Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Τελευταία αλλά σέξι και... πουλάει!

Η εκπομπή "Πάνω στην ώρα" εξακολουθεί να στηρίζεται από τους Γερμανούς του Alpha, παρόλο που σταθερά τερματίζει στην κούρσα της πρωινής ενημέρωσης, με συγκριτικά χαμηλά μονοψήφια νούμερα. 

Σπύρος Λάμπρου και Έλενα Παπαβασιλείου προσπαθούν ένα ευχάριστο και χρηστικό πρωινό (η τελευταία φορώντας ολοένα και πιο ανάλαφρα ρούχα όσο καλοκαιριάζει). 

Αθόρυβα η εκπομπή, από δίωρη που είχε ξεκινήσει αρχικά, έχει πλέον μετατραπεί σε τρίωρη (7.00 μα 10.00 το πρωί) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δανδουλάκη: «Για πρώτη φορά στην ζωή μου, δεν περνάω καλά»

«Εάν δεν πρόκειται για ζήτημα ζωής και θανάτου, δεν θα πρότεινα σε κανένα νέο παιδί να ασχοληθεί με την ηθοποιία και να μπει σε αυτό το χώρο. Στην καλύτερη των περιπτώσεων, θα περάσει απλώς καλά», δήλωσε η Κάτια Δανδουλάκη.

Με πλήρη επίγνωση του ρίσκου που έπαιρνε όταν αποφάσισε να φτιάξει την δική της επιχείρηση, η καταξιωμένη ηθοποιός του θεάτρου και της τηλεόρασης μίλησε για τις δύο πλευρές της ζωής της: Την Κάτια-καλλιτέχνη και την Κάτια-επιχειρηματία: «Εάν δεν είχα κάνει την επιχείρηση που έχω και είχα κάνει απλά θέατρο ή τηλεόραση, θα είχα λύσει το πρόβλημά μου, γιατί δεν θα αντιμετώπιζα καμία οικονομική δυσκολία. Δεν έχω κανένα παράπονο, όμως που έκανα την επιχείρηση και δεν το μετάνιωσα. Ήξερα τι έκανα όταν το αποφάσιζα. Κάθε ηθοποιός μπορεί να σταθεί σωστά στον χώρο, αρκεί να μην ανακατευθεί με το θέμα που λέγεται επιχείρηση. Γιατί 99% θα είσαι κατεστραμμένος και θα μπεις μέσα και 1% δεν θα χρωστάς».

Η «Κάτια Καλλιφατίδη» αποκάλυψε επίσης εάν προτιμά τον ρόλο της στην Ζωή της Άλλης τώρα που «κάνει» την καλή, ή τον πρώτο καιρό που ήταν κακιά και «βουτηγμένη» στην ίντριγκα. «Προτιμώ σαφώς την κακιά. Άλλωστε το κοινό δεν προτιμά ποτέ έναν καλό ρόλο. Ο κόσμος βαριέται τους καλούς. Μια γυναίκα που είναι μια χαρά, που δεν έχει απατήσει ποτέ τον άντρα της και που διαθέτει όλα τα χαρίσματα, τι ενδιαφέρον να έχει; Πλήξαμε και μόνο που το ακούσαμε…», είπε, προσθέτοντας ότι για πρώτη φορά στην ζωή της δεν μπορεί να πει με ασφάλεια ότι περνά καλά στα γυρίσματα του επιτυχημένου σήριαλ, όπως άλλες χρονιές, για έναν και μοναδικό λόγο:

«Οι ρυθμοί είναι σκοτωτικοί. Μόνο έτσι μπορώ να το περιγράψω. Ο χρόνος είναι χρήμα, έχουμε μπει σε ένα άλλο κλίμα από άποψη άγχους, ενώ πλάκα δεν κάνουμε γιατί απλά δεν προλαβαίνουμε. Η δουλειά των ηθοποιών είναι να περνούν καλά με αυτό που κάνουν. Θέλουμε όμως να προλάβουμε τα πάντα και ακόμη και το πεντάλεπτο καλαμπούρι που είχαμε παλιά τώρα δεν υπάρχει. Το τοπίο έχει αλλάξει. Θεωρώ ότι αυτό το σκηνικό θα περάσει. Γιατί δεν του αξίζει να μείνει. Τα νέα παιδιά είναι άτυχα γιατί αυτό το σκηνικό που βιώνουν τώρα είναι η πρώτη τους επαφή με τον χώρο, οπότε δεν ξέρουν τι είναι το καλύτερο και το πιο ουσιαστικό».

Άμεσα συνδεδεμένο με την οικονομική κρίση, το επάγγελμα του ηθοποιού περνά δύσκολες στιγμές, κατέληξε αλλά τόνισε: «Πρέπει να καταλάβουμε ότι οι μηχανές πρέπει να κουνηθούν. Διαφορετικά, θα καθόμαστε στον καναπέ μας και θα αναπολούμε τα παλιά καλά χρόνια». Η Κ. Δανδουλάκη πρωταγωνιστεί στην παράσταση Ο Θεός της σφαγής στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.

Ρούλα-Καπουτζίδης: Πρώτα απέναντι, τώρα... δίπλα δίπλα!

 Με ένα εντυπωσιακό χορευτικό από τον Γιώργο Καπουτζίδη και την Δούκισσα Νομικού ξεκίνησε η τελετή απονομής των βραβείων γυναίκες της χρονιάς, που πραγματοποιήθηκε στην Κύπρο.

Η βραδιά στο Δημοτικό θέατρο Στροβόλου της Λευκωσίας ήταν λαμπερή. Ενδεικτικό της διοργάνωσης ήταν η ελληνική σόουμπιζ που για μια ακόμη φορά «μετακόμισε» στην Μεγαλόνησο. Δούκισσα Νομικού, Χρήστος Χολίδης, Μαρία Μπεκατώρου, Γιώργος Μαζωνάκης, Αντώνης Βλοντάκης και Βίκυ Χατζηβασιλείου ήταν μόνο μερικά από τα γνωστά ονόματα που έδωσαν το παρόν και απένειμαν βραβείο. 

Όμως, η εικόνα της βραδιάς ήταν η στιγμή που ο Γιώργος Καπουτζίδης κάθισε δίπλα δίπλα με την Ρούλα Κορομηλά, η οποία τον είχε «απέναντί» της, ολόκληρο τον χειμώνα που μας πέρασε.

«Περάσαμε έναν ολόκληρο τηλεοπτικό χειμώνα απέναντι. Νομίζω ότι ήλθε η ώρα από απέναντι να καθίσουμε δίπλα δίπλα», είπε ο σεναριογράφος και παρουσιαστής όταν κατέβηκε από την σκηνή και πήγε και κάθισε δίπλα της. «Καλησπέρα συνάδελφε», του απάντησε η Ρούλα.

«Ε, όχι και συνάδελφε. Εγώ περαστικός είμαι!», είπε με την σειρά του και γελώντας ο Καπουτζίδης. Εκείνη που δεν γελούσε καθόλου ήταν η Ρούλα που με απόλυτη σοβαρότητα έληξε την κουβέντα με την φράση «Εγώ λέω να μείνεις γιατί είσαι πολύ ταλαντούχος».

Λίγη ώρα πριν, η Ρούλα είχε απονείμει το βραβείο της Ακαδημαϊκού της χρονιάς στην Κυπρούλα Μακρή. Ο Αντώνης Βλοντάκης, που επίσης βρισκόταν εκεί, έδωσε το βραβείο της γυναίκας επιχειρηματία στην Ροδούλα Χατζηκυριάκου.

Ερμηνεύτρια της χρονιάς 2010 αναδείχθηκε η Ηβη Αδάμου: «Ουσιαστικά είναι το πρώτο βραβείο για εμένα και λέω το πρώτο γιατί η μεγαλύτερη επιβράβευση είναι η αγάπη και η αποδοχή του κόσμου», ανέφερε η νεαρή τραγουδίστρια.

Η Κατερίνα Στικούδη απένειμε στην Ελένη Νικοδήμου το βραβείο Εικαστικός της χρονιάς. Από τα υπόλοιπα βραβεία, ξεχώρισαν η ηθοποιός της χρονιάς Μόνικα Βασιλείου, η πολιτικός Ερατώ Κοζάκου-Μαρκουλή, η fashion designer Ελενα Παύλου, η media person Χριστιάνα Αριστοτέλους, η αθλήτρια Ελένη Αρτυματά και η δημιουργός Χριστιάνα Αρτεμίου. Βραβείο Κοινωνικής προσφοράς απονεμήθηκε στην Μόνικα Θεοχάρους, συνολικής προσφοράς στην Στέλλα Σουλιώτη, ενώ το Πρωτείον ζωής εις μνήμην του Αντη Χατζηκωστή, στην Αγλαϊα Πισή, που είναι μητέρα παιδιού το οποίο πάσχει από μυϊκή δυστροφία.

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Ε.Μενεγάκη: "Αποκάλυψε" ότι δεν μιλάει στην κουμπάρα της!

Την συνέντευξη της Τζένης Μπαλατσινού στον Πέτρο Κωστόπουλο σχολίασε η Ελένη Μενεγάκη και εμμέσως πλην σαφώς είπε ότι έχει χαθεί με την κουμπάρα της. 

