Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Ολα έτοιμα για το "Dancing 2" !

Η πολυαναμενόμενη στιγμή έφτασε... Από αύριο Κυριακή 20 Μαρτίου και κάθε Κυριακή στις ... 9 το βράδυ, ο ΑΝΤ1 ξεκινά να... παραδίδει μαθήματα χορού!

Δεκατέσσερις γνωστές προσωπικότητες από το χώρο της τηλεόρασης, του αθλητισμού, της μουσικής και όχι μόνο, θα στρωθούν στο χορό, ζωντανά στο ballroom του ΑΝΤ1, με την Ζέτα Μακρυπούλια να φορά για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το πιο λαμπερό της χαμόγελο και να μας υπόσχεται πως θα κάνει τα πάντα για να μας προσφέρει πιο... συναρπαστικές και... ρυθμικές Κυριακές!

Πέρυσι το "Dancing with the stars" , με τα πρώτα χορευτικά του βήματα, αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής της τηλεοπτικής σεζόν με μέσο όρο 38,2% στο σύνολο των τηλεθεατών και 36,8% στο 15-44, ενώ σε όλα τα γυναικεία κοινά ξεπέρασε το 40% φτάνοντας το 51,6% στις νεαρές γυναίκες.

Φέτος το χορευτικό σόου του καναλιού του Αμαρουσίου, επιστρέφει με τον αέρα του... πρωταθλητή, για να μας καταπλήξει! Επιπλέον, εκτός από μοναδικό θέαμα και διασκέδαση, το "Dancing with the stars" θα προσφέρει και φέτος κάτι πολύ σημαντικότερο: την οικονομική ενίσχυση του μη κερδοσκοπικού φιλανθρωπικού οργανισμού MAKE A WISH («Κάνε-μια-Ευχή» Ελλάδας και Κάνε-Μια-Ευχή Κύπρου), ο οποίος πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή με χαρά, ελπίδα και δύναμη. Συμμετέχοντας στην ψηφοφορία ο καθένας μας θα συμβάλει στο σημαντικό αυτό σκοπό.

Η Ζέτα Μακρυπούλια θα μας παρουσιάσει αύριο ,λοιπόν, τα δεκατέσσερα αστέρια του "Dancing" που θα σχηματίσουν ζευγάρια με επαγγελματίες χορευτές και κάθε Κυριακή θα διαγωνίζονται σε μια διαφορετική ballroom ή latin χορογραφία. Παράλληλα, η Μαίρη Συνατσάκη θα μας μεταφέρει το κλίμα και τις αντιδράσεις από το green room, την ώρα που τα ζευγάρια θα αξιολογούνται από την ανανεωμένη επιτροπή.

Η μεγάλη νικήτρια του περσινού σόου, πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ και δημιουργός του συστήματος γυμναστικής Replayce Έρρικα Πρεζεράκου, επιστρέφει στο πλατό της εκπομπής, αυτή τη φορά ως μέλος της κριτικής επιτροπής. Στο πλευρό της, ο μουσικολόγος Αλέξης Κωστάλας, ο χορογράφος και χοροδιδάσκαλος Φωκάς Ευαγγελινός και ο Γενικός Διευθυντής Προγράμματος του ΑΝΤ1, Γιάννης Λάτσιος.

Στη μεγάλη πρεμιέρα τώρα, θα γνωρίσουμε τους διαγωνιζόμενους και θα πάρουμε μια γεύση από τις χορευτικές τους ικανότητες. Τα αγόρια θα χορέψουν cha cha και τα κορίτσια tango. Θα γνωρίσουμε ακόμα την ανανεωμένη ομάδα των επαγγελματιών παρτενέρ τους και θα δούμε αποσπάσματα από τις πρώτες πρόβες των ζευγαριών.

Στην πρεμιέρα του "Dancing with the stars" δεν θα έχουμε κλασικά, καμία αποχώρηση, ωστόσο οι κριτές θα βρίσκονται φυσικά εκεί, για να πουν τις πρώτες εντυπώσεις τους. Ποιοι ,λοιπόν, θα τολμήσουν να ανέβουν φέτος στην πίστα του "Dancing with the stars" και ποιοι θα τα καταφέρουν και θα καταπλήξουν θεατές και κριτές; Ιδού η απορία...
TLIFE

Ο Ronaldο χαίρεται το πιο sexy κορίτσι του κόσμου (video)

IRINA SHEIK, chica intimissimi
irina1803
O ρωσικής καταγωγής top model Irina Sheik, αναγνωρίζεται ως η πιο σέξι γυναίκα στον κόσμο απο τον αντρικό πληθυσμό. Πάνω από 50.000 αρσενικά συμμετείχαν στη διαδικασία της ψηφοφορίας άρα το αποτέλεσμα είναι σίγουρα δίκαιο και αντιπροσωπευτικό!

