Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Ο γιος του Nicolas Cage παντρεύεται

Σήμερα είναι η μεγάλη μέρα για το γιο του Nicolas Cage

Ο 20χρονος Weston θα παντρευτεί στη Νέα Ορλεάνη τη σύντροφό του Nikki Williams δύο χρόνια μεγαλύτερή του. 

Ο νεαρός τραγουδιστής του  heavy metal ανακοίνωσε τον αρραβώνα του μέσω της σελίδας του στο Facebook. Ο Weston είναι γιος του Cage από το γάμο του με την Christina Fulton

gossip-tv.gr

Ανδρέας Μαρνέζος: Προβληματίζει ο ξαφνικός θάνατος

Μυστήριο καλύπτει τον αιφνίδιο θάνατο του καλλιτέχνη τατουάζ, ράπερ, αλλά και αθλητή στην ελεύθερη πάλη, Ανδρέα Μαρνέζου, ο οποίος ήταν γνωστός και ως «λεκτικός επεξεργαστής».

Τον άνθρωπο που με την 
 τέχνη του τατουάζ στόλιζε τα κορμιά πολλών επωνύμων βρήκε νεκρό στο γραφείο του η σύζυγός του, η οποία είχε ανησυχήσει για την πολύωρη απουσία του. Μπαίνοντας στο εργαστήριο, η σύντροφός του Λώρα τον αντίκρισε γερμένο στην καρέκλα, χωρίς αισθήσεις.

Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στον κόσμο της σόου μπιζ, καθώς μεγάλα ονόματα, όπως ο Σάκης Ρουβάς, η Δήμητρα Ματσούκα, ο Νίνο, ο Γιάννης Αϊβάζης, αλλά και ο διεθνής ποδοσφαιριστής Τραϊανός Δέλλας εμπιστεύτηκαν τα σταθερά του χέρια και το μεράκι του για να στιγματίσουν ανεξίτηλα το κορμί τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Μπαλατσινού:Μια ζωή ποδήλατο...

Στην Μεσσηνία, όπως είναι γνωστό, βρίσκονται η Τζένη Μπαλατσινού και ο Πέτρος Κωστόπουλος με τα παιδιά τους και με λίγους και καλούς φίλους. 


Μάλιστα έκανε ποδηλασία η Τζένη με μια  φίλη της και ανέβασε τις συγκεκριμένες φωτογραφίες στο twitter. 


Λέτε να δούμε και καμιά φωτογραφία με την Ελένη Μενεγάκη μιας και είναι εκεί με τον Ματέο Παντζόπουλο και τα τρία παιδιά της;

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Καινούργιο σπίτι για την ηρωίδα μάνα...

Oρμησε στις φλόγες για να σώσει τρία από τα δέκα (!) παιδιά της
Ενα όνειρο γίνεται πραγματικότητα! Μια οικογένεια που πάλεψε με σεισμούς και με πυρκαγιές αποκτά σύντομα το δικό της σπίτι και, όπως όλα δείχνουν, ο Γολγοθάς της θα έχει αίσιο τέλος! 

Πρόκειται για την ιστορία της 30χρονης Μαρίας Διαμαντοπούλου, η οποία συγκλόνισε το πανελλήνιο με την τόλμη και την αυτοθυσία της, όταν πριν από τέσσερις μήνες, εγκυμονούσα στο δέκατο παιδί της, όρμησε στις φλόγες προκειμένου να σώσει τρία από τα αγγελούδια της για να μην καούν από τη φωτιά! Η ηρωίδα μάνα από τη Βάλμη Πηνείας της Ηλείας μέσα στον επόμενο μήνα θα αποκτήσει το δικό της σπιτικό! 

Τη συγκλονιστική ιστορία είχε φέρει στο φως της δημοσιότητας η «Espresso» και είχε συγκινήσει αλλά και ευαισθητοποιήσει τους πάντες. Ανάμεσά τους και τους ιθύνοντες του ANT1. 

Πρόθεσή τους τότε ήταν να φτιάξουν ένα ολοκαίνουργιο σπιτικό, με αρχιτέκτονα αυτού του εγχειρήματος τον Σπύρο Σούλη. 

Σήμερα, τέσσερις μήνες μετά και ξεπερνώντας τα προβλήματα, η εκπομπή «Με το δεξί» είναι πανέτοιμη να κατέβει στην Ηλεία και να κάνει το όνειρο της οικογένειας πραγματικότητα. 

Οι Καραμεροχαριτάτοι στο «Μακεδονία TV»;

Μαζεύουν το παλτό τους και οδεύουν προς Θεσσαλονίκη μεριά, και συγκεκριμένα στο «Μακεδονία TV» o Σπύρος Χαριτάτος και ο Γιώργος Καραμέρος;

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τηλεοπτικό δίδυμο του Ant1 θα αναλάβει την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του Μακεδονία TV, το οποίο μετατρέπεται σε Ant2.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Έρχεται το reality της JLO!

Kostas Martakis, Jennifer Lopez and Marc AnthonyImage via Wikipedia
ΜΑΡΤΑΚΗΣ, ΛΌΠΕΖ, ΑΝΤΟΝΙ, ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
Το δικό της ριάλιτι show ετοιμάζει η Jennifer Lopez.

