Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Λιάτσος: «Δεν ήταν του γούστου μου το δελτίο του Star»

Για την εμπειρία του ως κεντρικός παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων του Star μίλησε ο Αιμίλιος Λιάτσος σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Ο δημοσιογράφος, που δραστηριοποιείται πλέον ως εκδότης, εξομολογήθηκε το συναισθηματικό δέσιμο που έχει με το Star αλλά και τη διαφορά που είχε η προσωπική του αισθητική με το περιεχόμενο του δελτίου ειδήσεων του σταθμού.

«Είναι σαν να μην έχω φύγει από το Star. Σας μιλάω μέσα από την καρδιά μου. Πέρασα υπέροχα εκεί και έφυγα γιατί δεν μπορούσα να τα συνδυάσω και τα δύο. Πέρασα την καλύτερη μου δημοσιογραφική ζωή τηλεοπτικά εκεί και το θεωρώ σπίτι μου. Δεν υπήρξε κάτι γκρίζο», είπε στο περιοδικό Λοιπόν, προσθέτοντας:

«Παρότι η συνταγή του δελτίου του Star, την οποία υπηρέτησα απόλυτα επαγγελματικά, όπως είχα υποχρέωση να κάνω, το περιεχόμενό του, δεν ήταν πολλές φορές του γούστου μου. Είχα μεγάλη απόδοση στο δελτίο, ήμασταν πρώτοι στις δυναμικές ηλικίες και το λέω μεγάλη περηφάνια. Το 15 – 44 ήταν ο στόχος. Εξαρχής μου έγινε ξεκάθαρο ότι εδώ έρχεσαι για να κάνεις αυτό, μπορείς ή είναι κόντρα στο χαρακτήρα σου, ενώ έρχεσαι από το Μega».

Ραντεβού επωνύμων στο Boutique-YaΥa!

ΒΑΛΑΡΗΣ, ΣΤΑΥΡΟΥ, ΤΟΥΜΑΣΑΤΟΥ, ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ, ΡΑΜΟΣ
Ο κόσμος ψηφίζει Boutique-YaΥa δαγκωτό! Μετά την άκρως επιτυχημένη χειμερινή σεζόν, το Boutique και το YaYa ένωσαν τις δυνάμεις τους από τις 6 Απριλίου και μεταμόρφωσαν το χώρο του B.E.D., στη Γλυφάδα, στο Νο 1 meeting point της νεολαίας και των celebrities.

Σ’ ένα περιβάλλον δίπλα στο κύμα που εξιτάρει την αισθητική και συνδυάζει ξέφρενη διασκέδαση με εμπνευσμένα εδέσματα, ο κόσμος δίνει ραντεβού και το απολαμβάνει μέχρι πρωίας.

ΣΑΜΑΡΑΣ, ΜΑΝΙΚΑΣ, ΦΡΥΔΑ, ΒΑΛΑΡΗΣ
Οι διάσημοι δεν θα μπορούσαν να αποτελέσουν την εξαίρεση: η Μαριάννα Τουμασάτου και ο Αλέξανδρος Σταύρου-σε μία από τις όχι και τόσο συχνές δημόσιες εμφανίσεις τους- η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου (οι τρεις ηθοποιοί πρωταγωνιστούν στην παράσταση «Σ’ αγαπάω, αλλά» που ανεβαίνει τον ερχόμενο μήνα στο θέατρο "Αθηνά"), ο σκηνοθέτης της παράστασης Γιώργος Βάλαρης και ο υπεύθυνος για τη μουσική και ηχητική επιμέλεια του θεατρικού Νίκος Ραμός, οι Αντώνης Καλογρίδης, Τρύφωνας Σαμαράς και Λουκία Λαιμού, μεταξύ άλλων, έδωσαν το «παρών» την Τρίτη, 15 Μαϊου, στο Final Fight Party του Γιώργου Μανίκα και του team του. Όλοι τους γεύτηκαν τις μοναδικές διεθνείς γεύσεις του club-resto και τις δροσερές σαλάτες του Boutique-YaΥa κι αποχώρησαν με πλατιά χαμόγελα.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΛΟΓΡΙΔΗΣ - ΤΡΥΦΩΝΑΣ ΣΑΜΑΡΑΣ
Όσο για τον Γιώργο Μανίκα (ο οποίος έχει ξεκινήσει τα parties του εδώ και δύο χρόνια μαζί με καλούς φίλους του και τη χειμερινή σεζόν τα «έσπασαν» στο YaYa στο Κολωνάκι) από κοινού με τον Dj T στα decks (Τάσος Παπαδόπουλος), όπως κάθε Τρίτη, έδωσαν το σύνθημα της διασκέδασης και ο κόσμος, που γέμισε ασφυκτικά το χώρο, χόρεψε σε ξέφρενους ρυθμούς μ’ ένα πρόγραμμα που κυριολεκτικά συνδυάζει τα πάντα: από Moby και “Rock n’ roll queen” μέχρι τα “Παπάκια” και τα “Ριάλια”. Όπως αναμενόταν, εξάλλου, άλλη μία φορά έγινε... τηςΤρίτης στο Boutique-YaΥa. The show must go on!

Ε. Μενεγάκη: Αυτό είναι το πρώτο της μπάνιο στα Άχλα της Άνδρου!

Τα Άχλα αποτελούν τον επίγειο παράδεισο της Ελένης Μενεγάκη και δεν χάνει την ευκαιρία να ταξιδεύει στην Άνδρο κάθε φορά που οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της το επιτρέπουν. Πρόσφατα απόλαυσε το πρώτο της μπάνιο στα δροσερά νησιά των Κυκλάδων.

