αλλά και ο Κριστιάν Λακρουά, έχουν εμπνευστεί κι έχουν βάλει τη σφραγίδα τους στις κούκλες Barbie» πρόσθεσε ο ίδιος, ενώ ανυπομονεί για τη βραδιά της εκδήλωσης. 

Τις κούκλες-Barbie της showbiz, αφού αφέθηκαν στα χέρια του Τρύφωνα, ανέλαβε μετά ο «μάγος του μακιγιάζ» Φρέντυ Καλομπράτσος. Στη συνέχεια ντύθηκαν και πόζαραν με χάρη στον φακό του Δημήτρη Σκουλού.

Ολοι όσοι πρωταγωνίστησαν και δούλεψαν σκληρά για τη φωτογράφηση του νέου ημερολογίου θα είναι στο «Villa Mercedes» την Τρίτη προκειμένου να γιορτάσουν την επιτυχία τους. 

Επίτιμες καλεσμένες είναι, βεβαίως, οι ξανθιές και μελαχρινές καλλονές, που δεν θα ξεχάσουν λόγω της ιδιαίτερης αυτής βραδιάς να έχουν φροντίσει τον εαυτό τους α λα Barbie για χάρη των φαν της ιστορικής κούκλας.


ΕΒΕΛΙΝΑ ΝΥΚΤΑ

Κάνει απόβαση στην παραλιακή ως... Μεσσίας

Εβγαλε τα ρούχα του, πόζαρε ως... Μεσσίας στον φακό και ετοιμάζεται για «απόβαση» στην Ελλάδα. Πιο προκλητικός από ποτέ, ο Bob Sinclar, διάσημος μουσικός παραγωγός που, μεταξύ άλλων, έχει κατακτήσει βραβείο Grammy, φωτογραφήθηκε ως γυμνός Μεσσίας με φόντο όχι τα ουρί του παραδείσου, αλλά λουλούδια και διάφορες άλλες... φιοριτούρες σε pop χρώματα! Με αυτό τον τρόπο προμοτάρει την τουρνέ του με τίτλο «Born in ’69» (αν και έχει γεννηθεί το '68) και την αθηναϊκή εμφάνισή του την Τετάρτη 14 Απριλίου στο κλαμπ «Messiah» (που εκείνη τη βραδιά κάνει εγκαίνια για το καλοκαίρι).

Ο Bob θεωρείται ο πιο sexy DJ και παραγωγός του κόσμου. Κάθε φορά που κάνει τα DJ sets του μαζεύει γύρω του σαν τις μέλισσες τα θηλυκά που του κάνουν... παραγγελιές εστιάζοντας (και) στους γραμμωμένους κοιλιακούς του. Η συγκεκριμένη βέβαια εμφάνιση για πολλούς ξεπερνάει τα όρια. Ηδη κάποιοι αντιδρούν θεωρώντας την προσβλητική για τα θεία. Εκείνος όμως δεν ασχολείται. Απλώς παίζει στα δάχτυλα το παιχνίδι της διαφήμισης, ξέρει καλά ότι τέτοια concepts είναι «πιασάρικα». Γεγονός είναι ότι συνηθίζει να προβοκάρει. Αλλοτε με γυμνό θώρακα, άλλοτε με αίμα να κυλάει από το πρόσωπό του ή φορώντας φτερά αγγέλου, καταφέρνει και κάνει τη διαφορά.

Ξεκίνησε να ασχολείται με το DJing το '86 (με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο «Chris The French Kiss») και έχει κατακτήσει τον χώρο της μουσικής βιομηχανίας παγκοσμίως έχοντας βρει τη χρυσή τομή ανάμεσα στο house, στα remix και το mainstream! Σε ό,τι αφορά το όνομά του, είναι επίσης καλλιτεχνικό ψευδώνυμο βασισμένο στην ταινία του Philippe de Broca «Le Magnifique». Να προσθέσουμε ότι πριν από μερικούς μήνες είχε έρθει ξανά στην Ελλάδα για να βραβεύσει τον καλύτερο Ελληνα DJ.


ΝΤΟΝΑΤΕΛΛΑ ΑΔΑΜΟΥ
Reblog this post [with Zemanta]

Βέλη Διαμαντάκου κατά της Μενεγάκη

Για τις φιλανθρωπίες των σταρς του εξωτερικού κλήθηκε να μιλήσει σε εκπομπή η Πόπη Διαμαντάκου. Η τηλεκριτικός, όμως, δήλωσε πως θα έπρεπε να ακολουθήσουν το παράδειγμα τους και «οι πρωινατζούδες με τους μεγάλους μισθούς», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Το ενδιαφέρον είναι ότι η Πόπη Διαμαντάκου τα έλεγε αυτά από την εκπομπή «10 με 1 μαζί», στοχεύοντας με τα βέλη της εμφανέστατα την Ελένη Μενεγάκη, που την ίδια ώρα στο απέναντι κανάλι έφτιαχνε ανέμελη το... μπούστο της.

«Θα έλεγα ότι καλό θα ήτανε και έλληνες celebrities να ακολουθήσουν κάποια στιγμή το παράδειγμα των ξένων. Δεν έχω ακούσει κανέναν τηλεαστέρα με τους πολύ μεγάλους μισθούς, πρωινατζούδες με πολύ μεγάλες καριέρες και μεγάλους μισθούς να έχουν κάνει την ελάχιστη προσφορά. Δεν θα ήταν άσχημο...», είπε η γνωστή τηλεκριτικός.

Για ποιον χτυπούσε η καμπάνα; Μήπως για γνωστή ξανθιά, προσφάτως χωρισμένη, της οποίας όμως δεν ιδρώνει το αυτί, καθώς άλλωστε ίδρωσε αρκετά στην Ταϊλάνδη και επέστρεψε ηλιοκαμένη και μες την τρελή χαρά; 

Ράδιο Αρβύλα: «Δεν έχει φιλότιμο η Τζούλια»

Βέλη κατά του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, φυσικά της Τζούλιας Αλεξανδράτου αλλά και του... υπουργείου Οικονομικών εξαπέλυσαν ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του από το «Ράδιο Αρβύλα» της Παρασκευής.

Καταρχήν, παρουσίασαν ένα μικρό διαφημιστικό με το οποίο εμφανίζονται να κάνουν... έρανο για την αποπληρωμή των προστίμων που έχουν φάει από το ΕΣΡ, στην λογική εκείνου που διεξάγει η Βουλή για την αποπληρωμή του δημόσιου χρέους. «Αγαπάμε το “Ράδιο Αρβύλα”, μας την δίνουν τα πρόστιμα του ΕΣΡ» είπαν σε σχετικό σποτ και ανακοίνωσαν ότι άνοιξαν τον αριθμό λογαριασμού 69696969 στην «Τράπεζα της Μπελάδος», καλώντας τον κόσμο με το σλόγκαν: «Ξηλωθείτε γιατί χανόμαστε».

Στη συνέχεια, ανέλυσαν το γεγονός ότι το πορνό dvd της Τζούλιας Αλεξανδράτου φορολογήθηκε μόλις με 4,5% και όχι με 21% επειδή κυκλοφόρησε όχι αυτόνομο αλλά ως... προσφορά περιοδικού, με αποτέλεσμα το κράτος να χάσει έσοδα περίπου 700.000 ευρώ. Μοιράστηκε δηλαδή όπως τα dvd που δίνουν ως προσφορά οι εφημερίδες, που έχουν χαμηλότερη φορολογία γιατί θεωρούνται προϊόντα που προάγουν τον πολιτισμό.