Η εκκρηκτική σταρ μετά την εμπειρία της στην κριτική επιτροπή του “
American Idol” αποφάσισε να ξεκινήσει τη δική της εκπομπή.

To concept που έχει στο μυαλό της είναι να δημιουργήσει ένα διαγωνισμό μουσικής με στοιχεία ριάλιτι, που θα προβάλλεται στην Ισπανία 

Enhanced by Zemanta

Χρυσή Βαρδινογιάννη: Ερωτικό κρυσφήγετο για το Νίνο

Η Χρυσή Βαρδινογιάννη όχι μόνο ανακάλυψε τα Δωδεκάνησα δίπλα στον Νίνο, αλλά τα λάτρεψε κιόλας. Κάπως έτσι αποφάσισε να αγοράσει ένα εντυπωσιακό αρχοντικό δίπλα στη γενέτειρα του αγαπημένου της, τη Ρόδο.

Ένας από τους αγαπημένους προορισμούς του ζευγαριού είναι η ακριτική Σύμη, στην οποία πηγαίνουν όταν θέλουν να βρεθούν οι δυο τους, μακριά απ’ όλους και όλα. Εκεί η Χρυσή βρήκε το σπίτι των ονείρων της και αποφάσισε να το αγοράσει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

O "κακός" στα «Μυστικά της Εδέμ» βραβεύτηκε στο Μαρόκο !

Μπορεί να υποδύεται τον σκληρό και κακό ήρωα στα «Μυστικά της Εδέμ» αλλά είναι τόσο καλός στις ερμηνείες του που πήρε και βραβείο.

«Ξαφνιάστηκα, δεν το περίμενα» δηλώνει στην Espresso ο Στέλιος Καλαθάς που κατάφερε με τη συμμετοχή του στην ταινία «Η νύχτα με τις πεταλούδες» να αποσπάσει το βραβείο Α’ αντρικού ρόλου στο Διεθνές Φεστιβάλ του Μαρόκου.
Δεν ήταν όμως η μοναδική διάκριση, καθώς η ταινία της Στέλλας Μπελέση απέσπασε και το βραβείο της καλύτερης ταινίας. Διπλή ελληνική διάκριση, που σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία αποδεικνύει πως στη χώρα μας γίνονται αξιόλογες κινηματογραφικές ταινίες. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

Στην Καλαμάτα οικογενεικά, για Πάσχα ο Γιώργος Τσαλίκης

Ο Γιώργος Τσαλίκης, πήρε τη σύζυγό του Δώρα και τα τρία του παιδιά και κατηφόρισαν προς την Πελοπόννησο. 


Ο τραγουδιστής ο οποίος πέρασε έναν αρκετά κουραστικό αλλά ευχάριστο χειμώνα αφού δούλευε έξι ημέρες την εβδομάδα στο  νυχτερινό κέντρο όπου εμφανιζόταν. 


Τώρα, ο Τσαλίκης με την οικογένειά του βρίσκονται για τις ημέρες του Πάσχα, σε ένα πολύ ωραίο ξενοδοχείο στην Καλαμάτα και περνάει όμορφες και ξεκούραστες στιγμές

gossip-tv.gr

Σκορδά - Λιάγκας: Βγήκαν με το μωράκι από το μαιευτήριο!

Στο σπίτι μαζί με τον μπέμπη τους επέστρεψαν ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά σήμερα το μεσημέρι. 

Η γνωστή παρουσιάστρια που έφερε στον κόσμο ένα πανέμορφο αγοράκι βγήκε από το μαιευτήριο λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι και επέστρεψε σπίτι με τον πρίγκιπά της. 

Στο πλευρό της ήταν ο Γιώργος Λιάγκας που κρατούσε το port bebe με το βρέφος τους.
 
Οι δυο τους ήταν πολύ χαρούμενοι και ευτυχισμένοι και ανυπομονούσαν να περάσουν τις άγιες μέρες του Πάσχα με το νέο μέλος της οικογένειάς τους.  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

ΜΟΥΣΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΟ MEGA

Mia Kokkini GrammiImage via Wikipedia
ΜΕΓΑΛΟ  ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, ΣΤΗ 01:00 
Το Μεγάλο Σάββατο μετά την Ανάσταση, η  Νατάσα Θεοδωρίδου, υποδέχεται τους φίλους της με ένα αυθεντικό  λαϊκό πρόγραμμα. Επιλέγοντας τραγούδια από το προσωπικό της ρεπερτόριο αλλά και μεγάλα λαϊκά τραγούδια του χθες και του σήμερα, η Νατάσα Θεοδωρίδου προσκαλεί το κοινό σε μια μεγάλη λαϊκή γιορτή. 
 
ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ, 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 16:10 
Την Κυριακή του  Πάσχα, ο Πασχάλης Τερζής ερμηνεύει τραγούδια από την τελευταία του δουλειά με τίτλο «Δυο Νύχτες Μόνο». Μετά από τρία χρόνια δισκογραφικής απουσίας, ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής ερμηνεύει τα νέα λαϊκά τραγούδια που του εμπιστεύθηκαν παλιοί και καινούργιοι φίλοι του. 
 

