Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Δείτε πως είναι σήμερα ο Άρης από την "Νταντά"


Τον απολαμβάνουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα στην τηλεόραση του Mega μέσα από τις επαναλήψεις της επιτυχημένης σειρά “Η νταντά” με τη Μαρία Λεκάκη, αλλά είχαμε καιρό να...τον δούμε σε δημόσια εμφάνιση.

Ο Κώστας Αποστολίδης έδωσε το παρόν στην παράσταση “The Old Woman” στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών μαζί με την σύζυγο του, Άννα Αγγελοπούλου, και ο φωτογραφικός φακός του entertv βρέθηκε εκεί.


Ποια ηθοποιός... "βγάζει μάτια" σε κάθε εμφάνισή της; (Φωτογραφίες)


Με το σύζυγό της αποτελούν ένα από τα πιο... "hot" ζευγάρια της showbiz και απόδειξη είναι αυτή η φωτογραφία! Ειδικά εκείνη τραβάει σαν "μαγνήτης" πάνω της όλα τα φλας! 

O λόγος για την Μάρα Κορινθίου και τον Γιάννη Αϊβάζη που ξέρουν να "κλέβουν" τα... φλας και την παράσταση

Ο πιτσιρικάς Γιάννης Ζουγανέλης με πλούσιο μαλλί χαμογελάει στην κάμερα


Είναι ένας από τους πιο αγαπητούς και δημοφιλής καλλιτέχνες που ξεκίνησαν στα τέλη της δεκαετίας του 70 και από τότε συνεχίζει να κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον και κυρίως την εύνοια του κοινού και των κριτικών.

Γεννημένος το 1955, ξεκίνησε μια σπουδαία καριέρα με non-stop επιτυχίες και εμφατικά σχόλια.

Ο λόγος για τον Γιάννη Ζουγανέλη που κατάφερε με μοναδικό τρόπο να παντρέψει το ροκ παρελθόν του με το σήμερα και να κάνει την διαφορά, εξαιτίας του ταλέντου και την εκρηκτικής προσωπικότητας του.

Στην φωτογραφία είναι ένα χαριτωμένο μωρό μόλις τριών ετών.

joytv.gr


Η προκλητική φωτογραφία της Ρίας Αντωνίου που αναστάτωσε το Διαδίκτυο


Μπορεί η εκρηκτική Ρία Αντωνίου να συνεχίζει ακάθεκτη την καριέρα της στην ιταλική τηλεόραση, ωστόσο, δεν ξεχνά που και που να προκαλέσει ελαφρώς τους θαυμαστές τις και όχι μόνο.

Τελευταίο χτύπημα η φωτογραφία που τη δείχνει καλυμμένη με ένα ύφασμα που απεικονίζει χαρτονομίσματα του ευρώ και να μας επιδεικνύει χαμογελώντας το μεσαίο δάχτυλο του χεριού της.

Οι λόγοι για αυτό το... ξέσπασμα παραμένουν άγνωστο, ωστόσο, ακόμη κι έτσι η Ρία κατάφερε να απασχολήσει ξανά τα social media.

Βέβαια ακόμη κι έτσι οι Ιταλοί αποκλείεται να σταματήσουν να λατρεύουν το εντυπωσιακό μοντέλο.

