Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Χ. Παππά: «Είμαι σε πάρα πολύ δύσκολη εποχή της ζωής μου»

Δεν βρίσκεται και στην καλύτερη περίοδο της ζωής της η Χριστίνα Παππά, όπως αποκάλυψε η ίδια.

«Δεν υπάρχει τίποτα (στην προσωπική της ζωή). Να’ ναι καλά οι φίλοι μου και οι γάτες μου που μου κάνουν παρέα γιατί είμαι σε μια πάρα πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής μου. 

Miss ΒΙΚΙΝΙ: Κυριακή 13 Μαρτίου ο Μεγάλος Τελικός

Περισσότερες από 30 υποψήφιες θα πάρουν μέρος στο casting για τον διαγωνισμό MISS BIKINI, που γίνεται φέτος για 9η συνεχή χρονιά. 

Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλ. 210 8223 055 - 69 51. 925.624 

Oι υποψήφιες έχουν εντάξει στο πρόγραμμά τους την ενημέρωση των νεαρών γυναικών για τον καρκίνο του στήθους με slogan «ΚΑΙ H ΟΜΟΡΦΙΑ ΧΤΥΠΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΣΤΗΘΟΥΣ» 

Κύριος χορηγός της έκθεσης το LASER TOUCH, που προσφέρει υψηλής ποιότητας ιατρικέςν υπηρεσίες σε εφαρμογές laser και αισθητικής πλαστικής χειρουργικής. Θεραπείες προσώπου, μαλλιών και σώματος με χρήση εξειδικευμένων μηχανημάτων. ( Βεντήρη 7, HILTON, Τηλέφωνο: 2107294440)

Χορηγός και τα τρόφιμα διαίτης Atkins που από τα μέσα Μαρτίου θα είναι διαθέσιμα στις αλυσίδες Υπερμάρκετ Carrefour και Supermarket Carrefour - Μαρινόπουλος.

Η νικήτρια του διαγωνισμού θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Miss Bikini Europe που θα γίνει φέτος στη Μάλτα.

Την Κυριακή 13 Μαρτίου στις 9 μ.μ. θα γίνει ο διαγωνισμός MISS BIKINI στο ΠΟΛΙΤΕΙΑ club στο Μπουρνάζι, καθώς και η επίσημη παρουσίαση των νικητριών που θα πάρουν μέρος στους Διεθνείς Διαγωνισμούς. Πρόκειται για τις νικήτριες που κατέκτησαν τους τίτλους «Model of the World», «Model of The Universe», «Miss Tourism World», «Miss Europe Face», «Miss BIKINI» και «Miss Tourism Europe» και θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στους μεγάλους διαγωνισμούς.

Τον διαγωνισμό θα παρουσιάσουν ο Κώστας Βενετσάνος και η Κατερίνα Τσέλη

Ένα κοριτσάκι για τους Μπέκαμ !

Victoria and David BeckhamImage by friskytuna via Flickr
Μετά την απόκτηση τριών γιων, ένα κοριτσάκι ήταν η μεγαλύτερη επιθυμία του Ντέιβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ –μια επιθυμία που τελικά θα πραγματοποιηθεί.

Ο 35χρονος άσος των L.A. Galaxy ανακοίνωσε σε επίσημο γεύμα της ομάδας του την Παρασκευή πως το παιδί που πρόκειται να φέρει στον κόσμο τον Ιούλιο η 36χρονη σύζυγός του είναι κορίτσι: 

«Είμαστε πολύ τυχεροί που πρόκειται να γίνουμε και πάλι γονείς, και αυτή είναι η πρώτη φορά που θα το πω: Είναι κορίτσι!» δήλωσε, μην κρύβοντας τον ενθουσιασμό του, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ.

