Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Ο άσος της Εθνικής ποδοσφαίρου και το μοντέλο

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο ενός μοντέλου του Θέμου Αναστασιάδη!

O Αλέξανδρος Τζιόλης δεν ξεφεύγει από τον χώρο της μόδας αφού και η νέα του αγαπημένη είναι μοντέλο.

Ο λόγος για την...

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΔΩ

Μαριάννα Τουμασάτου: “Αν ήμουν πιο νέα θα έκανα 14 παιδιά"

Για την αλλαγή της μετά τον ερχομό της κόρης της, τον άντρα της Αλέξανδρο Σταύρου και τα δικαιώματα της να κρατήσει μακριά την προσωπική της ζωή από τα φώτα της δημοσιότητας μίλησε η γνωστή ηθοποιός στο περιοδικό “ΕΓΩ”.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Η Βλαβιανού ανακάλυψε τον "Μυστηριώδης Mr. LOVE", Νίκο Ψαρρά

Από Δευτέρα 16 Ιανουαρίου και για λίγες παραστάσεις, κάθε Δευτέρα και Τρίτη, στο Θέατρο Γκλόρια, ανεβαίνει το έργο “Ο Μυστηριώδης Mr. LOVE” , που γράφτηκε το 1997 απο την Αγγλίδα Karoline Leach, σε μετάφραση Γιώργου Βάλαρη, σκηνοθετημένο απο την Λίλλυ Μελεμέ, με τους Νίκο Ψαρρά και Νικολέτα Βλαβιανού.
 
“Ο Μυστηριώδης Mr. LOVE” «είναι μια αριστουργηματική μαύρη κομεντί λεπτών ψυχολογικών αποχρώσεων και μεταμορφώσεων, με σπινθηροβόλο, καυστικό χιούμορ και καθηλωτική ατμόσφαιρα», έγραψε η σκηνοθέτης Λίλλυ Μελεμέ.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΔΩ

Ρούλα Κορομηλά: Το "έκαψε" μέχρι αργά στον Κιάμο! Δείτε φωτο

Το έκαψε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες η Ρούλα Κορομηλά, αποδεικνύοντας ότι και στο ξενύχτι είναι πρώτη. 
 
Τα πανέρια με τα λουλούδια έδιναν και έπαιρναν, ενώ η παρουσιάστρια έδειχνε μες στην καλή χαρά!
 

Ο Άκης Παυλόπουλος στο τιμόνι των ειδήσεων του...

Αλλάζει επαγγελματική στέγη ο Άκης Παυλόπουλος, χωρίς να αποχωρίζεται το δελτίο ειδήσεων.

Έτσι, μετά το ALTER έκανε μια σειρά από διαπραγματεύσεις που είχαν ευτυχή κατάληξη γι΄αυτόν αλλά και τους πιστούς θεατές του, που σίγουρα θέλουν να τον ξαναδούν.

O Άκης Παυλόπουλος επιστρέφει στην τηλεόραση, καθώς από την την ερχόμενη Δευτέρα αναλαμβάνει την παρουσίαση του...

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΠΑΤΡΑ: Σόδομα και Γόμορρα στην γκαρσονιέρα των οργίων

Image representing Facebook as depicted in Cru...
Image via CrunchBase
Το κουβάρι μιας υπόθεσης σε βαθύ «ροζ» χρώμα έχει αρχίσει να ξετυλίγεται στην Πάτρα. Ένας φοιτητής των ΤΕΙ στην Πάτρα, έχει μετατρέψει το σπίτι του σε γκαρσονιέρα των οργίων.

Ο νεαρός σε συνεργασία με τέσσερις Πατρινούς, μέσω Facebook «ψαρεύουν» κοπέλες, κυρίως από παρέες φοιτητών και σχεδόν κάθε βράδυ στήνονται ομαδικά όργια. 

Η "ΚΑΥΤΗ" ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Η απάντηση του Αγαπούλα στον Μάκη Ψωμιάδη

Καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 είναι ο ηθοποιός Τάκης Σπυριδάκης που υποδύεται τον Πρόεδρο στις διαφημίσεις της Wind με την ατάκα "Αγαπούλα".

Ο ηθοποιός μιλώντας για το εξώδικο του Μάκη Ψωμιάδη για την διακοπή της διαφήμισης 
είπε...


