Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Η Τσαπανίδου μιλά για σεξ και αναρωτιέται ποιος θα πληρώσει το πρόστιμο [βίντεο]

Με αφορμή το βιβλίο της Μόνικα Λουίνσκι, στο οποίο αποκαλύπτει πιπεράτες λεπτομέρειες για τις σεξουαλικές προτιμήσεις του πρώην προέδρου Μπιλ Κλίντον, αλλά και μια έρευνα αναφορικά με το σεξ, η ερωτική πράξη είχε την τιμητική της στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου.

Η παρουσιάστρια του «ΣΚΑΙ ΤΩΡΑ» ήθελε αρχικά να μάθει λεπτομέρειες για το περιεχόμενου του βιβλίου, ενώ στη συνέχεια, όταν δημοσιογράφος της εκπομπής αναφέρθηκε στην έρευνα για το σεξ, η Πόπη και ο καλεσμένος της Μάνος Βουλαρίνος αστειεύτηκαν για το πόσο κρατάει μια σεξουαλική πράξη και πόσες φορές την εβδομάδα ο μέσος Έλληνας κάνει σεξ.

Στο τέλος, η παρουσιάστρια, η οποία δεν είναι συνηθισμένη σε τέτοια θεματολογία στην εκπομπή της, αναρωτήθηκε αστειευόμενη ποιος θα πληρώσει το πρόστιμο του Ε.Σ.Ρ. μετά την αποκαλυπτική κουβέντα ζωντανά στον αέρα.


Πηγή: | iefimerida.gr

Ο Λάκης... σε διπλό ταμπλό

Ο Λάκης Λαζόπουλος επιστρέφει δριμύτερος στη μικρή οθόνη του Alpha, με το «Τσαντίρι» να ανοίγει τις πύλες του στις 23 Οκτωβρίου.

Ο αγαπητός κωμικός, που ανανέωσε το συμβόλαιό του με το κανάλι ως τον Νοέμβριο του 2013, θα παρουσιάζει το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» αλλά εκτός από αυτό, θα επιμελείται και την κωμική σειρά «Δέκα μικρά αμαρτήματα», που θα μοιάζει με τη σειρά «Ορκιστείτε, παρακαλώ».

 Πηγή: Αξία

Αναβολή... για την Έλλη

Η εκπομπή της Έλλης Στάη «Netweek» είχε προγραμματιστεί να βγει στον αέρα τη Δευτέρα μετά το δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ.

Λόγω όμως της 24ωρης απεργίας που έχουν κηρύξει οι Ενώσεις στον χώρο του Τύπου και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης για την ημέρα εκείνη, η πρεμιέρα της εκπομπής αναβάλλεται και μετατίθεται για την ερχόμενη Δευτέρα, 1η Οκτωβρίου.


Πηγή: Αξία

Ο Φερεντίνος πάει στην ΕΡΤ;

«Στον αέρα» οι σχέσεις του Χρήστου Φερεντίνου με τον ΑΝΤ1, καθώς μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποιο νέο από το κανάλι για περαιτέρω συνεργασία.

Σύμφωνα με φήμες, υπάρχει το ενδεχόμενο ο παρουσιαστής να μετακομίσει στο Ραδιομέγαρο, καθώς ανάμεσα στις προτάσεις που έχουν κατατεθεί στην ΕΡΤ είναι και από μια εταιρία παραγωγής που έχει προτείνει εκπομπή με τον Χρήστο Φερεντίνο.

Η εκπομπή θα έχει ως θέμα ένα οδοιπορικό σε όλη την Ελλάδα. Ο παρουσιαστής θα συναντά άγνωστους ανθρώπους που θα γίνονται πρωταγωνιστές, εξιστορώντας την καθημερινότητά τους στην επαρχία.





Πηγή: Αξία

Ο ορισμός της σέξι νύφης: «Αγγελος» της Victoria's Secret με νυφικά εσώρουχα [εικόνες]

Το δικό της ορισμό στο τι θα πει «σέξι νύφη», έδωσε η Λίλυ Αλντρίτζ, «άγγελος» της Victoria's Secret, η οποία φωτογραφήθηκε με απόλυτα παιχνιδιάρικη και σέξι διάθεση φορώντας... νυφικά εσώρουχα!