Αμέσως μετά ο Αντώνης Κανάκης αναρωτήθηκε πως είναι δυνατόν το κράτος να θεωρεί το dvd της Τζούλιας έργο που προάγει τον πολιτισμό, καθώς ανυψώνει το ηθικό και άλλα σημεία του ανδρικού σώματος και την ίδια ώρα να τους βάζει πρόστιμο το ΕΣΡ επειδή αυτοί έσπευσαν να το προβάλλουν, για να προαχθεί ακριβώς αυτός ο πολιτισμός (και να... ανυψωθούν το ηθικό και τα... λοιπά).

Τέλος, οι «Ράδιο Αρβύλα» κατηγόρησαν την Τζούλια ότι δεν έχει καθόλου φιλότιμο και την κάλεσαν, αν διαθέτει, να τους «κεράσει» το πρόστιμο του ΕΣΡ, αναγνωρίζοντας έτσι ότι μεγάλο μέρος της εμπορικής επιτυχίας του dvdτης οφείλεται και στην διαφήμιση που της έκαναν. Δείτε το σπαρταριστό απόσπασμα...

Το "Απαγορευμένο" του Ανθιμου!

Θα μπορούσε -και λόγω επικαιρότητας- να χαρακτηριστεί «το απαγορευμένο» του Ανθιμου! Χίλιες και μία νύχτες με τον Ανθιμο Ανανιάδη στην «Ιεραποστολική στάση»! «1.001 Ways to Enjoy the Missionary Position» ή (α λα ελληνικά) «Χίλιοι και ένας τρόποι για να διασκεδάσετε την ιεραποστολική στάση» λέγεται η ταινία αμερικανικής παραγωγής στην οποία έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους ερμηνεύει ο δικός μας Ανθιμος Ανανιάδης! Ο γιος της Εύης Καραγιάννη και το «παιδί» του Κώστα Βουτσά, όπως τον αποκαλεί ο δημοφιλής κωμικός που τον έχει μεγαλώσει, παίζει σε μια ταινία ακατάλληλη διά ανηλίκους!.. Ακρως ερωτική. 

Ο νεαρός ηθοποιός εδώ και πολύ καιρό αποφάσισε να ανοίξει τα φτερά του για καριέρα στη Μέκκα του κινηματογράφου. Αν και τα πράγματα στο Χόλιγουντ είναι πολύ δύσκολα, εκείνος κατάφερε κι έκλεισε συμφωνία για να παίξει στο συγκεκριμένο φιλμ, που έχει άφθονες σκηνές σεξ και έντονα δραματικά στοιχεία. Σε σενάριο του Isaac Ho, με πρωταγωνίστρια τη sexy ηρωίδα «Honey Bunny» της περίφημης ταινίας «Pulp Fiction» του Quentin Tarantino Amanda Plummer, ο θεατής βλέπει να εκτυλίσσεται μια ερωτική και παράλληλα δραματική ιστορία. 

Η Amanda ζει τηρώντας με ευλάβεια όλους τους κανόνες που έχει θέσει η απολυταρχική κυβέρνηση της χώρας της. Σεξουαλικά καταπιεσμένη, προσπαθεί να σπάσει τα δεσμά της ερωτικής ζωής της και να αλλάξει τη νοοτροπία της. Εκείνη, ο σύντροφός της κι άλλο ένα ζευγάρι μπλέκονται σε μια ιστορία με πολλές... απαγορευμένες σκηνές και απελευθερώνονται. 

Ο σκηνοθέτης της ταινίας Alan Chu βγάζει τον άλλο του εαυτό στο πανί. Η παραγωγή έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετούς μήνες, με τον Ανθιμο να πηγαινοέρχεται σε Ελλάδα και Αμερική. Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη, ο Ανθιμος, η Amanda και οι υπόλοιποι ηθοποιοί βρήκαν «απελευθερωτική» και «προκλητική» την πρόταση να παίξουν στο έργο του. Αυτή την περίοδο η ταινία είναι στο στάδιο του post production.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ανθιμος αποφασίζει να κάνει κάτι ανατρεπτικό, αφού το 2006 είχε ερμηνεύσει πρωταγωνιστικό ρόλο στην κινηματογραφική ταινία «Straight Story», που είχε να κάνει με gay. Ουσιαστικά είχε κερδίσει τις εντυπώσεις από την ταινία του Νίκου Περάκη «Λούφα και παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο», που ήταν και το κινηματογραφικό του ντεμπούτο. Στη συνέχεια πρωταγωνίστησε στο σίριαλ «Μαρία η άσχημη», που απογείωσε τις μετοχές του στο τηλεοπτικό χρηματιστήριο. Και τώρα ήρθε το «απαγορευμένο» του!


ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Reblog this post [with Zemanta]

Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

Ο Τομ Χανκς, ο Στίβεν Σπίλμπεργκ και ο Γκάρι Γκέτζμαν παρουσιάζουν την επική μίνι σειρά “THE PACIFIC” αποκλειστικά στη nova

Με την  υπογραφή των διασημότερων παραγωγών, Στίβεν Σπίλμπεργκ, Τομ Χανκς και Γκάρι Γκέτζμαν, αλλά και την ποιότητα που συνοδεύει κάθε σειρά του ΗΒΟ, η nova, η πρώτη ψηφιακή τηλεόραση στην Ελλάδα, παρουσιάζει την πολυαναμενόμενη σειρά “The Pacific”.
H νέα πολεμική μίνι σειρά που θα ολοκληρωθεί σε 10 επεισόδια, διαδραματίζεται μέσα στη θύελλα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και αφηγείται μερικές από τις πιο φημισμένες μάχες μιας ομάδας Αμερικανών πεζοναυτών, και οι οποίες έλαβαν χώρα στις ακτές του Ειρηνικού, νότια της Ιαπωνίας (WWII-Pacific Theater). Η φρίκη του πολέμου, η δοκιμασία της ανθρώπινης αντοχής και η δύναμη της συντροφικότητας απεικονίζονται στις ιστορίες τριών πεζοναυτών του Αμερικανικού Ναυτικού, των Γιουτζίν Σλετζ, Ρόμπερτ Λάκι και Τζον Μπαζελόουν κατά τη διάρκεια της πολεμικής διένεξης μεταξύ των Η.Π.Α. και της Ιαπωνίας. Ο φακός ακολουθεί τους άνδρες και τις ομάδες τους από την πρώτη τους μάχη με τους Ιάπωνες στο Guadalcanal, μετά στα δάση του ακρωτηρίου Gloucester και τα οχυρά Peleliu, μέχρι το νησί Iwo και την επιστροφή τους ως νικητές στην πατρίδα.
Το σενάριο  είναι μια έντιμη απεικόνιση των γεγονότων όπως τα έζησαν και τα περιγράφουν στα βιβλία τους «With the Old Breed», «China Marine» ο Γιουτζίν Σλετζ και «Helmet for My Pillow» ο Ρόμπερτ Λάκι, αλλά και σε συνεντεύξεις  που έδωσαν οι πρωταγωνιστές στους παραγωγούς
Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει 
την προβολή 
αυτής της εικόνας. Από τις 26 Απριλίου, ένα μήνα μετά την πρεμιέρα της στην Αμερική, και κάθε Δευτέρα στις 22:00, θα προβάλλονται αποκλειστικά στο novacinema1, διπλά ωριαία επεισόδια από την πολεμική σειρά, “The Pacific”.
Reblog this post [with Zemanta]

Η απάντηση της Τζούλιας στην αδελφή της!

Τι κι αν στις φλέβες τους κυλάει το ίδιο αίμα, Τζούλια και Άρτεμις δεν θέλουν να βλέπουν η μία την άλλη!

Άβυσσος χωρίζει τις δύο αδελφούλες που άλλοτε ήταν όλο αγκαλίτσες και φιλάκια. Χθες, η Άρτεμις, λίγο πριν ξεκινήσουν οι εμφανίσεις της στη Ρόδο (εντελώς τυχαίο) αποφάσισε να… λύσει τη σιωπή της και να τα χώσει χοντρά στη μικρή της αδελφή.

