Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

Στικούδη: «σύζυγος γίνομαι δημοσίως, φιλενάδα όχι»

«Σύζυγος κάποιου γίνομαι δημοσίως, φιλενάδα δεν γίνομαι, δεν υπάρχει λόγος», τονίζει η Κατερίνα Στικούδη και υποστηρίζει πως δεν θα έβγαζε ποτέ στη δημοσιότητα μια σχέση της. Παράλληλα, δηλώνει πως θέλει να συνεχίσει στο «Mega Star» και αποκαλύπτει τα άμεσα σχέδιά της.

Η σέξι Σαλονικιά που ζει στην Αθήνα τα τελευταία 6 χρόνια κατάφερε να ξεχωρίσει, όπως λέει, με σκληρή δουλειά.

Αν και η τηλεοπτική σεζόν τελείωσε και τα σενάρια για αντικατάστασή της από την Δούκισσα Νομικού δίνουν και παίρνουν, η Κατερίνα δεν διστάζει να αποκαλύψει ότι δεν έχει υπογράψει ακόμα με το Mega. «Είμαι τυχερή που έκανα αυτή την εκπομπή και θα ήταν τιμή να συνεχίσω να είμαι εγώ η παρουσιάστρια», προσθέτει.

Κατά καιρούς της έχουν χρεώσει διάφορες σχέσεις, μεταξύ των οποίων ο Αντώνης Ρέμος και ο Αντώνης Κανάκης. Η ίδια, πάντως, ξεκαθαρίζει πως δεν θα έβγαζε ποτέ τα προσωπικά της στη φόρα. «Μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει κάποια σχέση μου που να έχει βγει στη δημοσιότητα. Και δεν θα έκανα ποτέ κάποια δήλωση μόνο και μόνο για να είναι εξώφυλλο», λέει και καταλήγει: «σύζυγος κάποιου γίνομαι δημοσίως, φιλενάδα δεν γίνομαι, δεν υπάρχει λόγος».

«Σίγουρα θα κυκλοφορήσει κάποιο single και κάποιο άλλο concept που ελπίζω να αρέσει», αποκαλύπτει το σέξι μοντέλο σε ερώτηση για τις φωνητικές της ικανότητες, ενώ ξεκαθαρίζει πως στα άμεσα σχέδιά της είναι να συνεχίσει να δουλεύει. 
 
πηγή: περιοδικό «DownTown»

Νέο επεισόδιο στην κόντρα Μαγγίρα - Μανωλίδου

Τι κι αν το «Dancing With The Stars» τελείωσε; Ο χορός των «μαχαιριών» μεταξύ Ματθίλδης Μαγγίρα και Ευγενίας Μανωλίδου συνεχίζεται, με τις δύο κυρίες να συνεχίζουν τα εκατέρωθεν «πυρά»!

Μέσω συνέντευξή της στο περιοδικό «Εγώ», η Ματθίλδη θέλησε να απαντήσει σε όσα είχε πει η κυρία βουλευτού στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

«Της είπα: "τι είναι αυτά που πήγες και είπες στην Τατιάνα, ότι είπα πολλά αρνητικά πριν σε γνωρίσω και όταν σε γνώρισα άλλαξα γνώμη;"» και μου απάντησε: «Ματθίλδη μου... κουκουβάουνες! Αυτό δεν θέλουν να ακούσουν; Αυτό τους είπα κι εγώ», είπε η Μαγγίρα στο περιοδικό.

Μάλιστα, η Ματθίδλη πήγε ένα βήμα παρακάτω και είπε για την «Μπουμπούκα»: «παίζει μια χαρά τους δημοσιογράφους.... Μια χαρά δημιουργεί εντυπώσεις. Το ‘χει».

«Κατηγορία είναι αυτό; Δεν είναι κατηγορία. Δεν θα ήθελα καθόλου μα καθόλου να μιλήσω για τέτοια θέματα», ήταν η απάντηση της Ευγενίας, που πλέον συνεχίζει τα ανακατέματα με τις κουτάλες του «Master Chef».