Η Αλντρίτζ που πόζαρε για το ισπανικό περιοδικό DT, εκτός του ανέδειξε τα «ταλέντα» της ενώπιον του φωτογραφικού φακού μίλησε και για τον έγγαμο βίο, καθώς είναι παντρεμένη με τον Καλέμπ Φόλοουιλ, εδώ και ένα χρόνο.

«Είναι η οικογένειά μου», είπε για τον Φόλοουιλ και συνέχισε: «Είναι πολύ ωραίο πράγμα να είσαι παντρεμένος -είναι διαφορετικό, αλλά ωραία διαφορετικό. Είναι απίστευτο!»





Πηγή: | iefimerida.gr

Σοκαριστικές φωτογραφίες της «παραφουσκωμένης» Lady Gaga - Eγινε διπλάσια [εικόνες]

Σάλος έχει προκληθεί από φωτογραφίες της Lady Gaga που την δείχνουν σχεδόν... διπλάσια σε κιλά! Η απάντηση της ίδιας; «Ναι, πήρα 11 κιλά» και εξηγεί τους λόγους...

Πολλοί ήταν αυτοί που – σοκαρισμένοι από την εικόνα – της τραγουδίστριας έσπευσαν να μιλήσουν ότι οι εν λόγω φωτογραφίες είναι αποτέλεσμα photoshop.

Ωστόσο, η διάψευση ήρθε από τα πιο επίσημα χείλη, την ίδια τη Lady Gaga, η οποία παραδέχθηκε ότι έχει πάρει 11 κιλά. Μάλιστα, εξήγησε και το γιατί...

Ο πατέρας της είναι ιδιοκτήτης ενός ιταλικού ειστιατορίου στη Νέα Υόρκη, το οποίο η τραγουδίστρια επισκέπτεται συχνά.

Μάλιστα, χαρακτηρίζει τα μακαρόνια και την πίτσα... «σοκαριστικά νόστιμα», καθιστώντας τα ενόχους για τα παραπανίσια της κιλά.

«Κάθε φορά που πάω στο εστιατόριο παίρνω και από ένα κιλό! Με πιέζει να τρώω ο πατέρας μου!», συνεχίζει η Lady Gaga.

Οσο για το πως νιώθει με 11 κιλά παραπάνω; «Ειλικρινά, καθόλου άσχημα. Άλλωστε συνεχώς βρίσκομαι σε αυστηρή δίαιτα».

Ωστόσο, τόνισε, πως αυτό που την ενδιαφέρει από εδώ και στο εξής, είναι να βρει μια ισορροπία στη διατροφή της. Αυτό το διάστημα πάντως, βρίσκεται σε δίαιτα όπως είπε, για να καταφέρει να τα χάσει.

Πηγή: | iefimerida.gr

Η Πάρις Χίλτον τώρα ζητά συγνώμη: Λυπάμαι που «πόνεσα» τους γκέι φίλους μου

Αφού τα ομοφοβικά της σχόλια έκαναν το γύρο του κόσμου, πλήττοντας ανεπανόρθωτα την εικόνας της, η Πάρις Χίλτον βγήκε και ζήτησε συγνώμη από τους γκέι φίλους της.

Η 31χρονη κληρονόμος εξέδωσε μάλιστα και ανακοίνωση, λέγοντας πως ... λυπάται που «πόνεσε» τους γκέι φίλους της και θαυμαστές της.

Οι γκέι είναι «αηδιαστικοί» και «οι περισσότεροι έχουν AIDS», έλεγε η Πάρις Χίλτον σε έναν ομοφυλόφιλο φίλο της στα πίσω καθίσματα ενός ταξί, συνομιλία, την οποία, όμως, για κακή της τύχη κατέγραψε και έδωσε στη δημοσιότητα ο... ταξιτζής, καταφέρνοντας ένα ανεπανόρθωτο «πλήγμα» στην εικόνα της.

Τώρα η 31χρονη κληρονόμος, στην ανακοίνωσή της αναφέρει, πως θέλει να πάρει πίσω κάθε λέξη που είπε. «Λυπάμαι από τα βάθη της καρδιάς μου και νιώθω απαίσια για όσα είπα», τονίζει εμφατικά.