Δείτε μόνοι σας και βγάλτε συμπέρασμα... 
«Χθες, ο Πέτρος Κωστόπουλος είχε καλεσμένη τη σύζυγό του; Πώς κάνανε συνέντευξη; Πώς έγινε; Είδα το τρέιλερ αλλά πώς έγινε; Μήπως η Τζένη πήρε συνέντευξη στον Πέτρο;» είπε απορώντας η παρουσιάστρια του "Καφέ".

Ποιός χρωστάει 50.000 ευρώ στην Ε.Μελέτη;

Μέσα στην κρίση του πανικού του χωρισμού της η Ελεονώρα Μελέτη έχει να αντιμετωπίσει και ένα πρόβλημα που το κρατούσε ως επτασφράγιστο μυστικό. 

Η παρουσιάστρια του STAR πριν από περίπου ένα μήνα έγραψε στο Twitter ότι... λυπάται πολύ όταν κάποιος υποτιμά τη νοημοσύνη της, όταν την αδικεί και όταν την αναγκάζει να πάει στα δικαστήρια. 

Ν. Μπουλέ: Ένα πολυτάλαντο κορίτσι

Από την ημέρα που τελείωσε το «Top Chef», η Νάντια Μπουλέ αποφάσισε να στραφεί και πάλι στη μεγάλη της αγάπη, το τραγούδι. «I can’t fall in love» λέγεται το νέο κομμάτι της Νάντιας και συνθέτης είναι ο Παναγιώτης Καλατζόπουλος. 

Έπειτα από όλα αυτά, υπάρχουν και φήμες που θέλουν τη Νάντια να έχει θέση χορεύτριας ή κριτή στο «Dancing With The Stars».

Πολυτάλαντη, η Νάντια!
Πηγή: People

Enhanced by Zemanta

Η Ζέτα "κάρφωσε" τον Ρέμο

«Ερωτεύτηκα το γεγονός ότι τρύπωσε στο μυαλό και την καρδιά μου», αποκαλύπτει η Ζέτα Μακρυπούλια και μιλά για την συμβίωσή τους, αλλά αναφέρθηκε και στον πρώην συντροφό της Αντώνη Ρέμο και τον "καρφώνει" κανονικά...

«Είναι ένας δύσκολος άνθρωπος, όπως κι εγώ άλλωστε», προσθέτει η Ζέτα στο κυπριακό περιοδικό «Must». Πώς, όμως, καταφέρνουν να είναι μαζί παρά το ότι είναι και οι δύο δύσκολοι; 

Ο οίκος DIOR απέλυσε τον Γκαλιάνο !

Chaplin on the Runway: John Galliano Menswear ...Image by thefoxling via FlickrΟ μεγαλύτερος οίκος μόδας του κόσμου, ο DIOR,  απέλυσε πριν απο λίγο τον εκκεντρικό σχεδιαστή John Galliano, για τις αντισημιτικές δηλώσεις του, που έγιναν στη διάρκεια ενός καβγά σε εστιατόριο του Παρισιού.

Την Πέμπτη έγινε σύρραξη μέσα στο κοσμικο εστιατόριο όταν ο Γκαλιάνο που ήταν μεθυσμένος επιτέθηκε σε ένα ζευγάρι που καθόταν σε διπλανό τραπέζι και τους έβρισε χυδαία ενώ χρησιμοποίησε εκφράσεις κατά των εβραίων.

Ο Γκαλιάνο συνελήφθη και αστυνομικοί ανέφεραν ότι ήταν μεθυσμένος.

Ο Οίκος Ντιόρ που είχε σαν πρώτο σχεδιαστή του τον Γκαλιάνο δεν σχολιάσε, αρχικά, το γεγονός αλλά μετά την έκταση που πήρε, αναγκάστηκε να διακόψει τη συνεργασία του με τον Γκαλιάνο για τις αντισημιτικές δηλώσεις του.

Ο Γκαλιάνο, γιος ενός υδραυλικού κατάφερε να κρατά τα ηνία ενός εκ των μεγαλύτερων οίκων μόδας.

Ο Τζον Γκαλιάνο, το άλλοτε party boy που αποφέρει ετήσια κέρδη ύψους 700 εκατομμυρίων ευρώ στον οίκο Dior, λέει πάντως ότι αυτό που ελπίζει είναι να παραμένει ο εαυτός του.

Ποια στοιχεία όμως συνθέτουν αυτόν τον «εαυτό»; Οι πολλές ζωές που, όπως πιστεύει, έχει ζήσει!

Σε συνάντησή του με μοναχούς Σαολίν στην Κίνα, του αποκάλυψαν ότι είναι ένας ιδιαίτερα εξελιγμένος άνθρωπος αφού έχει ήδη ζήσει 1.891 ζωές, σημάδια των οποίων είναι αποτυπωμένα στο σώμα του!

Στις φωτό η τελευταία του επίδεξη με τον οίκο Ντιόρ, εμπνευσμένη από τον Τσάρλι Τσάπλιν.
Enhanced by Zemanta

Τ. Μακρή: Μιλά για την οδυνηρή εμπειρία της με τους αδίστακτους κλέφτες!

Οι διαρρήκτες που μπήκαν για τρίτη φορά στο σπίτι της οικογενειακής συμβούλου, στον Άλιμο, ήταν αδίστακτοι στην κυριολεξία και προφανώς πολύ έμπειροι! 
 
Η ζωή της Τένιας Μακρή θα μπορούσε και να κινδυνεύσει αν ερχόταν πρόσωπο με πρόσωπο μαζί τους, αλλά... ευτυχώς για εκείνη χτύπησε ο συναγερμός μόλις εισέβαλλαν! 
 
Τη στιγμή εκείνη, πάνω στον πανικό τους, βούτηξαν τα κλειδιά του πολυτελούς αυτοκινήτου της πάνω από τον καναπέ και...

Τράπηκαν σε φυγή! Η πρώην συνεργάτης του Ανδρέα Μικρούτσικου άκουσε τα μαρσαρίσματα, αλλά δεν μπορούσε να πιστέψει ότι είχαν κλέψει το δικό της αυτοκίνητο! Νόμιζε απλά ότι μπήκαν στο δικό τους για να διαφύγουν. 
 
Τελικά, μάλλον γλίτωσε τα χειρότερα, παρά την απώλεια του ακριβού ΙΧ της, αφού ούτως ή άλλως το είχε και ασφαλισμένο όπως δήλωσε αποκλειστικά στο markos.tv

Η Χριστίνα του Κανάκη... μοντέλο στη Μενεγάκη! (video)

Ξέρατε τι έκανε η σέξι Χριστίνα Μουστάκα πριν πάει στο Ράδιο Αρβύλα και τον Αντώνη Κανάκη; 

Το markos.tv έψαξε και βρήκε ένα συλλεκτικό βίντεο από την εποχή που το κορίτσι του... internet έκανε το μοντέλο στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΅ΚΑΥΤΗ΅ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Η Αλεξανδράκη θα παρουσιάσει το «Wipe Out»;

Για τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια μίλησε η νικήτρια του Miss Europe Face Δήμητρα Αλεξανδράκη, το μοντέλο που ξεχώρισε και με τη από τη συμμετοχή του στο «Next Top Model Ι», αποκαλύπτοντας ότι δεν έχει πει ακόμα το «ναι» στην πρόταση που της έχει κάνει η παραγωγή του «Wipe Out», του νέου παιχνιδιού του ANT1.

«Μίλησα πριν μερικές μέρες με άτομα της παραγωγής του ''Wipe Out'', αλλά δεν έχω δεσμευτεί, γιατί μέχρι στιγμής δεν με βολεύουν οι ημερομηνίες. Δεν είμαι αρνητική, απλώς προσπαθώ να δω πώς θα βολέψουν οι ημερομηνίες, γιατί εκείνο το διάστημα έχω μια φωτογράφιση στην Τουρκία μαζί με την Όλγα Φαρμάκη για μεγάλη καμπάνια».

Πηγή: People
Enhanced by Zemanta

Ζέτα Μακρυπούλια: «γιατί ερωτεύτηκα τον Χατζηγιάννη»

Τόσα και τόσα είπε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης για την Ζέτα Μακρυπούλια και την σχέση τους, οπότε ήταν η σειρά της να εξομολογηθεί... «Ερωτεύτηκα το γεγονός ότι τρύπωσε στο μυαλό και την καρδιά μου», αποκαλύπτει η ξανθιά και μιλά για την συμβίωσή τους.

«Στο Μιχάλη ερωτεύτηκα το γεγονός ότι κατάφερε να τρυπώσει στο μυαλό και την καρδιά μου. Είναι ένας δύσκολος άνθρωπος, όπως κι εγώ άλλωστε», δηλώνει η Ζέτα στο κυπριακό περιοδικό «Must».

Πώς, όμως, καταφέρνουν να είναι μαζί παρά το ότι είναι και οι δύο δύσκολοι; «Στη συμβίωσή μας, όμως όλα αυτά τα δύσκολα συγκρούστηκαν κι εξαφανίστηκαν, δεν υπάρχουν δυσκολίες στη σχέση μας. Γίνονται όλα με έναν πολύ φυσικό τρόπο», εξομολογείται η Ζέτα.