Η λίστα αυτή με τις TOP-50 σέξι καλλονές άντλησε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας της από ψηφοφορία αναγνωστών του αντρικού περιοδικού DT Magazine.
Η κοπέλα του διάσημου ποδοσφαιριστή Cristiano Ronaldο, Irina Sheik, περνά κατα πολύ το γνωστό μοντέλο Heidi Klum η οποί εμφανίζεται στη 10η θέση, όπως επίσης και τη γνωστή ηθοποιό Eva Mendes αλλά και την τραγουδίστρια Shakira η οποία βρίσκεται μεταξύ των τελευταίων της λίστας (38η θέση).
Το πραγματικό όνομα του 24χρονου σέξυ μοντέλου είναι Shayhlislamova. Οι εμφανίσεις της σε περιοδικά και οι φωτογραφίσεις της έχουν εκτοξευθεί τα τελευταία χρόνια όπως και οι συμμετοχές της σε ανάλογες λίστες σέξυ γυναικών.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΤΟΡ ΤΕΝ ΜΕ ΤΑ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ
Enhanced by Zemanta

Η Ορθούλα Παπαδάκου στα μαχαίρια με την νύφη της

Στα μαχαίρια βρίσκονται σύμφωνα με πληροφορίες η Ορθούλα Παπαδάκου με την νύφη της Μάντα Παπαδάκου.

Μετά την επιστροφή της Ορθούλας από την Αμερική, δεν βρήκε το σπίτι του αδελφού της όπως το “άφησε”… και οι πληροφορίες των φίλων της, σε σχέση με την νύφη της, δεν ήταν οι καλύτερες, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ.

Η κακή σχέση ανάμεσα στις δυο γυναίκες θα τις οδηγήσει μέχρι τα δικαστήρια, λένε όσοι τις γνωρίζουν καλά.

Υ.Γ. Η Μάντα Παπαδακου είναι και εκείνη μια από τις υποψήφιες που θα συμμετέχουν στο νέο ριάλιτι του Alpha.
 http://www.kazantv.gr

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

VIDEO: Η Ελένη Μενεγάκη και οι απορίες της για την Miss Πίπα…!

Σε άλλο… επίπεδο κυμάνθηκε σήμερα η εκπομπή «Καφές με την Ελένη».

Η παρουσιάστρια συντροφιά με τους καλεσμένους της, Παύλο Σταματόπουλο και Βασιλική Ανδρούτσου αλλά και με το Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, μιλούσαν για τα παράξενα που συμβαίνουν στον κόσμο. Έρευνες, ρεκόρ γκίνες, χρυσά βατόμουρα και η… κυρία Πίπα!

Μην σκέφτεστε πονηρά… γιατί η κυρία Πίπα είναι απλώς η κουμπάρα του πριγκιπικού ζεύγους εν ονόματι Φιλίππα με υποκοριστικό το…. Πίπα!

Η Ελένη Μενεγάκη, βέβαια είχε αρκετές απορίες για το συγκεκριμένο επίθετο τις οποίες και εξέφρασε! Απολαύστε τους στο βίντεο  ΕΔΩ

VIDEO: Η σέξι Έλενα για το... μεγάλο στήθος της!

Η Έλενα Παπαβασιλείου, φορώντας ένα σέξι μαύρο κοντό φόρεμα, εμφα νίσθηκε στην εκπομπή του... Πέτρου Κωστόπουλου «Βράδυ» και μίλησε για το μεγάλο στήθος της, με το οποίο αναστατώνει το κοινό κάθε πρωί.

Σε κάποια στιγμή της συνέντευξης, την ρώτησε ο Κωστόπουλος: «Είναι δικό σου όλο ή δανείστηκες και λίγο;» και εκείνη χωρίς να διστάσει αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια, που την ταλαιπωρούσε:

«Από ότι ξέρω δεν το έχω κλεμμένο. Στη γυμναστική φορούσα σουτιέν για τους κραδασμούς, κορμάκι και Τ-shirt, γιατί δεν ήθελα να κάνουν ντόινγκ ντόινγκ και να φαίνομαι άσχημα».
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΕΝΑΣ

VIDEO: Η Φ.Σκορδά αποκάλυψε γιατί ερωτεύτηκε τον Γ.Λιάγκα

Η Φαίη Σκορδά εμφανίστηκε στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου και παραδέχτηκε τι την έκανε να ερωτευτεί το Γιώργο Λιάγκα, αποκάλυψε ποιο είναι το όνομα που θα δώσουν στο γιο που περιμένουν και μίλησε για την αντικατάστασή της στο "Πρωινό μου", όταν θα "φύγει" από την εκπομπή για να γεννήσει.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε τον λόγο που ερωτεύτηκε τον Γιώργο Λιάγκα: "Ξέρεις τι με έκανε να τον ερωτευτώ; Ότι είναι τελείως διαφορετικό αυτό που δείχνει από αυτό που είναι. Είναι ένα γλυκό και καλό παιδάκι. Ένα γλυκό μωράκι. Περνάμε πολύ καλά", είπε στον Πέτρο Κωστόπουλο, προσθέτοντας: "Ο Γιώργος λέει τα γλυκόλογα. Εγώ κάνω χαδάκια. Δεν είμαι του λεκτικού".  ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Ο Κατσούλης επιβεβαιώνει την εγκυμοσύνη της Καραβάτου!

