Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

Για διακοπές στη Ρόδο ο Αμπράμοβιτς

Πλώρη για την Ρόδο έβαλε ο Ρομάν Αμπράμοβιτς που αναμένεται να φτάσει σήμερα για τις καλοκαιρινές του διακοπές. Μάλιστα, προ ημερών είχε «δέσει» στο λιμάνι του νησιού το κότερό του «ecstaSEA», αφού ο Ρώσος μεγιστάνας επισκέπται συχνά - πυκνά την χώρα μας.

Όπως αποκάλυψε στην εφημερίδα «Espresso» ο δήμαρχος της Ρόδου, ο Ρομάν Αμπράμοβιτς θα καταφτάσει συν γυναιξί και τέκνοις. «Μας τιμά σχεδόν κάθε χρόνο με την παρουσία του», πρόσθεσε ο δήμαρχος.

Ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι, μιας από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές ομάδες της Αγγλίας, έχει μεγάλη αδυναμία στη Ρόδο και γενικότερα στην Ελλάδα, ενώ αγαπημένος του προορισμός είναι η Σύμη.

Μάλιστα, ο Ρομάν Αμπράμοβιτς συνηθίζει να βολτάρει τα καλοκαίρια του στα Δωδεκάνησα, πριν συνεχίσει τις βουτιές του στα νερά του Ιονίου.

Προ ημερών, το... μικρό σκάφος του βρέθηκε στο λιμάνι της Ρόδου. Και λέμε μικρό αν το συγκρίνουμε με τα υπόλοιπα που έχει, αφού το πολυτελέστατο «ecstaSEA» έχει μήκος 85 μέτρα.

Ο 44χρονος επιχειρηματίας έχει ιδιαίτερη συμπάθεια στη χώρα μας: κάθε Πάσχα επισκέπτεται το μοναστήρι του Αγίου Μάμμα στην Άνδρο όπου βρίσκεται ο πνευματικός του, ενώ αξέχαστο έμεινε το πάρτι που έκανε το 2008 στον Ασέλινο της Σκιάθου με 300 καλεσμένους και 8 κότερα!


Δείτε το βίντεο με το... κοτεράκι του Αμπράμοβιτς....
ΠΗΓΗstargr

Και δεύτερη γυναίκα κατηγορεί τον Casey Affleck για σεξουαλική παρενόχληση

Τα πράγματα δεν πάνε καλά για Casey Affleck. Μια δεύτερη γυναίκα που εργάστηκε με τον Affleck για το ντοκιμαντέρ του Joaquin Phoenix τον κατηγορεί για σεξουαλική παρενόχληση, όπως γράφει το Hollywood Reporter .

Ben Affleck at the 2008 World Series of Poker.Η οπερατερ Μαγκνταλένα Gorka ισχυρίζεται ότι, στη διάρκεια των γυρισμάτων του ντοκιμαντέρ, ο Affleck ανέβηκε στο κρεβάτι μαζί της ενώ αυτή κοιμόταν. Του έκανε μήνυση και ζητεί αποζημίωση 2,25 εκατομμύρια δολάρια.

Η Amanda White, που εργαζόταν σαν παραγωγός για το ίδιο ντοκιμαντέρ, άσκησε παρόμοια αγωγή την περασμένη εβδομάδα κατά του Affleck πκαι τον κατηγορεί για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Οι δύο γυναίκες εγκατέλειψαν την ταινία μετά από αυτά τα επεισόδια και κατηγορούν τον Affleck ότι αρνήθηκε να τους πληρώσει για την εργασία τους που έχει ολοκληρωθεί.

Ο Casey Affleck έπαιξε σε πολλές ταινίες, ανάμεσά τους και το Ocean 11 αλλά έγινε γνωστός ως ο νεότερος αδελφός του σκηνοθέτη και ηθοποιού Μπεν Αφλεκ. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών

Στη φωτο αριστερά Casey Affleck, που ήταν υποψήφιος και για όσκαρ και Joaquin Phoenix.
Enhanced by Zemanta

Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε επτά γιατρούς του Μάικλ Τζάκσον


Επτά γιατροί που παρακολούθησαν τον Μάικλ Τζάκσον τα χρόνια πριν από το θάνατό του, δεν θα βρεθούν αντιμέτωποι με κατηγορίες, σύμφωνα με έρευνα των αμερικανικών Αρχών.