Άλλωστε και ο Μιχάλης παραδέχθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή του στο κανάλι Mad πως στο σπίτι είναι... ακατάστατος και η καλή του του γκρινιάζει γι’ αυτό.

Η ηθοποιός - παρουσιάστρια λέει επίσης πως η φοβία που είχε με τις μόνιμες σχέσεις έχει εξαφανιστεί. «Όποια φοβία και να έχεις σε αυτή τη ζωή, μπορεί να βρεθεί ο άντρας που θα στη «μαλακώσει» και θα σε κάνει να δεις τα πράγματα διαφορετικά», συμπληρώνει.

Κάπου εκεί η κουβέντα πήγε και στον Χρήστο Λούλη, που έκανε ολόκληρο σούσουρο με την δήλωσή του ότι δεν θεωρεί την ξανθιά ηθοποιό. «Το θέμα αυτό πήρε μεγάλες διαστάσεις. Δε θέλω σε καμία περίπτωση να δώσω λαβή για περαιτέρω σχόλια. Από την άλλη όμως, οι ηθοποιοί είμαστε λίγο παράξενοι άνθρωποι… οπότε καταλαβαίνω», απάντησε η Ζέτα.

πηγή: star.gr

Το επόμενο τηλεοπτικό εγχείρημα της Βίσση

Picture I took of Anna Vissi at the Nokia Thea...Image via WikipediaΑν και μέσα στον επόμενο μήνα πρόκειται να κάνει πρεμιέρα το «Anna Vissi: Οσο έχω φωνή» στον Alpha, η λαμπερή ερμηνεύτρια σχεδιάζει ήδη το επόμενο τηλεοπτικό προϊόν που θα έχει σχέση πάλι με τη ζωή της. 

Ετσι, μετά την εκπομπή που θα παρουσιάσει την καθημερινότητα και τις προσπάθειες της λαμπερής σταρ, η ίδια η Αννα θέλει να αποκαλύψει τα μυστικά των επιτυχιών της.

Πώς επέλεξε, δηλαδή, τα τραγούδια που την 
έκαναν να είναι η απόλυτη Ελληνίδα σταρ. 

Συνεργασίες, συμφωνίες και μικρές, αλλά σημαντικές ιστορίες που κρύβει καθένα από τα τραγούδια που μας έχει χαρίσει και έχουν αγαπηθεί τρελά!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Ο Χατζηγιάννης είπε τα πάντα-όλα για τη Ζέτα στο Θέμο...

Στο... χαλαρό είναι πολύ πιο αποκαλυπτικός τελικά ο Μιχάλης Χατζηγιάννης!
 
Το κλίμα της εκπομπής του Θέμου τον βοήθησε να μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση του με τη Ζέτα, ακόμη και για το πότε και πως προέκυψε: 
 
«Δεν ξεκίνησε στην Πάρο. Στην Πάρο μπορεί να εξελίχθηκε...», τόνισε ο δημοφιλής καλλιτέχνης. 
 
Τελικά... κατόπιν "πίεσης" τόσο του παρουσιαστή όσο και του Βαγγέλη Περρή, παραδέχτηκε ότι η αρχή έγινε στα βραβεία του MAD, απ' όπου και η σχετική φωτογραφία!

Κώστας Σόμμερ: «Δεν μου ταιριάζει η ζωή στη Γερμανία»

Ο Κώστας Σόμμερ βρίσκεται στην Γερμανία επειδή έχει βρει ρόλο σε σαπουνόπερα της τηλεόρασης και ουσιαστικά επιστρέφει στην Ελλάδα μόνο όταν του το επιτρέπει η δουλειά του.

Πόσα χρήματα μπορεί να κερδίσει ένας
ηθοποιός που παίζει σε μια γερμανική σειρά σε σχέση με την ελληνική αγορά;

«Στη δική μου περίπτωση, επειδή είμαι πρωτοεμφανιζόμενος, παίρνω λιγότερα χρήματα από όσα θα έπαιρνα αν έπαιζα σε μια ελληνική σειρά, αν και πλησιάζουν το κασέ που είχα εδώ ως πρωταγωνιστής. Αν συνεχίσω να εργάζομαι στη Γερμανία, τον μισθό που θα παίρνω δεν θα μπορούσα να τον διεκδικήσω εδώ, γιατί είναι και άλλα τα μεγέθη. Μια γερμανική σειρά απευθύνεται σε δεκαπλάσιο κοινό από ότι μια ελληνική, οπότε και οι παραγωγές αντιμετωπίζονται διαφορετικά».

Σκέφτεσαι να μετακομίσεις μόνιμα στη Γερμανία;

«Όχι, με τίποτα. Αντιλαμβάνομαι ότι τα πράγματα εδώ, όχι μόνο για τους ηθοποιούς αλλά και για όλο το κόσμο, είναι από δύσκολα ως ακατόρθωτα, αλλά δεν μου ταιριάζει η ζωή στη Γερμανία. Αν είχα πάντως την επιλογή θα συνέχιζα να εργάζομαι στη Γερμανία αλλά να μπορώ να πηγαινοέρχομαι και να είμαι τις μισές ημέρες εκεί και τις άλλες μισές στην Ελλάδα».
ΠΗΓΗ: ΟΚ

Διαψεύδει για εγκυμοσύνη η Πέγκυ Ζήνα

«Όταν έρθει η στιγμή αυτή θα το πω μόνη μου»
Για τις φήμες που την θέλουν να είναι έγκυος μίλησε η Πέγκυ Ζήνα στην πρωινή Κυπριακή εκπομπή «Καλημέρα» . 
 
Η γνωστή τραγουδίστρια διέψευσε χθες το απόγευμα απο το αεροδρόμιο της Κύπρου όλα όσα λέγονται για την ενδεχόμενη εγκυμοσύνη της.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά το εξής: «Όχι δεν έχω κοιλίτσα απ’ ότι βλέπετε! Είμαι ένας άνθρωπος που την προσωπική μου ζωή την ξέρετε πάρα πολλά χρόνια και την αφήνω από μονή μου να την μαθαίνετε. Τα περιοδικά εδώ και 4- 5 χρόνια τα ίδια λένε. Όταν έρθει η στιγμή αυτή από μόνη μου θα βγω να το φωνάξω και να το πω με χαρά», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως αν ήταν έγκυος δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να το μοιραστεί με τον κόσμο. «Φυσικά και θα το έλεγα», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Πηγή: showbiz.com.cy

Η λαχτάρα του Κόκοτα για το γιο του

«Γιε μου, είν' ο πόνος μου αβάσταχτος καλέ μου» τραγουδούσε πριν από χρόνια ο Σταμάτης Κόκοτας, όμως πρόσφατα αυτοί οι στίχοι ήρθαν στην επικαιρότητα με πολύ άσχημο τρόπο για τον μεγάλο τραγουδιστή μας, που πήρε τη λαχτάρα της ζωής του όταν έμαθε ότι ο γιος του νοσηλεύεται με σοβαρά εγκαύματα! Ο δημοφιλής καλλιτέχνης έπαθε ακόμα και κρίση πανικού από το άσχημο μαντάτο, αφού είναι γνωστή η αδυναμία που έχει στον Δημήτρη του.

Η καρδιά του πατέρα πήγε να σπάσει εκείνη τη νύχτα, πριν από λίγο καιρό, όταν χτύπησε το τηλέφωνο του Σταμάτη Κόκοτα και τον ειδοποίησαν ότι ο λατρεμένος του Δημήτρης μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο καθώς πάλεψε με τις φλόγες προσπαθώντας να σώσει το σπίτι του. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε από βραχυκύκλωμα στην τηλεόραση και ο νεαρός τραγουδιστής, βλέποντας το δωμάτιο να έχει λαμπαδιάσει, άρχισε να πατάει με γυμνά πέλματα στη φωτιά προσπαθώντας να τη σβήσει.

Ο θρύλος του ελληνικού πενταγράμμου περιγράφει στην «Espresso» λεπτό προς λεπτό τη μεγάλη αγωνία που πέρασε για τον γιο του. «Ηταν τρομερό!» μας λέει ο ίδιος και συμπληρώνει ότι υπέστη κρίση πανικού όταν μέσα στη νύχτα έμαθε -από τηλεφώνου- ότι ο γιος του Δημήτρης νοσηλεύεται σε ιδιωτικό νοσοκομείο των βορείων προαστίων με σοβαρά εγκαύματα στα πόδια. Ο φόβος και το άγχος κυρίευσαν τον ίδιο και τη σύζυγό του μέχρι να φτάσουν στο θεραπευτήριο και να δουν από κοντά ότι τουλάχιστον η ζωή του παιδιού τους δεν κινδύνευε.

Παραστατικός ο Σταμάτης Κόκοτας ξαναφέρνει στον νου και την καρδιά του τον εφιάλτη που έζησε. «Επιασε πυρκαγιά από την τηλεόραση στο σπίτι του και πήγε να τη σβήσει» λέει. «Ο Δημήτρης φοβήθηκε μήπως η φωτιά επεκταθεί, δεν πρόσεξε και πάνω στην ταραχή του πάτησε ξυπόλυτος στη φωτιά καταβάλλοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τη σβήσει, με αποτέλεσμα να κάψει τα πέλματά του».