Η Ελένη επισκέφτηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο τον αγαπημένο της προορισμό παρέα με τον γιο της Άγγελο. Ο σύντροφός της Ματέο ήταν ήδη εκεί στην επιχείρηση του. Η παρουσιάστρια απόλαυσε το μπάνιο της στα δροσερά νερά της παραλίας του νησιού. Και το Hello! ήταν εκεί και αποθανάτισε τα πάντα.

Δες φωτογραφίες από το πρώτο μπάνιο της Ελένης:

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Έξαλλος ο Λιάγκας με τα προφιτερόλ! Τι απάντησαν οι διαγωνιζόμενες;

Έτοιμος να παραιτηθεί από τη διαδικασία βαθμολογίας ο Γιώργος! Τι ενόχλησε την Φαίη;
Κάθε Παρασκευή πραγματοποιείται ο διαγωνισμός φαγητού στο πλατό του Πρωινό mou, με τις τηλεθεάτριες να αποζητούν τη νίκη και την υψηλή βαθμολογία του Γιώργου Λιάγκα. Ο παρουσιαστής φημίζεται για τις απαιτήσεις που έχει από τα φαγητά που φέρνουν οι γυναίκες στο στούντιο και για τη χαμηλή βαθμολογία που βάζει τις περισσότερες φορές. Σήμερα ωστόσο, ο Γιώργος έβαλε τη χαμηλότερη βαθμολογία μέχρι τώρα. Αποτέλεσμα ήταν να ανέβουν οι τόνοι και να δημιουργηθεί ένταση που παραλίγο να οδηγήσει τον Γιώργο Λιάγκα εκτός πλατό.

"Επειδή έχουμε φάει προφιτερόλ σε δυο τρία εξαιρετικά μαγαζιά στην Αθήνα, θα είμαι δίκαιος.", είπε αρχικά ο Γιώργος προκαλώντας τις αντιδράσεις. Ο παρουσιαστής νευρίασε με τα σχόλια των υπολοίπων και ανακοίνωσε πως αποχωρεί. Η άμεση αντίδραση Ουγγαρέζου - Πετρετζίκη συγκράτησε τον Γιώργο, ο οποίος ωστόσο, έριξε ...φαρμάκι στη συνέχεια με την κριτική.

Μάλιστα, ένα αστειάκι του Γιώργου προς την Φαίη, προκάλεσε έντονη δυσαρέσκεια στην παρουσιάστρια που του την έδειξε με ...όλο της το ύφος.

Όταν έπεσαν οι βαθμοί 3 - 4 - 6, οι διαγωνιζόμενες χαμογελούσαν παγωμένα και στο τέλος αρκέστηκαν στο: "Ουδέν σχόλιον"!

Δείτε το βίντεο:

Ο David Beckham στο Πειραματικό Σχολείο Αθηνών! Όλο το παρασκήνιο της επίσκεψης

Ο David Beckham βρίσκεται στην Αθήνα από χθες, λόγω της παράδοσης της Φλόγας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Σε μια συμβολική κίνηση μετάδοσης του Ολυμπιακού Ιδεώδους και του αθλητικού πνεύματος στα παιδιά, ο επισκέφθηκε σήμερα μαζί με τον Sebastian Newbold Coe το Πειραματικό Σχολείο Αθηνών και μίλησε στα παιδιά.

Ο άσος του αγγλικού ποδοσφαίρου και ο πρώην αθλητής του στίβου έγιναν δεκτοί με ενθουσιασμό από τους μαθητές, οι οποίοι τους πρόσφεραν κλαδιά ελιάς, φωτογραφήθηκαν και συνομίλησαν μαζί τους.


Η διευθύντρια του σχολείου Βασιλική Λυκούδη περιέγραψε το κλίμα που επικράτησε το πρωί στο σχολείο. Ο Coe έφτασε στο σχολείο λίγο πριν τις 11 ενώ ο Beckham έφτασε γύρω στις 12.


David Beckham plays a competitive match for Lo...
David Beckham plays a competitive match for Los Angeles Galaxy. (Photo credit: Wikipedia)
“Το Bρετανικό Συμβούλιο επέλεξε το σχολείο μας για την εκδήλωση κι εμείς φυσικά δεχθήκαμε με μεγάλη χαρά. Αρχικά, δεν γνωρίζαμε ότι θα παρευρεθεί και ο David Beckham”, εξηγεί η κα Λυκούδη. Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να πάρουν και μία μικρή συνέντευξη από τον ποδοσφαιριστή για την εφημερίδα του σχολείου και η οποία θα δημοσιευθεί στο site του ΠΣΑ.

“Συνέστησα να δείχνουν υπομονή και επιμονή. Όταν ξεκινάει κάποιος τον αθλητισμό, δεν μπορεί να φανταστεί μέχρι πού μπορεί να φτάσει. Ωστόσο, με προσπάθεια μπορεί να τα καταφέρει. Πάντα λέω στα παιδιά να κρατάνε μία καλή φυσική κατάσταση”", δήλωσε λίγο μετά την επίσκεψή του ο αστέρας των γηπέδων.

Όσον αφορά την συμμετοχή του στην Τελετή Παράδοσης της Φλόγας, είπε: “Έζησα συγκινητικές στιγμές χθες στο Παναθηναϊκό Στάδιο. Είμαι σίγουρος πως το ίδιο συγκινημένος θα είμαι και όταν τρέξω σαν λαμπαδηδρόμος με τη Φλόγα. Δεν έχω λάβει μέρος σε Ολυμπιακούς Αγώνες κι έτσι με ευχαριστεί πολύ η τωρινή συμμετοχή μου.”