Σήμερα ήταν η σειρά της Τζούλιας να απαντήσει!!!!

Μόλις είχε φτάσει στο αεροδρόμιο, που έχει γίνει πια δεύτερο σπίτι της, και ρωτήθηκε για το σχόλιο της Αρτέμιδος, που της είπε να πιει ξυδάκι αν δεν της αρέσει που η οικογένειά της αντιδρά στα καμώματά της.

Ξυδάκι η Άρτεμις; Λαδάκι η Τζούλια!!! Έτσι απάντησε η ξανθιά «απόλυτη σταρ». Ότι το λαδάκι είναι καλύτερο. Δεν το συζητώ!!! Και ο συνδυασμός λαδιού, ξυδιού είναι τέλειος και για σαλάτα!!!

Παράλογοοοοοο;;;;

Όσο για τους κακούς που λένε ότι το χρυσό συμβόλαιο του 1.000.000 που πήρε η Τζούλια για το πορνό dvd είναι μούφα; Η Τζούλια απαντά: «Τραγικόοοοο»!!!

Τότε Τζούλια μας γιατί κάνεις αρπαχτούλες από εδώ κι από κει; Καλέ το κορίτσι έδωσε απάντηση και γι’ αυτό. Γιατί σου λέει κι αυτές οι αρπαχτούλες στην Πάνω Ραχούλα και στην Δώθε Παναγιά είναι… πολλών εκατομμυρίων!!!!

Σιγά κοπελιά θα μας πνίξεις!!!!

Α… Και μην αναφέρετε ξανά το όνομα της Σάδα Μπάστα. Η Τζούλια το ξεκαθάρισε, δεν μιλάει σε… «χωριάτες»!!!!

Δείτε την απάντηση της Τζούλιας στην αδελφή της.

Τελικά εγκατέλειψε το μοναστήρι η Ναταλία Λιονάκη

Στο τέλος του φτάνει σιγά, σιγά το θρίλερ με την εξαφάνιση της γνωστής ηθοποιού Ναταλίας Λιονάκη η οποία είχε προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο όταν αποφάσισε να εγκαταλείψει τα εγκόσμια και να κλειστεί σε Μοναστήρι.

Όπως έγινε γνωστό η Ναταλία επέστρεψε οριστικά στο σπίτι της και απ’ ότι όλα δείχνουν επιχειρεί τώρα να χτίσει μία καινούργια ζωή.

Μόνο στήριγμά της αυτές τις ώρες είναι η μητέρα της Τζενη η οποία της κρατάει συντροφιά και την βοηθάει να προσαρμοστεί στην καινούργια της ζωή.

Πάντως σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Espresso», η γνωστή ηθοποιός είναι ιδιαίτερα διστακτική να βγει έξω από το σπίτι και αποφεύγει να επικοινωνήσει ακόμα και με τις φίλες της που εμπιστευόταν την περίοδο του μοναχισμού.

Μάλιστα όπως γράφει η εφημερίδα η μητέρα της την παροτρύνει να συμβουλευτεί κάποιον ειδικό ο οποίος μπορεί να την βοηθήσει αυτές τις δύσκολες ώρες.

Σύμφωνα με το στενό της περιβάλλον η Ναταλία βγήκε από το σπίτι μόνο τη Μ. Παρασκευή και αυτό για να προσκυνήσει τον Επιτάφιο σε εκκλησάκι που βρίσκεται στην Παλλήνη.

Πλέον είναι κατανοητό ακόμα στη μονή Μοίρας στην Κρήτη όπου φιλοξενήθηκε στα μέσα Φεβρουαρίου ότι η γνωστή ηθοποιός δεν πρόκειται να επιστρέψει. Το μόνο που μένει τώρα είναι να βρει τη δύναμη να κάνει μία καινούργια αρχή στη νέα της ζωή.

Οι έρωτες της showbiz

Άνοιξη μπήκε, ο καιρός άνοιξε και ο έρωτας έχει φουντώσει στην ελληνική showbiz.

Τρανταχτό παράδειγμα ο στενός συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη, Γρηγόρης Γκουντάρας που σε ένα μήνα περίπου ετοιμάζεται να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας με την καλή του Ναταλί Κάκαβα.

Μάλιστα ο Γρηγόρης, όπου σταθεί κι όπου βρεθεί, ακόμα και στα πλατό του Καφέ μιλά για την καλή του και τις ετοιμασίες του γάμου.

Άλλη ερωτοχτυπημένη και η Μαρία Ηλιάκη από τους «Δέστε τους», που ο έρωτας όχι μόνο δεν την έχει δέσει, αλλά της έχει δώσει… φτερά!!!

Τις γιορτές του Πάσχα λοιπόν τις πέρασε στη Μαδρίτη, όπου ζει ο καλός της Χαβιέ, ποδοσφαιριστής παρακαλώ σε ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας.

Έτσι είναι, ο έρωτας δεν λογαριάζει αποστάσεις και η Μαρία έχει κάνει τη διαδρομή Αθήνα – Μαδρίτη, κάτι σαν Παγκράτι – Κολιάτσου.

Δείτε το βίντεο.

Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

O Χρήστος Σιμαρδάνης στο CLEVERLAND RADIO

Την Παρασκευή 09/04/2010 στην εκπομπή Lunch Break CLEVERLAND RADIO θα είναι  ο ηθοποιός - παρουσιαστής Χρήστος Σιμαρδάνης, ένας άνθρωπος που όλοι αγαπήσαμε μέσα από την τηλεόραση του Mega και όχι μόνο.. 13.00 - 15.00 ελάτε στην παρέα μας στο http://www.cleverland.gr με τον Παναγιώτη Βασιλειάδη ..

Ο "προφήτης" και η ολόγυμνη Εύα Λάσκαρη

Αντε με το καλό, μετά τους ημιυπαίθριους, να νομιμοποιηθούν και τα αυθαίρετα, να μπει μια τάξη σε αυτή τη χώρα!
Την ώρα, λοιπόν, που βήχει ο Παπακωνσταντίνου και τα spreads φτάνουν στα ύψη...

1) Βγήκε ο "προφήτης" στην παραλία! Φοβερός τύπος πήρε σχεδία και έκανε κήρυγμα από θαλάσσης στην παραλία Χαλκίδας. Διαβάστε σε ποιους τα έσουρε και την αντίδραση του Ζεμπίλη.

2) Φοβερή βραδιά φιλίας από το 4ο Λύκειο Χαλκίδας. Τα events των πιτσιρακάδων και οι ολόφρεσκες παρουσίες της Ιωάννας Κάλη και της Βάσιας Δροσούνη, οι οποίες ξεχώρισαν.

3) ΟΛΑ τα λεφτά: Βρήκαμε το γιώτ του Θέμου Αναστασιάδη που άραξε πασχαλιάτικα στα μέρη μας και σας το παρουσιάζουμε. Αποκλειστικό ρεπορτάζ.

4) Ελα να βγει το θεατρικό σου! Η Εύα Λάσκαρη Παρασκευή βράδυ στο Θέατρο Παπαδημητρίου τα πετάει όλα για...την τέχνη.

5) Μα πόσο χαμηλά...: Στην καρδιά του Αγ. Νικολάου γυναίκα εκδιδόταν γαι 30 ευρώ.

6) Πού πήγαν οι Χαλκιδέοι το Πάσχα; Ρεπορτάζ με πασχαλινές στιγμές, περισσύλογη πάνω από τον οβελία και πολλά χαμόγελα γνωστών Χαλκιδέων.