O Κρατερός Κατσούλης ήταν ο δεύτερος καλεσμένος στο "Βράδυ" με τον Πέτρο Κωστόπουλο, όπου μίλησε για τον τρόπο που έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, Κατερίνα Καραβάτου, ενώ επιβεβαίωσε πως πράγματι, το ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί!

Ο ταλαντούχος ηθοποιός μίλησε αρχικά για τις πολιτικές πεποιθήσεις του και την αγάπη του για τον Τσε Γκεβάρα και την Κούβα. "Αρχικά τον αγάπησα λόγω πολιτικών πεποιθήσεων και στη συνέχεια, λόγω πολιτιστικών πεποιθήσεων ενισχύθηκε η αγάπη αυτή. Πιστεύω σε μία κοινωνική δικαιοσύνη, στην ελευθερία, στο ότι η ευγένεια είναι αρετή. Αλλά η πρακτική εφαρμογή είναι κάτι διαφορετικό. Όπως έχουν τα πράγματα, είναι αστείο να δηλώνεις ότι στηρίζεις την αριστερά ή τη δεξιά. Προσπαθώ να μην είμαι ένα πράγμα. Δεν ανήκω σε κανένα από τα υπάρχοντα κόμματα".

Στη συνέχεια, αποκάλυψε πώς έκανε πρόταση γάμου στην σύντροφό του, Κατερίνα Καραβάτου, αλλά και γιατί δεν γονάτισε, όπως συνηθίζεται. "Πήγαμε σε ένα εξαιρετικό εστιατόριο, πολύ ρομαντικό, και καθίσαμε στο μοναδικό τραπέζι που ήταν σε μπαλκονάκι πάνω από τη θάλασσα, με κεριά, κλπ. Είχα το ύφος του γονατισμένου, αλλά δεν γονάτισα γιατί δεν υπήρχε χώρος!", είπε με χιούμορ, προσθέτοντας: "Είμαι ο μόνος από τους φίλους μου που δεν έχουν παντρευτεί και δεν έχουν κάνει παιδιά".

Για την Κατερίνα Καραβάτου, επίσης, είπε: "Της έχω φοβερή αδυναμία. Πιστεύω ότι η αγάπη είναι ο μόνος δρόμος. Ένας από τους λόγους που την αγαπώ πολύ είναι γιατί είναι ευαίσθητος άνθρωπος", ενώ στο πώς αντιμετώπισε την δημοσιότητα κοντά της, είπε: "Δεν με χαλάει η δημοσιότητα, απλά προσπαθώ να κρατάω ένα κομμάτι του εαυτού μου δικό μου. Εγώ τη γλίτωνα γιατί όσες σχέσεις είχα, δεν ήταν τόσο αναγνωρίσιμες όσο η Κατερίνα".

Όταν ο Πέτρος Κωστόπουλος τον ρώτησε πώς δύο διαφορετικοί άνθρωποι ήρθαν κοντά απάντησε: "Η Κατερίνα λέει ότι κάνει μία εκπομπή σύγχρονης τέχνης, παραλόγων και αφύπνισης. Έχει διαφορετική παιδεία και background, που ταιριάζει με το δικό μου. Έχει σπουδάσει γαλλική φιλολογία, έχει κάνει θέατρο, και έχει γνώση σε πολλά που έχουν να κάνουν με μένα".

Στη διάρκεια της εκπομπής, ο Πέτρος Κωστόπουλος του είπε συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη της Κατερίνας, κι εκείνος τον ευχαρίστησε, επιβεβαίωνοντας πως περιμένουν το πρώτο παιδί τους. "Ευχαριστούμε πάρα πολύ. Έχω ήδη αρχίσει να σαλτάρω. Είναι ένας καινούργιος μαγικός κόσμος. Είναι κάτι που θέλαμε πολύ. Δεν έγινε ξαφνικά. Όταν μου το είπε, είπαμε να το δούμε. Να δούμε ότι είναι εντάξει. Για αυτό και δεν το ανακοινώσαμε πιο πριν. Η Κατερίνα πέρασε πολύ πρόσφατα έναν ιό, που ήταν πολύ σοβαρή κατάσταση. Θα μπορούσε να κάνει κακό στο μωρό αλλά και στην ίδια. Από ένα σημείο και μετά δεν μπορείς να το κρύψεις", είπε χαρακτηριστικά, ενώ για το φύλο του παιδιού, είπε: " Δεν με ενδιαφέρει τι θα είναι. Δεν με νοιάζει". yupi.gr