Έσμιξε με τις βιολογικές της αδελφές η Άση Μπήλιου


Αν και η γνωστή αστρολόγος δεν είχε καμία επαφή με τη βιολογική της οικογένεια και από τη στιγμή που έμαθε ότι είναι υιοθετημένη δεν έκανε καμία προσπάθεια να σμίξει μαζί μ’αυτήν. Έπειτα από πολλά χρόνια, όμως οι πληροφορίες τη θέλουν να συνάντησε τις δύο αδελφές της Κατερίνα Φαφούτη Παλδεμτζή και Ελένη Φαφούτη Χουντάλα.
Η Άση Μπήλιου ήρθε τελικά σε επαφή με τις δύο αδερφές της που κατοικούν στην Κύμη, έπειτα από τις επίμονες προσπάθειες της μεγαλύτερης τους αδελφής, Κατερίνας. 
Η γνωστή αστρολόγος ήταν μόλις 15 ετών, όταν έμαθε ότι οι βιολογικοί της γονείς την είχαν δώσει για υιοθεσία, με αποτέλεσμα να αρνηθεί οποιαδήποτε σχέση μαζί τους και να έρθει ακόμη πιο κοντά με τους ανθρώπους που τη μεγάλωσαν. Οι δύο αδερφές της, όμως, δεν εγκατέλειψαν ποτέ τις προσπάθειες τους να τη φέρουν ξανά κοντά στην πραγματική της οικογένεια και να την πείσουν ότι εκείνες δεν έφταιγαν σε τίποτα.
Μάλιστα, να θυμίσουμε πως  η μεγαλύτερη αδερφή της είχε κάνει έκκληση, μέσω της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου, ώστε η Άση να δώσει τόπο στην οργή και να κάνει το πρώτο βήμα για την επανασύνδεση. 
Στην πρώτη τους συνάντηση, οι τρεις αδελφές ήταν συγκινημένες και όλα δείχνουν πως ακόμη κι αν έχασαν αρκετό χρόνο… από δω και στο εξής μπορούν να μείνουν αγαπημένες και ενωμένες.
Πηγή: Εspresso

Τσιρίλο – Ασημακοπούλου: Διακοπές στα Άχλα της Άνδρου!


Σε ένα από τα πιο απομακρυσμένα μέρη, που βρίσκονται στα Άχλα της Άνδρου, επέλεξαν να κάνουν διακοπές η Έλενα Ασημακοπούλου και ο Μπρούνο Τσιρίλο.

Αναπόσπαστο μέρος της συντροφιάς τους φυσικά ήταν η μονάκριβη κόρη τους, Μαρία Ροζάρια. Βουτιές στα καταγάλανα νερά της Άνδρου, παιχνίδια, και κάστρα στην άμμο ήταν στο ημερήσιο πρόγραμμα της οικογένειας

Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού Hello, τους απαθανάτισε να περνούν ξέγνοιαστες και όμορφες στιγμές μακριά από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Μάρκος Σεφερλής: «Δεν είχαμε γάλα για το παιδί όταν πήραμε το Δελφινάριο»

Τις δύσκολες στιγμές που έζησε όταν ενοικίασε το θέατρο Δελφινάριο, αποκαλύπτει ο Μάρκος Σεφερλής.

«Μαζί με την Έλενα έχουμε κάνει χιλιόμετρα και χιλιόμετρα για να φτάσουμε ως εδώ» θυμάται ο ηθοποιός και όταν ερωτάται αν είναι αλήθεια αυτό που ακούγεται, ότι δηλαδή όταν πήρε το θέατρο στον Πειραιά, δεν είχε γάλα ούτε για το παιδί του, ο ίδιος απαντά χωρίς περιστροφές στη News:

«Ναι είναι αλήθεια αυτό. Για να μπορέσουμε να επιβιώσουμε πηγαίναμε από πόλη σε πόλη και από χωριό σε χωριό και παίζαμε για να ανταπεξέλθουμε στις επιταγές που είχαμε κόψει για το Δελφινάριο. Και μέσα στο αυτοκίνητο και ο γιος μας, που ήταν μόλις λίγων μηνών».

Όμως ο ίδιος, όπως αποκαλύπτει, δεν φοβήθηκε ποτέ το ρίσκο:

«Δεν είχα ποτέ το αίσθημα του φόβου γιατί είχα στο πλευρό μου τη σύζυγό μου. Γενικά είμαι αισιόδοξος άνθρωπος και πιστεύω πως εμείς καθορίζουμε τη μοίρα μας».

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Φεύγω από την Ελλάδα… Ευτυχώς δεν έχω παιδιά!»

Την αποκάλυψη ότι τα φέρνει πολύ δύσκολα πέρα οικονομικά αλλά και ότι ετοιμάζεται να φύγει από την Ελλάδα για ένα καλύτερο μέλλον για τον ίδιο και τη σύζυγό του, κάνει ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

«Είμαι έτοιμος να μεταναστεύσω... Έχουμε πέσει σε μαύρη κατάθλιψη... Δεν θα ήθελα να φέρω παιδιά σε έναν κόσμο χωρίς μέλλον και ευτυχώς που δεν έχω παιδιά... Είμαι πολύ απαισιόδοξος... Το τσίρκο που έχουν στήσει πάνω στις πλάτες μας δεν είναι καν αστείο. Θα κάνει πολλά χρόνια να το πάρει ο άνεμος» λέει μεταξύ άλλων στη News ο ηθοποιός ο οποίος τονίζει σε άλλο σημείο της συνέντευξής του στη News:

«Είμαι και με τα δύο πόδια έξω από την Ελλάδα. Έχουν στενέψει τα περιθώρια για όλους μας. Είναι χρηματιστηριακοί οι όροι πλέον και μακριά από τα δικά μας, απλά μυαλά».