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΒΙΝΤΕΟ: Το κλάμα της τηλεθεάτριας που συγκίνησε την Ελένη και της..δώρισε μια κατσαρόλα!

Το τηλεφώνημα της τηλεθεάτριας είχε άλλη κατάληξη από αυτή που περίμενε η Ελένη Μενεγάκη. Η ηλικιωμένη κυρία δεν ήθελε δώρο, ήθελε απλώς να εκφράσει την αγάπη της προς την παρουσιάστρια με με μια μαντινάδα. Όμως, πριν προλάβει να ολοκληρώσει την πήραν τα κλάματα...

Πανέμορφο μοντέλο στην αγκαλιά του Marc Anthony

O Marc Anthony μπήκε στην αντεπίθεση με την παρουσίαση της νέας του κοπέλας μέσα από το Facebook. Τέρμα πια οι ζήλιες και τα μίση για τον 44χρονο τραγουδιστή, καθώς με την έναρξη του νέου έτους αλλάζει οριστικά σελίδα και φροντίζει να το κάνει γνωστό δημοσίως.

Η Jennifer Lopez προ πολλού μας έκανε γνωστή την διάθεση της για αλλαγή και ανανέωση, ο νέος της σύντροφος είναι ο μόλις 24 χρονών Casper Smart χορευτής με τον οποίο πραγματοποιεί κοινές εξόδους, περπατώντας μάλιστα χέρι, χέρι! Αυτά έβλεπε και ο Marc Anthony και μας παρουσίασε χθες την επίσης 24χρονη Shannon de Lima. Η νεαρή καλλονή είναι ένα πολύ γνωστό μοντέλο της Βενεζουέλας, από όπου κατάγεται και πλέον τείνει να γίνει παγκόσμια γνωστή μέσα από την αγκαλιά του Marc.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΑΥΤΕΣ ΦΩΤΟ ΤΗΣ SHANNON  ΕΔΩ

Ο άνθρωπος που στάθηκε δίπλα στην Γωγώ Φαρμάκη σε όλη την περιπέτειά της

ΟΙ ΔΥΟ ΑΔΕΛΦΕΣ ΜΕ ΦΙΛΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ
Η Γωγώ Φαρμάκη πέρασε ένα Γολγοθά προσπαθώντας να κρατηθεί στη ζωή και τα κατάφερε!

Το όπλο του επιχειρηματία και πρώην συντρόφου της αδερφής της, Αλέξανδρου Αγγλούπα εκπυρσοκρότησε και η Γωγώ βρέθηκε σε πολύ άσχημη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Εκτός από την οικογένεια της, που ήταν από το πρώτη στιγμή στο πλευρό της, άλλο ένα άτομο στήριξε τη Γωγώ και ήταν δίπλα της σε όλο τον αγώνα που έδωσε.

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΦΩΤΟ  ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΓΩΓΩ ΕΔΩ

Κιμούλης - Μουτάφη: Ρομαντική έξοδος στο Κολωνάκι!

Ο Γιώργος Κιμούλης και η Ελισάβετ Μουτάφη είναι ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν! 

Παρόλο που οι φήμες τους ήθελαν να έχουν χωρίσει, εκείνοι παραμένουν μαζί και ευτυχισμένοι. 


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Η ελληνική showbiz διασκεδάζει στην Άννα Βίσση! Δες φωτογραφίες

ΒΙΚΥ ΚΑΓΙΑ ΚΑΙ ΝΙΚΟΣ ΚΡΙΘΑΡΙΩΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥΣ
Η τραγουδίστρια επέστρεψε στο REX, ως “Dancing Queen” με ένα nonstop πάρτι γεμάτο εκπλήξεις και ευπρόσδεκτοι σε αυτό το πάρτι είναι όλοι!

Η Άννα Βίσση ανοίγει κάθε Παρασκευή και Σάββατο τις πόρτες στο πιο ανατρεπτικό show της καριέρας της.

ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ ΕΔΩ

Reuters: Οι Έλληνες ξεχνούν την θλίψη τους με τα τούρκικα σήριαλ

Στην μανία των Ελλήνων με τα τουρκικά σήριαλ αναφέρεται δημοσίευμα του Reuters, τονίζοντας ότι η αρχή έγινε όταν η χτυπημένη από την κρίση, ελληνική τηλεόραση, κατάλαβε ότι την συμφέρει οικονομικά να «εισάγει» σήριαλ παρά να γυρίζει ελληνικές παραγωγές.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Στέφανος Κορκολής: Παντρεύεται για τρίτη φορά!

