Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Παιχνίδια στην άμμο για την… Miss Internet

Η πιο όμορφη παρουσία του διαδικτύου ακούει στο όνομα Σίσσυ Παπατσώρη.... 
Μάλιστα το νεαρό μοντέλο δεν έχει μόνο τη χάρη αλλά και το όνομα, καθώς στέφθηκε στον διαγωνισμό «Miss Internet Greece» δεύτερη αναπληρωματική.

Η 20χρονη με καταγωγή από την Κρήτη φωτογραφήθηκε σε παραλία και το μοντέλο φοράει διαφορετικά μαγιό που αναδεικνύουν τη σιλουέτα του.

Κι αν αναρωτιέστε που μπορείτε να βρείτε την Σίσσυ Παπατσώρη, μα πού αλλού, φυσικά στο ίντερνετ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟ ΤΗΣ MISS INTERNET GREECE

Πατέρας για δεύτερη φορά ο Άλεκ Μπάλντουιν

Το ζευγάρι ανακοίνωσε το ευτυχές γεγονός μέσω του λογαριασμού τους στο Twitter


Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Άλεκ Μπάλντουιν και η σύζυγός του Χιλάρια. Όπως ανακοίνωσαν στον λογαριασμό τους, στο Twitter, η 29χρονη δασκάλα της γιόγκα γέννησε στη Νέα Υόρκη και η μικρή Κάρμεν Γκαμπριέλα, όπως την ονόμασαν είναι απλά... τέλεια, όπως αναφέρει το ευτυχές ζευγάρι.

Ο διάσημος ηθοποιός και η 29χρονη Χιλάρια, παντρεύτηκαν στα τέλη Ιουνίου, τρεις μόλις μήνες μετά τον αρραβώνα τους.

Αυτό είναι το δεύτερο παιδί για τον Μπόλντουιν, ο οποίος έχει άλλη μία κόρη από τον πρώτο του γάμο, με την Κιμ Μπάσινγκερ.

Stanija Dobrojevic: Η Σέρβα καλλονή ξέρει να σκοράρει!

Ανάβει φωτιές η αγαπημένη του μέσου της Φιορεντίνα Adem Llajic


Οταν έχεις τέτοιο μωρό στο πλευρό σου πως να έχεις το μυαλό σου στην μπάλα. Ο λόγος για τον μέσο της Φιορεντίνα Adem Llajic ο οποίος εν μέσω μεταγραφικής περιόδου αποτελεί… πόθο της Ατλέτικο Μαδρίτης αλλά και της Σέρβας καλλονής Stanija Dobrojevic.

Η Stanija έχει κλέψει την καρδιά του και εκτός απροόπτου θα τον ακολουθήσει στην Ισπανία. Η Stan είναι γνωστό μοντέλο στη χώρα της, έχει φωτογραφηθεί για τα περισσότερα ανδρικά περιοδικά και έλαβε μέρος στο τηλεοπτικό ριάλιτι Survivor ως VIP καλεσμένη. Η ίδια πάντως λέει πως της αρέσει να νιώθει σέξι κάτι που άλλωστε φροντίζει να δείχνει από την προσωπική της σελίδα στο facebook.

Απολαύστε την Stanija Dobrojevic στις τελευταίες της φωτογραφήσεις ΕΔΩ

Λε Πα: «Στους φίλους μας θα κόψουμε απόδειξη;»

Οργισμένος ο τραγουδιστής, περνάει... στην αντεπίθεση για το λουκέτο που έβαλε το ΣΔΟΕ στο κέντρο όπου τραγουδούσε στη Θεσσαλονίκη


«Εχουμε και πέντε φίλους που τους κερνάμε. Εσείς αν ερχόσασταν η μάνα σας δεν θα την κερνούσατε; Θα κόβατε απόδειξη;».

Με αυτό τον τρόπο επέλεξε να σχολιάσει ο Λευτέρης Πανταζής το λουκέτο που έβαλε το ΣΔΟΕ στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσε, επειδή διαπιστώθηκε ότι δεν κόβονταν αποδείξεις.

Ο γνωστός τραγουδιστής, όχι μόνο δεν διέψευσε και δεν καταδίκασε το γεγονός ότι το μαγαζί όπου εργαζόταν φοροδιαφεύγει, αλλά εμφανίστηκε και εξοργισμένος, μιλώντας στους δημοσιογράφους που τον «πολιόρκησαν» για να του αποσπάσουν δηλώσεις.

Και πέρασε μάλιστα στην αντεπίθεση, σχολιάζοντας πως «κάποιοι αποφάσισαν ότι 50 οικογένειες θα μείνουν χωρίς φαγητό».

Ο έλεγχος του ΣΔΟΕ στο κέντρο, που βρίσκεται κοντά στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, έγινε το βράδυ της Παρασκευής και αφού διαπιστώθηκε ότι δεν είχαν εκδοθεί αποδείξεις, δόθηκε αμέσως η εντολή να σφραγιστεί για 48 ώρες.