Τι κάνει σήμερα η Λίζα του "Εραστή Δυτικών Προαστίων";

Την βλέπουμε καθημερινά στο MEGA στην επανάληψη του "Εραστή Δυτικών Προαστίων"  στο ρόλο της Λίζας. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, όμως,  είχε εξαφανιστεί από προσώπου γης.

Σήμερα, έχει επιστρέψει στη μεγάλη της αγάπη, το θέατρο, αναλαμβάνοντας μάλιστα χρέη σκηνοθέτη. Πού χάθηκε αλήθεια η Μαριλίτα Λαμπροπούλου;

Η μητρότητα, όταν υποδέχτηκε το 2008 την κόρη της, την απορρόφησε πλήρως, όμως πλέον έχει επιστρέψει, και από ό,τι φαίνεται, για τα καλά.

Η όμορφη ηθοποιός η οποία μάλιστα στο παρελθόν έχει κάνει ολόγυμνη φωτογράφηση για ανδρικό περιοδικό, κερδίζοντας φυσικά τις εντυπώσεις, τώρα σκηνοθετεί για το Φεστιβάλ Αθηνών την παράσταση «Λάθος Κίνηση», κάτι που φαίνεται να την έχει απορροφήσει τον τελευταίο καιρό.

Και παρόλο που δεν υπάρχουν πολλές τηλεοπτικές δουλειές για να μπορέσει να αναδείξει και πάλι το ταλέντο της, μάλλον δείχνει αποφασισμένη να κάνει το δυναμικό της comeback στον χώρο.

Πηγή: gossip-tv.gr

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Κάνει διακοπές στην Σύρο και ψάχνει σπίτι ο Χάρισον Φόρντ

Στην Σύρο κάνει διακοπές ο δημοφιλής Αμερικανός ηθοποιός Χάρισον Φόρντ.

Ο διάσημος star του Hollywood βρίσκεται οικογενειακώς στο νησί με τις δύο του κόρες και μένει στην περιοχή των Αγκαθωπών σε πολυτελή κατοικία. Ο Χάρισον Φόρντ, όντας άνθρωπος χαμηλών τόνων μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις στο νησί.

Δεν είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεται την Σύρο. Έχει έρθει ξανά στο νησί, με προηγούμενη φορά το 2012. Οι δύο κόρες του λατρεύουν τις καταδύσεις και εξασκούνται καθημερινά στο νησί με το αγαπημένο τους σπορ, ενώ ο ίδιος, για μία ακόμη φορά δηλώνει εντυπωσιασμένος με την Σύρο και ειδικότερα με τα νεοκλασικά της κτίρια.

Και φέτος, κυκλοφορεί έντονα η φήμη ότι ο Χάρισον Φόρντ ψάχνει να αγοράσει σπίτι στο νησί, προκειμένου να έρχεται συχνότερα. Να σημειωθεί ότι η γνωριμία του με τις Κυκλάδες έγινε κάποια στιγμή μέσω Αντιπάρου, όταν φιλοξενήθηκε στη βίλα του Τομ Χανκς. Τότε, επισκέφθηκε και την Σύρο με την οποία έμεινε κατενθουσιασμένος, γι αυτό και έρχεται στο νησί όποτε του το επιτρέπουν οι συνθήκες και οι υποχρεώσεις του.

Την επίσκεψη του Χάρισον Φόρντ στην Σύρο επιβεβαίωσε και ρεπορτάζ του Αντι1 σε δελτίο ειδήσεων.

http://cyclades24.gr/

Οταν το μαγιό της Ναόμι Κάμπελ... αυτονομήθηκε και αποκαλύφθηκαν τα οπίσθιά της στη Μύκονο [εικόνες]

 
To γύρο των ιταλικών μέσων ενημέρωσης κάνουν οι φωτογραφίες της Ναόμι Κάμπελ από τις διακοπές της στη Μύκονο και συγκεκριμένες κάποιες εικόνες που απεικονίζουν τη συνεχή προσπάθειά της να... τιθασεύσει το πορτοκαλί μαγιό της.