Ο πατέρας Κόκοτας νιώθει ακόμα το αίσθημα της ταραχής, όπως διακρίνεται στη φωνή του. Αλλωστε, όσο θυμάται το γεγονός τον πλημμυρίζουν τα άσχημα συναισθήματα που βίωσε εκείνο το βράδυ. «Δεν μένουμε στο ίδιο σπίτι» λέει. «Ο Δημήτρης ζει στο δικό του διαμέρισμα στα βόρεια προάστια. Ετσι, εμείς δεν γνωρίζαμε τι συνέβη και το πληροφορηθήκαμε αφού είχε μεταφερθεί ήδη στο νοσοκομείο. Δεν σας κρύβω ότι ανησυχήσαμε πάρα πολύ και μέχρι να φτάσουμε εκεί η καρδούλα μου ξέρει τι πέρασα».

Ο Σταμάτης Κόκοτας και η σύζυγός του, φυσικά, δεν αρκέστηκαν σε όσα τους είπε ο γιος τους ή η αδελφή του η Ελλη, που ήταν ήδη στο πλάι του, αλλά πήγαν οι ίδιοι να ενημερωθούν για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη τους από τους θεράποντες γιατρούς του.

«Ευτυχώς, τα εγκαύματα που υπέστη ο Δημήτρης είναι πρώτου βαθμού και γρήγορα θα επέλθει η ίαση. Μια μικρή ταλαιπωρία για καμιά εβδομάδα ακόμα. Αυτό το διάστημα είναι απαραίτητο να μείνει για νοσηλεία και μετά τέλος καλό όλα καλά... Πάντως, ήταν μια τρομερή λαχτάρα!» λέει ο Σταμάτης Κόκοτας, μην μπορώντας να συνειδητοποιήσει την περιπέτεια του γιου του.

Στο μεταξύ, φωτιά πήραν οι τηλεφωνικές γραμμές της οικογένειας Κόκοτα. Φίλοι και συνεργάτες του Σταμάτη Κόκοτα, όταν πληροφορήθηκαν το γεγονός, επικοινώνησαν μαζί του ακόμα και «ακατάλληλες» ώρες για να ρωτήσουν πώς είναι στην υγεία του ο Δημήτρης. Ομως, και τον Δημήτρη, που δεν πανικοβλήθηκε και επέδειξε μεγάλη τόλμη, τον κάλεσαν όλοι οι φίλοι του για να του ευχηθούν περαστικά. Εκείνος τους ευχαρίστησε όλους για το ενδιαφέρον τους και δήλωσε ότι σύντομα θα επανέλθει στη μουσική σκηνή όπου εμφανίζεται.

«Ολα πήγαν καλά. Σας ευχαριστούμε» μας είπε η Ελλη Κόκοτα, που μοιράστηκε με τους γονείς της αυτές τις δύσκολες ώρες λόγω της περιπέτειας του αδελφού της. Η Ελλη είναι συνέχεια στο πλευρό του στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται, αφού ο νεαρός Κόκοτας χρειάζεται πλέον ιδιαίτερη φροντίδα, καθώς οι γιατροί δεν του επιτρέπουν να κινείται προς το παρόν.
ΣΜΑΡΑΓΔΑ ΜΙΧΑΛΙΤΣΙΑΝΟΥ/ESPRESSO 

Αρναούτογλου Vs Κορομηλά: Νέα κόντρα στις οθόνες μας!


Γρηγόρης εναντίον Ρούλας! Μια νέα τηλεοπτική κόντρα στις οθόνες μας. Οι παρουσιαστές ενδέχεται να διασταυρώσουν τα ξίφη τους και να μας βάλουν σε ένα μεγάλο δίλημμα: «Money drop» ή «Greek idol»;

Η εμπειρία τους στον χώρο της τηλεόρασης αλλά και η αγάπη που τρέφουν οι τηλεθεατές για τα πρόσωπά τους θα δοκιμαστούν σε δύο τελείως διαφορετικά τηλεοπτικά προϊόντα: ένα μαγνητοσκοπημένο παιχνίδι απέναντι σε ένα ζωντανό show. And the winner is… Η επιλογή είναι του κοινού.

Η αρχή της μάχης δόθηκε το Σάββατο, οπότε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αντιμετώπισε αρχικά τα ταλέντα αλλά και τα παρατράγουδα του talent show. Στο πρώτο «crash test» με το δημοφιλές παιχνίδι οι ιθύνοντες του Alpha ήθελαν να πάρουν μια πρώτη γεύση των δυνατοτήτων του τηλεοπτικού προϊόντος τους στον πίνακα της AGB και, αναλόγως, να πορευτούν.

Αν όλα πάνε καλά (σε επίπεδο τηλεθέασης) για το κανάλι της Κάντζας, ενδέχεται εκτός από τα μαγνητοσκοπημένα επεισόδια, και τα live του «Greek idol» να προβάλλονται κάθε Σάββατο απέναντι από το «Money drop», σε μια δύσκολη αναμέτρηση του «Αρνι» με τη Ρούλα.

Σύμφωνα με τον έως τώρα προγραμματισμό, το ζωντανό πρόγραμμα πρόκειται να ξεκινήσει στις 16 Απριλίου και ήδη υπάρχει πολύς χρόνος προκειμένου να δοκιμαστεί η συγκεκριμένη μέρα και ώρα σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας.
Enhanced by Zemanta

Dancing with Ζέτα!

Τέρμα τα αστεία, όλοι μέσα στον χορό! Αυτό ισχύει στο «Dancing with the stars», αφού τα μέλη της κριτικής επιτροπής για να δώσουν το παράδειγμα, άφησαν τις καρέκλες τους και ρίχτηκαν στον χορό πριν και από τους διαγωνιζομένους. Και όλα αυτά για τις ανάγκες του τρέιλερ, που θα ξεκινήσει να προβάλλεται τις επόμενες ημέρες από τον ΑΝΤ1.

Ο ιός «DWTS2» τους χτύπησε και όλοι… αρρώστησαν! Αυτό είναι το concept του τρέιλερ για το «Dancing with the stars» που διαφημίζει την πρεμιέρα του talent show, την Κυριακή 13 Μαρτίου. Μόνο που οι «ασθενείς» δεν είναι κλινήρεις, αλλά το ρίχνουν στον χορό. Τη μόδα που έφερε ο πρώτος κύκλος του «Dancing with the stars», κάνοντας πολλούς να ασχοληθούν με την τέχνη του χορού, ακολουθούν και οι ίδιοι οι κριτές του. Ετσι, Φωκάς Ευαγγελινός, Αλέξης Κωστάλας, Γιάννης Λάτσιος και Ερρικα Πρεζεράκου αφήνουν τις καρέκλες της κριτικής επιτροπής και το ρίχνουν στον χορό πριν από τους stars.  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Ο Θεοχάρης παίζει ξύλο με σεκιουριτά!

Γη και ύδωρ στα πόδια του Θεοχάρη Ιωαννίδη. Μπορεί το τραγούδι του να κόπηκε από τη Eurovision, ωστόσο εκείνος δεν το βάζει κάτω. Κυρίως όμως η δισκογραφική του εταιρεία Heaven, που ποντάρει πολύ στο ταλέντο του. Τόσο που δεν διστάζει να ξοδέψει ένα σημαντικό ποσό για το video clip του. Και σαν να μην έφτανε αυτό, έχουν κινητοποιηθεί και συμμετέχουν διάφοροι celebrities.

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης αναστάτωσε το κέντρο της Αθήνας. Ο ηθοποιός και ανερχόμενος τραγουδιστής ολοκλήρωσε χθες ένα μέρος του νέου video clip του για το τραγούδι «I am flying». Το συγκεκριμένο κομμάτι είναι σε στίχους Νίκου Καϊτατζίδη και μουσική του Νίκου Τερζή. Στην προκειμένη περίπτωση, δεν πρόκειται απλά για ένα video clip, αλλά για μια υπερπαραγωγή, αφού θα μπορούσε να είναι μια καλογυρισμένη ταινία μικρού μήκους.

Τα γυρίσματα με τον Θεοχάρη έγιναν σε γνωστό κλαμπ στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και σε χώρους πολυτελούς ξενοδοχείου. Οι πιο δύσκολες σκηνές αναμένεται να γυριστούν σήμερα μέσα σε lear jet το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, ανήκει σε γνωστό επιχειρηματία και το «κονέ» έκανε ο δαιμόνιος μάνατζερ Ηλίας Ψινάκης. Το πιο ενδιαφέρον, ωστόσο, είναι ότι στα γυρίσματα συμμετέχουν οικειοθελώς και διάφοροι celebrities. Ανάμεσά τους η αυστηρή κριτής του «Just the 2 of us» Αθηναΐς Νέγκα, ο μάνατζερ Ηλίας Πανταζόπουλος, αλλά και ο φωτογράφος από την κριτική επιτροπή του «Next top model» Χάρης Χριστόπουλος και σέξι μοντέλα. Από τις πιο extreme στιγμές του video clip είναι όταν ο Θεοχάρης έρχεται στα χέρια με έναν τύπο ο οποίος είναι η ασφάλεια του κλαμπ. Οι σκηνές είναι τόσο έντονες, που ο τραγουδιστής χρειάστηκε αρκετό καιρό για να διδαχτεί κινήσεις πολεμικών τεχνών.