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Γυμνόστηθη στην παραλία η Monica Belluci

Άνετη, χαλαρή και... topless «τσάκωσαν» οι παπαράτσι την Monica Belluci σε κάποια ακρογιαλιά της Ευρώπης, προσφέροντας στον ανδρικό πληθυσμό έναν ακόμα λόγο για να την θαυμάσει!

Παρά τα 40 και βάλε χρόνια της και την πρόσφατη γέννα, η σέξι ηθοποιός αποδεικνύει για ακόμα μία φορά τον λόγο για τον οποίο αποτελεί αντικείμενο του πόθου και μία από τις πιο hotκυρίες της showbiz διεθνώς.

Η Monica απόλαυσε τον ήλιο γυμνόστηθη και η θερμοκρασία δεν ανέβηκε μόνο από την ζέστη...

Δείτε την!

Με 21% θα φορολογηθούν τα πορνό DVD

Σοβαρές φορολογικές παραβάσεις διαπίστωσε το υπουργείο Οικονομικών στη διακίνηση των επίμαχων «ροζ» DVD της Τζούλιας Αλεξανδράτου και της Μαριάννας Ντούβλη που έγιναν ανάρπαστα από το... φιλοθεάμον κοινό. Σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου, τα πορνό DVD θα πρέπει να φορολογηθούν με συντελεστή ΦΠΑ 21% που αφορά τα CD και τα DVD και όχι με 5% που αφορά τα πάσης φύσεως έντυπα. Ηταν γνωστό άλλωστε μέχρι και σήμερα το κόλπο των εταιρειών που διακινούσαν ταινίες πορνό στα περίπτερα. Τις συνόδευαν πάντα από ένα μικρό και ολιγοσέλιδο έντυπο, ώστε να φορολογηθούν ως περιοδικό που συνοδεύει DVD.

Ολα ξεκίνησαν όταν ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας Μάξιμος Χαρακόπουλος κατέθεσε ερώτηση προς τον υπουργό Οικονομικών ζητώντας να μάθει τι θα γίνει με τη φορολόγηση των «ροζ» ταινιών. Οπως δηλώνει χαρακτηριστικά, «ενώ τα ενημερωτικά έντυπα και τα βιβλία φορολογούνται με τον χαμηλότερο συντελεστή ΦΠΑ, δηλαδή, με 5%, την ίδια προνομιακή φορολογική αντιμετώπιση απολαμβάνουν τελικά και επιχειρήσεις που διακινούν ανεξέλεγκτα πορνό DVD στην αγορά ως πακέτο μαζί με έντυπα. Οι σοβαρές αυτές παραβάσεις της φορολογικής νομοθεσίας εντοπίζονται τη στιγμή που η γενικευμένη αύξηση του ΦΠΑ επιβαρύνει προϊόντα και υπηρεσίες και ενώ η κυβέρνηση επιβάλλει σκληρά οικονομικά μέτρα σε μισθωτούς και συνταξιούχους».

Σύμφωνα με την απάντηση που έδωσε ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, «η Ανώτατη Επιτροπή Τελωνειακών Αμφισβητήσεων έχει γνωμοδοτήσει ότι στην περίπτωση παράδοσης πακέτου αγαθών τα οποία μπορεί να χρησιμοποιηθούν μεμονωμένα και ανεξάρτητα το ένα του άλλου, θεωρείται ότι πραγματοποιούνται δύο παραδόσεις αγαθών, τα οποία υπάγονται στον συντελεστή που αναλογεί σε καθένα αγαθό, σύμφωνα με τη δασμολογική τους κατάταξη. Ειδικότερα, με τις υπ' αριθμόν 108 του 2003 και 15 του 2006 γνωμοδοτήσεις της, έχει αποφανθεί ότι σε περιπτώσεις που CD και DVD συνοδεύουν βιβλίο, κατατάσσονται: το μεν βιβλίο σε συντελεστή 5%, το δε CD ή DVD σε κανονικό συντελεστή 21%»! Επομένως, για τη διάθεση του εντύπου και του επίμαχου ροζ DVD οφείλεται ΦΠΑ με τον μειωμένο συντελεστή 5% για την αξία του εντύπου, υπό την προϋπόθεση ότι αυτό συνιστά περιοδικό και με τον κανονικό συντελεστή 21% για την αξία του DVD.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΡΡΗΣ

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Θύμα ληστείας η Αννίτα Ναθαναήλ από την οικιακή της βοηθό

Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε την Αννίτα Ναθαναήλ και την οικογένειά της το περασμένο Σαββατοκύριακο, όταν επέστρεψε από ολιγοήμερες διακοπές στην Κρήτη.