Ωστόσο, ένας από τους γιατρούς παραπέμφθηκε στο ιατρικό συμβούλιο της Καλιφόρνια επειδή συνταγογράφησε φάρμακα με ψευδώνυμο.

Ανάμεσα στους γιατρούς που ανακρίθηκαν δεν περιλαμβάνεται ο προσωπικός γιατρός Κόνραντ Μάρεϊ, που κατηγορείται ότι έδωσε υπερβολική δόση αναισθητικού στον τραγουδιστή, με αποτέλεσμα εκείνος να χάσει τη ζωή του.

Πραγματοποιήθηκε έρευνα για τον τρόπο με τον οποίο οι συγκεκριμένοι γιατροί έγραφαν συνταγές φαρμάκων.

Ο Μάικλ Τζάκσον πέθανε από ανακοπή καρδιάς στις 25 Ιουνίου του 2009 σε ηλικία 51 ετών και ενώ προετοίμαζε τη δυναμική επιστροφή του στη μουσική σκηνή, με σειρά συναυλιών στο Λονδίνο.

Ο θάνατός του επήλθε από τη χρήση ισχυρών φαρμάκων. Υπεύθυνος για τον θάνατό του θεωρείται ο προσωπικός του ιατρός, Κόνραντ Μάρεϊ.

Τα "καυτά" γενέθλια της Τζένης με τον Μάρκο (της)


«Καυτά» γενέθλια για την Τζένη Μπότση! Η γνωστή ηθοποιός έσβησε τα κεράκια της τούρτας της την Τρίτη το βράδυ, έχοντας στο πλευρό της τον μεγάλο της έρωτα, τον Μάρκο Σιγάλα. 

Ενα μεγάλο πάρτι διοργάνωσε η Τζένη από κοινού με τον καλό της φίλο Παύλο Σταματόπουλο στο «Villa Mercedes», παρουσία όλων των φίλων τους. Η ηθοποιός και ο ραδιοφωνικός παραγωγός έχουν κοντά-κοντά τα γενέθλιά τους και έτσι αποφάσισαν να γιορτάσουν μαζί. 

Αλλωστε, ύστερα από τόσα χρόνια φιλίας, πολλοί από τους οικείους τους είναι ίδιοι. Σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα, το μεγαλύτερο δώρο της βραδιάς για την ηθοποιό ήταν η απόδειξη της αγάπης του συντρόφου της Μάρκου Σιγάλα για εκείνη.

Ο Μάρκος... έπνιξε στα φιλιά την Τζενούλα (του). Ο γοητευτικός επιχειρηματίας, που ειδικεύεται στη συντήρηση πλοίων, γνώρισε την ταλαντούχο ηθοποιό μέσω μιας παρέας φίλων και την ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά. Η έλξη ήταν αμοιβαία και η φλόγα, όπως φαίνεται... καλά κρατεί, κάτι που διαπίστωσαν όλοι όσοι ήταν στο πάρτι των δύο φίλων, που έσβησαν τέσσερις τούρτες. Εκτός από τους ίδιους, δώρο τούρτα σκέφτηκαν να κάνουν και κάποιοι από την παρέα.

Από τη γιορτινή βραδιά δεν θα μπορούσε να λείψει η κουμπάρα των δύο παιδιών, η εκρηκτική Ελλη Κοκκίνου (πάντρεψαν την τραγουδίστρια με τον Παναγιώτη Βασιλειάδη). Εκεί και η Σίσσυ Χρηστίδου με τον σύζυγό της Θοδωρή Μαραντίνη, ο Χρήστος Φερεντίνος με τη γυναίκα του Σοφία Παυλίδου, η Βίκυ Βολιώτη με τον σύντροφό της, ο Νίκος Περάκης, η Νάντια Μπουλέ, ο Μάνος Μαγιάτης κ.ά.
ΕΒΕΛΙΝΑ ΝΥΚΤΑ

"Ομερτά" για τον γάμο της Τσέλσι


Στον πυρετό των προετοιμασιών βρίσκεται το ζεύγος Κλίντον για τον γάμο της μονάκριβής του κόρης Τσέλσι με τον επενδυτή Μαρκ Μαζίνσκι. Τη χαρά της οικογένειας μοιράζονται όμως και οι πολίτες του Ράινμπεκ, της μικρής πόλης όπου θα πραγματοποιηθεί ο γάμος. Ωστόσο κανείς δεν αποκαλύπτει το παραμικρό για το μεγάλο γεγονός!