Ο Γιάννης Μπέζος και πάλι στην σκηνή, αυτήν την φορά, ως τραγουδιστής...

Ο γνωστός ηθοποιός, από τις 4 - 8 Μαΐου και από 13 - 15 Μαΐου, θα τραγουδήσει τραγούδια των Μάρκου Βαμβακάρη, Γιάννη Παπαϊωάννου, Βασίλη Τσιτσάνη, Δημήτρη Μπαγιαντέρα, Γιώργου Μητσάκη, Απόστολου Χατζηχρήστου και της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου, στο θέατρο Κιβωτός, κάνοντας ένα αφιέρωμα στο ρεμπέτικο τραγούδι, για το οποίο δηλώνει... 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Πότε επιστρέφει η Σκορδά με το μωρό σπίτι;

«Αύριο, μεθαύριο θα πάρει εξιτήριο. Κατά πάσα πιθανότητα θα επιστρέψει αύριο στο σπίτι της» είπε χαρακτηριστικά ο μαιευτήρας της Φαίης Σκορδά, Θάνος Παράσχος.

Δύο μέρες μετά τη γέννηση του Λιάγκα Junior ο γυναικολόγος της Φαίης Σκορδά, Θάνος Παράσχος δηλώνει πως ο  τοκετός της παρουσιάστριας ήταν δύσκολος αφού βρισκόταν στην αίθουσα τοκετού για 10 ολόκληρες ώρες. 

Πάσχα σε Πάρο και Ρόδο για Τουτουνζή-Γεροθόδωρου

Πολλοί είναι εκείνοι που επιλέγουν το Πάσχα να το περάσουν παραδοσιακά στο χωριό. Είναι όμως και άλλοι που ακόμα και το Πάσχα επιλέγουν θάλασσα. Η Ρέα Τουτουνζή και η Βίκυ Γεροθόδωρου, ανήκουν στη δεύτερη κατηγορία, αφού το όμορφο μοντέλο επέλεξε να πάει στην...
 Πάρο ενώ η στιχουργός επέλεξε τη Ρόδο. Δείτε το τοπίο και τη θέα που έχει το δωμάτιο της Βίκυς Γεροθόδωρου καθώς και το σπίτι που μένει η Ρέτα Τουτουνζή και τις ανθισμένες παπαρούνες έξω από το δωμάτιο, μέσα από το φωτογραφικό τους φακό.

Πηγή: gossip-tv.gr

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Νεκρός στο σπίτι του ο Τίμης Παρίσης!

Η είδηση έπεσε σαν βόμβα στους κύκλους της ελληνικής showbiz!

Σήμερα το μεσημέρι, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο κέντρο της Αθήνας ο γνωστός σχεδιαστής ρούχων, Τίμης Παρίσης.

Αν και ακόμα το τοπίο είναι θολό, οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για παθολογικά αίτια αποκλείοντας το σενάριο εγκληματικής ενέργειας.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Λιάγκας:"Από χθες αγάπησα τη Φαίη περισσότερο"

«Από χθες αγάπησα τη Φαίη περισσότερο. Το βράδυ δεν κοιμήθηκα. Εχω ρίξει πολύ κλάμα!» Ο Γιώργος Λιάγκας λύγισε με το που κράτησε τον νεογέννητο γιο του για πρώτη φορά στην αγκαλιά του. Ακόμη δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πως ένα τόσο δα πλασματάκι μπόρεσε να εκτινάξει την αγάπη του για τη Φαίη.

Δυνατά συναισθήματα, που δεν περιγράφονται με λέξεις, για τον Γιώργο Λιάγκα μετά τη γέννηση του γιου του. Ο δημοσιογράφος έφτασε συγκινημένος χθες στο στούντιο του ραδιοφωνικού σταθμού με τον οποίο συνεργάζεται, για να κάνει την εκπομπή του. Χαρούμενος και συγκινημένος, αισθάνθηκε την ανάγκη να μοιραστεί όλα όσα ένιωθε με τους συνεργάτες του αλλά και με τους ακροατές. Η σκέψη του και η καρδιά του βρίσκονται στην αγαπημένη του σύζυγο, την παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά, και τον νεογέννητο γιο τους, που ήρθε στη ζωή το απόγευμα της Τρίτης. Ο Γιώργος Λιάγκας ήταν στο πλευρό της Φαίης σε όλη τη διάρκεια του τοκετού, έκοψε μάλιστα ο ίδιος τον ομφάλιο λώρο.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Μπουρδούμης: Μιλάει για τη σχέση του με τη Νατάσα Μποφίλιου

Καλεσμένος του Γιώργου Σατσίδη στην κινηματογραφική του εκπομπή στο MTV ήταν ο ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ο οποίος σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη μίλησε για το γάμο και τον έρωτα στη ζωή του, το «Dancing with the stars»,  ενώ παίρνει ξεκάθαρη θέση για τις υποκριτικές ικανότητες της Ζέτας Μακρυπούλια.