Πηγή: www.seleo.gr

Ρέμος, Ρόκκος και Φουρέιρα «γκρέμισαν» το μαγαζί στην πρεμιέρα τους


Νέο λουκ για την ωραία Ελένη


Ρέμος, Ρόκκος και Φουρέιρα ξεσήκωσαν τη Θεσσαλονίκη και έβαλαν φωτιά στη νύχτα της επίσημης πρεμιέρας τους. 

Το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίστηκαν οι τρεις τραγουδιστές ήταν κατάμεστο, με τη γυναίκα της παρέας να έχει υιοθετήσει για μια ακόμη φορά νέο λουκ. 

Ο Αντώνης Ρέμος φυσικά είχε στο πλευρό του την Υβόννη Μπόσνιακ η οποία παρακολούθησε το πρόγραμμα στις πρώτες σειρές των τραπεζιών όπως και η Ελένη Γκόφα, σύντροφος του Στέλιου Ρόκκου. 

Jinri Park: Η πιο σέξι γυναίκα στον κόσμο είναι Κορεάτισσα!

Η 25χρονη καλλονή φωτογραφίζεται για το περιοδικό «FHM», που της απένειμε τον επίζηλο τίτλο για το 2013


Στο εξώφυλλο του γνωστού αντρικού περιοδικού «FHM» φιλοξενείται η Jinri Park, η οποία είναι ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα στις Φιλιππίνες, με πάνω από 200.000 fans στο Facebook.

Η Park γεννήθηκε στις 24 Απριλίου 1988 στην Κορέα και μετακόμισε στα 6 της οικογενειακώς στις Φιλιππίνες.

Εκτός από μοντέλο είναι και dj σε ραδιοφωνικό σταθμό, αλλά και αρθρογράφος στο περιοδικό «FHM».

Τον τελευταίο χρόνο η Park ασχολείται και με την ηθοποιία και έχει εμφανιστεί σε δύο τηλεοπτικές σειρές της πατρίδας της, οι οποίες σημείωσαν μεγάλη επιτυχία και την έκαναν γνωστή και εκτός της χώρας της.

Το περιοδικό «FHM» την ανακήρυξε ως την πιο σέξι γυναίκα στον κόσμο για το 2013.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ 18 SEXY ΦΩΤΟ ΤΗΣ Jinri Park

Enhanced by Zemanta

«Χέρι - χέρι» Πλούταρχος με Οικονομόπουλο στην πολυαναμενόμενη πρεμιέρα

Κοινή  έναρξη και υπέροχο «πάντρεμα» τραγουδιών


Πλούταρχος και Οικονομόπουλος άφησαν στην άκρη την... μαρκίζα και θέλησαν να διασκεδάσουν το κοινό τους που είχε γεμίσει το μαγαζί απο τις 23.30 και περίμενε να ταξιδέψει μουσικά μαζί τους. 

Αν κάτι ξεχώρισε σε αυτή την πρεμιέρα ήταν η κοινή έναρξη των δύο τραγουδιστών.

Μαζί θα μείνουν για τουλάχιστον τέσσερις εβδομάδες, παρουσιάζοντας ένα ωραίο πρόγραμμα που συμπληρώνουν οι Μέλισσες. 

«Λουκέτο» σε μαγαζί που εμφανιζόταν ο Λευτέρης Πανταζής στη Θεσσαλονίκη

Ο έλεγχος του ΣΔΟΕ έγινε χθες το βράδυ και αφού διαπιστώθηκε ότι δεν είχαν εκδοθεί αποδείξεις, δόθηκε αμέσως η εντολή να σφραγιστεί το νυχτερινό κέντρο


"Λουκέτο" για 48 ώρες έβαλε το ΣΔΟΕ σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην περιοχή του αεροδρομίου, επειδή δεν έκοβε αποδείξεις. 

Στο κέντρο εμφανίζεται ο γνωστός τραγουδιστής Λευτέρης Πανταζής.

Ο έλεγχος του ΣΔΟΕ έγινε χθες το βράδυ και αφού διαπιστώθηκε ότι δεν είχαν εκδοθεί αποδείξεις, δόθηκε αμέσως η εντολή να σφραγιστεί το νυχτερινό κέντρο.

Στη Μύκονο ο παρουσιαστής του «Top Gear» Jeremy Clarkson

Απολαμβάνει το φαγητό και τις ομορφιές του νησιού των Ανέμων


Την Μύκονο επέλεξε για τις καλοκαιρινές του διακοπές και ο διάσημος παρουσιαστής  Jeremy Clarkson.

Ο δημοσιογράφος της εκπομπής «Top Gear», απολαμβάνει το φαγητό και τις ομορφιές του νησιού των Ανέμων,  παρά το γεγονός ότι στο παρελθόν είχε σχολιάσει αρνητικά την χώρα.