Μέχρι το Σάββατο που θα τελεστεί το μυστήριο, όλοι όσοι εμπλέκονται στη διοργάνωση του γάμου πρέπει να κρατήσουν τα στόματά τους κλειστά. Γι’ αυτό άλλωστε έχουν υπογράψει και συμβόλαιο εχεμύθειας, ώστε αν αποκαλύψουν κάτι, να πληρώσουν πρόστιμο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η νύφη δεν θέλει να μαθευτεί τίποτα σχετικά με την τελετή και τη στάση της σέβονται όχι μόνο οι δικοί της άνθρωποι, αλλά και οι κάτοικοι του Ράινμπεκ.

Καταστηματάρχες ανυπομονούν για τον γάμο της χρονιάς. Για να τιμήσουν το ζεύγος έχουν κρεμάσει φωτογραφίες του στις βιτρίνες, ενώ άλλοι στο πνεύμα της εορταστικής ατμόσφαιρας έχουν τοποθετήσει γαμήλια μπαλόνια στους δρόμους. Παρά το γεγονός όμως ότι ο μεγαλύτερος γάμος της χρονιάς θα γίνει στην πόλη τους, κάποιοι από τους κατοίκους -μεταξύ αυτών και ο δήμαρχος- ανησυχούν για την ασφάλεια, καθώς η «βασιλική οικογένεια» έχει αναλάβει αποκλειστικά τη φύλαξη της περιοχής (με κόστος περίπου 150.000 ευρώ) χωρίς όμως να ενημερώσει σχετικά και τις τοπικές αρχές.

Μεταξύ των καλεσμένων θα είναι αρκετές προσωπικότητες από την αφρόκρεμα του πολιτικού χώρου, ωστόσο δεν θα λείψουν και οι Χολιγουντιανοί αστέρες. Παρ’ όλα αυτά, όπως δήλωσε και η Χίλαρι Κλίντον, επειδή είναι ο γάμος του παιδιού της, η λίστα των καλεσμένων δεν ξεπερνά τα 400-500 άτομα, ώστε να παρευρεθούν στη σημαντικότερη μέρα της ζωής τους μόνο όσοι ο γαμπρός και η νύφη νιώθουν πραγματικά κοντά τους.

Κάθε καλεσμένος θα κοστίσει πάνω από 7.500 ευρώ, ενώ το συνολικό κόστος του γάμου αναμένεται να ξεπεράσει το 1,5 εκατ. ευρώ. Αλλωστε, με πατέρα πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ και μητέρα υπουργό Εξωτερικών ήταν δύσκολο η Τσέλσι να μην ετοιμάσει έναν γάμο πολυτελείας!
ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΣΚΟΥΡΑ

Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Η διάδοχος της Μαντόνα


Η διάδοχος της Μαντόνα είναι πλέον γεγονός. Η πρώτη επίσημη αντικαταστάτρια της «βασίλισσας της ποπ» (όχι στη σκηνή, αλλά στην αγκαλιά του Γκάι Ρίτσι) δεν είναι άλλη από το μοντέλο Τζάκι Ανσλεϊ. Ο 41χρονος σκηνοθέτης, που μετά το διαζύγιό του φλέρταρε με όλα τα θηλυκά που κυκλοφορούσαν από το Αϊλινγκτον μέχρι το Νότινγκ Χιλ, φαίνεται πως βρήκε τελικά αυτό που αναζητούσε στο πρόσωπο της εκρηκτικής Τζάκι.

Το 28χρονο κορίτσι του Γκάι Ρίτσι ξεκίνησε την καριέρα του με έναν άκρως εντυπωσιακό τρόπο, υποδυόμενη μια γυναίκα σε οργασμό σε τηλεοπτικό σποτ για ανδρικό αποσμητικό. Μετά από αυτό οι επαγγελματικές προτάσεις άρχισαν να πέφτουν βροχή και έτσι πολύ γρήγορα η Ανσλεϊ βρέθηκε στις διαφημιστικές καμπάνιες της σειράς εσωρούχων της Ελ Μακ Φέρσον.