Σήμερα το απόγευμα η αγγλική αποστολή μαζί με τον άσο της Los Angeles Galaxy αναμένεται να αναχωρήσει για το Λονδίνο.
Enhanced by Zemanta

Ρεπόρτερ πιάνεται on air με φούστα ψηλά και αντικείμενο ανάμεσα στα πόδια [βίντεο]

Η πιο άτυχη στιγμή στην καριέρα της δημοσιογράφου του Βloomberg, Σάρα Έισεν, ήρθε όταν μια αναπάντεχη στροφή της κάμερας την έφερε πρώτο πλάνο με την φούστα σηκωμένη και μια ερώτηση στο μυαλό όλων «Τι ακριβώς είναι αυτό ανάμεσα στα πόδια της;»

Το Bloomberg TV δεν είναι Κανάλι 29. Και τέτοια λάθη δεν συμβαίνουν συχνά. Απλά ο κάμεραμαν δεν είχε άλλη επιλογή. Όταν το μικρόφωνο της πρώτης δημοσιογράφου σταμάτησε να λειτουργεί, στράφηκε απροειδοποίητα στην δεύτερη.

Η οποία και πιάστηκε με την φούστα ψηλά. Αλλά την κατέβασε αμέσως και αντιμετώπισε το θέμα με απόλυτη ψυχραιμία.

Το πρόβλημα είναι το καρέ που δείχνει ένα μαύρο αντικείμενο ανάμεσα στα πόδια της.

Κάποιοι θεωρούν ότι είναι ζαρτιέρα, άλλοι ότι πρόκειται για κρυμμένη κάμερα. Και, φυσικά, υπάρχουν εκείνη που ορκίζονται ότι είναι κάποιο είδους σεξουαλικού παιχνιδιού.

Εννοείται πως ούτε το κανάλι, ούτε η ίδια πρόκειται να βγουν και να λύσουν τις απορίες του κόσμου.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο κάμεραμαν πρέπει να έχει κουφαθεί από τις φωνές που η ρεπόρτερ σίγουρα του έβαλε.


Enhanced by Zemanta

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Τι τρέχει με τον Πικέ και τη Μπαρ Ραφαέλι;

Η Σακίρα και ο Ζεράρ Πικέ είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και ταιριαστά ζευγάρια της showbiz. Ωστόσο, ένα «καυτό» μοντέλο απειλεί τη σχέση τους, καθώς διεκδικεί ανοιχτά τον άσσο της Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, η Μπαρ Ραφαέλι εδώ και περίπου ένα μήνα κάνει στενό κορτάρισμα στο σύντροφο της Σακίρα, ενώ εκείνη βρίσκεται στο Λος Άντζελες, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Λάδι στη φωτιά των φημών έριξε και η συνεχής παρουσία του μοντέλου στους αγώνες της Μπαρτσελόνα, καθώς και ένα tweet, στο οποίο η Ραφαέλι έγραψε: «Πήγα στο πάρτι που έγινε μετά τον ημιτελικό Μίλαν – Μπαρτσελόνα και πέρασα πολύ καλά με έναν τύπο που το όνομά του αρχίζει από G».

Πάντως, τα δημοσιεύματα εκτιμούν ότι η Σακίρα, η οποία ερωτεύτηκε τον Πικέ τόσο σφόδρα, ώστε χώρισε από τον επί 11 χρόνια αγαπημένο της και γιο του πρώην Προέδρου της Αργεντινής για να είναι μαζί του, δεν θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια.

Eurovision 2012: Εντυπωσίασε στη δεύτερη πρόβα της η Ελευθερία Ελευθερίου! 2 ΒΙΝΤΕΟ

Πριν από λίγο η Ελευθερία Ελευθερίου έκανε την δεύτερη πρόβα της για τη Eurovision στο Μπακού!


Η δεύτερη πρόβα της ήταν σαφώς καλύτερη από την πρώτη!

Η τραγουδίστρια εντυπωσίασε τους παρευρισκομένους με την άψογη εκτέλεση τόσο του τραγουδιού όσο και της χορογραφίας!

Τα φωνητικά ήταν τέλεια και η παρουσία της on stage εκπληκτική με αποτέλεσμα να πάρει θετικές κριτικές σύμφωνα με το eurovision.tv!

Δείτε ΔΥΟ βίντεο από την δεύτερη πρόβα της Ελευθερίας Ελευθερίου!


Enhanced by Zemanta

Eurovision 2012: Σοκ! Άγριος ξυλοδαρμός δημοσιογράφων στο Μπακού!

Ταξιτζής έδειρε δύο Βέλγους δημοσιογράφους στο Μπακού που θα διεξαχθεί η Eurovision!
Οι δημοσιογράφοι κάλεσαν ένα ταξί για να τους μεταφέρει στο προορισμό τους. Μόλις έφτασαν στον προορισμό τους ο ταξιτζής τους ζήτησε να πληρώσουν ένα υπέρογκο ποσό. Αρνήθηκαν να πληρώσουν το ποσό, μιας και κατάλαβαν ότι πρόκειται για απάτη! Αφού αρνήθηκαν να πληρώσουν... ο ταξιτζής άρχισε να ρίχνει κλωτσιές στους δημοσιογράφους! Τους χτύπησε άσχημα και τους εγκατέλειψε! Οι δυο δημοσιογράφοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Οι δυο άτυχοι δημοσιογράφοι επέστρεψαν στο Βέλγιο σύμφωνα με το oikotimes, αφού οι γιατροί θεώρησαν αναγκαία την μεταφορά τους στο Βέλγιο για ανάρρωση... Άλλος συνάδερφός τους τους αντικατέστησε στο Μπακού!

