Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Η πόζα, της πόζας, ω πόζα

Αν κάποιος φίλος μας – της παρέας μας εννοώ – έπαιρνε τις πόζες που παίρνει ο Παναγιώτης Πετράκης στο σίριαλ «Τα μυστικά της Εδέμ» ή στο τηλεπαιχνίδι «Justthe 2 ofus», η λέξη «ψωνάρα» θα ήταν η πρώτη που θα μας ερχόταν στο μυαλό.

Κι όμως, κάτω από τον τίτλο «ηθοποιός» όλα επιτρέπονται. Και η πόζα, και η ωραιοπάθεια και η – οφειλόμενη σε αυτά τα δύο – καριέρα.

Ο Παναγιώτης Πετράκης περιφέρει μία εικόνα ποζάροντας για φωτογράφιση περιοδικού, μόνο που ο φακός που τον ακολουθεί δεν είναι αυτός του φωτογράφου, αλλά του εικονολήπτη.

Οι κυρίες άνω των 60 που παρακολουθούν τα «Μυστικά της Εδέμ» ενθουσιάζονται με την clean (καθαρή, ατσαλάκωτη) εικόνα του, οποιοδήποτε άλλο όμως κομμάτι του πληθυσμού καταλαβαίνει το μέγεθος της προσποίησης.

Με την ίδια πόζα που παίζει Δευτέρα ως Παρασκευή, τραγουδάει τις Κυριακές τα βράδια στο σόου του Mega. Έχει κάνει σπουδές φωνητικής, όμως η φωνή του δεν είναι παρά ένα «ααα» που ανεβαίνει θέλοντας να φτάσει τον... Παβαρότι.

 Το πιο εκνευριστικό, όμως, από όλα στον Παναγιώτη Πετράκη είναι το ηδυπαθές βλέμμα, το ανοιχτό πουκάμισο, οι πόζες του «άντρα τού πολλά βαρύ» που παίρνει για να παραστήσει το σεξ σίμπολ και να «ρίξει» τη γυναίκα απέναντι.

Ένα παιχνίδι αφελές και αστείο. Καλύτερα να παίζει τον Παβαρότι. Πιο ταιριαστός τού είναι αυτός ο ρόλος.
pontiki.gr

Βίκυ Καγιά: Next faux Model

Τι είναι αλήθεια τελικά; Το ευγενικό, συνεσταλμένο κορίτσι που γνωρίζαμε από τις συνεντεύξεις και την επί της πασαρέλας θητεία; Ή η στεγνή παρουσιάστρια - κριτής (τα κάνει όλα και συμφέρει) που βλέπουμε στο «NextTopModel»;

Η Βίκυ Καγιά δεν έχει ηθικές αντιστάσεις ανάμεσα στα δύο. Εκεί που την ωφελεί η εικόνα τής γλυκιάς, καλής νεράιδας με το μαγικό ραβδί, ντύνεται με το ένδυμα της ηρωίδας του παραμυθιού.

Εκεί που οι όροι τού παιχνιδιού απαιτούν σκληρότητα και ακαμψία, φοράει τη μάσκα της κακιάς μάγισσας. Θα μπορούσε να το πει κανείς «επαγγελματική ευσυνειδησία». Αλλάζω. Γίνομαι αυτό που η κάμερα απαιτεί από εμένα.

Μόνο που η τεχνική τής μεταμόρφωσης προαπαιτεί ένα απαραίτητο στοιχείο: την αληθοφάνεια. Η Βίκυ Καγιά είναι το ίδιο πλαστή όταν παίζει το καλό, μετριόφρον και έχον τα πόδια του γερά στη γη μοντέλο όσο και όταν παριστάνει την τηλεοπτική μέγαιρα για τις ανάγκες του σόου της, μήπως και «τσιμπήσουν» τα νούμερα της τηλεθέασης λόγω... αυστηρότητας.

Η Βίκυ Καγιά δεν είναι πειστική ούτε στον έναν ρόλο ούτε στον άλλο. Έχει το «ψέμα» που ο – αμείλικτος – τηλεοπτικός φακός ξέρει να απογυμνώνει. Ένα faux μοντέλο. Πότε ντύνεται Μέριλιν και πότε Τζίλντα για μία φωτογράφιση. Ποτέ όμως δεν θα γίνει τίποτε από τα δύο.
PONTIKI.GR

Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Πιπίλα αξίας 11.000 λιρών για το μωρό του Έλτον Τζον

Elton John, English singer-songwriter and pian...Image via Wikipedia
Στην καλύτερη φάση της ζωής του βρίσκεται ο Elton John που έγινε πριν από λίγο καιρό πατέρας.