Tα σκαλιά της εκκλησίας για τρίτη φορά θα ανέβει ο Στέφανος Κορκολής, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star.

Ο 46χρονος συνθέτης είναι ζευγάρι εδώ και επτά χρόνια με τη Ρωσίδα τραγουδίστρια, Λίντα Γκέιμαν. Η αγγελία γάμου του ζευγαριού δημοσιεύτηκε σήμερα, Πέμπτη 5 Ιανουαρίου, στην εφημερίδα «Αυγή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΟΙΑ ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ

VIDEO: «Η ζωή της άλλης»:Τί θα γίνει στο τελευταίο επεισόδιο


Αν και έκανε φιλότιμες προσπάθειες ο πρωταγωνιστής της σειράς «Η ζωή της άλλης», Κώστας Κρομμύδας στην εκπομπή «made in star», να μην αποκαλύψει πληροφορίες για το τέλος, τελικά ενέδωσε…

«Να ξέρετε ότι δεν είναι τυχαίο το background», είπε ο γνωστός ηθοποιός, δείχνοντας την πισίνα που βρισκόταν ακριβώς πίσω του και συνέχισε, «αν κάποιος παρακολουθήσει καλά το trailer, θα καταλάβει ποιο είναι το τέλος της σειράς». ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Σάκης: «Κλείνω τα 40 και αισθάνομαι πιτσιρικάς!»

Με αφορμή τα σημερινά γενέθλιά του ο αιώνιος έφηβος Σάκης Ρουβάς κάνοντας τον απολογισμό της ζωής του, μιλά στο περιοδικό Down Town, για το πως νιώθει που έφθασε στα 40!

«Απολογισμούς; Ναι, κάνω συχνά, αλλά δεν περιμένω τα γενέθλιά μου γι’ αυτό! Δεν κάνω απολογισμούς με γνώμονα την ηλικία, αλλά με γνώμονα τις εμπειρίες που βιώνω στη ζωή μου. Σε κάθε ηλικιακή μου φάση αντιπροσώπευα τον εαυτό μου στο βαθμό που αυτό μου ήταν εφικτό. Φαντάζομαι πως αν φτάσω τα 100 θα είμαι ακόμα πιο αντιπροσωπευτικός του χαρακτήρα που κρύβω μέσα μου. Αυτό που συνειδητοποιώ, πάντως, στο τέλος της ημέρας είναι ότι...


«Αγαπούλα, το… εξώδικο»

O  κατηγορούμενος στην υπόθεση των «στημένων αγώνων» Μάκης Ψωμιαδης, απέστειλε εξώδικο διαμαρτυρόμενος εντονότατα όχι για τις συνθήκες κράτησής του, αλλά για την πολυσυζητημένη ατάκα «Αγαπούλα την... κουκούλα» !!!! 

Η ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ποιό κόμμα θα στηρίξει ο Γιάννης Μπέζος στις εκλογές;

O ηθοποιός ενδέχεται να κατέβει στις επερχόμενες εκλογές!

Πρόσφατα δημοσιεύματα φέρουν τον Γιάννη Μπέζο να είναι υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματος...

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΔΩ

Νικήθηκε από τον καρκίνο στα 37 της η νικήτρια του X-factor!

Σοκ έχει προκαλέσει στον κόσμο της showbiz ο θάνατος της 37χρονης νικήτριας του βρετανικού X-Factor Kerry McGregor . H γλυκειά τραγουδίστρια και μητέρα ενός παιδιού είχε καταφέρει να κλέψει τις καρδιές των χιλιάδων τηλεθεατών του show και η ανακοίνωση του θανάτου της έχει συγκλονίσει τη Βρετανία.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΕΔΩ

Στο χειρουργείο η Ναταλία Δραγούμη

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε εσπευσμένα το βράδυ της περασμένης Τρίτης η ηθοποιός Ναταλία Δραγούμη, ύστερα από έντονους πόνους που ένιωσε στην κοιλιά, κατά τη διάρκεια της παράστασης το «Μήλο», στο θέατρο Αθηνά, στην οποία πρωταγωνιστεί με τον Θανάση Τσαλταμπάση.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Χαμός στο διαδίκτυο με τις αρετουσάριστες φωτογραφίες της Ε. Μενεγάκη!