Η κάμερα του τον «τσάκωσε» να γευματίζει σε γνωστό εστιατόριο του νησιού συντροφιά με την σύντροφο του, Philippa Sage.

Μαζωνάκης - Στανίση: «Έβαλαν φωτιά» στο Thalassa!

Ξενύχτησε όλη η σόουμπιζ


Οι μοναδικές δέκα νύχτες που θα έχετε την δυνατότητα να απολαύσετε τον Γιώργο Μαζωνάκη μετρούν αντίστροφα. 

«Μη ντρέπεστε, να είστε ο εαυτός σας και τα άλλα αφήστε τα σε μένα» είπε σε όλους και το κέφι άναψε για τα καλά!

Οι extreme στυλιστικές επιλογές για τον τραγουδιστή δεν σταματούν ποτέ, αφου τον είδαμε στη σκηνή με πουά ασπρόμαυρο σύνολο.

Στην πρεμιέρα βρέθηκαν στο Thalassa η Τάμτα, ο Νίκος Γκάνος, η Στέλλα Καλλή και η Σάσα Σταμάτη. 

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Naomi Campbell: Το έριξε στη γιόγκα

Η 43χρονη Naomi ήταν πέντε χρόνια μαζί με τον Doronic και πολλές φορές είχε γραφτεί ότι οι δυο τους σκοπεύουν να παντρευτούν. Για χάρη του μάλιστα είχε εγκαταλείψει την πασαρέλα αλλά και τις πολλές επαγγελματικές της υποχρεώσεις και είχε μετακομίσει στη Ρωσία μαζί του.

Στη γυμναστική φαίνεται πως το έχει ρίξει μετά το χωρισμό της πριν από 2 μήνες από τον Ρώσο Κροίσο Vladimir Doronic η καλλονή Naomi Campbell, την οποία συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός να κάνει γιόγκα πάνω στο πολυτελές σκάφος του φίλου της σχεδιαστή Roberto Cavalli, στο οποίο κάνει αυτόν τον καιρό διακοπές.

Η 43χρονη Naomi ήταν πέντε χρόνια μαζί με τον Doronic και πολλές φορές είχε γραφτεί ότι οι δυο τους σκοπεύουν να παντρευτούν. Για χάρη του μάλιστα είχε εγκαταλείψει την πασαρέλα αλλά και τις πολλές επαγγελματικές της υποχρεώσεις και είχε μετακομίσει στη Ρωσία μαζί του.

Αλλά αντί για γάμο είχαμε τελικά χωρισμό, καθώς ο 43χρονος επιχειρηματίας την εγκατέλειψε για μια άλλη καλλονή, την 26χρονη Κινέζα Luo Zilin, η οποία είχε στεφθεί Miss Universe China το 2011. Η Zilin είχε πάρει μέρος στο αμερικανικό ριάλιτι «The Face» όπου συμβουλές της έδινε η Naomi.
Enhanced by Zemanta

Rihanna: Παίζοντας ποδόσφαιρο στην παραλία

Η 25χρονη σταρ, σε άψογη φόρμα και φορώντας ένα μικροσκοπικό μπικίνι, μόλις είδε τους παπαράτσι άρχισε τις συνηθισμένες της πόζες στο φακό.

Διακοπές στο μέρος που γεννήθηκε, στα νησιά Barbados, έκανε πριν από λίγες μέρες η τραγουδίστρια Rihanna, την οποία έπιασε ο φωτογραφικός φακός να παίζει ποδόσφαιρο στην παραλία με την παρέα της.

Η 25χρονη σταρ, σε άψογη φόρμα και φορώντας ένα μικροσκοπικό μπικίνι, μόλις είδε τους παπαράτσι άρχισε τις συνηθισμένες της πόζες στο φακό. Επαιξε με την μπάλα, κυλίστηκε στην άμμο, έκανε τις βουτιές της και ξεδίψασε με ένα ποτήρι παγωμένη μπίρα.

Οσο για τα επαγγελματικά της πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι θα είναι παραγωγός και παρουσιάστρια ενός τηλεοπτικού fashion show, το οποίο αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο δίκτυο Style, στις 5 Νοεμβρίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ 14 ΕΚΡΗΚΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ ΤΗΣ  Rihanna

ΒΙΝΤΕΟ - Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία του μωρού της Kim Kardashian!


Ευχάριστη έκπληξη από τον Kanye West, που έπειτα από δύο μήνες αναμονής, μοιράστηκε την φωτογραφία της κόρης του με εκατομμύρια τηλεθεατές

Έπειτα από δύο μήνες αναμονής, ο Kanye West αποκάλυψε την Παρασκευή την πρώτη φωτογραφία της κόρης του με την Kim Kardashian.

