Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Ο Κώστας Βουτσάς πάει Κύπρο

Ακόμα έναν ηθοποιό θα χάσει η Ελλάδα την ερχόμενη σεζόν και μάλιστα από τους πιο αγαπημένους.

Ο Κώστας Βουτσάς «μετακομίζει» στην Κύπρο, προκειμένου να πάρει μέρος σε νέα τηλεοπτική σειρά!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κώστας Βουτσάς θα είναι στο cast της νέας σειράς με τίτλο «Οκτώ Άσπρα Μπαλόνια».
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Στα «μαχαίρια» Στικούδη - Νομικού

Έτοιμες να πιαστούν μαλλί με μαλλί φαίνεται πως είναι η Κατερίνα Στικούδη και η Δούκισσα Νομικού! Όχι, τα κορίτσια δεν «σφάζονται» για έναν άνδρα, αλλά για μια θέση δίπλα σε έναν άνδρα και, για την ακρίβεια, δίπλα στον Γιώργο Καπουτζίδη και το νέο «Just The 2 Of Us»!

Όπως λένε οι φήμες, μετά το «κόψιμο» του «Mega Star» η Κατερίνα Στικούδη άρχισε να καλοβλέπει την θέση της συμπαρουσιάστριας του Γιώργου Καπουτζίδη, που πέρυσι κατείχε η Δούκισσα. Μην τυχόν λείψει μια από τις δύο από το γυαλί και πάθουμε τίποτα... αλίμονο!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

BINTEO: Διάσημοι στην Μύκονο!!

ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ Shakira - Pique,Michael Douglas and Catherine Zeta Jones'και την Melanie Griffith, που επισκέφθηκαν πρόσφατα τη Μύκονο και ξεσηκωσαν τους πάντες.

Δείτε το video ΕΔΩ

“Μαρία άγγελέ μου”: Χάπι εντ στο φινάλε

Αυλαία για την πολύ επιτυχημένη μεξικάνικη σειρά “Μαρία άγγελέ μου”, με το 160ο επεισόδιο, που θα προβληθεί από το Star την Τρίτη 2/8.

Η Μαρία (Μαϊτέ Περόνι) ή Μαριτσού, όπως προσφωνείται στην πρωτότυπη έκδοση της σειράς, παντρεύεται τον άντρα της καρδιάς της Χουάν (Ουίλλιαμ Λεβί). Στην δεξίωση, που ακολουθεί την τελετή του γάμου, το ζευγάρι ανοίγει το χορό με ένα ερωτικό τραγούδι, που η γλυκιά μελαχρινή κοπέλα αφιερώνει συγκινημένη, αλλά και χαρούμενη στον καλό της. Εμφανίζεται ως νύφη, ντυμένη με ένα εντυπωσιακό, κατάλευκο, έξωμο νυφικό και ο «Χουάν» κομψός μέσα στο νεανικό, μπλε κοστούμι του. Το “Happy end” της σειράς, ολοκληρώνεται, αφήνοντας όλους τους ήρωες, που αγαπήσαμε, ευτυχισμένους. Η Μπεατρίς γιορτάζει το γεγονός ότι ο γιος της είναι απολύτως υγιής, η Πεπίτα ευχαριστεί την Άννα Τζούλια και τον Αμαδόρ για το μικρό της κοριτσάκι, η Μαχίτα λέει στη Μαριάννα ότι θα την έχει πάντα στην καρδιά της, η Έλσα πιάνει το μπουκέτο, που πετά η Μαρία, και ο Ραφαέλ δεν χάνει ευκαιρία να της ζητήσει να γίνει σύντροφός του.

Η σειρά ξεκίνησε στο Star στις 13/12/2010 και είχε μεγάλη απήχηση γενικά με ιδιαίτερη επιτυχία στα νεανικά κοινά. Το περίεργο είναι ότι οι άντρες στις ηλικίες 15-24 σημείωσαν από τον Φεβρουάριο μέχρι τον Ιούλιο ποσοστό 19,5% ενώ έχει αγγίξει και το 33,9%. Οι γυναίκες της ίδιας ηλικίας σημείωσαν 18,8% ενώ έχουν φτάσει και σε ποσοστό 23,4%.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Διακοπές στο Λος Άντζελες για τη Ρ. Κορομηλά!