«Είμαστε ακόμα κάπως σοκαρισμένοι. Όταν έχεις τρία αγόρια, έχεις την αίσθηση ότι θα είναι και πάλι αγόρι, οπότε το να μάθουμε ότι είναι κορίτσι ήταν μια έκπληξη, και τώρα -προφανώς- πετάμε στα σύννεφα! Οι τρεις γιοι μας είναι πολύ χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι και η Βικτόρια τα πάει μια χαρά» πρόσθεσε.
Enhanced by Zemanta

Tα καλύτερα βίντεο του YouTube

Image representing YouTube as depicted in Crun...Δείτε τα καλύτερα βίντεο του YouTube, σύμφωνα με τα hits της ιστοσελίδας.

Την πρώτη θέση κατέχει η «αναμέτρηση» μεθυσμένου με μία κολόνα.

Ακολουθεί το νευρικό γέλιο ενός μωρού καθώς και το δώρο εκατοντάδων ανδρών για τη γιορτή της γυναίκας.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Δίωξη στον Mel Gibson για επίθεση στην πρώην του...

Mel Gibson holds Domenica, our foster child fr... Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγη ώρα , ο εισαγγελέας του Λος Άντζελες άσκησε δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος κατά του Mel Gibson, για επίθεση εις βάρος της πρώην συντρόφου του.

O ηθοποιός δεν θα αρνηθεί τις κατηγορίες, ούτε θα παραδεχτεί την ενοχή του και δεν θα κάνει καθόλου φυλακή, αλλά θα συνεχίζει την θεραπεία του.

Ο Gibson αργότερα θα παραβρεθεί στο δικαστήριο για τα διαδικαστικά.

πηγή: gossip-tv

Φαίη Σκορδά: Το ειρωνικό σχόλιο για τη Σίσσυ Φειδά

Κάποιες δηλώσεις της Σίσσυς Φειδά πρόβαλε η εκπομπή «Πρωινό Mou», στις οποίες η παρουσιάστρια του «Σπίτι Aπ’ την Aρχή» υποστήριζε τον εαυτό της σε σχέση με την κριτική που δέχεται και την εικόνα της στην εκπομπή.

Μιλώντας σε δημοσιογράφο της πρωινής εκπομπής είπε:

«Ο καθένας όπως νομίζει και ό, τι κρίνει. Αυτό είναι το στιλ μου, αυτή είμαι εγώ. Πολλοί φτιάχνουν το στιλ τους για να πουλάει. Εγώ τη δουλειά μου κάνω. Μου κάνει εντύπωση πως κάποιος μπορεί να κριτικάρει ή να επιτίθεται ή να δείχνει κακοήθεια χωρίς να έχει διασταυρωμένες πληροφορίες. Νομίζω ότι είμαι από τις λιγότερο περιποιημένες στην τηλεόραση. Τουλάχιστον από αυτά που βλέπω και κρίνω. Αλλά ο εαυτός μου είμαι».

Τη συγκεκριμένη δήλωση σχολίασε η Φαίη Σκορδά στο πλατό λέγοντας: «Α πα πα, είπε δηλαδή όλες τις άλλες παρουσιάστριες υπερφορτωμένες; Αυτή είναι πιο classy, κατάλαβες; Δεν είναι happy, (δεν έχει) χρώμα...».

Τι είπαν οι επώνυμοι για την Βιβλική καταστροφή στην Ιαπωνία

Paris Hilton at a press conference for GoYello...Image via Wikipedia
Η βιβλική καταστροφή που συνέβη στην Ιαπωνία, δεν θα μπορούσε να μην αφήσει ασυγκίνητους τους επώνυμους της ξένης αλλά και της εγχώριας showbiz, οι οποίοι μέσω των προσωπικών τους λογαριασμών στο Twitter εξέφρασαν την συμπαράσταση τους στον Ιαπωνικό λαό, στέλνοντας του τις προσευχές τους.

«Μου ραγίζει η καρδιά βλέποντας τις εικόνες και τις ειδήσεις από τον καταστροφικό σεισμό και το τσουνάμι.Ανησυχώ πολύ για όλους εσάς στην Ιαπωνία. Η σκέψεις μου είναι μαζί σας. Προσεύχομαι για εσάς και μακάρι ο θεός να σας ευλογεί», έγραψε η Paris Hilton στο Twitter της.

