Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

ΦΩΤΟ: Σε μαιευτική κλινική εκτάκτως η Φαίη Σκορδά


Μπορεί η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας να μην επιβεβαιώνουν τις φήμες για την εγκυμοσύνη της παρουσιάστριας, όμως τα ευχάριστα νέα τα αποκάλυψε… κατά λάθος ο Διευθυντής της Playmobil Hellas, Γιώργος Παγώνης που του… ξέφυγε ότι η Φαίη είναι για δεύτερη φορά έγκυος. Για εκείνους όμως που ακόμα δεν το πιστεύουν ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ζευγάρι κατά την επίσκεψή του σε μαιευτική κλινική.


Η Φαίη πήγε εκτάκτως στην κλινική του κουμπάρου της Θ. Παράσχου, ο οποίος είναι ένας από τους πιο γνωστούς γυναικολόγους της χώρας μας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η παρουσιάστρια που διανύει τον τρίτο ή τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της, πήγε για να κάνει τις προβλεπόμενες εξετάσεις που κάνουν όλες οι έγκυες γυναίκες.

Μάλιστα όπως βλέπετε και από τις φωτογραφίες η Φαίη ήταν αρκετά εξαντλημένη και ξάπλωσε στη θέση του συνοδηγού για να αισθανθεί λίγο καλύτερα.

Πάντως, μπορεί το ζευγάρι να μην μιλά καθόλου για την εγκυμοσύνη της Φαίης, αποκάλυψαν όμως ποιο θα είναι το όνομα του δεύτερου μωρού, όταν εκείνο έρθει στον κόσμο.

Αυτή τη φορά την τιμητική της θα έχει η οικογένεια της παρουσιάστριας, οπότε αν είναι πάλι αγόρι θα το βαφτίσουν Δημήτρη και αν είναι κορίτσι Εύα.


Πηγή: You

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...