Ανοίγοντας την πόρτα του σπιτιού, ο σύζυγός της έπαθε σοκ όταν είδε ότι ληστές το είχαν αδειάσει εντελώς!!!! Ηλεκτρονικά, laptops, στερεοφωνικά, home cinema, κοσμήματα, τα είχαν πάρει όλα!!!!

Και μη νομίζετε ότι οι δράστες ήταν άγνωστοι… Όοοχι!!!! Τη ληστεία την οργάνωσε και την πραγματοποίησε η ίδια η οικιακή της βοηθό σε συνεργασία με το φίλο της, στον οποίο είχε επιτρέψει η Αννίτα Ναθαναήλ να μείνει στο σπίτι το Σαββατοκύριακο.

Η γυναίκα την οποία εμπιστευόταν σαν μικρή της αδελφή, την οποία όπως είπε η ίδια την αγκάλιασαν και την συμπεριέλαβαν στην οικογένεια, δεν σεβάστηκε ούτε τα δυο μικρά κοριτσάκια της  Αννίτας Ναθαναήλ και τους πήρε ακόμα και τα χρήματα από τους κουμπαράδες τους!!!!

Η συνολική λεία των ληστών αγγίζει τα 136.000 ευρώ και η οικογένεια έχει κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε η υπόθεση να πάει στη δικαιοσύνη.

Φυσικά η οικιακή βοηθός έγινε καπνός και φρόντισε να μην αφήσει κανένα ίχνος πίσω της. Τόσο οργανωμένο το έγκλημα!!!

Δείτε τι είπε η ίδια η Αννίτα Ναθαναήλ στην "Πρωινή Μελέτη".

Μέσω... Facebook απαντά η Μαριέττα Χρουσαλά

Μετά από μέρες σιγής, μια κρουαζιέρα στη Μάνη και ενώ όλα τα Μ.Μ.Ε έχουν βουίξει για το πάρτι επάνω στο θωρηκτό «Αβέρωφ», η Μαριέττα Χρουσαλά αποφάσισε να πάρει θέση  για πρώτη φορά. Σε απάντηση της που αναρτήθηκε στη σελίδα της στο Facebook, έλυσε τη σιωπή της  και μίλησε για πρώτη φορά για το σκάνδαλο που προκλήθηκε με τα κλαρίνα και τα τσιφτετέλια στο κατάστρωμα και στις κουκέτες  του ιστορικού πλοίου. Φαίνεται ότι μετά από το διασυρμό που υπέστη, της ήταν πιο εύκολο να τα γράψει στο Facebook, από το να βγει και να μιλήσει στην τηλεόραση ή αλλού.

Συγκεκριμένα, η Μαριέττα μας παρακαλεί «θερμά» να βάλουμε ένα τέλος σε όλη αυτή την ιστορία καθώς θεωρεί πως η αναπαραγωγή της ιστορίας από τα «κακά» Μ.Μ.Ε, έχει βλάψει ηθικά τόσο την ίδια όσο και τον σύζυγο της  Λεό Πατίτσα. Μωρέ τι μας λες; Της ρίξαμε το ηθικό της κυρά-Μαριέττας. Σε αυτά τα κακά Μ.Μ.Ε  όχι μόνο είχε δική της εκπομπή, αλλά έβγαινε και σαν σουπερ-μοντέλο μαϊντανός σε δεκάδες άλλες.  ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Ο Γ. Λάτσιος μιλά για το χωρισμό του!

Συνέντευξη στο κυπριακό περιοδικό «Όμικρον» έδωσε ο Γ. Λάτσιος και για πρώτη φορά μίλησε και για το χωρισμό του από την Ελένη Μενεγάκη.

