Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Νέος ρόλος για την Olivia Wilde

Η Olivia Wilde σύμφωνα με τα δημοσιεύματα θα συμμετάσχει στην ταινία The Change-up.

Η διάσημη ηθοποιός θα συμπρωταγωνιστήσει στην ταινία με τους Jason Bateman και Ryan Reynolds. Την σκηνοθεσία του The Change-Up θα αναλάβει ο David Dobkin ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Jon Lucas και Scott Moore.

Η παραγωγή της ταινίας αναμένεται να ξεκινήσει το φθινόπωρο.

Η Olivia Wilde σύντομα θα επιστρέψει στην μεγάλη οθόνη με την ταινία του Paul Haggis The Next Three Days. Στην ταινία εκτός από την Olivia Wilde συμμετέχουν ακόμα οι: Russell Crowe, Liam Neeson, Elizabeth Banks.

Εκτός από το The Next Three Days η Olivia Wilde συμμετέχει και στην ταινία TRON: Legacy, στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τους Jeff Bridges και Michael Sheen.

Τα τελευταία του Χάρρυ Κλυνν

Τα τελευταία του Χάρρυ Κλυνν από το twitter, όπου φαίνεται ότι έχει μεγάλα κέφια και γράφει κάθε λίγο και ένα καλό:

Διαβάστε τα:

@ Στη Θεσσαλονίκη έχουμε 1.780 τόνους σκουπίδια την ημέρα και σ’ αυτά ούτε καν συμπεριλαμβάνονται οι δηλώσεις της πνευματικής ελίτ της πόλης.

@ Mε το νέο φόρο για τα ακίνητα εκτός από τα σπίτια θα φορολογήσουν και τ’ αυτοκίνητα... Σε λίγο κι αυτά ακίνητα θα είναι!

@ Ένας στους τρεις Έλληνες έχει σεξουαλικό πρόβλημα Πως και δεν το ανακάλυψε ο κ. Παπακωνσταντίνου να τους φορολογήσει για ακίνητη περιουσία

@ Έτσι και πληρώνανε οι πολιτικοί φόρο για τις δηλώσεις τους θα είχαμε καλύψει εν ριπή οφθαλμού τα 100% τα ελλείμματα της οικονομίας μας.

@ Πείτε μου ρε παιδιά, σας παρακαλώ, η απαγόρευση του καπνίσματος σε χώρους εργασίας ισχύει και στις καπνοβιομηχανίες;

@ Θεσσαλονίκη μου μεγάλη φτωχομάνα, εσύ που βγάζεις… Έτσι και αρχίσω να απαριθμώ τι βγάζει η πόλη μας, θα πάμε όλοι μας να κρυφτούμε!

@ Ρόδα είναι και γυρίζει, κυβέρνηση είναι και σαπίζει…
 
@ Ραγδαία η πτώση κατά 100.000 φύλα στις κυκλοφορίες των Κυριακάτικων εφημερίδων. 100.000 λιγότεροι ηλίθιοι πολίτες. Αυτά είναι ευχάριστα νέα!

@ Αρκετές φορές σκέφτομαι ότι το κουτί της Πανδώρας θα έπρεπε να είχε καλύτερη κλειδαριά.

@ Κυκλοφόρησε το καινούργιο βιβλίο του Γιώργου Παπανδρέου, «Αφού δε με ρίχνει κανένας, θα πέσω μόνος μου»

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

ο έλληνας αγοραστής του ακριβότερου ρετιρέ του κόσμου

Μόλις χθες αναρτήσαμε την είδηση ότι πουλήθηκε στην εξωφρενική τιμή των 240 εκατομμυρίων ευρώ το ακριβότερο ρετιρέ στον κόσμο, που ανήκε στη Λίλη Σάφρα, χήρα του τραπεζίτη Έντμουντ Ζάφρα από τη Μέση Ανατολή, που έχει κατηγορηθεί για ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Μάλιστα σύμφωνα με τους μεσίτες Candy και Candy, που έδωσαν συνέντευξη σε βρετανική εφημερίδα το διαμέρισμα αγόρασε άλλος ζάμπλουτος επιχειρηματίας της Μέσης Ανατολής.

