Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

"SEX REVOLUTION" του Χάρη Ρώμα για την θεατρική ομάδα "Fabrica Athens

Η νέα κωμωδία του Χάρη Ρώμα, γράφτηκε για την θεατρική ομάδα "Fabrica Athens" και θ'ανέβει στον ομώνυμο χειροποίητο χώρο τους, κατασκευασμένο από ανακυκλώσιμα υλικά, με σαράντα μόλις θέσεις, στον Κεραμεικό.

Παρ'ότι το έργο γράφτηκε από Έλληνα συγγραφέα, οι ήρωες του είναι δύο ζευγάρια Αμερικανών στο Chicago, που διευρύνουν την σεξουαλική επανάσταση το 1970, με κωμικοτραγικές συνέπειες. Στην ιστορία εμπλέκονται η Πορτορικανή υπηρέτρια του ενός ζευγαριού και ο προσωπικός τους γυμναστής. Στην ερώτηση γιατί στην Αμερική και την εποχή των 70's, ο συγγραφέας και σκηνοθέτης της παράστασης απαντά ότι πίσω από την κωμική διάσταση της σεξουαλικής απελευθέρωσης εκείνης της εποχής, ξεπροβάλλει απειλητικά το πρόσωπο ενός καινούργιου κόσμου που έφτασε την ανθρωπότητα κοινωνικά και ηθικά σ'αυτό που γνωρίζουμε σήμερα.

Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Χάρης Ρώμας, την επιμέλεια του σκηνικού η Κατερίνα Χρήστου, την επιμέλεια των κουστουμιών η Μάγδα Καλορίτη, τους φωτισμούς ο Χάρης Στεφάνου, την μουσική επιμέλεια ο Νίκος Κορφιάτης, την φωτογραφια η Δημητρα Χατζηαδαμ, την γραφιστικη επιμελεια art*Projects, ενώ τα ρούχα υψηλής ραπτικής σχεδιάστηκαν ειδικά για την παράσταση
από τον Πάρι Βαλταδώρο.

Παίζουν με σειρά εμφάνισης οι ηθοποιοί:

Μαριλένα Ράδου,
Δημήτρης Παπαδάκης,
Ευτυχία Φαναριώτη,
Μαρία Παπαφωτίου,
Στέφανος Λώλος,
Αιμίλιος Ράφτης.

Έναρξη παραστάσεων 25/01/2013

Fabrica Athens
Μεγάλου Αλεξάνδρου 125 και Ευρυμέδοντος

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21.00
Κυριακή στις 20.00
Τιμή εισητηρίου 10 ευρώ

*Μετά την παρασταση θα ακολουθει πάρτυ με μουσικη 70's, στο φουαγέ του θεάτρου, μπαρ"Λάσπη".

Μ. Μποτέλη: Μιλάει για το πόσο δύσκολο είναι να είσαι γυναίκα πολιτικού στις μέρες μας

Η Μελίνα Μποτέλη είναι μία γυναίκα που την διακρίνει η ευγένεια και η διακριτικότητα. Αν και είναι μία επιτυχημένη ηθοποιός προτιμά να κρατά χαμηλούς τόνους στη ζωή της. Βέβαια, μερικές φορές αυτό είναι δύσκολο, ειδικά στις μέρες μας, αφού είναι σύζυγος πολιτικού. Είναι παντρεμένη με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Μαργαρίτη Τζίμα.

Γιατί είναι δύσκολο να είσαι γυναίκα πολιτικού; Πως επηρεάστηκε η οικογενειακή της ζωή όταν ο σύζυγος της αποφάσισε να μην ψηφίσει το μνημόνιο; Γιατί λέει πως τη βοήθησε ο θεός και δεν είναι ο σύζυγος της στη Βουλή;

Η αγαπημένη ηθοποιός, με αφορμή τη νέα της δουλειά στην οποία ενσαρκώνει την Σοφία Βέμπο, απαντάει σε όλα αυτά στην εκπομπή “Πάρτε Θέση” της TV100 και την Χριστίνα Κανατάκη. 

Δες απόσπασμα από την συνέντευξη!

Κ. Παπουτσάκη – Π. Πιλαφάς: Το μωρό αλλάζει τα σχέδιά τους!


Μόλις τέσσερις μήνες πριν γίνει μανούλα η Κατερίνα Παπουτσάκη έχει αλλάξει εντελώς την καθημερινότητά της. Τόσο η ηθοποιός όσο και ο σύζυγός της Παναγιώτης Πιλάφας έχουν προσαρμόσει έτσι τις υποχρεώσεις του ώστε να είναι περισσότερες ώρες μαζί και η μέλλουσα μανούλα να μην αντιμετωπίζει καμία δυσκολία.

Λίγες ημέρες πριν τα 34α γενέθλιά της, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ζευγάρι σε μεσημεριανή έξοδο στου Ψυρρή όπου συνάντησαν τυχαία ένα φίλο. Άλλωστε δεν πάει πουθενά ο ένας χωρίς τον άλλον...

Διάβασε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί

Μ. Σεφερλής: Δες το βίντεο κλιπ των Kings που πρωταγωνιστεί!


Οι KINGS επιστρέφουν δυναμικά με το δεύτερο τραγούδι τους μετά το καλοκαιρινό Για Μια Φορά. Το ολοκαίνουριο single των KINGS κυκλοφορεί σε digital single από την MINOS EMI με τίτλο Όπου Με Πας.

Μαζί τους συμμετέχει η πρωτοεμφανιζόμενη και πολλά υποσχόμενη Antonella. Τα γυρίσματα του video clip έχουν ήδη ολοκληρωθεί και σύντομα θα είναι κοντά σας μαζί με την επίσημη κυκλοφορία του τραγουδιού. Στο video clip το συγκρότημα KINGS και η Antonella είχαν την τιμή να συνεργαστούν με τον Μάρκο Σεφερλή καθώς συμμετέχει σε πρωταγωνιστικό ρόλο!