Παράλληλα, διευκρίνισε ότι το AIDS μπορεί να πλήξει κάθε άνθρωπο και όχι μόνο τους ομοφυλόφιλους: «Είναι κάτι που παίρνω πολύ σοβαρά και δεν έπρεπε να το αναφέρω με αυτό τον τρόπο στη συζήτηση».

Πηγή: | iefimerida.gr

Η Σλοβακία είπε «όχι» στον Τσακ Νόρις

Η κυβέρνηση της Σλοβακίας κατάφερε να σταματήσει τον Τσακ Νόρις, αφού απέρριψε το αίτημα για να δοθεί το όνομα του σε μία γέφυρα, παρά τα αποτελέσματα ψηφοφορίας που διεξήχθη μέσω Διαδικτύου τον Απρίλιο.

Οι πολίτες είχαν επιλέξει να δώσουν το όνομα του Τσακ Νόρις σε μία πεζογέφυρα στον ποταμό Μοράβα στα σύνορα με την Αυστρία με συνολικά 12.599 ψήφους. Ωστόσο η ιδέα δεν φαίνεται πως άρεσε στους κυβερνώντες οι οποίοι τελικά αποφάσισαν να την βαφτίσουν «Γέφυρα της Ελευθερίας», στη μνήμη των ανθρώπων που σκοτώθηκαν στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν από την κομμουνιστική Ανατολική Ευρώπη το 1989.

Πηγή: | iefimerida.gr

Για τέταρτη φορά πατέρας ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Σε πελάγη ευτυχίας βρίσκεται ο πρώην άσσος των ποδοσφαιρικών γηπέδων Ντιέγκο Μαραντόνα, καθώς η σύντροφός του, Βερόνικα Ογέντα διανύει τον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης. Στα 51 χρόνια ο Μαραντάνο θα γίνει για τέταρτη φορά πατέρας.

Με την πρώην σύζυγό του Κλαούντια Βιλαφάνε ο Μαραντόνα έκανε δύο κόρες, την Ντάλμα και την Τζιανίνα, αλλά και ένα ακόμη στην Ιταλία από την περίοδο που αγωνιζόταν στη Νάπολη.

Υπενθυμίζεται πως ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 1986, έχει γίνει και παππούς, αφού η κόρη του Τζιανίνα που είναι παντρεμένη με τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Σιτι, Σέρχιο Αγουέρο, γέννησε το 2009 το γιό της Μπέντζαμιν.

Πηγή: | iefimerida.gr

Μιούζικαλ η ζωή της Άντζελας Δημητρίου και του Τόλη Βοσκόπουλου

Στα σκαριά βρίσκονται δύο μιούζικαλ τα οποία πρόκειται να ανέβουν σε γνωστό θέατρο των Αθηνών και θα έχουν ως θέμα τη ζωή της Άντζελας Δημητρίου και του Τόλη Βοσκόπουλου .

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Παραπολιτικά» οι γνωστοί καλλιτέχνες θα υποδύονται τους εαυτούς τους πάνω στη σκηνή του θεάτρου «REX».

Το πρώτο Μιούζικαλ επιμελείται ο συγγραφέας των «7 θανάσιμων πεθερών», ενώ το δεύτερο το έχει εμπνευστεί ο Σταμάτης Φασουλής.

Τον Νοέμβριο... θα χορέψουμε!




Την Έλενα Παπαβασιλείου, τη Δούκισσα Νομικού και μερικά από τα πιο όμορφα κορίτσια της ελληνικής τηλεόρασης επιστρατεύουν στον ΑΝΤ1 για τον τρίτο κύκλο του Dancing with the Stars.

Στο κανάλι τρέχουν για να βγάλουν το show στον αέρα μέσα στον Νοέμβριο και οι ιθύνοντες έχουν ξεκινήσει να κάνουν κρούσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός από τις δύο ευειδείς παρουσιάστριες, προτάσεις έχουν γίνει στη Νικολέτα Ράλλη και στις ηθοποιούς Ντορέτα Παπαδημητρίου και Ιωάννα Πηλιχού.

Η τελευταία δεν αποκλείεται να αναλάβει την παρουσίαση των backstage. Στο τραπέζι έχουν πέσει και τα ονόματα του Μάρκου Σεφερλή, Γιώργου Τσαλίκη, Σπύρου Χαριτάτου, Θανάση Πάτρα και Σπύρου Σούλη.