Η γνωριμία της με τον Γκάι Ρίτσι έγινε τον Απρίλιο, οπότε εθεάθησαν να τρώνε μαζί στο εστιατόριο «Roka» του Λονδίνου. Μερικές εβδομάδες αργότερα οι παπαράτσι τη συνέλαβαν να βγαίνει νωρίς το πρωί από το εργένικο διαμέρισμά του στο Μέριλμπον αποχαιρετώντας τον με ένα φιλί.

Η επίσημη πρώτη της σχέσης τους όμως, έγινε πριν από λίγο καιρό στο φιλανθρωπικό event «Hoping for the children of Palestine», όπου όχι μόνο κατέφτασαν χεράκι-χεράκι, αλλά κατά τη διάρκεια της βραδιάς εκείνη άφησε τη θέση της και κάθισε στα πόδια του, εκπλήσσοντας ακόμα και τον ίδιο με τον αυθορμητισμό της. Εκτοτε οι δυο τους επιλέγουν εξόδους... με λιγότερα φλας προκειμένου να μπορούν να απολαμβάνουν τον έρωτά τους μακριά από τη δημοσιότητα.

Στην Κύπρο η οικογένεια Λιβιεράτου


Όπως κάθε χρόνο, μετά την ολοκλήρωση των σχολικών υποχρεώσεων, Αδάμ και Λιβιεράτος έφυγαν για τις καλοκαιρινές του διακοπές. Φετινός προορισμός; Η όμορφη Κύπρος, την οποία έχει επισκεφθεί ουκ ολίγες φορές το γνωστό ζευγάρι που έχει μαγευτεί από τα καταγάλανα νερά του νησιού.

Ο Λάμπης Λιβιεράτος και η Εύη Αδάμ πήραν τις δύο κόρες του, Νεφέλη και Δανάη, και ταξίδεψαν για την Πάφο την προηγούμενη βδομάδα για τις καλοκαιρινές τους διακοπές σύμφωνα με δημοσίευμα του ΟΚ!.

Όπως εξομολογείται φίλος του ζευγαριού «οι ημέρες των διακοπών είναι και η καλύτερη ευκαιρία για την οικογένεια να έρθει ακόμη πιο κοντά. Στον Λάμπη και στην Εύη αρέσει πολύ να κάθονται μαζί με τις κόρες τους και να συζητάνε».

Το ζευγάρι λοιπόν έκλεισε πενθήμερες διακοπές στοAphrodite Hills Resort το οποίο διαθέτει από τις καλύτερες εγκαταστάσεις spa στα Βαλκάνια. Το ίδιο πρόσωπο αναφέρει πως «Καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής τους χάρηκαν στο έπακρο τις ανέσεις που προσφέρει η ξενοδοχειακή μονάδα, την οποία άφησαν μόνο ένα βράδυ για να δειπνήσουν σε γιαπωνέζικο εστιατόριο στη Λεμεσό».

Μάλιστα, το ζευγάρι έδειξε να απολαμβάνει με την ψυχή του στις βουτιές στην πισίνα αφού από το πρωί κατέβαινε εκεί όλη η οικογένεια για ανάσες δροσιάς ενώ η Εύη δεν παρέλειπε να δίνει το «παρών» στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου πρωί και απόγευμα! 
ΠΗΓΗ  star.gr

Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Τι τραβάει η δόλια η μάνα-Αντζελίνα!