Εκτός από το δυνατό άνεμο που είχε να «αντιμετωπίσει» το γνωστό τοπ μόντελ στη Μύκονο, είχε και κάποια «θεματάκια» με το μαγιό της που έμοιαζε να έχει.. αυτονομηθεί και να μην θέλει να κάτσει με τίποτα στη θέση του.


Στις φωτογραφίες που δημοσιεύονται σε ιταλικούς ιστοτόπους καταγράφεται η προσπάθεια της Ναόμι Κάμπελ να «φέρει στα ίσια του» το μαγιό της και να καλύψει τα οπίσθιά της που έμειναν εκτεθειμένα από τα «καπρίτσια» του μαγιό της.


Αχαϊα: Συνελήφθη ο αδερφός πρώην Σταρ Ελλάς για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση!

Το κουβάρι των αποκαλύψεων άρχισε να ξετυλίγεται όταν αστυνομικοί πραγματοποίησαν έφοδο σε κοτέτσι που βρίσκεται στην περιοχή της Οβρυάς...

Κατηγορούμενος για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, συνελήφθη χθες (18-07-2013) στην Πάτρα ο αδελφός πρώην Σταρ Ελλάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr o κατηγορούμενος φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών που είχε απασχολήσει πρόσφατα την αστυνομία, με ποσότητες που είχαν εντοπιστεί κρυμμένες σε κοτέτσι στην περιοχή της Οβρυάς, κοντά στην Πάτρα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από τον ανακριτή με την προαναφερθείσα κατηγορία. Οι έρευνες για την υπόθεση συνεχίζονται και αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις...

"Έκοψε" ανάσες η Δήμητρα Ματσούκα με το μαγιό της

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε η Δήμητρα Ματσούκα, όχι για διακοπές, αλλά για παράσταση με τον Στέλιο Μάινα και την Ελένη Καστάνη. 

Αυτό όμως, δεν εμπόδισε την ηθοποιό να... επισκεφτεί την πισίνα τoυ ξενοδοχείου, όπου διέμενε και να καταπλήξει τους παρευρισκόμενους με την άψογη σιλουέτα της και το καυτό της μπικίνι.

Η Δήμητρα Ματσούκα δεν συνοδευόταν από τον σύντροφό της Γιάννη Φιξ, αφού ο ίδιος είχε επαγγελματικές υποχρεώσεις που τον κράτησαν μακριά από την αγαπημένη του.

Δείτε τις φωτογραφίες, όπως τις δημoσιεύσε το You



Η Δέσποινα Βανδή ξαναχτυπά – Γυμνοί κοιλιακοί, μέρος τρίτο

H Δέσποινα Βανδή έχει από τους πιο καλογυμνασμένους κοιλιακούς της showbiz και είναι περήφανη γι αυτό. Σε βαθμό ψύχωσης, αφού σχεδόν καθημερινά ποστάρει στο instagram το γραμμωμένο και μονίμως εκτεθειμένο six pack της.

 
Το σημερινό ήταν το τρίτο της... χτύπημα τις τελευταίες δέκα μέρες.


Πριν η Βανδή μας κλείσει το μάτι με πράσινο μπουστάκι, είχε δαγκώσει τα χείλια της με ροζ μπουστάκι


Και ακόμα πιο πριν έκανε κοιλιακούς με γκρι μπουστάκι

Πληθωρική διάσημη τραγουδίστρια ποστάρει την πίσω όψη της και τρελαίνει τους θαυμαστές


 Από τη μέρα που διαδόθηκαν τόσο τα social media, οι ανά τον κόσμο παπαράτσι κινδυνεύουν να χάσουν το μεροκάματό τους. Γιατί πλέον δεν χρειάζεται να κυνηγούν τους διάσημους για κάποια περίεργη, προκλητική πόζα. Τις δημοσιεύουν οι ίδιοι οι σταρ λόγω της ανάγκης τους να μένουν συνεχώς στο προσκήνιο, να τραβούν την προσοχή.