Επίσης συμμετέχει ο Λάμπρος Κωνσταντάρας γνωστός σε όλους από τις δημοσιογραφικές του δραστηριότητες. Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 8 Ιανουαρίου και την σκηνοθεσία ανέλαβε ο σκηνοθέτης των μεγάλων επιτυχιών Βαγγέλης Τσαουσόπουλος. Τη μουσική του νέου single υπογράφει ο Teo Tzimas ενώ τους στίχους οι Γιάννης Ρουσσουνέλος και Δημήτρης Μπέρης. Την παραγωγή και ενορχήστρωση επιμελείται ο Νίκος Βουτούρας [Dimension-X] | KINGS – Όπου Με Πας | MINOS EMI

Δες το βίντεο


Enhanced by Zemanta

Ζ. Μακρυπούλια: Κούκλα ακόμη και με ελάχιστο μακιγιάζ!


Στην καλύτερη περίοδο της ζωής της βρίσκεται η Ζέτα Μακρυπούλια που όπως όλα δείχνουν θα ντυθεί γρήγορα νυφούλα και θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Όπως διαβάζουμε στο “ΟΚ!”, άνθρωπος από το κοντινό της περιβάλλον αναφέρει χαρακτηριστικά: “Αν της κάνει πρόταση γάμου, θα απαντήσει θετικά!”.

Ωστόσο, αυτήν την περίοδο, η γνωστή παρουσιάστρια συνεχίζει το φορτωμένο ωράριό της, λόγω των εμφανίσεων στο “Dancing” , ενώ όποτε βρίσκει χρόνο απολαμβάνει χαλαρές βόλτες. Σε μια από τις εξόδους της στη Γλυφάδα την απαθανάτισε και ο φωτογραφικός φακός με casual εμφάνιση και ελάχιστο μακιγιάζ.

Διάβασε περισσότερα στο "ΟΚ!" που κυκλοφορεί!

Κατερίνα Στικούδη: Δες πώς κάνει δουλειές στο σπίτι!


Μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα... Δεν σημαίνει ότι επειδή η Κατερίνα Στικούδη είναι sexy, θα φορά και αποκαλυπτικά ρούχα στο σπίτι!

Το σίγουρο είναι ότι δεν της αρέσει και πολύ να κάνει δουλειές αλλά όπως είπε στο twitter, είναι αναπόφευκτες! Πάντως η Κατερίνα φόρεσε τις φόρμες της και χαριτωμένες καλτσούλες!

"Δουλειές του σπιτιού ... Αναπόφευκτες...! "


Ε. Παπαβασιλείου στο Μίλα: Το Dancing, η επίσκεψη της Ν. Γερμανού στο live και το σχόλιό της για την Κ. Σπυροπούλου!

Φωτιές έχει ανάψει η Έλενα Παπαβασιλείου με την παρουσία της στο Dancing! H όμορφη παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός ξεδιπλώνει εκτός από το χορευτικό της ταλέντο και την σέξι πλευρά του εαυτό τους. Βέβαια, μεσολαβούν πολλές, πολλές πρόβες! Μιλώντας σήμερα στην Τατιάνα εξήγησε πως η καθημερινότητά της πια έχει φορτωμένο πρόγραμμα και ειδικά τα σαββατοκύριακα που έχει το live.

Αυτός είναι και ο λόγος που δεν προλαβαίνει να παρακολουθήσει το “Μες την καλή χαρά” αλλά το βλέπει μόνο, όπως υποστήριξε στην Τατιάνα, μέσα από αποσπάσματα που παίζουν στο YouTube.

Η Έλενα σχολίασε ότι χάρηκε πάρα πολύ με την παρουσία της Ναταλίας Γερμανού στο live της περασμένης Κυριακής ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο νέο μέλος της τηλεοπτικής παρέας, την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Δες απόσπασμα από την εκπομπή!

Nτ. Παπαδημητρίου - Ηλ. Βρεττός: Τι κάνουν μαζί στη βροχή;


Η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Ηλίας Βρεττός ήρθαν κοντά από το show "Dancing With The Stars" και μάλιστα όλοι λένε πως πρόκειται για τα δύο φαβορί!

Και οι δύο κουράζονται πολύ αυτή την περίοδο γιατί πέρα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, έχουν εντάξει στο πρόγραμμά τους και τις καθημερινές πρόβες χορού!

Σήμερα αψήφησαν την βροχή και βρέθηκαν μαζί για τις ανάγκες μιας φωτογράφησης. Η Ντορέττα ανέβασε στο twitter την  φωτογραφία κι έγραψε πως έριξαν πολύ γέλιο!

Beyonce: "Aκούω το Make Love to me πριν κάνω sex με τον σύζυγό μου''... κι άλλα μυστικά της!


Jay-Z at a concert in 2006.
Jay-Z at a concert (Photo credit: Wikipedia)
Mια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η Beyonce, φωτογραφήθηκε πιο sexy από ποτέ και αποκάλυψε πως ακούει πρόστυχα τραγούδια πριν κάνει έρωτα με τον σύζυγό της, Jay-Z.

Η 31χρονη ηθοποιός φωτογραφήθηκε με τα εσώρουχά της για το περιοδικό CQ και την βλέπουμε σε πρόστυχες πόζες... Μία από αυτές είναι που γεμίζει την κουζίνα της με αλεύρι με kinky... τρόπο!

Η Βeyonce, φλέρταρε με τον φακό και πόζαρε στον διάσημο φωτογράφο Terry Richardson, που την ενθάρρυνε να είναι άνετη, φορώντας μόνο τα εσώρουχά της.

 "Ακούω συχνά το Make Love to Me, του Rick James, πριν κάνω έρωτα με τον σύζυγό μου, Jay-Z", είπε φορώντας ένα λέοπαρ εσώρουχο και δείχνοντας τους κοιλιακούς της!

Enhanced by Zemanta

Όταν η Ματθίλδη Μαγγίρα μεταμορφώνεται σε Πάολα! Απολαυστικό βίντεο

Η Ματθίλδη Μαγγίρα, πιο απολαυστική από ποτέ, μεταμορφώνεται σε αγαπημένα πρόσωπα της showbiz για χάρη του Μίλα. Ένα από αυτά ήταν και η Πάολα. 