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Η Sandra Bullock δωρίζει $1εκ. για την Ιαπωνία

Εκεί που λέγαμε πως, σε αντίθεση με καταστροφές που είχαν γίνει παλιότερα, η τραγωδία που βρήκε πρόσφατα την Ιαπωνία δεν αντιμετωπίστηκε όπως άλλοτε από τους διάσημους –και πάμπλουτους- σταρ της διεθνής showbiz, κανείς δηλαδή δεν έκανε κάποια ευεργετική κίνηση εκτός από ελάχιστους –η κίνηση με τα βραχιόλια της Lady Gaga είναι άλλο πράγμα- ήρθε η Sandra Bullock να κάνει την εξαίρεση.

Η νικήτρια του περσινού Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου, δώρισε $1εκ. στον Ερυθρό Σταυρό, προς στήριξη των  θυμάτων του Τσουνάμι στην Ιαπωνία. 
 
Η ανθρωπιστική οργάνωση δήλωσε: «Ο Αμερικάνικος Ερυθρός Σταυρός είναι τρομερά ευγνώμων απέναντι σε αυτή την γενναιόδωρη κίνηση της Sandra Bullock και της οικογένειάς της. Αυτή η προσφορά είναι ζωτικής σημασίας μιας και ο Ερυθρός Σταυρός δουλεύει ώστε να παρέχει σημαντική βοήθεια και είδη πρώτης ανάγκης σε αυτή τη περίοδο επείγουσας ανάγκης για τόσους ανθρώπους στην Ιαπωνία».

Να σημειώσουμε εδώ πως η Bullock έχει ξαναδείξει παρόμοιο ανθρωπιστικό έργο, όταν το 2010 είχε δώσει $1εκ. στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα για να συνεισφέρει στην βοήθεια απέναντι στους σεισμόπληκτους κατοίκους της Αϊτής.

enimerwsi.com
Enhanced by Zemanta

Ο Tom Hanks εναντίον πειρατών

Ο Tom Hanks τα βάζει με πειρατές στη πλαίσιο της νέας ταινίας που ετοιμάζει η Sony...  
 
H νέα ταινία του Tom Hanks δεν αποτελεί κινηματογραφική μεταφορά πειρατικού μυθιστορήματος ούτε ο διάσημος ηθοποιός θα υποδυθεί τον αντίπαλο του Jack Sparrow.
 
Enhanced by Zemanta

VIDEO: Μενεγάκη: «Δεν θα ερωτευόμουν άντρα που κουνιέται»

Μπορούν να συνδεθούν άραγε το «Dancing with the stars», τα λάτιν πάρτι, η Νάντια Μπουλέ και ο τύπος άντρα που απωθεί την Ελένη Μενεγάκη;

Με την παρουσιάστρια, του «Καφέ με την Ελένη» αρχηγό της συζήτησης όλα μπορούν να γίνουν! Πιστέψτε μας!

BINTEO KAI ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Ξανά στο νοσοκομείο Μπουλάς

Εξιτήριο για τον Σάκη ΜπουλάΝέο θρίλερ με τον Σάκη Μπουλά, αφού όπως φαίνεται η αγωνία για την κατάσταση της υγείας του συνεχίζεται… 
 
Κοινό μυστικό την Δευτέρα κατά την πρεμιέρα της ταινίας «Μια φορά και ένα… μωρό» στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τον Πέτρο Φιλιππίδη, ήταν ότι ο ηθοποιός δεν ήταν στα καλύτερά του. 
 
Ο Σάκης Μπουλάς μπορεί να έδωσε το παρών στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας, όμως τώρα βρίσκεται πάλι στο νοσοκομείο. 
 
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με καθημερινή εφημερίδα νοσηλεύεται στο δωμάτιο 322 της Νευρολογικής Κλινικής του ΚΑΤ. 
 
Όπως αναφέρουν άγκυρες πληροφορίες, ο ηθοποιός περνά από εξονυχιστικό έλεγχο από τους θεράποντες γιατρούς του. 
 
Οι εξετάσεις στις οποίες υποβάλλεται είναι κυρίες βιοχημικές, αφού σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις παρουσιάζει πρόβλημα σε κάποιο ένζυμο 
 
Λόγω δε του βεβαρημένου ιατρικού ιστορικού του συνίσταται με γάλη προσοχή και καθόλου εφησυχασμός.

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

ΕΡΤ: Γιατι έφυγε ο Ρασούλης...