Εστω και για λάθος λόγους.

Παράδειγμα, η πληθωρική ράπερ Νίκι Μινάζ που στο πλαίσιο του hashtag #thongthursdays, δηλαδή Πέμπτη με στρινγκ, δημοσίευσε στον λογαριασμό της φωτογραφία με ροζ αποκαλυπτικότατο εσώρουχο, αλλά και μια άλλη φωτογραφία με μαγιό.


Το είπε ο Ρουβάς: Ο (θεός) Διόνυσος είναι ένα αναγνωρισμένο και δημοφιλές είδωλο

Τα κόκαλα εκατομμυρίων ελληνιστών θα τρίζουν μετά την ακόλουθη δήλωση του γνωστού τραγουδιστή Σάκη Ρουβά ο οποίος υποδύεται τον θεό Διόνυσο στην παράσταση «Βάκχες» του Αρχαίου Θεάτρου και δέχτηκε επικρίσεις γι'αυτό.

Πολλοί είπαν πως ήταν μία τολμηρή κίνηση υποστηρίζοντας ότι ένα ποπ είδωλο δεν έχει θέση στον χώρο του αρχαίου δράματος. Τι απαντά ο ίδιος;

«Μα ο Διόνυσος είναι ένα αναγνωρισμένο και δημοφιλές είδωλο, είναι καταγεγραμμένη και αυτή την πλευρά του, δεν μπορούμε να την αγνοούμε. Έχει στον πυρήνα του την τόλμη και την ανατροπή κι έβγαλε και από μένα αυτά τα χαρακτηριστικά.» είπε χαρακτηριστικά στο Close Up ο Σάκης Ρουβάς.


ΦΩΤΟ- Η βραδινή βόλτα της Naomi Campbell στη Μύκονο



English: Naomi Campbell at the Cannes film fes...
 (Photo credit: Wikipedia)
Η Naomi Campbell βρίσκεται στη Μύκονο, εδώ και λίγες ημέρες, απολαμβάνοντας τις διακοπές της.

Οι paparazzi που έχουν γίνει η σκία της απαθανατίζουν κάθε της στιγμή στο νησί των ανέμων.

Ο φωτογραφικός φακός, εντόπισε το διάσημο top model σε χαλαρές βόλτες στα σοκάκια του νησιού, παρά το γεγονός ότι οι άντρες της προσωπικής φρουράς της, δεν απομακρύνθηκαν στιγμή από το πλευρό της.

Πηγή: faysbook.gr
Enhanced by Zemanta

Πώς είναι σήμερα ο «Διονύσης» από το «Καφέ της Χαράς»


Η πετυχημένη σειρά «καφέ της Χαράς» συνεχίζει να προβάλλεται καθημερινά σε επανάληψη και εξακολουθεί να σαρώνει σε νούμερα τηλεθέασης! Θυμάστε τον Διονύση, που πήγαινε σχολείο και ήταν ερωτευμένος με την Ματούλα; Ο έφηβος τότε Διονύσης, μεγάλωσε!

O Διονύσης ή κατά κόσμον Δημήτρης Μαχαίρας, δουλεύει ως σερβιτόρος σε γνωστό μπαρ στον Χολαργό και εκεί τον εντόπισε το e-reportaz. Όπως θα δείτε μεγάλωσε, αλλά δεν άλλαξε και πολύ. Τότε ήταν πιο αδύνατος, τώρα έχει ένα καλογυμνασμένο σώμα! Δείτε πως είναι σήμερα ο Διονύσης από το «Καφέ της Χαράς»!


Φυλάκιση 5 ετών με αναστολή στον Γαβαλά

Λίγο έλειψε να επιστρέψει στη φυλακή ο Λάκης Γαβαλάς μόλις μερικές εβδομάδες μετά την αποφυλάκισή του. Ο γνωστός επιχειρηματίας, ο οποίος συνελήφθη για 4η φορά καταδικάστηκε σε φυλάκιση 5 ετών από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας αλλά του δόθηκε αναστολή, με αποτέλεσμα να γλυτώσει αυτή τη φορά τη φυλακή.