Καλοκαιρινή «απόδραση» στις Η.Π.Α και συγκεκριμένα στο κοσμοπολίτικο Λος Άντζελες αποφάσισε να κάνει η Ρούλα Κορομηλά.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια πέρασε λίγες μέρες χαλάρωσης και ξεκούρασης στο εξοχικό της σπίτι στη Μύκονο στις αρχές του καλοκαιριού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Διακοπές στη Σύμη για τη Ναόμι Κάμπελ!

Naomi Campbell at FashionWeekLive in San Franc...Image via WikipediaΗ παρέλαση των celecrities της διεθνούς showbiz συνεχίζεται ακάθεκτη το φετινό καλοκαίρι.

Σειρά να επισκεφθεί τη χώρα μας είχε η μαύρη γαζέλα των διεθνών Ντεφιλέ, η Νάομι Κάμπελ, που μετά από μια μικρή βόλτα στην Κω, κατέφθασε σύμφωνα με την Espresso με τον πολυεκατομμυριούχο αγαπημένο της Βλαντιμίρ Ντορόνιν και την παρέα της στη Σύμη.


Κάτοικοι του νησιού δήλωσαν στην εφημερίδα ότι  η πολυτελέστατη θαλαμηγός είχε αγκυροβολήσει στην παραλία Νανού και η Ναόμι έφτασε στο νησί με φουσκωτό.


Οι κάτοικοι, αν και συνηθισμένοι από την άφιξη διασήμων στο νησί, έμειναν με το στόμα ανοιχτό μόλις αντίκρισαν την καλλονή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Η πρωταγωνίστρια του «Lost» στην Μύκονο

Michelle Rodriguez - Ana LuciaImage by wcm1111 via Flickr
Η ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ ΣΤΟ LOST
Η Μύκονος αποτελεί αγαπημένο προορισμό όχι μόνο των Ελλήνων, αλλά και των… stars του Χόλυγουντ.

Πρόσφατα στο νησί των ανέμων μια ακόμα εντυπωσιακή ηθοποιός έκανε την εμφάνισή της και μαγνήτισε τα βλέμματα.

Ο λόγος για την Michelle Rodriguez, την πρωταγωνίστρια της αμερικανικής σειράς «Lost» που έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία σε πολλές χώρες του πλανήτη και έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα και από το ελληνικό κοινό.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ ΜΕ ΚΑΥΤΟ ΜΠΙΚΙΝΙ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ
Enhanced by Zemanta

Η άγνωστη πρώην σύζυγος του Γ. Παπανδρέου


Λίγοι είναι εκείνοι που γνωρίζουν ότι η Εύα Ζησιμίδου ήταν η μεταφράστρια του Στρος Καν όταν εκείνος ήρθε στην Ελλάδα. Επίσης, λίγοι  είναι και εκείνοι που γνωρίζουν πως η Εύα Ζησιμίδου υπήρξε σύζυγος του Γιώργου Παπανδρέου και απέκτησαν τον Ανδρέα.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο Λονδίνο όταν ήταν φοιτητές.

Από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας τους έγιναν αχώριστοι και λίγο πριν επιστρέψουν μόνιμα στην Ελλάδα παντρεύονται με πολιτικό γάμο. Η εγκατάστασή τους στο σπίτι της οικογένειας Παπανδρέου στο Καστρί δεν θα είναι εύκολη.

Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν αποκαλύπτει αμέσως στους γονείς τους ότι είναι παντρεμένος, αφού μέχρι τότε ο πολιτικός γάμος δεν είχε ισχύ στην Ελλάδα. Η Εύα Ζησιμίδου επιμένει να κάνουν θρησκευτικό γάμου έτσι ώστε αν έμενε έγκυος να μην υπήρχε πρόβλημα με την εγγραφή του παιδιού στο ελληνικό ληξιαρχείο.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Συνάντηση κορυφής για Μενεγάκη-Παντζόπουλο-Λάτσιο-Κωστόπουλο