Η "Γνώμη" κυκλοφορεί φρεσκάτη σήμερα το βράδυ με πάρα πολλά νέα της πόλης, όπως πάντα. Μην τη χάσετε

800.000 ευρώ για... πορνό dvd στη Σάσα


Για τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε πορνό dvd που της καταλογίζουν, ενώ δεν είναι αυτή όπως ισχυρίζεται, για την τρίτη κατά σειρά πρόταση που δέχτηκε από την Σειρηνάκη για να γυρίζει ταινία στυλ Τζούλιας και για την απόλυτα Ελληνίδα (πορνό) σταρ μίλησε η Σάσα Μπάστα στο STAR.

«Υπάρχουν κάποιοι παρατρεχάμενοι που θέλουν να με κατατάξουν στην κατηγορία της πορνοστάρ, αλλά όπως και να το προσπαθήσουν, δεν γίνεται. Αυτή είναι μια κατηγορία στην οποία ανήκει μόνο μια κοπέλα αυτή, μόνο μια πορνοσταρ όπως το καταλαβαίνεις, και ανήκει δικαιωματικά ο τίτλος σε αυτή», είπε το Σασουλίνι, έτσι για να μην ξεχνιόμαστε.

Και στην συνέχεια πετάει και την είδηση - «βόμβα»: «Μου έγινε για τρίτη φορά πρόταση να πρωταγωνιστήσω σε ροζ ταινία, για την οποία μου έδιναν εξαψήφιο αριθμό χρημάτων, 800 χιλιάδες ευρώ, το οποίο βέβαια, ούτε για 500 δισεκατομμύρια ευρώ δεν θα το έκανα, άσχετα αν κάποιο άλλο άτομο το κάνε για πολύ λιγότερα λεφτά»!

Η Σάσα επέμεινε ότι δεν θα έκανε dvd με τίποτα, ενώ όπως χαρακτηριστικά είπε έχει αηδιάσει με αυτή την κατάσταση και θα τα πουν με την Τζούλια στο δικαστήριο.

Δείτε τι δήλωσε η Σάσα Μπάστα στο βίντεο που ακολουθεί…

Η Τζούλια και τα... ζώα!

Είδαν ότι δεν βγάζουν άκρη με το ανθρώπινο είδος και στράφηκαν στο ζωικό βασίλειο Τζούλια και Μένιος!

Σήμερα η Τζούλια (με τον Μένιο εννοείται, μην το λέμε και συνέχεια), πήγαν για ιππασία. Φόρεσε η «απόλυτη» την στολή της, καβάλησε και το καημένο το άλογο, δεν της βρέθηκε τίποτα άλλο πρόχειρο να καβαλήσει εκείνη την ώρα, και βουρ! Τι βουρ, δηλαδή; Μετά από πέντε λεπτά κουράστηκε και τα παράτησε. Ευτυχώς, για το καημένο το τετράποδο.

Δεν είχε όμως την ίδια τύχη και το τσιουάουα της, που ήθελε ντε και σώνει να το «ποτίσει» τις προάλλες.

Τις μέρες των γιορτών έπρηξαν τον Αλβέρτο, το σκυλάκι της Τζούλιας, να πιει… ούζο!!! Σου λέει εγώ ολόκληρη σαμπάνια κατεβάζω, δεν μπορεί αυτό μια γουλιά ούζο;; Και όλο του έχωνε ο Μένιος την μούρη του καημένου του σκύλου στο ποτήρι με το ούζο και όλο προσπαθούσε αυτό να το αποφύγει.

Και τώρα  Τζούλια – Μένος τρέχουν και δεν φτάνουν, γιατί έτσι και τους πιάσει καμιά φιλοζωική στα χέρια τους, ζήτω που καήκανε!!!

Τα έχουνε πάρει οι φιλόζωοι και απειλούν να την λιτζάρουν. Όπως είπε ο… «Εθνικός μας Σταρ», που είναι και πρόεδρος των τσιουάουα της Αθήνας, θέλει να την βουτήξει από τα μαλλιά και να της χώσει την μούρη σε βούρκο με σ….! Δεν τον σταματάει κανείς. Και μια ακόμα φιλόζωος πάντως εξέφρασε έντονα την αγανάκτηση της στο STAR και ζήτησε να παρέμβουν οι αρμόδιοι, ώστε να της το πάρουν.

Ούτε λούτρινο ζωάκι δεν θα της αφήσουν στο τέλος σας λέω!

Και τι απαντά η Τζούλια στις φιλοζωικές που της τα έχουν μαζεμένα;;; «Κάποιους άλλους έπρεπε να κυνηγούν οι φιλοζωικές. Κάτι ζώα που είναι έξω»!!!! Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα…

Ο Ψωμόπουλος, η Τζούλια και τα 3Χ!

Ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται, όπως και η… κατινιά!!!

Ο Χρήστος Ψωμόπουλος, αφού ξεκατινιάστηκε στα κανάλια ζητώντας από την Τζούλια να σταματήσει τις κακές παρέες και να γυρίσει σε αυτόν, τώρα συνεχίζει την «κατρακύλα» με πιο πρωτότυπες μεθόδους.

Όπως βλέπετε στην φωτογραφία είχε «χτυπήσει» στο χέρι του τατουάζ με το όνομα της «απόλυτης»  (Τόσο σίγουρος ήταν πως θα είναι μαζί για πάντα).

 Τώρα που η Τζούλια του είπε «bye» και αποφάσισε να γυρίσει ΧΧΧ ταινίες, ο Ψωμόπουλος αποφάσισε να την σβήσει από την ζωή του χαράζοντας τρία Χ, κόκκινα κιόλας παρακαλώ, πάνω στο όνομα της.

Εκτός και αν δεν το καταλάβαμε καλά και ήθελε απλώς να διευκρινίσει με αυτόν τον τρόπο σε ποια Τζούλια αναφέρεται!

Και τώρα η «απόλυτη» θα τα βάψει μαύρα. Ή θα βγει να πει ότι εκμεταλλεύεται το όνομα της για τα φώτα της δημοσιότητας. Το μάθαμε το παραμύθι…

Πηγή: www.enimerosi24.gr

Στο νοσοκομείο η Γουίτνι Χιούστον

Σε νοσοκομείο του Παρισιού νοσηλεύεται η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Γουίτνι Χιούστον, ύστερα από την αναβολή της πρώτης ευρωπαϊκής συναυλίας της στο πλαίσιο της νέας της τουρνέ.
Μέλη του περιβάλλοντός της δήλωσαν ότι η τραγουδίστρια νοσηλεύεται με ρινοφαρυγγίτιδα και με λοίμωξη η αιτία της οποίας δεν έχει ακόμα εξακριβωθεί.
Η 46χρονη Χιούστον, η οποία, όπως δηλώνουν πολλοί, αντιμετωπίζει προβλήματα με την υγεία της λόγω του εθισμού της στα ναρκωτικά, ανέβαλε την Τρίτη την πρώτη ευρωπαϊκή συναυλία που επρόκειτο να δώσει στη γαλλική πρωτεύουσα εξαιτίας «λοίμωξης του αναπνευστικού».
Η παραγωγός της, Τζάκι Λόμπαρντ, δήλωσε ότι η Χιούστον κρυολόγησε στη διάρκεια της πτήσης από τις ΗΠΑ και ότι δεν ήταν σε θέση να μετακινηθεί από τη σουίτα της.
Οι συναυλίες που επρόκειτο να δώσει η Χιούστον στο γήπεδο Manchester Evening News Αrena στις 8 και 9 Απριλίου θα δοθούν στις 16 και 17 Ιουνίου.

Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

Φοβάται για απαγωγή η Αθηνά Ωνάση

Κλειδωμένοι στο σπίτι τους ζουν τον τελευταίο καιρό η Αθηνά Ωνάση και ο σύζυγός της, Ντόντα, όπως σας είχαμε ενημερώσει πριν από περίπου ένα μήνα. «Δεν μπορούμε να πάμε ούτε μια βόλτα στην παραλία», δηλώνει ο Ντόντα, επιβεβαιώνοντας πως το ζευγάρι ζει τον απόλυτο τρόμο!