Το τραγούδι έχει γίνει ήδη στα αγγλικά και το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να κυκλοφορήσει στα ελληνικά, τα γερμανικά και τα ρωσικά. Ακούγεται δε στα ραδιόφωνα του Λος Αντζελες και σημειώνει μεγάλη επιτυχία.

Η συγκεκριμένη υπερπαραγωγή έγινε κατ’ εντολή του Μάκη Πουνέντη της δισκογραφικής εταιρείας Heaven Music. Πρόκειται για μια πάρα πολύ ακριβή παραγωγή και γι’ αυτό δούλεψε η ομάδα του executive producer Ευγένιου Κατραβά. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Γιάννης Μικρός, που πρόσφατα έκανε το «Just the 2 of us», αλλά και το «Dancing with the stars».
ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ/ΕΣΠΡΕΣΣΟ
Φωτ.: ΗΛΙΑΣ ΚΟΥΤΟΥΛΟΓΕΝΗΣ
Enhanced by Zemanta

«Ερωτεύτηκα» τραγουδάει η Ελλη Κοκκίνου

«Ερωτεύτηκα» τραγουδάει η Ελλη Κοκκίνου, σε στίχους κα μουσική Φοίβου! Η «Εspresso» εξασφάλισε τους στίχους του κομματιού, με αποδέκτη -εννοείται- τον νέο σύντροφό της, τον μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού Γιώργου Μπόγρη. 

Τι και αν οι κακές γλώσσες σχολιάζουν τη διαφορά ηλικίας τους, η Ελλη τραγουδά και δηλώνει: «Ερωτεύτηκα και στην τρέλα το ’χω ρίξει / κι ό,τι ήθελε προκύψει»!

Αλλωστε, όσοι τη συναναστρέφονται καθημερινά μιλούν για μια άλλη Ελλη, ιδιαίτερα χαμογελαστή, ξένοιαστη και με απίστευτη αισιοδοξία. Μόνο τυχαίο δεν είναι το πρώτο κουπλέ του Φοίβου: «Συνεχώς χαμογελάω / δίχως να υπάρχει αστείο / Λέω ναι σε ό,τι μου λένε / Τίποτα δεν αποκλείω»!

Μπορεί η δημοφιλής τραγουδίστρια -προς το παρόν- να μη θέλει να μιλήσει ευθέως για τα προσωπικά της, όμως το τραγούδι τα λέει όλα.

Οσον αφορά τη διαφορά ηλικίας, πρόσφατα έδωσε τη δική της απάντηση: «Δεν πρέπει να υπάρχουν στεγανά στον έρωτα. Ο καθένας ακούει την καρδιά του και μόνο αυτή. Δεν χωράνε κανόνες στην αγάπη. Ο καθένας πρέπει να ζει τη ζωή του και να υποστηρίζει τα θέλω του και τις επιλογές του» δήλωσε.

Κατά τ’ άλλα, η τραγουδίστρια διανύει την καλύτερη φάση και στα επαγγελματικά της, αφού την Πέμπτη έχει πρεμιέρα στο νυχτερινό κέντρο «Theatro», ενώ είναι και στην κριτική επιτροπή του «Greek Idol» με τον Πέτρο Κωστόπουλο και τον Κώστα Καπετανίδη.

H Ελλη και ο Γιώργος γνωρίστηκαν την άνοιξη του 2010 στο Ηράκλειο, στο πλαίσιο έναρξης του All Star Game, όπου εκείνη είχε κληθεί για να τραγουδήσει. Σύντομα υπήρξε φλερτ, το οποίο ήταν έντονο από την πλευρά του Γιώργου. Η τραγουδίστρια αρνιόταν πεισματικά να ενδώσει από την αρχή. Οι πληγές από τον πρόσφατο χωρισμό της ήταν ακόμη νωπές και προτεραιότητά στη ζωή της είχε ο μοναχογιός της Αλέξανδρος. Στη συνέχεια όμως, ύστερα από το επίμονο... μαρκάρισμα του μπασκετμπολίστα, αναθεώρησε πολλά. Αποφάσισε να δώσει μια ευκαιρία στον εαυτό της, αλλά και στον άνθρωπο που την πολιορκούσε.

Ερωτεύτηκα
(Στίχοι - μουσική: Φοίβος)

Συνεχώς χαμογελάω
Δίχως να υπάρχει αστείο
Λέω ναι σε ό,τι μου λένε
Τίποτα δεν αποκλείω
Δίχως μια γουλιά μεθάω
Και δεν ξέρω πού πηγαίνω
Χίλια πράγματα ξεχνάω
Το μυαλό μου αφηρημένο
Τώρα πια καταλαβαίνω πως

Ερωτεύτηκα
Και στην τρέλα το ’χω ρίξει
Κι ό,τι ήθελε προκύψει
Ερωτεύτηκα
Τίποτα δεν με κρατάει
Κι όπως γύρω μου όλοι λένε
Ο έρωτας πολύ μου πάει

Τ’ άσχημα τα βρίσκω ωραία
Και τα δύσκολα παιχνίδι
Επικίνδυνη παρέα
Θεωρούμ’ εν κατακλείδι
Είν’ απρόβλεπτες τελείως
Οι δικές μου αντιδράσεις
Τώρα που έχω πάρει φόρα
Δεν μπορείς να με προφτάσεις
Ούτε καν να πλησιάσεις


ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ/ESPRESSO
Enhanced by Zemanta

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Μενεγάκη: «Δεν υπάρχει περίπτωση να παντρευτώ και να ερωτευθώ άλλον» (VIDEO)


Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην πεις, λέει η σοφή ρήση και όχι άδικα.

Το συλλεκτικό video που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο περιλαμβάνει έναν μοναδικό διάλογο που είχαν πολλά χρόνια πριν, στο πλατό του Πρωινού Καφέ, η Ελένη Μενεγάκη με τον Τζώνυ Θεοδωρίδη.

Η παρουσιάστρια τονίζει με νόημα στον ηθοποιό ότι ακόμη και εάν υπάρξει μία περίπτωση στο εκατομμύριο να παντρευτεί και να ερωτευθεί κεραυνοβόλα κάποιον άλλο άνδρα, δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να αφήσει τον άνδρα της για κάποιο τρίτο πρόσωπο.

Ο πρωταγωνιστής της διάβαζε σειρά υποθετικών ερωτήσεων του κοινού, όταν έφτασε στο σημείο να της πει: «Εάν ερωτευθείτε κεραυνοβόλα και θέλετε να εγκαταλείψετε τον μέχρι τώρα άντρα σας, με ποιον τρόπο θα το κάνατε; Τι θα του λέγατε δηλαδή φεύγοντας;»

Η Ελένη παγώνει: «Παντρεμένοι ή απλά σε σχέση;»

«Εγώ θα του έλεγα την αλήθεια. Ότι δεν πάει άλλο μεταξύ μας γιατί ερωτεύθηκα», απαντά η τραγουδίστρια Ελένη Καρουσάκη που βρίσκεται επίσης καλεσμένη στο στούντιο. Η παρουσιάστρια την κοιτά λες και μιλάει κινέζικα: Με απορία εως και οργή: «Παντρεμένοι και θα του έλεγες τέτοιο πράγμα, ότι σε αγαπάω αλλά δεν πάει άλλο μεταξύ μας γιατί έχω ερωτευθεί άλλον;»

Η ΚΑΥΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Πάλι στον... πάγο η Βίκυ!

Τυχερή στάθηκε η Βίκυ Χατζηβασιλείου. Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Πάμε πακέτο» έδειξε υπερβάλλοντα ζήλο στην άθληση και κατέληξε με πάγο στο γόνατό της. 

Είναι γνωστό πως λατρεύει τη γυμναστική και ώρες ατελείωτες επιδίδεται σε καρφώματα και πάσες στο βόλεϊ, με αποτέλεσμα να έρχονται και οι τραυματισμοί.

Ολα είναι μέσα στο πρόγραμμα μιας παρουσιάστριας-αθλήτριας.

Η ίδια επέλεξε να ενημερώσει τον κόσμο για το ατύχημά της μέσω Διαδικτύου, αναφέροντας στο Twitter πως ο τραυματισμός της έγινε το Σαββατοκύριακο σε αγώνα που έδωσε με τους φίλους της. 

Συγκεκριμένα γράφει: «Πάλι με τον πάγο στο γόνατο είμαι. Αφού ήθελα σήμερα να παίξω 9 σετ... Μάλλον χρειάζομαι και λίγο πάγο στο μυαλό...»

Με χιούμορ αντιμετώπισε το περιστατικό καθώς, όπως μαθαίνουμε, δεν ήταν κάτι πολύ σοβαρό. Σύμφωνα με πληροφορίες, το χτύπημα-τράβηγμα έγινε την ώρα που η παρουσιάστρια προσπάθησε να αποφύγει ένα τρίμετρο κάρφωμα κάνοντας μια εκπληκτική βουτιά και αποκρούοντας με μανσέτα.