«Αν έχεις τύχη διάβαινε…», λέει ο λαός μας και μάλλον χθες το βράδυ η Ελένη Μενεγάκη, ο Ματέο Παντζόπουλος, ο Γιάννης Λάτσιος και ο Πέτρος Κωστόπουλος δεν είχαν.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι όλοι είχαν κοινό γούστο αν σκεφτεί κανείς ότι από τόσα εστιατόρια και μπαρ σε όλη την Αθήνα βρέθηκαν όλοι στο ίδιο bar-restaurant στην Κηφισιά.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Πολύ Μπλα Μπλα», η συνάντηση των τριών έγινε χθες το βράδυ σε ένα από τα γνωστότερα εστιατόρια της Κηφισιάς, το «Cash».
ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΔΩ

ΒΙΝΤΕΟ: Όλο το παρασκήνιο από την συναυλία των Bon Jovi

Bon Jovi Concert - Jon Bon Jovi Singing Bed Of...Image by Anirudh Koul via FlickrΣτιγμές που θα θυμούνται για πάντα χάρισαν οι Bon Jovi στους περισσότερους από 80.000 θαυμαστές τους που έσπευσαν στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Τετάρτης για να τους απολαύσουν στην πρώτη τους συναυλία στη χώρα μας. Το συγκρότημα ρόκαρε και... ξεσήκωσε το στάδιο!

Των... Bon Jovi έγινε με την εμφάνιση του συγκροτήματος στο stage, ενώ για τρεις ώρες ο κόσμοςδεν σταμάτησε λεπτό να τραγουδά.

Χειροκροτήματα, κραυγές, σφυρίγματα, καπνογόνα... ακόμα και γαρύφαλλα έκαναν την εμφάνισή τους στην αρένα, όπου δεν έπεφτε καρφίτσα!

Με τα κινητά στο χέρι, ο κόσμος προσπαθούσε να απαθανατίσει σε βίντεο και φωτογραφίες την ανεπανάληπτη συναυλία, ενώ οι φωνές έφτασαν στο ζενίθ τους με το «It’s My Life»...

Στο τέλος της μεγάλης βραδιάς, οι Bon Jovi υποκλίθηκαν στους θαυμαστές τους, όπως άλλωστε έκαναν και εκείνοι!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Το ξέσπασμα της αδελφής της Βαλέριας! Τι λέει για το θάνατο του άτυχου μοντέλου

Ο θάνατος της έχει προκαλέσει πολλά ερωτηματικά!

Συντετριμμένη είναι η αδελφή της Βαλέριας Μεζιριάδου, υου μοντέλου που "έφυγε" από τη ζωή πριν από λίγες μέρες. 

O αιφνίδιος θάνατος του γνωστού μοντέλου βύθισε στο πένθος την οικογένειά της και προκάλεσε το ξέσπασμα της αδελφής της.

''Είμαι μια ζωντανή νεκρή. Δεν με ενδιαφέρει τίποτα πια. Δεν έχω όρεξη για τίποτα. Έφυγε το άλλο μου μισό. Όταν είχα πρόβλημα, τηλεφωνούσα στη Βαλέρια και μου έδινε συμβουλές. Ακόμη και τι να φορέσω την ρωτούσα. Έκανα όνειρα για το μέλλον μαζί της. Ήταν ό,τι καλύτερο στη ζωή μου. Τέτοια αδερφή σαν τη Βαλέρια δεν υπάρχει! Είχαμε την τέλεια σχέση. Δεν υπάρχει πουθενά αυτό. Ήταν η μάνα μου, η αδερφή μου, η κολλητή μου, τα πάντα για 'μένα. Με βοηθούσε σε όλα'', δηλώνει η μικρότερη αδερφή της Βαλέριας, Ιωάννα.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Η Βάνα Μπάρμπα είναι ερωτευμένη με τον Ονούρ!

Η Βάνα Μπάρμπα αποκάλυψε ότι λατρεύει τον Ονούρ και είναι ερωτευμένη μαζί του!
Η Βάνα Μπάρμπα βρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη για τις προετοιμασίες μιας εκπομπής, στην οποία θα είναι παρουσιάστρια

Η εκπομπή πραγματεύεται τα κοινά στοιχεία της Ελλάδας και της Τουρκίας και ταυτόχρονα θα προβληθεί στην Ελλάδα και την Τουρκία, με την παραγωγή της Μαρίας Εκμεκτσίογλου και την σκηνοθεσία του Erdal Murat Aktaş.