Θέμα συζήτησης σε παρέες αλλά και στα media έχουν γίνει οι αρετουσάριστες φωτογραφίες με μαγιώ της βασίλισσας της πρωινής ζώνης, Ελένης Μενεγάκη!

Τις φωτογραφίες δημοσίευσε στο blog του ο δημοσιογράφος Νάσος Γουμενίδης και από τότε έχουν "κατακλύσει" το ελληνικό διαδίκτυο και έγιναν θέμα και στο δελτίο του star!

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ ΕΔΩ

Τι τρέχει με τη Νατάσα και τον Γιώργο Σαμαρά;

Άτομα του στενού κύκλου των δύο επιτυχημένων σταρ, τα οποία γνωρίζουν αρκετά πράγματα, μιλούν για κρυφή σχέση μεταξύ της Νατάσας Θεοδωρίδου και του Γιώργου Σαμαρά. «Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά» λέει ο θυμόσοφος λαός, και τις περισσότερες φορές το γνωμικό επιβεβαιώνεται μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Την εκδήλωση της πυρκαγιάς που αναμένεται να συνταράξει τον χώρο της showbiz αποκαλύπτοντας το επτασφράγιστο μυστικό που κρύβουν ο Γιώργος Σαμαράς και η Νατάσα Θεοδωρίδου περιμένουν πολλοί, οι οποίοι τους θέλουν να είναι κάτι περισσότερο από δύο καλοί φίλοι.

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Κλέλια Ρένεση: Μπορεί να πω...ναι σε όλα!

Η Κλέλια Ρένεση είναι σέξι και δεν το κρύβει. Φέτος σίγουρα θα είναι η χρονιά της. Πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Με λένε Βαγγέλη» ενώ στο θέατρο βρίσκεται στο πλευρό του Μιχάλη Μαρίνου στην παράσταση «Αθώος ή Ένοχος».

Η Κλέλια Ρένεση και ο Μιχάλης Μαρίνος φωτογραφήθηκαν στο περιοδικό ΟΚ! και μίλησαν για όλους και για όλα.«Δεν υπάρχει σωστός και λάθος άνθρωπος...


H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Στραβελάκης: Μιλάει για το σοβαρό ατύχημα του γιου του

Για τον τραυματισμό του γιου του την επόμενη μέρα της Πρωτοχρονιάς στο χιονοδρομικό κέντρο του Μαινάλου στην Αρκαδία μίλησε ο Νίκος Στραβελάκης στην εφημερίδα «Espresso».

Ο γνωστός άνκορμαν του Mega εξήγησε: «Δευτέρα πρωί πήγα με τη σύζυγο και τον γιο μου περίπατο στο χιονοδρομικό κέντρο του Μαινάλου. Νοικιάσαμε ένα έλκηθρο για το παιδί. Λίγο αργότερα και ενώ βρισκόμασταν στην άκρη μιας πίστας σε μια μικρή πλαγιά, ένα άλλο έλκηθρο κατεβαίνει σαν βολίδα. Ουσιαστικά ανεξέλεγκτο και μπροστά στα μάτια μας...

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

ΠΟΙΟΣ Τηλεοπτικός αστέρας δίνει ακάλυπτες επιταγές

What my camera looked like after this year's B...
Image by mr. nightshade via Flickr
Σε κινητοποιήσεις που θα «κοστίσουν» στον επιχειρηματία και τηλεοπτικό σταρ πρόκειται να προχωρήσει το σωματείο των Φωτορεπόρτερ.

Ο πρόεδρος του σωματείου Μάριος Λώλος μιλώντας στο www.koutipandoras.gr αναφέρθηκε στον γνωστό τηλεοπτικό αστέρα και εκδότη περιοδικών λέγοντας ότι δίνει ακάλυπτες επιταγές μεγάλων χρηματικών ποσών σε φωτογράφους
.