Μιλώντας στο γερμανικό περιοδικό «Bunte», ο Αλφόνσο Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο μιλά με απόγνωση: «δεν μπορούμε ούτε μια φορά να χαλαρώσουμε γιατί φοβόμαστε για την σωματική μας ακεραιότητα».

Τι φοβάται το ζευγάρι;
«Εδώ, η Αθηνά μπορεί να πέσει θύμα απαγωγής», λέει ο Ντόντα, καθώς σπείρα απαγωγέων έχει βάλει «στο μάτι» πολλούς rich and famous του Σάο Πάολο με στόχο να απομυζά μεγάλα χρηματικά ποσά.

Κάθε φορά που η κληρονόμος της αμύθητης περιουσίας βγαίνει από το σπίτι της, την συνοδεύουν σωματοφύλακες, τους οποίους άλλαξε εν μία νυκτί και προσέλαβε Ευρωπαίους. Παράλληλα, κυκλοφορεί μόνο με θωρακισμένο αυτοκίνητο, ενώ στην πολυτελέστατο σπίτι του ζευγαριού έχουν εγκατασταθεί τα πλέον εξελιγμένα συστήματα ασφαλείας.

«Έχουμε συνεχώς ανθρώπους που μας προσέχουν και που φαίνεται ότι το κάνουν, αλλά και άλλους που περνάνε απαρατήρητοι», αποκαλύπτει ο σύζυγος της Αθηνάς.

Άνθρωπος από την ασφάλεια του ζευγαριού αποκαλύπτει στο περιοδικό πως το σπίτι έχει μετατραπεί σε πραγματικό φρούριο, ενώ διαθέτει μέχρι και δωμάτιο πανικού. «Στην πόλη επιτρέπεται να κινηθεί μόνο με θωρακισμένο τζιπ που έχει φιμέ τζάμια και με 8 σωματοφύλακες», προσθέτει το ίδιος.

Το μόνο μέρος όπου η Αθηνά μπορεί να κινηθεί με λίγη ελευθερία παραπάνω είναι το εκτροφείο αλόγων στις Βρυξέλλες όπου έχει τα 60 άλογά της, αφού το ζευγάρι λατρεύει την ιππασία.

Η επίθεση της Τζούλιας στην αδερφή της

Τα είπε έξω από τα δόντια η Άρτεμις Αλεξανδράτου σε συνέντευξη που έδωσε σε μηνιαίο περιοδικό και ξεκαθάρισε: «Δεν θέλω να έχω καμία σχέση με την αδελφή μου»!

Λογάριασε όμως χωρίς τον ξενοδόχο – Τζούλια, που τα πήρε στο κρανίο με τα όσα διάβασε και  «ξεσπάθωσε» και αυτή με την σειρά της, χρησιμοποιώντας μάλιστα πολύ σκληρά λόγια. Όχι, θα το άφηνε…

«Είναι στενάχωρο που το ίδιο μου το αίμα χρησιμοποιεί το όνομα μου για να πουλήσει κανένα cd», είπε η απόλυτη Ελληνίδα (πορνό) star, που εμφανίζεται πλέον με νέο λουκ: μαύρη καπελαδούρα και τεράστια ροζ γυαλιά.

Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου!Ούτε τον Μένιο να ακούγαμε… Μετά τον Αλέξανδρο Πετρίδη, τώρα την εκμεταλλεύεται και η αδερφή της. Who is next? Έλα παιδιά πάρτε σειρά γιατί έρχεται και δεύτερο dvd!!!

Πάντως, είναι όντως στενάχωρο, γιατί κάποτε οι δύο αδελφές φωτογραφίζονταν μαζί και μιλούσαν για την παράλληλη πορεία τους στη showbiz και τώρα δεν θέλουν να ξέρουν η μία την άλλη!

Έτοιμος να (ξανα) παντρευτεί είναι ο Hugh Hefner!

 Ξεχάστε αυτά που ξέρατε για τον «Mr. Playboy».

Κάποτε άλλαζε τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα και τώρα τις έκανε όλες πέρα για την 23χρονη Crystal Harris, την οποία σκέφτεται να αποκαταστήσει!!!

Τι και αν είναι 84 ετών; Νιώθει σαν… 20!

Ο Hefner που έχει παντρευτεί ήδη τρεις φορές, ενώ τα τελευταία χρόνια συζούμε με τρία ή τέσσερα ή πέντε (έχουμε χάσει το μέτρημα) από τα «κουνελάκια» του, το γύρισε στην μονογαμία και ανάγκασε τις πρώην ερωμένες του να… μετακομίσουν.

Καλά μην φανταστείτε, από την Playboy Mansion στο… γειτονικό Playboy House τις έστειλε για να χαρεί με την άνεση του τον έρωτα του.

Όπως δήλωσε για την Crystal: «Είναι πολύ πιθανό να παντρευτούμε. Σίγουρα ενδιαφέρομαι για αυτή. Σίγουρα την αγαπώ πολύ. Θα δούμε. Αυτό που θέλω από αυτή την σχέση είναι να με κάνει ευτυχισμένο, όπως τώρα. Έχω περισσότερο κέφι από ότι είχα στα 20»! Χαρά στα κουράγια του…
Reblog this post [with Zemanta]

Grand Opening Friday April 9th W Poolside Dreams

Το W το πιο hot club του Κολωνακίου κατεβαίνει στην παραλιακή με ένα εντυπωσιακό Grand Opening Party την Παρασκευή 9 Απριλίου στον ανακαινισμένο χώρο του πρώην Cataralla και υπόσχεται απόλυτα υπέροχες καλοκαιρινές βραδιές! 
Το W δημιουργεί μια μοναδική ατμόσφαιρα! Η King Size πισίνα που δεσπόζει στο κέντρο, η σύγχρονη διακόσμηση με κατάλευκους χρωματισμούς, το καλαίσθητο decor, η εκπληκτική θέα στη θάλασσα και οι ρυθμοί της μουσικής να σε απογειώνουν κάθε βράδυ υπόσχεται αξέχαστες βραδιές σε ένα άκρως καλοκαιρινό σκηνικό.
Κάθε Πέμπτη the most famous parties “Show me love” by dj Jonny Gerontakis με House, Rnb, Dance beats.
Κάθε Παρασκευή & Σάββατο mainstream sounds by residents dj’s.
Κάθε Κυριακή, “Sunday afternoon parties” by the pool with Dj’s Viton & Cj Jeff.
W… Για αληθινά πραγματική διασκέδαση στον ωραιότερο χώρο της παραλιακής με private area και restaurant για όσους θέλουν να απολαύσουν ένα κρύο πιάτο ή finger food.
W… Pool side dreams
W Η πιο hot νέα είσοδος στην παραλιακή. Το απόλυτο must του φετινού καλοκαιριού. 
 
W
Διαδόχου Παύλου, Παραλία Γλυφάδας
όπισθεν στάσης τραμ παραλία Γλυφάδας), ex Cataralla

Τηλ. κρατήσεων: 210-8944048
Τιμή ποτού: 10 €
Τιμή φιάλης: Απλή 110 €, Σπέσιαλ 130 €
Δευτέρες κλειστά.