Πηγή: Αξία

Η πρεμιέρα του "Πρωινού Μου" στις 5 Νοεμβρίου.

Έγινε η πρώτη σύσκεψη της σεζόν για το «Πρωινό Μου» στο Mega.

Στη σύσκεψη αυτή ανακοινώθηκε και επίσημα πλέον ότι η πρεμιέρα της εκπομπής θα γίνει στις 5 Νοεμβρίου.

Αυτή τη στιγμή, βέβαια, πέρα από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τη Σάσα Σταμάτη δεν έχει ανακοινωθεί τι θα γίνει με τη Μαίρη Συνατσάκη, και αν θα είναι για δεύτερη σεζόν στην ομάδα του «Πρωινού» του Mega.

Επιπλέον δεν έχει καλυφθεί και η θέση του Τάσου Θεοδώρου, ο οποίος πλέον βρίσκεται στην Κύπρο.





Πηγή: Αξία

Η απεργία της ΕΣΗΕΑ φρέναρε Μουτσινά και Ηλιακη

Ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαρία Ηλιάκη είναι έτοιμοι να βγουν και πάλι στη μικρή οθόνη με το «Δεστε τους», ωστόσο η απεργία των δημοσιογράφων τους τα χάλασε λίγο, αφού η επίσημη πρεμιέρα της εκπομπής είχε προγραμματιστεί για την Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου.

Τελικά η απογευματινή παρέα της τηλεόρασης του Alpha θα πρέπει να αναβάλει για μία ημέρα την πρεμιέρα της και θα βγει τελικά στον αέρα την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου.

Η Μελέτη κάνει τατουάζ στον αέρα -ΒΙΝΤΕΟ

Η Ελεονώρα Μελέτη για μυήσει τους τηλεθεατές της στον κόσμο των τατουάζ, αποφάσισε να κάνει ένα στον αέρα...

Επειδή δεν είχε αποφασίσει τι σχέδιο θέλει να κάνει, βρήκε την ευκαιρία να "γεμίσει" ένα τατουάζ που είχε κάνει το Νοέμβριο του 2011.

Δείτε ένα απόσπασμα από την εκπομπή " Μεσημεριανή μελέτη".

Ο Λάτσιος πρώτος καλεσμένος της Μενεγακη;

Την 1η Οκτώβρη κάνει πρεμιέρα η Ελένη Μενεγάκη και τα σενάρια για τους πρώτους καλεσμένους έχουν πάρει φωτιά.

Τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών θέλουν τον Γιάννη Λάτσιο να είναι ένας από τους καλεσμένους της ωραίας Ελένης.

Επίσης η λίστα των ακριβοθώρητων καλεσμένων περιλαμβάνουν τα ονόματα της Αγγελικής Νικολούλη και της Αννίτας Πάνια. Μάλιστα τα δημοσιεύματα έλεγαν οι δυο κυρίες έχουν γίνει το μήλον της έριδος για την Ελένη Μενεγάκη και την Ναταλία Γερμανού.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του enikos.gr ο Γιάννης Λάτσιος δεν θα είναι καλεσμένος, αφού δεν έχει δεχτεί πρόταση από την μεσημεριανή εκπομπή του Alpha. Επίσης κανένας ανταγωνισμός δεν υπήρξε και δεν υπάρχει στα επιτελεία του «Καφέ» και «Μες στη Καλή Χαρά».

Η 42χρονη Στέφανι Σέιμουρ τοπλες ταυτόχρονα σε δυο περιοδικά [εικόνες]

Το τσουνάμι φωτογραφήσεων που έχει εξαπολύσει αυτό το μήνα η Στέφανι Σέιμουρ συνεχίζεται. Μετά το εξώφυλλο της στην Vogue (στο οποίο φαίνεται να την πνίγει ένας άντρας), φωτογραφήθηκε τοπλες τόσο για το I-D όσο και για το V.

Δεν χρειάζεται τα χρήματα, καθώς το πλουσιοπάροχο διαζύγιό της με τον δισεκατομυριούχο Πίτερ Μπράντ (με τον οποίο έχει κάνει τρια παιδιά) της επιτρέπει να ζει σε έπαυλη και να ξοδεύει ότι και όπου θέλει.