Μη φανταστείτε ότι ήταν και λαλίστατος… Απλά εξέφρασε κάποια συναισθήματά του που λένε πολλά για το γεγονός που σημάδεψε τον τελευταίο χρόνο τη ζωή του.

«Δεν ήταν και κάτι ευχάριστο αυτό που έγινε στα media με το χωρισμό μου και δε θέλω να μπω στα προσωπικά μου γιατί ανοίγεις μια μεγάλη κουβέντα που δεν θέλω να κάνουμε», είπε ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1.

Μια μεγάλη κουβέντα ε;;; Και δεν θέλει και να την κάνει… Φανταστείτε τι έχει να πει ο κ. Λάτσιος γι΄ αυτόν τον χωρισμό. Γνωρίζουμε πολύ καλά όμως ότι δεν πρόκειται ποτέ να μάθουμε, αφού σε καμία περίπτωση δε θα εξέθετε την πρώην σύζυγό του και μητέρα των τριών παιδιών του.

Άφησε πάντως να φανεί, για πρώτη φορά ότι αυτή η περίοδος ήταν αρκετά δύσκολη για τον ίδιο.

Η Ελένη όμως δεν ήταν η μοναδική γυναίκα για την οποία μίλησε ο Γ. Λάτσιος. Μίλησε επίσης και για την Ευγενία Μανωλίδου, αλλά και για τη Ρούλα Κορομηλά.

Την Ευγενία, αν και τους την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια και χωρίς προειδοποίηση, την υπερασπίστηκε, όσο μπορούσε.

«Η Ευγενία έχει μια ενδιαφέρουσα προσωπικότητα. Δε νομίζω ότι ισχύει όμως ότι οι Έλληνες λατρεύουν να τη μισούν. Η αλήθεια είναι ότι είναι ένας άνθρωπος που δημιουργεί εντάσεις, όμως η τηλεόραση δε βγαίνει με ανθρώπους που δε λένε τη γνώμη τους. Δεν μπορούν τα πάντα να είναι στρογγυλεμένα. Άνθρωποι που λένε την άποψή τους, όντως δημιουργούν συζητήσεις. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι η Ευγενία το κάνει επίτηδες. Πιστεύω πως πραγματικά εκφράζει αυτό που πραγματικά είναι, αυτό που σκέφτεται, κι αυτό ο κόσμος το βρίσκει ενδιαφέρον», είπε.

Όσο για τη Ρούλα Κορομηλά; Ο Γ. Λάτσιος χαρακτήρισε την επιστροφή της «ενδιαφέρουσα», διευκρίνισε όμως ότι το format του «Greek Idol» δεν τη βοηθά να ξεδιπλώσει όλες της, τις ικανότητες.

Μάλιστα για όσους βιάστηκαν να κρίνουν τη Ρούλα για την εμφάνιση και την ηλικία της ο κ. Λάτσιος είπε: «Δε νομίζω ότι τα φυσικά χαρακτηριστικά και η ηλικία δεν είναι αυτά που χαρακτηρίζουν έναν παρουσιαστή».

Δείτε το ρεπορτάζ της "Πρωινής Μελέτης"

Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Η Ελιζαμπέτα Κανάλις μυστική πράκτωρ!

Η 31χορνη Ελιζαμπέτα Κανάλις έγινε ευρέως γνωστή για τη σχέση της με τον Τζορτζ Κλούνεϊ. Και μιλάμε για έρωτα μεγάλο και τρελό που την έκανε ακόμα και να βάλει στην άκρη την καριέρα της, μικρό κορίτσι.

Τώρα όμως τελείωσαν αυτά. Η Ελιζαμπέτα του είπε του καλού της «Τζορτζ σ’ αγαπάω σε εκτιμάω, αλλά ως εδώ»!!!! Έτσι ετοιμάζεται πυρετωδώς να πρωταγωνιστήσει στην τηλεοπτική σειρά «Leverage», όπου θα υποδυθεί μια μυστική πράκτορα.

Πάντως η Ελιζαμπέτα πολύ τον αγαπάει τον Τζορτζ, κι ας λένε οι κακές γλώσσες ότι έχει υπογράψει συμβόλαιο για να κυκλοφορεί δίπλα του, ως η επίσημη αγαπημένη.