Τρίτη 6 Απριλίου 2010

Πίσω στην πραγματικότητα (και) οι επώνυμοι

Πολλοί ήταν οι εγχώριοι σταρ που ξενιτεύτηκαν στο Ντουμπάι και στην Ταυλάνδη για να περάσουν τις διακοπές του Πάσχα… Άλλοι –λίγοι- «ψήφισαν» Ελλαδίτσα και πέρασαν παραδοσιακά σουβλίζοντας αρνάκι και τρώγοντας κοψίδια…

Όπου κι αν πήγαν  το θέμα είναι ότι οι ημέρες της ξεκούρασης τελείωσαν και μέχρι απόψε όλοι θα έχουν επιστρέψει στη βάση τους αλλά και στην σκληρή παραγματικότητα…

Ο Μουρατίδης, η Καλομοίρα με τον αρραβωνιαστικό της Γιώργο, ο Χρήστος Λούλης, η Βάσια Λόη, η Νόνη Δούνια, η Μαρία Αραμπατζή είναι όσοι δεν πήγαν να περάσουν το Πάσχα στο Ντουμπάι…

Από την Κωνσταντινούπολη επέστρεψε το μεσημέρι η Καλομοίρα με τον αρραβωνιαστικό της Γιώργο ενώ ο Νίκος Μουρατίδης επέστρεψε  χθές το απόγευμα από την Κύπρο. Βέβαια δεν ξέρουμε κατά πόσο πέρασε καλά… Λιγάκι μουτρωμένος μας φάνηκε! Η Βάσια Λόη που ήταν στο ίδιο αεροπλάνο με τον «ευδιάθετο» κ. Μουρατίδη, μας είπε πως πέρασε πολύ καλά με τον μέλλοντα σύζυγό της.

Και η Νόνη Δούνια πάντως, επέλεξε με την οικογένειά της το νησί της Αφροδίτης και τους κουμπάρους της για να σουβλίσει τον οβελία…

Μαυρισμένοι ήταν και όσοι επέστρεψαν από το Ντουμπάι… Η Φαίη Σκορδά κα ο Γιώργος Λιάγκας έλιασαν το κορμί τους και όπως μας είπαν ήταν τέλεια… Το βράδυ επιστρέφει και η οικογένεια Ρουβά από το Ντουμπάι ενώ στην ίδια πτήση θα είναι και ο Ηλίας Ψινάκης!

Δείτε το βίντεο…

Δ. Βανδή: «Το σεξ είναι σημαντικό σε μια σχέση»

Η Δέσποινα Βανδή μιλάει -ίσως και για πρώτη φορά- για την σχέση της με τον Ντέμη, αλλά και για τα διαζύγια της Ελένης Μενεγάκη και της Έλλης Κοκκίνου και πραγματικά μας… εντυπωσιάζει με την ειλικρίνεια και την αμεσότητα της.

Σε λίγες μέρες (18 Απριλίου) κλείνουν 11 χρόνια γνωριμίας με τον Ντέμη και ψάχνει  να βρει τι είναι αυτό που μπορεί να κρατήσει ένα ζευγάρι μαζί. «Δεν ξέρω… πραγματικά. Η επικοινωνία είναι πολύ σημαντική σε μια σχέση, αλλά πιο πολύ είναι εκείνο το μαγικό φίλτρο που ή το έχεις ή δεν το έχεις. Και το σεξ είναι σημαντικό. Η ερωτική έλξη. Να συνεχίσεις να θέλεις τον άλλον ερωτικά όπως και στην αρχή της σχέσης», λέει και επαναλαμβάνει για δεύτερη φορά στην συνέντευξη «Εμένα ο Ντέμης μού αρέσει ακόμα όπως μου άρεσε πριν από έντεκα χρόνια»!!!

Η Δέσποινα αποκαλύπτει ότι δεν πίστευε ποτέ ότι θα έχει μια τόσο μακροχρόνια σχέση στην ζωή της. «Συνήθιζα να λέω τότε ότι η μεγαλύτερη σχέση που είχα ήταν με τον σκύλο μου, τον Σάνι», θυμάται, ενώ δεν διστάζει να μας μιλήσει για τα πιο προσωπικά της θέματα «Είναι ωραίο που είμαστε με τον Ντέμη τόσα πολλά χρόνια. Είναι ουσιαστική η αχέση μας και θέλω να συνεχίσει να υπάρχει στη ζωή μου, γιατί και εγώ παίρνω πράγματα από αυτόν και εκείνος από εμένα».

Στο ενδεχόμενο να χωρίσει το μόνο που την νοιάζει είναι η ψυχολογία των παιδιών της. Γνωρίζει ότι μια σχέση θα τελειώσει αν το θέλουν και οι δύο, αλλά δεν μπορεί να φανταστεί πως θα αντιδράσουν τα παιδιά της.

Πρόσφατα χώρισαν δύο καλές τις φίλες. Πώς ένιωσε; «Ήταν έκπληξη για μένα… Την Ελένη και τον Γιάννη τους έζησε περισσότερο το τελευταίο διάστημα. Με την Έλλη είχαμε κάποια τηλεφωνική επαφή, κάναμε παρέα παλαιότερα, αλλά τα τελευταία χρόνια δεν ήξερα πως ήταν η ζωή της. Πάντα σε εκπλήσσει ένα τέτοιο γεγονός».

Ποια είναι η γνώμη της για αυτά τα δύο διαζύγια: «Θεωρώ ότι σε τέτοια πράγματα δεν δικαιούται κανείς να έχει άποψη. Θεωρώ ότι είναι ένα πολύ προσωπικό γεγονός που αφορά μόνο την οικογένεια που το περνάει και συνειδητά δεν ήθελα να μπω σε όλον αυτό τον κυκεώνα των συνεντεύξεων… Είναι πολύ προσωπικό ζήτημα και εγώ αποστασιοποιήθηκα από σεβασμό».

«Ούτε την Ελένη ήθελα να ενοχλώ, γιατί ήταν μια στενάχωρη κατάσταση. Της έστειλα ένα μήνυμα που έλεγε ότι αν χρειαστεί είμαι στην διάθεση της, χωρίς να θέλω να παρέμβω... Με την Έλλη μιλήσαμε, αλλά δεν υπάρχει κάτι που μπορείς να κάνεις πραγματικά σε μια τέτοια κατάσταση», λέει με απόλυτη ειλικρίνεια.

Δείτε φωτογραφίες από το οικογενειακό άλμπουμ της Δέσποινας (και όχι μόνο)!

Πηγή: People
Reblog this post [with Zemanta]

Οι αχώνευτες του Χόλυγουντ

Υπάρχουν πολλές διάσημες και πετυχημένες γυναίκες του Χόλυγουντ που έχουν εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο και που λόγω εκπληκτικής εξωτερικής εμφάνισης, πετυχημένης καριέρας ή γάμου, προκαλούν τη ζήλεια και το φθόνο των γυναικών…

Η Βικτόρια Μπέκαμ ανήκει στην κατηγορία των «αχώνευτων γυναικών». Μπορεί να έχει πολλά ταλέντα, η συμπεριφορά της να είναι αψεγάδιαστη, όμως το προσπαθεί πολύ και το κουράζει… Και ως γνωστόν το επιτηδευμένο φαίνεται ψεύτικο!!! Γελά σπάνια και φορά 12ποντες γόβες μέχρι και για να πάρει σοκολάτες από το περίπτερο!!! Αν είναι δυνατόν…

Η Αντζελίνα Τζολί, από τότε που έκλεψε τον Μπράντ Πιτ από την Τζένιφερ Άνιστον «έπεσε» πολύ στα μάτια των γυναικών που παλιότερα την θαύμαζαν για τον τσαμπουκά της… «Ψεύτρα», «Αντροχωρίστρα» και «Προδότρια» είναι μερικοί από τους χαρακτηρισμούς που την έχουν στολίσει οι εχθροί της…

Μία ακόμα αχώνευτη είναι η ηθοποιός Τέρι Χάτσερ η οποία αν και θέλει να εμφανίζεται σαν μία απλή καθημερινή γυναίκα, το μικροσκοπικό σωματότυπό της, μαρτυρά μία υστερική με την εικόνα της γυναίκα.