Τις προσευχές της μέσω Twitter έστειλε στο λαό της Ιαπωνίας και η Kim Kardashian, λέγοντας: «Μόλις έμαθα για τον τεράστιο σεισμό και το τσουνάμι στην Ιαπωνία. Στέλνω τις προσευχές μου σε όλους στη χώρα!». Το ίδιο και η Kate Perry, που μόλις πληροφορήθηκε τι συνέβη έσπευσε να στείλει και αυτή τις ευχές της μέσω Twitter.

Στην εγχώρια showbiz τώρα, το συγκλονιστικό γεγονός σχολιάστηκε από τον Γιώργο Τσαλίκη, που έγραψε στο site του: «Έχω μείνει με τις σκηνές από Ιαπωνία». Αποσβολωμένη και η Ελεονώρα Μελέτη, που σχολίασε: «Όταν έβλεπα ταινίες τύπου συντέλεια του κόσμου, γελούσα με τις υπερβολές. Τώρα βλέπω tv και νομίζω ότι είναι πλάνα από τις ταινίες που έκραζα». Πηγή: star
Enhanced by Zemanta

Τζ. Αλεξανδράτου: Ποινική δίωξη για το καυτό DVD

Ποινική δίωξη για ψευδή βεβαίωση σε βαθμό κακουργήματος άσκησε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο εισαγγελέας του ΣΔΟΕ Χαρ. Τζώνης σε βάρος της Τζούλιας Αλεξανδράτου για το DVD που γύρισε με την εταιρία Σειρήνα.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΥΤΑ ΝΕΑ , ΕΔΩ

Jennifer Aniston : Πλασάρει άρωμα, γυρίζει ταινίες !

Jennifer Aniston at the 2008 Toronto Internati...Image via Wikipedia Η Jennifer Aniston μίλησε για τα νέα της επαγγελματικά σχέδια, την Πέμπτη, 10 Μαρτίου, στην Πόλη του Μεξικού, όπου βρέθηκε για την προώθηση του νέου της αρώματος.

Η γοητευτική ηθοποιός αποκάλυψε πως στα μελλοντικά της σχέδια βρίσκονται και κάποιες ταινίες που δεν θα είναι κωμωδίες.

Όπως ανέφερε η Aniston, θα πρωταγωνιστήσει σε μια ταινία, που βασίζεται στην αληθινή ιστορία ενός γυναικείου μουσικού συγκροτήματος που σχηματίστηκε σε μια φυλακή του Τέξας τη δεκαετία του 1940.

Ακόμη, δήλωσε πως στις επόμενες ταινίες της περιλαμβάνεται και το "Counterclockwise". Στο επίκεντρο της ταινίας αυτής θα βρεθούν οι μελέτες της φημισμένης καθηγήτριας ψυχολογίας του Harvard Ellen Langer.

Η πιο πρόσφατη ταινία στην οποία εμφανίζεται η Jennifer Aniston, είναι η κωμωδία "Just Go With It", όπου συμπρωταγωνιστεί με τον Adam Sandler.
Enhanced by Zemanta

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Τένια Μακρή: Μιλά πρώτη φορά για την εξαφάνιση του Μικρούτσικου (video)

Καλεσμένη στο "Κόντρα Ξύρισμα" και το Δημήτρη Μάρκο βρέθηκε η Τένια Μακρή.

Μεταξύ άλλων  μίλησε και για τον Αντρέα Μικρούτσικο και είπε την άποψή της την "εξαφάνισή" του. 

Περιέγραψε, επίσης, με πολύ παραστατικό τρόπο το χαρακτήρα του φίλου της Ανδρέα και γιατί αντιδράει έτσι, ενώ αποκάλυψε  και ποιοι - υποψιάζεται ότι -  βρίσκονται κοντά στο δημοφιλή παρουσιαστή..
BINTEO KAI ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Από το πουθενά οι φήμες

Από το πουθενά εκτιμούν στο Mega ότι ανακινήθηκε το θέμα με το συμβόλαιο του Γρηγόρη Αρναούτογλου και το αν δέχθηκε μείωση μισθού ή όχι.