Χωρίς να λογαριάσουν την οικονομική κρίση, ο διάσημος καλλιτέχνης και ο σύντροφός του David Furnish ξόδεψαν 35.000 λίρες (περίπου 40.000 ευρώ) για να αγοράσουν στο μωράκι τους τα είδη πρώτης ανάγκης.

Συγκεκριμένα, αγόρασαν μία πιπίλα με διαμάντια, αξίας 11.000 λιρών. Η πανάκριβη αυτή πιπίλα είναι από χρυσό 14 καρατίων και έχει 278 μικρά διαμαντάκια.

Επιπλέον, αγόρασαν ένα μπιμπερό Dolce & Gabbana που κοστίζει 59.50 λίρες, αλλά και ένα καροτσάκι μωρού αξίας 2.230 λιρών, αφού έχει ξεχωριστό ντιζάιν και ειδική υποδοχή για iPod και DVD player.
Enhanced by Zemanta

Η Καλομοίρα σε Ινδικό γάμο


Η κουνιάδα της Καλομοίρας, η Ελένη, παντρεύτηκε στο Subir με έναν Ινδοελληνικό γάμο.

Την πρώτη μέρα γιόρτασαν με τα έθιμα της Ινδίας και ήταν πολύ όμορφα σύμφωνα με την Καλομοίρα....

Αυτή ήταν η πρώτη φορά της παρουσιάστριας σε Ινδικό γάμο και για αυτό ήθελε να ντυθεί ανάλογα ώστε να βιώσει στο έπακρον την εμπειρία.
«Η κουνιάδα μου, η Ελένη, παντρεύτηκε στο Subir σε έναν Ινδοελληνικό γάμο. Την πρώτη μέρα γιόρτασαν με τα έθιμα της Ινδίας και ήταν τόσο όμορφα. Ήταν ο πρώτος μου Ινδικός γάμος και ήθελα να ντυθώ αναλόγως προκειμένου να ζήσω όλη την εμπειρία.

Περάσαμε υπέροχα, το φαγητό ήταν τέλειο και πολύ πολύ καυτερό», έγραψε ενθουσιασμένη η Καλομοίρα στο twitter της για τον πρώτο Ινδικό γάμο που παρευρέθηκε και δεν παρέλειψε να ανεβάσει φωτογραφίες.

Η Ελένη μίλησε σήμερα για το μονόπετρό της!

Από εδώ το έφερνε, από εκεί το έδειχνε, δεν άντεξε η Ελένη και τελικά μίλησε για την περιβόητη κοτρώνα που κοσμεί εδώ και λίγες ημέρες το χεράκι της. Στην έναρξη της εκπομπής της την Τετάρτη (05/01), η Ελένη συζήτησε με τον Γρηγόρη Γκουντάρα, για το φουλάρι της, το οποίο είναι δικό της και όχι του styling, και το έχουμε δει σε ουκ ολίγες φωτογραφίες της σε περιοδικά και εφημερίδες. «Ωραίο φουλάρι», της είπε ο Γρηγόρης κι εκείνη του απάντησε με ύφος: «Θα σου πώ μετά, στο διάλειμμα γιατί το φόρεσα…»

Λίγη ώρα αργότερα, η Ελένη έπιασε ψιλή κουβέντα με το πάνελ για την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη και το ενδεχόμενο να παντρευτούν. «Την ρωτάνε λοιπόν την Κατερίνα εάν της έχει κάνει πρόταση γάμου ο Κρατερός, συνέχεια, εάν για παράδειγμα φοράει μονόπετρο στο χέρι της, εάν τέλος πάντων υπάρχει κάτι πιο επίσημο…», της είπε της Ελένης ο Αρης Καβατζίκης. «Α ναι για πες, φοράει μονόπετρο η Κατερίνα, ναι ή όχι;»

Είπε την μαγική λέξη η Ελένη και ο Αρης κόντεψε να πάθει συγκοπή:«Μη μου λες για μονόπετρα, γιατί θα πω στον αέρα ότι δέχθηκα τηλεφώνημα χθες που με ρωτούσαν για άλλα μονόπετρα άλλης παρουσιάστριας και δεν θα σου αρέσει καθόλου!»