«Ο γάμος προκύπτει μετά από έναν μεγάλο έρωτα» εξηγεί ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, που αυτή την περίοδο διατηρεί σχέση με την ερμηνεύτρια Νατάσα Μποφίλιου. Στη συνέχεια τόνισε πως δεν σκοπεύει να παντρευτεί στο άμεσο μέλλον, αλλά παραδέχτηκε πως είναι ερωτευμένος και έτοιμος να κάνει πολλές θυσίες για την αγαπημένη του. «Το έχω κάνει και στο παρελθόν και γενικά είμαι έτσι. Κάνω θυσίες για τη γυναίκα που είναι μαζί μου. Μια φορά, έφυγα μέσα στη νύχτα και ταξίδεψα Θεσσαλονίκη- Αθήνα για να συναντήσω την αγαπημένη μου», δήλωσε προσθέτοντας: «Είμαι ερωτευμένος και περνάω πολύ καλά στη σχέση μου γιατί υπάρχει, εκτός του έρωτα και της αγάπης, ο θαυμασμός». ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Ο Θ. Δρακάκης του STAR στον γάμο του Πρίγκιπα Γουίλιαμ

DARWEN, ENGLAND - APRIL 11:  Kate Middleton an...Image by Getty Images via @daylife
Τα κανάλια μπαίνουν στη μάχη για την καλυψη του γάμου ανάμεσα στον Πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον. Και το παραμύθι αυτό θα το ζήσει για τα καλά ο Θοδωρής Δρακάκης που στις 29 Απριλίου θα βρίσκεται στο Λονδίνο και θα αναλάβει και να μας το μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλες τις καυτές λεπτομέρειες !
Ο γνωστός δημοσιογράφος έχει πάρει στα χέρια του το... προσκλητήριο και ήδη έχει αρχίσει να... ράβεται ! Μόνο που αυτό το... προσκλητήριο δεν έφτασε στα χέρια του από το Μπάκινχαμ, αλλά από τον... Σταμάτη Μαλέλη, τον γενικό διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης του Star !
Με άλλα λόγια ; Το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς μπαίνει κι αυτό στον τηλεοπτικό, πριγκιπικό χωρό που έχει στηθεί διεθνώς ενόψει του γάμου του Γουίλιαμ και της Κέιτ και ο γνωστός δημοσιογράφος θα είναι ο παρουσιαστής της έκτακτης εκπομπής που θα ενταχθεί τη 29η Απριλίου στο πρόγραμμα του Star, προκειμένου να καλυφθεί το πολυσυζητημένο αυτό γεγονός, με όσο το δυνατόν καλύτερο και πληρέστερο τρόπο. 
Kate and WillsImage by JeanM1 via Flickr
Αναλυτικότερα ο πριγκιπικός γάμος θα καλυφθεί από το Star, με τον παρακάτω τρόπο... Η γαμήλια τελετή ,λοιπόν, θα γίνει στο Αβαείο του Γουεστμίνστερ όταν το ρολόι του Μπιγκ Μπεν θα χτυπήσει 11.00 το πρωί. Για μας, με τη διαφορά ώρας, θα είναι 1.00 το μεσημέρι.

Ετσι, από το πρωί εκείνης της μέρας, η Ελεονώρα Μελέτη μέσα από την εκπομπή «Πρωινή Μελέτη» με ζωντανές συνδέσεις από το Λονδίνο θα μας μεταφέρει όλο το κλίμα. Για το στολισμό του καθεδρικού ναού, την πορεία της βασιλικής πομπής, τις άμαξες, τον σημαιοστολισμό, αλλά και τους φανατικούς του θεσμού, που κάτω από οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες, θα διανυκτερεύσουν στα απαστράπτοντα, λόγω της ημέρας, λονδρέζικα πεζοδρόμια.

Θα επισκεφτούμε μαζί με την Κατερίνα Παπακωστοπούλου μαγαζιά που πωλούν χιλιάδες αναμνηστικά, θα μάθουμε λεπτομέρειες για τις μπάντες και τις παρελάσεις. Θα ξετυλίξουμε κυριολεκτικά όλο το κουβάρι του παραμυθιού. Με ποιο πρωτόκολλο θα καθίσουν οι επίσημοι, θα μάθουμε για τους σχεδιαστές μόδας που «έντυσαν» τις υψηλές καλεσμένες και όσα, πολλά αποκλειστικά, έχουμε εξασφαλίσει.
DARWEN, ENGLAND - APRIL 11:  Two girls hold Pr...Image by Getty Images via @daylife
Θα δούμε ό,τι θα δουν όλοι και ό,τι έχουμε καταφέρει να μάθουμε μόνο για τους τηλεθεατές του Star. Ποιοί είναι καλεσμένοι, γιατί δεν πήγε ο Ομπάμα και ο Σαρκοζί με τη Μισέλ και την Κάρλα. Θα παρελάσουν από την κάμερα του καναλιού τουαλέτες, καπέλα, φτερά, παράσημα, μεγαλόσταυροι, σπαθιά, θα δούμε υποκλίσεις, χαμόγελα αλλά και τα απαραίτητα δάκρυα συγκίνησης.