Στο Λάκη Γαβαλά ο οποίος απουσίαζε από το δικαστήριο αλλά εκπροσωπήθηκε από το συνήγορό του Γιάννη Παγορόπουλο, επιβλήθηκε η ανώτερη προβλεπόμενη ποινή ενώ το δικαστήριο δεν έκανε δεκτό το αίτημά του να του αναγνωριστούν τα ελαφρυντικά του πρότερου έντιμου βίου και της ειλικρινούς μεταμέλειας μετά την πράξη. Επιπλέον ο εισαγγελέας της έδρας ζήτησε να μην έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα η έφεσή του, πρόταση ωστόσο που δεν έγινε τελικά δεκτή από το δικαστήριο.

Ο Λάκης Γαβαλάς κατηγορείται για ληξιπρόθεσμες και βεβαιωμένες οφειλές του έτους 2012 ύψους 1,5 εκατ. ευρώ. κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, ο συνήγορός του προσκόμισε στο δικαστήριο το έγγραφο με το οποίο ο πελάτης του παραχωρεί στο Δημόσιο το ακίνητό του στην Κάντζα προκειμένου να εξοφληθούν τα χρέη του. Η δίκη πάντως διεξήχθη σήμερα χωρίς μάρτυρες κατηγορίας ή υπεράσπισης, ενώ για την ίδια υπόθεση κατηγορείται και η αδελφή του Νότα.

Μετά την απόφαση του δικαστηρίου, ο συνήγορός του Ιωάννης Παγορόπουλος δήλωσε: «Δεν κρίνω ποτέ αποφάσεις δικαστηρίων. Τις σέβομαι όλες. Το μόνο που μπορώ να πω γι΄ αυτήν είναι πως είναι επιεικώς ακατανόητη. Αντί η Ελληνική Δικαιοσύνη να κυνηγά εξοντωτικά τον Λάκη Γαβαλά καλά θα κάνει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να τον βοηθήσει με τον τρόπο που εκείνη ξέρει καλύτερα να εκπληρώσει το συντομότερο δυνατόν τις υποχρεώσεις του προς το Ελληνικό Δημόσιο».

O 18χρονος χασάπης από την Ηγουμενίτσα που τρέλανε τον Βερσάτσε [εικόνες]

Τρεις μήνες μετά την υπογραφή του πρώτου του συμβολαίου ως μοντέλο, ο 18χρονος Αχιλλέας Βένος βρέθηκε στην πασαρέλα του οίκου Versace στο Μιλάνο. Αυτή είναι η ιστορία του.

«Ο πατέρας μου έχει κρεοπωλείο και εκτρέφει ζώα. Έτσι, τελειώνοντας το σχολείο, πήγα για τέσσερις μήνες στη Θεσσαλονίκη ώστε να σπουδάσω σε μία σχολή. Επιστρέφοντας στην Ηγουμενίτσα μια θεία μου μου είπε ότι θα έπρεπε να γίνω μοντέλο. Οπότε στείλαμε φωτογραφίες μου σε πρακτορείο μοντέλων στην Αθήνα και λίγο μετά κατεβήκαμε να υπογράψουμε». Αυτό δηλώνει ο Αχιλλέας Βένος στο Εγώ Weekly.

H  ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟ, ΕΔΩ

Η Ιρίνα Σάικ σε καυτή φωτογράφηση για ρωσικό περιοδικό [εικόνες]


Λίγες μέρες μετά τις διακοπές της στην Ελλάδα μαζί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο η Ιρίνα Σάικ βρέθηκε εξώφυλλο στην ρωσική έκδοση του περιοδικού GQ.

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ "ΚΑΥΤΕΣ" ΦΩΤΟ  ΕΔΩ

Enhanced by Zemanta

Ο Τζόρτζιο Αρμάνι τρώει στο περίφημο εστιατόριο της Τασίας στο Φισκάρδο και μοιράζει αυτόγραφα στους χωρικούς

Στα Επτάνησα απολαμβάνει τις διακοπές του εδώ και λίγες μέρες ο γνωστός σχεδιαστής Τζόρτζιο Αρμάνι. Πιο συγκεκριμένα ο Ιταλός «πατέρας» της μόδας έχει επισκεφτεί με τη θαλαμηγό του «ΜΑΙΝ» τη Λευκάδα την Ιθάκη και τη Κεφαλλονιά.