Βρήκε πάτημα και ο Γρηγόρης και συμπλήρωσε κι εκείνος: «Κι εμένα με πήρανε τηλέφωνο και με ρωτούσαν για το μονόπετρο της Ελένης και είπα ότι κι εγώ από την τηλεόραση το είδα!»

Η Ελένη σοβάρεψε απότομα και απάντησε με ύφος: «Ναι αλλά εσείς αγαπητά μου παιδιά, μόλις πιάνετε δουλειά εδώ, τι κάνετε; Δίνετε όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης; Ετσι δεν είναι;»
Ετσι, έτσι, απάντησαν οι υπόλοιποι. Όχι εάν μπορούσαν ας έλεγαν κι αλλιώς… Η Ελένη κατέληξε: «Καλά δεν το πιστεύω ότι σας παίρνουν έναν έναν και σας ρωτάνε για το δαχτυλίδι μου…»

Πολλά δεν θα πιστεύεις Ελένη μου σε λίγο καιρό, αλλά τέλος πάντων… Τα υπόλοιπα, όπως ήταν φυσικό, είπαν ότι θα τα πουν εκτός αέρα. Λογικό... Τελικά από ποιοιν είναι τομονόπετρο, θα μας πεις; πηγή: star

Κανάκης: Δεν είναι σοβαρά αυτά που γράφονται για τά προσωπικά μου!

Αρναούτογλου, Κανάκης, Λάτσος, τα... φιλαράκια!
Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Δημοκρατία», ο Αντώνης Κανάκης αποκάλυψε μερικές άγνωστες πτυχές της ζωής του, όπως η αγάπη του για τη μουσική και η ενασχόλησή του με τη σύνθεση, ενώ δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι όσο μεγαλώνει, κλαίει πιο εύκολα. Ακολουθούν οι πιο χαρακτηριστικές δηλώσεις του:

Από παιδί ήξερε πως θα ασχοληθεί με την τηλεόραση και το ραδιόφωνο: «Μια μέρα, έρχεται η μητέρα μου μέσα στο δωμάτιο και μου λέει με το...
χιούμορ που διακρίνει όλη την οικογένεια. “Συγγνώμη που σʼ ενοχλώ, αγόρι μου. Μόνο επειδή με ρωτούν οι φίλες μου, τι θα γίνεις όταν μεγαλώσεις”. Της απάντησα ότι θα ασχοληθώ με την τηλεόραση και το ραδιόφωνο».

Η αγάπη του για τη μουσική: «Μου αρέσει η μουσική. Γράφω μουσική και λίγοι το ξέρουν. Δεν έχω βγάλει προς τα έξω κάτι. Δυο τρεις άνθρωποι έχουν ακούσει και μου λένε ότι είναι καλό αυτό που κάνω. Αλλά δε ζητάω την έγκριση από κάποιον, είναι κάτι που βγαίνει από μέσα μου».

Σχετικά με τα δημοσιεύματα για την προσωπική του ζωή: «Όλο αυτό βρίσκεται στο πλαίσιο τού να λέγεται και να γράφεται ό,τι να 'ναι. Ασόβαρα είναι. Αυτά δεν απασχολούν την κοινωνία. Τα βλέπω ως αστεία».

Η σημασία της φιλίας για εκείνον: «Παίζουν μεγάλο ρόλο οι φίλοι μου στη ζωή μου. Είναι σχέση εντιμότητας, αγάπης και αφοσίωσης».

Πιστεύει στη φιλία μεταξύ ανδρών και γυναικών;
«Μπορεί να υπάρχει, αλλά μάλλον αποτελεί την εξαίρεση του κανόνα, ότι δεν μπορεί να υπάρξει».

Όσο μεγαλώνει κλαίει πιο εύκολα: «Είναι οι εμπειρίες μάλλον. Μπορεί να δακρύσω με τη μουσική, με μια ταινία, με ανθρώπινες ιστορίες. Με εκείνους που έχουν θυσιάσει πολλά για τα προσωπικά τους πιστεύω, που μένουν πιστοί στα πιστεύω τους. Με συγκινεί η αφοσίωση».

Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Στο νοσοκομείο ΚΑΙ η Άννα Βίσση

Everything (Anna Vissi song)Image via Wikipedia
Jean-Paul GaultierImage via WikipediaΜπορεί η Άννα Βίσση ανήμερα της Πρωτοχρονιάς να ανέβασε 40 πυρετό, αλλά αυτό δεν στάθηκε ικανό να την εμποδίσει από το να ανέβει στη σκηνή και να τραγουδήσει για χάρη του αγαπημένου της φίλου και σχεδιαστή Jean Paul Gaultier, που ήρθε αποκλειστικά από την Γαλλία για να την απολαύσει. 

Το 2011 φαίνεται πως δεν μπήκε και τόσο καλά για τους stars, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του star, με το «καλή χρονιά» η Άννα Βίσση αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία, ανέβασε υψηλό πυρετό και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και ο γιατρός διέγνωσε ίωση.

Μάλιστα, της απαγόρεψε να τραγουδήσει ώστε να μην επιδεινωθεί η κατάσταση της. 

 Ωστόσο, παρά τις συμβουλές του γιατρού και τον υψηλό πυρετό, η τραγουδίστρια το ίδιο βράδυ εμφανίστηκε κανονικά στο κέντρο όπου τραγουδά με τον Σάκη Ρουβά, ανέβηκε στην πίστα και ερμήνευσε μερικές από τις μεγάλες της επιτυχίες τόσο για χάρη του κοινού της που πήγε να την ακούσει, αλλά και για χάρη του αγαπημένου της σχεδιαστή, στον οποίο αφιέρωσε και ένα της τραγούδι.

Ο Γάλλος σχεδιαστής που ήταν εκεί μαζί με την παρέα του, μπορεί να μην ήξερε τα λόγια των τραγουδιών αλλά... το κατευχαριστήθηκε.

Μάλιστα, σχεδίασε ειδικά για την Άννα Βίσση ένα μωβ φόρεμα, με το οποίο η τραγουδίστρια άνοιξε το πρόγραμμα προκειμένου να τον τιμήσει. Στο νυχτερινό κέντρο ήταν και η οικογένεια της Άννας Βίσση, που ταξίδεψε από την Κύπρο ώστε να κάνουν μαζί γιορτές.\
Πηγή: star

Enhanced by Zemanta

Σε ποιο κέντρο γλέντησε ο Σρόιτερ το Σαββατόβραδο;

Ο χωρισμός τους μονοπώλησε τις στήλες των περιοδικών, ενώ έγινε και πρώτο θέμα σε όλες ανεξαιρέτως τις μεσημεριανές εκπομπές.

Εδώ και αρκετό καιρό ο Αντώνης Σρόϊτερ και η Δήμητρα Αιγινίτη τραβούν το δικό τους δρόμο και το μόνο σημείο συνάντησής τους είναι η εφημερίδα στην οποία εργάζονται...


Κατά τ' άλλα βγαίνουν και διασκεδάζουν ο καθένας με την παρέα του, κρύβοντας μέσα τους αυτό που πραγματικά νιώθουν.

Ο Αντώνης Σρόιτερ βγήκε αυτό το Σαββατόβραδο με μεγάλη παρέα, όπως ακούσαμε στην ραδιοφωνική εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Ελεάνας Τρυφίδου στον Real fm, στο νυχτερινό κέντρο του Γιώργου Μαζωνάκη. Πρώτη μέρα του χρόνου κάπου έπρεπε να γλεντήσει κι αυτός!

Η Δήμητρα άραγε διασκέδασε; Η ζωή πάντως συνεχίζεται....
http://www.markos.tv

Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Τα νυχτοπερπατήματα Λάτσιου, Κανάκη, Αρναούτογλου

Αυτοκόλλητοι έχουν γίνει Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Λάτσιος και Γρηγόρης Αρναούτογλου: η «μαγική» τριάδα, μετά τις ρακέτες και τις καλοκαιρινές διακοπές, «ξαναχτύπησε» αλλά με χειμερινή απόδραση αυτή τη φορά.

Οι τρεις τους, αφού έπαιξαν χιονοπόλεμο στο εξοχικό του Αντώνη Κανάκη στο Καϊμακτσαλάν, έφαγαν, τα ήπιαν και έπειτα ξεσάλωσαν πρώτο τραπέζι πίστα, στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδά ο Στέλιος Ρόκκος, στη Θεσσαλονίκη.

Με ανεβασμένη διάθεση και τσακίρ κέφι, η μαγική τριάδα το διασκέδασε, με τον Αντώνη Κανάκη, να τραγουδά και να τα δίνει όλα, όπως θα δείτε και στο βίντεο.