Αμέσως μετά προστίθεται στο πρόγραμμα η έκτακτη εκπομπή., «Ο γάμος της χρονιάς», την οποία και θα παρουσιάζει ο Θοδωρής Δρακάκης. Με το χαρακτηριστικό του χιούμορ, θα σχολιάζει τα συμβαίνοντα. Θα συνδεθεί με την απεσταλμένη μας Κατερίνα Παπακωστοπούλου, με τη δημοσιογράφο Νεφέλη Αγκυρίδου, που ζει μόνιμα στο Λονδίνο, για τις δικές της πληροφορίες και για το κλίμα που επικρατεί στη Μεγάλη Βρετανία, αλλά και τις χώρες της κοινοπολιτείας. 

Επίσης, θα κάνει σύνδεση και με τη Ντέμη Χατζή, προϊσταμένη του εξωτερικού δελτίου, από την αίθουσα δορυφορικών συνδέσεων για να μας δώσει την πλήρη εικόνα της παρουσίασης του «Γάμου της χρονιάς», όπως τον αποκαλούν οι αγγλικές και όχι μόνο εφημερίδες, πως εμφανίζεται από τον διεθνή Τύπο, τα τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά δίκτυα. Το BBC θα έχει ζωντανές συνδέσεις και με τις πέντε ηπείρους και θα δίνει εικόνες και πληροφορίες για τη μεγαλειώδη πομπή.
Ξεναγός μας σε όλο αυτό το ταξίδι ο καταλληλότερος, ο δημοσιογράφος – συγγραφέας Χρήστος Ζαμπούνης, γνωστός για τις... βασιλικές του διασυνδέσεις. Θα μας μεταδώσει με ορολογίες πρωτοκόλλου και κομψότητες savoir vivre κάθε πληροφορία, που μόνο αυτός ξέρει: ταξίδι μέλιτος, δώρα, παρασκήνια δεξιώσεων, βασιλικές παρουσίες.
Στη συνέχεια σε πριγκιπικό ρυθμό θα χορέψει και το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων, ενώ από τις 13:30 η Χριστίνα Λαμπίρη μέσα από το «Super Star» θα δίνει κι αυτή με την σειρά της πολλές λεπτομέρειες, αφού ο γάμος θα είναι σε εξέλιξη. Νυφικό, πέπλο, ανθοδέσμη, παρανυφάκια, τα μέλη των οικογενειών, όπως επίσης θα δούμε και σχηματισμούς πολεμικών αεροσκαφών, αλλά και τις... παραδοσιακές παρελάσεις του ιππικού.

Και εννοείται φυσικά πως στις 15:45  το... σκήπτρο του πριγκιπικού γάμου θα περάσει στην Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία θα αναλάβει να μας δικαιολογήσει (απενοχοποιήσει για άλλους...) γιατί «Αξίζει να το ζεις», όλο αυτό.

* Την τελετή υπολογίζεται ότι θα παρακολουθήσουν περισσότεροι από 2 δισεκατομμύρια τηλεθεατές, ενώ συστήθηκε επιτροπή για να μελετηθούν οι χώροι που θα τοποθετηθούν τα τηλεοπτικά συνεργεία από όλο τον κόσμο και οι δημοσιογράφοι – απεσταλμένοι ανταποκριτές των διεθνών πρακτορείων.
* Για διάφορες αιτίες, πάντα σχετικά με τον γάμο, οι άγγλοι, που δεν φημίζονται ότι είναι ανοιχτοχέρηδες, σπαταλούν τα λεφτά τους σε απίθανα στοιχήματα με την προσδοκία να είναι ... οι ευνοημένοι του γάμου.
* Στο google και στην αναζήτηση «royal wedding of William and Kate» εμφανίζονται, στον αριθμό ρεκόρ μέχρι τώρα, 25.600.000 αποτελέσματα και ο αριθμός πολλαπλασιάζεται ανά λεπτό.

Enhanced by Zemanta

Μενεγάκη «Η Νατάσα είναι σαν χάπι. Σε κάνει καλά»

Σε ζωντανή σύνδεση με τη Θεσσαλονίκη μίλησε στην εκπομπή «Καφές με την Ελένη» η Νατάσα Θεοδωρίδου το πρωί της M.Τετάρτης.

Η τραγουδίστρια βρίσκεται εκεί ενόψει της πρεμιέρας της στη συμπρωτεύουσα το Μεγάλο Σάββατο, και συγκεκριμένα στο "Όραμα", μαζί με τον Κωνσταντίνο Γαλανό.

Λίγο πριν τη σύνδεση, η Ελένη Μενεγάκη ρώτησε την αστρολόγο Άση Μπήλιου για το ζώδιο της Νατάσας λέγοντας:

«Θέλω πρόβλεψη για την κουμπάρα μου. Είναι μόνη πάρα πολύ καιρό! Ελπίζω να είναι μόνο για λίγο ακόμα. Δεν είναι ωραίο πράγμα η μοναξιά και ειδικά στους νέους ανθρώπους!».