Η σέξι ελληνίδα ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα ,σε συνέντευξη που έδωσε στην τουρκική εφημερίδα Haberturk «από τότε που ξέρω τον εαυτό μου αρέσουν οι Τούρκοι. Λόγω των ιστορικών προβλημάτων δεν υπάρχει αλληλοκατανόηση μεταξύ των δυο λαών. Χάρι σε αυτή την εκπομπή, πιστεύω ότι οι δυο λαοί θα έρθουν πιο κοντά» είπε.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Έγινε... Τουρκάλα η Υβόννη

«Τουρκάλα» για τα μάτια των θαυμαστών της.

Η σύντροφος του Αντώνη Ρέμου ανοίγει τους ορίζοντές της και στη γείτονα χώρα.

Το εντυπωσιακό μοντέλο δέχτηκε πριν από λίγο καιρό την πρόταση, ετοίμασε βαλίτσες και από ό,τι φαίνεται θα μείνει καιρό, αφού οι νέες προτάσεις διαδέχονται η μία την άλλη.

Η Υβόννη είναι ιδιαίτερα αγαπητή στη γείτονα χώρα και οι επιτυχίες της έχουν εντυπωσιάσει σύμφωνα πάντα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Επιστρέφει στον Ant1 ο Αλέξανδρος Ρήγας!

Μπορεί ο Αλέξανδρος Ρήγας να διανύει μία μάλλον δύσκολη περίοδο από άποψη υγείας, καθώς όπως ο ίδιος δήλωσε με αφορμή την αιφνίδια αποχή του από την παράσταση στην οποία συμμετείχε, "κράσαρε το σύστημα μου! Θέλω να μπω σε μια κλινική!", αλλά έχει ήδη στα σκαριά καινούργια σειρά η οποία πήρε το πράσινο φως από τον Ant1!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τέτας Τσετσέκου στην "Espresso" ο ηθοποιός ξεκινάει να στήνει μια ερωτική κομεντί, με προσωρινό τίτλο "Το αμάρτημα της μητρός", με κεντρικούς πρωταγωνιστές δύο άντρες και δύο γυναίκες που συνδεόνται με δεσμούς... ακόμα και αίματος!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

ΒΙΝΤΕΟ: Η συνάντηση του Κανάκη με την πρώην

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Ο Πάτρας πήρε την θέση του Φερεντίνου

Ο Χρήστος Φερεντίνος ξεκίνησε τις καλοκαιρινές του διακοπές και έτσι πήρε άλλος την θέση του στην παρουσίαση του ΟΠΑΠ. 

Ο αντικαταστάτης του δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Θανάση Πάτρα, ο οποίος το πρωί λέει καλημέρα μέσα από την εκπομπή «Elatte» και το βράδυ ανακοινώνει τους τυχερούς των παιχνιδιών του ΟΠΑΠ. 

Δείτε το video ΕΔΩ   

Ποιοι «συζητάνε» για το Dancing on Ice

Torvill and Dean's Dancing on IceImage via WikipediaΜπορεί να ζούμε τις πιο «καυτές» μέρες του Ιουλίου και η θερμοκρασία να «χτυπάει κόκκινο», στον όμιλο του ΑΝΤ1 όμως όλοι κινούνται σε παγωμένους ρυθμούς. Πυρετός προετοιμασίας και τα τηλέφωνα των υπευθύνων για το νέο ριάλιτι που ετοιμάζει το κανάλι του Αμαρουσίου, έχουν πάρει φωτιά.

Η λίστα με τους επώνυμους που επιθυμεί η παραγωγή να συμμετάσχουν ως διαγωνιζόμενοι στο «Dancing on Ice» μεγάλη. Καθημερινά άτομα από την παραγωγή παίρνουν τηλέφωνα celebrities από κάθε χώρο για να τους κάνουν πρόταση να πάρουν μέρος στο νέο show τους. Πολλοί από τη λίστα έχουν αρνηθεί. Άλλοι λόγω φόβου για τυχόν ατυχήματα, αφού θα πρέπει να χορεύουν πάνω στον πάγο και άλλοι από άποψη και θέση μιας και δε θέλουν να πάρουν μέρος σε τέτοιου είδους shows. Υπάρχει όμως και άλλη πλευρά.
ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

"Μυστικά της Εδέμ": Ποιος θα φέρει τα πάνω-κάτω

Σύμφωνα με το περιοδικό TVZapping, οι εξελίξεις στην Εδέμ θα τρέχουν για να μας εκπλήξουν το φθινόπωρο.