Την άμεση αντίδραση των ιθυνόντων της ΕΡΤ προκάλεσε η δημοσιοποίηση μιας επιστολής που ο Μανώλης Ρασούλης έδωσε στον στιχουργό και αρθρογράφο Λευτέρη Παπαδόπουλο, λίγο πριν πεθάνει.

Στη συγκεκριμένη επιστολή, ο τραγουδοποιός και από τους σημαντικότερους καλλιτέχνες των τελευταίων 30 χρόνων, εξέφραζε παράπονο κι οργή για τον τρόπο με τον οποίο τόσο ο ίδιος όσο και η κόρη του βρέθηκαν στο εργασιακό περιθώριο από συγκεκριμένα μέσα, μεταξύ των οποίων και η δημόσια ραδιοφωνία. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Το τάμα του Γρηγόρη στον Αγ. Ιωάννη τον Ρώσο.

Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο πατέρας του Γρηγόρη Αρναούτογλου έκανε τον δημοφιλή παρουσιαστή να στραφεί για ακόμα μία φορά στον Θεό.

Αλλωστε, ο «Αρνι» έχει δηλώσει πολλές φορές ότι πιστεύει πολύ στον Θεό και αντλεί δύναμη από αυτή την πίστη του. Πριν από λίγες μέρες, λοιπόν, ταξίδεψε για να προσευχηθεί και να εκπληρώσει το τάμα που είχε κάνει.

Η περιπέτεια για τον Τάσο Αρναούτογλου ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια. Οπως είχε αποκαλύψει η «Espresso», το καλοκαίρι του 2009 ο πατέρας του γνωστού παρουσιαστή ξεκίνησε να υποβάλλεται σε ειδικές θεραπείες για ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Δίπλα του από την πρώτη στιγμή ήταν η σύζυγός του και οι δύο γιοι του, ο Γρηγόρης και ο Σάκης, αποδεικνύοντας πόσο δεμένη και αγαπημένη οικογένεια είναι. ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Μενεγάκη: Γιατί δεν μίλαγα 2 μήνες στην Καραβάτου

Ξεφυλλίζοντας σήμερα το πρωί η Ελένη Μενεγάκη τα περιοδικά έπεσε πάνω στο θέμα που αφορά στην επιβεβαίωση της εγκυμοσύνης της Κατερίνας Καραβάτου.

Τότε η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε στους συνεργάτες της ότι εδώ και 2 μήνες που άρχισαν οι φήμες για την εγκυμοσύνη της οικοδέσποινας της εκπομπής «Κους κους», την έβλεπε και δεν της μιλούσε ούτε την κοιτούσε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Στην πόλη με τον σκληρό του "Kismet"

Με το τραγούδι «Καροτσέρη, τράβα, να πάμε στα Ταταύλα» οι Ελληνες -και όχι μόνο- της Πόλης γλέντησαν «αποκριάτικα» την Καθαρή Δευτέρα. Ανάμεσά τους, ο σκληρός του «Kismet» Yigit Ozsener (Γιγκίτ Οζσενέρ), ο γνωστός μας από την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 Τζεμίλ (Cemil), που διασκέδασε με την παρέα του μέχρι τις πρωινές ώρες.

Ο «Τζεμίλ» κατάγεται από τη Σμύρνη και όπως είχε δηλώσει στην «Espresso» τον Δεκέμβριο που είχε έρθει στη χώρα μας, αγαπάει την Ελλάδα, τη ρετσίνα, τα καλαμαράκια (τα τίμησε αμφότερα στο σαρακοστιανό τραπέζι) και ακούει Θεοδωράκη. Εχει παίξει μάλιστα σε τραγωδία στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου και στους Δελφούς.

Ταταύλα και Ταξίμ γέμισαν από Ελληνες, Τούρκους, Αγγλους, Γάλλους και Αμερικανούς που βγήκαν στους δρόμους για να γιορτάσουν ύστερα από δεκαετίες το έθιμο του παραδοσιακού πολίτικου καρναβαλιού, το λεγόμενο Μπακλαχοράνι. Το Μπακλαχοράνι δεν γιορταζόταν για πάνω από εβδομήντα χρόνια, αλλά από πέρυσι οφείλει την αναβίωσή του στην πρωτοβουλία δύο Ελλήνων που μένουν και εργάζονται μόνιμα στην Πόλη.

Πρόκειται για τη Μαρίνα Δρυμολίτου και τον Χάρη Ρήγα, οι οποίοι έχουν την αμέριστη συμπαράσταση της ελληνικής κοινότητας των Ταταούλων και τη βοήθεια του Τούρκου συγγραφέα Χουσεΐν Ιρμάκ.