Η Νατάσα, ακούγοντας το, απάντησε: «Γελάω με αυτά που λες! Κρατάω το ‘κορίτσι’ μόνο! Όλα τα άλλα άστα να γίνουν με την ώρα τους! Καλά μας τα λέει η Άση».

Μαγειρίτσα σε… Μαϊάμι και Μπαλί για την High Society

Anse Takamaka, Seychelles
Την τιμητική της θα έχουν φέτος το Πάσχα η Νέα Υόρκη, το Μαϊάμι και οι Σεϊχέλες.

Ο εφοπλιστής Γιάννης Κούστας και η σύζυγός του Σοφία με τα δύο τους παιδιά θα ταξιδέψουν στην Νέα Υόρκη μαζί με την καλή τους φίλη Ελένη Βλαχάκη.

Εκεί θα είναι και το επιχειρηματικό ζεύγος Θανάση και Βάνα Λαβίδα, η Μαρία Κοντομηνά αλλά και η Ράνια Φιλίππου.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Γ. Λιάγκας: Με ποιούς "τα πήρε στο κρανίο" την πρώτη μέρα γέννησης του γιου του;

 Και ενώ θα περίμενε κανείς να πετάει από χαρά λόγω της γέννησης του μονάκριβου γιου του ο Γιώργος Λιάγκας βγήκε έξω από τα ρούχα του λίγες ώρες μόνο μετά το μεγάλο γεγονός. Τι ήταν όμως αυτό που τον έκανε έξαλλο και  είχε σχέση με το παιδί του και τη Φαίη;

Έφτασε μάλιστα στο σημείο να απευθύνεται ακόμη και με υβριστικούς χαρακτηρισμούς σε εκείνους που επίμονα τον προκαλούσαν.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΞΑΛΛΟΣ Ο ΛΙΑΓΚΑΣ
Enhanced by Zemanta

Πουλάει πολύ το «Νησί» και στο εξωτερικό!

Πουλάει πολύ το «Νησί» και στο εξωτερικό!
Ποιες άλλες χώρες το "αγόρασαν"; Ανάμεσα στις χώρες που πήραν το «Νησί» είναι η Μεγάλη Βρετανία, η Τουρκία, η Ρωσία, η Κροατία, η Σερβία, η Ουγγαρία, η Ρουμανία, τα Σκόπια και... το Κουβέιτ.

Μάλιστα το MEGA έθεσε ως προϋπόθεση η σειρά να μην μεταδοθεί νωρίτερα από τον Σεπτέμβριο του 2011 κι αυτό, καθώς αρκετά κανάλια κυρίως από την Τουρκία δεν θα είχαν πρόβλημα να την παίξουν σε καθημερινή βάση, με αποτέλεσμα να ολοκληρωθεί νωρίτερα και από ότι στο MEGA, με αποτέλεσμα να διαρρεύσουν σκηνές και να χαθούν πολύτιμα ποσοστά τηλεθέασης.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

O Λάτσιος έκοψε το "Daily" της Μπουμπούκας....

Σήμερα το μεσημέρι η Ευγενία Μανωλίδου πέρασε την πόρτα του γραφείου του… Γιάννη Λάτσιου, προκειμένου να συζητήσει το πως ακριβώς θα κυλήσουν από εδώ και στο εξής τα πράγματα για εκείνη στον ΑΝΤ1 και ποιο μπορεί να είναι το τηλεοπτικό μέλλον της συνεργασίας τους, μετά την απόφαση το «Dancing Daily», να σταματήσει να μεταδίδεται.
Ο Ant1 μετά την άκρως απογοητευτική πορεία του project στους πίνακες τηλεθέασης, αποφάσισε να πάρει τα μέτρα του και να εξοστρακίσει την εκπομπή από την καθημερινή, απογευματινή τους ζώνη. Απόφαση, η οποία απ ΄ότι λένε, «δεν μπορούσε να… καθυστερήσει άλλο» !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Πατέρας Τ. Σαμαρά: «Από τα τρία χτένιζε τις κούκλες του»

Αν νομίζετε πως ο Τρύφωνας Σαμαρας έχει πιάσει μόνο τσατσάρα και ψαλίδι κάνετε λάθος.. O Τρύφωνας στα 16 του δούλευε στην οικοδομή! Ναι καλα διαβάσατε μια μέρα ο πατέρας του τον πήρε μαζί του για να δει πως βγαίνει το μεροκάματο...

Κάθε πρωί  έβαζε τη στολή της εργασίας του και πήγαινε στην οικοδομή με το χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη, αν δούλευε βεβαια δεν ξέρουμε αφού ο πατέρας του αφήνει να εννοηθεί πως ούτε το πηλοφόρι έπιασε ούτε και το μυστρί.. Τώρα αν έπιασε καμιά μπατανόφουρτσα δεν το ξερουμε…
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Γέννησε η Φαίη Σκορδά!