Η αστυνομία θα κινηθεί εναντίον της Εριέττας-μετά από την κατάθεση της Μελίτας- και δεν θα αργήσει να την συλλάβει και να την οδηγήσει στην φυλακή!

Το γεγονός θα θορυβήσει τους πάντες και θα κάνει τον Στέφανο…ταύρο εν υαλοπωλείω..


ΒΙΝΤΕΟ: Ευγενία και Σταύρος Νιάρχος :Ινκόγκνιτο διακοπές στην Μύκονο

ΒΙΝΤΕΟ: Οι βουτιές της Σοφίας Αλιμπέρτη

Μενεγάκη: Στην Κάρυστο με τον αδερφό της

Στην Κάρυστο ( και όχι στην Άνδρο όπως αναφέρεται λανθασμένα σήμερα σε εξώφυλλο εβδομαδιαίου περιοδικού) ταξίδεψε πριν λίγες μέρες η Ελένη Μενεγάκη μαζί με τον 25χρονο αδερφό της, Θοδωρή Μισόκαλο, και τα τρία της παιδιά, Άγγελο, Λάουρα και Βαλέρια) για να συναντήσει τη μητέρα της, Ζέτα, που βρίσκεται στην Εύβοια από τις αρχές του καλοκαιριού.

ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Κ. Λέχου: «Δεν είχα προτάσεις μετά το Νησί»

Η Κατερίνα Λέχου γνώρισε μεγάλη επιτυχία την τηλεοπτική χρονιά που πέρασε, πρωταγωνιστώντας στο «Νησί», όμως τώρα, μετά από μια πολύ κουραστική χρονιά αυτό που αναζητά είναι... μερικές στιγμές χαλάρωσης σε κάποιο ελληνικό νησί. Και μπορεί μετά από την τεράστια επιτυχία που είχε το νησί, όλοι να νομίζαμε ότι θα είχε βροχή προτάσεων στην τηλεόραση, εκείνη όμως μας προσγειώνει στην πραγματικότητα.

«Δεν είχα καμία πρόταση μετά το Νησί. Είχα προτάσεις για θέατρο, όχι όμως για τηλεόραση. Γίνονται πια ελάχιστες δουλειές», λέει σε συνέντευξή της στο ένθετο του Έθνους, Radar. Πώς νιώθει άραγε τώρα που έχει κοπάσει όλος ο θόρυβος μετά το Νησί;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

H Rihanna εκθρόνισε ....την Lady Gaga

Μπορεί η Lady Gaga να είναι η πιο ακριβοπληρωμένη- και ακριβοθόρητη- γυναίκα στην παγκόσμια ποπ σκηνή αλλά η Rihanna έχει περισσότερα.... "Likes" στο Facebook.
Ναι , ναι και αυτό προφανώς αποτελεί είδηση. Tην εβδομάδα λοιπόν που μας πέρασε, σύμφωνα πάντα με έγκυρο ...."ρεπορτάζ", η Rihanna είχε τόσα πολλά likes στη σελίδα της στο Facebook, ώστε κατάφερε να ξεπεράσει και τη Gaga.
Σύμφωνα με τα στοιχεία, το Σάββατο η Rihanna είχε 40.699.853 likes, ενώ η "αντίπαλος Gaga ....μόλις 40.611.908, δίνοντας στην πρώτη ένα μικρό προβάδισμα. Βέβαια η Gaga έχει περίπου 5 εκατ. fans που την ακολουθούν στο Twitter, οπότε η Rihanna δεν μπορεί ακόμη να υπεριφανεύεται ότι έχει γίνει η βασίλισσα των social media....
http://mychannel.gr
Enhanced by Zemanta

Ανορεξική και έγκυος η Pipa Middleton(!)