Την Τετάρτη μάλιστα εντοπίστηκε στο Φισκάρδο Κεφαλλονιάς, με κάζουαλ εμφάνιση και έκανε μια στάση σε ένα από τα εστιατόρια της περιοχής. Ο γνωστός Ιταλός και η παρέα του με περισσότερα από 10 άτομα, επέλεξαν νόστιμα πιάτα με ψάρια και θαλασσινά και αφού γευμάτισαν έκαναν μια βόλτα στη παραλία και στα μαγαζιά του χωριού.

Πολλοί έσπευσαν να ζητήσουν αυτόγραφα και φωτογραφίες με τον Ιταλό μόδιστρο και αυτός δεν το αρνήθηκε σε κανένα. Αγόρασε αναμνηστικά και σουβενίρ και έπειτα πήρε τη θαλαμηγό του με προορισμό... άλλα νησιά του Ιονίου.

Σε βίλα στην Πάτμο η Χουρέμ του Σουλεϊμάν μετά την έξοδο από το ψυχιατρείο

Στην Πάτμο θα συνεχίσει την ανάρρωσή της η Μεριέμ Ουζερλί σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες εβδομαδιαίου περιοδικού.

Άδεια για να φύγει από την ψυχιατρική κλινική στην Γερμανία όπου νοσηλεύεται εδώ και καιρό έχουν δώσει οι Γερμανοί γιατροί που την παρακολουθούν στην Μεριέμ Ουζερλί, γνωστή από τον ρόλο της στη σειρά «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής». Μοναδική προϋπόθεση να συνεχίσει να ακολουθεί τις οδηγίες της και να παραμείνει σε ένα μέρος με απόλυτη ηρεμία.

Σύμφωνα με το περιοδικό ΛΟΙΠΟΝ αυτό το μέρος βρέθηκε και είναι η Πάτμος. Συγκεκριμένα πρόκειται για μια βίλα με τεράστιο κήπο, πισίνα και πανοραμική θέα στη θάλασσα, σε έναν απομονωμένο κόλπο στην νοτιοανατολική πλευρά της Πάτμου. Επιλέχθηκε προσεκτικά από τον σύντροφο της Μεριέμ ακριβώς επειδή είναι απόλυτα απομονωμένη και η επαφή με αυτήν είναι σχεδόν αδύνατη.

Η «Χουρέμ» αναμένεται στην Πάτμο στις αρχές Αυγούστου ενώ είναι άγνωστο το πόσο θα παραμείνει εκεί.

H sexy Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Γράφονται πάρα πολλές ανακρίβειες για μένα»

«Αρνούμαι να ενδώσω στις πιέσεις να μιλήσω για τα προσωπικά μου, που δεν αφορούν παρά μονάχα εμένα»

Τις σκέψεις της για τη συναισθηματική της ζωή και την έκθεσή της στα Μέσα ξεδίπλωσε η Ντορέττα Παπαδημητρίου σε πρόσφατη συνέντευξή της σε τηλεοπτικό περιοδικό.

«Αρνούμαι να ενδώσω στις πιέσεις να μιλήσω για τα προσωπικά μου, που δεν αφορούν παρά μονάχα εμένα», δήλωσε η ηθοποιός και συνέχισε: «Θεωρώ ότι δεν αφορά κανέναν τι κάνω όταν δεν παίζω θέατρο ή την τηλεόραση και επίσης έτσι και μπεις στο τρυπάκι να απαντήσεις σε κάτι, ανοίγει ο ασκός του Αιόλου. Επειδή υπάρχω στη δημοσιότητα δεν σημαίνει ότι πρέπει να υπάρχει και η προσωπική μου ζωή κρεμασμένη στα περίπτερα. Δεν το θέλω. Πάει και τελείωσε!».

Όσον αφορά στο πώς νιώθει όταν την ρωτούν διαρκώς γι' αυτόν τον τομέα της ζωής της; «Κάποιες φορές εκνευρίζομαι όταν με πιέζουν να απαντήσω σε τέτοιες ερωτήσεις. Γίνονται μέχρι και αναιδείς και όσο κι αν ξέρω πώς παίζεται το παιχνίδι, εντυπωσιάζομαι από το γεγονός ότι δε σέβονται το ότι έχω δύο μικρά παιδιά και δεν θέλω να τα βάζω στην διαδικασία να βλέπουν όλο αυτό σκηνικό» είπε η Ντορέττα μιλώντας στο περιοδικό TV Zapping.

