Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Η Ελένη Φουρέιρα εξομολογείται: «Ξαναβρήκα τον έρωτα»

Τον πραγματικό έρωτα συνάντησε πέντε χρόνια μετά την πρώτη σχέση της με τον Γιώργο Σαμαρά η Ελένη Φουρέιρα.


Τουλάχιστον αυτό εξομολογείται στους δικούς της ανθρώπους η ίδια η οποία είναι πραγματικά ευτυχισμένη. «Ξαναβρήκα τον έρωτα» φέρεται να λέει στον στενό της κύκλο η ίδια σύμφωνα με τη real. 

Η «επανεκκίνηση» του έρωτά τους έγινε στα μέσα του περασμένου Σεπτεμβρίου. Αφορμή γι' αυτό στάθηκε το ταξίδι της Ελένης Φουρέιρα στο Μιλάνο για να ανανεώσει την γκαρνταρόμπα της αλλά και για να ξεκουραστεί από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Το ίδιο διάστημα στην ιταλική Μέκκα της μόδας βρισκόταν και ο Γιώργος Σαμαράς καθώς η ποδοσφαιρική ομάδα όπου και ανήκει, η Σκωτσέζικη Σέλτικ, αγωνιζόταν εναντίον της Μίλαν. Μια τυχαία συνάντησή στους δρόμους της ιταλικής πόλης ήταν αρκετή για τους δυο τους ώστε να θυμηθούν τα παλιά και να δείξουν ο ένας στον άλλο πόσο χαρούμενοι ήταν που τα ξαναέλεγαν μετά από τόσο καιρό από κοντά. Μάλιστα, ο ποδοσφαιριστής δεν έχασε την ευκαιρία και προσκάλεσε την τραγουδίστρια να παρακολουθήσει το ματς, πρόσκληση που η ίδια δέχτηκε με μεγάλη χαρά. Λίγες ώρες μετά η Ελένη Φουρέιρα βρέθηκε στις κερκίδες του γηπέδου Τζιουζέπε Μεάτσα προκειμένου να δει τον Έλληνα άσο να αγωνίζεται εντός γηπέδου. Η πρώτη κίνηση, έστω και άτυπη, για να τα ξανά βρει το ζευγάρι, μόλις είχε γίνει.

Ωστόσο το ενδιαφέρον του Γιώργου Σαμαρά για την εκρηκτική Ελένη δεν σταμάτησε εκεί. Με το τέλος του αγώνα και αφού τα είπαν για λίγο ο ποδοσφαιριστής την προσκάλεσε ξανά, αυτή την φορά στον τόπο διαμονής του, την ομιχλώδη Γλασκώβη. Η τραγουδίστρια φανερά έκπληκτη αλλά και ενθουσιασμένη από την πρότασή του αποδέχτηκε για ακόμα μια φορά την πρόσκληση και έτσι δύο βδομάδες μετά την τυχαία συνάντησή τους στο Μιλάνο, πέταξε μέχρι τη Σκωτία για να τον συναντήσει. Εκμεταλλευμένος τα ρεπό που είχε από τις αγωνιστικές και προπονητικές του υποχρεώσεις εκείνες τις ημέρες, ο Γ. Σαμαράς την ξενάγησε στα πιο in στέκια και μαγαζιά της πόλης. Μέχρι που πλέον διαπίστωσαν και οι δύο πως ήθελαν να είναι μαζί. Έπειτα από ένα τέτοιο ρομαντικό ταξίδι, η Ελένη επέστρεφε στην Αθήνα ερωτευμένη και πολύ ευτυχισμένη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...