Ο ράπερ, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του σε αμερικανική εκπομπή, αποφάσισε να μοιραστεί με εκατομμύρια τηλεθεατές σε ολόκληρη την Αμερική την πρώτη φωτογραφία του μόλις δύο μηνών μωρού του,  North West. Η μικρή φαίνεται πως έχει πάρει χαρακτηριστικά τόσο από τη μητέρα όσο και από τον πατέρα της.


Όταν ο Kanye ρωτήθηκε σε ποιον από τους δύο πιστεύει ότι μοιάζει η κόρη του, εκείνος απάντησε: «Προσεύχομαι να μοιάζει με τη μητέρα της, όταν μεγαλώσει».


Δείτε την μικρή North West:


Enhanced by Zemanta

2 Βίντεο: Ο Σάκης Ρουβάς τραγουδά μαντινάδες σε κρητικό γλέντι

Δουλειά και διασκέδαση....


Μια μαντινάδα τραγούδησε το βράδυ της Πέμπτης ο γνωστός τραγουδιστής Σάκης Ρουβάς στην εκδήλωση της Ομάδας της Δόξας Παχιανών, σε κρητικό γλέντι με πρωταγωνιστή τον Νίκο Ζωιδάκη.

Από νωρίς είχε κλειστεί το τραπέζι για την παρέα του τραγουδιστή, ο οποίος μετά την θεατρική Παράσταση «Βάκχες» στην Αν. Τάφρο στα Χανιά, πήγε στην εκδήλωση, συνοδευόμενος από συντελεστές και φίλους αλλά και δύο σωματοφύλακες.

Η παρέα ήταν κεφάτη σε όλη την διάρκεια και ο Σάκης Ρουβάς χάρισε αυτόγραφα αλλά και φιλιά στις μικρές θαυμάστριές του.

Ο Νίκος Ζωιδάκης από την πλευρά του ξεσήκωσε με τις μαντινάδες του, ενώ ο Σάκης Ρουβάς κάθε λίγη ώρα σήκωνε το ποτήρι του και χαιρετούσε τον φίλο του που διασκέδαζε τον κόσμο.

Η Δρούζα, το ατύχημα στο δάχτυλο και η καλτσούλα του Λάλα

Η Άννα Δρούζα και ο Θανάσης Λάλας κάνουν διακοπές στην Πάρο.


Ο δημοσιογράφος έχει σπίτι στο νησί και το ζευγάρι το επισκέπτεται με την πρώτη ευκαιρία.

 Η Άννα Δρούζα όμως είχε ένα μικρό ατύχημα κατά την διάρκεια των διακοπών της, με αποτέλεσμα να πάει στο νοσοκομείο και να της βάλουν νάρθηκα.

Ο φωτογραφικός φακός του Οκ, απαθανάτισε το ζευγάρι κατά την διάρκεια που πήγαιναν να κάνουν τα ψώνια τους σε σούπερ μάρκετ του νησιού.

Όσοι τους είδαν παρατήρησαν τόσο το νάρθηκα στο δάχτυλο της Άννας Δρούζα όσο και την αθλητική καλτσούλα του Θανάση Λάλα, του οποίου το στιλ ήταν… αθλητικό!

Κοκκίνου - Μπόγρης: Ερωτευμένοι στη Λευκάδα


Καλοκαιρινή απόδραση για δύο - Τέλος στις φήμες χωρισμού


Τρία χρόνια είναι μαζί και όμως είναι ελάχιστες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τους εντοπίζει σε κοινή εμφάνιση να κάνουν μπάνιο σε κάποια παραλία.

Η τραγουδίστρια και ο μπασκετμπολίστας αδιαφορούν πλέον για τα αδιάκριτα βλέμματα και βάζουν τέλος στις φήμες που τους ήθελαν χωριστά.

Ο φακός του περιοδικού «Yου» τους εντόπισε στο beach bar NV στη Νικιάνα της Λευκάδας, όπου πέρασαν λίγες μέρες πριν τον Δεκαπενταύγουστο. 

Παραλίγο στο χειρουργείο η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

Όλα έγιναν στη θάλασσα όταν παραπάτησε και έπεσε με δύναμη πάνω στα βράχια


Στην Πάρο βρίσκεται αυτές τις μέρες η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου όπου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές. Η τηλεοπτική μαγείρισσα βρέθηκε μια ανάσα πριν το χειρουργείο έπειτα από ατύχημα που είχε στο νησί.

Όλα έγιναν στη θάλασσα όταν παραπάτησε και έπεσε με δύναμη πάνω στα βράχια.