Αναφερόμενη στα δημοσιεύματα για την προσωπική της ζωή, η όμορφη ηθοποιός είπε: «Γράφονται πάρα πολλές ανακρίβειες και είναι πολλές οι ραδιοαρβύλες που κυκλοφορούν για μένα. Αν έμπαινα στη διαδικασία να απαντήσω θα έπρεπε να κάνω μόνο αυτό όλη μέρα. Δουλεύω σκληρά, μεγαλώνω δυο παιδιά, δε θα κάτσω να ασχοληθώ με όλο αυτό το πανηγύρι τους».

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο «Dancing with the stars» και την νίκη της σε αυτό: «Απόλαυσα πολύ την εμπειρία σε κάτι που δεν γνώριζα και που με έκανε να δυσκολεύω όλο και περισσότερο τον εαυτό μου. Δεν ήταν καθόλου εύκολη διαδικασία».

ΒΙΝΤΕΟ - Δείτε τη Μόνικα Μπελούτσι να περπατά στα σοκάκια της Πάρου!

Η Ιταλίδα ηθοποιός βρέθηκε για ολιγοήμερες διακοπές στην Πάρο.


Η Μόνικα Μπελούτσι διέμεινε σε βίλα φίλων της και σκοπεύει σύντομα να φτιάξει την δική της εξοχική κατοικία στο νησί, αφού έχει εντυπωσιαστεί με το μέρος.

Ο τηλεοπτικός φακός του Mykonos Livetv την πέτυχε στην Πάρο, όπου έτρωγε με φίλους.

Ευδιάθετη και χαλαρή συνομιλούσε με την παρέα της, ενώ λίγο αργότερα περπατά μέσα στον κόσμο, ο οποίος την κοίταζε έκπληκτος, μην μπορώντας να πιστέψει πως είναι η Ιταλίδα ηθοποιός.

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Σοκ στο Λονδίνο: Βρέθηκε νεκρός πρωταγωνιστής του James Bond

Θεατρικός ηθοποιός, ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό του Λονδίνου, ο Paul Bhattacharjee, έγινε σε όλο το κόσμο γνωστός μέσα από την ταινία του James Bond, Casino Royal.

O ηθοποιός έφυγε αφού ολοκλήρωσε την πρόβα του στο Royal Court Theatre στο Sloane Square, στο Λονδίνο, αργά το απόγευμα, ενώ είχε αρχίσει να νυχτώνει. Κατευθύνθηκε, όπως συνήθιζε, σε συγκεκριμένο σταθμό του μετρό. Οι συνάδελφοι του 53χρονου πρωταγωνιστή, τον θυμούνται ευδιάθετο και ευγενή όπως πάντα. Γυρω στις 21:00 έστειλε ένα μήνυμα στην σύντροφό του και μετά κανείς δεν ξανάκουσε τίποτα από εκείνον.

Η σύντροφος του, οι συνάδελφοι του και η οικογένεια του κατήγγειλε την εξαφάνιση στην αστυνομία αλλά πέρασαν μέρες μέχρι να βρεθεί το πτώμα του κοντά σε βράχους στο σημείο Splash στο Seaford, την περασμένη Παρασκευή. Η αστυνομία ακόμη δεν έχει κάνει λόγο ούτε για εγκληματική πράξη αλλά ούτε για αυτοχειρία, ενώ όλοι οι δικοί του πενθούν και μιλούν για έναν πολύ ταλαντούχο και γλυκό άνθρωπο.

Δείτε τον όμορφο σύντροφο της Λάουρας Νάργες!

Η γλυκιά Λάουρα Νάργες έδωσε το παρών στο καλοκαιρινό πάρτυ του ΑΝΤ1 αλλά δεν ήταν μόνη της. 

Στο πλευρό της βρισκόταν διακριτικά ο γοητευτικός σύντροφος της ...Δημήτρης Δαλάκος.

 Η παρουσιάστρια του WebTv του σταθμού συνεχίζει τα γυρίσματα σε διάφορες περιοχές της Αθήνας, ενώ παράλληλα προσπαθεί να συνδυάζει και ολιγοήμερες διακοπές.

Δείτε photo:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...