«Άσε το τραγούδι και γύρισε πορνό», τραγούδησε ένα ολόκληρο στάδιο στην Κατερίνα Στικούδη


Την πιο δυσάρεστη έκπληξη της καριέρας της έζησε χθες στην η Κατερίνα Στικούδη, στα πλαίσια της εμφάνισής της στο pre-game show του τελικού κυπέλου της Κύπρου ανάμεσα στην Ομόνοια και την ΑΕΛ.

Συγκεκριμένα, μόλις τελείωσε το show της, φορώντας το trademark καυτό σορτσάκι της, είδε τους οπαδούς της Ομόνοιας να ανεβάζουν στην εξέδρα τους ένα πελώριο πανό που έγραφε «Εεε, οοο, άσε το τραγούδι και γύρισε πορνό».

Ενώ ταυτόχρονα άρχισε να τραγουδάει όλο το στάδιο το ίδιο σύνθημα.

Κάτι που είναι κρίμα για ένα κορίτσι που ποτέ δεν έχει βγει να προκαλέσει με την δημοσιοποίηση των σχέσεών της και που -ως γνωστόν- όντως αγωνίζεται καθημερινά να καθιερωθεί στο χώρο του τραγουδιού που αποτελεί και το παιδικό της όνειρο


Ο Μάικλ Κέιν κλειδώθηκε μέσα στο καμαρίνι του- Έφυγαν και τον ξέχασαν για 24 ώρες

Μια ολόκληρη νύχτα σε μια σοφίτα χωρίς ηλεκτρισμό αναγκάστηκε να περάσει ο 79χρονος πλέον Σιρ Μάικλ Κέιν όταν τον πήρε ο ύπνος κατά την διάρκεια των γυρισμάτων. Όταν ξύπνησε διαπίστωσε πως η πόρτα ήταν κλειδωμένη και όλοι είχαν φύγει.

«Τα γυρίσματα είχαν κρατήσει πολλές ώρες, οπότε ο Μάικλ πήγε και ξάπλωσε σε ένα αυτοσχέδιο καμαρίνι που είχε φτιαχτεί στην σοφίτα του κτιρίου. Δυστυχώς τον πήρε ο ύπνος για πολλές ώρες και δεν άκουσε τον σκηνοθέτη να φωνάζει πως τελειώσαμε για την μέρα. Οι βοηθοί παραγωγής υπέθεταν ότι ήταν έξω στο τροχόσπιτο του (εκεί που είχε ξεχάσει το κινητό του), οπότε κλείδωσαν και έφυγαν. Το χειρότερο ήταν πως δεν υπήρχε καν ηλεκτρισμός στην σοφίτα. Φώναζε όλο το βράδυ βοήθεια και δεν τον άκουγε κανείς», δήλωσε μέλος της ομάδας παραγωγής στην Daily Mirror.

Όλα αυτά στα πλαίσια των γυρισμάτων του αστυνομικού θρίλερ Now You See Me στο οποίο πρωταγωνιστεί ο σταρ μαζί με τους Μόργκαν Φρίμαν, Γούντι Χάρελσον και Ίσλα Φίσερ.
Enhanced by Zemanta

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

«Φοβάμαι ότι θα διώξουν εμένα και τα παιδιά μου από την Ελλάδα», δηλώνει η Άννα Ντιμιτρίεβιτς

Μετά από πέντε χρόνια καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε η σύζυγος του Θανάση Ευθυμιάδη. Εκεί που εξέφρασε το φόβο της ότι θα την αναγκάσουν -λόγω Σερβικής καταγωγής- να φύγει από την χώρα.
«Ανοίγω τηλεόραση και αγχώνομαι. Σκέφτομαι ότι μπορεί σε δυο χρόνια να έρθουν να μου πουν "κυρία μου εσείς με τα παιδιά σας, γεια σας, δεν είστε Ελληνίδα"» ήταν η δήλωση της Σερβικής καταγωγής supermodel. Συμπληρώνοντας ότι ναι μεν τα παιδιά της είναι «Ελληνάκια», αλλά δεν έχουν τρεις γενιές πίσω αίμα ελληνικό.
Και αναγκάζοντας την Μενεγάκη και τους συνεργάτες της εκπομπής να την διαβεβαιώσουν ότι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί.
Ακόμη πιο ενδιαφέρον είναι η σύγκριση που έκανε με το τι συμβαίνει αυτή την στιγμή στην Σερβία. Εκεί που αυτή την στιγμή είναι ενθουσιασμένοι με την προοπτική ότι θα μπουν την Ευρωπαϊκή Ένωση, θεωρούν ότι θα μπουν και θα «πλημμυρίσουν στα ευρώ».
Και επειδή η Άννα είναι μια γυναίκα που, λόγω μόντελινγκ, έχει γυρίσει όλο τον κόσμο, θυμάται την εποχή που είχε πρωτοέρθει στην Ελλάδα από το Μιλάνο «Τότε μου φαινόταν ότι τα πάντα στην Ελλάδα είναι πολύ φτηνά. Ενώ τώρα, τα πράγματα έχουν αντιστραφεί. Μου φαίνεται πολύ φτηνό το Μιλάνο».
Με τα γυρίσματα του Με λένε Βαγγέλη να έχουν τελειώσει, η Ντιμιτρίεβιτς και ο Ευθυμιάδης εξετάζουν σοβαρά την προοπτική να φύγουν για επαρχία «Δεν με φοβίζουν τα οικονομικά. Αν φτάσουν τα πράγματα στα άκρα, θα πάμε στο χωριό του Θανάση που είναι έξω από την Καβάλα».