Σήμερα τα πράγματα ανατρέπονται και δημοσιεύματα στην παγκόσμια μπλογκόσφαιρα θέλουν το διαμέρισμα αυτό να το έχει αγοράσει ο Έλληνας Κωνσταντίνος Αλέξανδρος Γουλανδρής, μόνιμος κάτοικος του Μονακό και συνεργάτης του Ρόμαν Αμπράμοβιτς.

Ανάμεσα στις εταιρείες του Κωνσταντίνου Αλέξανδρου Γουλανδρή είναι η Petromaritime και η Victory Carriers, την οποία αγόρασε η οικογένεια του από τον Ωνάση που την είχε ιδρύσει το 1945 με έδρα το Μονακό.

Μάλιστα τα σημερινά δημοσιεύματα κάνουν λόγω όχι για 24ο εκατομμύρια, αλλά 308.
Ο 47χρονος  Κωνσταντίνος-Αλέξανδρος Γουλανδρής είναι ένας εκ των οικονομικών συμβούλων της βασιλικής οικογένειας της Σαουδηικής Αραβίας και του Εμίρη του Κατάρ, αλλά και ενός ακόμη Εμίρη του Κουβέιτ. Εκτός από αυτούς συμβουλεύει πολλές πετρελαϊκές επιχειρήσεις.

Ο έλληνας κροίσος που δεν αναφέρεται στις λίστες των Forbes ως ένας από τους πλουσιότερους στον κόσμο γιατί κανένας μόνιμος κάτοικος Μονακό δεν δίνει επίσημα οικονομικά στοιχεία του έχει περιουσία περίπου 15 δισ δολλάρια, ακίνητα στο Παρίσι, το Λονδίνο, την Αντίμπ της Νότιας Γαλλίας, τη Νέα Υόρκη και τη Χαβάη.

Επίσης είναι κάτοχος ενός από τα μεγαλύτερα γιοτ στον κόσμο του Delma, με σημαία του Ντουμπάι, διαθέτει ένα Boeing 767  και Gulfstream G550.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές είναι πολύ φίλος και του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν.

Στα δικαστήρια η μητέρα του Μάικλ Τζάκσον εναντίον εταιρείας δημοσίων σχέσεων

Αγωγή κατά της εταιρίας προώθησης των προγραμματισμένων συναυλιών του Μάικλ Τζάκσον κατέθεσε η μητέρα του εκλιπόντος, Κάθριν, καθώς πιστεύει ότι οφείλεται για τις πράξεις του γιατρού του «βασιλιά της ποπ».
Η μητέρα του Μάικλ Τζάκσον κατέθεσε αγωγή χθες Τετάρτη κατά της υπεύθυνης εταιρίας προώθησης των προγραμματισμένων συναυλιών του εκλιπόντος τραγουδιστή, επειδή, όπως ισχυρίζεται, δεν παρείχε στο γιό της τον απαραίτητο ιατρικό εξοπλισμό που θα του έσωζε τη ζωή, ανακοίνωσε ο δικηγόρος της.
Στην αγωγή, η οποία κατατέθηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες, η Κάθριν Τζάκσον υποστηρίζει ότι η εταιρία προώθησης AEG ευθύνεται για τις πράξεις του προσωπικού γιατρού του τραγουδιστή, ο οποίος κατηγορείται για ακούσια ανθρωποκτονία σχετικά με το θάνατο του Τζάκσον το 2009.
Εκπρόσωπος της εταιρίας AEG δήλωσε ότι δεν έχει δει την αγωγή και δεν μπορεί να σχολιάσει.
Ο Τζάκσον πέθανε από καρδιακή προσβολή σε ηλικία 50 ετών στο Λος Άντζελες, τον Ιούνιο του 2009, λίγες μόνο μέρες πριν από τις προγραμματισμένες συναυλίες του στο Λονδίνο.
Αξιωματούχοι υποστηρίζουν ότι πήρε υπερβολική δόση παυσίπονων, ηρεμιστικών και ένα ισχυρό αναισθητικό που χρησιμοποιείται κατά της αϋπνίας.