«Χάρη σ’ εκείνον βρήκα την ηρεμία μου. Τώρα όμως θέλω να σκεφτώ εμένα και μόνο εμένα»!

Αυτή η ηρεμία είναι που της έχει δώσει δύναμη. «Νιώθω ήρεμη και μπορώ να πάρω αποφάσεις χωρίς άγχος. Νιώθω πως μπορώ να αναπνέω. Αυτή η ηρεμία προέρχεται από όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή μου και από εκείνον βεβαίως», λέει η Ελιζαμπέτα.

Τώρα ο Τζορτζ πώς τα βλέπει όλα αυτά, κανείς δεν ξέρει. Λέτε να της κάνει νουμεράκια;;;

Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Τρομακτικά αδύνατη η AnnaLynne McCord!

Τρομερά αδυνατισμένη εμφανίστηκε στην παραλία η γνωστή Αμερικανίδα ηθοποιός  και πρωταγωνίστρια της σειράς Beverly Hills 90210,  AnnaLynne McCord.
Η 22χρονη πήγε σε παραλία του Μαϊάμι μαζί με την αδερφή της Angel, η οποία μοιάζει στην AnnaLynne όχι μόνο στο πρόσωπο αλλά και στα κιλά!
Όπως ισχυρίζεται η McCord, δεν έχει κάνει ποτέ δίαιτα στη ζωή της, γεγονός που προσπάθησε να αποδείξει και στους παπαράτσι αφού όταν βγήκε από τη θάλασσα έβγαλε ένα τεράστιο burger από την τσάντα της και προσπάθησε να το φάει.
Σε πρόσφατη συνέντευξη της σε γνωστό περιοδικό η AnnaLynne ισχυρίστηκέ ότι δεν πηγαίνει γυμναστήριο, απλά περπατάει στο Λος Άντζελες, όταν έχει χρόνο και κάνει μαθήματα χορού της κοιλιάς! Παραδέχτηκε ωστόσο ότι πολλές φορές «ξεχνάει» να φάει μερικά από τα γεύματα της ημέρας εξαιτίας του πιεστικού προγράμματός της.
Πάντως τα ΜΜΕ στην Αμερική, σχολιάζουν αρνητικά την σκελετωμένη εικόνα της  McCord αφού αποτελεί πρότυπο για χιλιάδες νεαρά κορίτσια ενώ σχολιάζουν ότι η νεαρή ηθοποιός είναι στα πρόθυρα της νευρικής ανορεξίας…
Enhanced by Zemanta

Στη Μύκονο ο Τομ Κρουζ;

Μεγαλεία φέτος στη Μύκονο. Ένας από τους σημαντικότερους stars του Hollywood λέγεται ότι εντός των ημερών αναμένεται να αριβάρει στο νησί των ανέμων.

Δημοσιεύματα του αυστραλιανού τύπου λοιπόν λένε ότι ο Τομ θα έρθει στη Μύκονο, καλεσμένος στο γάμο ενός πολύ καλού του φίλου.

Αν και δεν αναφέρουν ποιος παντρεύεται τονίζουν ότι ο Τομ Κρουζ δε θα είναι το μοναδικό γνωστό όνομα που θα βρίσκεται ανάμεσα στους καλεσμένους.

Στο νησί θα έρθει και η οικογένεια του Τζέιμς Πάρκερ, ενός από τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου. Μάλιστα λέγεται ότι η οικογένεια Πάρκερ βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα, αφού τα μέλη της θέλησαν να συνδυάσουν το τερπνό μετά του ωφελίμου και να απολαύσουν το ελληνικό καλοκαίρι.

Όσο για τον Τομ δεν γνωρίζουμε αν θα τον συνοδεύσει η σύζυγός του Katie Holmes και η μικρή Suri.

Εν αναμονή λοιπόν των λαμπερών αφίξεων.