Η ίδια μάλιστα μιλώντας στην εφημερίδα «Espresso», είπε: «Χτύπησα με πολλή δύναμη, όμως δεν έδωσα καμία σημασία. Να φανταστείς στη συνέχεια έκανα πολλές χειρωνακτικές εργασίες, με αποτέλεσμα να κάνω μεγάλη ζημιά στο δεξί χέρι. Έχω σπάσει τον χόνδρο και είμαι σε νάρθηκα εδώ και πολλές ημέρες. Κάνω φυσικοθεραπείες, το ξεκουράζω πολύ για να επανέλθω και να είμαι συνεπής στις υποχρεώσεις μου. Έχω πάθει ρήξη χόνδρων τριών σημείων στον καρπό. Προσπαθούμε με νύχια και με δόντια να αποφύγουμε το χειρουργείο...».

Η επιστροφή της Κατερίνας Παπουτσάκη

Eτοιμη να επιστρέψει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, γεμάτη όρεξη


Πριν από περίπου τέσσερις μήνες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί και από τότε το χαμόγελο είναι μόνιμα ζωγραφισμένο στα χείλη της. Η Κατερίνα  Παπουτσάκη εκτός από ευτυχισμένη μανούλα είναι και ηθοποιός και η ίδια αγαπάει τόσο πολύ τη δουλειά της, που δεν θα μπορούσε να απέχει από τις επαγγελματικές της δραστηριότητες για μεγάλο χρονικό διάστημα.
   
Έτσι ετοιμάζει την επιστροφή της και όπως όλα δείχνουν η 33χρονη ηθοποιός τον ερχόμενο χειμώνα θα εμφανιστεί στο μιούζικαλ «Άννυ», που θα ανέβει στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού της οδού Πειραιώς, σύμφωνα με όσα αναφέρει το περιοδικό «HELLO!».
   
   
Τη σκηνοθεσία της παράστασης υπογράφει η Θέμις Μαρσέλλου, ενώ συμμετέχουν ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, η Άννα Παναγιωτοπούλου (τον ρόλο από τη νέα χρονιά θα έχει η Μίρκα Παπακωνσταντίνου) και, σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες, ο Αργύρης Αγγέλου.

Ο Λάκης Γαβαλάς τώρα και σερβιτόρος

Από την ημέρα που αποφυλακίστηκε και έμαθε να χρησιμοποιεί το instagram, o Λάκης Γαβαλάς δεν έχει σταματήσει να ανεβάζει φωτογραφίες του. Φυσικά δεν πρόκειται για τις πιο συνηθισμένες φωτογραφίες αφού ο σχεδιαστής είναι ιδιαίτερα εκκεντρικός στην καθημερινότητα του.

Ο Λάκης Γαβαλάς δεν μένει μόνο στις στιγμές που απαθανατίζει με τον φωτογραφικό του φακό, αλλά συνοδεύει τις φωτογραφίες τους με έξυπνες λεζάντες. Πρόσφατα ανέβασε μια φωτογραφία, εξω από ένα καφεζαχαροπλαστείο με την επωνυμία Λάκης, κρατώντας δίσκο σερβιρίσματος και έγραψε: "Είμαι στη δουλειά".



"Αν και όλο με τιμωρεί, την αγαπώ την Ελλάδα μου"

H Jennifer Aniston και τα ροζ μπικίνι της

Jennifer Aniston - SmartWater
Jennifer Aniston - SmartWater (Photo credit: cattias.photos)

Η 44χρονη ηθοποιός με τους τέλειους κοιλιακούς και την αψεγάδιαστη σιλουέτα από το 2008 μέχρι και σήμερα όπου εμφανίζεται με μαγιό επιλέγει αποχρώσεις του ροζ, μοβ και ροδακινί…


Από ότι φαίνεται η Jennifer Aniston όταν βρει κάτι που της ταιριάζει… κολλάει. Από τα στράπλες φορέματα και τις μαύρες τουαλέτες στο κόκκινο χαλί η Αμερικανίδα ηθοποιός αποδεικνύει ότι έχει ένα στιλ που την χαρακτηρίζει. 

Και τα μαγιό στην πλούσια γκαρνταρόμπα της δεν θα μπορούσαν να αποτελέσουν εξαίρεση.

Η 44χρονη Jennifer με τους τέλειους κοιλιακούς και την αψεγάδιαστη σιλουέτα από το 2008 μέχρι και σήμερα όπου εμφανίζεται με μαγιό επιλέγει αποχρώσεις του ροζ, μοβ και ροδακινί. Πάρτε μια μικρή γεύση με ροζ μπικίνι και δαντελωτά εσώρουχα από την τελευταία της ταινία…

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ 10 ΦΩΤΟ ΤΗΣ Jennifer Aniston ΜΕ ΜΠΙΚΙΝΙ 

Η Ναταλία Γερμανού ποζάρει φορώντας τα ρούχα του συντρόφου της!