Πασχάλης Διαμαντίδης- Εύα Καϊλή: οριστική αυλαία στη σχέση τους


από την Κατιάνα Ματζαρίδου  TO BLOG ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ
Οριστικό τέλος στη σχέση τους βάζουν ο εφοπλιστής Πασχάλης Διαμαντίδης και η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Εύα Καϊλή.
Να θυμίσουμε ότι οι δύο νέοι είχαν έρθει κοντά στις αρχές του 2010, γνωρίζονταν όμως από τα Χριστούγεννα του 2008, όταν είχαν βρεθεί στην ίδια παρέα στο Λονδίνο.
Η σχέση τους ουσιαστικά κράτησε κάτι λιγότερο από εννέα μήνες, στη διάρκεια των οποίων έκαναν μαζί ελάχιστες κοινές εμφανίσεις, καθώς ο εφοπλιστής είναι άτομο χαμηλών τόνων και δεν αρέσκεται στη δημοσιότητα.
Πασχάλης και Εύα αποφάσισαν μόλις προ ολίγων ημερών, από κοινού, να σταματήσουν τη σχέση και να παραμείνουν φίλοι.
Δεν θα μπορούσε άλλωστε να γίνει διαφορετικά αφού ο εφοπλιστής είναι ένας πραγματικός gentleman, αλλά και η βουλευτής μια δυναμική κυρία.
Αιτία του χωρισμού τους, που είναι εντελώς πρόσφατος και τον μαθαίνετε πρώτα από το Blog των Κυριών σε αποκλειστικότητα, ήταν η αλλαγή προτεραιοτήτων και η εφεξής αφοσίωση  στην καριέρα τους, για την οποία έχουν δουλέψει πολύ σκληρά και οι δύο.
Ειδικά για τη βουλευτή η περίοδος αυτή είναι εξαιρετικά κρίσιμη γιατί καλείται να παρουσιάσει έργο, προσδοκώντας να ανέβει και στην κομματική ιεραρχία.
Ο Πασχάλης, γιος του εφοπλιστή Διαμαντή Διαμαντίδη, εργάζεται στην οικογενειακή εταιρεία Delta Tankers και λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων είναι υποχρεωμένος να ταξιδεύει διαρκώς και να παραμένει  μεγάλα χρονικά διαστήματα στο εξωτερικό. Αντίθετα η Εύα Καϊλή λόγω της ιδιότητας της ως βουλευτού και μάλιστα του κυβερνώντος κόμματος είνα υποχρεωμένη να ακολουθεί την κυβερνητική και κομματική ατζέντα και να παρευρίσκεται στις συνεδριάσεις της Βουλής.

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Γνωστός παίκτης ριάλιτι συνελήφθη για χρήση κοκαΐνης


Νεαρός παίκτης ριάλιτι συνελήφθη μαζί με μια φίλη του, καθώς είχαν ανεβάσει στο διαδίκτυο βίντεο στο οποίο απεικονίζονταν να κάνουν χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Ο νεαρός είχε πάρει μέρος σε ένα από τα πιο δημοφιλή ριάλιτι, μέσα από το οποίο έγινε γνωστός σε όλη την Ελλάδα. Η δημοσιότητα που αναζήτησε όμως ανεβάζοντας στο διαδίκτυο το συγκεκριμένο βίντεο του βγήκε ξινή.

Το νεαρό ζευγάρι είχε καταγράψει με κινητό τηλέφωνο τη σκηνή που έκανε χρήση κοκαΐνης και στα πλάνα φαίνονται να μιλούν με …κολακευτικά λόγια για τα ναρκωτικά.