Ο στυλίστας που έκανε απόπειρα αυτοκτονίας αποκαλύπτει τι τον οδήγησε εκεί

Λίγες μέρες μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε, ο Κυριάκος Παρουτιάδης, ο γνωστός στυλίστας από τα Γιάννενα, που έχει ντύσει πολλούς ανθρώπους της showbiz και συνεργάζεται... στενά με τη Ρούλα Κορομηλά εδώ και χρόνια, μίλησε σε συνέντευξή του για τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την παραλίγο μοιραία απόφαση. «Προσπάθησα να βάλω τέλος στη ζωή μου. Ναι, είχα αυτήν τη “φαεινή ιδέα” που μόνο φαεινή δεν ήταν. Αλλά δυστυχώς, πολλές φορές πράγματα και καταστάσεις μας κάνουν να χάνουμε τον έλεγχο» δήλωσε αρχικά στη συνέντευξή του στην εφημερίδα «Espresso» ο γνωστός στυλίστας και σχεδιαστής ρούχων, ενώ αποκάλυψε ότι ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει τον τελευταίο καιρό ήταν αυτό που τον έκανε να χάσει την ελπίδα του και να καταφύγει σε μια τόσο απερίσκεπτη πράξη: «Επηρεάστηκα πάρα πολύ από ένα αυτοάνοσο νόσημα που έχω εδώ και δυο χρόνια το οποίο προκαλεί κατάθλιψη».Τέλος, τόνισε πως έχει μετανιώσει για ό,τι έκανε, εξηγώντας πως δεν θα ήθελε κανένας γονιός να περάσει την αγωνία που ο ίδιος προκάλεσε στους δικούς του. Παράλληλα, ευχαρίστησε τον κόσμο για την υποστήριξη και τα μηνύματα αγάπης, αλλά και τη Ρούλα Κορομηλά που, όπως δήλωσε ο ίδιος, τηλεφωνούσε κάθε μια ώρα για να μάθει αν είναι καλά.Παράλληλα, αμέσως μετά το εξιτήριό του από το νοσοκομείο Ιωαννίνων όπου νοσηλεύτηκε μετά την απόπειρα (βρισκόταν στα Γιάννενα, τόπο καταγωγής του, τις τελευταίες μέρες), έγραψε στη σελίδα του στο facebook: «Καλησπέρα! Πριν από λίγη ώρα βγήκα από το νοσοκομείο και είμαι καλά! Ζητώ συγγνώμη από όλους σας. Συγγνώμη που σας αναστάτωσα και σας στεναχώρησα. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα τα μηνύματα, την αγάπη σας και το ενδιαφέρον σας».Η απόπειρα αυτοκτονίας του Κυριάκου Παρουτιάδη έφερε αναστάτωση στον χώρο της showbiz.«Ξαφνιάστηκα με τον χαμό που έγινε! Αυτό που με τρομάζει ιδιαίτερα και με ανησυχεί είναι ότι δέχτηκα πάρα πολλά μηνύματα από ανθρώπους που είτε έχουν περάσει την ίδια φάση με εμένα κάνοντας απόπειρα αυτοκτονίας είτε είναι στα πρόθυρα να το κάνουν. Μάλιστα είναι άνθρωποι νέοι, και ξαφνικά έχω βρεθεί στη θέση να πρέπει να υποστηρίξω ανθρώπους που είναι ένα βήμα προτού το κάνουν».Κάθε νόμισμα έχει πάντα δύο όψεις. Το ίδιο ισχύει και σε αυτή την περίπτωση. «Κάποιοι είπαν ότι το κάνω επίτηδες για να πάρω δημοσιότητα. Οσοι με γνωρίζουν ξέρουν πολύ καλά ότι πάντα μου άρεσε απλώς να κάνω τη δουλειά μου χωρίς να απασχολώ τα μέσα ενημέρωσης».Το θέμα είναι ότι ο Κυριάκος Παρουτιάδης έχει μετανιώσει για την πράξη του… «Ασφαλώς και έχω μετανιώσει, γιατί αυτό που πέρασαν οι δικοί μου δεν θα ήθελα να το περάσει κανένας γονιός».Τώρα ο Κυριάκος είναι καλά και παίρνει κάποια αγωγή στο σπίτι του στα Γιάννενα.
epirusgate.blogspot.com

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

"Πάμε Πακέτο": Δύο αδέλφια βρέθηκαν μετά από 46 χρόνια - Είχαν απαγάγει το ένα!

Το Πάμε Πακέτο, η εκπομπή των μεγάλων συναισθημάτων και μία από τις μακροβιότερες στην ελληνική τηλεόραση επιστρέφει, ανανεωμένο και ακόμα πιο δυναμικό για την έβδομη σεζόν του. Και αυτή τη χρονιά, η Βίκυ Χατζηβασιλείου ανοίγει πακέτα γεμάτα έρωτα, αγάπη, ευγνωμοσύνη, μεταμέλεια, αναμνήσεις, ελπίδα αλλά και πικρία και απογοήτευση.

Την Πέμπτη, 17 Μαΐου, η Βίκυ Χατζηβασιλείου θα ανοίξει μαζί μας δύο πακέτα που θα συγκινήσουν και θα ξαφνιάσουν με τις αποκαλύψεις τους.