Οι συμπαίκτες της έτρεξαν κοντά της να τη βοηθήσουν, ωστόσο η Βίκυ Χατζηβασιλείου έδειξε να αισθάνεται καλά και να μη χρειάζεται να μεταφερθεί σε νοσοκομείο. Εξάλλου, πολλές φορές έχει υποστεί παρόμοιους τραυματισμούς και έχει αποκτήσει πλέον την εμπειρία να τους ξεπερνά, καθώς γνωρίζει πολύ καλά τις πρώτες βοήθειες που απαιτούνται σε τέτοιες περιπτώσεις. Πριν από δύο μήνες, μάλιστα, σε αγώνα είχε τραυματιστεί στην επιγονατίδα, αλλά με τις κατάλληλες ασκήσεις κατάφερε να το ξεπεράσει κι αυτό. Η Βίκυ Χατζηβασιλείου από τα εφηβικά της χρόνια ασχολείται με το volley, ενώ τα καλοκαίρια επιδίδεται στις παραλίες και στο beach volley, σε επίπεδο μάλιστα πρωταθλητισμού. Και είτε στα τερέν είτε στο τηλεοπτικό τοπίο, αποδεικνύει συνεχώς πως γνωρίζει πολύ καλά πώς να κερδίζει!
ΤΕΤΑ ΤΣΕΤΣΕΚΟΥ espresso

ΚΩΜΙΚέΣ ΨΥΧέΣ στους «Πρωταγωνιστές»

Ο Σταύρος Θεοδωράκης στους «Πρωταγωνιστές» που θα προβληθούν την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου στις 23:00, στο MEGA, παρακολουθεί τις δημοφιλείς κωμωδίες «Τα κορίτσια με τα μαύρα» (των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου) και τη «Σεξουαλική ζωή του κυρίου και της κυρίας Νικολαϊδη» (της Δήμητρας Παπαδοπούλου) και συνομιλεί με τους κωμικούς ηθοποιούς θέλοντας να καταλάβει τι ψυχή κουβαλούν οι άνθρωποι που μας κάνουν να γελάμε.

Στην εκπομπή μιλούν μεταξύ άλλων η Χρύσα Ρώπα, η Ελένη Καστάνη, ο Σωτήρης Καλυβάτσης, η Δήμητρα Παπαδοπούλου, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Κλέων Γρηγοριάδης και η Μαρία Λεκάκη.


«Πρωταγωνιστές» με τον Σταύρο Θεοδωράκη, την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:00 στο MEGA

Δούκισσα Νομικού: "Χαμένη" στο... Facebook με 10 ψεύτικα profile !

Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία... Δέκα ψεύτικα προφίλ στο Facebook έχουν ενεργοποιήσει κάποιοι στο Internet, κάνοντας τη Δούκισσα Νομικού να τρέχει και να μη φτάνει.

Σοκ υπέστη η συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Καπουτζίδη στο «Just the 2 of us» όταν ενημερώθηκε από φίλους της ότι κάποιοι απαντούν για.λογαριασμό της μέσω Διαδικτύου.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Τράγκας: «Η Στάη διάλεξε λάθος καρέκλα»

Ο Γιώργος Τράγκας μιλάει για πρώτη φορά για όλους και για όλα σε μία εκ βαθέων συνέντευξη στο περιοδικό People.


«Δυστυχώς, διάλεξε λάθος καρέκλα στη δημόσια τηλεόραση και μάλιστα επί ΠΑ.ΣΟ.Κ. συνεργαζόμενου με την τρόικα. Είναι σκληρή, θα το παλέψει, αλλά δεν θα κερδίσει.Νομίζω ότι έκανε κακή επιλογή. Κατά τη γνώμη μου, ήθελε να κάνει ένα θεαματικό come back, γιατί είχε μείνει για πολύ καιρό έξω»  σχολίασε για την απόφαση της Έλλης Στάη να παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ

Παρομοιάζει τη δημοσιογραφία με «γκόμενα που σε πικραίνει, αλλά όταν έρχεται και πλαγιάζεις μαζί της, σε βάζει πάλι στην εξάρτηση». "Εγώ θα έπρεπε να έχω φύγει, έχω τελειώσει την πασαρέλα μου, έχω ήδη 46 χρόνια στην πλάτη μου. Είμαι εύπορος, πρόλαβα και ρευστοποίησα τις επιχειρήσεις μου πολύ πριν από την κρίση. Κανονικά θα έπρεπε να προσγειωθώ στα 62 μου χρόνια. Θεωρώ όμως πολυτιμότερο για ‘μενα, ως κλου της καριέρας μου, να προσφέρω πέντε πράγματα το πρωί στο ραδιόφωνο, είτε φωνάζοντας είτε παραληρώντας είτε σχολιάζοντας είτε αναλύοντας με τον δικό του τρόπο – γιατί εγώ είμαι παλαιοδεξιός, αλλά δεν είμαι κανίβαλος. Κοκαΐνη δεν παίρνω, αλλά καπνίζω.

Το κάνω, λοιπόν, όλο αυτό και για την υστεροφημία μου, αλλά και επειδή είναι μια πολύ δύσκολη εποχή και θα πρέπει να στηρίξω όσο μπορώ μια αντίσταση που θα δυσκολέψει τη συνεργασία της κυβέρνησης με τις αγορές. Αυτό είναι κάτι που αφορά τα εγγόνια μου, τα δισέγγονά μου, τους διπλανούς μου, γιατί δεν μπορείς να είσαι ευτυχής όταν υπάρχουν πολλοί δυστυχείς γύρω σου" δηλώνει ο ίδιος, ενώ για τους  τη σχέση τους με το Mega και για μελλοντική συνεργασια,λέει:

"Εγώ δεν κάνω για το Mega, είμαι Σπιναλογκάτος. Δεν επιτρέπεται, εκείνοι δεν είναι πλέμπες. Εμάς μας λένε «υπόκοσμο» και το αποδέχομαι. Και να σας πω γιατί; Γιατί θεωρώ ότι ο υπόκοσμος της δημοσιογραφίας έχει μεγαλύτερη τιμή από αυτούς. Εμείς είμαστε «υπόκοσμος», δεν είμαστε, όμως, στον κόσμο που λεηλάτησε τη χώρα. Το δελτίο του Mega είναι ένα οστεοφυλάκιο ιδεών, νομίζεις ότι είναι μια προκρούστεια κλίνη που κόβει και ράβει όπως θέλει τις ειδήσεις.

Εγώ το παρακολουθώ, είναι η δουλειά μου, ούτε θα πω ότι συλλήβδην ο τάδε δημοσιογράφος του Mega λέει ανοησίες – προς Θεού! Αλλά, από την άλλη μεριά, υπάρχει αίσθηση ότι, όποιον βρουν που έχει αντίθετη άποψη στα παράθυρά τους από αυτήν της κυβέρνησης, τον βουτάνε από τη μούρη,, τον βάζουν κάτω, τον κόβουν, το ράνουν και τον αφήνουν μετά πεθαμένο. Το Mega στηρίζει την κρατούσα κατάσταση – και λυπάμαι που το λέω".
φυσικά ρωτήθηκε και για τα πρόσωπα της τηλεόρασης αλλά και για τη μεγάλη επιστροφή της Έλλης Σταη:

Για την Έλλη Στάη πρόσθεσε: ''Είναι διακεκριμένη δημοσιογράφος και στα πολιτικά είναι πάρα πολύ καλή. Η Έλλη θα μπορούσε να φιλοξενείται, όπου γούσταρε, σε όλες τις τηλεοπτικές εκπομπές..."'Όσο για την Ελένη Μενεγάκη την αποκαλεί ''καθηγήτρια δημοσίων σχέσεων με έδρα την Οξφόρδη''! Όπως εξηγεί η Ελένη ''έχει κάνει είδηση ακόμη και το ότι πάει supermarket... Είναι μια πανέξυπνη κυρία, η οποία με καλούσε κάποτε κάθε φορά που έκανε πρεμιέρα, επειδή το ζώδιό μου, ο Λέων της έδινε την εντύπωση ότι θα έκανε μεγαλύτερη τηλεθέαση''!Τέλος δηλώνει απογοητευμένος από τη δημοσιογραφία και για μία ακόμα φορά νιώθει έτοιμος να... εγκαταλείψει τη μάχη, να ξαποστάσει.

Λιαρέλλης: «Η Χούκλη και ο Παπαδάκης μένουν στον ΑΝΤ1»


Ενα χρόνο μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ως διευθυντή του τομέα ειδήσεων και ενημέρωσης στο κανάλι του Αμαρουσίου ο Στρατής Λιαρέλλης κάνει έναν πρώτο απολογισμό, ενώ δεν διστάζει να απαντήσει και στα σενάρια που αφορούν τη συνεργασία του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Παπαδάκη.