Η Ματθίλδη μπήκε στο πλατό μεταμορφωμένη στην γνωστή τραγουδίστρια προκαλώντας τρελό γέλιο τόσο στην Τατιάνα όσο και στους θεατές! Η “Πάολα” όχι μόνο τραγούδησε αλλά έδωσε και συνέντευξη...

Δες το απολαυστικό βίντεο!

H Ευγενία Δημητροπούλου γδύνεται στη σκηνή!


Το έργο του Αλέκου Γαλανού “Κόκκινα Φανάρια” παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο Εθνικό Θέατρο σε μία σύγχρονη εκδοχή που δίνει με τον πιο δυνατό τρόπο την ανθρώπινη αλήθεια πίσω από το ψυχρό πρόσωπο της πορνείας. 

Πρωταγωνιστικό ρόλο στην παράσταση έχει και η Ευγενία Δημητροπούλου η οποία ενσαρκώνει την Μυρσίνη και φυσικά για τις ανάγκες του ρόλου χρειάζεται να κάνει πολλές φορές στριπτίζ στην σκηνή!

Μπορεί φυσιογνωμικά η Ευγενία να είναι μία πολύ γλυκιά κοπέλα αλλά στην σκηνή σε πείθει ότι είναι η πόρνη που υποδύεται. Χορεύει πάνω στο στύλο, γδύνεται αποκαλύπτοντας το καλλίγραμμο σώμα της και μας μεταφέρει στην... Τρούμπα.

Μ. Καλογήρου: “Ο έρωτας είναι κάτι που ταιριάζει πολύ στη φύση μου”


Από τις πιο ταλαντούχες αλλά και χαμηλού προφίλ ηθοποιούς της γενιάς της. Η Μαρίνα Καλογήρου δουλεύει σκληρά, βρίσκεται πολύ συχνά στο προσκήνιο για τις δουλείες της αλλά οι συνεντεύξεις που δίνει είναι σπάνιες και το κάνει μόνο όταν έχει κάτι να πει. Αποφεύγει να προβάλει την προσωπική της ζωή, επιμένει να μην απαντάει πολλά σε ότι αφορά τον 4χρονο γιο της αλλά και για την σχέση της τον συμπρωταγωνιστή της στο “Αν”, Χριστόφορο Παπακαλιάτη. 

Μιλώντας στο περιοδικό Hello και τον Άρη Καβατζίκη αναφέρεται στον έρωτα με αφορμή την επιστροφή της στο θεατρικό σανίδι με την παράσταση “Μετάξι”... Ένα έργο που πραγματεύεται τον έρωτα, την αληθινή αγάπη, τη ζωή και τον θάνατο.

Μετά την τηλεοπτική “Τελευταία παράσταση” χάσαμε τα ίχνη σας; Γιατί;
Γιατί έγινα μαμά και είχα την ανάγκη να αφοσιωθώ ολοκληρωτικά σε αυτό.

Αν ξαναζούσατε τη ζωή σας, θα θέλατε ο γιος σας να έρθει αργότερα, προκειμένου μα έχετε κάνει περισσότερα στην καριέρα σας;
Όχι. Όχι βέβαια. Ο γιος μου πολύ καλά έκανε και ήρθε. Πιστεύω πως όλα γίνονται όπως πρέπει να γίνουν. Έτσι κι αλλιώς δεν πιστεύω σε καμιά καριέρα, αλλά σε μια πορεία μέσα στην οποία δημιουργείς, μαθαίνεις και προσφέρεις, εξελίσσεσαι, που μπορεί να έχει περιόδους ακμής και παύσης, ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός μας και με το πού μα οδηγεί η ζωή.

Ύπαρξη χωρίς έρωτα είναι αναγκαστικά ακρωτηριασμένη; Προτιμάτε να είστε μόνη κι ευτυχισμένη ή να βρίσκεστε σε μία σχέση που δεν σας καλύπτει πλήρως, απλά για να μην βιώσετε μοναξιά;
Για μένα η σχέση δεν είναι απαραίτητη. Ο έρωτας ταιριάζει πολύ στη φύση μου και τον αναζητώ, αλλά την ίδια ανάγκη έχω για τη μοναχικότητα και την ησυχία. Μπορώ να είμαι ευτυχισμένη και μόνη μου και βέβαια ακόμα πιο ευτυχισμένη μαζί με έναν άνθρωπο, σε μια ωραία, αληθινή σχέση.

Οι συγνώμες είναι για σας εύκολη υπόθεση;
Nαι πολύ. Ευτυχώς!

Νιώθετε ευάλωτη απέναντι στον χρόνο; Τον φοβάστε;
Όχι. Μου αρέσει που μεγαλώνω. Νιώθω όλο και πιο ελαφριά και ήσυχη. Αν με φοβίζει κάτι που δεν που έχει σχέση με τον χρόνο είναι ότι το θέλω να τον ξεφορτώνομαι, να μη με ακολουθεί το παρελθόν -που είναι όλο και μεγαλύτερο! -σαν βάρος. Ο χρόνος δηλαδή να ξεκινάει από... τώρα!

Διάβασε περισσότερα στο Hello που κυκλοφορεί

Δ. Βανδή – Ε. Κοκκίνου: Βραδινή έξοδος με φίλους!


Στα γενέθλια του καλού της φίλου Γιώργου Μιχαλόπουλου βρέθηκαν πριν λίγες μέρες η Δέσποινα Βανδή με την Έλλη Κοκκίνου και άλλους συνεργάτες από την δισκογραφική εταιρεία Spicy. 

Ο δημοσιογράφος του “Hello!” έκλεισε τα 31 και έκανε ένα μεγάλο πάρτι στο γνωστό στέκι “Hamma” όπου βρέθηκαν όλοι οι διάσημοι φίλοι του. Ανάμεσά τους εκτός από την Δέσποινα και την Έλλη, ήταν η Στέλλα Καλλή, η Χριστίνα Παύλου με τον σύζυγό της Ανδρέα Μπέκιο, ο Πάνος Καλλίδης, η Σάσα Σταμάτη και πολλοί άλλοι.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Μποτρίνι στο CNN

Το αμερικανικό δίκτυο CNN ασχολήθηκε με την έκρηξη παραγωγής σαλιγκαριών στη χώρα μας. Ενώ ο Έκτορας Μποτρίνι μαγείρεψε για την ρεπόρτερ. 