Το βίντεο ήταν διάρκειας περίπου τριών λεπτών και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα έκανε θραύση στο διαδίκτυο με αποτέλεσμα να το δουν χιλιάδες χρήστες.

Αυτό όμως είχε ως αποτέλεσμα να σπάσουν και τα τηλέφωνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, από πολίτες που ήθελαν να καταγγείλουν το περιστατικό και να διαμαρτυρηθούν για το βίντεο.

Οι άντρες της Δίωξης εντόπισαν στη συνέχεια τα ηλεκτρονικά ίχνη τους και έφτασαν τελικά στον νεαρό πρώην παίκτη του ριάλιτι και την φίλη του.

Εναντίον τους σχηματίστηκε δικογραφία και θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις στη δικαιοσύνη. Οι αστυνομικοί πάντως βρέθηκαν μπροστά σε μία πρωτόγνωρη κατάσταση, αφού είναι η πρώτη φορά που ανεβαίνει τέτοιο βίντεο στο διαδίκτυο με πρωταγωνιστές πρόσωπα από τη χωρά μας.

Ήταν όλοι εκεί!

73161_copy
Tα δίδυμα παιδιά του βάφτισε ο Φοίβος, παρουσία πολλών διάσημων φίλων και συνεργατών του. Ο διάσημος μουσικοσυνθέτης και η σύζυγός του Αμαλία, έδωσαν στα παιδιά τους τα ονόματα Ηλέκρα και Έκτορας.
Μετά τη βάπτιση η οικογένεια μαζί με τους υπόλοιπους καλεσμένους πήγε να γιορτάσει το γεγονός σε κέντρο της Βαρυμπόμπης. Οι καλεσμένοι ήταν πολλοί και λαμπεροί. Στην εκκλησία βρέθηκαν η Δέσποινα Βανδή με τα παιδιά της, η Ράνια Θρασκιά, ο Ηλίας Ψινάκης, ο Νίνο και πολλοί άλλοι συνεργάτες του Φοίβου.
Πέρσι το Μάιο η Αμαλία έφερε στο κόσμο ένα πανέμορφο κοριτσάκι κι ένα υπέροχο αγοράκι. Ήρθε η ώρα λοιπόν που απέκτησαν όνομα!
Ο Φοίβος και η Αμαλία γνωρίστηκαν το 1997 στα γραφεία της Sony Music. Παντρεύτηκαν το 1999 στην Εκάλη.

Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Νομίζεις ότι όλες οι stars έχουν γούστο; Κάνεις λάθος!


Νομίζεις ότι όλες οι stars έχουν γούστο; Κάνεις λάθος! Μπορεί να μένουν στην μητρόπολη της μόδας, αλλά κάποιες νεοϋορκέζες star δεν φαίνεται να έχουν θετικές επιρροές στο στιλ τους. Αυτή η φωτογραφία απλώς, αποτελεί απόδειξη!

Ποια, όμως, είναι η διάσημη που κυκλοφόρησε έτσι στην πέμπτη λεωφόρο και κέρδισε πολλά, πολλά απαξιωτικά σχόλια;

Ιδού η απάντηση!

Η Kim Kardashian βγήκε για shopping φορώντας αυτό το κολάν με σκοπό να αναδείξει τις πλούσιες καμπύλες της. Ισορρόπησε στα αγαπημένα της ψηλοτάκουνα, φόρεσε κι ένα T-shirt αλλά καθώς φαίνεται το αποτέλεσμα δεν ήταν καθόλου κολακευτικό. Μάλιστα, η Kim Kardashian έχει και δική της μπουτίκ με το όνομα Dash στην καρδιά της Νέας Υόρκης.

Στην βόλτα αυτή την συνόδευε και η αδερφή της Kourtney με τον ανιψιό της Mason. Μάλιστα, η πρώτη φορούσε και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα Louboutin τα οποία είχε φορέσει και η Kim, λίγο καιρό πριν.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...