Το πρώτο πακέτο θα προσπαθήσει να ενώσει ξανά μια παρέα μετά από 18 χρόνια. Ο Βαγγέλης, ο Γεράσιμος και η Νατάσα, γνωρίστηκαν με έναν επεισοδιακό τρόπο στις αρχές του 1991, στο βαγόνι ενός τρένου στη διαδρομή Αλεξανδρούπολη – Αθήνα. Τότε, νεαροί ακόμη, είχαν πάρει την απόφαση να κυνηγήσουν τα όνειρά τους πηγαίνοντας στην Αθήνα. Αυτό το ταξίδι στάθηκε η αφορμή να γεννηθεί μια δυνατή φιλία, μέχρι που κάποια στιγμή η σχέση τους διακόπηκε. Πριν μερικά χρόνια, οι δύο άνδρες συναντήθηκαν τυχαία στις διακοπές τους κι από τότε έβαλαν στόχο να βρουν ξανά την τρίτη της παρέας, τη Νατάσα, και να θυμηθούν μαζί τα πιο ξέγνοιαστα και όμορφα χρόνια της νεανικής τους ζωής. Μόνο που σε αυτή την αναζήτησή τους λείπει ένα σημαντικό στοιχείο, το επίθετό της! Θα σταθεί αυτό εμπόδιο στον εντοπισμό της παραλήπτριας; Ποια θα είναι η εξέλιξη;

Μια συγκλονιστική ιστορία με απρόσμενες αποκαλύψεις θα φέρει στο φως το άνοιγμα του δεύτερου πακέτου. Η αποστολέας, η Μαριλένα, ένα άτομο με ιδιαίτερες ικανότητες, θέλει να εκπληρώσει την τελευταία επιθυμία της μητέρας της, η οποία λίγο πριν φύγει από τη ζωή την όρκισε να εντοπίσει τον αδερφό της, από τον πρώτο γάμο της μητέρας της, τον Μιχάλη, τον οποίο αποχωρίστηκε με τον πιο σκληρό τρόπο. Ο πατέρας του μικρού τότε Μιχάλη, τον απήγαγε και έφυγε για το Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών, απαγορεύοντάς του κάθε επικοινωνία με τη μητέρα του. Η αποστολέας μεγάλωσε με τον καημό της μητέρας της για τον εντοπισμό αυτού του παιδιού και θέλει όσο τίποτα να μάθει εάν είναι ζωντανός και να τον γνωρίσει. Πώς θα αισθανθεί ο παραλήπτης όταν μάθει ότι ήταν θύμα απαγωγής από τον ίδιο του τον πατέρα; Πώς πέρασε αυτά τα 46 χρόνια μακριά από τη μητέρα του; Ποια θα είναι η αντίδρασή του όταν ενημερωθεί για τον θάνατό της; Μια ιστορία που θα συγκινήσει.

Το Πάμε Πακέτο επιστρέφει, δυνατότερο από ποτέ. Κάθε Πέμπτη, στις 21:00.

Μπ. Μάλφα : Σε νέο κανάλι, με ολοκαίνουργιο ρόλο - έκπληξη !

"Είναι στιγμές" που ένα δυσάρεστο νέο μπορεί να βγει εύκολα... νοκ-άουτ, αρκεί να το "πολεμήσεις" με μία ευχάριστη είδηση. Ε, αυτό ακριβώς συνέβη και στην Μπέσυ Μάλφα. Την ώρα που η γνωστή ηθοποιός ήταν σαφέστατα στεναχωρημένη με την απόφαση των Αντενικών να ρίξουν τελικά οριστικά αυλαία στην καθημερινή σειρά τους τον Ιούνιο και να μην της ανάψουν το πράσινο φως και για του χρόνου, μία ολοκαίνουργια τηλεοπτική πρόταση της χτυπούσε την πόρτα.

Μία πρόταση την οποία χαρακτηρίζει η φρεσκάδα, η νεανικότητα, η ζωντάνια και στην οποία; Η ταλαντούχα Μπέσυ δεν τα κατάφερε να αντισταθεί. Σύμφωνα ,λοιπόν, με τις αποκλειστικές πληροφορίες που φτάνουν στα αυτάκια μου, η αγαπημένη πρωταγωνίστρια, δέχτηκε πρόταση συνεργασίας από το "MTV" !

Ναι, ναι, πολύ καλά διαβάζετε από το "MTV" ! Η Μπέσυ ,λοιπόν, δέχτηκε πρόταση από το γνωστό, νεανικό κανάλι, προκειμένου να αναλάβει την παρουσίαση εβδομαδιαίας εκπομπής, η οποία όχι δεν θα ασχολείται με το θέατρο, ούτε με την μουσική ή με τις τέχνες γενικότερα.

Πρόκειται για εκπομπή η οποία θα ασχολείται με το... ποδήλατο, το οποίο απ ΄ότι δείχνουν τα τηλε-φαινόμενα; Είναι η νέα τηλεοπτική τάση και μόδα και όσοι δεν θέλουν να είναι... out of  fashion, σπεύδουν να ακολουθήσουν το τηλεοπτικό ρεύμα της εποχής. Εκπομπή την παραγωγή της οποίας έχει αναλάβει το στούντιο ΑΤΑ.

Αυτές οι Ρωσίδες θεές ήρθαν στην Εύβοια

Οι θεές που "προσγειώθηκαν" στην Ερέτρια και αναστάτωσαν όλη την Εύβοια (και όχι μόνο) έχουν βάλει φωτιές και στο... facebook, διαφημιζοντας με τον καλύτερο τρόπο την περιοχή.

Ο  φωτογράφος του ρωσικού Playboy Vitaly Kislov στο προσωπικό του προφίλ στο facebook δημοσίευσε μερικές "καυτές"  φωτογραφίες που τράβηξε στην Ερέτρια και η σελίδα του γνωρίζει μεγάλες πιένες!.

Ο Vitaly είναι  γνωστός στην Ρωσία αλλά και στην χώρα μας από μια εξαιρετική φωτογράφιση του Αγίου Όρους.

Και με... τη "θεία φώτιση" που πήρε ήρθε στην Εύβοια και έκανε μια μοναδική φωτογράφηση με τα μοντέλα του Playboy.