Δείτε το βίντεο του ALPHA.

Ε.Μελέτη: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος της απόλυσης της

Πολλά έχουν ακουστεί και γραφτεί, αλλά είναι η πρώτη φορά που μαθαίνουμε και μάλιστα από τα πλέον επίσημα χείλη, γιατί απολύθηκε από τη δουλειά της η Ελεονώρα Μελέτη!

Τις αποκαλύψεις έκανε η διευθύντριά της με συνέντευξή της στο "Πρώτο Θέμα".

Μιλάμε βέβαια για την περίοδο που η Ελεονώρα Μελέτη εργαζόταν ως αρθρογράφος στο site gueen.gr της Νίκης Κάρτσωνα. Δείτε τι δήλωσε λοιπόν η ίδια η Κάρτσωνα για την απόλυσή της τότε:
Έχεις στεναχωρηθεί ποτέ για την απόλυση που αναγκάστηκες να κάνεις;

«Ναι. Ήταν πέρυσι, όταν λόγω κρίσης ο όμιλος, μου ανακοίνωσε ότι μέσα σε μια ημέρα, έπρεπε να διώξω έναν αριθμό εργαζομένων. Κλείστηκα στο γραφείο μου και έκλαιγε ασταμάτητα. Ήταν η χειρότερη μέρα στη δουλειά μου».

Να περάσουμε στην απομάκρυνση της Ελεονώρας Μελέτη από το queen, με την αιτιολογία ότι ανέβαζε στην στήλη της ήδη δημοσιευμένα κείμενα, αλλάζοντας απλώς την ημερομηνία...

"Είναι αλήθεια. Από καιρό είχαμε τις υποψίες μας, οι οποίες επιβεβαιώθηκαν όταν μας έδωσα τα links μία αναγνώστρια. Βλέπεις ο κόσμος δεν ξεχνάει. Εγώ θα μείνω στο γεγονός ότι η Ελεονώρα Μελέτη, όταν ξεκινήσαμε ήταν μαζί μας, αμειβόταν πάρα πολύ καλά και θα τονίσω πως οφείλουμε να σεβόμαστε τον άνθρωπο που μας δίνει χρήματα - και πάνω από όλα τον εαυτό μας. Όσοι γράφουν, δε, οφείλουν να σέβονται επιπλέον και τον κόσμο στον οποίο απευθύνονται και να μην τον περνάνε για χαζό... Πέρα από όλο αυτό που έγινε, με ενόχλησε πάρα πολύ ότι την επόμενη ημέρα από την διακοπή της συνεργασίας μας, η πρώτη διαφήμιση στην εκπομπή της, ήταν για ανταγωνιστικό γυναικείο site. Το βρήκα πολύ μικρό και απέραντα παιδιάστικο. Μία ανώριμη συμπεριφορά για μία θέση στην οποία βρέθηκε από δικό της λάθος".

Η Ελένη Μενεγάκη ψάχνει να αγοράσει γρήγορο αυτοκίνητο

Η παρουσιάστρια εδώ και αρκετό καιρό έχει αρχίσει την αναζήτηση ενός νέου αυτοκινήτου. Έχει ψάξει αρκετά, έχει δει κάποια μοντέλα και προσπαθεί να κατασταλάξει στο ποιο τελικά θα αγοράσει. Τόσο σε μάρκα, όσο και σε μοντέλο.

Ο φωτογραφικός φακός του ΟΚ πρόσφατα την «συνέλαβε» μέσα σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων να κάνει μια έρευνα αγοράς και να μιλά με τους πωλητές για τα μοντέλα και τα χαρακτηριστικά τους.

Η Ελένη Μενεγάκη είναι η δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα που επισκέπτεται την συγκεκριμένη αντιπροσωπεία στο Μαρούσι.

Πηγή: iefimerida.gr

Ρόκκος:To χασίς δεν είναι ναρκωτικό

O Στέλιος Ρόκκος ήταν χθες καλεσμένος στην εκπομπή "Βράδυ" του Πέτρου Κωστόπουλου και μίλησε για τα ναρκωτικά. Ο τραγουδιστής σχολίασε: 

"Tο χασίς δεν είναι ναρκωτικό. Δεν υπάρχει κάποια κλινική όπου μπορείς να απεξαρτηθείς από το τσιγαριλίκι". Μάλιστα ο Πέτρος Κωστόπουλος συμφώνησε μαζί με τον Στέλιο Ρόκκο.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή "Βράδυ":

Οι Onirama είναι "Back In Athens"


Oι Onirama είναι "Back in Athens" με ένα πρόγραμμα που υπόσχεται εκπλήξεις και πολλές ανατροπές...
Με το γνωστό τους ύφος θα ταξιδέψουν τους θαυμαστές τους σε μουσικά μονοπάτια γεμάτα ένταση και ρυθμό!

Οι εμφανίσεις των Onirama ξεκινούν 1η Φεβρουαρίου.
 

Οι "Δαίμονες" ξανά στο σανίδι


Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για την περίφημη ροκ όπερα Δαίμονες του Νίκου Καρβέλα, σε λιμπρέτο του Σταύρου Σιδερά, ενώ ταυτόχρονα ξεκίνησαν με εντατικούς ρυθμούς και οι πρόβες.

Ένα έργο πρωτοποριακό για τα ελληνικά μουσικά δρώμενα και έργο ζωής για τους δημιουργούς του, οι Δαίμονες άφησαν ανάγλυφο το μουσικό τους αποτύπωμα στη μνήμη των δεκάδων χιλιάδων θαυμαστών.

Για όσους τη λάτρεψαν παραμένει ορόσημο. Η ροκ όπερα που αναστάτωσε τη μουσική σκηνή της εποχής της, παρουσιάζεται ανανεωμένη από ένα εξαιρετικό θίασο. Πάντα με την μοναδική Άννα Βίσση ως Βασίλισσα και Ροζάνα να ηγείται πολυμελούς ομάδας ηθοποιών και τραγουδιστών, σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα και σκηνογραφική επιμέλεια του Μανόλη Παντελιδάκη, οι Δαίμονες προβλέπεται ότι θα γίνουν το καλλιτεχνικό γεγονός  που θα συζητά όλη η Ελλάδα.