Στη φετινή παρέλαση πήραν μέρος περισσότεροι από 350 καρναβαλιστές, ενώ το έθιμο τίμησαν εκτός του «Τζεμίλ», ο σκηνοθέτης της «Πολίτικης κουζίνας» Τάσος Μπουλμέτης, η Τουρκάλα συγγραφέας Ντιλέκ Γκιουβέν, ο πρόεδρος της κοινότητας Ταταούλων Δημήτρης Ζώτος, ο πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Ταταούλων (Κουρτουλούς) Ντίνος Μπελαλήδης, τα μέλη της ομάδας Hava Baba (Αέρα Πατέρα) που αποτελείται κυρίως από Ελληνες που ζουν και εργάζονται στην Κωνσταντινούπολη και πολλοί τοπικοί φορείς.

Τη μουσική επιμέλεια είχαν οι Καφέ Αμάν, Tatavla Keyfi και Compus Cemaati, ενώ συμμετείχαν και τα χορευτικά συγκροτήματα «Εις την Πόλιν» και της «Μεγάλης του Γένους Σχολής

espressonews.gr

Κατερίνα Καραβάτου: Τεσσάρων μηνών έγκυος!

Μετά την περιπέτεια με την υγεία της που είχε αίσιο τέλος, η Κατερίνα Καραβάτου δεν έχει πλέον λόγο να κρύβει την ευτυχία της.

Αν και η ίδια δεν το έχει δηλώσει ακόμα επισήμως, οι φήμες που κυκλοφορούσαν εδώ και λίγο καιρό αποδείχθηκαν αληθινές.

Η 37χρονη παρουσιάστρια έχει μπει από την περασμένη εβδομάδα στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της και, όπως διακρίνεται στις αποκλειστικές φωτογραφίες που δημοσιεύει το ΟΚ!, η κοιλίτσα της είναι πλέον εμφανής!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Video: Μάλωσαν Σκορδά-Λιάγκας on air

Σήμερα στο "Πρωινό mou" Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας αρπάχτηκαν εξαιτίας του Γρηγόρη Αρναούτογλου...

Όταν είδαν το video με την δημοσιογράφο του "Κους κους το μεσημέρι" να ρωτάει διαρκώς τον Γρηγόρη για τη Νάντια Μπουλέ , ο Λιάγκας κατανόησε την ενόχληση του, αλλά η Φαίη πίστευε πως δεν είχαν κάτι άλλο να τον ρωτήσουν που να έχει ενδιαφέρον...

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Μενεγάκη: Η Μελέτη ξέρω ότι το 'χει

Για τους συμμετέχοντες στο «Dancing With the Stars» μίλησε η Ελένη Μενεγάκη σήμερα το πρωί στον «Καφέ με την Ελένη».

Συγκεκριμένα, η 41χρονη παρουσιάστριαπου εμφανίστηκε με ανανεωμένο λουκ, αναφέρθηκε στη δεύτερη διοργάνωση του «Dancing With the Stars» και τους λαμπερούς συμμετέχοντες.

Από αυτούς ξεχώρισε την Ελεωνόρα Μελέτη για την οποία είπε χαρακτηριστικά: «Η Μελέτη ξέρω ότι το 'χει. Δεν τη γνωρίζω προσωπικά την κοπέλα αλλά ξέρω ότι θα τα πάει καλά», ενώ για το σόου σχολίασε ότι η προσωπική της προσδοκία όταν βλέπει κάποιο ανάλογο πρόγραμμα στην τηλεόραση είναι να τη διασκεδάζει.

Επισήμανε ότι γνωρίζει πως δεν είναι κανείς από τους συμμετέχοντες επαγγελματίας αλλά το ζητούμενο κατά την ίδια, είναι να υπάρχει ένα ωραίο αποτέλεσμα από τους παίκτες
yupi.gr
Enhanced by Zemanta

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Που θα εμφανίζεται κάθε βράδυ η... sexy Κατερίνα;

Την καμαρώναμε στην τηλεόραση, ήρθε η ώρα να την απολαύσουμε και στις πίστες!

Η εκρηκτική Κατερίνα Στικούδη είπε το "Ναι" και - για πρώτη φορά - θα ξενυχτάει για να βγάλει τα προς το ζειν.

Πότε ξεκινάει όμως και που; Θα τη δούμε λοιπόν στα  "Αστέρια Γλυφάδας", από τέλη Μάρτη, μαζί με την Αγγελική Ηλιάδη, τον Κωνσταντίνο Γαλανό και το Στέφανο Δημοσθένους!

Θα έρθουμε Κατερίνα, αρκεί να εμφανίζεσαι όπως στις "καυτές" φωτογραφίσεις σου, πόζες που λατρεύουμε να χαζεύουμε...