Πριν από λίγες μέρες κυκλοφόρησε η πρώτη κοινή φωτογραφία της Ναταλίας Γερμανού μαζί με τον νέο της σύντροφο Μάριο Ιωάννου. Η παρουσιάστρια και ο ηθοποιός βρέθηκαν μαζί στη Σαντορίνη και φαίνεται πως δεν είχαν κανένα πρόβλημα να ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό των φίλων τους.

Η Ναταλία αυτή τη φορά μας έδωσε ένα ακόμα “ντοκουμέντο” από το πόσο καλά περνάει με τον 25χρονο ηθοποιό. Ανέβασε στο instagram την παρακάτω φωτογραφία όπου ποζάρει σε ξενοδοχείο στη Ρόδο φορώντας ρούχα του αγαπημένου της.


Η ίδια έγραψε στη λεζάντα πως το τζιν και το ρολόι που φοράει είναι του αγοριού της και φυσικά δέχτηκε πολλά σχόλια από τους διαδικτυακούς της φίλους για το αν της πάει...

Δε θα πιστεύετε πόσο άλλαξε η «Χουρέμ»! (φωτό)

 
Η Μεριέμ Ουζερλί, την οποία γνωρίσαμε μέσα από την πετυχημένη τουρκική σειρά «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής» ως Χουρέμ, αποφάσισε να κάνει μία αλλαγή στην εμφάνισή της!

Η ηθοποιός, η οποία εισήχθη σε ψυχιατρική κλινική τον Μάιο στην Γερμανία για να αντιμετωπίσει κάποια ψυχολογικά προβλήματα, έκανε μία μεγάλη αλλαγή! Ξεχάστε τα μακριά πλούσια καστανοκόκκινα μαλλιά της! Κουρεύτηκε και τα έκανε καστανά!

Η ίδια πόσταρε φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook! Όπως θα δείτε η αλλαγή είναι ναι μεν μεγάλη, αλλά εξακολουθεί να είναι όμορφη και φυσικά αρκετά ανανεωμένη.

Μετά την αποχώρησή της από το σίριαλ, φαίνεται πως αποφάσισε να κάνει αρκετές αλλαγές ξεκινώντας από το look της!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΧΟΥΡΕΜ

Νέο... καύσωνα φέρνει η Κατερίνα Στικούδη


Με σέξι ολόσωμο μαγιό... τίγρη και ράστα look στα μαλλιά της η σέξι Κατερίνα κέρδισε τις εντυπώσεις


Και αφού έβαλε... φωτιά με τα μπικίνι της, η Κατερίνα Στικούδη είπε να κάνει τη διαφορά και να φορέσει ένα ολόσωμο μαγιό.

Ο φωτογραφικός φακός του Hello εντόπισε την παρουσιάστρια - τραγουδίστρια να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα στην παραλία του Balux, λίγο πριν βρεθεί στο στούντιο για ηχογράφηση.

Με σέξι ολόσωμο μαγιό... τίγρη και ράστα look στα μαλλιά της η σέξι Κατερίνα κέρδισε τις εντυπώσεις, με τους θαυμαστές της να την πλησιάζουν για να φωτογραφηθούν μαζί της. 

Θαυμαστής της JLo ζούσε στο σπιτάκι της πισίνας της!


Ο 49χρονος συνελήφθη και κατηγορείται για διάρρηξη, παρενοχλητική παρακολούθηση, απείθεια σε δικαστική απόφαση και κατοχή διαρρηκτικών εργαλείων


Ένας άνδρας που παρενοχλούσε την Τζένιφερ Λόπεζ ζούσε στο σπιτάκι της πισίνας στη βίλα της καλλιτέχνιδας στο Σαουθάμπτον της Νέας Υόρκης, ανέφεραν την Πέμπτη οι αστυνομικές αρχές.

Η Λόπεζ, που δεν βρισκόταν στο σπίτι στο διάστημα αυτό, είχε ζητήσει και είχαν ήδη εκδοθεί περιοριστικά μέτρα σε βάρος του Τζον Ντάμπις, 49 ετών, πρώην πυροσβέστη από το Ρόουντ Άιλαντ. Εργάτες που πήγαν στο σπίτι της τον βρήκαν να έχει εγκατασταθεί στο σπιτάκι της πισίνας.

Ο 49χρονος συνελήφθη και κατηγορείται για διάρρηξη, παρενοχλητική παρακολούθηση, απείθεια σε δικαστική απόφαση και κατοχή διαρρηκτικών εργαλείων.


Θα οδηγηθεί ενώπιον δικαστηρίου στο Σαουθάμπτον στις 28 Αυγούστου και μέχρι τότε κρατείται στη φυλακή του Σάφολκ.

Δεν έχει διευκρινιστεί για ποιο λόγο η Λόπεζ είχε ζητήσει να εκδοθεί περιοριστική εντολή σε βάρος του Ντάμπις. Η Λόπεζ αγόρασε την έπαυλη στο Γουότερ Μιλ του Σαουθάμπτον τον περασμένο Μάιο.