Χθες, μάλιστα ο ίδιος ο παρουσιαστής δεν δίστασε να τοποθετηθεί για το ζήτημα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «έξω γίνεται χαμός και εμείς θα το συζητάμε;», αναφερόμενος ακριβώς στο αν θα δεχόταν μείωση των αμοιβών του.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Επιστρέφει στην Ελλάδα η Καλομοίρα

Υστερα από οκτώ μήνες παραμονής στην Αμερική, η Καλομοίρα ετοιμάζει τις βαλίτσες της για να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ολο αυτό το διάστημα ηχογραφούσε τραγούδια για το καινούργιο της CD, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του καλοκαιριού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Παντρεύτηκαν εξ αποστάσεως!

Ο Σάμιουελ Κιμ και η Έλεν Οχ είχαν ετοιμάσει τα πάντα στην εντέλεια για την ημέρα του γάμου τους. 
 
Μία ξαφνική αδιαθεσία, όμως, που ένιωσε ο γαμπρός και τον έστειλε στο νοσοκομείο, ήρθε να τους αλλάξει τα σχέδια αλλά όχι και το γάμο.

Το ζευγάρι από την Καλιφόρνια ήταν αποφασισμένο να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου και να μην αφήσει τίποτα να τους χαλάσει αυτή τη μέρα. Έτσι αποφάσισαν από κοινού, ο γάμος να τελεστεί κανονικά! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Video: Γιατί έκλεισαν το fan club της Δέσποινας Βανδή;

Despina Vandi at World Music AwardsImage via Wikipedia

«Δεν ξέρω πότε θα τα ξαναπούμε στην Αθήνα, μπορεί ναι, μπορεί και όχι…»!

Τάδε έφη Δέσποινα Βανδή, όταν το βράδυ του Σαββάτου αποχαιρετούσε τους θαυμαστές της, ολοκληρώνοντας τις εμφανίσεις της στο νυχτερινό μαγαζί.

Προς τι τα υπονοούμενα της Δέσποινας και γιατί άφησε να εννοηθεί ότι μπορεί και να μην ξανατραγουδήσει για το αθηναϊκό κοινό; Ποιος τη στενοχώρησε και γιατί;

Στην "Espresso" διαβάζουμε ότι άνθρωποι από το στενό κύκλο της τραγουδίστριας θεωρούν ότι πήρε την απόφαση αυτή επηρεασμένη από την ξαφνική ενέργεια του fan club της να μετονομαστεί από «Vandiworld.gr» σε «Gossipworld.gr».

Μάλιστα σε ένα από τα σημειώματά τους, οι fans έγραφαν χαρακτηριστικά:

«Διακόπτουμε λόγω της απογοητευτικής της καριέρας τα τελευταία τρία χρόνια». Φαίνεται λοιπόν πως μια τέτοια κίνηση ήταν αρκετή για να κάνει τη Δέσποινα Βανδή να σκεφτεί πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να μην ξανατραγουδήσει στην Αθήνα. Δείτε το βίντεο:

Enhanced by Zemanta

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Ο Τζόνι Ντεπ σε ρόλο χαμαιλέοντα

Ο Τζόνι Ντεπ σε όποια ταινία και αν έχει πάρει μέρος "σπάει" ταμεία και δε μένει εισιτήριο ούτε για δείγμα. Αυτό συμβαίνει και όταν απλώς χαρίζει τη φωνή του σε κάποιο καρτούν! 
 
Μήπως τελικά έχει το κοκαλάκι της νυχτερίδας;

Η ταινία κινουμένων σχεδίων "Ράνγκο", ξεπέρασε σε εισπράξεις ακόμα και την ταινία "Ρυθμιστές" με πρωταγωνιστή τον Ματ Ντέιμον. Βρέθηκε πρώτη στο αμερικανικό "μποξ όφις" με 38 εκατομμύρια δολάρια.

Ο Τζόνι Ντέπ δίνει τη φωνή του στον πρωταγωνιστή, ο οποίος είναι ένας χαμαιλέοντας στην Άγρια Δύση. Την ταινία αυτή υπογράφει ένας παλιός γνώριμος του ηθοποιού από την τριλογία "Οι πειρατές της Καραϊβικής", Γκορ Βερμπίνσκι.