Τώρα πόσοι Ρώσοι θα μας επισκεφτούν "παρασυρμένοι" από τα κουνελάκια του Playboy δεν έχει γίνει γνωστό. Είναι σίγουρο ότι αν γίνει μια, ακόμη , τέτοια φωτογράφηση θα αρχίσουν να καταφτάνουν καραβάνια ανδρών από πολλές χώρες.

Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες, που ανακάλυψε το evianews, που ανάρτησε ο φωτογράφος  στο kislov.com....

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον πατέρα της Άννας Βίσση!

Στη Λάρνακα η κηδεία του Νέστορα Βίσση που έφυγε από τη ζωή τα μεσάνυχτα της Παρασκευής...


Το τελευταίο αντίο στον πολυαγαπημένο της πατέρα θα πει σήμερα η Άννα Βίσση και όλη η οικογένειά της, που βυθίστηκε στο πένθος μετά το θάνατο του. Η κηδεία του Νέστορα Βίσση θα γίνει σήμερα το μεσημέρι στις 3 στον Ιερό Ναό Παναγίας της Χρυσοπολίτισσας στη Λάρνακα.
 
Ο πατέρας της γνωστής τραγουδίστριας αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, δεν άντεξε και άφησε την τελευταία του πνοή λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής σε ηλικία 82 χρόνων. Η τελευταία επιθυμία του ήταν η κηδεία του, το τελευταίο "αντίο" να γίνει στο εκκλησάκι που γνώρισε, ερωτεύτηκε, αγάπησε και... παντρεύτηκε την γυναίκα της ζωής του, Σοφία!

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Oι "Στιγμές" αλλάζουν ώρα...

Λίγο πριν η φετινή και πολύ δύσκολη τηλεοπτική σεζόν εκπνεύσει, ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή στο πρόγραμμά του. Η καθημερινή σειρά του, "Είναι στιγμές" από αυτή την Πέμπτη, 17 Μαϊου, δεν θα προβάλλεται πια στις 19:00 αλλά δύο ώρες νωρίτερα, στις 17:00.

Ο λόγος της αλλαγής είναι πως η σειρά - αν και ήταν ένα καλό τηλεοπτικό προϊόν, δεν απέδωσε τα αναμενόμενα, από πλευράς τηλεθέασης. Ετσι, στη λήξη, σχεδόν, της σεζόν, το κανάλι προτίμησε να το μεταθέσει σε μια ώρα ουδέτερη, "απέναντι" σε ζωντανές εκπομπές ή σήριαλ σε επανάληψη.

To πιθανότερο σενάριο είναι πως η σειρά δεν θα πάρει το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν! Στη θέση της, από αυτή την Πέμπτη στις 19:00 θα προβάλλεται σε επανάληψη το "Wipe out".

Το πρόγραμμα του ΑΝΤ1, σύμφωνα με πληροφορίες, θα "κατεβάσει ρολά" μέσα στις δύο πρώτες εβδομάδες του Ιουνίου. Το "Πρωινό ΑΝΤ1" και το "Ελλάδα έχεις ταλέντο" είναι τα μοναδικά προγράμματα που θα συνεχίσουν να προβάλλονται μέχρι το τέλος Ιουνίου.

Μαλέλης: Δεν είχα την πολυτέλεια να κρατήσω τη Ράλλη

Για την κατάσταση που επικρατεί στο χώρο των ελληνικών ΜΜΕ, το δυσοίωνο μέλλον της τηλεόρασης αλλά και το κόψιμο της εκπομπής της Νικολέττας Ράλλη, μίλησε σε συνέντευξή του ο Σταμάτης Μαλέλης.
Σε συνέντευξή του στη «Real Life», ο Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Star είπε αναφερόμενος στο κόψιμο της εκπομπής της Νικολέττας Ράλλη: «Δεν ήταν μόνο περικοπή το θέμα της Ράλλη. Η εκπομπή δεν πήγαινε όπως περιμέναμε, παρά τις προσπάθειες που κάναμε κι εγώ και οι συνεργάτες μου. Μερικές κινήσεις είναι θέμα επιβίωσης. Δεν είχα την πολυτέλεια να την κρατήσω».

Απαντώντας σε ερώτηση για τη σεζόν που κλείνει και σε αυτή που έρχεται, είπε: «Δεν μπορώ να κάνω σχέδια. Δεν ξέρω ποια κανάλια θα υπάρχουν, δεν ξέρω αν υπάρχουμε και εμείς. Πήγαμε να μιλήσουμε για το συμβόλαιό μου με τον πρόεδρο του σταθμού και σταματήσαμε να μιλάμε. Χωρίς να έχουμε καμία διαφωνία. Κοιταχτήκαμε και είπαμε, μα θα υπάρχουμε του χρόνου; Θα υπάρχει το Mega; Θα υπάρχει ο ANT1; Τα πράγματα είναι τραγικά αυτή τη στιγμή. Νομίζω ότι όλα τα κανάλια ήταν χαμένα αυτή τη σεζόν, γιατί υπάρχει τεράστια οικονομική κρίση. Ειλικρινά το λέω και με το χέρι στην καρδιά, δεν ξέρω πια πόσα κανάλια μπορούν να αντέξουν. Η διαφήμιση είναι πλέον σε ελεύθερη πτώση. Ζούμε έναν απίστευτο εφιάλτη. Ούτε μπορούν να κοπούν άλλο οι μισθοί, ούτε μπορούν να γίνουν άλλες περικοπές».