Παραδέχεται το hot βίντεο ο νέος του «Greek Idol»

Σήριαλ κοντεύει να γίνει το hot βίντεο που κυκλοφορεί εδώ και 2 χρόνια στο Ίντερνετ και στο οποίο φαίνεται ότι πρωταγωνιστεί ο νέος του «Greek Idol», Νίκος Τασιόπουλος. Κι ενώ σε συνεντεύξεις του ο παίκτης του talent show έκανε λόγο για ομοιότητα, πληροφορίες τον θέλουν να παραδέχεται ότι είναι δικό του!

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά: το περιβόητο βίντεο δεν είναι καμιά υπερπαραγωγή τύπου Τζούλιας ή Μαριάννας, αλλά μία σειρά από φωτογραφίες με έναν νεαρό που ποζάρει γυμνός επιδεικνύοντας τα προσόντα του. Στο μεσοδιάστημα παρεμβάλλονται και φωτογραφίες με τον πρωταγωνιστή ντυμένο, ενώ υπάρχουν και πληροφορίες για τον τρόπο επικοινωνίας μαζί του.

Το εν λόγω βίντεο, άκρως τολμηρό για να δημοσιοποιηθεί, έχει «ανέβει» από το 2008 σε ιστοσελίδα με πορνό υλικό, ενώ αναγράφει ξεκάθαρα το όνομα «Nikos Tasiopoulos», ένα e-mail και σελίδα στο Twitter.

«Πρώτη φορά το ακούω. Είναι εντελώς άκυρο κάτι τέτοιο, προφανώς είναι κάποιος που μου μοιάζει», είχε δηλώσει ο Νίκος Τασιόπουλος σε σχετική ερώτηση του περιοδικού «People» την προηγούμενη εβδομάδα.

Σήμερα, πληροφορίες που γράφονται στο Ίντερνετ θέλουν τον παίκτη του «Greek Idol» να παραδέχεται ότι πρωταγωνιστεί στο εν λόγω βίντεο, ωστόσο, προσθέτει πως πρόκειται για πράξη εκδίκησης από πρώην κοπέλα του! Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες λένε πως ο 26χρονος έχει καταθέσει μήνυση στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, στην οποία θα κληθεί για εξηγήσεις η εν λόγω νεαρά.

Και τόσο καιρό γιατί δεν το έλεγε αλλά μας είχε «ταράξει» στα περί ομοιότητας;


Στη φωτογραφία που δημοσιεύουμε φαίνονται ελάχιστα από τα όσα περιλαμβάνει το εν λόγω βίντεο...

Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Γρίφος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου

Στα δημοσιεύματα που τον φέρουν να παρουσιάζει ριάλιτι τραγουδιού την επόμενη σεζόν, απάντησε μέσα από τη ραδιοφωνική εκπομπή του ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Απάντηση ωστόσο αν θα μείνει στο Megaή αν θα πάνει στον Αντέννα, ο Γρηγόρης δεν έδωσε.

Έτσι αφιέρωσε τον περισσότερο χρόνο στο να προσπαθεί να πείσει πως δεν θα κάνει το ριάλιτι τραγουδιού με επωνύμους, το just the 2 of us.
«Όχι, ρε παιδιά, λάθος κάνετε. Δε θα το κάνω αυτό και δε θα το έκανα», είπε ο Γρηγόρης και πρόσθεσε: «Κι αν δεν το κάνει ο Καπουτζίδης πάλι δε θα το έκανα, οπότε μη γράφετε πράγματα που δεν ισχύουν! Γράφουν, γράφουν, γράφουν», έλεγε και ξανάλεγε.

Εξέφρασε μάλιστα και παράπονα που οι τηλεοπτικοί συντάκτες γράφουν χωρίς να τον ρωτήσουν, όπως είπε. Όπως θα δείτε όμως στο βίντεο πριν από λίγες μέρες που οι δημοσιογράφοι τον είχαν ρωτήσει για το τι θα κάνει την επόμενη σεζόν, πάλι δεν απάντησε, απλώς είχε ευχηθεί «καλό καλοκαίρι».