Αλλά προφανώς η ματαιοδοξία της Στέφανι, το πιο άγριο από τα σούπερμοντελ των 90s (και πρώην του Άξλ Ροόυζ) χρειάζεται να ταιστεί λίγο παραπάνω.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Στέφανι, στα 42 της, δικαιούται να θεωρείται το πιο σέξι μοντέλο άνω των 40. Και μάλιστα με τεράστια διαφορά.

Πηγή: | iefimerida.gr

Ο Javier Bardem αγαπάει και δεν το κρύβει!

Πώς άραγε είναι ο έγγαμος βίος του Javier Bardem και της Penelope Cruz; Ο γοητευτικός σταρ αποκάλυψε λεπτομέρειες για το γάμο του με μία από τις ωραιότερες γυναίκες του Hollywood.
Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στο περιοδικό GQ, ο Bardem παραδέχτηκε ότι στην Cruz έχει βρει την αδερφή ψυχή του, λέγοντας «Είμαι ευτυχισμένος στο γάμο μου. Αναπνέω και είμαι ήρεμος. Στ' αλήθεια ευχαριστώ όποιον εκεί πάνω μου έδωσε την ευκαιρία να αγαπηθώ». Οι δύο Ισπανοί πρωταγωνιστές άρχισαν να βγαίνουν το 2007 και παντρεύτηκαν δύο χρόνια αργότερα. Τον Ιανουάριο του 2010 η Cruz έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, τον Leonardo.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι στη Μαδρίτη, τον περασμένο Ιούνιο
Εκτός από τα προσωπικά του, ο πρωταγωνιστής του Skyfall μίλησε και για τα επαγγελματικά του, αποκαλύπτοντας ότι δεν του αρέσει και τόσο η εμφάνισή του «Το γεγονός ότι μου αρέσει να υποδύομαι χαρακτήρες, δε σημαίνει ότι μου αρέσει και να παρακολουθώ την ερμηνεία μου. Δεν μπορώ να βλέπω τη μύτη μου, τα αστεία μάτια μου, δεν μπορώ να ακούω τη φωνή μου. Δεν μπορώ να το χειριστώ αυτό». Στην προσπάθειά του να εξηγήσει την επιτυχία του ως ηθοποιού είπε «Έχω μια γυναίκα κι έναν άντρα στο ίδιο σώμα. Έχω αρσενικά και θηλυκά στοιχεία μαζί».

Η συνέντευξη του ηθοποιού δημοσιεύεται στο τεύχος που κυκλοφορεί στις 25 Σεπτεμβρίου, με τον σταρ να φιγουράρει σε ένα από τα τρία εναλλακτικά εξώφυλλα.

Με ποιο κανάλι συζητούν για να κάνουν μαζί εκπομπή Καραβάτου – Κατσούλης

Στις εγκαταστάσεις του καναλιού όπου σκέφτονται να κάνουν μαζί εκπομπή ξεναγήθηκαν ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου, οι οποίοι, αν όλα πάνε καλά, θα βγουν στον αέρα σε περίπου ένα μήνα.

Σύμφωνα με το fthis.gr, το ζευγάρι βρέθηκε χτες στις εγκαταστάσεις του διαδικτυακού τηλεοπτικού σταθμού Focus και ξεναγήθηκαν στα στούντιο, καθώς εξετάζουν σοβαρά την πρόταση να παρουσιάσουν μαζί μια νέα εκπομπή.

Η ιδέα για να κάνουν εκπομπή υπήρχε από το καλοκαίρι στο μυαλό του επιτελείου του σταθμού και το ζευγάρι ζήτησε λίγο χρόνο για να απαντήσει.

Πηγή: | iefimerida.gr

Σταύρος Ζαλμάς:«Όσοι έγραψαν ότι έχω AIDS διέπραξαν καννιβαλιστική κτηνωδία»

Αφοπλιστικά ειλικρινής ήταν ο Σταύρος Ζαλμάς -σχετικά με το αν πάσχει από AIDS και ποιές ήταν οι επιπτώσεις λόγω των φημών που κυκλοφορούσαν- σε συνέντευξη που έδωσε σε γνωστό free press.