Πολύ φορτωμένο το πρόγραμμα της 35χρονης σταρ αυτό τον καιρό, αφού για να προωθήσει την τελευταία της ταινία οργώνει -κυριολεκτικά- όλη την υδρόγειο. Στο Λος Άντζελες είχε στο πλάι της τον φρεσκοξυρισμένο (!) Μπραντ Πιτ (Brad Pitt). Στη Μόσχα πήγε μόνη της ντυμένη στα κόκκινα. Στο Τόκιο ταξίδεψε, όμως, με τα τέσσερα -από τα έξι- παιδιά της.
Γυναικάρα με τα κόκκινα:  Η Αντζελίνα Τζολί στην πρεμίερα  του  Salt  στη Μόσχα.
Γυναικάρα με τα κόκκινα:
Η Αντζελίνα Τζολί στην πρεμίερα
του "Salt" στη Μόσχα.
Φωτιά πήρε το αεροδρόμιο της Ιαπωνικής πρωτεύουσας χθες, αφού η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie)εμφανίστηκε κρατώντας από το χέρι τον 8χρονο Μάντοξ (Maddox), τον 6χρονο Παξ (Pax), την 5χρονη Ζαχάρα (Zahara) και την 4χρονη Σιλό (Shiloh).
Οι πέντε εκπρόσωποι της πιο multi-culti οικογένειας της διεθνούς σόουμπιζ περπάτησαν χαλαροί στους διαδρόμους του αεροδρομίου, παραδίδοντας μάλιστα για ακόμη μια φορά μαθήματα στάιλινγκ.
Φορώντας ένα μεταξωτό, μαύρο, μίνι φόρεμα και σαγιονάρες στο χρώμα του δέρματος η διάσημη μαμά φαινόταν ιδιαίτερα ήρεμη και σε πλήρη έλεγχο της κατάστασης, ενώ τα παιδιά -πλην της όπως πάντα ντυμένης αγορίστικα Σιλό η οποία κοιτούσε διαρκώς αλλού- γελούσαν σκανταλιάρικα μιλώντας μεταξύ τους.
Οι Μπραντζελίνα έλαμψαν στην  πρεμιέρα του  Salt   στο Λος Άντζελες.
Οι Μπραντζελίνα έλαμψαν στην
πρεμιέρα του "Salt"
στο Λος Άντζελες.
Για μία στιγμή μόνο η Αντζελίνα έσκυψε και κάτι είπε στο αυτί του μεγαλύτερου γιου της, προφανώς μαλώνοντάς τον επειδή είχε χτυπήσει τον αδελφότου. Από την "παρέα" έλειπε ο Μπραντ και τα 2χρονα δίδυμα Βιβιέν (Vivienne) και Νοξ (Knox).
Ωστόσο, παρόλο που ο μπαμπάς δεν ήταν παρών, η επιρροή του σε στυλιστικό επίπεδο ήταν κάτι περισσότερο από εμφανής. Φορώντας ένα λινό μπεζ κοστούμι και τραγιάσκα, ο Παξ ήταν μια μικρογραφία του Πιτ, ενώ ο Μάντοξ "στράφηκε" σε μια πιο προχωρημένη εμφάνιση φορώντας ένα λευκό T-shirt, μαύρο παντελόνι και λευκά αθλητικά.
Τα κορίτσια ακολουθούσαν στο ίδιο καλοκαιρινό μοτίβο σε λάιμ αποχρώσεις με τη Ζαχάρα να φορά λευκό σόρτς και μπλουζάκι συνδυασμένο με μια ζακέτα σε έντονο κίτρινο χρώμα και τη Σιλό με μπεζ παντελόνι και μπλουζάκι σε πιο απαλό κίτρινο.
Εδώ και αρκετό καιρό, έχει γίνει μεγάλος ντόρος σχετικά με την εμφάνιση της Σιλό που μόνο σε κοριτσάκι δεν φέρνει. Μιλώντας για το θέμα σε πρόσφατη συνέντευξή της στο "Vanity Fair", η Αντζελίνα υπερασπίστηκε τις στυλιστικές επιλογές της κόρης της λέγοντας ότι η μικρή έχει δείξει από πολύ μικρή ότι της αρέσει να ντύνεται σαν "αντράκι" και εκείνη δεν επεμβαίνει καθόλου σε αυτό.
"Έχουμε πει ότι η Σιλό έχει το στυλ του Μόντενέγκρο. Έτσι ντύνονται οι άνθρωποι εκεί. Της αρέσουν οι φόρμες και τα κοστούμια. Προτιμά να ντύνεται σαν αγόρι. Θέλει να είναι αγόρι. Γι' αυτό και της κόψαμε τα μαλλιά. Έτσι νιώθει ότι είναι ένα από τα αδέλφια", εξήγησε συγκεκριμένα.
Στην ίδια συνέντευξη, η Τζολί είχε μιλήσει και για τον μεγάλο της γιο -το πρώτο παιδί που υιοθέτησε- αλλά και τα δίδυμα."Ο Μάντοξ είναι ένας διανοούμενος, πράγμα όμως για το οποίο εγώ δεν έχω καμία γενετική ανάμειξη. Είναι τέλειος στο σχολείο γενικότερα και στην ιστορία ειδικότερα. Νιώθει ότι θα μπορούσε να γίνει συγγραφέας ή να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και να μαθαίνει για διαφορετικούς τόπους και λαούς. Τα δίδυμα είναι τα κλασικά αγόρι-κορίτσι. Εκείνη είναι το απόλυτο θηλυκό και εκείνος είναι ένα μικρό αντράκι", είπε γεμάτη περηφάνια.
Επιμέλεια: Ζωή Κίττα
ETHNOS.GR