22 χρόνια μετά το πρώτο και επιτυχημένο ανέβασμα τους, οι Δαίμονες εξακολουθούν να γοητεύουν και μας δίνουν ραντεβού στη σκηνή του Παλλάς στις 22 Μαρτίου.
Πρωταγωνιστούν:

Άννα Βίσση, Εβελίνα Παπούλια, Παναγιώτης Πετράκης, Νικόλαος Καραγκιαούρης, Μαρία Γράμψα.

Συμμετέχουν: Νικόλαος Ζιαζιάρης, Νικόλας Παπαδομιχελάκης, Κωνσταντίνος Τσερκάκης, Βασίλης Παπαγεωργίου, Άρης Πλασκασοβίτης, Οδυσσέας Κωνσταντίνου, Λούης Γεωργίου, Ιβάν Σβιτάιλο, Μαρίνα Σάτι, Λητώ Αμπατζή, Αγγελική Παρδαλίδου, Βίκυ Καρνέζη, Κασσιανή Λειψάκη, Ευγενία Λιάκου, Μάιρα Δώρου, Παυλίνα Ανδριοπούλου, Μάνος Κοπανάκης, Λευκοθέα Τσιουραμάνη

Παραστάσεις:

Πέμπτη – Παρασκευή -Σάββατο 21:00

Τετάρτη - Κυριακή 20:00


Τιμές εισιτηρίων: 15€, 20€, 25€, 30€, 35€, 40€, 50€

Φοιτητικό: 20€
Για κατόχους δελτίου ανεργίας: 15€ (μόνο από το ταμείο)

Προπώληση:

Στα ταμεία του Παλλάς, CityLink, Βουκουρεστίου 5 Αθήνα

Τηλέφωνο: 210 3213100
Με πιστωτική κάρτα: 210 8938100
Κρατήσεις μέσω Internet: www.ellthea.gr και στο www.tickethour.com

Λάκης Γαβαλάς:"Εγώ είμαι το made in Greece, γιατί με κλείνουν μέσα;"


O Λάκης Γαβαλάς μίλησε μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού στην εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη "Πρωταγωνιστές". 

Ο επιχειρηματίας δήλωσε χαρακτηριστικά: "Σούπερ σταρ ήμουν. Δεν είχε άλλον η Ελλάδα. Ήμουν η Lady Gaga, η Madonna, ο Bruce Springsteen...όλα μαζί! Τι να κάνουμε αφού ήμουν έτσι; Δεν το αποζήτησα εγώ. Η δουλειά μου με έβγαλε έτσι. Καταρχήν εγώ είμαι το made in Greece, γιατί με κλείνουν μέσα;"

Δείτε το βίντεο:

Enhanced by Zemanta

Υπάλληλος βιβλιοπωλείου στο Παρίσι η Ρώπα;


Η δημοφιλής ηθοποιός Χρύσα Ρώπα έχει έναν αγαπημένο προορισμό, το Παρίσι. Εκεί άλλωστε σπουδάζει και ο μοναχογιός της. Ισχύει ή όχι ότι εγκαταστάθηκε εκεί και εργάζεται σε βιβλιοπωλείο;

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του περιοδικού TV Zάπινγκ, η αγαπημένη ηθοποιός, μετακόμισε στο Παρίσι και εργάζεται σε μεγάλο βιβλιοπωλείο για να βγάλει τα προς το ζην.

Η Χρύσα Ρώπα τα δύο τελευταία χρόνια ήταν στο πλευρό του Λάκη Λαζόπουλου και στο "Aλ Τσαντίρι Νιους", συμμετέχοντας στις μικρές παραστάσεις, που ετοίμαζε ο Λάκης για τους τηλεθεατές του.



Πηγή: TV Ζαπινγκ

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Το καυτό φιλί της Δραγούμη στον Γεράσιμο Γεννατά

Το επίμαχο φιλί δόθηκε στις 15 Ιανουαρίου ημέρα Τρίτη. Η ηθοποιός Ναταλία Δραγούμη μόλις είδε να περνά από μπροστά της ο μελαχρινός άνδρας, τον άρπαξε αμέσως.

Ο κύριος ξαφνιάστηκε κι έβγαλε μια δυνατή φωνή. Φαίνεται άλλωστε καθαρά και στη φωτογραφία. Ποιός ήταν λοιπόν ο τυχερός τρομαγμένος;

Ο ηθοποιός Γεράσιμος Γεννατάς ο οποίος εκείνη την ημέρα είχε την θεατρική του πρεμιέρα και η συνάδελφος του του έδινε τα συγχαρητήρια της.

Tο συγκινητικό αντίο της Β. Χατζηβασιλείου στον πατέρα της: "Έφυγε ένας ξεχωριστός άνθρωπος..."

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου έχασε ένα από τα πιο σημαντικά πρόσωπα της ζωής της, τον πατέρα της. Πριν από λίγο έγραψε κάποια συγκινητικά λόγια στο twitter: 

"Σας ευχαριστώ όλους θερμά για την συμπαράσταση. Έφυγε ένας ξεχωριστός ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Αγωνιστής της αντίστασης, λεβέντης της ζωής,άρχοντας της ψυχής. Είχα την τύχη κ την τιμή να είμαι κόρη του."

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΖΑΡΙΦΗ Έκανε πρόβα νυφικού!

Μπορεί να μην ανήκει στην κατηγορία των κοριτσιών που από παιδιά ονειρευόταν τον εαυτό τους νύφη, όμως μάλλον άρχισε να αναθεωρεί.

Την Τετάρτη μάλιστα η Κατερίνα Ζαρίφη έκανε και πρόβα νυφικού!

Και για να μην απογοητευτούν οι θαυμαστές της, να ενημερώσουμε ότι ντύθηκε νύφη για τις ανάγκες μιας φωτογράφισης. "Πρώτη φορά έβαλα νυφικό! Ούτε τις Απόκριες δεν είχα βάλει", δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής "Ελένη".