«Όταν γυρίζαμε το "Χάραμα", ο Αλέξης (Μπίστικας) δεν είχε πια καθόλου δυνάμεις και μετά βίας ερχόταν στα γυρίσματα. Σε κάποια μου συνέντευξη ανέφερα το γεγονός ότι ήμασταν συγκάτοικοι και μου είπε: "Δεν έπρεπε να το πεις. Θα δεις ότι θα το πληρώσεις πολύ ακριβά". Ήταν την εποχή που μπαινόβγαινε στον Ευαγγελισμό και όλοι ήξεραν από τι έπασχε. Λίγο καιρό μετά, τα έντυπα που διαμόρφωναν τη νέα γενιά τότε έγραψαν ότι είχα κι εγώ AIDS. Προκειμένου να πουλήσουν, διέπραξαν εις βάρος μου κανιβαλιστική κτηνωδία. Σε μια εποχή που ακόμα το AIDS δεν αντιμετωπιζόταν και ήταν σαν κοινωνική πανούκλα έγραφαν ψευδώς για έναν άνθρωπο επώνυμα ότι έπασχε από αυτό. 

Ζημιώθηκα επαγγελματικά, κοινωνικά κι ερωτικά. Έχασα δουλειές, βρέθηκα στην απομόνωση, βίωσα μεγάλη μοναξία» Αυτό δήλωσε ο Σταύρος Ζαλμάς στην συνέντευξη που έδωσε στην Lifo.

Εκεί που επίσης μίλησε για την γνωριμία του με τον Δημήτρη Παπαϊωάννου «Ξεκίνησα τη δραματική σχολή κρυφά, παράλληλα με την τράπεζα, και το καλοκαίρι του πρώτου έτους με πήρε ο Μινωτής να παίξω στους Πέρσες, στην Επίδαυρο.... Εν τω μεταξύ, γνωρίστηκα με τον Δημήτρη Παπαϊωάννου κι άρχισα να δουλεύω για την Ομάδα Εδάφους. Ζούσαμε πάρα πολύ δύσκολα, με τεράστιες οικονομικές θυσίες...Παίζαμε σε εγκαταλελειμμένους χώρους, τους οποίους έπρεπε να διαμορφώνουμε εμείς σε θέατρο. Κλέβαμε ρεύμα και νερό και φτιάχναμε μόνοι μας τα σκηνικά, που είχαμε την απαίτηση να μην υστερούν από τα επαγγελματικά».

Χριστίνα Κολέτσα : «Δεν θα έκανα ξανά πλαστική στήθους» - ΒΙΝΤΕΟ

Με αφορμή το νέο ανανεωμένο λουκ της, η Χριστίνα Κολέτσα μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για τους έρωτες που της χρεώνουν και τις πλαστικές επεμβάσεις που φοβάται να ξανακάνει.

«Είχα κάνει επέμβαση στο στήθος μου πριν περίπου μια δεκαετία. Όταν δηλαδή ήμουν πολύ μικρή. Είναι κάτι που τώρα δεν θα ξανάκανα. Όσο περνάνε τα χρόνια γίνομαι πολύ φοβιτσιάρα, δεν ξέρω γιατί». Αυτό δήλωσε η σέξι τραγουδίστρια στο fthis.

Προσθέτοντας πως: «Κατά καιρούς έχω ακούσει διάφορα που με έχουν στεναχωρήσει και πληγώσει. Μου έχουν χρεώσει σχέσεις που δεν τους έχω δει live ποτέ. Υπήρχαν μέρες που ξυπνούσα κι έλεγα ''κάτσε να δω, με ποιον τα έχω σήμερα... με ποιον είμαι αυτήν την εβδομάδα''».

Γ. Αρναούτογλου – Κ. Κόκλα: Ζουν σαν παντρεμένοι!

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Κατερίνα Κόκλα επέστρεψαν μαζί από τη Νάξο στην Αθήνα. Το ζευγάρι παρόλο που μετρά μόλις πέντε μήνες σχέσης μένει στο ίδιο σπίτι και ζουν σαν παντρεμένοι!

Ο Γρηγόρης και η Κατερίνα συζούν στην κατοικία του παρουσιαστή στη Νέα Πεντέλη και τις περισσότερες ώρες τις ημέρες τους τις περνούν μαζί. Ο φωτογραφικός φακός τους συνάντησε πρόσφατα σε γνωστό εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι να απολαμβάνουν την βόλτα τους και τον καφέ τους.