«Έμφραγμα» στην Κόρινθο για τον Ρουβά

Την συλλογή ρούχων που ετοιμάζει και θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο παρουσίασε ο Σάκης Ρουβάς! Μιας και είχε συναυλία στην Κόρινθο, ο δημοφιλής καλλιτέχνης βρέθηκε σε μαγαζί της πόλης, όπου επικράτησε το αδιαχώρητο αλλά και η απόλυτη... τσιρίδα από τις θαυμάστριές του!

Από νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας, ο δρόμος μπροστά από το κατάστημα είχε κλείσει από ανθρώπους που έσπευσαν να δουν τον Σάκη από κοντά και ξέσπασαν σεφωνές και χειροκροτήματα μόλις εμφανίστηκε το αυτοκίνητό του.

Φορώντας άσπρο παντελόνι, χακί πουκάμισο και τα αγαπημένα του γυαλιά ηλίου, ο Sakis ανέβηκε στη σκηνή που είχε στηθεί και χαιρέτησε τον κόσμο, ενώ υπέγραψε δεκάδες αυτόγραφα.

Το αποκορύφωμα βέβαια ήρθε από τον... ουρανό, αφού ο Έλληνας σταρ ανέβηκε σε γερανό και έκανε τα αποκαλυπτήρια μιας γιγαντοαφίσας του που πλέον καλύπτει όλη την πρόσοψη του καταστήματος!

Το event έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο, αφού μετά από κλήρωση πέντε τυχεροίβρέθηκαν στα παρασκήνια της συναυλίαςτου Σάκη στο στάδιο της πόλης, που γέμισε ασφυκτικά.

Δείτε την παρουσίαση και την συναυλία!


Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Ζωή σαν παραμύθι για Ονούρ και Σεχραζάτ

Πολλές φορές λένε ότι η τηλεόραση μιμείται την πραγματική ζωή και, όπως φαίνεται, στην περίπτωση του Ονούρ και της Σεχραζάτ, των πρωταγωνιστών της τούρκικης σειράς »Χίλιες και μία νύκτες» που καθήλωσε το ελληνικό κοινό στις τηλεοράσεις, αυτό είναι πέρα για πέρα αληθινό. Το πολυσυζητημένο -εντός και εκτός μικρής οθόνης- ζευγάρι ετοιμάζεται την επόμενη εβδομάδα να επιστρέψει στο χώρο όπου ξεκίνησε το δικό τους παραμύθι στην πραγματική ζωή: στη μαγευτική θέα της Καλντέρας στη Σαντορίνη όπου πέρυσι ο Ονούρ έκανε στην αγαπημένη του την πρόταση γάμου!

Το ταιριαστό ζευγάρι των ηθοποιώνγνωρίστηκε στα πλατό το 2006 και από το 2008 είναι ζευγάρι και στην πραγματική τους ζωή, η οποία μάλιστα δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει από την τηλεοπτική.

Ο Ονούρ και η Σεχραζάτ, ή Χαλίτ και Μπεργκουζάρ όπως είναι τα πραγματικά τους ονόματα, περνούσαν πολλές ώρες ο ένας δίπλα στον άλλο κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειρά. Ο γαλανομάτης πρωταγωνιστής δεν κατάφερε να αντισταθεί στη γοητεία της μελαχρινής συναδέλφου του και, «τυφλωμένος» από το πάθος για την όμορφη Σεχραζάτ, δεν δίστασε να χωρίσει τη γυναίκα με την οποία ήταν παντρεμένος για παραπάνω από έναν χρόνο για να βρεθεί μαζί με τη συμπρωταγωνίστριά του.

Ο έρωτας μεταξύ των δύο δημοφιλών ηθοποιών εξελίχθηκε σε έντονο πάθος που πήρε σάρκα και οστά με το γάμο τους στις 7 Αυγούστου το 2009 σε μια ρομαντική τελετή με 350 καλεσμένους, μεταξύ των οποίων και συναδέλφους τους από το σίριαλ.