Από τις 7.30 το πρωί της Μεγάλης Τρίτης, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά βρίσκονται στο μαιευτήριο «Γαία», και πριν από λίγα λεπτά ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, βάρους 3.300 ένα υγιέστατο -σύμφωνα με τα λεγόμενα του μαιευτήρα της Φαίης, Θάνου Παράσχου- αγοράκι!

Στο πλευρό της βρισκόταν ο σύζυγός της, δίνοντάς της κουράγιο!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Κορινθίου: «Είναι δύσκολο να πείσω το παιδί μου ότι δεν χωρίζω»

«Και να το διαψεύσω πάλι θα το πούνε! Δύο μήνες τώρα... είναι γελοίο!», είπε η Μαρία Κορινθίου για τις φήμες που την θέλουν να χωρίζει με τον Γιάννη Αϊβάζη.

Όπως πρόσθεσε είναι δύσκολο να διαψεύσει όσα γράφονται και λέγονται και να πείσει την κορούλα της γι’ αυτό.
H ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥ ΕΔΩ

Στο μαιευτήριο η Φαίη Σκορδά!

Tο απόγευμα θα έρθει στον κόσμο ο Λιάγκας junior καθώς η Φαίη Σκορδά μπήκε στο μαιευτήριο σήμερα στις επτά το πρωί και...
όπως είπε ο γιατρός της παρουσιάστριας όλα κυλούν ομαλά.

Η παρουσιάστρια βρίσκεται στο μαιευτήριο «Γαία», έχοντας στο πλευρό της τον Γιώργο Λιάγκα και έναν φίλο τους.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Ζέτα Μακρυπούλια:«Τα ρούχα δεν είναι δικά μου!»

Φορώντας μια δημιουργία της Λουκίας, μαύρη see-through τουαλέτα με καυτό σορτσάκι με παγέτες από μέσα… σίγουρα έκλεψε τις εντυπώσεις. Λίγο μετά το live η παρουσιάστρια του «Dancing» δήλωσε για την εμφάνισή της: «Κάθε εβδομάδα στήνεται και ένας διαφορετικός ρόλος, που είναι καθαρά και μόνο για το show που παρακολουθείτε». Όσο για την άσπρη λεπτομέρεια που φαινόταν σαν επίδεσμος πάνω στο ρούχο της είπε: «πάντα κάτι θα βρίσκουν να λένε»

Η παρουσιάστρια του Dancing μίλησε και στην κάμερα του star για τις πολυσυζητημένες εμφανίσεις της στο show λέγοντας ότι τα όσα λέγονται και ακούγονται για τα ρούχα και τα κοσμήματά της δεν της προκαλούν καμία έκπληξη κι αυτό γιατί πάντα κάτι θα βρίσκεται για να αποτελεί αντικείμενο σχολιασμού.
ΟΛΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΖΕΤΑΣ, ΕΔΩ

Δευτέρα του Πάσχα το 2ο Live του Greek Idol!

Στο εντυπωσιακό πρώτο live, παρουσιάστηκε μία από τις δυναμικότερες και πιο ταλαντούχες ομάδες υποψηφίων που έχουν περάσει από talent show στην ελληνική τηλεόραση.

Οι τηλεθεατές και η κριτική επιτροπή με μεγάλη δυσκολία επέλεξαν τους δέκα που συνεχίζουν την πορεία τους στο Greek Idol.

Στο δεύτερο live, εκτάκτως τη Δευτέρα του Πάσχα, η Μαρία Θεοδότου, η Κατερίνα Κουκουράκη, η Μαλού Κυριακοπούλου, ο Γιώργος Ξυλούρης, ο Άρης Πλασκασοβίτης, η Κέρεν Ταμάμη, η Ερωφίλη Τζάνου, ο Δημήτρης Τικτόπουλος, ο Παναγιώτης Τσακαλάκος και ο Κωνσταντίνος Φραντζής θα ερμηνεύσουν ερωτικά τραγούδια.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Τέλος το Dancing with the Stars daily. Απότομη προσγείωση για την Μπουμπούκα

Είναι οι τελευταίες ημέρες για την εκπομπή της Μανωλίδου που την έβλεπαν μόνοι φίλοι και συγγενείς. 
Σύμφωνα με πληροφορίες θα γίνει εβδομαδιαία η εκπομπή της Μπουμπούκας αλλά και αυτό μετά το Πάσχα.

Ο προβληματισμός που έχει προκαλέσει η χαμηλή τηλεθέαση του «Dancing with the stars daily» οδήγησε τον ΑΝΤ1 στο να πάρει αποφάσεις πριν από το Πάσχα για το μέλλον της εκπομπής.
Enhanced by Zemanta

Μενεγάκη: Νοσταλγεί ένα μωρό

Όπως κάθε Δευτέρα, ο «Καφές με την Ελένη» συνδέθηκε ζωντανά με τον παιδίατρο Σπύρο Μαζάνη.

Η Ελένη δεν δίστασε να του αποκαλύψει τη νοσταλγία της για τα νεογέννητα. «Δώστε μου μια άδεια να έρθω να μυρίσω μωρουδίλα σʼ αυτό το χώρο που βάζουν τα μωράκια μέχρι να τα ανεβάσουν στο δωμάτιο» είπε απευθυνόμενη στους ανθρώπους της παραγωγής.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Η Νάντια Μπουλέ για το Dancing, την ψυχανάλυση και τον γάμο!