Σύμφωνα με το κτηματομεσιτικό γραφείο Κόρκοραν, πρόκειται για ένα σπίτι με 8 υπνοδωμάτια, 7 μπάνια, πισίνα, σάουνα και ξενώνα. Οι κοινότητες γύρω από το Σαουθάμπτον και το Ιστ Χάμπτον στο Λονγκ Άιλαντ της Νέας Υόρκης είναι γνωστές με την ονομασία «Χάμπτονς» και εκεί βρίσκονται κάποια από τα ακριβότερα και πολυτελέστερα σπίτια όλης της χώρας.

Η Δέσποινα Βανδή βγαίνει για ψώνια με καυτό τζιν σορτσάκι και χωρίς σουτιέν

 
Ενα παιδικό πάρτι απαιτεί μεγάλη προεργασία και η Δέσποινα Βανδή ως σωστή μητέρα βγήκε να προμηθευτεί τα απαραίτητα για τον εορτασμό των γενεθλίων του γιου της, Γιώργου. Κι ως σωστή γυναίκα βγήκε για τα ψώνια της τονίζοντας τη θηλυκότητά της.


Φόρεσε το καυτό τζιν σορτσάκι της, παρέκαμψε το σουτιέν και με γκρι μπλουζάκι που διέγραφε το στήθος της προκάλεσε αναστάτωση τόσο στο κατάστημα παιχνιδιών, όσο και στο instagram όπου φρόντισε να ανεβάσει τις φωτογραφίες.



Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Το γατάκι της Ελεονώρας Μελέτη


Μία έκπληξη περίμενε την γνωστή παρουσιάστρια, ανοίγοντας την μηχανή του αυτοκινήτου της.


Ένα μικρό γατάκι ήταν κρυμμένο στη μηχανή του αυτοκινήτου της παρουσιάστριας που -χωρίς δεύτερη σκέψη- το μάζεψε στο σπίτι της. 


«Το νέο μου μωρό… Βρέθηκε στη μηχανή αυτοκινήτου», έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη στο twitter ανεβάζοντας την πρώτη φωτογραφία του χαριτωμένου γατιού.

«Πόσο χαζούλι... Μπλέχτηκε στη σαγιονάρα» έγραφε στο επόμενο post της. Τέλος, η παρουσιάστρια ενημέρωσε τους followers της πως τα κατάφερε και ανέβασε το γατάκι στο κρεβάτι της: «Τελικά κέρδισα! Ανέβηκα στο κρεβάτι της μαμάς…pffff», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό.


Victoria Beckham: « Θέλω να αποκτήσω μια αυτοκρατορία»

"Δεν θέλω σήμερα να δείχνω σαν να είμαι 25 χρόνων. Είμαι 39. Και δεν έχω κανένα θέμα με την ηλικία μου"


Για το περιοδικό «tmagazine» των «New York Times» φωτογραφήθηκε η Victoria Beckham, η οποία μίλησε για τη μόδα, την ηλικία της αλλά και το ότι θα ήθελε στο μέλλον να αποκτήσει μια αυτοκρατορία:

«Δεν θέλω σήμερα να δείχνω σαν να είμαι 25 χρόνων. Είμαι 39. Και δεν έχω κανένα θέμα με την ηλικία μου. Οσο για την οικογένειά μου, αυτή είναι η προτεραιότητά μου. Δεν το βλέπουμε με τον David όλο αυτό σαν ένα μεγάλο brand. Ο,τι γίνεται γίνεται φυσικά. Από την άλλη θα ήθελα να δημιουργήσω όμορφα ρούχα, καλής ποιότητας ρούχα, που να θέλω να τα φορέσω. Και θέλω να δημιουργήσω και όμορφες τσάντες, επειδή δεν βρίσκω τις σωστές τσάντες που θέλω να έχω. Ούτε τα κατάλληλα γυαλιά ηλίου βρίσκω. Ετσι αποφάσισα να λανσάρω τα δικά μου γυαλιά. Θέλω πιο πολλά και ακόμα πιο πολλά. Θέλω να αποκτήσω μια αυτοκρατορία».


Enhanced by Zemanta

Εκπληκτη αεροσυνοδός καταλαβαίνει ότι την τραβά βίντεο ο Σάκης Ρουβάς και... τα χάνει [βίντεο]

Ενα ενθύμιο από την πτήση του για τα Χανιά αποφάσισε να κρατήσει ο Σάκης Ρουβάς και έτσι... άρχισε να τραβά σε βίντεο την αεροσυνοδό.

Ο τραγουδιστής ταξίδεψε μαζί με τους υπολοίπους συντελεστές της παράστασης «Βάκχες» στην οποία συμμετέχει στα Χανιά ενόψει της περιοδείας που κάνουν.