Η σύντροφος του παρουσιαστή θα ερχόταν ανεξάρτητα από την σχέση τους στην Αθήνα αλλά τα πράγματα μεταξύ τους έτσι κι αλλιώς πάνε από το καλό στο καλύτερο! Ο Γρηγόρης δεν την βλέπει σαν ένα ακόμα καλοκαιρινό έρωτα και πλέον είναι σε μία ηλικία που αντιμετωπίζει την ζωή πιο σοβαρά.

Διάβασε περισσότερα στο Hello και OK! που κυκλοφορεί

Όλγα και Γωγώ Φαρμάκη: Αχώριστες και πάλι οι δύο αδερφές!

Μπορεί πριν λίγο καιρό να μιλούσαμε για προσπάθεια επανασύνδεσης αλλά οι δύο αδερφές είναι και πάλι αγαπημένες! 

Μετά την περιπέτεια που πέρασε η Γωγώ Φαρμάκη, κατάφερε να σταθεί και πάλι στα πόδια της. Για ένα χρονικό διάστημα είχε επιλέξει να κρατήσει απόσταση από την αδερφή της, Όλγα.

Το αίμα όμως δεν γίνεται νερό. Έτσι μετά από λίγο καιρό, οι δυο τους συζήτησαν και με την καλή θέληση που είχαν κατάφεραν να είναι και πάλι αχώριστες!

Ιδού η μεζονέτα των Παπαρίζου-Μαυρίδη

Δείτε τις φωτογραφίες του σπιτιού στη Γλυφάδα

Προς πώληση βγήκε το σπίτι όπου στέγαζαν τον έρωτά τους, η Έλενα Παπαρίζου και ο Τόνυ Μαυρίδης.

Το εν λόγω «παλατάκι» βρίσκεται στην περιοχή της Γλυφάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η τιμή πώλησης ανέρχεται στις 650.000 ευρώ, ενώ η τιμή αγοράς του πριν χρόνια ήταν γύρω στο 1 εκατομμύριο.

Το σπίτι εκτείνεται σε 280 τετραγωνικά μέτρα περίπου και διαθέτει τρία επίπεδα. Μπαίνοντας στην κουζίνα, είναι εμφανές το μοντέρνο ντιζάιν, ενώ το πράσινο χρώμα δίνει μια έξτρα ομορφιά στο χώρο.

Τζάκι, πόρτα ασφαλείας, πάρκινγκ, εσωτερικό ασανσέρ και σύστημα συναγερμού, είναι κάποιες από τις ανέσεις που διαθέτει το σπίτι.

Λέγεται ότι η Έλενα Παπαρίζου ήταν αυτή που επιμελήθηκε όλη τη διακόσμηση της πρώην «ερωτικής» φωλιάς.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσιοποίησε η εκπομπή «Μεσημεριανή Μελέτη».

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Ο αποκαλυπτικός χορός της Maria Menounos

Έδειξε κι άλλα εκτός από τις ικανότητές της...

Το σκέφτηκε καλά άραγε η Maria Menounos όταν έβαλε το στενό αθλητικό μπλουζάκι χωρίς σουτιέν, στα γυρίσματα χορευτικού για την εκπομπή «Extra» στο Λος Άντζελες;

Αν ο στόχος της ήταν να τραβήξει την προσοχή όχι τόσο ο χορός της- στο ρυθμό της επιτυχίας του Νοτιοκορεάτη Psy- αλλά το μπούστο της, αναμφίβολα το πέτυχε…
 
Δείτε τις φωτογραφίες 

ΣΜΑΡΑΓΔΑ ΚΑΡΥΔΗ: Όταν ήταν η «Ντάλια» παιδί...

Δείτε τις φωτογραφίες της Σμαράγδα Καρύδη

Πώς μπορεί να ήταν σε μικρή ηλικία η αγαπημένη σε όλους μας «Ντάλια», κατά κόσμον Σμαράγδα Καρύδη;

Ανακαλύψαμε το άλμπουμ των παιδικών της χρόνων.

Ξεκινώντας από τα πρώτα τέσσερα χρόνια της ζωής της.

Απολαύστε κι εσείς την Ντάλια πριν ακόμα γνωρίζει τον μοβ κόσμο του χαρτονομίσματος των 500 ευρώ...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...