ΠΗΓΗ: www.golema.gr

Ο Φιλ Κόλινς εγκαταλείπει τη μουσική

Phil Collins & Genesis Concert - Celebrating 2...Image by Anirudh Koul via FlickrΤην απόφασή του να αφοσιωθεί στους γιους του ανακοίνωσε μέσω της ιστοσελίδας του ο διάσημος βρετανός τραγουδιστής, ντράμερ και ηθοποιός Φιλ Κόλινς.

«Σταματάω ώστε να μπορέσω να είμαι πατέρας για τους δύο νέους γιους μου σε καθημερινή βάση», ανέφερε το πρώην μέλος της μπάντας Genesis.

Σύμφωνα με τον διάσημο τραγουδιστή ορισμένα δημοσιεύματα τον παρουσίασαν ως έναν «βασανισμένο παράξενο», αλλά εκείνος διαβεβαίωσε τους θαυμαστές του ότι «δεν υπάρχει λόγος για ζουρλομανδύα». ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Η Χριστίνα και... τα τριφύλλια της!

Η Χριστίνα Μουστάκα αν και Πειραιώτισσα, όπως βροντοφωνάζει, δεν άντεξε να μη βάλει στο μέρος της καρδιάς το τριφύλλι.

Το μοντέλο που συμμετέχει στο «Ράδιο Αρβύλα» εμφανίστηκε στην τελευταία εκπομπή φορώντας μια άσπρη μπλούζα με δύο μεγάλα τριφύλλια στα στήθη.

Αυτό βέβαια προκάλεσε την απορία του Αντώνη Κανάκη με τον εξής διάλογο:

Κανάκης: «Παναθηναϊκός είσαι;»

Μουστάκα: «Όχι, Ολυμπιακός. Πειραιώτισσα είμαι».

Κανάκης: «Πειραιώτισσα με μπλούζα του Παναθηναϊκού;

Εκείνη τη στιγμή πετάγεται ο Κιούσης (γνωστός για Παναθηναϊκά του αισθήματα) και της αναφέρει: «Καλά θα περάσεις τότε».

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Τι συμβαίνει με τα καλλιστεία του Ant1;

Άραγε θα γίνουν τα καλλιστεία φέτος ή όχι; 

Το καθιερωμένο ετήσιο ραντεβού του σταθμού Ant1 με την ομορφιά, υπάρχει πιθανότητα φέτος να μην γίνει. 

Oι άνθρωποι του καναλιού σκέφτονται πολύ σοβαρά να μην διοργανώσουν φέτος τον διαγωνισμό για την ανάδειξη της "Σταρ Ελλάς - Μις Ελλάς 2011". 

Η Νικολέττα θέλει να γίνει μαμά

Η Νικολέττα Καρρά, η νεαρή που έβαλε τα δυο πόδια του «Παυλίτο» στο ένα παπούτσι, δηλώνει πως θέλει να παντρευτεί και να κάνει παιδί και δεν έχει απατήσει ποτέ. 

«Είμαι αυστηρά παραδοσιακή γυναίκα και, ναι, θέλω και να παντρευτώ και να γίνω και μαμά. Όμως, από την άλλη μεριά, ποτέ δεν θα έπαιρνα μια τέτοια απόφαση ξαφνικά ή βιαστικά. Το να κάνει κανείς οικογένεια είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση. 

Τζορτζ Μάικλ: «Μου άξιζε η φυλακή»

«Ήταν μοιραίο να καταλήξω στη φυλακή. Mου άξιζε» είπε ο Τζορτζ Μάικλ σε συνέντευξη του BBC. Ο σταρ της ποπ δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τον εαυτό του «διαφήμιση της κάνναβης».

Λένε ότι η ψυχολογική του κατάσταση ήταν κακή, όσο διάστημα παρέμεινε στη φυλακή, ο ίδιος όμως τις διέψευσε.