Όχι μόνο ανορεξική αλλά και έγκυος είναι η πολυσυζητημένη αδερφή της νεότερης πριγκίπισσας, Kate Middleton τουλάχιστον σύμφωνα με το Star- και προς αποφυγή παρεξηγήσεων μιλάω για την tabloid εφημερίδα και όχι το ελληνικό κανάλι.

Και αυτό σημαίνει πολλά. 


Με απλά ελληνικά αυτό που θέλει να πει η Star είναι ότι με τον όρο ανορεξική και έγκυος, νοείται ότι "δεν είναι έγκυος και/η άρρωστη. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

BINTEO: Eξώδικο της Ντενίση σε γνωστή συγγραφέα

Νέα δικαστική διαμάχη ξεκίνησε στον θαυμαστό κόσμο  της ελληνικής showbiz με αντίδικους δυο μεγάλα ονόματα.

Από την μια πλευρά βρίσκεται η Μιμή Ντενίση και από την άλλη η καταξιωμένη συγγραφέας Λένα Διβάνη.

H Μιμή Ντενίση απέστειλε εξώδικο και μήνυση στην συγγραφέα. Αιτία ήταν μια πολύ υποτιμητική αναφορά που έκανε η κ. Διβάνη για την Μιμή Ντενίση, μέσα σε ένα από τα τελευταία της βιβλία.

Το θέμα είναι σε εξέλιξη τις ημέρες αυτές και κανείς δεν γνωρίζει ποια θα είναι η κατάληξη του. Θα τα βρουν τελικά οι δυο κυρίες εξωδικαστικά ή τελικά θα οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης; Το σίγουρο είναι πως η Μιμή μετά τον Λάκη Λαζόπουλο ανοίγει ένα ακόμη δικαστικό μέτωπο.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Jennifer Lopez: Τρίτο πρόσωπο στη ζωή της!!! (video)

Kostas Martakis, Jennifer Lopez and Marc AnthonyImage via Wikipedia
OXI ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο... ΜΑΡΤΑΚΗΣ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ...
Δεν έχουν περάσει παρά μόνο λίγες ημέρες από την ανακοίνωση – βόμβα του χωρισμού της Jennifer Lopez και του Marc Anthony και τα διεθνή μέσα ενημέρωσης ήδη κάνουν λόγο για τρίτο πρόσωπο στη ζωή της Jlo! Συγκεκριμένα το γαλλικό «Gala» δείχνει τον τηλεοπτικό «Χουάν Μιγκέλ» «ως εραστή στην ντουλάπα» της Jennifer Lopez.

Η τραγουδίστρια γνωρίστηκε με τον αποκαλούμενο «Brad Pitt της Κούβας», William Levy Guiterrez, στα γυρίσματα του τελευταίου video clip του τραγουδιού της «I am into you». O 31χρονος Κουβανός ηθοποιός διαψεύδει κατηγορηματικά μέσω εκπροσώπου του τις φήμες περί ειδυλλίου λέγοντας πως: «Η μόνη σχέση που έχουμε είναι επαγγελματική». Ο χωρισμός του όμως με την επί οκτώ χρόνια σύζυγό του Elizabeth Guiterrez άλλα... δείχνει όπως λένε και οι ειδήμονες!
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Θρασύτατη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για το τουρκικό ΕΖΕΛ !

Προκαλεί τους ελληνοκύπριους και όχι μόνο, ο  τηλεοπτικός σταθμός ANT1 που εξέδωσε ανακοίνωση σε απάντηση των διαμαρτυριών αρκετών φορέων και πολιτών, εξαιτίας των σκηνών που διαδραματίζονται στα Κατεχόμενα της Κύπρου.

Με μια ανακοινωση που προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα μιλά για την αποδοχή του σίριαλ από το κοινό αλλά "ξεχνά" να απαντήσει γιατί δεν έκανε έλεγχο στη σειρά ΠΡΙΝ την προβάλει και όχι μετά (όπως ομολογεί) από τις διαμαρτυρίες των ελληνοκυπρίων από όλο τον κόσμο.