Πώς όμως φαντάζεται τη σπουδαία εκείνη ημέρα που θα ενωθεί με τον καλό της με τα ιερά δεσμά του γάμου; "Φαντάζομαι σε κανένα νησί, σε παραλία ή στο Λας Βέγκας" ανέφερε αρχικά και συμπλήρωσε ότι θα ήθελε να είναι πιωμένη!

Όσο για το εάν της έχει κάνει ο σύντροφός της πρόταση γάμου απαντά: "Δεν νομίζω ότι με φαντάζεται με νυφικό ο άνθρωπος! Είναι και νωρίς! Αν μου κάνει πρόταση, θα την δεχτώ. Το θεωρώ λίγο απίθανο το ενδεχόμενο, αλλά δεν το αποκλείω".

Δείτε το βίντεο:

Ι. Πηλιχού: Σε μια από τις σπάνιες βραδινές εξόδους με τον σύντροφό της!

Με τον αγαπημένο της Σαράντο Γεωγλέρη βρέθηκε στην πρεμιέρα της παράστασης “Bent” στον πολυχώρο πολιτισμού Vault η Ιωάννη Πηλιχου. Το γνωστό ζευγάρι που είναι μαζί για περισσότερο από 3,5 χρόνια, είναι αχώριστο, παρόλο που προσπαθεί να κρατά χαμηλό προφίλ.
 
Οι δυο ηθοποιοί αγαπούν πολύ το θέατρο και τα καλλιτεχνικά δρώμενα, αλλά αποφεύγουν να κάνουν πολλές επίσημες εμφανίσεις προσπαθώντας να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
 
Αν και η Ιωάννα έχει αναφερθεί πολλές φορές στον σύντροφό της, οι δυο τους είναι παντά ιδιαίτερα διακριτικοί, αλλά αποτελούν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

ΛΑΟΥΡΑ ΝΑΡΓΕΣ: "Δεν μπορώ να κρίνω αν είμαι φαβορί"

Για το "Dancing with the stars" και για το εάν θεωρεί τον εαυτό της φαβορί μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Λάουρα Νάργες.

Η ξανθιά παρουσιάστρια που κάθε Κυριακή καθηλώνει τους θαυμαστές της στο σόου χορού αποκάλυψε κι αν "φοβάται" κάποιους συμπαίχτες της.

"Δεν μπορώ να κρίνω αν είμαι φαβορί, αυτό το αποφασίζει αποκλειστικά ο κόσμος. Ούτως ή άλλως , αυτά τα show είναι απρόβλεπτα που δεν ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβεί.

Το μόνο που εύχομαι είναι να καταλαβαίνει ο κόσμος πόσο πολύ αγαπώ αυτό που κάνω, να περνάει όμορφα με το χορό και να ταξιδέψει έστω για λίγο μακριά από την καθημερινότητα και τα προβλήματά του", δήλωσε στο περιοδικό "tv Glam".

Σε ερώτημα για το ποιους συμπαίχτες της φοβάται απαντά: "Δεν μπορώ να πω ότι ''φοβάμαι'' κάποιον, ίσα ίσα , τους σέβομαι και τους θαυμάζω. Μου αρέσει πολύ που δουλεύουν σκληρά για ένα στοίχημα με τον εαυτό τους".

Θ. Πετρέλης: Τι απαντά σε αυτούς που τον κατηγορούν πως πήρε αναβολικά;

Για την οικογένειά του και τις δυο κορούλες του, την πορεία του στο χώρο του τραγουδιού, τη λίστα με τα ονόματα των τραγουδιστών που βγήκε πριν λίγο καιρό στο φως της δημοσιότητας και τον ήθελε να ανήκει σε αυτούς που δηλώνουν ψεύτικα εισοδήματα, αλλά και το ζήτημα με τα αναβολικά που έχει ξεσπάσει μίλησε ο Θάνος Πετρέλης.
 
Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξή του στο περιοδικό “ΕΓΩ!”, ο γνωστός ερμηνευτής έρχεται να απαντήσει σε όλους όσους έσπευσαν να πουν πως “χαπακώθηκε για να το παίξει μπρατσαράς”. “Δεν είμαι στη σχολής των... φουσκωτών! Αθλούμαι από μικρός, κάνοντας διάφορα σπορ. Απλώς δεν έχει τύχει το αποτέλεσμα αυτής της άθλησης να βγει προς τα έξω... Εάν έπαιρνα αναβολικά, δεν θα το έκανα ξυπνώντας μια μέρα σε ηλικία 37 ετών. Θα το έκανα στα 22-23 μου και θα στήριζα την καριέρα μου σε αυτό”, ανέφερε χαρακτηριστικά.
 
Στη συνέχεια μιλώντας για τη λίστα με τα δηλωθέντα εισοδήματα γνωστών τραγουδιστών από τα προηγούμενα έτη, στην οποία βρέθηκε και το όνομά του, αποκάλυψε: “Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Δεν θέλω να χρωστάω πουθενά και ούτε έχω σκοπό να κλέψω κανέναν. Είμαι ξεκάθαρος απέναντι στο κράτος, αλλά και τους ανθρώπους που έρχονται να με ακούσουν”.
 
Τέλος, όσον αφορά την οικογένειά του και την σύζυγό του Σοφία, εξομολογήθηκε πως οι δυο κορούλες του Αγάπη και Σήλια, είναι η μεγάλη του αδυναμία και προσπαθεί να τους κάνει τα χατίρια, χωρίς να τις κακομαθαίνει.

ΛΙΖ ΧΑΡΛΕΪ: Έβρισε χυδαία δημοσιογράφο!

English: Liz Hurley, Harrods, London Oct 19th 2010
English: Liz Hurley, Harrods, London (Photo credit: Wikipedia)
Νευράκια, πολλά νευράκια... Μάλλον στραβά ξύπνησε η Βρετανίδα καλλονή το πρωί της Τετάρτης και ξέσπασε όλο το μένος της σε αθλητική ρεπόρτερ!

Μην σας ξεγελάει η ομορφιά της! Όταν ενοχλούν τον αρραβωνιαστικό της Σέιν Γουόρν (Shane Warne) η Λιζ Χάρλεϊ (Liz Hurley) γίνεται μέγαιρα! Δείτε την... αθυρόστομη σταρ εν δράσει!