3 τραγουδιστές και μία παρουσιάστρια ερευνά το ΣΔΟΕ

P1050292Image by liako via FlickrΟι πλέον προκλητικές όμως υποθέσεις φοροδιαφυγής που ερευνά το ΣΔΟΕ αφορούν σε τρεις διάσημους τραγουδιστές και μία πασίγνωστη παρουσιάστρια, πρώην μοντέλο, που οι...
φορολογικές τους δηλώσεις παρέπεμπαν σε άπορους.

Η πιο κραυγαλέα είναι η περίπτωση της τηλεπαρουσιάστριας, η οποία έδωσε αφορμή για ελέγχους εξαιτίας του πανάκριβου σπιτιού με πισίνα, για το οποίο είχε δημοσιευτεί αγγελία πώλησης στην τιμή των 5 εκατ. ευρώ, ενώ πρόσφατα απασχόλησε τη δημοσιότητα όταν έγινε στόχος διαρρηκτών.

Οι τρεις άλλες υποθέσεις αναφέρονται σε αστέρες του τραγουδιού, ένας εκ των οποίων έχει απασχολήσει ξανά τις φορολογικές αρχές για τη συμμετοχή του σε συναυλίες χωρίς έκδοση παραστατικών.
Enhanced by Zemanta

Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Πνευμονία έπαθε η Δέσποινα Bανδή.

Με βρογχοπνευμονία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο από τα ξημερώματα του Σαββάτου η Δέσποινα Βανδή.

Από το πρωί της Παρασκευής η Ελληνίδα σταρ δεν αισθανόταν καλά. Αρχικά η ίδια πίστευε ότι είχε απλά κρυώσει.

Όταν βγήκε στη σκηνή του Vox ένιωθε έντονους πόνους στο στήθος και αναγκάστηκε να κόψει μέρος του προγράμματός της, ζητώντας συγνώμη από το κοινό.

Στη συνέχεια, στενή της συνεργάτιδα τη μετέφερε σε ιδιωτική κλινική των βορείων προαστείων για να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις.

Οι γιατροί διέγνωσαν βρογχοπνευμονία και της είπαν πως πρέπει να νοσηλευτεί αμέσως ώστε να της χορηγηθεί ενδοφλέβια αντιβίωση.

Η Δέσποινα θα παραμείνει στο νοσοκομείο τουλάχιστον μέχρι την Τετάρτη, ενώ έχει ήδη αρχίσει να αισθάνεται καλύτερα.

Στο πλευρό της βρέθηκε φυσικά από την πρώτη στιγμή ο σύζυγός της, Ντέμης, και οι στενοί της φίλοι.

Ο άγνωστος γιος του Γιώργου Λιάνη


Είναι γιος του πρώην βουλευτή Γιώργου Λιάνη και της δεύτερης συζύγου του, Λιζέτας Νικολάου. Πρόκειται για τον 30χρόνο Αλέξανδρο Λιάνη.

Ο Αλέξανδρος σπούδασε οικονομικά και δεν είχε ποτέ ανάμειξη με τα πολιτικά δρώμενα.

Πολύ ντροπαλός και low profile, αν και είναι γιος επώνυμου πρώην ζευγαριού ουδέποτε απασχόλησε τα μέσα και δεν τον ενδιαφέρει να είναι στα φώτα της δημοσιότητας.

H φωτογραφία είναι από νυχτερινή έξοδο του Αλέξανδρου και η ομοιότητα με τον πατέρα του, Γιώργο είναι εμφανής.
www.gossip-tv.gr

Ε.Παπούλια: «Ο γάμος δεν μου πηγαίνει»


Μπορεί να έχει ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και να έχει αποκτήσει μια κόρη από τον πρώτο της γάμο, ωστόσο η Εβελίνα Παπούλια δηλώνει πως δεν της πηγαίνει ο έγγαμος βίος.

Η ηθοποιός δεν σκέφτεται να ντυθεί νυφούλα για τρίτη φορά.

«Όχι δεν μου πάει ο γάμος. Νομίζω ότι είναι στο μυαλό μου, δεσμεύει την ελευθερία μου. Μου αρέσει η ελευθερία του να νιώθω ότι συμβιώνω, να συζώ και να συνυπάρχω με κάποιον, αλλά με αυτή την αόριστη έννοια, όχι με την ταμπέλα του γάμου. Εξ ου και χωρίζω αμέσως μετά τον γάμο»
Πηγή: people

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...