Η προβολή που γίνεται στα κατεχόμενα γίνεται προσπάθεια να εξιισωθεί με τα γυρίσματα τουρκικού σίριαλ στο Καστελλόριζο, μόνο που δεν διευκρινίζει ότι στο ελληνικό νησί ΔΕΝ έγινε προσπάθεια να παρουσιαστεί μέσα από το σιριαλ σαν τουρκικο όπως γίνεται με το ΕΖΕΛ που ευθέως αναφέρεται στην κατεχόμενη Κύπρο σαν να είναι τουρκική.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Κύμη: Διακοπές και δουλειά για τον Χάρη Ρώμα.

Μπορεί η Ναταλία Γερμανού να λάτρεψε τη Κύμη και τη Χιλιαδού και μέσα απότ ο twitter να το διέδωσε σε όλους τους φίλους της, ο ηθοποιός και σεναριογράφος Χάρης Ρώμας προτίμησε να το κρατήσει κρυφό.

Στην όμορφη Κύμη ξεκουράζεται αλλά και δουλεύει το νέο του σενάριο για σίριαλ ο δημοφιλής ηθοποιός που έχει κάνει μεγάλες επιτυχίες στην τηλεόραση.

Και μπορεί στο "Καφέ της Χαράς" ο Πώποτας να είναι .ενας δύσκολος χαρακτήρας, ό ίδιος είναι απλός και απολαμβάνει τις διακοπές του χαλαρώνοντας αλλά και παίζοντας beach volley.

Με καλή παρέα ο Χάρης Ρώμας κολυμπά και διασκεδάζει αλλά και απομονώνεται όταν θέλει να δουλέψει.

ΜΕ ΤΙ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ Η ΝΑΤΑΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΥ; ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΚΑΙ ΦΑΝΗ ΧΑΛΚΙΑ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ ΜΕ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ

ΒΙΝΤΕΟ: Οι έρωτες και οι χωρισμοί του καλοκαιριού

ΒΙΝΤΕΟ - Βουτσάς: «Μόνο εάν χυθεί αίμα θα αλλάξει η κατάσταση που επικρατεί στην ελληνική κοινωνία»

Με σκληρά λόγια μίλησε για την πολιτική και οικονομική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας ο Κώστας Βουτσάς.
 
«Μόνο εάν χυθεί αίμα θα αλλάξει η κατάσταση που επικρατεί στην ελληνική κοινωνία» τόνισε ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξη του  
 
«Δεν ξέρω εάν κόσμος θα αφήσει την καλοπέραση και τις ανέσεις που διαθέτει για να βγει να αγωνιστεί με ένταση για αυτά που θα έρθουν» είπε στο Αχελώος tv . Ο Κώστας Βουτσάς δήλωσε επίσης ότι: «Παραμένει κομμουνιστής και σημείωσε ότι το σύστημα δεν κλονίζεται από συγκεντρώσεις αγανακτισμένων και για απόδειξη ανέφερε ότι το μεσοπρόθεσμο πέρασε παρά τις διαμαρτυρίες»
Εξέφρασε την ανησυχία του για το μέλλον των νεότερων ανθρώπων μιλώντας για κύμα μετανάστευσης στο εξωτερικό ενώ τόνισε ότι και τα δικά του παιδιά και ανίψια μαθαίνουν κινέζικα για να αναζητούσαν εκεί προοπτική και εξέλιξη.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Φιλιππής: Έσβησε ο «θρύλος» της Μυκόνου

Ήταν ένα απλό παιδικό δωμάτιο στο Μαστογιάννι της Μυκόνου. Στην Βεγγέρα όπως λέγεται το σημείο, απέναντι από το σημερινό κοσμηματοπωλείο Καίσαρης. Αρχές της δεκαετίας του ’70. Ένα ζευγάρι νέων, η Χρύσα και ο Φίλιππος Κοντιζάς ως ντόπιοι ήξεραν καλά το νησί και έβλεπαν ξαφνικά ότι ο τουρισμός στο νησί των ανέμων ανέβαινε θεαματικά. Πάνω σε μια μεταξύ τους κουβέντα και στην πλάκα έριξαν στο τραπέζι την ιδέα για μια επιχειρηματική κίνηση στο χώρο του φαγητού που τόσο αγαπούσαν. Και έτσι, σχεδόν σε ένα βράδυ το παιδικό δωμάτιο έγινε ένα από τα φημισμένα στέκια της Μυκόνου για καλό φαγητό και ποτό με θαμώνες ονόματα από την εγχώρια και διεθνή επιχειρηματική και καλλιτεχνική σκηνή, ο «Φιλιππής». Σήμερα, οι επισκέπτες της Μυκόνου πρέπει, σαν άτυπος κανόνας του νησιού, να δούν πριν φύγουν τον πελεκάνο του νησιού, το super paradise, και το εστιατόριο Φιλιππής. Από το 1975 εώς σήμερα το εστιατόριο Φιλιππής είναι συνυφασμένο με την νεότερη ιστορία της Μυκόνου.
ΠEΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Θύματα απάτης η Κ. Λέχου, Α. Σκλεναρίκοβα και παίχτες του Ολυμπιακού!