Η Χάρλεϊ εθεάθη στο αεροδρόμιο του Περθ στην Αυστραλία με τον Γουέιν.

Όταν η δημοσιογράφος πλησίασε τον αθλητή του κρίκετ για να τον ρωτήσει για τον αγώνα του, σκόνταψε πάνω στη Λιζ και τότε εκείνη ξεστόμισε: "Νομίζω πως πρέπει να πας να γ@μηθείς"! Κι έφυγε κυρία με το χαμόγελο στα χείλη!
Enhanced by Zemanta

Ηλ. Μαμαλάκης: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με την σύζυγό του, Ντ. Πετρατζά!

Ο Ηλίας Μαμαλάκης βρίσκεται σε μία από τις πιο ήρεμες περιόδους της ζωής του αφού εδώ και λίγους μήνες έχει επίσημα στο πλευρό του την σύντροφό του, Ντορίτα Πετρατζά. Το ζευγάρι παντρεύτηκε,στα μέσα Οκτωβρίου και έκτοτε δεν τους είχαμε δει μαζί σε κάποια δημόσια εμφάνιση.

Ο τηλεοπτικός σεφ είναι πού διακριτικός με την με την προσωπική του ζωή αλλά και η σύζυγός του που είναι υψηλό στέλεχος της Εθνικής Τράπεζας στο παράρτημα της Νέας Ερυθραίας κρατάει χαμηλούς τόνους.

 Ο φωτογραφικός φακός τους συνάντησε πρόσφατα στην πρώτη τους δημόσια εμφάνιση στην κοπή της πίτας της γκαλερί Αγκάθι. Λίγο καιρό μετά την “παραίτηση” του Ηλία Μαμαλάκη από την εκπομπή "136" με παρουσιαστές την Ανθή Σαλαγκούδη και τον Γιάννη Δάρρα.

ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΛΟΠΕΖ: Θέλει να κάνει παιδάκια με τον Κάσπερ Σμαρτ

Jennifer Lopez at ISC Miami.
Jennifer Lopez at ISC Miami. (Photo credit: Wikipedia)
Τα 18 χρόνια διαφοράς ηλικίας δεν φαίνεται να επηρεάζουν την αγάπη τους, μάλιστα οι δυό τους φαίνεται να διαψεύδουν όλα τα προγνωστικά, που δεν ήθελαν να κρατάει η σχέση τους.

Ο λόγος για την διάσημη τραγουδίστρια Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) και τον αγαπημένο της Κάσπερ Σμαρτ (Casper Smart).

Όπως μάλιστα φαίνεται οι δυο τους ετοιμάζονται και για το επόμενο βήμα της σχέσης τους, που δεν είναι άλλο από την απόκτηση παιδιών.

Η Λόπεζ που είναι ήδη μητέρα των δίδυμων, Μαξ (Max) και Έμι (Emme) θέλει να αποκτήσει κι άλλα παιδάκια και να γίνει και ο Κάσπερ πατέρας.

Παρά τα 43 της χρόνια η σταρ της μουσικής φαίνεται να είναι αποφασισμένη να ξαναπροσπαθήσει να γίνει μανούλα.
Enhanced by Zemanta

Γ. Λιάγκας – Φ. Σκορδά: Οικογενειακή απόδραση στα χιόνια

Λίγες στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης μαζί με τον γιο τους και τους φίλους τους πέρασαν το περασμένο σαββατοκύριακο ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά. Το γνωστό ζευγάρι βρέθηκε σε φιλικό σπίτι στην Αράχωβα και απόλαυσε το χιονισμένο τοπίο.
 
Λίγο μετά το τέλος της εκπομπής τους, όπου και τους απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του “Hello!” οι δυο τους έφυγαν από το πλατώ και κατευθύνθηκαν προς το σπίτι τους, όπου και ετοιμάστηκαν για τη μικρή τους απόδραση στο σαλέ φίλου τους στην περιοχή Δόκανο.
 
Το Σάββατο η οικογένεια έκανε βόλτα στο λιβάδι και απόλαυσε το μεσημεριανό της με φίλους, όπως και την επόμενη μέρα που το ζευγάρι δεν σταμάτησε τις βόλτες. Ωστόσο, ο Γιώργος Λιάγκας, παρόλο που αγαπά το σκι, δεν επισκέφτηκε καθόλου το χιονοδρομικό κέντρο, αφού μετά τον τραυματισμό της η Φαίη δεν μπορούσε να επιδοθεί σε αυτό το διασκεδαστικό άθλημα.

Lohan: «Η κόρη μου είναι συνοδός πολυτελείας»

lindsey lohan
lindsey lohan (Photo credit: alandberning)
Χοντραίνει ο πόλεμος στην οικογένεια Lohan. Ο πατέρας φέρεται να έκανε κάποιες όχι και τόσο κολακευτικές δηλώσεις στο περιοδικό Star για την κόρη του, λέγοντας... μεταξύ άλλων πως «πληρώνεται για να βγαίνει ραντεβού με πλούσιους άνδρες και η μητέρα της είναι ο νταβατζής της. Είναι αηδιαστικό όλο αυτό».

Mάλιστα αναφέρεται και σε λεπτομέρειες για τις «δουλειές» μάνας και κόρης. «Τα ραντεβού αυτά διαρκούν για μέρες και οι άνδρες αυτοί πληρώνουν για τα πάντα. Τα ξενοδοχεία, τα έξοδα των ταξιδιών, το φαγητό, τα πάντα. Ακόμα και κοσμήματα και άλλα δώρα», είπε χαρακτηριστικά.

Όμως ο Michael Lohan μιλώντας στο TMZ, αρνήθηκε πως έκανε αυτές τις δηλώσεις.