Τέλος, αναφερόμενος στα τηλεοπτικά προγράμματα που φέτος ο ίδιος θεωρεί ότι στέφθηκαν με επιτυχία, είπε: «Οι Ράδιο Αρβύλα, ο Λάκης Λαζόπουλος, το δίδυμο Λιάγκας-Σκορδά, ανέβηκε το δελτίο Αντ1 και θεωρώ επιτυχία και τη δυναμική που δείχνει η Μελέτη απέναντι στη Μενεγάκη».

H Julia Roberts αγόρασε σπίτι στην Πάτμο

Julia Roberts attending the premiere of Jesus ...
Julia Roberts  (Photo credit: Wikipedia)
Την αγάπη της για τη χώρα μας έδειξε έμπρακτα πασίγνωστη ηθοποιός του Χόλιγουντ, με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό της, και κάτοχος Όσκαρ, η οποία αποφάσισε να αγοράσει ένα εξοχικό στην Πάτμο.

Ο λόγος για τη Julia Roberts, η οποία μετά το μήνα του μέλιτος στη Σαντορίνη, πέρυσι επισκέφτηκε την Πάτμο, έπειτα την προτροπή του καλού της φίλου Ρίτσαρντ Γκιρ και εντυπωσιάστηκε από τις ομορφιές του νησιού. Έτσι, όταν επέστρεψε στην Αμερική ζήτησε από έναν φίλο της Ελληνοαμερικανό να την βοηθήσει να βρει ένα σπίτι στο νησί της Αποκάλυψης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», η Τζούλια Ρόμπερτς, έπειτα από αρκετό ψάξιμο βρήκε το σπίτι των ονείρων της στο νησί που της «έκλεψε» την καρδιά, και έδωσε 900.000 ευρώ προκειμένου να το αποκτήσει.

 Πρόκειται για ένα διώροφο πετρόκτιστο οίκημα 200 τ.μ όπου από τη μια πλευρά βλέπει στο μοναστήρι και από την άλλη στη θάλασσα. Διαθέτει τρία μεγάλα υπνοδωμάτια, ένα μεγάλο σαλόνι, δυο μπάνια και τζάκι.
Enhanced by Zemanta

"Δεν έχω πληρωθεί ακόμα από το 50-50"

Ο γνωστός ηθοποιός, που δραστηριοποιείται πλέον και στην πολιτική σκηνή του τόπου, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του για τις δύσκολες μέρες που περνάνε οι συνάδελφοί του ηθοποιοί.

“Έχουμε φτάσει να παίρνουμε χρήματα στους 9 μήνες. Εγώ το ‘50-50’ δεν το έχω πληρωθεί από πέρυσι, υπάρχει οικονομική στενότητα”, δήλωσε ο Παύλος Χαϊκάλης στο περιοδικό TVBOX.

Στη συνέχεια τόνισε τη σημασία που έχουν οι guest ρόλοι στις τηλεοπτικές σειρές, δηλώνοντας πως δεν έχει να κάνει με την αμοιβή.

"Το κάνεις για την αγάπη των συναδέλφων, για να βοηθήσεις μια σειρά στην οποία δεν πρωταγωνιστείς, γιατί είμαστε μια κλειστή κοινωνία στην οποία ο ένας βοηθάει τον άλλο. Αν δεν συμβαίνει κάτι απ' όλα αυτά, δεν νομίζω πως αξίζει να κάνεις ένα guest ρόλο μόνο και μόνο για να πάρεις κάποια χρήματα”, είπε χαρακτηριστικά.

Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Χρήστος Δάντης: «Τι να πω για την αγκαλιά και το χαμόγελο της κόρης μου;»

Για τα παιδιά του αλλά και τη σύντροφο του μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Χρήστος Δάντης...
«Εκτός από την κόρη μου, για πρώτη φορά έχω στη ζωή μου έναν άνθρωπο, τη σύντροφο μου που με καταλαβαίνει απόλυτα», αποκαλύπτει ο
τραγουδιστής. Ο ίδιος εξομολογείται στο περιοδικό Εγώ: «Τι να πω για την αγκαλιά και το χαμόγελο της κόρης μου; Έτσι ένιωθα και όταν γεννήθηκε ο γιος μου. Απλώς με εκείνον είναι πια διαφορετικά γιατί ζει στο Οχάιο, η απόσταση είναι μεγάλη και είναι πια έφηβος. Είναι δε ένας κλασικός ροκ τύπος, που παίζει κιθάρα και τραγουδά σε συγκροτήματα και είναι πια το φιλαράκι μου», λέει και καταλήγει: «Έχω ένα σοβαρό πρόβλημα με τα παιδιά μου, δεν μπορώ με τίποτα να τους πω 'όχι'».

Απόπειρα αυτοκτονίας γνωστού στυλίστα. Τι έγραψε στο Facebook

Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε γνωστός στυλίστας, ο οποίος έχει συνεργαστεί σχεδόν με όλα τα ονόματα της ελληνικής σόουμπιζ.

Ο νεαρός άνδρας ανακοινώσε την πρόθεσή του μέσα από τη σελίδα του στο Facebook.

«Αυτό είναι το τελευταίο post που κάνω. Τα τελευταία δυο χρόνια μου συνέβησαν πράγματα που δεν μπορώ να διαχειριστώ! Ελπίζω ο Θεός να με συγχωρέσει! Σας ευχαριστώ όλους για τη φιλία σας, το ενδιαφέρον σας και την αγάπη σας! Να είστε καλά!» έγραψε.

Αμέσως οι φίλοι του που είδαν το μήνυμα προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί του αλλά μάταια.
Ειδοποίησαν την οικογένειά του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ο νεαρός άνδρας το βράδυ παρέμεινε στην εντατική, ενώ σήμερα μεταφέρθηκε στο παθολογικό τμήμα και σύντομα αναμένεται να πάρει εξιτήριο.
Mediagate.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...