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Κατερίνα είχε πεί για τα προσωοπικά της: «Κάτι παθαίνω στα δύο χρόνια. Είχα δύο μακροχρόνιες σχέσεις ως τώρα, οι οποίες τελείωσαν στη διετία. Εγώ το έσπρωξα προς τα κει. Δεν είμαι για δεσμεύσεις, γάμους και τέτοια». «Γιατί, σου το ζήτησε κάποιος;» «Όχι, αλλά, αν μου το ζητούσε, τι θα έκανα; Γι' αυτό και το λήξαμε πριν φτάσουμε εκεί». «Και με τον άνθρωπο του Διπλανού Δωματίου;» «Πλησιάζουμε τη διετία, αλλά είμαστε πολύ καλά, παρόλο που δε μένουμε στην ίδια πόλη και, αναγκαστικά, δεν μπορούμε να είμαστε συνέχεια μαζί». Κι εγώ που νόμιζα ότι είναι μόνιμος ο κάτοικος... Απ' ό,τι φαίνεται τελικά, δύσκολα θα μπορούσε να είναι: «Άλλοι βλέπουν το σεξ σαν ανάγκη, άλλοι το βλέπουν σαν μια ωραία στιγμή μαζί με το ταίρι τους. Για μένα πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχει πάθος σε μια σχέση και, αν δεν υπάρχει, πρέπει να κάνεις τα πάντα για να το προκαλέσεις. Πάντα λέω "κάνε κάτι. Σπάσε τη μιζέρια, τη ρουτίνα και τη μονοτονία". Ακόμη και ο τσακωμός είναι πάθος για μένα, όμως πρέπει να πλακωθείς τη στιγμή που πρέπει να πλακωθείς, πρέπει να σηκωθείς να φύγεις για τρεις μέρες, να σου λείψει, να το καταλάβεις, να αφήσεις χώρο και στον άλλον για να του λείψεις κι εσύ. Για να μη σε βαρεθεί. Και, ναι, το σεξ μπορεί να είναι καλύτερο ύστερα από ένα γερό καβγά».
 
Το σεξ - καλά που το θυμηθήκαμε. Το κατά Κατερίνα ευαγγέλιον του σεξ ορίζει ότι «η σεξουαλική διάθεση δεν έχει να κάνει με την εμφάνιση. Από την άλλη, βλέπεις κάτι ωραίο και το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι τι είναι; Να το αγκαλιάσεις. Τώρα, αν αυτό το όμορφο έχει και κάτι παραπάνω να δώσει, έχει καλή ψυχούλα κ.λπ., τότε το πράγμα γίνεται τέλειο. Πάντως, αν ο άνθρωπος που αγαπάς δεν κάνει καλό σεξ, έχεις κι εσύ ευθύνη. Βρες τρόπο να το αλλάξεις, κάνε κάτι». «Δηλαδή, εσύ τι έκανες;» «Επειδή οι σχέσεις μου ήταν με άντρες μεγαλύτερους από εμένα, δεν ένιωσα ότι άλλαξα κάποιον». «Σε άλλαξαν αυτοί μήπως;» «Γενικότερα, είμαι κατά των ταμπού, απλώς ίσως υπάρχουν πράγματα που δε σου αρέσει να κάνεις και πρέπει να συμβιβαστείς». «Δηλαδή;» «Να, πρέπει να το δοκιμάσεις για να ξέρεις αν σου αρέσει, από το φαγητό, το σύντροφο μέχρι ένα τραγούδι». «Και τελικά το κάνεις επειδή σου αρέσει ή επειδή συμβιβάζεσαι; Κάπως μπερδεμένο δεν ακούγεται όλο αυτό;» «Ίσως. Στο κάτω κάτω, όλα ένας ελιγμός δεν είναι;»

Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

To "Πάμε Πακέτο" τους ένωσε

Ένας 39χρονος από το Πελόπιο, ο Γιώργος Σπηλιόπουλος, βρήκε τα αδέρφια του που δεν είχε γνωρίσει, μόλις μέσα σε δύο ημέρες, χάρη στην παρέμβαση της εκπομπής "Πάμε Πακέτο".

Ο Γιώργος, λίγο καιρό μετά τη γέννησή του στην Πάτρα, αφέθηκε για υιοθεσία στο νοσοκομείο Αμαλιάδας το 1972.

Η οικογένεια Σπηλιόπουλου από το Πελόπιο τον «ανέστησε» και γνώρισε έτσι τη γονική στοργή.

Όπως δήλωσε στην "Πρώτη" οι βιολογικοί γονείς του, η οικογένεια Μόσχου, για οικονομικούς λόγους δεν μπόρεσαν να τον κρατήσουν μαζί τους και να τον μεγαλώσουν. Ο Γιώργος ήταν το δεύτερο από εφτά αδέρφια, τα οποία σιγά - σιγά πλέον γνωρίζει στην Πάτρα. Το ότι ήταν υιοθετημένος το έμαθε από κάποιον γείτονα σε ηλικία 19 ετών.