H Nάντια Μπουλέ  που, αυτό το διάστημα, όλοι θαυμάζουμε για την εξαιρετική επίδοσή της στο Dancing, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο TLIFE μίλησε για όσους έχει ξεχωρίσει στο σόου, τον γάμο και την ψυχανάλυση. 

Παρόλο που η ίδια δεν αναφέρει ποιον θεωρεί φαβορί, καθώς δεν πιστεύει σ' αυτά, αποκαλύπτει με ποιον διαγωνιζόμενο έχει δεθεί περισσότερο κι αποκαλύπτει αν θα δεχόταν να συνυπάρχει σε σχέση, με κάποιον που θα την καταπίεζε! 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Οι αξέχαστες διακοπές της Ορθούλας στο Μεξικό...με τα δελφίνια!

Αν ρωτήσεις την Ορθούλα ποιες είναι οι πιο... αξέχαστες διακοπές της ζωής της εκείνη σίγουρα θα σου πει στο Μεξικό.

Όσοι την γνωρίζουν προσωπικά, ένα πράγμα έχουν να πουν ότι για τους φίλους και την παρέα γίνεται χαλί να την πατήσεις, αφού η ανατροφή της από την οικογένεια της, είναι κάτι παραπάνω από δυνατή, γεμάτη αξίες και αρετές. Ξέρει, να επιλέγει τις παρέες της, τους ανθρώπους που θα την περιβάλλουν και γενικά επιλέγει να περνάει μαζί τους, τρελές διακοπές σε μέρη που κάποιοι από εμάς ίσως να μην έχουν επισκεφτεί ακόμη.
Μία από αυτές ήταν στο Μεξικό, όταν μια μεγάλη παρέα (της γνωστής tv star του Real house Wifes αποφάσισε να κάνει ένα από τα όνειρα της πραγματικότητα Να κολυμπήσει δίπλα σε πανέμορφα δελφίνια, να τα αγγίξει, να τα φιλήσει και να έρθει σε επαφή μαζί τους.... Δείτε αποκλειστικά εδώ στο SHOWTIME-CY τις φωτογραφίες..



showtime-cy.blogspot.com/

Αποχωρησε ο Γαλακτερός - Πάει μεσημέρι η Μανωλίδου;

Αποχώρησε ο Νάσος Γαλακτερός από το "Dancing with the Stars", ενώ η εκπομπή «Dancing with the stars daily» που παρουσιάζει η Ευγενία Μανωλίδου ετοιμάζεται να ... αποχωρήσεις από την απογευματινή ζώνη !

Το «Dancing with the stars daily» δεν έχει τα επιθυμητά νούμερα τηλεθέασης (έχει στρογγυλοκαθίσει στο 6%) και γι’ αυτό τον λόγο υπάρχουν πολλές σκέψεις για το μέλλον της εκπομπής.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Ο νέος έρωτας της Τζούλιας Αλεξανδράτου

Δεν είναι πια μόνη η Τζούλια Αλεξανδράτου αφού ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε προ ημερών να ανταλλάσσει καυτά φιλιά και αγκαλιές με τον νέο της αγαπημένο. Ποιος είναι αυτός; 
 
Ο λόγος για τον... Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Μελέτη: Τραυματίστηκε στο πόδι λίγο πριν το live

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του δελτίο του Star, στο πόδι τραυματίστηκε η Ελεονώρα Μελέτη και μπήκε κι αυτή στο κλαμπ των τραυματισμένων παικτών του “Dancing with the Stars”.

Η παρουσιάστρια έχει ξεκινήσει φυσικοθεραπείες, αλλά θα χορέψει κανονικά στο live του «Dancing with the Stars».

Η ίδια δηλώνει:
«Είχα ένα ατύχημα, αλλά δεν το έπαθα στο χορό, ούτε περπατώντας. Ήμουν κάτω καθισμένη, σχεδόν ξαπλωμένη. Πήγα να σηκωθώ, γλίστρησα και έκατσα πάνω στο πόδι μου».

ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟ "ΝΕΟ ΤΗΣ ΕΡΩΤΑ"; ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΕΟΝΩΡΑΣ

Πέγκυ Ζήνα: "Έγκυος είμαι, όχι άρρωστη"

Στο live του «Greek Idol» έκανε την τελευταία επαγγελματική της εμφάνιση η Πέγλυ Ζήνα, που μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για την εγκυμοσύνη της! 
 
«Έγκυος είμαι, όχι άρρωστη», απάντησε η τραγουδίστρια στην Ρούλα Κορομηλά, που ρώταγε και ξαναρώταγε αν είναι καλά.

«Είναι η μόνη περίοδος στη ζωή μιας γυναίκας που δεν την νοιάζει, και όσο περισσότερο παχαίνει, τόσο πιο όμορφη αισθάνεται. Είναι η μόνη στιγμή που δεν αισθάνεται ενοχές για τα κιλά που παίρνει», είπε η Πέγκυ, που διανύει τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...