Adriana Sklenarikova Karembeu CannesImage via Wikipedia
Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλουν τα θύματα του, ένας 50χρονος χρηματιστής κατάφερε να εξαπατήσει από την Κατερίνα Λέχου και την Αντριάνα Σκλεναρίκοβα μέχρι τους παλιούς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, Θανάση Κωστούλα και Ντάκο Κοβάσεβιτς, αποσπώντας τους μεγάλα χρηματικά ποσά με την πρόφαση ότι θα τα επενδύσει σε διεθνή χρηματιστήρια.

Ο 50χρονος εμφανίζονταν, σύμφωνα με το “Πρώτο Θέμα”, ως χρηματιστής στους κύκλους της υψηλής κοινωνίας, κυκλοφορούσε πάντα με πολυτελή αυτοκίνητα, ντυμένος με την τελευταία λέξη της μόδας και έδινε ιδιαίτερη σημασία στις λεπτομέρειες, ειδικά στα ρολόγια, στα οποία είχε μεγάλη αδυναμία. 
 
Οι προσεγμένες εμφανίσεις του αποτελούσαν το τέλειο δόλωμα για να πείσει με χαρακτηριστική άνεση τους υποψήφιους πελάτες, στους οποίους υποσχόταν μια ζωή μες στην πολυτέλεια, ανάλογη της δικιάς του.

Ναταλία Γερμανού: "Τρελάθηκε" με τα νερά της Κύμης και της Χιλιαδούς

"Τρελάθηκε" με τα νερά της Κύμης και της Χιλιαδούς όπου βρίσκεται η Ναταλία Γερμανού.

Έτσι, ενώ πριν λίγες μέρες δήλωνε στο περιοδικό ΟΚ ότι "δεν ξέρει που θα πάει διακοπές" πήρε και μάλιστα στα γρήγορα την απόφασή της και κατέφθασε στη Κύμη και τη Χιλιαδού.

Γοητεύτηκε από τις όμορφες παραλίες και ανέβασε στο twitter  και μια καταπληκτική φωτογραφία από την Χιλιαδού με την εξής λεζάντα:

"Κυμη , Χιλιαδού.. Γειά σου ρε Ελλαδα με τα ωραιότερα νερά στον κόσμο! Τρελλάθηκα.."

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ Η ΦΩΤΟ ΠΟΥ "ΑΝΕΒΑΣΕ" Η ΝΑΤΑΛΙΑ ΣΤΟ TWITTER, ΕΔΩ

Πέτρος Κόκκαλης και Φανή Χαλκιά: Στη Χαλκίδα με.. πανσέληνο!

Πέτρος Κόκκαλης και η Φανή Χαλκιά είναι μαζί και διαψεύδουν έμπρακτα τις φήμες για χωρισμό. Τους είδαν στη Χαλκίδα, όπου οι ερωτευμένοι, έκαναν μια στάση για να φάνε και να απολαύσουν τα "τρελά νερά" και την πανσέληνο...

Ο Πέτρος και η Φανή έλαμπαν και με το κότερο,  ένα 12μετρο cruiser , του πρώτου έφτασαν στην  Χαλκίδα για να κάνουν μια ολιγόωρη στάση και να δειπνήσουν ειδυλλιακά.

Μέχρι ένα σημείο τα κατάφεραν. H συνέχεια EΔΩ

BINTEO: Σ.Μόρισον: Tο κορίτσι του Θέμου στην πρώτη σέξι της φωτογράφηση

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...