Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Ο σύζυγος της γνωστής τηλεμαγείρισσας εξηγεί επιτέλους γιατί πήγε να την πνίξει δημοσίως

Εξηγήσεις για το απίστευτο γεγονός που είχε σημειωθεί τον περασμένο Ιούνιο σε εστιατόριο του Λονδίνου, όταν είχε πιάσει από το λαιμό τη γυναίκα του, έδωσε στο δικαστήριο ο γνωστός πολυεκατομμυριούχος, συλλέκτης έργων τέχνης Τσαρλς Σαάτσι. Οπως, είπε παραλίγο να την πνίξει γιατί μόλις είχε μάθει ότι επί 10 χρόνια είχε καταφέρει να του κρύψει επιμελώς ότι επί 10 χρόνια έκανε χρήση κοκαΐνης. 


Οπως υποστήριξε ο Σαάτσι η χρήση ναρκωτικών είναι ο λόγος που η πρώην σύζυγός του επέτρεψε στις βοηθούς της, να ξοδέψουν όσα χρήματα ήθελαν, αφού «ήταν τόσο μαστουρωμένη από τα ναρκωτικά» που δεν μπορούσε να καταλάβει τις πράξεις της. Μάλιστα, σύμφωνα με τον πολυεκατομμυριούχο, η γνωστή τηλεμαγείρισσα είχε δώσεις στις δύο Ιταλίδες οικιακές της βοηθούς το ελεύθερο, να κάνουν όσες αναλήψεις ήθελαν, με την προϋπόθεση να μην το μαρτυρήσουν στον σύζυγό της.

Τα λεγόμενα του Σαάτσι περί χρήσης ναρκωτικών από την Λιόσον επιβεβαιώνουν και οι δικηγόροι των δύο οικιακών βοηθών της τηλεμαγείρισσας.

Σύμφωνα με την κατηγορία οι αδελφές Φραντσέσκα και Ελισαβέτα Γκρίλο, κατάφεραν να πάρουν 300.000 λίρες από το σπίτι όπου έμενε η Nιγκέλα και ο σύζυγός της.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...