-Κύριε Λιαρέλλη εφέτος ο Αnt1 στο δελτίο του έκανε μια στροφή τόσο ως προς το περιεχόμενο όσο και ως προς την παρουσίασή του.Πώς βλέπετε την ως σήμερα πορεία του;
«Σε σχέση με αυτά τα οποία σκεφτόμουν ένα χρόνο ακριβώς προτού αναλάβω και σε σχέση με το νέο ξεκίνημα από τον Σεπτέμβριο, θα σας πω ότι σε μεγάλο βαθμό έχουμε πετύχει αυτό το οποίο θέλαμε. Είχε συμφωνηθεί με τη διοίκηση του σταθμού ότι θα κάνουμε στροφή σε ειδησεογραφικό δελτίο. Θεωρώ ότι το περιεχόμενό μας είναι αξιοπρεπές, ενώ σε ό,τι αφορά την ιεράρχηση της ειδησεογραφίας και την αποφυγή μονοθεματικού δελτίου θεωρώ ότι είμαστε κοντά στην επίτευξη του στόχου. Παρ΄ όλα αυτά χρειάζεται να γίνουν πολλά βήματα ακόμη διότι το ζήτημα είναι ποιοτικό. Σε σχέση με την τηλεθέαση, από τη στιγμή που είμαι επικεφαλής ενός τομέα σε μεγάλο ιδιωτικό κανάλι φυσικά με αφορούν τα νούμερα. Το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ως πέρυσι τον Φεβρουάριο ήταν σε μεγάλη πτώση. Ο πρώτος στόχος ήταν να ανακόψουμε την καθοδική πορεία. Στη συνέχεια επιδιώξαμε την ανοδική πορεία. Αυτά και τα δύο έχουν επιτευχθεί. Τα ποσοστά τηλεθέασης που έχουμε σας απαντώ ευθέως δεν είναι αυτά που θέλω».

- Δηλαδή από τα συμφραζόμενα να συμπεράνω πως θεωρείτε ότι το δελτίο σας βρίσκεται σε ένα περιβάλλον μη ειδησεογραφικών δελτίων;
«Οχι. Είπα ότι τα δελτία ειδήσεων έχουν ως περιεχόμενο την είδηση. Το ζητούμενο είναι πόσες από αυτές τις ειδήσεις αξιολογούνται ότι έχουν θέση στο δελτίο. Εμείς αξιολογούμε περίπου είκοσι ειδήσεις περισσότερες από τα άλλα δελτία. Επίσης σημασία έχει το πώς τις ιεραρχείς και το πώς αξιολογείς τον χρόνο που διαθέτεις. Εδώ εμείς διαφέρουμε. Εμείς δίνουμε χώρο σε όλα».

- Θεωρείτε ότι ο κόσμος πλέον είναι δύσπιστος απέναντι στα δελτία ειδήσεων;
«Είναι και δύσπιστος και καχύποπτος».

- Λόγω περιεχομένου ή λόγω προσώπων;
«Και τα δύο. Είναι θέμα πολλών παραγόντων. Η τηλεόραση πήγε να γίνει το κουτί της Πανδώρας για ό,τι συμβαίνει στα κανάλια. Οποιος είχε πρόβλημα έσπευδε στην τηλεόραση. Τα κανάλια φταίνε για πάρα πολλά. Επίσης πολλές φορές τα δελτία και οι εκπομπές προσπάθησαν να υποκαταστήσουν συστήματα εξουσίας και θεσμούς. Αυτό ήταν ολέθριο. Υπάρχουν από την άλλη και κάποια φαινόμενα που δεν είναι υγιή, όπως η ισοπέδωση. Δεν είναι όλοι ίδιοι».

- Δεν θεωρείτε απαραίτητο να υπάρχει και πολιτική εκπομπή στο κανάλι σας; Γιατί επιμένετε να μην εντάσσετε στο πρόγραμμά σας κάποιο τοκ σόου;
«Θεωρώ ότι είναι έλλειψη του καναλιού. Εργαζόμαστε και κάνουμε κάποιους σχεδιασμούς. Δεν είμαι ακόμη έτοιμος να πω κάτι συγκεκριμένο. Ομως αν εντάξουμε ενημερωτική εκπομπή την επόμενη σεζόν δεν θα είναι αυτό που λέμε τοκ σόου».

- Η συνεργασία του Αντέννα με τη Μαρία Χούκλη θα ανανεωθεί και την επόμενη χρονιά;
«Προφανώς. Θέλω να σας πω ότι η Μαρία Χούκλη για μένα ήταν μια ευχάριστη έκπληξη. Πρόκειται για άριστο επαγγελματία, καλό χαρακτήρα και συνάδελφο που εντάχθηκε στην ομάδα και η ομάδα με τη σειρά της δημιούργησε τους ρυθμούς της. Δεν περίμενα ότι θα πάμε τόσο καλά».

- Πώς σας φάνηκε η επιστροφή της Ελλης Στάη στην παρουσίαση του δελτίου ειδήσεων;
«Εμένα μού άρεσε. Θεωρώ ότι είναι ένα δελτίο που έχει να ανταγωνιστεί το prime time και η Ελλη Στάη ανέλαβε ένα ρίσκο γνωρίζοντας το μέγεθός του. Πιστεύω ότι ήξερε απολύτως τι θα γίνει. Κάθε προσπάθεια να αποκτήσει χαρακτηριστικά και καλύτερη ποιότητα η δημόσια τηλεόραση είναι υπέρ της. Προβλήματα προφανώς υπάρχουν».

- Εχετε ήδη προχωρήσει σε περικοπές και απολύσεις δημοσιογράφων.Θα γίνουν και άλλες στο εγγύς μέλλον;
«Κάθε περικοπή και κάθε απόλυση συνιστά ακρωτηριασμό. Λόγω της οικονομικής συγκυρίας που υπάρχει στη χώρα και ειδικά στον χώρο των media έγιναν κάποιες περικοπές. Αυτή τη στιγμή στις προθέσεις της διοίκησης του σταθμού και τις δικές μου δεν υπάρχει θέμα επιπλέον περικοπών. Δεν θα ήμουν ειλικρινής αν παρέλειπα να πω ότι κάποια πράγματα κρίνονται με την εβδομάδα, με τον μήνα και είναι συνάρτηση όχι μόνο προθέσεων ιδιοκτητών ή γενικών διευθυντών αλλά μιας πραγματικότητας που έχει να κάνει με την ευρύτερη οικονομική συγκυρία και πιθανόν και με εξελίξεις που μπορεί να υπάρξουν στα μέσα και τις οποίες απεύχομαι».

«ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ “ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ”»
- Μπορείτε να ξεκαθαρίσετε τι ακριβώς συμβαίνει με τον κ. Γιώργο Παπαδάκη;
«Υπήρξε μια σεναριολογία, μια φημολογία απόψεων οι οποίες δεν είχαν καμία σχέση με την πραγματικότητα.Στον ΑΝΤ1 δεν υπήρξε θέμα για τον Παπαδάκη. Πρώτον,δεν έπρεπε και δεν χρειαζόταν να γίνει συζήτηση ως τώρα διότι το συμβόλαιό του λήγει σε έναν χρόνο. Δεύτερον, έχει ιστορική σχέση με τον ΑΝΤ1 και το κανάλι με εκείνον.Είναι σταθερή αξία,κεφάλαιο για το κανάλι. Στις μέρες μας κανείς δεν εκποιεί τις αξίες του.Επίσης πετάγονταν στα σκουπίδια οι επίσημες θέσεις του ΑΝΤ1 που ανέφεραν πως δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα.Ετσι δημιουργήθηκε το μπαμ σε θέμα που δεν υπήρχε».

- Γιατί αντιδράτε όταν δημοσιογράφοι καταθέτουν το ρεπορτάζ τους για πληροφορίες που μπορεί να έχουν;
«Είπα πως υπήρχε συνεχής επανάληψη των ίδιων πληροφοριών παρ΄ ότι είχαν διαψευστεί κατ΄ επανάληψη και επισήμως».

- Η διάψευση δεν βγήκε αμέσως. «Από τον περασμένο Ιούνιο το κανάλι βγάζει διαψεύσεις.Κάποια στιγμή είπα ότι θα γίνουμε γραφικοί βγάζοντας τόσες ανακοινώσεις και ότι πρέπει να σταματήσουμε.Δεν αντιδρώ ούτε λέω ότι κακώς έγραφαν.Οι πληροφορίες κρίνονται και θα κριθούν.Πέραν αυτού θα μου επιτρέψετε να σας πω ότι ως άνθρωπος και φίλος του Γιώργου δεν αισθάνθηκα καλά όταν για παράδειγμα,πριν από μερικές εβδομάδες, σε ρεπορτάζ, στη δική σας εφημερίδα,πέραν των πληροφοριών που καταγράφονταν,υπήρξαν και αναφορές σχετικά με τον χαρακτήρα του Γιώργου οι οποίες εγώ θεωρώ ότι ήταν άδικες».

-Διαφωνώ μαζί σας και επιμένω πως πρόκειται για ρεπορτάζ της εφημερίδας και όχι για προσωπικές απόψεις.Υπάρχει,λοιπόν,ενδεχόμενο ο κ. Παπαδάκης να αφήσει την πρωινή ζώνη και να παρουσιάσει κάτι άλλο;
«Η ένταση και η φόρτιση όλου αυτού του θορύβου μάς έχει αποπροσανατολίσει τόσο που, πιστέψτε με,δεν έχουμε κάνει κουβέντα με τον Παπαδάκη διότι κάθε μέρα είχαμε να διαχειριστούμε το “είπα- είπες”. Αν ο Γιώργος θέλει να κάνει κάτι άλλο,ή το κανάλι θέλει να κάνει κάτι άλλο ή θέλουν ή δεν θέλουν να συνεχίσουν θα το συζητήσουμε».

