Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Αυτή είναι η Ελληνίδα που παίρνει το «στέμμα» της βασίλισσας της ποπ από την Μαντόνα

Είναι η καλύτερη μίμος της Madonna. Τη λένε Ντενίζ Βλάση, ζει μόνιμα στο Λος Άντζελες και στις φλέβες της κυλάει αίμα ελληνικό. Η «Bella», όπως είναι το καλλιτεχνικό ψευδώνυμό της, μιμείται τη «βασίλισσα της pop» από το 1985 σε διάφορα shows, εκδηλώσεις, ακόμη και σε ταινίες.


«Πιστεύω ότι τα ελληνικά γονίδιά μου ήταν εκείνα που με ώθησαν ν' ασχοληθώ με την ψυχαγωγία» λέει η ίδια στην «Espresso της Κυριακής» συμπληρώνοντας ότι πάντοτε την τραβούσε σαν μαγνήτης οτιδήποτε μεσογειακό: η μουσική, η θάλασσα, τα χρώματα. 


«Ξέρω ότι με προσέλαβαν πολλές φορές να ενσαρκώσω τη Madonna επειδή η ψυχή μου είναι ελληνική» τονίζει. H Ντενίζ, σύμφωνα με δημοσίευμα της εγημερίδας Espresso της Κυριακής, ξεκίνησε την πορεία της ως χορεύτρια και ηθοποιός καταφέρνοντας με το πέρασμα των χρόνων να εξελιχθεί σε δυναμική επιχειρηματία και να γράψει δύο βιβλία. Το 1997 ίδρυσε τη δική της εταιρεία παραγωγής Tribute Productions Talent & Entertainment και δύο χρόνια μετά έσκασαν μύτη οι Mrs Bella's Dolls, ένα από τα πιο πετυχημένα πρακτορεία μοντέλων στο Χόλιγουντ.

«Πάντα βοηθούσα άλλους ατζέντηδες να βρίσκουν ταλέντα. Μου έλεγαν ότι θα έπρεπε να με πληρώνουν γι' αυτό, αλλά για αρκετά χρόνια δεν το είχα κυνηγήσει. Όταν ξεκίνησα τη δική μου δουλειά, δεν περίμενα ότι θα εξελισσόταν σε μια τόσο πετυχημένη επιχείρηση. Κι όμως, συνέβη με τη βοήθεια του Θεού και νιώθω ευλογημένη».

1 από 6
< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΕΠΟΜΕΝΗ >

Τα τελευταία 15 χρόνια κάνει ακριβώς αυτό που της αρέσει. «Είμαι παραγωγός σε σόου, συνεργάζομαι με χορογράφους, χορευτές και ενδυματολόγους, και δημιουργώ καινούργιους χαρακτήρες, τους οποίους προωθώ στον καλλιτεχνικό χώρο. Μάλιστα έχω ιδιαίτερη αδυναμία στις δεκαετίες του '20, του '30, του '40 και του '50 (στις αρχές), οι οποίες χαρακτηρίζονται από το λεγόμενο pin up style. Ως εκ τούτου τα περισσότερα projects που επιμελούμαι έχουν σχετικά concepts και διακρίνονται από classic και vintage στοιχεία» εξηγεί η Ντενίζ, η οποία βάζει την υπογραφή της και στα κοστούμια των κοριτσιών της.

Οι «κούκλες της Bella» είναι παντού στο Χόλιγουντ. Θα τις πετύχετε να χορεύουν σε λαμπερά shows, να παίρνουν πόζες στο κόκκινο χαλί των Οσκαρ, των Χρυσών Σφαιρών και των Emmy, να παίζουν σε βιντεοκλίπ διασημοτήτων, όπως του P-Diddy και της Γκουέν Στεφάνι, να μοιράζουν γλυκά και τσιγάρα σε κοσμικά πάρτι και να κάνουν περάσματα από σίριαλ, όπως το «Mad Men». Γενικά όπου υπάρχει ζήτηση για κορίτσια από τα 30s, τα 50s κ.λπ. οι Mrs Bella's Dolls είναι πάντοτε παρούσες. Η Ντενίζ έλκει την καταγωγή της από την Πέτρα της Λέσβου. Εκεί ζούσε ο παππούς της πριν μπει στο μεγάλο καράβι για να μεταναστεύσει στην Αμερική.

«Ήταν πολύ περήφανος για την καταγωγή του κι αυτό το αίσθημα το μετέδωσε σε ολόκληρη την οικογένειά μας. Ποτέ δεν θέλησα να χάσω το ελληνικό επώνυμό μου. Ούτε ακόμη κι όταν παντρεύτηκα. Το επίθετο "Βλάσης" υπάρχει και στο πιστοποιητικό γέννησης της κόρης μου Σοφίας. Ο πατέρας μου είναι κι αυτός ένας περήφανος Έλληνας. Η μητέρα μου, από την άλλη μεριά, είναι μισή Ιταλίδα και μισή Ιρλανδή, αλλά αγαπά κι εκείνη πολύ την ελληνική κουλτούρα. Ξέρει να μαγειρεύει όλα τα ελληνικά φαγητά, ενώ η σπεσιαλιτέ της είναι τα ντολμαδάκια με αμπελόφυλλα. Στο σπίτι μας ακούγονταν πάντα ελληνικά τραγούδια. Προσωπικά θαυμάζω πολλούς καλλιτέχνες από την Ελλάδα. Τον Yianni, τον Λεωνίδα Καβάκο, τη Νία Βαρντάλος, η οποία έχει διαφημίσει τη χώρα μας στην Αμερική, και πολλούς άλλους».
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...