Περικοπές στον προϋπολογισμό των ενημερωτικών εκπομπών του Mega


Στο τέλος του μήνα θα ληφθούν οι αποφάσεις για τον προϋπολογισμό των ενημερωτικών εκπομπών του Mega για τη νέα σεζόν. Η δύσκολη συγκυρία, στην οποία βρίσκεται η τηλεοπτική αγορά, καθιστά μονόδρομο την προσαρμογή στα νέα δεδομένα και δεν αφήνει πολλά περιθώρια. Στο πλαίσιο αυτό και όπως λένε οι πληροφορίες καταβάλλεται προσπάθεια ώστε να συνεχίσουν με όσο το δυνατόν λιγότερες περικοπές τόσο οι «Πρωταγωνιστές», όσο και η «Εμπόλεμη ζώνη» και η «Ερευνα». Το υψηλότερο κόστος εκ των τριών έχει η «Εμπόλεμη ζώνη» και ως εκ τούτου προς τα εκεί λέγεται ότι θα εστιαστούν οι προσπάθειες συμμαζέματος.

Ricky Martin: Ευτυχής μπαμπάς και δηλωμένος… gay!

Η 29η Μαρτίου του 2010 θα είναι ίσως μία από τις σημαντικότερες μέρες της ζωής του Ricky Martin. Είναι η μέρα που ο star της Latin μουσικής αποφάσισε να αποκαλύψει στους πάντες ότι είναι ομοφυλόφιλος, επιβεβαιώνοντας έτσι τις φήμες που εδώ και πολλά χρόνια αιωρούνταν πάνω από το κεφάλι του.

«Είμαι ένας ευτυχισμένος ομοφυλόφιλος άνδρας», είχε δηλώσει τότε ο Ricky, χωρίς όμως να προκαλέσει το… σοκ που ίσως επεδίωκε.

Αντίθετα, από εκείνη τη μέρα και μετά ξεσηκώθηκε ένα κύμα αστείων σχολίων για τον τραγουδιστή και έγινε και το αγαπημένο θέμα για τους κωμικούς σε όλες τις ΗΠΑ.

«Ω, Θεούλη μου! Ο Ricky Martin ομολόγησε πως είναι gay! Στα άλλα θέματα του δελτίου μας», και άλλα ανάλογα αστειάκια έχουν πλημμυρίσει το διαδίκτυο, ενώ το μεγάλο ερώτημα τώρα είναι ποιος είναι ο σύντροφος του τραγουδιστή.

Για μια ακόμα φορά ο Ricky Martin προτιμά να μη μιλά καθόλου για την προσωπική του ζωή. Εντάξει, βγήκε δημόσια και παραδέχθηκε ότι είναι gay, από εκεί και έπειτα όμως μιλιά. Ασχολείται αποκλειστικά με τα δίδυμα αγόρια του, τα οποία απέκτησε με τη βοήθεια παρένθετης μητέρας, και έχει κλείσει κάθε δίοδο στους δημοσιογράφους να μάθουν κάτι παραπάνω για την προσωπική του ζωή.

Τον τελευταίο πάντως καιρό ακούγεται έντονα ότι εδώ και δύο χρόνια είναι ζευγάρι με το μοντέλο Valerio Pino, με τον οποίο λέγεται ότι συγκατοικούν στην Ισπανία και το Μαϊάμι. Αν είναι αλήθεια ή αν πρόκειται για μία ακόμα φήμη, κανείς δεν ξέρει. Πάντως περιοδικά φιλοξένησαν φωτογραφίες των δυο τους στην παραλία να κάνουν γυμναστική!

Και επειδή ο κόσμος είναι καχύποπτος, αρκετοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται γιατί να κάνει αυτήν την εξομολόγηση ο Ricky Martin τώρα. Μήπως γιατί ήθελε να δώσει μια ώθηση στην καριέρα του; Τι να σας πούμε κι εμείς. Πάντως πριν από λίγες μέρες ανακοινώθηκε ότι ο Rickyθα υποδυθεί τον Che στο μιούζικαλ «Evita» που θα ανέβει την άνοιξη του 2012 στο Broadway.

Τελικά η αλήθεια δεν ελευθερώνει απλώς, αλλά κλείνει και… δουλειές!!!

Δείτε τον Ricky Martin σε τρυφερές, οικογενειακές στιγμές με τους γιους του.

Πηγή: Down Town
Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...