Ωστόσο ένοιωσε έντονα την ανάγκη να βρει τα αδέρφια του, είκοσι χρόνια αργότερα. Έτσι πριν από ένα μήνα περίπου ήρθε σε επαφή με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου και τους συντελεστές της εκπομπής "Πάμε Πακέτο" με όλα τα στοιχεία που γνώριζε για την βιολογική του οικογένεια.

«Μέσα σε δύο ημέρες με ενημέρωσαν πως βρήκαν τα αδέρφια μου και έτσι ανέβηκα στην Αθήνα για τα γυρίσματα της εκπομπής» δήλωσε για αυτό που είδε αρκετός κόσμος από τη συχνότητα της τηλεόρασης του Alpha το βράδυ της Πέμπτης. Από τα έξι αδέρφια του βρίσκονται στη ζωή τα πέντε, εν! ώ οι βιολογικοί γονείς του «έφυγαν» αρκετά νέοι, περίπου στα πενήντα τους χρόνια.

Στο τηλεοπτικό στούντιο συνάντησε τα δύο από αυτά. Τον Ανδρέα και τον Σάκη, ενώ ακόμα δύο αδέρφια και μια αδερφή, τους γνωρίζει μέρα με τη μέρα. «Όλα έγιναν τόσο γρήγορα που δεν το πίστευα. Δεν έχω προλάβει να γνωρίσω από κοντά όλα τα αδέρφια μου. Πάντως θα φροντίσω να καλύψουμε το χαμένο χρόνο, έχουμε πολλά να πούμε» ανέφερε μιλώντας στην "Πρώτη".

Ο Γιώργος Σπηλιόπουλος διατηρεί την καφετέρια Escape στο Πελόπιο και είναι παντρεμένος με δύο παιδιά. Όπως δήλωσε, ο Ανδρέας και ο Σάκης, τα δύο αδέρφια του που εμφανίστηκαν και στην εκπομπή, μέσα στις επόμενες ημέρες θα μετακομίσουν από την Πάτρα στο Πελόπιο, όπου σκοπεύουν να εγκατασταθούν μόνιμα.

iliablogs.gr

Παυλίνα: Το... πολυτάλαντο κορίτσι του kontra!

Η Παυλίνα είναι, τραγουδίστρια, δημοσιογράφος και ανερχόμενη ηθοποιός, ενώ στέκεται με επιτυχία στο πλευρό του Δημήτρη Μάρκου στο kontra channel.

Αυτή την περίοδο διαπρέπει στο μουσικό μεζεδοπωλείο "Ελλάδος Εικόνες", στο Παλαιό Φάληρο, όπου   ερμηνεύει μεγάλες επιτυχίες ενθουσιάζοντας τους θαμώνες του μαγαζιού που το κατακλύζουν κάθε φορά!

Δείτε μερικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για την Παυλίνα ΕΔΩ

Γιούχαραν Μανωλίδου-Άδωνι στον αγώνα του Ζαμπίδη

manolidou_evgenia_adonis
Πριν καλά-καλά ξεκινήσει η διοργάνωση «Iron Challenge»,ο αγώνας του Μιχάλη Ζαμπίδη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με τον Τούρκο πρωταθλητή kick boxing, τα... γερά «χτυπήματα» έπεσαν για την Ευγενία Μανωλίδου και τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Στο χώρο του σταδίοου βρέθηκαν πάρα πολλοί επώνυμοι: Ο Διονύσης Σχοινάς, η Μαρία Σινατσάκη, ο Γρηγόρης Γκουντάρας με τη Νάταλι Κάκαβα, ο Γιάννης Λάτσιος, ο Αντώνης Κανάκης, ο Θέμος Αναστασιάδης, ο Αλέξης Κωστάλας, ο Σταμάτης Γαρδέλης, η Έρρικα Πρεζεράκου, οι Real Housewives, η Πηγή Δεβεντζή, ο Τζώνη Καλημέρης και η Ευγενία Μανωλίδου με τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Όταν λοιπόν, ο παρουσιαστής της βραδιάς, Σάββας Πούμπουρας, πέρασε στο video wall προκειμένου να δουν ποιοι επώνυμοι πέρασαν το «κόκκινο χαλί» και παρουσίασε την Μανωλίδου, ολόκληρο το στάδιο άρχισε να τη γιουχάρει και να την αποδοκιμάζει! Εκεί όμως που έγινε

Ο χαμός ήταν όταν παρουσιάστηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης. Όσοι βρισκόταν στο στάδιο άρχισαν να τον αποδοκιμάζουν με πολύ έντονο τρόπο, πολύ χειρότερα από τη σύζυγό του που επίσης «στόλισαν»!

Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν και οι άλλοι επώνυμοι ενώ εκείνος που έκλεψε το χειροκρότημα ήταν ο Αντώνης Κανάκης.gossip-tv
Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...