«Καταλαβαίνω ότι για πολλούς αυτή η εμπειρία φαντάζει φρικτή. Όμως δέχεσαι πιο εύκολα την τιμωρία, όταν γνωρίζεις ότι σου αξίζει. Και εγώ το ήξερα» είπε χαρακτηριστικά...

Ο Τζορτζ Μάικλ αυτό το διάστημα παρακολουθεί πρόγραμμα αποτοξίνωσης.
Enhanced by Zemanta

Έγναν στάχτη οι χολιγουντιανές μνήμες...

Στάχτη έγιναν όλα της τα όνειρα, όλες της οι αποτυπωμένες αναμνήσεις από τη μεγάλη της στιγμή στο Χόλιγουντ, όταν η ταινία στην οποία εμφανίστηκε κέρδισε και το Όσκαρ

Η Ρουμπίνα Αλί είχε γίνει αντικείμενο θαυμασμού, όταν εμφανίστηκε στην ταινία Slumdog Millionaire, η οποία πήρε Όσκαρ ήταν το παιδάκι το οποίο εξέπληξε το κινηματογραφόφιλο κοινό.

Το βράδυ του Σαββάτου όμως όλα καταστράφηκαν όταν ξέσπασε μεγάλη πυρκαγιά στο Μουμπάι, στο πατρικό της σπίτι.

Το κοριτσάκι το οποίο αποθεώθηκε από κριτικό και κοινούς για την ερμηνεία του στην ταινία του 2008, του Ν. Μπόιλ, έχασε τα πάντα στις φλόγες, φωτογραφίες, εφημερίδες, αναμνηστικά αλλά και κόπιες του φιλμ.

Το σπίτι καταστράφηκε εντελώς αλλά τόσο η ίδια όσο και η οικογένειά της είναι απολύτως ασφαλείς.
news247.gr
Enhanced by Zemanta

Ο ΜΕΜΟΣ ΜΠΕΓΝΗΣ ΣΕ ΧΡΕΗ ΜΠΑΡΜΑΝ

To Apsendi Bar Restaurant συνεχίζει τα επιτυχημένα Star in the Bar party κάθε Τετάρτη προσφέροντας το 10% από τις εισπράξεις της βραδιάς στο Χαμόγελο του Παιδιού!

Εκεί βρέθηκε για ακόμη μια Τετάρτη ο Μέμος Μπεγνής να εκτελεί χρέη barman βάζοντας σφηνάκια στον κόσμο!

Με πολύ κέφι, υπέροχες μουσικές, smart and famous faces, ξεχωριστά ποτά και cocktails, άφθονα σφηνάκια και εξαιρετικό φαγητό, το Apsendi Bar Restaurant έχει κλέψει τις εντυπώσεις, έχει γίνει αγαπημένο στέκι και σίγουρα η καλύτερη επιλογή για τα βράδια της Τετάρτης!

Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Ποια κούκλα παντρεύεται ο Χρήστος Κώνστας;

Στο γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Αιμιλιανού στην Τζια πρόκειται να επισφραγίσουν τον έρωτά τους ο Χρήστος Κώνστας και η αγαπημένη του Πέλλα Περβολαράκη.

Μετά από πέντε χρόνια ευτυχισμένης σχέσης έρχεται και το happy end για το ζευγάρι, που στα τέλη Απριλίου θα ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Κουμπάροι τους θα είναι κολλητοί τους φίλοι, ενώ ο γάμος θα γίνει σε στενό κύκλο, καθώς και το ζευγάρι έχει αποφασίσει οι καλεσμένοι να μην ξεπερνούν τα πενήντα.

Ο γνωστός δημοσιογράφος του οικονομικού ρεπορτάζ και η σύντροφός του ήθελαν να κάνουν έναν καθαρά νησιώτικο γάμο, άκρως παραδοσιακό και με φόντο ένα από τα ωραιότερα νησιά της χώρας μας. Τόσο ο γαμπρός όσο και η νύφη, άλλωστε έχουν αδυναμία σε συγκεκριμένα ελληνικά νησιά.
www.markos.tv

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...