Την επόμενη εβδομάδα το ευτυχισμένο ζευγάρι, που πριν από λίγους μήνες είδε να γεννιέται το πρώτο τους παιδί, θα βρεθείστην πανέμορφη Σαντορίνη εκεί όπου πέρυσι ο Χαλίτ έκανε την πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Μπεργκουσάρ.  

 Όπως δηλώνει στην κάμερα του Star ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου όπου θα διαμείνουν οι δημοφιλείς ηθοποιοί: «Έχουν καλό δωμάτιο με ιδιωτική πισίνα Η σουίτα τους είναι 120 τμ και περιλαμβάνει όλες οι ανέσεις μέσα. Θερμαινόμενη πισίνα, spa, τζακούζι, τα πάντα».

Επίσημα το διάσημο ζευγάρι θα βρεθεί στη χώρα μας τον Οκτώβριο μετά από πρόσκληση τουΤούρκου πρέσβη στην Αθήνα.

 Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το ρεπορτάζ του Star από τη ζωή σαν παραμύθι του Ονούρ και της Σεχραζάτ…

Θαυμαστής των Ναζί ο Michael Jackson


Μια «περίεργη» συλλογή φαίνεται πως κρατούσε κρυφή ο MichaelJackson, καθώς ιδιοκτήτης εταιρείας διανομής ταινιών αποκάλυψε πως προμήθευε τον θρύλο της ποπ με ντοκιμαντέρ ναζιστικού περιεχομένου!

Σύμφωνα με όσα είπε ο Norman Scherer στην εφημερίδα «New York Post», ο Jackson είχε μία πραγματικά πολύ καλή συλλογή ταινιών με θέμα τους Nαζί και τον Αδόλφο Χίτλερ.

Στα ράφια της Neverlandυπήρχαν τίτλοι όπως «Ναζί - Από Αγνό Αίμα», «Τα Παιδιά του Χίλτερ» και «Η Όαση των Ζόμπι», ταινίες τις οποίες ο Jacko έβλεπε στα τεράστια video wall που διέθετε το ράντσο του.

Όπως δήλωσε ο κ. Scherer, το 1995 τον προσέγγισε ένας βοηθός του τραγουδιστή, ο οποίος δεν αποκάλυψε ποιόν εκπροσωπούσε και είπε μονάχα πως έψαχνε έναν προμηθευτή για διάσημο πελάτη.

Η προμήθεια κράτησε μέχρι τον Νοέμβριο του 1996 και περιελάμβανε τόσο ταινίες, όσο και τηλεοπτικές παραγωγές.

Πάντως, ο ίδιος έσπευσε να απορρίψει το ενδεχόμενο ο Jackson να ήταν θαυμαστής των Ναζί, λέγοντας πως έβλεπε τις ταινίες επειδή του άρεσε το στρατιωτικό look αλλά και οι παρελάσεις των ανδρών του Χίτλερ.

Συνολικά, οι ταινίες κόστισαν 45.000 δολάρια και ο κ. Sherer χαρακτήρισε τον Jackoτον καλύτερο πελάτη που είχε ποτέ η εταιρεία του.

Μπαμπάς για άλλη μια φορά ο Πέτρος Ιμβριος

Μεγάλωσε η οικογένεια του Πέτρου Ίμβριου, καθώς ένα υγιέστατο κοριτσάκι συμπληρώνει πλέον την ευτυχία του τραγουδιστή.

Το πρωί βγήκε η σύζυγος του από το μαιευτήριο και ο τραγουδιστής πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς η οικογένεια απέκτησε και τέταρτο μέλος.

Δείτε τι δήλωσε ο ίδιος στην κάμερα του Star αλλά και η πανευτυχής σύζυγός του, που αγκάλιαζε όλη την ώρα με τρυφερότητα το μωρό της και μίλησε για το μεγαλείο της μητρότητας.

Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

Παντρεύτηκαν ο Ορλάντο Μπλουμ και το μοντέλο Μιράντα Κερ


Το μοντέλο Μιράντα Κερ από την Αυστραλία και ο βρετανός ηθοποιός Ορλάντο Μπλουμ παντρεύτηκαν, ένα μήνα μετά τον αρραβώνα τους.
Το πολυκατάστημα Ντέιβιντ Τζόουνς, όπου η 27χρονη Κερ εργάζεται παράλληλα με το μόντελινγκ ανακοίνωσε ότι έδωσε άδεια στο μοντέλο να παντρευτεί τη συγκεκριμένη περίοδο.