Η Πενέλοπε Κρουζ, εκτός από το ότι έχει σχέση με έναν από τους ωραιότερους άνδρες του πλανήτη, τον Χαβιέ Μπαρδεμ, έχει συνάψει ερωτικές σχέσεις με όλους σχεδόν τους συμπρωταγωνιστές της… Επίσης ήταν το τρίτο πρόσωπο που διέλυσε το γάμο του Τομ Κρουζ με τη Νικόλ Κίντμαν… Κορίτσι από σπίτι σου λέει μετά!!!

Η Γκουίνεθ Πάλτροου, που ανήκει κι αυτή στην κατηγορία αυτή, είναι άοσμη, άχρωμη και με έναν εκνευριστικό σύζυγο όπως λένε οι επικριτές της.

Και η Madonna όμως συγκεντρώνει τα αρνητικά σχόλια των γυναικών, καθώς καταντά βαρετή η εμμονή της να δείχνει νέα…

Δείτε το βίντεο…

Μήνυμα της Τζούλιας προς τους γονείς της

Κι ενώ όλοι αναρωτιούνται ποιο θα είναι το περιεχόμενο του δεύτερου πορνό dvd της Τζούλιας Αλεξανδράτου, αν δηλαδή θα πρόκειται για νέο γύρισμα σε κότερο ή αν θα είναι το άπαιχτο υλικό του πρώτου dvd και το making of δείχνοντας τα πάντα… και τον ακέφαλο παρτενέρ, η 23χρονη καλλονή μιλά στο Star για τους γονείς της.

Λίγο πριν η Τζούλια Αλεξανδράτου, τραγουδήσει την Κυριακή του Πάσχα σε νυχτερινό μαγαζί στη Μύκονο, θέλησε να ψελλίσει στην κάμερα του Star, τα συναισθήματα που τρέφει για τους γονείς της, με αφορμή την εκδίκαση της μήνυσης που έχει καταθέσει εναντίον τους στις 15 Απριλίου.

Η Τζούλια φορούσε μαύρα, το μακιγιάζ της ήταν ελαφρύ και το βλέμμα της υγρό… Ο Μένιος, καλυμμένος με μία κουβέρτα ήταν πλάι της μήπως λιποθυμήσει  από την υπερένταση η ξανθιά καλλονή…

«Θεωρώ ότι οι γονείς πρέπει να είναι δίπλα στο παιδί τους, να το αγαπάνε, να το στηρίζουν, ό,τι κι αν συμβαίνει» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε «Είναι ανεπίτρεπτο και απαράδεκτο ό,τι κι αν είμαι ό, τι κι αν λέγεται και ό, τι κι αν έχει ειπωθεί για το όνομά μου, ακόμα κι αν λένε ότι είμαι μία πόρνη αν θες».


Η Τζούλια δεν πιστεύει πως οι γονείς της επισκέπτονται ψυχολόγο, καθώς όπως επισημαίνει «Αυτά είναι λίγο για τα μάτια του κόσμου.  Για να  προβάλλουν μία αθώα εικόνα».

Σε ότι αφορά τη μήνυση που κατέθεσε κατά των γονιών της, λέει πως το έκανε με βαριά καρδιά η καημενούλα αφού δεν μπορεί να κάνει πορνό dvd και να την προσβάλλουν... «Υποχρεωτικά έπρεπε να γίνει αυτή η απαραίτητη μήνυση. Θλίβομαι που έγινε αυτό. Δεν είναι σωστό, αλλά δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να καταλάβουν κάποιοι άνθρωποι ότι δεν είναι σωστό να προσβάλλουν, ακόμα και αίμα μας να είναι».

Το μοντέλο λέει πως έχει κάνει υπεράνθρωπες προσπάθειες να υπάρξει κάποια συνεννόηση αλλά δεν κατάφερε κάτι. Για αυτό και τονίζει πως δε θα υπογράψει κανένα ιδιωτικό συμφωνητικό. «Δεν πρόκειται να υπογράψω κανένα ιδιωτικό συμφωνητικό, το έχω πει μέσω του δικηγόρου μου… Είναι αστείο… και ότι ήθελε να αλλάξω το επίθετό μου και ότι με πρόσβαλλε και είπε αυτήν την άσχημη λέξη για εμένα».

Τέλος η Τζούλια Αλεξανδράτου που γνωρίζει ότι οι γονείς της θα παραστούν στη δίκη, ξεκαθαρίζει πως κι εκείνη θα πράξει το ίδιο και πως παρ ότι δεν αναιρεί την αγάπη της προς αυτούς θα πρέπει να γίνει όλο αυτό, προκειμένου να συνειδητοποιήσουν όπως λέει οι γονείς της, ότι κάνουν λάθος.

Δείτε τη συνέντευξη της Τζούλιας στο Star και μην ξεχάσετε να προμηθευτείτε χαρτομάντιλα… δύο κούτες φθάνουν!

Είδαν το Πάσχα... µπουρλέσκ

«Είναι πιο καυτερό κι από το ραπάνι. Είναι πιο γλυκό κι από το ζαχαρωτό». Έτσι το διαφήµισαν. Κι άφησαν να διαρρεύσει πως σ αυτό το πασχαλινό σούπερ σόου στο Ρoisson Rouge της Νέας Υόρκης «οι πιο ζουµερές Εβραιοπούλες και οι πιο... στρουµπουλές χριστιανοπούλες τα λένε έξω από τα δόντια ακόµη και στον λαγό του Πάσχα (σ.σ.: σύµβολο όπως τα κόκκινα αυγά ή ο Αϊ-Βασίλης για την Πρωτοχρονιά) σε ένα µπουρλέσκ βιβλικών διαστάσεων». Ο λόγος για το θέαµα µε το οποίο αποφάσισαν να «τιµήσουν» το Πάσχα οι διασηµότεροι αστέρες του αµερικανικού µπουρλέσκ. Υπό τον τίτλο «Φλεγόµενη Βάτος εναντίον Δευτέρας Παρουσίας». Ένα θέαµα µε πολύ... ηµίγυµνο, πολλές καµπύλες (µάρτυς και η χορεύτρια του µπουρλέσκ Dirty Μartini) και το «παρών» από ονόµατα όπως οι Schlep Sisters (Μinnie Τonka και Darlinda Just Darlinda), Νasty Canasta, Jonny Ρorkpie και τους Τigger «µια στριπερφόρµανς», όπως αποκαλείται και Lady Rizo σε ρόλο παρουσιαστών του σόου.
Reblog this post [with Zemanta]

Δήλωσε αµφιφυλόφιλη και µπλοκάρισε το Ίντερνετ!

Η ηθοποιός Αννα Πάκουιν δήλωσε δηµόσια πως είναι bisexual, υποστηρίζοντας καµπάνια για ίσα δικαιώµατα. Η δηµόσια δήλωσή της δηµιούργησε στο Ιντερνετ ταραχή, καθώς χιλιάδες έσπευσαν να την τσεκάρουν on line, µε αποτέλεσµα να πέσει το σάιτ που τη φιλοξένησε.
Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Τrue Βlood» που ετοιµάζεται να παντρευτεί τον συµπρωταγωνιστή της Στίβεν Μόγιερ έκανε τη δήλωση για το πρόγραµµα Τrue Colors που έχει δηµιουργήσει η ποπ τραγουδίστρια Σίντι Λόπερ. Την προώθησή του µάλιστα στηρίζουν πολλοί καλλιτέχνες όπως η Μία, η Γούπι Γκόλµπεργκ, η Σάρον και η Κέλι Οζµπορν. Στο βιντεοκλίπ που παρουσιάστηκε στο σάιτ www.
wegiveadamn.org η ηθοποιός δηλώνει: «Είµαι η Αννα Πάκουιν, είµαι αµφιφυλόφιλη και δίνω µια δεκάρα», όπως είναι το µότο του Τrue Colors. Και συνεχίζει: «Φανταστείτε να πηγαίνετε στη δουλειά κάθε µέρα και να µην µπορείτε να µοιραστείτε τη ζωή σας µε τους συναδέλφους σας από φόβο µήπως σας ξεφύγει και πείτε κάτι».
Μετά το µεγάλο ενδιαφέρον που έδειξαν οι φαν στο Διαδίκτυο, οι υπεύθυνοι του σάιτ έσπευσαν να το αναβαθµίσουν ώστε να ανταποκριθούν στη ζήτηση. Οι υπεύθυνοι του Τrue Βlood επίσης πρέπει να επανεκτιµήσουν τη δηµοτικότητα της Πάκουιν και να πορευτούν ανάλογα στα µελλοντικά τους σχέδια για την πετυχηµένη σειρά µε πρωταγωνιστές βαµπίρ και τα προβλήµατα της καθηµερινότητάς τους.
Reblog this post [with Zemanta]