Ο Σάκης Ρουβάς, που προφανώς ήταν σε πολύ καλή διάθεση, κάποια στιγμή έπιασε το κινητό του και άρχισε να τραβά σε βίντεο την αεροσυνοδό που εκείνη την ώρα έλεγε σε πόσα λεπτά θα προσγειωθούν στα Χανιά.

Στο τέλος της αναγγελίας η όμορφη αεροσυνοδός καταλαβαίνει ότι την τραβά σε βίντεο ο Σάκης Ρουβάς και... μένει έκληκτη. Δείτε το βίντεο με την αντίδρασή της εδώ.


Μενεγάκη - Παντζόπουλος - Κοντομηνάς: Η κρουαζιέρα & η δυσάρεστη είδηση

Μαζί τους ο Παπακαλιάτης και η Σπυροπούλου.


Μακριά από το θόρυβο και τη λάμψη των τηλεοπτικών πλατό η Ελένη Μενεγάκη λειτουργεί σαν τη γυναίκα της διπλανής πόρτας, ξυπνώντας πρωί πρωί για να χαρεί το πρώτο φως της ημέρας, κολυμπώντας με τις ώρες στη θάλασσα που τόσο λατρεύει και απολαμβάνοντας κάθε ανέμελη στιγμή συντροφιά με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Σε τέτοια ενσταντανέ την εντόπισε πρόσφατα ο φακός του ελληνικού περιοδικού HELLO! κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας της στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα με τον πρόεδρο του Alpha Δημήτρη Κοντομηνά.

Στο σκάφος του, «Quintessa», εκτός από την Ελένη Μενεγάκη και το σύντροφό της Μάκη Παντζόπουλο (σ.σ. τα παιδιά της παρουσιάστριας τις ίδιες μέρες έκαναν διακοπές με τον πατέρα τους, Γιάννη Λάτσιο), ήταν επίσης η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Πρώτη στάση τους αποτέλεσαν τα Κύθηρα, ενώ αμέσως μετά το πολυτελές σκάφος έβαλε πλώρη για την Ανατολική Κρήτη. Η πυξίδα στη συνέχεια έδειξε την Κάρπαθο, όπου η λαμπερή παρουσιάστρια μεταξύ άλλων βρέθηκε σε έναν παραδοσιακό γάμο στο χωριό Όλυμπο. Η απόδραση στο Αιγαίο συνεχίστηκε στη Ρόδο, τόπο καταγωγής της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Εκεί βρέθηκε και ο αγαπημένος αδερφός της Ελένης Μενεγάκη, Θοδωρής Μισόκαλος και όλοι μαζί δείπνησαν σε γνωστό εστιατόριο της περιοχής. Η κρουαζιέρα τους ολοκληρώθηκε με μια πολύ δυσάρεστη είδηση, αυτή της απώλειας της γιαγιάς του Μάκη Παντζόπουλου, που έφυγε πλήροις ημερών την περασμένη Κυριακή.

Πηγή: Υupiii

Πατρίσια Μίλικ Περιστέρη: Η πρώην του Σαμπάνη μόνο με το μαγιό της

Λίγο πριν επιστρέψει και πάλι στην Αθήνα απολαμβάνει τις διακοπές της


Η Πατρίσια Μίλικ Περιστέρη απολαμβάνει τις διακοπές της μέχρι τέλους αφού δεν σκοπεύει να επιστρέψει ακόμα στην Αθήνα.

Η ηθοποιός απολαμβάνει την θάλασσα και τον ήλιο και «κολάζει» με το καλλίγραμμο σώμα της, κάθε φορά που πάει στην παραλία.

Ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε να κάνει βουτιές φορώντας ένα μικροσκοπικό φλοράλ μπικίνι σε παστέλ αποχρώσεις.  Η ίδια φροντίζει να δημοσιεύει καθημερινά φωτογραφίες της στο instagram ενημερώνοντας έτσι τους φίλους της για το πώς περνάει στις διακοπές της.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΣΙΑ

Η Μαρίνα Ασλάνογλου «βομβαρδίζει» το Instagram με φωτογραφίες από τις διακοπές της!

Η Μαρίνα Ασλάνογλου απόλαυσε, απ' ότι φαίνεται, αυτό το καλοκαίρι! Γέμισε για τα καλά τις μπαταρίες της για το χειμώνα.

Χάρηκε τον ήλιο και την θάλασσα έχοντας στο πλευρό της τα αγαπημένα της πρόσωπα! Στις φωτογραφίες που πόσταρε στο διαδίκτυο, η ηθοποιός λάμπει από ευτυχία!

Ανανεωμένη και ευδιάθετη η Μαρίνα ποζάρει στον φακό και ποστάρει τις φωτογραφίες από τις ξέγνοιαστες στιγμές της στο διαδίκτυο! Πάρτε μία μικρή γεύση από τις διακοπές της!







gossip-tv.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...