"Προσπαθούσαμε εδώ και καιρό να το προγραμματίσουμε και δυστυχώς η μοναδική ευκαιρία για να φύγουμε για τον μήνα του μέλιτος συνέπιπτε με το λανσάρισμα της νέας σειράς ρούχων του Ντέιβιντ Τζόουνς" αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Κερ.

Η ίδια προσθέτει ότι "ο Ντέιβιντ Τζόουνς μου έδωσε άδεια τη συγκεκριμένη περίοδο ώστε να μπορέσουμε να γιορτάσουμε τόσο την τελετή όσο και το μήνα του μέλιτος"
.

Η "Pretty woman" ψάχνει "καταφύγιο" στη μαγευτική Πάτμο

Η «Pretty woman» ψάχνει το δικό της (χλιδάτο) «καταφύγιο» στο νησί της Αποκάλυψης.

Στην Κρήτη πήρε την πρώτη καλοκαιρινή της ανάσα φέτος η πανέμορφη Τζούλια Ρόμπερτς περνώντας απαρατήρητη -παρά το ανελέητο κυνηγητό των παπαράτσι- αλλά στην Πάτμο ονειρεύεται να αποκτήσει το δικό της εξοχικό.

Η βραβευμένη με Οσκαρ σταρ του Χόλιγουντ παλαιότερα είχε περάσει incognito από την Πάτμο, που για εκείνη αποτέλεσε έναν πολύ ενδιαφέροντα ταξιδιωτικό προορισμό για διακοπές διαφορετικές από αυτές που προσφέρουν συνήθως τα νησιά του Αιγαίου.

Οι μοναδικές ομορφιές του νησιού είχαν συνεπάρει τη διάσημη σταρ, η οποία, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας, ζήτησε μέσω Ελληνοαμερικανού φίλου της να απευθυνθεί σε γραφείο real estate, προκειμένου να της βρει ένα παραδοσιακό σπίτι χτισμένο πάνω σε λόφο. Αλλωστε η Πάτμος φημίζεται για τους βραχώδεις λόφους της και η Τζούλια θέλει να έχει πανοραμική θέα στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου με τις ατέλειωτες δαντελωτές ακτές του νησιού και τα μικρά απάνεμα λιμανάκια.

«Ο,τι θέλει η Τζούλια» φανταζόμαστε ότι θα είπε ο αγαπημένος της Ντάνι, ο γνωστός εικονολήπτης Ντάνιελ Μόντερ, «το λιμάνι της», όπως έχει παραδεχτεί η ίδια, ο οποίος δεν της χαλάει χατίρι.

Το ζευγάρι λατρεύει τη χώρα μας. Μάλιστα, τον μήνα του μέλιτος τον είχαν περάσει στη μαγευτική Σαντορίνη, κάτι που είχε πει πολλές φορές και η ίδια η σούπερ σταρ σε συνεντεύξεις της.

Ο Ντάνι και η Τζούλια έχουν σπίτια στην πόλη της Ν.Υ., στο Λος Αντζελες και στο Νέο Μεξικό. Τώρα, όπως όλα δείχνουν, στα ακίνητά τους θα προστεθεί ένα ακόμα στην Πάτμο, αφού η χώρα μας και δη τα αιγαιοπελαγίτικα νησιά έγιναν της μόδας πια για τους ηθοποιούς της Μέκκας του κινηματογράφου. Πάρα πολλοί είναι εκείνοι αναζητούν μια εξοχική κατοικία σε ελληνικό νησί για να εμπνέονται από τον ήλιο και τη θάλασσα.

Οσον αφορά τα επαγγελματικά της πλάνα, η ηθοποιός τρέχει και δεν φτάνει. Εχει συμφωνήσει να παίξει σε πολλές ταινίες, μεταξύ των οποίων οι «Larry Crowne» (θα βγει στις αίθουσες το 2011), «Eat Pray Love» (αναμένεται στα τέλη του 2010), «A Flowering Evil», «Birds in Fall» κ.ά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...