Πόσο άρρωστος είναι ο Steve Jobs;

Οι εικόνες του αδύναμου Steve Jobs σε μαγαζί στην Καλιφόρνια με τη σύζυγό του έχουν προτρέψει τους οικονομικούς αναλυτές να θέσουν σοβαρές ερωτήσεις για την υγεία του CEO της Apple.

Tο περιοδικό National Enquirer δημοσίευσε φωτογραφίες του Jobs έξω απο μια καφετέρια με την σύζυγό του Lauren ενώ αργότερα την ίδια μέρα εισήχθει στο προηγμένο ιατρικό κέντρο Stanford.

Οι εικόνες λήφθηκαν στις 8 Φεβρουαρίου και δημοσιεύθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα στο National Enquirer.

Το περιοδικό αναφέρει ότι ο Jobs είναι σοβαρά άρρωστος. Οι φήμες ήταν τοσο δυνατές που προσπάθησαν να παραπλανήσουν οι κερδοσκόποι τις αγορές βγάζοντας φήμη ότι έιναι τόσο άρρωστος που δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στην συνάντηση που είχαν όλοι « οι εγκέφαλοι» της Αμερικής με τον Πρόεδρο Barrack Obama , φήμη που αποδείχθηκε ανυπόστατη αφού ο ο λευκός οίκος έδωσε στην δημοσίοτητα δύο εικόνες από τη συνεδρίαση στην βόρεια Καλιφόρνια την περασμένη Πέμπτη.

Το σίγουρο είναι οτι οι φωτογραφίες δείχνουν έναν πολύ «ταλαιπωρημένο» άνθρωπο ενω το περιοδικό ανέφερε απόψεις απο ιατρικούς εμπειρογνώμονες που υποστήριξαν ότι, βασιζόμενοι στις εικόνες, θεώρούν ότι ο Jobs έχει μόνο λίγες εβδομάδες ζωής!!!

Ο Jobs , 55 ετών πλέον, πήρε ιατρική άδεια από την επιχείρηση που διοικεί τον περασμένο μήνα. Είναι η τρίτη φορά μέσα στα τελευταία επτά χρόνια που έχει πάρει άδεια λόγω υγείας.
http://www.7news.gr
Enhanced by Zemanta

Η γυμνή φωτογράφηση του Χρήστου Χολίδη....

Ο γνωστός τραγουδιστής, φωτογραφήθηκε για το αντρικό περιοδικό Playboy, αλλά φορώντας όλα του τα ρούχα..!

Και μάλιστα σε ερώτηση που δέχθηκε από δημοσιογράφο είπε πως δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει ποτέ κάτι τέτοιο..!

Εδώ του ζήτησαν να κάνει μία πόζα ξαπλωμένος και αρνήθηκε.. γυμνή φωτογράφηση θα έκανε..? Όσο για το αν θα άφηνε την συντροφό του να κάνει, είπε πως γενικά δεν θέλει να πιέζει τους ανθρώπους, και ούτε όταν χωρίσουν να πει εκείνη"Α! Δεν έκανα εκείνο ή το άλλο γιατί μου το απαγόρευσε ο Χρήστος".. !

Αφήνει λοιπόν τους ανθρώπους να κάνουν αυτό που θέλουν, και από τα αποτελέσματα κρίνει αν πρέπει να συνεχίσει να είναι δίπλα του ή όχι..! Ένα πράγμα σαν εκβιασμός δηλαδή..! Δεν θα σε εμποδίσω να κάνεις γυμνή φωτογράφηση, αλλά αν την κάνεις θα σε χωρίσω..! Δεν μας τα λες καλά Χρήστο..!
http://www.athensbars.gr

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

VIDEO: Η... σέξυ μέλλουσα σύζυγος του σκηνοθέτη Νίκου Ζερβού

Μέχρι και τα επώνυμα τους μοιάζουν, φανταστείτε πόσο ταιριάζουν: 


Η Ζωή Ζέρβα και ο Νίκος Ζερβός πρόκειται να παντρευτούν το καλοκαίρι και πραγματικά ο έρωτάς τους δεν κρύβεται!


 Η όμορφη ηθοποιός μίλησε στο Δημήτρη Μάρκο για τη ζωή της με το σκηνοθέτη, αλλά και τη νέα ταινία που έχουν στα σκαριά. 


Αποκάλυψε μάλιστα και τον τίτλο της που θα συζητηθεί...
markos.tv


Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Ν. Μουτσινάς: «Θα μας απολύσουν όλους...»!

Το markos.tv διαβάζει το Κυριακάτικο Τύπο και σας ενημερώνει: 

Τηλεκριτική σε προγράμματα του Alpha κάνει εσχάτως ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από το "Δέστε τους". Για παράδειγμα, όπως διαβάζουμε στη Real Life, τις προάλλες αναρωτήθηκε... 

«Οι... "Οικογενειακές Ιστορίες πήγαν βράδυ για να βρίζουν»; Ενώ για τον επαναπατρισμό του νικητή του Big Brother στην Κρήτη , που προβλήθηκε σε δύο συνέχειες, σχολίασε: «Εντάξει ρε παιδιά, δεν γύρισε και στην Αίγυπτο». ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Νίνης - Έβελιν: Φίλοι ή ζευγάρι;

Η Έβελιν Καζαντζόγλου και ο Σωτήρης Νίνης είναι φίλοι και όχι ζευγάρι.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω Twitter και τα πράγματα ειπώθηκαν αλλιώς όπως υποστηρίζει το μοντέλο.

Επιμένουν πως δεν συμβαίνει απολύτως τίποτα το ερωτικό ανάμεσά τους και πως είναι αποκλειστικά και μόνο φίλοι, όμως άνθρωποι του στενού τους περιβάλλοντος, υποστηρίζουν άλλα.

Παπαλουκάς – Τσεκούρα: Αρραβωνιάστηκαν στην Αράχωβα;

Μετρούν 2 χρόνια σχέσης και παρόλο που κρατούν χαμηλό προφίλ στην προσωπική τους ζωή, οι δυο τους φαίνεται πως είναι πολύ ερωτευμένοι. 

Ο λόγος για τον άσο του Ολυμπιακού Θοδωρή Παπαλουκά και την γνωστή γυμνάστρια-μοντέλο Βασιλική Τσεκούρα. 

Οι δυο τους φαίνεται πως ταιριάζουν πολύ και το κοντινό τους περιβάλλον μιλά για μια σχέση που τους γεμίζει χαρά και ηρεμία. Το ζευγάρι άλλωστε δεν προκαλεί με τη συμπεριφορά του και αποφεύγει τις πολλές κοινές εμφανίσεις, και τα φλας των δημοσιογράφουν. 

Ο φωτογραφικός φακός τους είχε “τσακώσει” για πρώτη φορά το καλοκαίρι στη Χαλκιδική, όταν απολάμβαναν το μπάνιο τους στη θάλασσα. Το happy couple είχε επισκεφτεί την πόλη για το γάμο του καλού φίλου του Παπαλουκά, Νίκου Ζήση.

Ωστόσο, λίγο πριν τον περασμένο Δεκέμβρη δημοσιεύματα ήθελαν το ζευγάρι να χωρίζει, διαλέγοντας διαφορετικούς δρόμους. Μια κοινή τους βόλτα στην Κηφισιά, έδωσε τέλος στις φήμες, που τώρα τους θέλουν να αρρανωνιάζονται. 

Σύμφωνα με τη σημερινή “Real Life”, ο γνωστός αθλητής έκανε μια ρομαντική πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, σε ένα ταξίδι που έκαναν στην Αράχωβα. Η Βασιλική φαίνεται πως συνάντησε τους γονείς του Θοδωρή και το ζευγάρι αντάλλαξε και επίσημα βέρες.
tlife

Η Βανέσα έκλεψε την παράσταση και στο Greek Idol

ΒΑΝΕΣΑ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Έκλεψε την παράσταση στο GREEK IDOL η Βανέσα με την κορμάρα και τη... φωνάρα της ! 

Είναι η ίδια που πριν λίγες μέρες κατέκτησε την 1η θέση στον διαγωνισμό ΑΔΑΜ & ΕΥΑ
που οργανώθηκε για πρώτη φορά από τo Miss Europe Face, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, της γορτής των ερωτευμένων !

Η πανέμορφη Βανέσα και ο γοητευτικός Κωνσταντίνος ήταν το ζευγάρι που αναδείχτηκε από τον μεγάλο διαγωνισμό. 
Την Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου η ομoρφιά συνάντησε τη μελωδία και τον έρωτα σε ένα μοναδικό ραντεβού !

Και στο Greek Idol  έκανε μια μοναδική εμφάνιση και πέρασε αμέσως στην β΄φάση. 
Η  Βανέσα κατάγεται από την Ρουμανία και έχει διακριθεί και στο διαγωνισμό Miss Emigre.
Με τον τίτλο που κατέκτησε στο διαγωνισμό ΑΔΑΜ και ΕΥΑ θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα  στον παγκόσμιο διαγωνισμό που θα γίνει στη Κορέα, μαζί με το συνοδό της Κωσνατντινο , που κατέκτησε τον τίτλο του ΑΔΑΜ.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...