Πάντως στο δημοσίευμα αναφέρεται πως όχι μόνο τις έκανε αλλά ότι κατονόμασε και κάποιους από τους πελάτες, όπως τρίτος διάδοχος του θρόνου του Μπρουνέι, πρίγκιπας Χατζί Αμπντούλ Αζίμ και ένας δισεκατομμυριούχος Playboy.
Enhanced by Zemanta

Διαλύεται η "πολυκατοικία των καλλιτεχνών στο Μεταξουργείο


Τέλος εποχής για την περιβόητη «πολυκατοικία των επωνύμων» στην περιοχή του Μεταξουργείου, καθώς η Σμαράγδα Καρύδη, η πρώτη που μετακόμισε εκεί, αποφάσισε να πουλήσει το διαμέρισμά της και να κρατήσει ως πρώτη κατοικία το εξοχικό της στην Αίγινα.

Η Σμαράγδα Καρύδη ήταν η πρώτη που αγόρασε (το 2008) διαμέρισμα στην πολυτελέστατη πολυκατοικία -με την κοινόχρηστη πισίνα στην οροφή- που χτίστηκε στην συμβολή της Ιερά Οδού με την Κωνσταντινουπόλεως.

Συγκεκριμένα η ταλαντούχα πρωταγωνίστρια αγόρασε το 80τ.μ. διαμέρισμα του τρίτου ορόφου, ενώ γρήγορα δίπλα της μετακόμισαν επώνυμοι γείτονες όπως οι Μηνάς Χατζησαβας, Αντώνης Λουδάρος, Γιώργος Χρανιώτης, Βίκυ Βολιώτη, Κατερίνα Λέχου και ο σκηνοθέτης Κωνσταντίνος Γιάνναρης. Μια γειτνίαση για την οποία έγινε πολλές φορές αναφορά σε περιοδικά.

Σύμφωνα όμως με σημερινό δημοσίευμα του queen η Σμαράγδα Καρύδη όχι μόνο αποφάσισε να το πουλήσει, αλλά έχει ήδη βρει και αγοράστη. Αιτία για την απόφαση της αυτή είναι το γεγονός ότι το διαμέρισμα, το οποίο η Σμαράγδα νοικιάζει από το 2010 (σ.σ. εκείνη πλέον μένει κοντά στην Ακρόπολη), έχει μείνει ξενοίκιαστο για 2η συνεχόμενη χρονιά. Με την ηθοποιό να είναι υποχρεωμένη να πληρώνει το χαράτσι και την γενικότερη υψηλή φορολόγηση στα ακίνητα.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα η Καρύδη σκοπεύει να κρατήσει το εξοχικό που έχει χτίσει στην Αίγινα ως πρώτη κατοικία.


Μανώλης Μητσιάς: “Πάντα μετράει το τελευταίο σουξέ”

Για την επιτυχία που μπορεί να φέρει ένα... σουξέ μίλησε σε συνέντευξή του ο Μανώλης Μητσιάς.

“Πάντα μετράει το τελευταίο σουξέ. Μου συμβαίνει κι εμένα. Μόλις κάνω μια επιτυχία τα τηλέφωνα βαράνε ασταμάτητα από ανθρώπους που θεωρούσα χαμένους. Άμα όμως δεν κάνεις σουξέ σωπαίνουν όλα. Δεν λέω ότι δεν υπάρχει εκτίμηση, αλλά το πότε εκδηλώνεται συνδέεται με την επιτυχία. Στην Ελλάδα δεν έχουμε καν την πολιτιστική αίσθηση των Αμερικανών. Τον Σινάτρα ας πούμε δεν έπαψαν ποτέ να τον εκτιμούν. Εδώ πόσοι έφυγαν ξεχασμένοι; Και είχαν προσφέρει πολλά. Αλλά δεν είχαν το “τελευταίο σουξέ” τόνισε με δηλώσεις του στην Real.

Έμαθε τους αντιπάλους της η Ελλάδα στον ημιτελικό της Eurovision


Στο Μάλμε της Σουηδίας θα πραγματοποιηθεί ο 58ος διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision. Στη φετινή διοργάνωση συμμετέχουν συνολικά 39 χώρες.

Όπως κάθε χρόνο, το τηλεοπτικό κοινό και οι εθνικές επιτροπές θα αναδείξουν το νικητή, που θα προκύψει από τους δύο ημιτελικούς (Τρίτη 14 και Πέμπτη 16 Μαΐου) και τον τελικό του Σαββάτου 18 Μαΐου.

Κατόπιν κλήρωσης, που πραγματοποιήθηκε για την εμφάνιση των χωρών στους δύο ημιτελικούς, η Ελλάδα θα διαγωνιστεί στο δεύτερο μέρος του Β' ημιτελικού της 16ης Μαΐου.

Φέτος, για πρώτη φορά, δεν θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για την ακριβή σειρά εμφάνισης των χωρών στους δύο ημιτελικούς και στον τελικό, αλλά αυτή θα καθοριστεί από τη σουηδική τηλεόραση, SVT, που έχει την ευθύνη της φετινής διοργάνωσης.

Από την κλήρωση οι ημιτελικοί διαμορφώθηκαν ως εξής:

Α' ημιτελικός - 14 Μαΐου

Α' μέρος

Δανία, Κροατία, Ουκρανία, Ολλανδία, Αυστρία, Σλοβενία, Εσθονία, Ρωσία

Β' μέρος

Λιθουανία, Σερβία, Ιρλανδία, Λευκορωσία, Κύπρος, Μαυροβούνιο, Βέλγιο, Μολδαβία

Β' ημιτελικός -16 Μαΐου

Α' μέρος

Λετονία, Αζερμπαϊτζάν, Μάλτα, Ισλανδία, Αγ. Μαρίνος, ΠΓΔΜ, Φινλανδία, Βουλγαρία

Β' μέρος

Ισραήλ, Νορβηγία, Αλβανία, Ουγγαρία, Ελβετία, Γεωργία, Ελλάδα, Αρμενία, Ρουμανία

Επισημαίνεται, ότι η σειρά με την οποία αναφέρονται οι χώρες είναι τυχαία και δεν αποτελεί την ακριβή σειρά εμφάνισής τους στους δύο ημιτελικούς.

Ακόμα, με κλήρωση καθορίστηκε ότι από τις έξι χώρες που συμμετέχουν απευθείας στον τελικό, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Σουηδία και η Ιταλία ψηφίζουν στον Α' ημιτελικό, ενώ η Γαλλία, η Γερμανία και η Ισπανία στον Β' ημιτελικό.

Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...