Η  ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

"Όχι" των Pink Floyd στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου

Φρένο στις φήμες που βγήκαν στη δημοσιότητα τις τελευταίες ώρες, κυρίως από την εφημερίδα London Evening Standard, και θέλουν τους Pink Floyd να παίζουν μαζί στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου έβαλε ο κιθαρίστας Dave Gilmour.
H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΕΠΙΘΕΣΗ των εργαζομένων στον Λάκη Γαβάλά

Επιστολή κόλαφο συνέταξαν οι εργαζόμενοι και οι απολυμένοι της εταιρίας «Λ. Γαβαλάς Α.Ε.», με την οποία καταγγέλλουν τον πασίγνωστο σχεδιαστή, Λάκη Γαβαλά, ότι παρουσιάζει ψευδή στοιχεία προκειμένου να αποφύγει τις συνέπειες της Δικαιοσύνης.

Σοκ προκαλεί σημείο της επιστολής στο οποίο αναγράφεται ότι η Δ.Ο.Υ ΦΑΕΕ Αθηνών μετά από έλεγχο που ολοκληρώθηκε στις 10 Νοεμβρίου 2011, διαπίστωσε ότι ο γνωστός σχεδιαστής και οι συνέταιροι του χρωστούν 16.514.177 ευρώ σε Φ.Π.Α και περίπου 2.000.000 ευρώ στο ΙΚΑ.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

H Νικολούλη μετακομίζει στον ΣΚΑΪ ή στον ALPHA

Η γνωστή δημοσιογράφος έχει ήδη κάνει επαφές με δύο κανάλια που θέλουν να εντάξουν την εκπομπή της στο πρόγραμμά τους. 

Η πρώτη συνάντηση έχει γίνει με τον ALPHA και μάλιστα έχει πάει πολύ καλά αφού είναι λογικό το κανάλι της Κάντζας να θέλει τη Νικολούλη στο δυναμικό του.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ Η...ΛΥΣΗ ΤΟΥ "ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ", ΕΔΩ

Η Φεριντέ Τσετίν από το "Έρωτας και Τιμωρία" και η ταινία - σκάνδαλο..

Πανέμορφη αλλά και ταλαντούχα είναι η Τσιτσέκ της τούρκικης σειράς "Έρωτας και τιμωρία" έναν ρόλο που υποδύεται άψογα η ηθοποιός Φεριντέ Τσετίν.

 Από Βούλγαρους γονείς που μετανάστευσαν στην Τουρκία την δεκαετία του '70, γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη το 1980 και το 2001 αποφοίτησε με άριστα από το Πανεπιστήμιο της Πόλης και συγκεκριμένα από το τμήμα Επικοινωνίας Τηλεόρασης και Κινηματογράφου και στην συνέχεια έκανε το μεταπτυχιακό της στο Πανεπιστήμιο του Μαρμαρά.

Φιλοσοφημένο άτομο, προτιμά να παίζει στο θέατρο και στον κινηματογράφο παρά στην τηλεόραση αν και μετά την επιτυχία της ως Τσιτσέκ στο σήριαλ "Έρωτας και τιμωρία" πολιορκήθηκε -και τελικά ενέδωσε- προκειμένου να πρωταγωνιστήσει στην σειρά "Anneler ile kizlari" στον ρόλο της Γκουλιζάρ.


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

2 Videos- Αρίθα Φράνκλιν: Αρραβωνιάστηκε η 69χρονη «βασίλισσα της σόουλ»

Η Αρίθα Φράνκλιν, «βασίλισσα της σόουλ», αρραβωνιάστηκε τον σύντροφό της Γουίλιαμ Γουίλκερσον «Γουίλι». 

Η 69χρονη τραγουδίστρια-θρύλος της σόουλ δήλωσε ότι ευελπιστεί να παντρευτεί μέσα στο καλοκαίρι.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Οικονομάκου – Ματιάμπα: Ζουν τον έρωτά τους!

Είναι και οι δυο άνθρωποι χαμηλών τόνων που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στη δουλειά, προσπαθώντας να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. 
 
Ο λόγος για τον Ησαΐα Ματιάμπα και την Αθηνά Οικονομάκου που είναι εδώ και λίγο καιρό μαζί.

Συμπρωταγωνιστής του Μπίλι Ζέιν ο Αλέξης Γεωργούλης

Για δεύτερη φορά στην καριέρα του, ο ηθοποιός Αλέξης Γεωργούλης θα εμφανιστεί σε ταινία του Χόλιγουντ, αυτή τη φορά στο πλευρό του ελληνικής καταγωγής σταρ, Μπίλι Ζέιν.