Δευτέρα 5 Απριλίου 2010

Η Τζούλια αναστάτωσε (και) τη Μύκονο

Με ζακετάκι χρυσό, λες και θα βγει πρωί πρωί στην πίστα, ροζ μπλούζάκι και κολάν, η Τζούλια Αλεξανδράτου έφθασε με τη συνοδεία του Μένιου στη Μύκονο, όπου και τραγούδησε σε νυχτερινό μαγαζί…

Με το που πάτησε το πόδι της στο νησί την Κυριακή του Πάσχα, ένα κάμπριο περίμενε για να παραλάβει εκείνη και τον Μένιο-Μένιο. Η Τζούλια καβάλα στο Μένιο μπήκαν στο κάμπριο όπου και άρχισαν να χαιρετούν τον κόσμο…

Η 23χρονη καλλονή το μεσημέρι, έφαγε για τα καλά κοψίδια, πίτες, τζατζίκι  και ότι άλλο υπήρχε στον μπουφέ… μόνο που αντί για κρασί ή μπύρα προτίμησε να γευτεί μία καλή… γαλλική σαμπάνια! Άσχημο πράγμα η συνήθεια…

Η Τζούλια όμως που είναι και φιλόζωη για όσους δεν το ξέρουν, τάισε το σκυλάκι της και του έδωσε να δοκιμάσει λίγη από τη σαμπάνια της… Τι άλλο θα κάνει;;;

Το βράδυ της ίδιας μέρας το ζεύγος ατραξιόν  του νησιού έκανε βόλτες στα σοκάκια και φωτογραφιζόταν με τον κόσμο… Αξιοσημείωτη η εμφάνιση του Μένιου, ο οποίος σαν να έχει έρθει από την Αραβία κάλυπτε το κεφάλι του με την κουβερτούλα του ξενοδοχείου…

Μην χάσετε το βίντεο…

Κυριακή 4 Απριλίου 2010

Κ. Κατσούλης: «Θέλω να κρατήσω τον γάμο μου μυστικό»

Για την σχέση του με την Κατερίνα Καραβάτου και τον επικείμενο γάμο τους μίλησε ο Κρατερός Κατσούλης σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του.

Ο χαμηλών τόνων ηθοποιός δεν νιώθει και ιδιαίτερα άνετα που η σχέση του έγινε θέμα συζήτησης στα κανάλια, αλλά όπως λέει «Αυτό συνέβη μόνο και μόνο γιατί είναι πάρα πολύ γνωστή και αναγνωρίσιμη  η Κατερίνα», (καλά, κόψε κάτι)!!

Και συνεχίζει, ξεκαθαρίζοντας «Αλλά ακόμα και έτσι, η δική μου επιλογή συνεχίζει να είναι η ίδια: να μην αναφέρομαι στην σχέση μου με την Κατερίνα… Δεν με χαροποιεί όταν κάποιος προσπαθεί να μάθει πράγματα για την προσωπική μου ζωή».

Μάλιστα, τον ηθοποιό ενοχλεί ιδιαίτερα που απλοί άνθρωποι «σηκώνουν μια φωτογραφική, για να σε φωτογραφίσουν. Το θεωρώ απαράδεκτο. Δεν υπάρχει λόγος να ενδιαφερόμαστε ο ένας για τα προσωπικά του άλλου».

Ο Κρατερός φρόντισε να μας ενημερώσει και για τις προθέσεις του να… παντρευτεί κρυφά: «Το ζητούμενο θα είναι να μη μαθευτεί καθόλου ο γάμος. Αυτό θα το επιδιώξουμε, να μαθευτεί αφού γίνει. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω πόσο εφικτό είναι αυτό». Πόσο εφικτό, δηλαδή να είναι, αφού και μόνο με αυτό που είπε θα τον κυνηγάει μια κάμερα, μια φωτογραφική έστω νυχθημερόν;;;

Πηγή: Thema

Πασχαλινό ξεφάντωμα στην Μύκονο

«Πρόβα» για το καλοκαίρι φαίνεται πως κάνουν οι νέοι που προτίμησαν την Μύκονο για το Πάσχα!

Τα clubs του νησιού γέμισαν από κόσμο που διασκέδασε μέχρι πρωίας και τελικής πτώσεως...

Κι αν οι επώνυμοι δεν έκαναν φέτος απόβαση στο νησί, όπως άλλες χρονιές, ποιός νοιάζεται;

Ο κόσμος περνά και... μόνος του καλά, τα καταφέρνει μια χαρά!


Δείτε τα πλάνα που κατέγραψε η κάμερα του Star στο «νησί των ανέμων» και τι δήλωσαν οι επισκέπτες του!
Reblog this post [with Zemanta]

Το ιντερνετικό πόκερ έφερε διάλειµµα στη σχέση τους

Φωτογραφία
Ένα µικρό διάλειµµα έξι µηνών ζήτησε ο Τζορτζ Κλούνεϊ από τη σύντροφό του Ελιζαµπέτα Κανάλις. Αιτία ένα παιχνίδι. Το on-line πόκερ που ο Κλούνεϊ έπαιζε µε τους φίλους του και προκαλεί τώρα κρίση στη σχέση του. Για αυτές τις πολλές ώρες που περνούσε στην οθόνη του υπολογιστή, λέγεται ότι παραπονέθηκε η Ελιζαµπέτα στις δικές της φίλες. Από εκεί και πέρα τα κουτσοµπολιά δεν σταµάτησαν. Ο Κλούνεϊ, είπαν, δεν απαντούσε στα τηλέφωνα της ιταλίδας φίλης του, ίσως γιατί ήταν πολύ απασχοληµένος µε το παιχνίδι στο Ίντερνετ ή γιατί περνούσε ώρες καπνίζοντας πούρα µε τους φίλους του, Ματ Ντέιµον και Μπεν Άφλεκ. Κάποιοι µίλησαν για ξέσπασµα της Κανάλις που φώναζε στον Κλούνεϊ πως δεν τον νοιάζει πια καθόλου εκείνη παρά ενδιαφέρεται µόνο για τον εαυτό του και τους φίλους του. Και τα gossip site απέκτησαν θέµα: ο Κλούνεϊ _ λένε _ αλλάζει την Κανάλις µε το πόκερ. Την εποχή µάλιστα που, µετά την κοινή τους εµφάνιση στο κόκκινο χαλί έξω από το Κodak Τheater στην τελετή των Όσκαρ, όλοι µιλούσαν για γάµο. Η Κανάλις έστειλε απλά µήνυµα: «Δεν µε ενδιαφέρουν τα παιχνίδια σου µε τον Ματ και τον Μπεν. Όταν σου τηλεφωνώ πρέπει να απαντάς».
Και ο Κλούνεϊ απάντησε, ζητώντας έξι µήνες διάλειµµα από τη σχέση τους. Με άλλα λόγια _ λένε _ no poker, no party!
Reblog this post [with Zemanta]

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...