Τα γυρίσματα της ταινίας με τίτλο «A green story», σε σκηνοθεσία και σενάριο του Αμερικανο-γεωργιανού Νικ Αγιασβίλι, ολοκληρώθηκαν πριν από τρεις εβδομάδες.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Νέος έρωτας στην πόλη;

Ζευγάρι με την Αγγελίνα Ματαλιωτάκη, το μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από την εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη, θέλουν οι φήμες τον Αλέξανδρο Τζιόλη.

Η σέξι μελαχρινή μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του Star για την σχέση της με τον ποδοσφαιριστή και τις κοινές φωτογραφίες τους.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Στο δελτίο ειδήσεων ο Λάκης Λαζόπουλος;

Σε ρόλο … προγραμματιστή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha, θέλει το Λάκη Λαζόπουλο η νέα ηγεσία του καναλιού.

Οι Γερμανοί αποδυνάμωσαν τον ενημερωτικό τομέα και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού της Κάντζας έχασε το πολιτικό του προφίλ.


Enhanced by Zemanta

Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2012

Δ. Διαμαντίδης : Έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του!

Ο άσος του παναθηναϊκού στο μπάσκετ, Δημήτρης Διαμαντίδης έκανε ξαφνική πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Βερίνα Χιώτη πριν από λίγο καιρό. 

Εκείνη έκπληκτη και συγκινημένη του είπε αμέσως το "ναι"! 

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ποια πρόσωπα πούλησαν περισσότερο το 2011;

Αυτά είναι τα πρόσωπα που πούλησαν στα εξώφυλλα των περιοδικών στην Αμερική το 2011...

Φαίνεται πως στην Αμερική ακόμη λατρεύουν την Carrie Bradshaw. Αυτό αποδεικνύουν τα τρία εξώφυλλα στη χρονιά που διανύουμε της Sarah Jessica Parker στα Elle (Ιανουάριος), Vogue (Αύγουστος), και Marie Claire (Σεπτέμβριος) με μάλιστα πολύ υψηλές πωλήσεις, σύμφωνα με την έκθεση με τα νούμερα πωλήσεων των περιοδικών το 2011.


Enhanced by Zemanta

Το κορίτσι του Ράδιο Αρβύλα ετοιμάζεται να παίξει Σαίξπηρ

Το όνομά της είναι Ευγενία Σαμαρά και μαζί με τη Χριστίνα Μουστάκα πλαισιώνουν την υπόλοιπη ομάδα του Ράδιο Αρβύλα. 

Σέξι κορίτσι, επαγγελματίας και με μεγάλη αγάπη στην υποκριτική.Οι σπουδές της και τα πρώτα βήματα στην τηλεόραση

Από τα έδρανα του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου πίσω από το μικρόφωνο του ραδιοφώνου και από τις κάμερες του τηλεοπτικού πλατό και στο σανίδι της θεατρικής σκηνής.

Η Ευγενία Σαμαρά αν και μας συστήθηκε σαν το κορίτσι των Ράδιο Αρβύλα σίγουρα δεν είναι μόνο αυτό.

Είναι γεγονός πως η νεαρή παρουσιάστρια τράβηξε την προσοχή κυρίως με την όμορφη και γοητευτική παρουσία της, ωστόσο γνωρίζοντας την κάποιος καλύτερα, θα συνειδητοποιήσει πως πρόκειται για ένα καλλιεργημένο άτομο με δυναμικό χαρακτήρα και έντονες ανησυχίες..

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

ΚΑΛΑ ΝΕΑ - Χρήστος Βασιλόπουλος: Έχω κόψει τα σκληρά ναρκωτικά!

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος κάνει διεθνή καριέρα. Το τελευταίο διάστημα μένει μόνιμα στο Λος Άντζελες κυνηγώντας το όνειρό του και μιλάει στο περιοδικό PEOPLE για την καθημερινότητά του, τη γυναίκα του, τα ναρκωτικά και το σεξ.

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΔΩ

ΚΑΛΑ ΝΕΑ: Πρωτοχρονιά με βουτιές για την Rihanna

Συνήθως, το ιδανικό σκηνικό για τις διακοπές  της Πρωτοχρονιάς, θεωρείται μια χιονισμένη πλαγιά, σκι και ξύλινα σαλέ με αναμμένο τζάκι σε κρύα, σε χειμωνιάτικα θέρετρα .

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...